ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با توجه به آزاد شدن بنزین ، بهترین ماشین گاز سوز یا کم مصرف تا 20 تومن ؟

sari-1369
27-07-2010, 14:26
عنوان بحث فکر کنم کاملا گویا هستش .

به نظر شما با 20 تومن بهترین ماشین گاز سوز و یا کم مصرفی که میشه گرفت چیه ؟

من که خودم نظرم روی سمند EF7 هستش .

شما اساتید چه نظری دارین ؟

REGISTERED-USER
27-07-2010, 15:17
مشکل اینه که EF7 دوگانه سوز که کامل مخزن و ... داشته باشه ثبت نام نمی کنند .... الان هر کی میره ایران خودرو EF7 میخواد و اینا هم ندارن !

ماشین خوبی ازش در اومد همه خریدارها راضی اند .... ولی چه سیاستیه که فعلا تولید کم شده خدا می دونه ! قیمت هم یه 150 رفته بالا !

sari-1369
27-07-2010, 15:26
به رجیستر عزیز :31:

آقا این XPS من دوباره قاطی کرده :41: تو تالار لپتاپ پرسیدم ، بی زحمت یه نگاه بهش بنداز .

========================

یکی از آشناهام ماشینشو همین روزا تحویل میگیره و میخواد بفروشه . میگفت که Ef7 هستش . یعنی اگه ef7 بود همینو ازش بگیرم ؟

راسی مخزن اینا چند کیلویی هستش ؟ با یه مخزن جدودا چند کیلومتر میشه رفت ؟

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

راسی ، ای اف سون 16 سوپاپ هستش ؟

mm00
27-07-2010, 17:09
به نظر من بهترین گزینه SD دوگانه سوز هست با موتور TU5

sari-1369
27-07-2010, 18:59
دوست عزیز خونواده ما 5 نفره هستش و فکر نمیکنم 206 ماشین مناسبی واسه ما باشه .

smart_9609
27-07-2010, 19:27

آقا این XPS من دوباره قاطی کرده :41: تو تالار لپتاپ پرسیدم ، بی زحمت یه نگاه بهش بنداز .

========================

یکی از آشناهام ماشینشو همین روزا تحویل میگیره و میخواد بفروشه . میگفت که Ef7 هستش . یعنی اگه ef7 بود همینو ازش بگیرم ؟

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

سلام:40:
موتور16سوپاپه
من فکر کنم این به دردتون بخوره:
مشخصات کامل موتورEF7:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

REGISTERED-USER
27-07-2010, 21:02

========================

سلام چاکرتیم داداش

آره بگیر ارزشش رو داره ... مخزنش 100 لیتر هست و میشه باهاش 300 کیلومتر بیشتر باهاش رفت !

موتورش 16 سوپاپه و همچنین CVVT داره برای همین فوق العاده نرمه ! روی گاز شتابش عالیه من ندیدم همچین شتابی رو از ماشینی .... فقط 206 روی بنزین همچین شتابی داره اونم 1700 !

PDF ای که دوستمون زد مطالب جالبی داشت :

معرفی اجمالی ویژگی های موتور پرقدرت EF7

موتور ملي پروژه اي مشترك بين مركز تحقيقات موتور ايران خودرو (I.P.C.O) و مركز تحقيقات موتور آلمان (F.E.V) مي باشد . اين موتور از پايه براساس سوخت گاز طبيعي طراحي گرديده و در عين حال قابليت كاركرد با بنزين را نيز دارا بوده و در ميان موتورهاي گاز سوز دني ا در ليست 3 موتور برتر و از نظر طراحي كلي موتور در ميان 10 موتور برتر دنيا قرار دارد .

