مشاهده نسخه کامل
: نصب e-vertu رو هاست رایگان
khalilonline
22-07-2010, 09:19
سلام
من می خوام e-vertu رو هاست رایگان نصب کنم ولی این ارور را میده
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد
tazphoenix
23-07-2010, 10:59
رو هاست پولی هم نصب میکردی احتمالا" به این مشکل میخوردی چون روشن بودن register_globals مشکلات امنیتی بوجود میاره.این e-vertu هم از رو نسخه های قدیمی os commerce درست شده اگه اشتباه نکنم برای همین باید register_globs روشن باشه تا کار کنه.یا باید یه هاستی پیدا کنی که register_globs رو روشن بزاره یا این که از یه cms دیگه استفاده کنی.
tohid2008
08-08-2010, 19:48
سلام
من می خوام این فروشگاه را نصب کنم اموزشی در این زمینه برای نصبش وجود دارد یا نه باتشکر
eimanpaladin
13-08-2010, 10:45
دوستان برید تو گیگفا اگه هاستتون رایگانه و پنلش vista panel هست
تو صفحه اصلی گیگفا تو بخش آموزش چگونگی فعال کردن register_globals هست .
نشد بگو تا بگم براتون
tohid2008
14-08-2010, 18:01
باسلام
این هاستی که معرفی کردین مقدار فضای خیلی کمی ارانه میدهدحداکثر حجم اپلود 4mbمیباشداگه هاست دیگه سراع دارین معرفی کیند
mirhosseiny1999
23-08-2010, 20:39
مشخصات سرویس های رایگان :
ارائه 5.5 گيگابايت فضاي وب
ارائه 200 گيگابايت پهناي باند ماهانه
اختصاص 50 عدد ديتابيس MySQL ( فضای هر دیتابیس : 50 مگابایت )
اختصاص 50 عدد Subdomain ، Parked Domain و Addon Domain
کنترل پنل vPanel فارسي و انگليسي
واحد پشتیبانی گیگفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرویس انتقال سریع سیستم فارسی UP5 For GIGFA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیریت دیتابیس phpMyAdmin
اختصاص آدرس اينترنتي ويژه (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
پشتیبانی از MX Record و CName Record
امکان اتصال دامنه ( Domain Parking ) و افزودن دامنه ( Addon Domain )
پشتيباني از php5 ، html و ديتابيس MySQL
قابلیت فعال سازی سرويس ايميل : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Yourname@YourDomain.comآدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید
بدون تبليغات !
اشتباه می کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.