مشاهده نسخه کامل
: درخواست درایور پرینتر HP LASERJET 6L در ویندوز SE7EN
Manager_66
25-07-2010, 19:36
سلام دوستان :11:
واسه پرینتر HP LASERJET 6L یک درایور میخوام که در ویندوز سون مشکل نداشته باشه . با تشکر :40:
payam hero
31-07-2010, 10:11
دوست عزيز پرينتر 6L از پورت پارالل استفاده ميكنه. فكر ميكنم خود ويندوز 7 بايد درايورشو داشته باشه چون حتي توي ويندوز xp هم اين پرينتر مشكل درايور نداره.
Manager_66
02-08-2010, 15:06
دقیقا همینطوره تو ویندوز XP مشکلی ندارم و خودش میشناسش ولی تو سون نمیشناسه . واسه همین حتما باید درایورش باشه . :10:
برای win7 اگه بود باید اینجا میبود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطوریکه توی این صفحه میبینید اسم win7 هم تو لیست هست ولی وقتی رو لینکش کلیک میکنید چیزی برا دانلود نیست .
وقتی خود hp چیزی نگذاشته یا باید خود 7 میشناخته یا یه جای کار شما اشکال داشته (چه اشکالی ؟!) یا .... نمیدونم .
amd>intel
02-08-2010, 21:53
درايور ويستا رو بگير نصب كن . حله
Manager_66
03-08-2010, 18:08
درايور ويستا رو بگير نصب كن . حله
آخه مشکل اینه که هر چی میگردم ویستاش هم پیدا نمیشه !!!
Manager_66 عزیز : بله . ویندوز ویستاش هم پیدا نمیشه و بر طبق اون چیزی که hp اینجا نوشته درایور مربوطه با کارکردی هم سطح با درایور xp ضمیمه ویستا شده . یعنی اینکه ویستا خودش میشناسه :
Manager_66
04-08-2010, 19:32
من قبل از ویندوز سون , ویستا رو سیستمم نصب بود اونجا میشناخت و هیچ مشکلی نداشت الان هم رو ایکس پی کار میکنه ولی رو سون نه . و از اونجایی که میخواستمم سیستمممو تک ویندوز کنم میخواستم رو سون نصب بشه که اینم همش بازی در می آره . بخاطرش یک بار ویندوز ویستا نصب کردم با یه نرم افزار از درایورش بک آپ گرفتم بعد سون نصب گرفتم بازم نشناخت . بهرحال ممنون .
نصب دوباره ویندوز کاری نیست که به این آسونی بشه توصیه کرد . (خیلیا وقتشو ندارن یا دلایل دیگه) با اینحال در آینده اگه وقت و حوصلشو داشتید همون سون رو از یه جای دیگه (یه دیسک دیگه .... یه شرکت دیگه....) نصب و امتحان کنید . شاید شد ....
موفق باشید.
amd>intel
04-08-2010, 21:50
fبا كدوم ديوايس ها مشكل داري ؟
Manager_66
05-08-2010, 01:16
fبا كدوم ديوايس ها مشكل داري ؟
ببخشید متوجه این سوالتون نشدم؟ با من بودید یا جناب faal ؟:11:
مستقیما به خود کامپیوتر وصله دیگه؟
ببین اینجوری راه میافته؟
Click Start, Devices and printers, add printer > add local printer > USB001 > choose brand and model
Windows Update > Select HP, HP Laserjet 6L, Click next and follow on-sc
reen instructions.
اگر نشد دونفر اینجا گفتند که تونستند این مشکل را حل کنند:
اولی با درایورهای XP تونسته کارش را راه بیاندازد.
دومی بعد از نصب یک کابل Parallel->USB خود ویندوز 7 درایور را نصب کرده!
امیر
دقیقا همینطوره تو ویندوز XP مشکلی ندارم و خودش میشناسش ولی تو سون نمیشناسه . واسه همین حتما باید درایورش باشه . :10:
این قضیه که 6L , win7 رو نمیشناسه برای من جالب بود . اینه که گاهی اینجا سر میزنم ببینم چی شد .
راهنمایی myself عزیز جالب بود . در مورد راه سخت افزاری قضیه یعنی تبدیل پارالل به usb باید امتحان کرد و دید . (نمیدونم تو بازار هست یا نه ، اگه هست بگید که احتمال داره به درد منم بخوره)
اما اون راه نرم افزاری اینه که یه نفر تو این آدرس :
یه برنامه نوشته و برا دانلود گذاشته (free) به اسم PDRVGen و با لینک دانلود :
که میگه (من خلاصش میکنم خودشم انصافا خلاصه نوشته) :
اگه یه پرینتر دارید که درایورش ضمیمه ویندوز شده(بوده) و به یه درایور INF-based نیاز دارید ، این برنامه رو دانلود (335 کیلو بایت) ، از zip خارج و اجراش کنید (طبیعتا تو همون ویندوزی که پرینتر رو میشناسه مثلا برا Manager_66 میشه XP )
پرینتر مورد نظر رو از لیست انتخاب کنید و بر روی Generate کلیک کنید .
یک درایور INF-based ایجاد خواهد شد .
که به نظرم باید مثل اون درایورای غیر exeی قدیمی از Device manager روی اون وسیله ای که نشناخته راست کلیک و update و دادن مسیر درایور و .... باقی قضایا .....
نمیدونم کار میکنه یا نه اما فایل آلوده نیست . (آپلودش کردم Virus Total ، از 41 آنتی ویروس هیچکدوم آلودگی گزارش نکرد)
اگه کسی از یکی از این راها به نتیجه رسید لطفا یه پست کوچولو بده .
سلام.
همونطور که حدس میزدم کار آسونتر از اون چیزی بوده که فکر میکردیم و نیازی به روشهای بالا نیست .
برای نصب Laserjet 6L در win7 :
از start یا Control Panel ، قسمت Devices and Printers را باز کنید .
اون بالا روی Add a printer کلیک کنید .
کلیک روی Add a local printer و Next
در پنجره باز شده بازم Next (مگر اینکه نیاز به پورت دیگه ای داشته باشید که انتخاب با شماست )
تو این پنجره از لسیت سمت چپ hp رو انتخاب میکنیم اما ........................
توی لیست سمت راست اسم مدل مورد نظرمون رو نمی بینیم .
روی گزینه windows update کلیک میکنیم (باید آنلاین باشیم) و میریم سراغ یه فعالیت وقت گیر دیگه ....
(تا اون لیست برای من به روز بشه 20 دقیقه طول کشید با اینکه پهنای باند بدی نداشتم)
پس از به روز شدن لیست اسم چندین مدل قدیمی از جمله hp Laserjet 6L به لیست اضافه شده .
انتخاب مدل مورد نظر و ادامه مراحل به صورت on screen ...............
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.