مكانيزمهاي به كار رفته در اين موتور به نحوي است كه توانسته است با وجود حجم موتور و مصرف سوخت كمتر به توان و گشتاور بالاتري حتي نسبت به موتورهاي بنزيني دست يابد . به واسطه طراحي بهينه موتور و نيز
استفاده از جديد ترين نوع سامانه مديريت موتور ، خودرو به صورت خودكار سوخت گاز را به عنوان سوخت اصلي انتخاب نموده و با آن روشن مي شود و با اتمام هركدام از دو سوخت نيز عمليات تعويض سوخت به صورت خودكار در آن انجام شده و نياز به دستور راننده نمي باشد. موتور EF7 در محيط هاي خيلي سرد نيز قابليت روشن شدن با سوخت گاز را داشته و در هيچ شرايطي كاركرد موتور منوط به وجود سوخت بنزين در باک نيست . در ضمن به واسطه استفاده از تنظيم كننده هيدروليكي سوپاپها ، در هيچ زماني نياز به تنظيم فيلرسوپاپهاي موتور نمي باشد.
طراحي اجزاي اين موتور 16 سوپاپ به نحوي صورت گرفته است كه به واسطه محاسبات رايانه اي پيچيده سطح صدا و لرزش موتور به خصوص در دور آرام بسيار مطلوب و متناسب با موتورهاي روز دنيا بوده و از نظر سطح دستيابي به استاندارد آلايندگي نيز توانايي اخذ بالاترين استانداردهاي روز اروپا ( 5 Euro ) را دارا مي باشد .

(C.V.V.T ) مكانيزم تنظيم زمان بندي متغير سوپاپها

موتور ( EF7) نخستين موتور در ايران است كه در آن از سيستم زمان بندي متغيرسوپاپ ها استفاده شده است . اين سيستم سبب افزايش راندمان موتور شده به نحوي كه در دورهاي پايين سبب كاهش مصرف سوخت ( تا 10 درصد ) و در دورهاي بالا سبب افزايش قدرت موتور مي شود . مهمترين مزاياي اين سيستم عبارتند از :

* امكان جابجايي زمان باز و بسته شدن سوپا پ هاي ورودي
* بهينه نمودن راندمان در تمامي نقاط كاري موتو ر
* بالا نگه داشتن مقادير گشتاور در دورهاي كاري موتور
* كاهش ميزان مصرف سوخت
* كاهش آلودگي

تلمبه آب، صافي روغن و خنك كن روغن در يك مجموعه

تلمبه آب، صافي روغن و خنك كن روغن در موتور EF7 در يك مجموعه طراحي شده است كه تنها توسط چهار پيچ و به واسطه يك آب بند به بدنه موتور متصل مي باشد. مزاياي استفاده از اين قطعه عبارت است ا ز:

- استفاده از يك قطعه به جاي سه قطعه در موتورهاي معمول .
- عدم استفاده از اتصالات و لوله هاي جانبي به دليل اتصال بدون واسطه به بدنه موتور.
- قابليت تعويض صافي روغن و پره تلمبه آب به صورت جداگانه بدون نياز به تعويض كل مجموعه .

دريچه گاز برقی

به واسطه توان وگشتاور بالاي موتور با هر دو سوخت بنزين و گاز ، استفاده از دريچه گاز برقي و نيز كاليبراسيون بسيار دقيق سامانه مديريت موتور ، تعويض سوخت بنزين به گاز و بر عكس به هيچ وجه منجر به تغيير عملكرد خودرو نشده و راننده به هنگام تغيير سوخت در قابليت رانندگي خودرو تغييري احساس نمي كند.

سيستم نشتي يابي هوشمند گاز

چنانچه به هر دليلي كمترين مقدار نشتي در خودرو رخ دهد، قبل از آنكه حتي راننده بوي آن را استشمام كند ، بواسطه بكارگيري سامانه نشتي يابي هوشمند چراغ Check Engine خودرو روشن شده و راننده مي تواند با مراجعه به نمايندگيهاي مجاز از محل وقوع نشتي آگاهي پيدا كرده و آن را برطرف نمايد.

تلمبه روغن مستقيم

طراحي تلمبه روغن در موتور EF7 از نوع حركت مستقيم است به نحوي كه نيروي مورد نياز براي حركت خود را به طورمستقيم و بدون واسطه از ميل لنگ مي گيرد ، در حاليكه براي به حركت در آوردن تلمبه هاي روغن معمولي از چرخدنده يا چرخ و زنجيراستفاده مي گرد د . علاوه بر تامين روغن موتور، از پوسته اين قطعه براي نگهداشتن كاسه نمد جلو موتور استفاده مي گردد كه اين امر موجب حذف يك قطعه از موتور گشته كه علاوه بر كاهش هزينه هاي تعمير و نگهداري و كاهش زمان همبندي، دقت تنظيم كاسه نمد با محور ميل لنگ را بالا برده و در نتيجه احتمال بروز نشتي از كاسه نمد جلو ميل لنگ كاهش مي يابد . از مزاياي ديگرتلمبه روغن مستقيم، بازده بيشتر و همچنين دسترسي آسان تر براي تعميرات است به نحوي كه براي باز كردن اين قطعه، نيازي به باز كردن محفظه روغن نيست .

