مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک-آیا مشکل از ram است؟
farhad1010
22-07-2010, 21:53
با سلام خدمت همه دوستان
من اخیرا سیستم خود را آپدیت کردم که قطعات اصلی آن به شرح زیر است:
cpu: intel quad 8300
ram: 2*2 gb-kingston-1333
mb: giga-ep43-usb3
vga: giga 9500 1gb
hard: wd -1tb-64 mb
power: green-535B
case: green-magnum2
مشکل از آنجا شروع شد که پس از نصب ویندوز xp وقتی چند برنامه نصب کردم ویندوز بعد از ری استارت بالا نیامد(وارد بک گراند ویندوز شد اما آیکونهای دسکتاپ نیامد) البته بعدا فهمیدم که بخاطر برنامه r-wipe clean اینطور شده بود که ویندوز قبلی را ری استور کردم و آن برنامه را دیگر نریختم.
پس از آن خواستم ویندوز 7 نصب کنم اما با dvd ویندوز که بالا می آیم اصلا وارد صفحه شروع نصب نمیشود. بنابراین مطمئن شدم که یک مشکل سخت افزاری وجود دارد. با آواژنگ که تماس گرفتم گفت احتمالا ایراد از رم است.
میخواستم نظر دوستان را راجع به این موضوع بدانم و ممنون میشوم که راهنمایی کنید.
RohAm Ram2
22-07-2010, 22:33
احتمال زیاد از رم باشه , بخصوص که کینگ استونه ! این همه برند خوب رم ! یه راست رفتی بنجل ترین برند رو گرفتی ؟
alborz_k
22-07-2010, 22:53
با سلام خدمت همه دوستان
من اخیرا سیستم خود را آپدیت کردم که قطعات اصلی آن به شرح زیر است:
cpu: intel quad 8300
ram: 2*2 gb-kingston-1333
mb: giga-ep43-usb3
vga: giga 9500 1gb
hard: wd -1tb-64 mb
power: green-535B
case: green-magnum2
مشکل از آنجا شروع شد که پس از نصب ویندوز xp وقتی چند برنامه نصب کردم ویندوز بعد از ری استارت بالا نیامد(وارد بک گراند ویندوز شد اما آیکونهای دسکتاپ نیامد) البته بعدا فهمیدم که بخاطر برنامه r-wipe clean اینطور شده بود که ویندوز قبلی را ری استور کردم و آن برنامه را دیگر نریختم.
پس از آن خواستم ویندوز 7 نصب کنم اما با dvd ویندوز که بالا می آیم اصلا وارد صفحه شروع نصب نمیشود. بنابراین مطمئن شدم که یک مشکل سخت افزاری وجود دارد. با آواژنگ که تماس گرفتم گفت احتمالا ایراد از رم است.
میخواستم نظر دوستان را راجع به این موضوع بدانم و ممنون میشوم که راهنمایی کنید.
سلام. این دلایل برای ایراد سخت افزاری کافی نیستند!! شما دیدین که از نظر نرم افزاری نمی تونید مشکل رو حل کنید ، سخت افزار رو متهم کردین! :دی
در ضمن رم های کینگستون 1333 جزء رم های خوب و مطمئن هستند.
در کل اگه می خواین خیالتون از بابت رم راحت بشه از نرم افزار memtest x86+ استفاده کنید که یک نسخه ای با ubonto عرضه می شه و نیازی به محیط ویندوز نداره .
manreza71
22-07-2010, 23:17
مارک کینگستون مارک بدی هم اینظور که گفته میشه نیست !!
اصولا رمهای DDR3 برای یوکت 1156 و 1366 هستند . شما ببین تو دفترچه مینتون نوشته تا چه باسی رم رو اتوماتیک شناسایی میکنه !!
farhad1010
23-07-2010, 12:03
سلام. این دلایل برای ایراد سخت افزاری کافی نیستند!! شما دیدین که از نظر نرم افزاری نمی تونید مشکل رو حل کنید ، سخت افزار رو متهم کردین! :دی
در ضمن رم های کینگستون 1333 جزء رم های خوب و مطمئن هستند.
در کل اگه می خواین خیالتون از بابت رم راحت بشه از نرم افزار memtest x86+ استفاده کنید که یک نسخه ای با ubonto عرضه می شه و نیازی به محیط ویندوز نداره .
من خیلی دوست دارم مشکل نرم افزاری باشه
ولی وقتی با دی وی دی ویندوز بالا میام و اصلا وارد صفحه نصب نمیشه چطور ممکنه ایراد سخت افزار نباشه؟
در ضمن مادربورد من تا 16 گیگ رم باس 1600 را ساپورت میکنه
alborz_k
23-07-2010, 13:05
من خیلی دوست دارم مشکل نرم افزاری باشه
ولی وقتی با دی وی دی ویندوز بالا میام و اصلا وارد صفحه نصب نمیشه چطور ممکنه ایراد سخت افزار نباشه؟
در ضمن مادربورد من تا 16 گیگ رم باس 1600 را ساپورت میکنه
اگه ایراد سخت ازفرای باشه اصلأ به اون جا نمی رسی و یا همیشه در یک جا متوقف نمی شه . دیسک هیا بوت اکثرأ مکث دارن . شاید بایوس مشکل داشه باشه که نمی تونه منبع بوت رو درست تسخیص بده و ...
farhad1010
23-07-2010, 21:48
اگه ایراد سخت ازفرای باشه اصلأ به اون جا نمی رسی و یا همیشه در یک جا متوقف نمی شه . دیسک هیا بوت اکثرأ مکث دارن . شاید بایوس مشکل داشه باشه که نمی تونه منبع بوت رو درست تسخیص بده و ...
منبع بوت را درست تشخیص میده و وارد لوگوی ویندوز 7 هم میشه. ولی صفحه نصب ویندوز نمیاد. ضمنا بایوس مادربورد رو هم چک کردم و آپدیت جدیدی براش نبود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.