armin_punisher6
27-07-2010, 22:06
دوست عزیز خونواده ما 5 نفره هستش و فکر نمیکنم 206 ماشین مناسبی واسه ما باشه .
اصلا فکر 206 هم نکن.واسه خونواده واقعا ماشین عذاب آوریه.

poria_mc
27-07-2010, 23:10
فقط 206 روی بنزین همچین شتابی داره اونم 1700 !
206 موتورش 1600 هستش دوست من!
------------------------
در کل تو این مبحث دوگانه سوز انتخاب زیادی ندارید یا باید سمند و 206 و پرشیا انتخاب کنید یا چری یا تو رنج قیمتی بسیار بالاتر مرسدس E200 NGT! تو رنج پایین هم سمند از همه بهتره و امتحان خودشو پس داده!

farshad bugatti
28-07-2010, 14:52
منم سمند ef7 رو پیشنهاد میکنم!
و نسبت به 206 هم برای جاده و هم برای خانواده مناسب تره.

ghafari88
28-07-2010, 21:16
اصلا فکر 206 هم نکن.واسه خونواده واقعا ماشین عذاب آوریه.
راست میگه. من خودم 206 صندوق دار دارم. خدایی از لحاظ نرمی خیلی خوبه. اما اگر جلویی ها بخوان راحت بشینن عقبی ها در عذابن!

206 موتورش 1600 هستش دوست من!
------------------------
در کل تو این مبحث دوگانه سوز انتخاب زیادی ندارید یا باید سمند و 206 و پرشیا انتخاب کنید یا چری یا تو رنج قیمتی بسیار بالاتر مرسدس E200 NGT! تو رنج پایین هم سمند از همه بهتره و امتحان خودشو پس داده!

1-دقیقاً!
2-حاجی رنج بالا و پایین و خوب اومدی! :31:

meto_895
04-08-2010, 18:14
نظر خودت خوبه چون این سمند ها موتوراش پایه گازسوزه راحت میشه بهش گاز زد ورفت تو جاده

ماشین جاداری هم است به نظر منم خیلی خوبه

sari-1369
05-08-2010, 11:06
فعلا كه ايران خودرو EF7 رو ثبت نام نميكنه . تو بازارم كه خيلي كمه .

اگر كسي تو ساري داره (صفر يا 3،4 ماه كر كرد ) به من پي ام بده .

AmiRreZA_RAcEr
05-08-2010, 13:06
به نظر من ورنا وردار با نیازهات سازگاره عقبشم راحته

Benygh
05-08-2010, 14:41
يک سوال :
ما يک تصادف ناجور کرديم با پژو خودمون که به خير گذشت ... مخزن گاز خالي بود ...

اگه پر مي بود و ... منفجر مي شد ؟ درسته ؟

bleu2u4u
05-08-2010, 20:52

نه مگه بادکنکه که منفجر بشه
من که تا حالا نشنیدم مخزن استاندارد تو تصادف منفجر شده باشه

armin_punisher6
05-08-2010, 20:57
يک سوال :
ما يک تصادف ناجور کرديم با پژو خودمون که به خير گذشت ... مخزن گاز خالي بود ...

CNG خیلی قویه و به این راحتیا نمیترکه چون چند تا لایه داره این مخزنهایی که میبینی میترکن یا یه آدم ناشی نصب میکنه یا LPG هستن.

Benygh
05-08-2010, 22:37
اها !
اينا از اوناييه که فابريک کارخونه است ...

بعد توي سوخت گيري مشکلي پيش نمياد ؟

البته ماشين که ديگه کلا به فنا رفت ولي خوب ميپرسم جهت اطلاعات عمومي ...

راستي يک چيز خيلي مهم :

وقتي ما تصادف کرديم من کمربند داشتم و اون جونم رو نجات داد وگرنه حداقل کل صورتم رو از دست ميدادم ...

توي داشبورد ماشينتون هميشه يک تيغ موکت بري داشته باشيد ! آخه من تقريبا ده دقيقه طول کشيد تا کمربند رو باز کنم و اگر احيانا ماشين در حال آتش سوزي مي بود معلوم نبود چي سرم مياد ...

من خيلي شنيدم که توي ماشين گير ميفتن به خاطر کمربند و مي سوزند :(

REGISTERED-USER
05-08-2010, 23:00
وي داشبورد ماشينتون هميشه يک تيغ موکت بري داشته باشيد ! آخه من تقريبا ده دقيقه طول کشيد تا کمربند رو باز کنم و اگر احيانا ماشين در حال آتش سوزي مي بود معلوم نبود چي سرم مياد ...

من خيلي شنيدم که توي ماشين گير ميفتن به خاطر کمربند و مي سوزند :(

من رفتم از دوستم یه برش کمبرند گرفتم انداختم روی همه ست های کمربند :دی

خیلی عالی هست ... کافیه گیر بیفتی .... میکشیش بالا و سه سوت میبریش !

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

دقیقا این شکلیه ولی چینیه ... چیز خیلی خوبیه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Benygh
06-08-2010, 13:31
برش رو هم با خود اين بايد انجام داد ؟!​:-؟

اين مثل اينکه کاري ميکنه که کمربند شل باشه تا حدي !و تو اون حالت قفل بمونه ....

REGISTERED-USER
06-08-2010, 13:35
من اونی که خریدم داخلش تیغ داره و ضامنش رو میدی پایین و به سمت بیرون میکشی ، گیر میکنه و کمربرند رو پاره میکنه

بعد همین کاری رو هم که میگی انجام میده یعنی تنظیم فاصله کمربند تا جایی که راحت باشی

bleu2u4u
06-08-2010, 20:12
اف تاپیک

من اونی که خریدم داخلش تیغ داره و ضامنش رو میدی پایین و به سمت بیرون میکشی ، گیر میکنه و کمربرند رو پاره میکنه

بعد همین کاری رو هم که میگی انجام میده یعنی تنظیم فاصله کمربند تا جایی که راحت باشی

این گیره ها عملا ایمنی ای که کمربند ایجاد میکنه رو از بین میبره
تازه خطرناک تر هم میکنتش
اگه اینها رو ببندید تو تصادف سنگین 100% 3-4 تا دنده ی شکسته رو شاختونه

mehdi_360
07-08-2010, 11:54
دوستان نظرتون درباره 405 دوگانه سوز چیه؟

من دو هفته پیش با 405 خودمون تصادف کردم الان میخوایم بفروشیمش یه دو گانه سوزش رو بگیریم ، نظرتون چیه؟

از استارتر تاپیک هم معذرت میخوام ،حس تاپیک زدن نبود :دی
بودجه هم 15 ، 16 تومن

دوست عزیز لطف کنید یه تاپیک جداگانه بزنید که قاطی نشه !

یکی از مدیران لطف کنه پست منو منتقل کنه به تاپیک مشاوره :11:

ممنون

MoHaMaD ZaNd
07-08-2010, 12:00
دوستان نظرتون درباره 405 دوگانه سوز چیه؟

من دو هفته پیش با 405 خودمون تصادف کردم الان میخوایم بفروشیمش یه دو گانه سوزش رو بگیریم ، نظرتون چیه؟

از استارتر تاپیک هم معذرت میخوام ،حس تاپیک زدن نبود
دوست عزیز لطف کنید یه تاپیک جداگانه بزنید که قاطی نشه !
شما بودجتون چقدر هست !؟

REGISTERED-USER
07-08-2010, 16:40
اگه بودجه ات به 16 میلیون میرسه برو سمند EF7 بخر ... استهلاکش میشه گفت صفره چون پایه گازسوزه ....

ولی اگه بودجت حدود 13 میلیونه 405 دوگانه سوز خوبه

mehdi_360
07-08-2010, 20:23
قیمت 405 گاز سوز 15 تومنه ...

سمند رو هم ثبت نام نمیکنن .:41:

چه خبره مگه 405 چی داره ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

405 گاز سوز با abs و ایمولایزر 14860 تومن :20:

REGISTERED-USER
07-08-2010, 20:31
خوب سمند EF7 رو ثبت نام نمی کنند چون درخواست زیاد بوده و تولید بهش نمیرسه ... گرون هم شده انگار میخواد یه 300 بره رو قیمتش بشه 16.100 ! اینو از دوستم توی نمایندگی شنیدم

قیمت 405 گاز سوز 15 تومنه ...

چه خبره مگه 405 چی داره ؟! :18: