ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LCD وLED های سری جدید LG

صفحه ها : 1 2 [3] 4

moazeny
13-01-2011, 10:12
سلام، ممنون از این همه اطلاعات که در اختیار ما قرار می دهید. من می خوام یک LED بخرم، اما بین شارپ مدل LC- 40LE820M و LG 42 مدل 8600 موندم کدوم را خریداری کنم. در مورد تمام امکانات هر دو هم خبر دارم . شما اگه بودید بدون تعصب نسبت به LG کدوم را انتخاب می کردید.

hassan1234
15-01-2011, 21:19
هادی جان سلام کیفیت تصویرفیلمهای HDچندمگاپیلسه؟بلوری چقدره؟

jabarsink2000
16-01-2011, 10:52
سلام، ممنون از این همه اطلاعات که در اختیار ما قرار می دهید. من می خوام یک LED بخرم، اما بین شارپ مدل LC- 40LE820M و LG 42 مدل 8600 موندم کدوم را خریداری کنم. در مورد تمام امکانات هر دو هم خبر دارم . شما اگه بودید بدون تعصب نسبت به LG کدوم را انتخاب می کردید.
اگر بودجه مانند شما داشتیم در خرید le8600 دریغ نمیکردیم.
اگر فکر میکنید من با تعصب حرف میزنم به سایت زیر نگاه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------

هادی جان سلام کیفیت تصویرفیلمهای HDچندمگاپیلسه؟بلوری چقدره؟
تا جایی که یادمه 2 مگا پیکس .
اینقدر کار دارم.
اصلا نمیرسم بیم اینجا ببخشید.
با تشکر.
هادی

koh
16-01-2011, 11:32
سلام آقا هادی
آیا LG 8600 برای استفاده جهت کنسولهای بازی PS3 7 XBOX مناسب است ؟
کیفیت تصاویر این تلویزیون در بازیهای این کنسول چگونه است؟
ممنون

solo8
16-01-2011, 11:47
سلام دوستان
میخواستم ببینم نظراتتون در مورد یه ال سی دی (یا ال ای دی) بین 46 تا 55 چیه؟
چه مدل هایی پیشهاد میشه؟ترجیحا سامسونگ.(حالا برند های دیگه هم باشه زیاد مهم نیست!)
قیمتش هم رو بگید لطفا.
این ال سی دی هایی که سر مرز ها میفروشن چطورن؟
4 تا از فامیلون به مدت حدود 6 ماه تا یه سال که گرفتن و راضین.نظر شما چیه؟
با تشکر...
جواب ما رو هم بدید.ثواب داره بخدا...

jabarsink2000
16-01-2011, 14:55
سلام آقا هادی
آیا LG 8600 برای استفاده جهت کنسولهای بازی PS3 7 XBOX مناسب است ؟
کیفیت تصاویر این تلویزیون در بازیهای این کنسول چگونه است؟
ممنون
چرا باید دروغ بگم.
گلدیران برای بابام نیست که.
اصلا برای استفاده از کنسول نزدیک ال جی نشوید.
بنده هم رو lx9500و هم le8500 تست کردم اصلا به دلم نچسبید.
رو سامسونگ سری 5 خیلی بهتر بود.
از اون طرف نمیشه طرف سامسونگ رفت
برای خالم از بانه خریدم.
بعد از 1 ماه خاموش شد دیگه روشن نشد با خواهش نمایندگی اومد 250 گرفت بورد تی وی را عوض کرد .
گفتم چون از بانه خریدکردیم اینشکلی شد؟
گفت در صد خرابی روی سامسونگ خیلی بالا است اینجا هم با گارانتی میخرن همین مشکل پیش میاد فقط رایگان درست میکنیم.
با تشکر.
هادی

hassan1234
18-01-2011, 15:56
سلام هادی جان اگه بخام به تلویزیونم(سری5400)فلش بزنم وفلش ویروسی باشه برای tvمشکلی پیش میاد؟

jabarsink2000
18-01-2011, 16:14
سلام هادی جان اگه بخام به تلویزیونم(سری5400)فلش بزنم وفلش ویروسی باشه برای tvمشکلی پیش میاد؟

خیر مشکلی پیش نمیاد.
اگر با ویروس می خواست مشکل پیش بیاد الان نمایندگی پره ال سی دی بود.
با تشکر.
هادی

aliugd
18-01-2011, 16:35
آقا هادی این پست صفحه قبل من هست لطفاً پاسخ بدین:20:
من یک مارک و مدل مد نظرم هست خواستم نظرتون رو بدونم
LG 37LED5600
این ها مشخصاتش هست اگه اشتباه میگم لطفاً بگید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37 inch
LED backlight
Full HD
Contrast 5.000.000:1
100 Hz digital

USB
Bluetooth
HDMI
DLNA
...
سوال هم دارم:
1. گیرنده دیجیتال هم داخلش داره؟
2. پلتفرم NetCast هم داره؟ (یعنی به اصطلاح SmartTV هستش؟)
3. چرا توی سایت خود LG این مدل وجود نداره؟
با تشکر

jabarsink2000
18-01-2011, 22:02
آقا هادی این پست صفحه قبل من هست لطفاً پاسخ بدین:20:
من یک مارک و مدل مد نظرم هست خواستم نظرتون رو بدونم
LG 37LED5600
این ها مشخصاتش هست اگه اشتباه میگم لطفاً بگید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37 inch
LED backlight
Full HD
Contrast 5.000.000:1
100 Hz digital

USB
Bluetooth
HDMI
DLNA
...
سوال هم دارم:
1. گیرنده دیجیتال هم داخلش داره؟
2. پلتفرم NetCast هم داره؟ (یعنی به اصطلاح SmartTV هستش؟)
3. چرا توی سایت خود LG این مدل وجود نداره؟
با تشکر
1.بله داره خوبش هم داره.
2.بله داره.
3.شما خودت را زیاد ناراحت نکن گلدیران یکم مشکل روحی روانی داره این مدل ها را تغییر میده.
همون 5500 در سایت ال جی هست روی خوده دستگاه هم نوشته 5500
با تشکر.
هادی

koh
20-01-2011, 07:21
سلام آقا هادی
خبری از قیمتهای جدید تلویزیون ال جی و فروش نوروزی آن نداری؟
فکر کنم تا شنبه اعلام بشه!
اگر قیمتهای جدید اعلام شد ما را هم در جریان بگذار
ممنون:11:

hassan1234
21-01-2011, 16:19
سلام های جان دیروزبرای اولین باریه فلش که پرازفیلم وعکس بود به تلویزیونم(سری5400)وصل کردم اما غیر از3تاعکس ویه تیکه فیلم کوتاه که بامبایل فیلمبرداری شده بود هیچی رونشون ندادوپوشه هاروبه صورت خالی نمایش میداد دلیلش چیه؟

aliugd
24-01-2011, 00:24
1.بله داره خوبش هم داره.
2.بله داره.
3.شما خودت را زیاد ناراحت نکن گلدیران یکم مشکل روحی روانی داره این مدل ها را تغییر میده.
همون 5500 در سایت ال جی هست روی خوده دستگاه هم نوشته 5500
با تشکر.
هادی
مرسی از پاسخ...
از نظر فنی چطوره؟ (5600)
منظورم کارکرد و عملکرد واقعی اون هست؟
در دراز مدت دچار افت کیفیت و این چیزا میشه یا نه؟
ممنون

speed700
24-01-2011, 12:32
آقا هادی سینمای خانگی ال جی Lh-738‎ hts‏ یا پلیر dv-9750pm ‎قابلیت پخش فرمت mkv ‎رو دارند

arash660
27-01-2011, 11:05
با سلام به آقا هادی و دوستان سایت . من خیلی وقته که مطالب این سایت رو دنبال می کنم .با توجه به راهنمایی های شما حدود یک ماه پیش یک ال سی دی 42 اینچ ال جی مدل ld660 خریدم که واقعا عالیه حقیقتش قبلا راجع به مارک ال جی طور دیگه ای فکر می کردم ولی الان می بینم که حداقل این مدل خیلی عالیه . اما یه مشکلی دارم که می خواهم راهنمایی کنید . بعد از نصب دستگاه توسط نمایندگی متوجه شدم که دستگاه 260 ساعت کارکرده ( از روی تایمر کارکرد در منوی تنظیمات ) و خوب که دقت کردم توی جای پیچهاش کمی خاک گرفتگی دیده میشد البته کارتن ظاهرا آک بود و همه چسبها و لیبل های دستگاه سر جاشون حتی پایه دستگاه هم خیلی تمیز بود . پس از تماس های فراوان با فروشگاه شهروند ( از شهروند خریدم ) و شرکت گلدیران و اثبات اینکه دستگاه کارکرده است . گلدیران گفت به ما ارتباطی نداره و فروشنده باید مشکلتو حل کنه فقط میتونی بری شکایت کنی . فروشنده هم پذیرفت که دستگاه کارکرده و گفت بررسی کردیم این دستگاه ازش در یک نمایشگاه محصولات ال جی در برج میلاد برای معرفی مدلهای جدید ال جی استفاده شده چون این مدل جدیده ( مال من تولید ماه آگوست است )اما گناهشو به گردن شرکت انداخت و گفت ما همینطور جنسو تحویل گرفتیم و نمیدونستیم کارکرده است و حتی گفت ال سی دی های پشت ویترینی را شرکت میاد می بره و به قیمت ارزونتر می فروشه و ما فقط جنس آک می فروشیم بعد گفت یا صبر کنید تا برامون جنس بیاد عوضش کنیم یا اینکه 150 هزار تومن تخفیف بگیرین که من گفتم صبر می کنم البته الان 37 روزه که منتظرم و هر بار مراجعه کردم میگن هنوز برامون جنس نیامده صبر کن البته بهم رسید دادن که عوض کنند حال چند تا سوال داشتم که لطف کنید جواب بدید 1- به نظر شما چکار کنم تخفیف 150 هزاری را قبول کنم یا صبر کنم عوض کنند البته دستگاه هیچ مشکلی نداره و الان دارم استفاده می کنم واقعا عالیه اینم بگم بارکدشو با نرم افزار چک کردم ظاهرا مونتاژ ایرانه از سوراخ های پشتش هم دقت کردم پشت پنلش برچسب ساخت چین خورده 2- آیا اینها می تونن زمان کارکرد را صفر کنن مثلا یه دستگاه کارکرده دیگه واسم بیارن 3- واقعا فروشنده ها با ال سی دی های پشت ویترینی چکار می کنن باتشکر

mehdi-abi
28-01-2011, 22:00
با سلام به آقا هادی و دوستان سایت . من خیلی وقته که مطالب این سایت رو دنبال می کنم .با توجه به راهنمایی های شما حدود یک ماه پیش یک ال سی دی 42 اینچ ال جی مدل ld660 خریدم که واقعا عالیه حقیقتش قبلا راجع به مارک ال جی طور دیگه ای فکر می کردم ولی الان می بینم که حداقل این مدل خیلی عالیه . اما یه مشکلی دارم که می خواهم راهنمایی کنید . بعد از نصب دستگاه توسط نمایندگی متوجه شدم که دستگاه 260 ساعت کارکرده ( از روی تایمر کارکرد در منوی تنظیمات ) و خوب که دقت کردم توی جای پیچهاش کمی خاک گرفتگی دیده میشد البته کارتن ظاهرا آک بود و همه چسبها و لیبل های دستگاه سر جاشون حتی پایه دستگاه هم خیلی تمیز بود . پس از تماس های فراوان با فروشگاه شهروند ( از شهروند خریدم ) و شرکت گلدیران و اثبات اینکه دستگاه کارکرده است . گلدیران گفت به ما ارتباطی نداره و فروشنده باید مشکلتو حل کنه فقط میتونی بری شکایت کنی . فروشنده هم پذیرفت که دستگاه کارکرده و گفت بررسی کردیم این دستگاه ازش در یک نمایشگاه محصولات ال جی در برج میلاد برای معرفی مدلهای جدید ال جی استفاده شده چون این مدل جدیده ( مال من تولید ماه آگوست است )اما گناهشو به گردن شرکت انداخت و گفت ما همینطور جنسو تحویل گرفتیم و نمیدونستیم کارکرده است و حتی گفت ال سی دی های پشت ویترینی را شرکت میاد می بره و به قیمت ارزونتر می فروشه و ما فقط جنس آک می فروشیم بعد گفت یا صبر کنید تا برامون جنس بیاد عوضش کنیم یا اینکه 150 هزار تومن تخفیف بگیرین که من گفتم صبر می کنم البته الان 37 روزه که منتظرم و هر بار مراجعه کردم میگن هنوز برامون جنس نیامده صبر کن البته بهم رسید دادن که عوض کنند حال چند تا سوال داشتم که لطف کنید جواب بدید 1- به نظر شما چکار کنم تخفیف 150 هزاری را قبول کنم یا صبر کنم عوض کنند البته دستگاه هیچ مشکلی نداره و الان دارم استفاده می کنم واقعا عالیه اینم بگم بارکدشو با نرم افزار چک کردم ظاهرا مونتاژ ایرانه از سوراخ های پشتش هم دقت کردم پشت پنلش برچسب ساخت چین خورده 2- آیا اینها می تونن زمان کارکرد را صفر کنن مثلا یه دستگاه کارکرده دیگه واسم بیارن 3- واقعا فروشنده ها با ال سی دی های پشت ویترینی چکار می کنن باتشکر

من جای تو بودم 150 هزار تومان و میگرفتم و هر روز نمیرفتم به اونجا سر بزنم که یکی دیگه به من بدن

jabarsink2000
29-01-2011, 19:02

با سلام.
لطفا قیمتی را که خریدید اعلام کنید همراه تاریخ خرید.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

آقا هادی سینمای خانگی ال جی Lh-738‎ hts‏ یا پلیر dv-9750pm ‎قابلیت پخش فرمت mkv ‎رو دارند
دوست عزیز دویدی پلیر قابلیت پخش فرمت mkv را ندارد .
شما باید یک بولوری بخرید.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

مرسی از پاسخ...
از نظر فنی چطوره؟ (5600)
منظورم کارکرد و عملکرد واقعی اون هست؟
در دراز مدت دچار افت کیفیت و این چیزا میشه یا نه؟
ممنون
شما بودجه خودتان را علام کنید تا به شما کمک کنم.
بهترین پیشنهاد در led مدل 8500 هست که بنده تست کردم کیفیت ان عالی بوده اس.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

سلام های جان دیروزبرای اولین باریه فلش که پرازفیلم وعکس بود به تلویزیونم(سری5400)وصل کردم اما غیر از3تاعکس ویه تیکه فیلم کوتاه که بامبایل فیلمبرداری شده بود هیچی رونشون ندادوپوشه هاروبه صورت خالی نمایش میداد دلیلش چیه؟
الان حضور ذهن ندارم رو پنل شما خرده hd divx
شما گزینه اول را درست انخاب کردید برای پخش فیلم باید پخش فیلم برای موزیک ...........
را انتخاب کنید.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

سلام آقا هادی
خبری از قیمتهای جدید تلویزیون ال جی و فروش نوروزی آن نداری؟
فکر کنم تا شنبه اعلام بشه!
اگر قیمتهای جدید اعلام شد ما را هم در جریان بگذار
ممنون:11:
چک میکنم در تایپک اعلام میکنم.
خودم در حال تغییر پنل خودم هستم.
با تشکر.
هادی

jabarsink2000
29-01-2011, 20:02
با تماسی که اکنون با دوستانم در نمایندگی داشتم.
قیمت پلاسما و ال سی دی تغییر ی نکرده.
اما ال ای دی به صورت وحشتناک پایین امده.
هر وقت قیمت ها را گرفتم در سایت قرار میدهم.
با تشکر.
هادی

arash660
29-01-2011, 20:16
با تشکر آقا هادی

1220000خریدم و یک ماه پیش .

koh
30-01-2011, 07:36
با تماسی که اکنون با دوستانم در نمایندگی داشتم.
قیمت پلاسما و ال سی دی تغییر ی نکرده.
اما ال ای دی به صورت وحشتناک پایین امده.
هر وقت قیمت ها را گرفتم در سایت قرار میدهم.
با تشکر.
هادی

سلام آقا هادی
چه خوب شد که مجددا تاپیک را فعال کردی
منتظر ارسال اطلاعات در مورد قیمتهای جدید هستم
راستی اگه محرمانه نیست بگو پنل جدیدی که تهیه کردی چی است؟
خوش باشید:11:

jabarsink2000
30-01-2011, 09:58
با تشکر آقا هادی

1220000خریدم و یک ماه پیش .
شما اصلا صبر نکنید بهترین کار این است که 150 هزار تخفیف بگیرید.
زیاد م روشننبوده است نگران نباشید.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

سلام آقا هادی
چه خوب شد که مجددا تاپیک را فعال کردی
منتظر ارسال اطلاعات در مورد قیمتهای جدید هستم
راستی اگه محرمانه نیست بگو پنل جدیدی که تهیه کردی چی است؟
خوش باشید:11:
حتما وقتی قیمت ها به دستم رسید قرار میدهم.
هنوز خرید نکردم در حال تغییر هستم اگر بودجه برسد یک فروند 8500.
با تشکر.
هادی

aliugd
30-01-2011, 13:16
سلام آقا هادی
من امروز رفتم از یک فروشگاه لوازم خانگی و صوتی تصویری (نمایندگی گلدیران) قیمت تی وی 8500 و 7500 و 5500 رو گرفتم. به ترتیب 2/130 و 1/670 و 1/330 قیمت داد (42 اینچ). مدل 7500 رو خودم هم دیدم ولی اون دو مدل دیگه توی مغازه نبودند. 7500 یک لایه شیشه روش داشت (فکر کنم به خاطر مدل Infinia بودنش باشه) که نور رو منعکس می کرد و من خوشم نیومد. احتمالا 8500 هم همینطور باید باشه. ولی 5500 اون لایه رو نداره و نور رو منعکس نمی کنه (؟)
بودجه من برای خرید تی وی 1/300 هست. حالا اگه راهنمایی کنی ممنون میشم. (برای 37 یا 42 اینچ)

jabarsink2000
30-01-2011, 13:23
سلام آقا هادی
من امروز رفتم از یک فروشگاه لوازم خانگی و صوتی تصویری (نمایندگی گلدیران) قیمت تی وی 8500 و 7500 و 5500 رو گرفتم. به ترتیب 2/130 و 1/670 و 1/330 قیمت داد (42 اینچ). مدل 7500 رو خودم هم دیدم ولی اون دو مدل دیگه توی مغازه نبودند. 7500 یک لایه شیشه روش داشت (فکر کنم به خاطر مدل Infinia بودنش باشه) که نور رو منعکس می کرد و من خوشم نیومد. احتمالا 8500 هم همینطور باید باشه. ولی 5500 اون لایه رو نداره و نور رو منعکس نمی کنه (؟)
بودجه من برای خرید تی وی 1/300 هست. حالا اگه راهنمایی کنی ممنون میشم. (برای 37 یا 42 اینچ)

led5500 .
نسبت به بودجه شما انتخاب خوبی است.
قیمت قدیم این مدل:1,620,000
با تشکر.
هادی

masoud glx
30-01-2011, 13:45
دوست عزیز قیمت LG 42 LE5600 که در اصل همون 5500 هستش در خارج از کشور ، الان من گرفتم 1.360 ... این قیمت جدید هستش یا قدیم ؟؟ بعد این زیادی ارزون هستش !! بودجه من تا 1.600 یا 1.700 میشه . این مدل مدل مناسبی هست ؟
من یک سامسونگ 46 اینچ 6200 دارم led . میخوام بدونم کیفیتش مثل اون هستش یا خیر ؟

jabarsink2000
30-01-2011, 14:31
دوست عزیز قیمت LG 42 LE5600 که در اصل همون 5500 هستش در خارج از کشور ، الان من گرفتم 1.360 ... این قیمت جدید هستش یا قدیم ؟؟ بعد این زیادی ارزون هستش !! بودجه من تا 1.600 یا 1.700 میشه . این مدل مدل مناسبی هست ؟
من یک سامسونگ 46 اینچ 6200 دارم led . میخوام بدونم کیفیتش مثل اون هستش یا خیر ؟
این قیمت جدید برای تخفیف عید هست و هر سال به این صورت هست.
باید در کنار هم مقایسه کرد.
با تشکر.
هادی

arash660
30-01-2011, 16:25
آقا هادی ممنون که زود جواب می دید . دیشب یه ld660 آک برام آوردن و این یکی رو بردن البته هنوز از نمایندگی واسه نصب نیومدن ولی تاریخ تولید این ژانویه 2011 است . چند تا سوال دیگه داشتم
1- قیمت این مودم وایرلس AV_LINK چند است و از کجا میشه تهیه کرد .
2- اگه بشه یه توضیحی راجع به راه اندازی شبکه در این مدل بفرمائید من که با کابل کراس وصل کردم نرم افزارهم نصب کردم تنظیمات شبکه هم را که روی اتوماتیک گذاشتم ولی نشد .
3- وایرلس با wi fi کاربردش چه فرقی داره
با تشکر

jabarsink2000
30-01-2011, 19:33
آقا هادی ممنون که زود جواب می دید . دیشب یه ld660 آک برام آوردن و این یکی رو بردن البته هنوز از نمایندگی واسه نصب نیومدن ولی تاریخ تولید این ژانویه 2011 است . چند تا سوال دیگه داشتم
1- قیمت این مودم وایرلس AV_LINK چند است و از کجا میشه تهیه کرد .
2- اگه بشه یه توضیحی راجع به راه اندازی شبکه در این مدل بفرمائید من که با کابل کراس وصل کردم نرم افزارهم نصب کردم تنظیمات شبکه هم را که روی اتوماتیک گذاشتم ولی نشد .
3- وایرلس با wi fi کاربردش چه فرقی داره
با تشکر
دستشون درد نکنه.
1.من تا حالا جایی ندیدم.
2.برای استفاده از اینترنت تی وی فقط نیاز است که مودم شما در حالت اتومات یا همان pppoe .بعد کابل را به تی وی وصل کنید نو تنظیمات ip را بر روی اتومات تنظیم کنید.
اولین کار قبل از استفاده اپدیت نرم افزار تی وی با فشردن کلید netcast.
3.بر روی یک سری از پنل های ال جی نوشته وایرلس.و یک سری وایرلس ای وی بنده ازنمایندگی سوال کردم گفتن مدل هایی که نوشته وایرلس ای وی لینک قابلیت دریافت فایل های شیر شرده را دارد مانند فیلم.....
اون هایی که هم نوشتن وایرلس فقط می توانید اینترنت را وایرلس کنید.
با تشکر.
هادی

aliugd
31-01-2011, 11:20
آقا هادی! موقع خرید، به چه نکاتی باید توجه کنم؟ همین یکی دو روزه می خوام بگیرم
ممنون

jabarsink2000
31-01-2011, 13:36
آقا هادی! موقع خرید، به چه نکاتی باید توجه کنم؟ همین یکی دو روزه می خوام بگیرم
ممنون
از جایی خرید کنید که با اعتبار باشه .(بهتره از نمایندگی خرید کنید که فقط تو کار ال جی باشد)
اگر خواست به شما تی وی غیر اکبند بده نخرید.
خوش قیمت خرید کنید.
اگر گفت فعلا موجود ندارم باید همین تی وی ویترین را بدم.بگید که پس بعدا مزاحم می شوم.
بعد از خرید زمانی که نماینده برای نصب امد اول از همه زمانی که نماینده هست باکدی که در اینجا اعلام شد زمان کارکرد را نگاه کنید.
بعد هم نگاه کنید. ولذت ببرید.
با تشکر.
هادی

arash660
31-01-2011, 16:15
هادی جان پس این مودمی که شما میگین برای بچه های رشت اون چیه
و دیگه اینکه دیشب این جدیده رو نمایندگی اومد نصب کرد مشکلی نداشت فقط یه چیز عجیب روی حالت hdmi که به ----- وصل است وقتی بعضی از لامپهای مهتابی خونه رو خاموش روشن می کردم ال سی دی چشمک میزد و خاموش روشن می شد
البته صدا داشت و روی حالت av و آنتن ( برنامه های دریافتی از آنتن ) هیچ مشکلی نداشت . کابل hdmi رو عوض کردم مشکل حل شد فقط می خوام بدونم از نظر شما مشکلی نداره آخه اون ال سی دی قبلیه با همین کابل هیچ مشکلی نداشت ممکنه که تغذیش مشکل داشته باشه ؟.لطفا اگه ممکن عیبی داشته باشه بفرمائید تا زودتر اقدام کنم البته شرکت تماس گرفتم گفتن اگه مشکلی داشته باشه تا یکماه گارانتی تعویض داره راستش چشمم ترسیده .خیلی بدشانسم

jabarsink2000
31-01-2011, 17:31
قیمت مودم tp-link td8811 در رشت 30000 تومان است.که بنده 23000 میدم برای همین برای بچه های رشت ارزش داره.
این مورد گاهی پیش میاد .من چند بار دیدم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.
با تشکر.
هادی

koh
01-02-2011, 07:19
از جایی خرید کنید که با اعتبار باشه .(بهتره از نمایندگی خرید کنید که فقط تو کار ال جی باشد)
اگر خواست به شما تی وی غیر اکبند بده نخرید.
خوش قیمت خرید کنید.
اگر گفت فعلا موجود ندارم باید همین تی وی ویترین را بدم.بگید که پس بعدا مزاحم می شوم.
بعد از خرید زمانی که نماینده برای نصب امد اول از همه زمانی که نماینده هست باکدی که در اینجا اعلام شد زمان کارکرد را نگاه کنید.
بعد هم نگاه کنید. ولذت ببرید.
با تشکر.
هادی

سلام
مشخصات آک بودن تی وی چی است؟
این کدی که فرمودید نشان دهنده زمان کارکرد است چی است و خودمان می توانیم وارد کنیم؟
ممنون

jabarsink2000
01-02-2011, 17:32
سلام
مشخصات آک بودن تی وی چی است؟
این کدی که فرمودید نشان دهنده زمان کارکرد است چی است و خودمان می توانیم وارد کنیم؟
ممنون
مشخصات نداره.
چون بنده یه تی وی را اگراکبندکنم شما از ظاهر متوجه نمی شوید که ایا این کار کرده است یا اکبند.
ولی مثل من کم پیدا میشه:31:
بهترین را نگاه کردن به قسمت هایی اسن که خاک میشینه بهترین قسمت هم قسمت های تهویه است.
نشان دهنده زمان کارکرد تی وی.
کلید منو بعد قرمز رو فشار بدید، در منویی که ظاهر میشه وارد قسمت اطلاعات خدمات/محصول بشید و مدت استفاده رو ببینید.
با تشکر.
هادی

rvx2008
03-02-2011, 00:26
سلام دوستان عزیز من 1100 برای lcd و 350 برای سینمای خانگی بودجه دارم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید میخوام هم کیفیت خوبی داشته باشه هم تو پخش فرمتهای مختلف با زیرنویسشون کم نیار ممنون میشم جواب بدید:31:

jabarsink2000
03-02-2011, 10:51
led 5500,وهر سینمایی که دوست دارید.
چون با خرید led و سینما با هم کم کم 200 تخفیف میگیرید.
برای اطلاعات بیشتر به یکی از نمایندگی های فروش مراجعه کنید.
با تشکر.
هادی

masoud glx
03-02-2011, 12:51
دوستان من قصد خرید LG 42LX6500 رو دارم . دیگه قطعی شده واسم تقریبا .
بودجه اش رو هم کنار گذاشتم و مشکلی نیست فقط برای این که سه بعدی هستش شک دارم که کیفیت و خروجی تصویر در مقایسه با دو بعدی ها یعنی LED های معمولی چطور میشه ؟ یعنی این که 3 بعدی هستش برای دو بعدی هم عملکرد خوبی داره ؟؟؟ مثلا در مقایسه با 5600 الجی یا مدل های مشابه سامسونگ مثل 6200 یا 6900 .

و اگر توضیحی در مورد این مدل هستش ممنون میشم که راهنمایی کنید .

rvx2008
03-02-2011, 13:28
led 5500,وهر سینمایی که دوست دارید.
چون با خرید led و سینما با هم کم کم 200 تخفیف میگیرید.
برای اطلاعات بیشتر به یکی از نمایندگی های فروش مراجعه کنید.
با تشکر.
هادی
مرسی دوست عزیز ولی به نظرتون led 5500 بهتره یا lcd 660؟ قیمتاشم لطف کنین ممنون میشم

aboozar66
04-02-2011, 17:08
سلام واااااااای منکه گیج شدم توی این همه صفحه.
اساتید گرامی من تازه متوجه شدم که میشه پخش دیجیتال برای lcdهای LG فعال کرد.
مدل TV من 42LF120FR و تو سال پیش خریدم.
یکی کمک کنه چجوری ----T فعال کنم؟؟؟
راستی من با ریموت دستگاه با فشردن همزمان دکمه های menu روی ریموت و LCD میتونم وارد منو مخفی بشم.
لطفا یکی کمک کنه.......

jabarsink2000
04-02-2011, 17:59
سلام واااااااای منکه گیج شدم توی این همه صفحه.
اساتید گرامی من تازه متوجه شدم که میشه پخش دیجیتال برای lcdهای LG فعال کرد.
مدل TV من 42LF120FR و تو سال پیش خریدم.
یکی کمک کنه چجوری ----T فعال کنم؟؟؟
راستی من با ریموت دستگاه با فشردن همزمان دکمه های menu روی ریموت و LCD میتونم وارد منو مخفی بشم.
لطفا یکی کمک کنه.......
tv شما قابلیت پخش دیجیتال ندارد.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

مرسی دوست عزیز ولی به نظرتون led 5500 بهتره یا lcd 660؟ قیمتاشم لطف کنین ممنون میشم
فرقی من متوجه نشدم.
ولی برای شما led5500 بهتر است.
با تشکر.
هادی

rvx2008
05-02-2011, 16:07
یه سوال دیگه تفاوت های 5500 با 5600 با 5400 در چیاست ممنون؟

masoud glx
05-02-2011, 21:30
5500 و 5600 که یکی هستند و فقط نامگذاری اونها برای داخل ایران و خارج ایران تفاوت داره . 5400 هم ظاهرا همون 5300 هستش و باز فقط نامگذاری متفاوتی دارند .

با توجه به اختلاف قیمت کم بین این دو مدل من LE550 رو پیشنهاد میدم . تصویرش رو هم دیدم بسیار خوب هستش و در کل هم بسیار به صرفه ست .

koh
07-02-2011, 07:17
سلام آقا هادی
1-هدفون بی سیم چطور به LX9500 وصل می شه؟
چون این مدل LX9500 مثل اینکه امکان بلوتوث را ندارد
آیا نوع خاصی از هدفون را باید تهیه کرد؟ قیمت آن چند است؟

2-در ضمن با توجه به اینکه LX9500 وايرلس ready است آیا دانگل وای فای در جعبه تلویزیون وجود دارد؟
اگر وجود ندارد آیا جداگانه از شرکت ال جی خریداری بشه؟ قیمت آن چند است؟
این دانگل در چه مواردی استفاده می شه ؟

3- در جعبه LX9500 چند تا کنترل راه دور باید باشد؟ چون در سایت خارجی دو نوع کنتل راه دور برای این تلویریون در نظر گرفتند.
ممنون

jupiterx
08-02-2011, 11:55
سلام میخاستم نظرتون رو در مورد led 5400 بدونم به نظرتون چطور تی وی هستش از نظر کیفیت تصویر و امکانات؟؟چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟؟
با تشکر

aliahmadi22
09-02-2011, 12:10
سلام

می خواستم یه LED LG بگیرم حدودا 2 میلون تا 2 میلون 200 بودجه دارم(حالا یکم بیشترم شد مشکلی نیست)
فکر میکنم بهترین انتخابم LED42 8600 باشه .حالا چنتا سوال داشتم

1- این مدل رو اصلا بهم پیشنهاد میکنید؟نقاط ضعفش چیه؟
2-MKV با زیرنویس فارسی رو از طریق USB پخش میکنه؟
3 - مدل سه بعدیه LX42 6500 مدل خوبیه؟ارزش خرید داره؟

کلا خرید بهترین گزینه منو کمک کنید
ممنون:40:

amir_14
09-02-2011, 13:23
سلام
زمان راه اندازي TV دو تا گزينه مياد
كار در فروشگاه و مصرف خونگي
كار در فروشگاه هم تو ساعت كاركرد حساب ميشه يا نه؟!؟

masoud glx
10-02-2011, 09:59
1- این مدل رو اصلا بهم پیشنهاد میکنید؟نقاط ضعفش چیه؟
2-MKV با زیرنویس فارسی رو از طریق USB پخش میکنه؟
3 - مدل سه بعدیه LX42 6500 مدل خوبیه؟ارزش خرید داره؟

8600 یکی از بهترین مدل های موجود توی کل بازار هستش . بسیار فوق العاده ست .

من که تا حالا نتونستم زیرنویس فارسی رو پخش کنم !! البته برای من ساخت کره هستش و ظاهرا باید توی تنظیمات به ایران تغییر پیدا کنه یا آپگرید بشه .

6500 مدلی هستش که من خریدم ... توی این رنج قیمت هیچ چیزی کم نداره . تصاویر SD رو هم بسیار مناسب و خوب نمایش میده .

aliahmadi22
10-02-2011, 11:55
پس اگر بخواهم از برند LG بگیر 100 در 100 انتخابم دیگه همون 8600 باشه؟

در ضمن الان من موند که این مدل رو بگیرم یا از مدل های پلاسمای پاناسونیک(سری های جدید)ولی اصلا در مورد فناوری Neo PDP اطلاعی ندارم.
شما که تجربتون بیشتره کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

jupiterx
10-02-2011, 12:36
سلام با ماکزیمم 800 تومن چه مدلی رو پیشنهاد میکنن دوستان؟؟؟
ممنون

jabarsink2000
10-02-2011, 22:40
سلام
زمان راه اندازي TV دو تا گزينه مياد
كار در فروشگاه و مصرف خونگي
كار در فروشگاه هم تو ساعت كاركرد حساب ميشه يا نه؟!؟
بله حساب میشه.
نوع نمایش هم حالت فروشگاه هست که دمو های مختلف را هنگام پخش نشان میدهد.
با تشکر.
هادی

jabarsink2000
10-02-2011, 22:46
سلام آقا هادی
1-هدفون بی سیم چطور به LX9500 وصل می شه؟
چون این مدل LX9500 مثل اینکه امکان بلوتوث را ندارد
آیا نوع خاصی از هدفون را باید تهیه کرد؟ قیمت آن چند است؟

2-در ضمن با توجه به اینکه LX9500 وايرلس ready است آیا دانگل وای فای در جعبه تلویزیون وجود دارد؟
اگر وجود ندارد آیا جداگانه از شرکت ال جی خریداری بشه؟ قیمت آن چند است؟
این دانگل در چه مواردی استفاده می شه ؟

3- در جعبه LX9500 چند تا کنترل راه دور باید باشد؟ چون در سایت خارجی دو نوع کنتل راه دور برای این تلویریون در نظر گرفتند.
ممنون
1.بلوتوث که نداره اگر خروجی هدفون داشته باشه میشه هدفون وایرلس که برای پی سی استفاده میشه استفاده کرد.
2.نه نداره.اخرین بارسوال کردم نداشتن.برای انتقال فیلم و اینترنت استفاده میشه.
3.خوب یادم نیست ولی فکر کنم داشته باشه چون چیزی از پک کم نمیکنن.
در ضمن 2عینک موجود است.
با تشکر.هادی

jupiterx
11-02-2011, 19:13
سلام میخاستم نظرتون رو در مورد led 5400 بدونم به نظرتون چطور تی وی هستش از نظر کیفیت تصویر و امکانات؟؟چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟؟
با تشکر

کسی از دوستان نظری نداره؟؟؟؟

ALIREZA740
11-02-2011, 21:47
با درود
بنده lcd 660 را به وسیله کابل شبکه به مودم وصل کردن وبا برنامه Mezzmo نصب کردم جهت ارتباط dlna وفایل ها را درون برنامه ریختم در lcd کجا را باید سرچ کنم تا با هم کانکت شوند به اینترنت متصل می باشد.

jabarsink2000
15-02-2011, 13:46
دوستان بسیار زیادی به بنده پیام خصوص دادند که شما چه مدل هایی را از مارک ال جی پیشنهاد میکنید.
بنده این 3 مدل را به دوستان پیشنهاد میکنم:
مشکی بسیار عمیق.رنگ یکنواخت.قابل پخش فرمت sd در حد عالی.
LED 8600
LX9500
LX6500
دوستان زیادی از بنده سوال کرد که LX9500 ایا 2 عدد کنترل دارد؟
بله 2 عدد کنترل دارد.
2عدد عینک.
و از طرف گلدیران یک عدد بولوری BX580 داده می شود.
با تشکر .
هادی

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

دوستانی که در قسمت اینترنت انها یوتیوب و...... غیر فعال هست.
به راحتی با تغییر منطقه درست می شود.
با تشکر.
هادی

jabarsink2000
16-02-2011, 10:51
این هم توضیحات بسیار کامل برای خریدارن»»»»»»»»»»»»»»»»»
برید حالش ببرید:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

koh
19-02-2011, 08:18
دوستان بسیار زیادی به بنده پیام خصوص دادند که شما چه مدل هایی را از مارک ال جی پیشنهاد میکنید.
بنده این 3 مدل را به دوستان پیشنهاد میکنم:
مشکی بسیار عمیق.رنگ یکنواخت.قابل پخش فرمت sd در حد عالی.
LED 8600
LX9500
LX6500
دوستان زیادی از بنده سوال کرد که LX9500 ایا 2 عدد کنترل دارد؟
بله 2 عدد کنترل دارد.
2عدد عینک.
و از طرف گلدیران یک عدد بولوری BX580 داده می شود.
با تشکر .
هادی

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

دوستانی که در قسمت اینترنت انها یوتیوب و...... غیر فعال هست.
به راحتی با تغییر منطقه درست می شود.
با تشکر.
هادی
سلام آقا هادی
من یک تلویزیون 55 اینچ LX9500 خریداری کردم و نماینده شرکت برای نصب آن آمد ولی فقط یک کنترل در جعبه وجود داشت
با توجه به اینکه شما فرمودیید LX9500 دو عدد کنترل دارد ممکنه این بابا که برای نصب و راه اندازی از گلد ایران آمده بود آنرا بلند کرده باشد؟
چون دو نفر بودند که آمده بودند و سینما را هم نصب می کردند و حسابی کف اتاق شلوغ شده بود و نمی شد بفهمی دارند چکار می کنند
حالا باید چکار کنم
می گویند حمل و نصب رایگان است ولی برای حمل 21000 تومان و برای نصب یک عدد سیم اپتیکال گذاشت روی سینما خانگی و 10000 تومان گرفت
کارت هدیه را هم تحویل نداد و گفت 3 روز دیگر تماس بگیر!!

ممنون

abimabi
19-02-2011, 17:15
سلام آقا هادی.من دنبال خرید ledبودم.بحث شما رو پیگیری کردم .الان دیگه وقتشه.هزینه بین 2100000 با 2200000. 47 اینچ باشه.
47led 5600 سال 2010 هست؟
چرا ازش زیاد حرفی نزدی مشکلی داره از نظر کیفیت و امکانات؟
همه امکاناتی که الان مد شده ساپورت میکنه؟
ممنون

jabarsink2000
20-02-2011, 10:29
سلام آقا هادی.من دنبال خرید ledبودم.بحث شما رو پیگیری کردم .الان دیگه وقتشه.هزینه بین 2100000 با 2200000. 47 اینچ باشه.
47led 5600 سال 2010 هست؟
چرا ازش زیاد حرفی نزدی مشکلی داره از نظر کیفیت و امکانات؟
همه امکاناتی که الان مد شده ساپورت میکنه؟
ممنون
نه مشکلی نداره.
ولی چون lx6500 ارزش بیشتری داره.
این مدل را پیشنهاد میدهم.

---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

سلام آقا هادی
من یک تلویزیون 55 اینچ LX9500 خریداری کردم و نماینده شرکت برای نصب آن آمد ولی فقط یک کنترل در جعبه وجود داشت
با توجه به اینکه شما فرمودیید LX9500 دو عدد کنترل دارد ممکنه این بابا که برای نصب و راه اندازی از گلد ایران آمده بود آنرا بلند کرده باشد؟
چون دو نفر بودند که آمده بودند و سینما را هم نصب می کردند و حسابی کف اتاق شلوغ شده بود و نمی شد بفهمی دارند چکار می کنند
حالا باید چکار کنم
می گویند حمل و نصب رایگان است ولی برای حمل 21000 تومان و برای نصب یک عدد سیم اپتیکال گذاشت روی سینما خانگی و 10000 تومان گرفت
ممنون
پاسخ شما در پیام خصوصی داده شد
در مورد کارت هدیه و پول راه شما نگران نباشید .
چون چند روز دیگر از گلدیران اصلی با شا تماس میگیرن وشما تمام این مسئله را توضیح دهید.
این نمایندگیها باید ادم شوند.
با تشکر.
هادی

abimabi
20-02-2011, 14:24
بچه ها led 7600 دیجیتال هست 47 اینچش؟
کلن چه جوریه ؟

jabarsink2000
20-02-2011, 14:48
بچه ها led 7600 دیجیتال هست 47 اینچش؟
کلن چه جوریه ؟
بله داره.
کلین تی وی خوبی هست.
اما من به کس که می خواهد تا این مبلغ خرید کند.
8500 را پیشنهاد میکنم که بهترین LED شناخته شده است.
با تشکر.
هادی

abimabi
20-02-2011, 15:09
ممنون آقا هادی که زود جواب دادین.اره حق با شماست.اما میخوام 47 باشه که نمیتونم 8500 بخرم.
این 7600 47 led که بدون قابه مشکل شیشه محافظ و رفلکس و ..... که گفتین نداره؟

aliahmadi22
20-02-2011, 20:42
آقا هادی مدل 8600 بین کیفیت 47 اینچش و 42 تفاوتی هم هست؟

jabarsink2000
20-02-2011, 20:58
آقا هادی مدل 8600 بین کیفیت 47 اینچش و 42 تفاوتی هم هست؟
خیر مشکلی ندارد.
اگر مشکل بودج ندارید حتما 8500 بخرید که فوق العاده است.
و بهترین led شناخته شده است.
رنگ مشکی بسیار عالی دارد.
با تشکر.
هادی

aliahmadi22
21-02-2011, 10:15
من صد در صد همین 8600 رو میخرم

ممنون از راهنمایی

jabarsink2000
21-02-2011, 11:33
من صد در صد همین 8600 رو میخرم

ممنون از راهنمایی
خواهش میکنم.
قابلی نداشت.
مبارک باشه.
با تشکر.
هادی

abimabi
21-02-2011, 15:28
سلام اقا هادی.یه سوال داشتم .47 led 5600 و led 7600 47 تنها تفاوتشون تو قابدار و بدون قاب بودنه؟
کدومش از نظر ظاهری زیبا تره و کارایی بهتر؟مشکل رفلکس نور نداره؟
ممنون

jabarsink2000
21-02-2011, 17:40
سلام اقا هادی.یه سوال داشتم .47 led 5600 و led 7600 47 تنها تفاوتشون تو قابدار و بدون قاب بودنه؟
کدومش از نظر ظاهری زیبا تره و کارایی بهتر؟مشکل رفلکس نور نداره؟
ممنون
کیفیت تصویر ومشکی بهتری دارد 7600
رفلکس نور اگر نور محیط زیاد باشد دارد.
با تشکر.
هادی

masoud glx
21-02-2011, 18:57
چیزی که من دیدم 5600 و 7600 چندان تفاوتی نداشتن !! تا جایی که یادم میاد هم مشخصاتشون دقیقا یکی بودش .
البته 7600 زیباتر هستش .

jabarsink2000
21-02-2011, 19:04
چیزی که من دیدم 5600 و 7600 چندان تفاوتی نداشتن !! تا جایی که یادم میاد هم مشخصاتشون دقیقا یکی بودش .
البته 7600 زیباتر هستش .
دوست عزیز باید دقت کنید.
مثلا تو تصوسر عادی 8500 با 5500 هیچ فرقی نمیکنه .
ولی وقتی با یک تصویر کاملا مشکی برمیخورید میبینید که 5500 به جای مشکی به شما ابی نشان میدهد.
با تشکر.
هادی

abimabi
21-02-2011, 20:14
ممنمون از شما دوستان.راستش دیروز 7600 47 سفارش دادم.اونچا نمونش نبود که ببینمش قرار شد از تهران سفارش بدن.امروز داشتم می گشتم رفتم تو سایت lg انگلیسی دیدم 7600 تولیدش متوقف شده.واسه همین تو این فکر افتادم که همون 5600 سفارش بدم.حالا به نظر شما چه کار کنم؟7600 قیمتشم بالا تر بود اما اینو دیدم به شک افتادم.
میشه راهنمایی کنین؟آخه دیکه اگه بخوام کاری کنم باید فردا صبح زود برم با دیر نشده:41:

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

راستی قیمت 8500 47 چنده الان؟

masoud glx
21-02-2011, 20:57
7600 رو چقدر قیمت دادند به شما برای 47 اینچ ؟ باز هم میگم ... تا جایی که من یادم هستش 7600 و 5600 هیچ اختلاف مشخصاتی از نظر کنتراست و غیره با هم نداشتند . می تونید از سایت گلدیران یا بخش فارسی سایت LG چک کنید .

دوست عزیز باید دقت کنید.
مثلا تو تصوسر عادی 8500 با 5500 هیچ فرقی نمیکنه .
ولی وقتی با یک تصویر کاملا مشکی برمیخورید میبینید که 5500 به جای مشکی به شما ابی نشان میدهد.
با تشکر.
هادی

دوست من حق با شماست ... ولی اینجا قصدمون مقایسه یک Full LED یعنی 8500 با 5500 نیستش که !! دو تا Edge LED که هر دو پنل مشابه دارند و مشخصات پنلشون هم یکی هستش . به نظر من 7600 فقط ظاهر زیباتری داره . اگر بودجه شما اجازه میده خرید 8500 حتی 42 اینچ بسیار ارزنده تر هستش از 7600 یا 5600 ... یا گزینه ی دیگه هم lx6500 هستش که هم کنتراستش 1 به 8 میلیون و هم 200 هرتز و 2 میلی ثانیه هستش و قیمت مناسبی هم داره + سه بعدی هم هست !

abimabi
21-02-2011, 21:17
7600 رو چقدر قیمت دادند به شما برای 47 اینچ ؟ باز هم میگم ... تا جایی که من یادم هستش 7600 و 5600 هیچ اختلاف مشخصاتی از نظر کنتراست و غیره با هم نداشتند . می تونید از سایت گلدیران یا بخش فارسی سایت LG چک کنید .

دوست من حق با شماست ... ولی اینجا قصدمون مقایسه یک Full LED یعنی 8500 با 5500 نیستش که !! دو تا Edge LED که هر دو پنل مشابه دارند و مشخصات پنلشون هم یکی هستش . به نظر من 7600 فقط ظاهر زیباتری داره . اگر بودجه شما اجازه میده خرید 8500 حتی 42 اینچ بسیار ارزنده تر هستش از 7600 یا 5600 ... یا گزینه ی دیگه هم lx6500 هستش که هم کنتراستش 1 به 8 میلیون و هم 200 هرتز و 2 میلی ثانیه هستش و قیمت مناسبی هم داره + سه بعدی هم هست !

حدود 2.5
تو سایت lg فارسی هم این مدل عکسشو برداشتن اما lg انگلیسی واضح گفته قطع تولید. الان فقط میخوام بدونم این یعنی مشکلی داشته یا مورد پسند نبوده یا...در کل بخرم یا نه اگه قرار باشه بین 5600 و 7600 انتخاب کنم

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

مشکل رفلکس نور تو مدلهای قاب دار هم هست یا فقط بدون قاب؟

jabarsink2000
21-02-2011, 21:35

دوست عزیز شما به این عدد ارقام توجه نکن عزیز.
ما هم بار اول اشتباه کردیم به این عدد ارقام توجه کردیم رفتیم lh500 خریدیم که هنوز تو عدد ارقام برای خودش یلی هست:31:
با اینکه 200 هتز بود تو صفحات با سرعت کم تیک میزد:31:
ولی خودایش کیفیت صداش وکیفیت تصویرش و روشنایش عالی بود
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

حدود 2.5
تو سایت lg فارسی هم این مدل عکسشو برداشتن اما lg انگلیسی واضح گفته قطع تولید. الان فقط میخوام بدونم این یعنی مشکلی داشته یا مورد پسند نبوده یا...در کل بخرم یا نه اگه قرار باشه بین 5600 و 7600 انتخاب کنم

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

مشکل رفلکس نور تو مدلهای قاب دار هم هست یا فقط بدون قاب؟
ما که تو فروشگاه بالای 100 تا هالوژن روشن در قسمت tv داریم اما رفلکس ندیدیم.
با تشکر.
هادی

masoud glx
21-02-2011, 23:27
والا من نمیدونم چی بگم ... فقط تا جایی که میدونم 5600 و 7600 دقیقا یک پنل هستند !!! :18:

با بودجه 2.5 فقط و فقط 42 اینچ از مدل 8500 .

Heat
22-02-2011, 14:08
سلام من میخوام یه lcd 650 بخرم میخواستم بدونم قیمتش چنده و اینکه کلا چه جوریاست و با این قیمت اگه گزینه بهتری هست بهم معرفی کنین و راستی این مدل گیرنده دیجیتال داره یا نه ؟

poonel
22-02-2011, 15:37
جشنواره نوروزی LG برای سال 90

Capcom
22-02-2011, 16:21
دوستان از بین 32" های بالا کدوم بهتره؟

fantasialive
22-02-2011, 23:35
سلام
من وارد منو مخفي 42SL900 شدم ، ولي ازش سر در نياوردم.
لطفاً راهنمايي كنيد.

كجاش ميشه تيونر ديجيتال رو فعال كرد؟

arash660
23-02-2011, 18:27
[QUOTE=Heat;5880501]سلام من میخوام یه lcd 650 بخرم میخواستم بدونم قیمتش چنده و اینکه کلا چه جوریاست و با این قیمت اگه گزینه بهتری هست بهم معرفی کنین و راستی این مدل گیرنده دیجیتال داره یا نه ؟

1220000 برای 42 اینچ
----t ( گیرنده دیجیتال ) هم داره . با کیفیت خیلی عالی . بهترین ال سی دی مارک ال جی است
من دارم و ازش راضی هستم فقط فرمت wmv و dat رو تو usb ساپورت نمیکنه البته دوستان میگن باید ساپورت کنه

jabarsink2000
24-02-2011, 17:03
سلام من میخوام یه lcd 650 بخرم میخواستم بدونم قیمتش چنده و اینکه کلا چه جوریاست و با این قیمت اگه گزینه بهتری هست بهم معرفی کنین و راستی این مدل گیرنده دیجیتال داره یا نه ؟
پیشنهاد بنده 1,340,000 برای خرید LED5600 در ضمن 200 هزار هم تخفیف برای سینمای خانگی.
با تشکر.
هادی

ihnd4
25-02-2011, 22:01
خسته نباشید.
قصد خرید یک سه بعدی سونی داشتم. با توجه به اینکه بودجه کمی اذیتم میکنه و برام سخته، خیلی مجذوب تبلیغات جشنواره 90 ال جی شدم. در نهایت مدل LX6500 را مناسب دیدم.
کسی این تلویزیون را تایید میکنه؟
به نظر شما صبر کنم بودجه کافی که پیدا کردم سه بعدی سونی بخرم یا همین مدل از ال جی خوبه؟
آخه تبلیغات وسوسه کننده این شبهه را ایجاد میکنه که ممکنه جنسشون دقیقن اون چیزی نباشه که تبلیغ میکنن.
ممنون از همگی.

jabarsink2000
25-02-2011, 22:45
خسته نباشید.
قصد خرید یک سه بعدی سونی داشتم. با توجه به اینکه بودجه کمی اذیتم میکنه و برام سخته، خیلی مجذوب تبلیغات جشنواره 90 ال جی شدم. در نهایت مدل LX6500 را مناسب دیدم.
به نظر شما صبر کنم بودجه کافی که پیدا کردم سه بعدی سونی بخرم یا همین مدل از ال جی خوبه؟
آخه تبلیغات وسوسه کننده این شبهه را ایجاد میکنه که ممکنه جنسشون دقیقن اون چیزی نباشه که تبلیغ میکنن.
ممنون از همگی.
من هم می خواستم این مدل را بخرم اما متاسفانه باز هم گلدیران بر روی کاغذ پیروز بود اما چشم چیزه دیگه می گفت.
چون بار اول گول همین کاغذ را خردم در خرید lh500 این بار این کار را نکردم.
در شرایط کسان در حالت های مختلف این مدل را 5600 مورد برسی قرار دادم.
اما متوجه شدم:
این مدل داریمشکی ضعیف تر از 5600 است با اینکه کنتراست ان بر روی کاغذ 8000000 هست.
به همین صورت رنگ سفید ان.
و روشنایی ان که از 5600 پایین تر بود.
در اخر می توان بگم این مدل مورد تائیید من نیست.
دوستان برای اطلاعات بیشتر خودشان می توانند تست کنند.
با تشکر.
هادی

koh
26-02-2011, 09:00
من هم می خواستم این مدل را بخرم اما متاسفانه باز هم گلدیران بر روی کاغذ پیروز بود اما چشم چیزه دیگه می گفت.
اما متوجه شدم:
این مدل داریمشکی ضعیف تر از 5600 است با اینکه کنتراست ان بر روی کاغذ 8000000 هست.
با تشکر.
هادی

سلام
آیا 5600 را از نظر کیفیت رنگ مشکی با 9500 هم مقایسه کردید؟ نتیجه؟

در ضمن آیا برای تلویزیونهای ال جی از جمله 9500 آپدیت نرم افزاری جدید نیامده ؟ و آیا نیازی به آپدیت است یا خیر؟

ممنون:10:

jabarsink2000
26-02-2011, 19:44
سلام
آیا 5600 را از نظر کیفیت رنگ مشکی با 9500 هم مقایسه کردید؟ نتیجه؟

در ضمن آیا برای تلویزیونهای ال جی از جمله 9500 آپدیت نرم افزاری جدید نیامده ؟ و آیا نیازی به آپدیت است یا خیر؟

ممنون:10:
دوست عزیز کار اشتباهی led plus را با full led مقایسه کرد.
کار اشتباهی است یک تی وی 1350000 با تی وی 3500000 مقایسه کرد.
با تشکر.
هادی

Heat
27-02-2011, 11:30
سلام دوستان میخواستم ببینم نظرتون در مورد 42lx6500 چیه 3d واقعی داره یا فقط جنبه تبلیغات داره و اینکه کلا یه راهنمایی کلی منو بکنین بین این سه مدل موندم

42lcd 660
42led5600
42lx6500
پیشاپیش ازتون ممنونم

masoud glx
27-02-2011, 21:17
اما متوجه شدم:
با تشکر.
هادی

دوست عزیز لطفا دوستان دیگه رو گمراه نکنید !!! بنده این مدل رو دارم حدود 1 ماه هستش . اصلا با 5600 قابل مقایسه نیست !! البته این یک اصل کلی هستش برای همه مدل های LED با شرایط خاص . شما با لامبورگینی مورسیه لگو در مقایسه با پیکان 47 توی شهر به زحمات بسیاری برای حرکت بر میخوری و دنده 1 و 2 اون دودمان آدم رو به باد میده بس که سخت و اذیت کننده هستش و عملکرد خوبی نداره برای سرعت های زیر 50 . اما آیا این مقایسه صحیح هستش ؟؟

چیزی که من دیدم طی همه بررسی های گسترده قبل از خرید و همینطور توی این یک ماهه استفاده کردن .
اگر بودجه کمتر هستش و کاری هم به 3D و اینها ندارید که هیج ... 5600 مدل بسیار مناسبی هستش . در غیراینصورت بنده شدیدا این مدل رو پیشنهاد میدم . مشکی اون بصورت واضح برتری داره همینطور روشنایی اون !! من واقعا موندم که شما چطور به این نتیجه رسیدید !! البته احتمال معیوب بودن یا . . . دستگاهی که شما استفاده کردی هم هستش .

مورد دیگه اینکه بنده حدود 2 ماه پیش سامسونگ 6200 خریدم و از اون هم کاملا راضی هستم . شاید بشه روشنایی و مشکی این دو مدل رو با هم برابر دونست حتی با اینکه LG کنتراست بیشتری روی کاغذ داره ولی 6500 نسبت به 5600 بطور محسوسی برتری داره .

سلام دوستان میخواستم ببینم نظرتون در مورد 42lx6500 چیه 3d واقعی داره یا فقط جنبه تبلیغات داره

نظرم که مشخصه ... اگر مواردی که این مدل بهتون عرضه میکنه رو نیاز دارید و بودجه کافی برای خرید هم دارید ، مدل بسیار مناسبی هستش . سه بعدی ش هم واقعی هستش :19: نمیدونم چرا متاسفانه بعضی دوستان خودشون هیچ تحقیقی نمی کنند !! من برای خرید 6500 الجی و البته همینطور 6200 سامسونگ فروم های ایرانی که هیچی ... هرچی مطلب توی سایت های ریویو و فروم های دستگاه های دیجیتال خارجی بود رو خوندم . اگر زیاد حساس هستید و بودجه کافی هم دارید فیلیپس میتونه انتخاب شما باشه .

خسته نباشید.
ممنون از همگی.

مدل خوبی هستش . اگر قصد 3 بعدی دارید که همین مدل بسیار کارا و مناسب هستش . اگر چندان 3 بعدی بودن مهم نیست من مدل 8500 رو پیشنهاد میدم که حقیقتا یک سرو گردن از بقیه مدل ها بالاتر هستش . اگر قصد افزایش بودجه رو هم دارید به نظر من و ظاهرا نظر بسیاری از کاربران و منتقدهای سایت های معروف مدل 9500 از ال جی بسیار بالاتر از 3 بعدی های هم قیمت سونی هستش . می تونید یه تحقیقی در این زمینه هم داشته باشید .
در مورد تبلیغات یک نکته ای رو خوبه به شما یادآوری کنم .

دوربین های دیجیتال سونی توی ایران تا 50 درصد بالاتر از قیمت خودشون در خارج از کشور فروخته میشن .
لپتاپ های سونی تا 30 - 40 درصد بالاتر فروخته میشن توی ایران .
تلویزیون های سونی هم بهمین صورت ... این رو از روی چندین سال تجربه توی بازار میگم . شما کافیه قیمت های مثلا سونی و سامسونگ و ال جی رو توی ایران و خارج از ایران برای مدل خاصی بررسی کنی . سونی بیشترین اختلاف و ال جی کمترین اختلاف .

برای همین هم هستش که سری های قاچاقی ال جی اختلاف قیمت کمتری نسبت به سریهای گارانتی دار با برند های دیگه دارن .

به هر حال ... من به همه دوستان توصیه می کنم نه یک برند و مدل رو زیادی بالا ببرند و نه خرابش کنند . حتما حتما حتما هم خودتون از چندین فروشگاه با نورپردازی های مختلف و در شرایط مختلف ببینید تصاویر مدل های مورد نظرتون رو .

موفق باشید .

jabarsink2000
27-02-2011, 21:38
دوست عزیز لطفا دوستان دیگه رو گمراه نکنید !!! بنده این مدل رو دارم حدود 1 ماه هستش . اصلا با 5600 قابل مقایسه نیست !! البته این یک اصل کلی هستش برای همه مدل های LED با شرایط خاص . شما با لامبورگینی مورسیه لگو در مقایسه با پیکان 47 توی شهر به زحمات بسیاری برای حرکت بر میخوری و دنده 1 و 2 اون دودمان آدم رو به باد میده بس که سخت و اذیت کننده هستش و عملکرد خوبی نداره برای سرعت های زیر 50 . اما آیا این مقایسه صحیح هستش ؟؟

چیزی که من دیدم طی همه بررسی های گسترده قبل از خرید و همینطور توی این یک ماهه استفاده کردن .
اگر بودجه کمتر هستش و کاری هم به 3D و اینها ندارید که هیج ... 5600 مدل بسیار مناسبی هستش . در غیراینصورت بنده شدیدا این مدل رو پیشنهاد میدم . مشکی اون بصورت واضح برتری داره همینطور روشنایی اون !! من واقعا موندم که شما چطور به این نتیجه رسیدید !! البته احتمال معیوب بودن یا . . . دستگاهی که شما استفاده کردی هم هستش .

مورد دیگه اینکه بنده حدود 2 ماه پیش سامسونگ 6200 خریدم و از اون هم کاملا راضی هستم . شاید بشه روشنایی و مشکی این دو مدل رو با هم برابر دونست حتی با اینکه LG کنتراست بیشتری روی کاغذ داره ولی 6500 نسبت به 5600 بطور محسوسی برتری داره .
.
مشکلی نیست من برای ثابت کردن به دوستان با عکس مقایسه میکنم.
پس منتظر عکس های این 2 پنل باشید.
برای من مقایسه 2 tv از برند lg کار سختی نیست و به راحتی امکان پذیر است.

با تشکر.
هادی

jabarsink2000
27-02-2011, 22:53
خدا پدر این سایت های ریویو رو بیامرزه:
دیگر نیاز به عکس هم نیست:
دوست عزیز شما که گفتی بنده دوستان را گمراه میکنم:
مشکی کدام tv عمیق تر هست::5:
LE5500(5600

LX6500

روشنایی و سفید کدام TV بهتر هست؟:27:

LE5500(5600
lx6500

aliahmadi22
01-03-2011, 14:24
آقا چه طوری میشه از تصویر در تصویر 8500 استفاده کرد؟

Mahiar0
01-03-2011, 19:10
میخواهیم ال جی
مدل 42led5600بگیریم
خودش گیرنده دیجیتالی داره؟
تله تکس زده نداره نمیشه کاری کرد که داشته باشه؟
زیرنویس فیلم چی پخش میکند؟
هارد اکسترنال میشه بهش وصل کرد با اداپتور یا بدون اداپتور؟
چه فرمت فیلمهایی پخش میکنه؟
ورودیavدوتا داره که بشه بهش دوتا دستگاه وصل کرد (دوربین و ویدیو)
حالت ضبط کردن داره رو فلش؟ میشه برنامه ضبط کرد؟

jabarsink2000
01-03-2011, 19:23
میخواهیم ال جی
مدل 42led5600بگیریم
خودش گیرنده دیجیتالی داره؟
تله تکس زده نداره نمیشه کاری کرد که داشته باشه؟
زیرنویس فیلم چی پخش میکند؟
هارد اکسترنال میشه بهش وصل کرد با اداپتور یا بدون اداپتور؟
چه فرمت فیلمهایی پخش میکنه؟
ورودیavدوتا داره که بشه بهش دوتا دستگاه وصل کرد (دوربین و ویدیو)
حالت ضبط کردن داره رو فلش؟ میشه برنامه ضبط کرد؟
سلام همشهری.
اره داره.
تلتکس داره خوبش هم داره.چون یک تکنولوزی پیش پا افتاده هست نمینویسن.
زیرنویس srt بدون مشکل.
هارد اکسترنال 1 ترابایت تست شده.در ضمن 2 تا فیش یو اس بی داره که.
همه فرمت ها با پخش بعضی از فرمت های wmv مشکل داره.که ایمیل برای lg کره زدم.
ورودی av داره 2تا.
کامپوننت داره 3تا.
اچ دی داره 4 تا.
لن داره 1 .
یواس بی 2تا.
ضبط نداره.
اگر خواستی پیغام بده تا خوش قیمت برات ردیف کنم.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

آقا چه طوری میشه از تصویر در تصویر 8500 استفاده کرد؟
تا جای که بنده اطلاع دارم تصویر در تصویر نداره.
با تشکر.
هادی

Mahiar0
01-03-2011, 20:02
سلام همشهری.
اره داره.
تلتکس داره خوبش هم داره.چون یک تکنولوزی پیش پا افتاده هست نمینویسن.
زیرنویس srt بدون مشکل.
هارد اکسترنال 1 ترابایت تست شده.در ضمن 2 تا فیش یو اس بی داره که.
همه فرمت ها با پخش بعضی از فرمت های wmv مشکل داره.که ایمیل برای lg کره زدم.
ورودی av داره 2تا.
کامپوننت داره 3تا.
اچ دی داره 4 تا.
لن داره 1 .
یواس بی 2تا.
ضبط نداره.
اگر خواستی پیغام بده تا خوش قیمت برات ردیف کنم.
با تشکر.
هادی[COLOR="Silver"]

هارد بدون اداپتور منظورته دیگه زدی؟چه فرمت هایی تست کردید که کار کرده توی این مدل؟ فیلم و صوت
mkv mpg mp3 wma wmv divx ...
پس ضبط نمیکنه فکر کردم میشه دکمه ضبط زد روی فلش یا هارد پر کرد

اینطور که خواندم حتما باید اپدیت کنم
مودم adsl من قدیمیه اندیشه سبزه که باید یوزر پسورد بدم و انطوری نیست که وقتی دکمه روشن بزنم وصل باشه به اینترنت
یک مشکل اصلیمون حل کردید که گفتید تله تکس داره چون تو سایت زده نداره
این انطباق میزنه مثلا 100 یعنی چی؟ چه مزیتی داره؟

jabarsink2000
01-03-2011, 20:10
هارد بدون اداپتور منظورته دیگه زدی؟چه فرمت هایی تست کردید که کار کرده توی این مدل؟ فیلم و صوت
mkv mpg mp3 wma wmv divx ...
پس ضبط نمیکنه فکر کردم میشه دکمه ضبط زد روی فلش یا هارد پر کرد

اینطور که خواندم حتما باید اپدیت کنم
مودم adsl من قدیمیه اندیشه سبزه که باید یوزر پسورد بدم و انطوری نیست که وقتی دکمه روشن بزنم وصل باشه به اینترنت
یک مشکل اصلیمون حل کردید که گفتید تله تکس داره چون تو سایت زده نداره
این انطباق میزنه مثلا 100 یعنی چی؟ چه مزیتی داره؟
هارد بدون اداپتور وبا اداپتور هی فرقی نمیکنه هیچ مشکلی نداره.
تمام فرمت ها پخش میسه تا رزولوشن 1080*1920 بدون مشکل فقط در پخش wmv مشکل دراه.
در مورد مودم م ودم هم در پیام خصوصی سوال کنید براتون درست میکنم.
انطباق تصویر هم سرعت حرکت فریم فریم است.
که در این تی وی هیچ مشکل از این نظر ندارید.
با تشکر.
هادی

aliahmadi22
01-03-2011, 20:41
داخل منوی مخفی تلویزیون تقریبا چه کارهایی میشه کرد؟

jabarsink2000
01-03-2011, 21:12
داخل منوی مخفی تلویزیون تقریبا چه کارهایی میشه کرد؟
تقریبا به جز خرابکاری تو مدل های جدید ال جی کار دیگه ای نمیشه کرد چون همه چیز درست هست.:31:
با تشکر.
هادی

koh
02-03-2011, 07:36
سلام
آیا این امکان وجود دارد که فایل آپدیت تلویزیون را با کامپیوتر دانلود کرد و روی حافظه فلاش منتقل کرد و از طریق این حافظه نرم افزار تلویزیون را آپدیت کرد؟ چگونه؟
اساسا از چه طریق می توان متوجه شد که برای تلویزیون آپدیت جدید آمده یا خیر؟
توضیح اینکه تلویزیون من LX9500 می باشد
ممنون

masoud glx
02-03-2011, 11:16
روشنایی و سفید کدام TV بهتر هست؟

والا چی بگم ؟! طبق این ریویو ظاهرا حق با شماست . چیزی که بنده توی ریویو های مختلف خونده بودم این دو مدل رو با هم مقایسه نکرده بود و بیشتر برای مقایسه مدل های سایر برندها توی این رنج قیمت با مدل 6500 بود یا همینطور با 5600 .

نتیجه گیری نهایی من برای خریداران : اگر 3 بعدی نیاز دارید 6500 کاملا جوابگوست . اگر نه 5600 مدل مناسبی هستش با هزینه بسیار کمتر البته من طبق چیزی که دیدم 5600 روان بودن تصاویر رو مثل 6500 نداشت البته نه که بد باشه ! ( برای تصاویر SD میگم ) .

در ضمن مدل 7600 هم ارجحیت خاصی به 5600 نداره !! پس انتخاب نهایی یک نفر برای بودجه تا 1.400 و حتی مقداری بالاتر میتونه 5600 باشه .

موفق باشید .

jabarsink2000
02-03-2011, 14:26
سلام
آیا این امکان وجود دارد که فایل آپدیت تلویزیون را با کامپیوتر دانلود کرد و روی حافظه فلاش منتقل کرد و از طریق این حافظه نرم افزار تلویزیون را آپدیت کرد؟ چگونه؟
اساسا از چه طریق می توان متوجه شد که برای تلویزیون آپدیت جدید آمده یا خیر؟
توضیح اینکه تلویزیون من LX9500 می باشد
ممنون
در هیچ سایتی من نتوانستم اپدیت پیدا کنم.
اگر دوستان میدونن به من اطلاع بدهند.
در مورد اپدیت به راحتی بعد از وصل شدن کابل اینترنت به ورودی لن دستگاه نرم افزار تی وی چک میشه بعد هم اگر اپدیت موجود باشد دستگاه سوال میکند نرم افزارجدید موجود است ایا اپدیت میکنید.
راه دیگر وارد منو شوید کلید قرمز بعد وارد به روز رسانی نرم افزار در ان قسمت می توانید چک کنیدکه نرم افزار جدید موجود هست یانه
با تشکر.
هادی

Mahiar0
02-03-2011, 17:21
چند تا سئوال
قابلیت (DLNA) یعنی چی؟
دارای قابلیت (SIMPLINK (HDMI CEC یعنی چی ؟
دستگاه می خریم یعنی گیرنده دیجیتالیش فعال نیست؟ خودمون نمی تونیم فعال کنیم؟
راحت کامپیوتر به این تلویزیون وصل میشه با چه کابلی؟به عنوان مانیتور استفاده کنیم
قابلیت Clear Voice II (زوم برروی صدای هنرپیشه یا صدای زمینه) از اسمش معلوم واضحتر میگید یعنی چی؟!!

jabarsink2000
02-03-2011, 20:35
چند تا سئوال
قابلیت (DLNA) یعنی چی؟
دارای قابلیت (SIMPLINK (HDMI CEC یعنی چی ؟
دستگاه می خریم یعنی گیرنده دیجیتالیش فعال نیست؟ خودمون نمی تونیم فعال کنیم؟
راحت کامپیوتر به این تلویزیون وصل میشه با چه کابلی؟به عنوان مانیتور استفاده کنیم
قابلیت Clear Voice II (زوم برروی صدای هنرپیشه یا صدای زمینه) از اسمش معلوم واضحتر میگید یعنی چی؟!!
1.قابلیت برای شیر کردن مدیا.
2.برای استفاده دیگر محصولات الجی فقط از یککنترل استفاده می شود.
3.فعال هست نیاز به فعال کردن ندارد.
4.هم اچ دی .هم ار جی پی.
5.صدای گوینده بالاتر صدای اهنگ پایین تر.
با تشکر.
هادی

sin2x=2sinxcosx
02-03-2011, 23:28
سلام .
چجوری می شه تو این LED های LG کانال های ایران رو به صورت دیجیتال دریافت کرد ؟ کد و اینا داره ؟

anastasi
03-03-2011, 12:46
سلام .
چجوری می شه تو این LED های LG کانال های ایران رو به صورت دیجیتال دریافت کرد ؟ کد و اینا داره ؟
بله که میشه!!!
نخیر در سریهای قدیمی این قابلیت فعال نبود و نیاز به IR transmitter و یا کنترل مخصوص داشت!!
اما جدیدا فعاله و فقط باید سرچ کنی!!!

ezio7
03-03-2011, 16:28
سلام دوستان
1- فرق مدل های led7600 و led8600 در چیه؟؟؟؟؟
2- به نظر شما 42 اینچ 3d بگیرم بهتره یا این که 47 اینچ مدل های بالا؟؟؟؟
3- آیا همراه LX6500 عینک 3d وجود داره یا که باید جدا بخرم؟؟؟؟
با تشکر

anastasi
03-03-2011, 16:51
سلام دوستان
1- فرق مدل های led7600 و led8600 در چیه؟؟؟؟؟
2- به نظر شما 42 اینچ 3d بگیرم بهتره یا این که 47 اینچ مدل های بالا؟؟؟؟
3- آیا همراه LX6500 عینک 3d وجود داره یا که باید جدا بخرم؟؟؟؟
با تشکر

سلام
با اجازه اساتید
1-تفاوت از زمین تا آسمونه!!!
7600=ال ای دی حاشیه ای+قیمت پایین تر
8600=فول ال ای دی+قیمت بالا
2-کلا سه بعدی اگه میخای 47 به بالا بخر ولی نظر من:سه بعدی فعلا نخر!
3-بله دارد

ezio7
03-03-2011, 17:48
بین دو مدل 46C6900 سامسونگ و 47LED8600 ال جی کدومو پیشنهاد میکنید.چه فرقایی با هم دارن؟؟؟؟؟؟
خواهشا بدون تعصب پاسخ دهید.

sin2x=2sinxcosx
03-03-2011, 20:34
بله که میشه!!!
نخیر در سریهای قدیمی این قابلیت فعال نبود و نیاز به IR transmitter و یا کنترل مخصوص داشت!!
اما جدیدا فعاله و فقط باید سرچ کنی!!!

جدید نیست . 5400 هستش . حالا IR Transmitter چیه ؟

ضمنا بعد از اینکه تصویر رو از لپ تاپ با کابل HDMI به LED فرستادی صداشو باید چجوری بفرستی ؟

jabarsink2000
03-03-2011, 21:20
جدید نیست . 5400 هستش . حالا IR Transmitter چیه ؟

ضمنا بعد از اینکه تصویر رو از لپ تاپ با کابل HDMI به LED فرستادی صداشو باید چجوری بفرستی ؟
بهتر زنگ بزنید نمایندگی رایگان برای شما درست میکنن.
خروجی اسپیکر یا هدفون یک سیم بگیر بده به rgb ,dvi audio in.(از سیم اسپیکر استفاده کنید)
با تشکر.
هادی

sin2x=2sinxcosx
03-03-2011, 21:46
خروجی اسپیکر یا هدفون یک سیم بگیر بده به rgb ,dvi audio in.(از سیم اسپیکر استفاده کنید)
با تشکر.
هادی

ممنون .
یعنی یه سیمی که هر دو طرفش از اون سیم های هدفون باشه دیگه .
به RGB-DVI Audio In هم این سیم می خوره ؟

abimabi
03-03-2011, 21:50
با تشکر.
هادی

5400 با 5500 فرق داره؟5500 فعاله؟

abimabi
03-03-2011, 21:54
راستی این عکسا که بلوتوس میشه کجا میره؟

jabarsink2000
03-03-2011, 22:10
ممنون .
یعنی یه سیمی که هر دو طرفش از اون سیم های هدفون باشه دیگه .
به RGB-DVI Audio In هم این سیم می خوره ؟
بله کاملا درسته.
با تشکر.
هادی

masoud glx
04-03-2011, 01:44
بین دو مدل 46C6900 سامسونگ و 47LED8600 ال جی کدومو پیشنهاد میکنید.چه فرقایی با هم دارن؟؟؟؟؟؟

من از سامسونگ هم مدل 6200 رو دارم که اختلاف بسیار بسیار کمی داره با 6900 و هم از ال جی مدل 6500 رو دارم که البته اختلافش بیشتره ( پایین تر ) از 8500 که همون 8600 هستش .

با اطمینان می گم که 6900 سام و 6500 الجی در یک حد هستند چه برسه به 8500 !! در ضمن 8500 الجی فول ال ای دی هستش که کلا مقایسه این دو رو غیر منطقی جلوه میده . هرچند نمیشه منکر کارکرد و کیفیت عالی 6900 شد ولی من 8500 رو بسیار بیشتر توصیه می کنم . البته با بودجه برابر میشه 6900 سام رو 46 اینچ خرید ولی 8500 ال جی رو 42 اینچ .

موفق باشی .

jabarsink2000
04-03-2011, 09:48
دوست عزیز .
شما که بودجه خرید 8500 را دارید اصلا در خرید شک نکنید.
وقتی که این پنل راخریدید میبینید که چه کیفیتی دارد .
با تشکر.
هادی

ezio7
04-03-2011, 11:56
بین c7000 سام با lx6500 ال جی چطور؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟؟

masoud glx
04-03-2011, 12:10
در مورد C7000 اطلاعات کاملی ندارم . مشخصات تقریبا یکسانی دارند ولی از لحاظ قیمت 6500 با 2 اینچ سایز بزرگتر حدود 500 هزار تومن ارزونتر هستش . من هم از 6500 کاملا راضی هستم . بهتره این سوال رو توی تاپیک راهنمایی برای خرید کلیه برندهای HDTV مطرح کنید .

Mahiar0
04-03-2011, 12:30
این 42led5600
usb3 هم کار میکنه باهاش یا 2 فقط

jabarsink2000
04-03-2011, 13:06
این 42led5600
usb3 هم کار میکنه باهاش یا 2 فقط
ربطی نداره.
usb3 کار میکنه
با تشکر.
هادی

houmann
04-03-2011, 16:34
با سلام تلويزون lx9500 چطور تلويزونيه؟ من واقعا گيج شدم چند وقته ميخام تو قيمت 3 تومن يا كمي بيشتر يك تلويزون بخرم كه هم sd رو خوب نشون بده و هم تو hd و 3d خوب باشه در مورد تلويزون هاي مختلف بررسي كردم كه رسيدم به اين مدل lg لطفا راهنمايي كنين يا اگه مارك ديگه اي بهتر هستش تو اين قيمت لطف كنين.

jabarsink2000
04-03-2011, 21:56
با سلام تلويزون lx9500 چطور تلويزونيه؟ من واقعا گيج شدم چند وقته ميخام تو قيمت 3 تومن يا كمي بيشتر يك تلويزون بخرم كه هم sd رو خوب نشون بده و هم تو hd و 3d خوب باشه در مورد تلويزون هاي مختلف بررسي كردم كه رسيدم به اين مدل lg لطفا راهنمايي كنين يا اگه مارك ديگه اي بهتر هستش تو اين قيمت لطف كنين.
3d که هر روز داره پیشرفت میکنه.
در مورد دیگر مسائل بهترین tv سال 2010 شناخته شده است.
با تشکر.
هادی

bocelli
04-03-2011, 22:15
قیمت روز led lg 32 7500 رو میخواستم از نظر کیفیت تصویر چطوره قبلا 950000 هزار تومان قیمت کردم با این قیمت ارزش خرید داره یا برند دیگه ای پیشنهاد میشه

Mahiar0
05-03-2011, 09:00
این قضیه خرید همزمان ledبا سینمای خانگی چیه؟
همه سینمای خانگیشون یکی است؟
اینجور که فهمیدم همین led بخریم با سینمای خانگی 50تومان باید سر داد بقیه اش تخفیف
یعنی اون 1350است +50 میشه 1400تومان؟!!
سینمای خانگی چی داره؟ چه مزیتی؟

hassan1234
05-03-2011, 17:05
سلام هادی جان 2تاسوال دارم
1-چجوری میشه سری5400روباکامپیوترشبکه کرد(البته بدون سیم)
2-ایا سری8500ازدیدکارشناسان حرفه ای وسایت های معتبرقابل رقابت باسونی NX700هست؟

ezio7
05-03-2011, 18:34
سلام دوستان
با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته

jabarsink2000
05-03-2011, 22:12
سلام هادی جان 2تاسوال دارم
1-چجوری میشه سری5400روباکامپیوترشبکه کرد(البته بدون سیم)
2-ایا سری8500ازدیدکارشناسان حرفه ای وسایت های معتبرقابل رقابت باسونی NX700هست؟
1. نیاز به لن وایرلس lg دارید.
2. حتما هست دیگه که بهترین tv سال 2010 شناخته شده.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

سلام دوستان
با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته
بنده le7500 ندیدم پس نمیتوان کمک کنم.
شرمنده.
با تشکر.
هادی

mohammad.7
06-03-2011, 00:36
با سلام
من چند تا سوال داشتم در مورد ال جی LX9500. ممنون می‌شم اگه دوستان راهنمایی کنم.
۱- پسوند mkv پخش می‌کنه؟
۲- زیر نویس فارسی چطور؟ (می‌دونم سامسونگ‌ پخش می‌کنه)
۳- خیلی‌ها ایراد گرفتن که مشکل reflection داره. صفحش در تصاویر تاریک مثل آینه می‌مونه. همینطوره؟
۴- بین C8000 سامسونگ و این مدل کدومو بخرم؟
با تشکر

jabarsink2000
06-03-2011, 10:28
با سلام
من چند تا سوال داشتم در مورد ال جی LX9500. ممنون می‌شم اگه دوستان راهنمایی کنم.
۱- پسوند mkv پخش می‌کنه؟
۲- زیر نویس فارسی چطور؟ (می‌دونم سامسونگ‌ پخش می‌کنه)
۳- خیلی‌ها ایراد گرفتن که مشکل reflection داره. صفحش در تصاویر تاریک مثل آینه می‌مونه. همینطوره؟
۴- بین C8000 سامسونگ و این مدل کدومو بخرم؟
با تشکر
1.بله.(پایین ترین مدل lg ای قابلیت را داره)
2.بله.پایین ترین مدل lg ای قابلیت را داره)
3.بله.
4.بنده فقط در مورد مدل هایlg اطلاعات دارم و بین این مدل ها پیشنهاد میدهم.
با تشکر.
هادی

alireza306
08-03-2011, 06:37
با سلام خدمت دوستان. به یه مساله برخوردم که نباید اصلا بگم چون خودم همین دیروز یه تلوزیون LG مدل LX6500 خریدم ولی در کل می خوام نظرتون رو ببینم. اگر سایت خود LG رو به زبان کانادا ببرید تو مشخصات تلوزیون یه گزینه برای زمان کارکرد تلوزیون اضافه میشه که تو اکثر زبان های دیگش نیست. تو این گزینه برای تمامی LED ها چه FULL و چه معمولی زمان کارکرد رو زده 30000 ساعت و برای پلاسما 100000 ساعت.برای پلاسما که حرفی نیست و موضوعش جداست. می خوام ببینم که چون تو اون کشورها سطح زندگی بالاتر هست و مثلا اونا سر 5 سال ماشین هاشونو می برن طرح خودرو فرسوده :31: یا هر چیز دیگه (مثل ما تا یه چیزی خراب نشه نمی ندازیم دور،یه 60 بار هم می بریم تعمیرگاه) درکل برای همین تلوزیون ها رو هم عمرشو کوتاه زده یا داستان چیز دیگه ایه؟

راستی این مدلی که گرفتم قابلیت pvr داره؟ (ضبط برنامه های تلوزیون روی usb فلش)

jabarsink2000
08-03-2011, 13:56
با سلام خدمت دوستان. به یه مساله برخوردم که نباید اصلا بگم چون خودم همین دیروز یه تلوزیون LG مدل LX6500 خریدم ولی در کل می خوام نظرتون رو ببینم. اگر سایت خود LG رو به زبان کانادا ببرید تو مشخصات تلوزیون یه گزینه برای زمان کارکرد تلوزیون اضافه میشه که تو اکثر زبان های دیگش نیست. تو این گزینه برای تمامی LED ها چه FULL و چه معمولی زمان کارکرد رو زده 30000 ساعت و برای پلاسما 100000 ساعت.برای پلاسما که حرفی نیست و موضوعش جداست. می خوام ببینم که چون تو اون کشورها سطح زندگی بالاتر هست و مثلا اونا سر 5 سال ماشین هاشونو می برن طرح خودرو فرسوده :31: یا هر چیز دیگه (مثل ما تا یه چیزی خراب نشه نمی ندازیم دور،یه 60 بار هم می بریم تعمیرگاه) درکل برای همین تلوزیون ها رو هم عمرشو کوتاه زده یا داستان چیز دیگه ایه؟

راستی این مدلی که گرفتم قابلیت pvr داره؟ (ضبط برنامه های تلوزیون روی usb فلش)
اول اینکه فکر کنماشتباه تایپ کردید:
چون طول عمر led و lcd خیلی بیشتر از پلاسما است.
led 30000
plasma 100000
:31:
حالا گیریم همون
100000
24/100000=تقریبا 4166 روز
365/4166=تقریبا 11 سال نیم.
به نظر شما 11 سال عمر کمی است اگر 24 ساعت روشن باشد.؟
سامسونگ برای خالم گرفتم 1 ماه نشد بردش سوخت بدون هیچ دلیلی 350 اب خورد.
من که 100 بار دعا میکنم تا 11 سال عمر کنه.
قابلیت پر کردن هم نداره.
با تشکر.
هادی

aliahmadi22
09-03-2011, 11:04
سلام

من دیروز یه فیلم با پسوند MKV رو به تلویزیون (8500)اجرا کردم ولی وقتی میخواد اجرا بشه میگه این صدا قابل پشتیبانی نیست و فقط تصویر نشون میده

با بقیه فیلم ها مشکلی نداره حتی با MKV های حجم پایین مثلا 2 گیگ تا 3 گیگ مشکلی نداره ولی این فیلم رو که حجمش 11 گیگ بود رو امتحان کردم اینطوری بود.

امکان داره با آپدیت کردن درست بشه؟

jabarsink2000
09-03-2011, 12:58
سلام

من دیروز یه فیلم با پسوند MKV رو به تلویزیون (8500)اجرا کردم ولی وقتی میخواد اجرا بشه میگه این صدا قابل پشتیبانی نیست و فقط تصویر نشون میده

با بقیه فیلم ها مشکلی نداره حتی با MKV های حجم پایین مثلا 2 گیگ تا 3 گیگ مشکلی نداره ولی این فیلم رو که حجمش 11 گیگ بود رو امتحان کردم اینطوری بود.

امکان داره با آپدیت کردن درست بشه؟
حتما یک فرمت صدایی است که قابلیت پشتیبانی ندارد.
حالا شما اپدیت کنید ببینید چه می شود.
با تشکر.
هادی

story
10-03-2011, 20:47
درست میگن مدل led
37 اینچ
5600 موجود نیست؟

کدوم مدل تلویزیون ledالجی قابلیت ضبط داره؟

jabarsink2000
11-03-2011, 09:20
درست میگن مدل led
37 اینچ
5600 موجود نیست؟

کدوم مدل تلویزیون ledالجی قابلیت ضبط داره؟
زمان خوبیبرای خرید انتخاب نکردید بیشتر محصولا ال جی فروخته شده و مدل های محدودی باقی مانده است.
هیچ کدام قابلیت ضبط ندارد.
با تشکر.
هادی

mehrdadb3
11-03-2011, 12:49
دوست عزیز من تازگی یه پلاسمای ال جی خریدیم میتونم تو قرعه کشی شرکت کنم یا نه/؟

9111
12-03-2011, 20:25
باسلام
دوستان اگر ممکن رهنمایی کنن با قیمت 1،200،000 سایز 42 اینچ چه گزینه های میشه خرید
ممنون

masoud glx
13-03-2011, 11:22
در مورد صدای بعضی فیلم های با پسوند MKV که دوستان گفته بودند ... درسته ! مثلا من چند فیلم MKV که Full HD هستند و همگی بالای 10 گیگ رو با USB که تست کردم صدا نداشتند ! البته یکیشون داشت :13: مثلا شاتر آیلند صدا داره ولی بقیه خیر !!

برای فیلم های با حجم های 3-4 گیگ با هر پسوندی که ساپورت میشه و تست کردم و مشکل برای صدا و اینها نبود . احتمالا یه آپدیت نرم افزاری داره . من بزودی ایمیلی رو برای LG میزنم تا ببینم چی میشه .

مدل تی وی من : LX6500

amahdavi2004
13-03-2011, 12:51
باسلام
دوستان اگر ممکن رهنمایی کنن با قیمت 1،200،000 سایز 42 اینچ چه گزینه های میشه خرید
ممنون

LCD 660 در سايز 42 همين حدود قيمت است و من از آن راضي‌ام.

elahy
13-03-2011, 12:55
سلام
طریقه گرفتن تلوزیون دیجیتال LG 42LX6500 3D LED رو اموزش دهید
با تشکر

sharif61
13-03-2011, 16:14
سلام من می خواستم lx9500 بخرم میشه لطفا درباره قابلیت زصل شدن به اینترنتش توضیح بدین...یعنی میشه هر سایتی رو مشاهده کرد یا فقط youtubeو سایتهای اشتراکی..؟اگه کسی مودم وایرلس داشته باشه میشه باهاش وصل شد ؟چه فرقی با internet@tv سامسونگ داره؟ممنون میشم جواب بدین

amir hezarkhani
13-03-2011, 16:35
در مورد صدای بعضی فیلم های با پسوند MKV که دوستان گفته بودند ... درسته ! مثلا من چند فیلم MKV که Full HD هستند و همگی بالای 10 گیگ رو با USB که تست کردم صدا نداشتند ! البته یکیشون داشت :13: مثلا شاتر آیلند صدا داره ولی بقیه خیر !!

برای فیلم های با حجم های 3-4 گیگ با هر پسوندی که ساپورت میشه و تست کردم و مشکل برای صدا و اینها نبود . احتمالا یه آپدیت نرم افزاری داره . من بزودی ایمیلی رو برای LG میزنم تا ببینم چی میشه .

مدل تی وی من : LX6500
معمولا فایلهای MKV که حجم بالا دارند کدینگ صدا DTS است که در حال حاضر هیچ TV اونرو ساپورت نمی کنه
اگر فرمت صدای فیلم رو به فرمت دیگری تبدیل کنید (بدون تبدیل فرمت و رزولوشن تصویر ) می بینید که حدود چند گیگ از حجم فایل کم می شود و صدا نیز پخش می گردد

masoud glx
13-03-2011, 17:51
بسیار ممنون امیر عزیز ! جالب بود و من اطلاع نداشتم .
البته از قبل برای تبدیل به فرمت های دیگه ( دایوکس و امپگ 4 ) تست کرده بودم که صدا پخش می شد ولی کلا از تصویر فاصله می گرفت !! :41: با Xilisoft ultimate convertor تست کردم که ظاهرا بهترین برنامه هستش .

در ضمن پیر شدم تا این تبدیل ها انجام شد !! منم فعلا نسخه های اچ دی این فیلم ها رو دانلود کردم و به همونا بسنده میکنم تا ببینم کسی راه حلی داره یا نه .

Heat
14-03-2011, 00:45
یه سوال داشتم این کارت هدیه سینما خانگی که تو جشنواره ال جی میده رو همونجا باید ازشون سینما برداریم یا میشه بعدا از کارت استفاده کرد و تخفیف سینما رو گرفت
و یه چیز دیگه میشه سینما رو برنداشت و به جاش مبلغ کارت هدیه رو از خود led کم کرد

bioshock55
14-03-2011, 14:56
زمان خوبیبرای خرید انتخاب نکردید بیشتر محصولا ال جی فروخته شده و مدل های محدودی باقی مانده است.
آقا هادی با توجه به توضیحات شما من با توجه به بودجه حالم نظرم برای خرید 8600 یا 42 یا 47 شد.
فقط یه سئوال دارم پس از خرید این مدل نیاز به مودم خاصی دارم برای استفاده از اینترنت ؟
از خدمات شاتل استفاده میکنم.مودمش هم مارک بیلیون هست. آیا این مودم را میشود برای هر 2 کار استفاده کرد و چگونه؟
دیگر اینکه خدمات اینترنتی این مدل ال ای دی شامل چه مواردی هست.
یعنی سایت روزنامه ها را میشود دید؟
فیلم یا فایلی میتوان دانلود کرد؟
فیلمهای آنلاین یا کانالهای تلویزیونی کدوم شبکه ها را میتوان دید؟
آیا در زمان استفاده از ترافیک ماهانه اینترنت زیاد استفاده میشود؟
از خدمات گلدیرات که سئوال کردم گفتند فقط سایت آب و هوا را میتوان دید.
اگه این موضوع (گفته خدمات گلدیران) صحت داشته باشد که سامسونگ خیلی نسبت به ال جی برتری دارد.
من تمام چیزهایی که تا به حال خریدم با مارک ال جی بوده ولی الان تلویزیون اینترنتی باعث شده بخوام ال ای دی بخرم اگه این رو هم نداشته باشه که دیگه هیچی.
میدانم آخر سال است و درگیری کاریتان زیاد اما سپاسگذار خواهم بود مثل همیشه پاسخ این برادر کوچکترتان را بدهید و مشکلش را حل کنید چون زیاد وقت نمانده.
با تشکر سپهر

bioshock55
14-03-2011, 14:57
آقا هادی با توجه به توضیحات شما من با توجه به بودجه حالم نظرم برای خرید 8600 یا 42 یا 47 شد.
فقط یه سئوال دارم پس از خرید این مدل نیاز به مودم خاصی دارم برای استفاده از اینترنت ؟
از خدمات شاتل استفاده میکنم.مودمش هم مارک بیلیون هست. آیا این مودم را میشود برای هر 2 کار استفاده کرد و چگونه؟
اگه این موضوع (گفته خدمات گلدیران) صحت داشته باشد که سامسونگ خیلی نسبت به ال جی برتری دارد.
من تمام چیزهایی که تا به حال خریدم با مارک ال جی بوده ولی الان تلویزیون اینترنتی باعث شده بخوام ال ای دی بخرم اگه این رو هم نداشته باشه که دیگه هیچی.
میدانم آخر سال است و درگیری کاریتان زیاد اما سپاسگذار خواهم بود مثل همیشه پاسخ این برادر کوچکترتان را بدهید و مشکلش را حل کنید چون زیاد وقت نمانده.
با تشکر سپهر

jabarsink2000
14-03-2011, 17:40
با تشکر سپهر

اول این رو بگم که 8600 نمیتونید پیدا کنید هر چی در بازار موجود است یا برای نماشگاه ها است که روشن شده است.
یا اینکه در انبار بوده هست که مشکلی نداره.
در مورد اینترنت مودم شما باید بر روی حالت pppoe تنظیم شود.
در مورد اینترنت شما فقط می توانید اب و هوا و الجزیره نیوز را در حالت عادی باز کنید.
برای باز کردن یوتیوب و..... نیاز به دست کاری است.
با تشکر.
هادی

bioshock55
14-03-2011, 19:27
اول این رو بگم که 8600 نمیتونید پیدا کنید
هادی
آقا هادی عزیز به نظر شما 1-من این مدل را خریداری کنم یا نه؟
2-این دستکاری که گفتید لازم است نرم افزاری است یا جور دیگری است؟ چون بیشتر علاقه ام برای خرید همین مورد است(شبکه های تلویزیونی جهانی-روزنامه های داخلی) اینترنت با سرعت 512 هم دارم.که البته وایرلس نیست.
3-و آیا شما میتوانید کمکم کنید؟
4- یک مودم دارم آیا نیاز به تهیه مودم دیگری هست یا نه؟
ممنون اگر به تمام سئوالاتم پاسخ دهید .
با تشکر سپهر

Vahid579
15-03-2011, 15:30
سلام بچه ها لطفا نظرتون رو درباره 660 و 460 یا 461 بگید.
راستی من فرق 460 با 461 رو نفهمیدم ، کسی میدونه ؟؟؟
اگه مدل دیگه ای مدنظر دارید معرفی کنید ممنون میشم. مرسی

vahid_s
16-03-2011, 00:52
سلام دوستان.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.امروز رفتم واسه خرید بین دو مدل le7600 و le 5600 موندم.آخه ظاهرا مشخصاتشون یکیه.بعضی فروشنده ها میگفتن 7600 اصلا خوب نیست و 5600 بهتره.آیا واقعا اینطوره؟اگه آره چرا و اگه نه هم لطف کنید و این دو مدل رو واسم مقایسه کنید.آخه خیلی عجله دارم.ممنون.

jabarsink2000
16-03-2011, 14:48
سلام دوستان.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.امروز رفتم واسه خرید بین دو مدل le7600 و le 5600 موندم.آخه ظاهرا مشخصاتشون یکیه.بعضی فروشنده ها میگفتن 7600 اصلا خوب نیست و 5600 بهتره.آیا واقعا اینطوره؟اگه آره چرا و اگه نه هم لطف کنید و این دو مدل رو واسم مقایسه کنید.آخه خیلی عجله دارم.ممنون.
بنده 7600 را ندیدم .
اما 5600 از 6500 سرتر بود.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

آقا هادی عزیز به نظر شما 1-من این مدل را خریداری کنم یا نه؟
2-این دستکاری که گفتید لازم است نرم افزاری است یا جور دیگری است؟ چون بیشتر علاقه ام برای خرید همین مورد است(شبکه های تلویزیونی جهانی-روزنامه های داخلی) اینترنت با سرعت 512 هم دارم.که البته وایرلس نیست.
3-و آیا شما میتوانید کمکم کنید؟
4- یک مودم دارم آیا نیاز به تهیه مودم دیگری هست یا نه؟
ممنون اگر به تمام سئوالاتم پاسخ دهید .
با تشکر سپهر
دوست عزیز 8600 بهترین tv هست که بنده تا اکنون دیدم.
واقعا عالی است.
اگر بتوانید پیدا کنید خیلی عالی است.
دستکار باید در منو مخفی انجام شود.
در مورد مودم یک مودم چند چورت وایرلس بخرید بسیار عالی است.
با تشکر.
هادی

masoud glx
16-03-2011, 16:29
دوستان در مورد تبدیل صدای DTS یکی از کاربران گرامی گفته بودند ... من هر کار کردم نشد تبدیل کنم !! لطفا راهنمایی کنید چطور میشه تبدیل کرد این DTS رو ... چیزی هم که بودش اصلا خود برنامه کانورتر فرمت صدای فیلم رو Mp3 میدونه !!

MacTavish0866
16-03-2011, 16:31
سلام دوستان تو رو خدا جواب این سوالم رو بدین مدل e2240 از lg که led هم هست الان قیمتش چنده ؟
چرا انقدر ارزونه ؟ مانیتوره خوبیه در کل ؟

mehrdadb3
16-03-2011, 16:32
برادر هادی شما طریقه ورود به منوی مخفی پلاسمایه pj350 رو بلد هستید؟

jabarsink2000
16-03-2011, 17:15
دوستان در مورد تبدیل صدای DTS یکی از کاربران گرامی گفته بودند ... من هر کار کردم نشد تبدیل کنم !! لطفا راهنمایی کنید چطور میشه تبدیل کرد این DTS رو ... چیزی هم که بودش اصلا خود برنامه کانورتر فرمت صدای فیلم رو Mp3 میدونه !!

دوست عزیز lg در پخش صدای dts مشکلی نداره که شمامی خواهید ان را کانورت کنید:
فیلم زیر با صدای dts به راحتی پخش می وشد:

(در ضمن دارای 3 زبان به صدای DTS است که به راحتی شناخته و پخش می شود)

masoud glx
16-03-2011, 23:20
والا من اصلا نمیدونم این DTS چی هست !! یکی از دوستان چند صفحه پیش در مورد فیلم های با فرمت MKV که حجم بالای 10 گیگ دارند این رو گفت ... و اروری هم که داده میشه موقع پخش این فیلم ها اینه که فرمت صدا قابل پشتیبانی نیست . با چند مدل مختلف ال جی هم تست کردم !!

bioshock55
16-03-2011, 23:27
واقعا عالی است.
با تشکر.
هادی[/QUOTE]
هادی جان ممنون از اینکه لطف کردی و جواب دادی.8600 را گرفتم + سینما LH790
قرار شد 5شنبه برای نصبش بیایند.
ممنون میشم اگر نکته ای هست برایم توضیح دهید.
و مودمی که فرمودید در بیرون یافت میشود و حدود قیمتش چقدر است؟
سرویس ایتنرنت من شاتل است و 512 مودم و سرویسی هم که دارم وایرلس نیست
باید اینترنت وایرلس داشته باشم؟ یا با همین سرویس میشود؟
دسترسی به چه سایتهایی یا شبکه هایی پیدا میکنم ؟
لطف میکنید بقیه راهنمایی رو برایم پیغام خصوصی بزنید.
:11:

jabarsink2000
17-03-2011, 14:49
واقعا عالی است.
با تشکر.
هادی
هادی جان ممنون از اینکه لطف کردی و جواب دادی.8600 را گرفتم + سینما LH790
قرار شد 5شنبه برای نصبش بیایند.
ممنون میشم اگر نکته ای هست برایم توضیح دهید.
و مودمی که فرمودید در بیرون یافت میشود و حدود قیمتش چقدر است؟
سرویس ایتنرنت من شاتل است و 512 مودم و سرویسی هم که دارم وایرلس نیست
باید اینترنت وایرلس داشته باشم؟ یا با همین سرویس میشود؟
دسترسی به چه سایتهایی یا شبکه هایی پیدا میکنم ؟
لطف میکنید بقیه راهنمایی رو برایم پیغام خصوصی بزنید.
:11:[/QUOTE]
اول اینکه حتما در زمان نصب زمان کارکرد را چک کنید.
2.شما به من بگید که نوت بوک دارید یا نه .
اگر هم نوت بوک دارید هم پی سی اعلام کنید.
اگر هم چند تا دارید اعلام کنید.
این را برای من روشن کنید تا من شما را راهنمایی کنم.
با تشکر.
هادی

bioshock55
18-03-2011, 10:14
[/QUOTE]
با تشکر.
هادی[/QUOTE]
سلام آقا هادی عزیز و ممنون از پاسختان.
زمان کارکرد را چک کردم 0 بود وسرویس کاری که برای نصب آمده بود گفت با ریموتی که در اختیار دارد میتواند این تایم را صفر کند حالا راست یا دروغ تی وی کاردش صفر بود.
2 تا سیستم دارم و نوت بوک هم ندارم.
مودم خودم هم مارک بیلیون زمان استفاده از اینترنت هم فقط کابل را برای هر سیستم جابه جا میکردم چون نیازی به لن نداشتم.

alireza306
18-03-2011, 21:03
دوستان دیشب تو تصویر رگه های آبی، سبز، قرمز ، زرد به صورت عمودی روی lx6500 نقش بست.تا حالا 3 بار این اتفاق افتاده.هم تو فیم از روی USB و هم روی آنتن آنالوگ و دیجیتال. 1 هفته هست که نصب شده.الانم همه جا بستست. چکارش کنم.

jabarsink2000
18-03-2011, 22:19
با تشکر.
هادی[/QUOTE]
سلام آقا هادی عزیز و ممنون از پاسختان.
زمان کارکرد را چک کردم 0 بود وسرویس کاری که برای نصب آمده بود گفت با ریموتی که در اختیار دارد میتواند این تایم را صفر کند حالا راست یا دروغ تی وی کاردش صفر بود.
2 تا سیستم دارم و نوت بوک هم ندارم.
مودم خودم هم مارک بیلیون زمان استفاده از اینترنت هم فقط کابل را برای هر سیستم جابه جا میکردم چون نیازی به لن نداشتم.[/QUOTE]
من به شما مودم tp-linkTD-W54KIT‎ را پیشنهاد میکنم.
مودم وایرلس سری g.
با 4 پورت لن.
و یک عدد یو اس بی وایرلس.
شما می توانید با خرید این مودم مودم را نزیک تی وی قرار دهید و با کابل لن مودم را به تی وی وصل کنید.
و پی سی را به وسیله یو اس بی وایرلس به صورت وایرلس وصل کنید.
با تشکر.
هادی

nazanin302
19-03-2011, 19:22
با سلام

از یکی از آشنایان در یکی از نمایندگی های LG در مورد LED8500 پرسیدم، گفت این مدل بعد از 7، 8 ماه افت کیفیت تصویر داره و تاریک می شه، نمونشم به من نشون داد وگفت الان 8 ماهه توی نمایشکاست، با یه نو ش جلوم مقایسه کرد که البته خیلی با هم تفاوت داشتند. سوالم از اساتید اینه که آیا این قضیه عمومیت داره یا این یکی استثناء بوده؟ ممنون از راهنماییتون.

nazanin302
19-03-2011, 22:08
بدون توجه به قیمت، کدوم LED کیفیت بالاتری دارد؟ LX9500 یا LED8500؟

jabarsink2000
19-03-2011, 23:04
بدون توجه به قیمت، کدوم LED کیفیت بالاتری دارد؟ LX9500 یا LED8500؟
9500
با تشکر.
هادی

moslem47
20-03-2011, 00:41
سلام
LG 42LCD470
قابلیت دریافت دیجیتال هم داره؟
چطور راه اندازی کنم؟
فریمور های جدید را از کجا باید دانلود کرد؟

moslem47
21-03-2011, 13:19
help.................................

Core
21-03-2011, 17:55
سلام
بنده یک عدد LX9500 تهیه کردم و میخواستم بدونم این مدل چه فرمتهایی رو از طریق USB پخش میکنه و دیگه اینکه چطور Firmware این مدل قابل آپدیت هست؟
دو تا گلایه هم از گلدیران دارم. یکی اینکه کنترل دوم رو از روی این مدل برداشتند و دیگه اینکه قابلیت بلوتوث هم نسبت به مدل های موجود در امارات حذف شده است.

masoud glx
22-03-2011, 01:19
درسته بنده هم که قصد خرید داشتم مدل با ضمانت بلوتوث نداشت و مدل بدون ضمانت و کره ای بلوتوث داره که من بلوتوث دار رو خریداری کردم ... کلا همه برندهایی که توی ایران تولید میشن نه فقط الجی از این دست کارها متاسفانه زیاد انجام میدن !

در مورد فرمت هایی که پشتیبانی میشن من همه چیز رو تا حالا تونستم پخش کنم غیر از WMV ...
برای آپدیت هم ظاهرا باید کابل Lan رو وصل کنید به تی وی و آپدیت کنید . من بزودی خودم تست می کنم و همینجا درج می کنم .

Core
22-03-2011, 02:25
درسته بنده هم که قصد خرید داشتم مدل با ضمانت بلوتوث نداشت و مدل بدون ضمانت و کره ای بلوتوث داره که من بلوتوث دار رو خریداری کردم ... کلا همه برندهایی که توی ایران تولید میشن نه فقط الجی از این دست کارها متاسفانه زیاد انجام میدن !

در مورد فرمت هایی که پشتیبانی میشن من همه چیز رو تا حالا تونستم پخش کنم غیر از WMV ...
برای آپدیت هم ظاهرا باید کابل Lan رو وصل کنید به تی وی و آپدیت کنید . من بزودی خودم تست می کنم و همینجا درج می کنم .

مدلی که شما تهیه کردید دارای 2 کنترل هست؟
من با پسوند MKV مشکل دارم یعنی تصویر بدون مشکل پخش میشه اما همون اول در مورد رمزدار بودن صدا پیغام میده و تصویر بدون صدا شروع به پخش میکنه.

jabarsink2000
22-03-2011, 11:29
سلام
بنده یک عدد LX9500 تهیه کردم و میخواستم بدونم این مدل چه فرمتهایی رو از طریق USB پخش میکنه و دیگه اینکه چطور Firmware این مدل قابل آپدیت هست؟
دو تا گلایه هم از گلدیران دارم. یکی اینکه کنترل دوم رو از روی این مدل برداشتند و دیگه اینکه قابلیت بلوتوث هم نسبت به مدل های موجود در امارات حذف شده است.
بیشتر فرمت ها به غیر از wmv,dat
مودم در حالت ppoee باید تنظیم باشد.(بدون نیاز به کانکشن به اینترنت متصل شود)
کابل لن را به ورودی لن تی وی متصل کنید.
تی خود ورژن نرم افزار را چک کرده و اگر اپدیتی موجود باشد اطلاع میدهد.
را دیگر بعد از نصب کابل لن زدن دکمه نت کاست.
راه سوم بعد از نصب کابل لن .
دکمه قرمر
اپدیت نرم افزار
در مورد کنترل :
کنترل گلدیران این کنترل را از روی تی وی برنداشته بلکه برای ورژن های مختلف این کنترل موجود است و نیست.
در مورد بلوتوث ورژن امریکا هم بلوتوث نداره.
در ضمن تمامی lx9500,le8500 ساخت کره بوده ودر ایران منتاژ نمی شوند .(تا جایی که بنده دیدم)
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

مدلی که شما تهیه کردید دارای 2 کنترل هست؟
من با پسوند MKV مشکل دارم یعنی تصویر بدون مشکل پخش میشه اما همون اول در مورد رمزدار بودن صدا پیغام میده و تصویر بدون صدا شروع به پخش میکنه.
1کنترل بیشتر ندارد.
در مورد صدا شما نرم افزار تی وی را اپدیت کنید بیشتر مشکلات حل می شود.
با تشکر.
هادی

jabarsink2000
22-03-2011, 11:38
سلام
LG 42LCD470
قابلیت دریافت دیجیتال هم داره؟
چطور راه اندازی کنم؟
فریمور های جدید را از کجا باید دانلود کرد؟
با گارانتی خریدید؟
اگر با گارنتی خریدید که به صورت پیش فرض فعال است.
چون امکان دارد فعال باشد اما شما نمی توانیدان را بگیرید.
برای اطلاع پیدا کردن شما یک بار کانال یابی کنید اگر فعال باشد 50 درصد اول کانال یابی دیجیتال و در 50 درصد دوم کانال یابی غیر دیجیتال انجام می شود.
اگر غیر فعال بود شما به تایپک ورود به منو مخفی lg مراجعه کنید.
در مورد فریمور tv باید ورودی lan دادشته باشد که به صورت اتماتیک ان را اپدیت کنید.
که مدل شما این امکان را ندارد وما هم هیچ سایتی را پیدا نکردیم که اپدیت در ان موجود باشد.
با تشکر.
هادی

alireza306
23-03-2011, 01:14
اونایی که زده by lg electronic کجاییه؟

mazdakxp
23-03-2011, 01:54
سلام خدمت دوستان بدون درنظرگرفتن هیچ آیتمی کیفیت lx6500 بهتره یاle8500 باتشکراززحمات دوستان

jabarsink2000
23-03-2011, 10:17
اونایی که زده by lg electronic کجاییه؟

قطعات تمام کره ای منتاژ ایران.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

سلام خدمت دوستان بدون درنظرگرفتن هیچ آیتمی کیفیت lx6500 بهتره یاle8500 باتشکراززحمات دوستان
حتما le8500
اصلا شک نکنید.
با تشکر.
هادی

masoud glx
23-03-2011, 10:39
توی برند الجی اگر به بالاترین کیفیت ممکن که وجود داره فکر می کنید فقط به سمت فول ال ای دی ها مثل 8500 و 9500 برید و اگر نه به کیفیت خوب و امکانات مناسب فکر می کنید هم که مدل های دیگه موجود هستند .

jabarsink2000
23-03-2011, 13:43
به درخواست دوستان لیست فرمت های قابل پخش در انواع پنل های LG در اینجا اعلام کردم:
دوستانی که در پخش صدا بعضی از فرمت ها مشکل داشتند لطفا به Codec تصویر وصدا فرمت مورد نظر توجه کنند.
با تشکر.
هادی

mimiloo
23-03-2011, 14:29
داش هادی
برای 42ld460 چه فرمت هایی ساپورت میکنه؟؟؟آخه تو لیست نبود
لطفا به این تاپیک سر بزن

alireza306
24-03-2011, 23:17
دوستان برای دیدن یک فیلم 3D حتما باید پخش کننده 3D داشت یا خود تلوزیون اون فرمت یا اون فیلم رو از روی فلش می خونه؟

masoud glx
25-03-2011, 01:10
برای من که توی برگه منوال تی وی نوشته که میتونه از روی فلش هم بخونه ... البته از ظاهرا چند نوع فیلم 3 دی موجود فقط میشه 3 نوعش رو از روی فلش خوند ... افقی ، عمودی و یکی دیگه که یادم نیست .

من خودم یدونه 3 دی هم دانلود کردم و روی فلش ریختم و اجرا کردم که اول عادی بود ولی موقعی که کلید 3 دی روی ریموت کنترل رو زدم منوی انتخاب افقی یا عمودی اومد که البته در نهایت برای من چندان جالب نشون داده نشد !! که حدس میزنم بدلیل کانورت شده بودن و بی کیفیت بودن فیلم بود چون یه فیلم 1.5 ساعته اونم 3 دی شده بود 300 مگابایت :18:

حالا میخوام آواتار 3 دی رو دانلود کنم و بریزم روی فلش ببینم چی میشه . اون حجمش 1.4 گیگ هستش که البته بازم بسیار کمه !! من هنوز دنبال لینک 3 دی های با کیفیت و حجیم هستم .

jabarsink2000
25-03-2011, 10:21
برای من که توی برگه منوال تی وی نوشته که میتونه از روی فلش هم بخونه ... البته از ظاهرا چند نوع فیلم 3 دی موجود فقط میشه 3 نوعش رو از روی فلش خوند ... افقی ، عمودی و یکی دیگه که یادم نیست .

من خودم یدونه 3 دی هم دانلود کردم و روی فلش ریختم و اجرا کردم که اول عادی بود ولی موقعی که کلید 3 دی روی ریموت کنترل رو زدم منوی انتخاب افقی یا عمودی اومد که البته در نهایت برای من چندان جالب نشون داده نشد !! که حدس میزنم بدلیل کانورت شده بودن و بی کیفیت بودن فیلم بود چون یه فیلم 1.5 ساعته اونم 3 دی شده بود 300 مگابایت :18:

حالا میخوام آواتار 3 دی رو دانلود کنم و بریزم روی فلش ببینم چی میشه . اون حجمش 1.4 گیگ هستش که البته بازم بسیار کمه !! من هنوز دنبال لینک 3 دی های با کیفیت و حجیم هستم .
من در حال دانلود نسخه اصلی avatar هستم با حجم 49 گیگ که فایل iso هست و باید روی یک بولوری 50 ذخیره شود.
اگر می خواهید فیلم های با حال دانلود کنید فقط تو تورنت.
با تشکر.
هادی

persian_m
25-03-2011, 10:30
من در حال دانلود نسخه اصلی avatar هستم با حجم 49 گیگ که فایل iso هست و باید روی یک بولوری 50 ذخیره شود.
اگر می خواهید فیلم های با حال دانلود کنید فقط تو تورنت.
با تشکر.
هادی

داداش میشه لینکش رو برام پیغام خصوصی کنی .غیر از اواتار اگه فیلمهای دیگه ای هم هست یا سایتی که بشه با موفقیت ازشون دانلود کرد

ممنونم

jabarsink2000
25-03-2011, 13:15
داداش میشه لینکش رو برام پیغام خصوصی کنی .غیر از اواتار اگه فیلمهای دیگه ای هم هست یا سایتی که بشه با موفقیت ازشون دانلود کرد

ممنونم
مشکل اینجاست که این لینک یک فایل تورنت هست و این سایت هر سال چند کاربر قبول میکند.
و اگر من لینک فایل را برای شما قرار دهم و شما ا را دانلود کنید به علت دانلود 2 ای پی متفاوت یوزر بنده بن می شود.:11:
با تشکر.
هادی

poonel
25-03-2011, 16:38
فکر می کنم اطلاعات زیر برای دوستانی که میخوان تلویزیون LG بخرند مفید باشه :

aliahmadi22
29-03-2011, 00:46

ممنونم

داداش اگه شما این 49 گیگ رو هم پیدا نکردید میتونید بگردید دنبال فرمت MKV با حجم بالا .مثلا 8 گیگ به بالا
کیفیتشون عالیه داداش

آقا هادی ما حدود سه هفته است که تلیوزیون رو با سینمای خانگی گرفتیم کارت هدیه اشم اومده لی هنوز فعال نشده.SMS هم فرستادیم الان بیشتر از یک هفته هم شده

الان هم هنوز باید منتظر باشیم؟

mehrdad_ati
30-03-2011, 09:28
ببینم مگه کارت هدیه رو پست می کنند ؟ اونجا نوشته که از نمیانده ی شرکت تحویل بگیرید ؟ من که متوجه نشدم !؟ یعنی مدتی طول کشید تا کارت رو گرفتید ؟ بعد کارتش همون کارت قابل مصرف تو عابر بانکه دیگه ؟ بعد شما سه بعدی گرفتی ؟ مدلش رو میشه بگی ؟ راضی هستی از کیفیت ؟ blu ray plyaer هم اگه بهت دادن مدلش رو لطفا بگو .

ممنون .

راستی کلا هم بگو چند پات در اومد .

masoud glx
30-03-2011, 18:32
دوستان من لینک فیلم کینگ کنگ 3D رو دارم برای تی وی های 3 دی و خودم هم در حال دانلود هستم . حدود 14 گیگ میشه فکر کنم .
هر کسی نیاز داره بگه براش pm کنم .

موفق باشید .

koh
31-03-2011, 11:02
دوستان من لینک فیلم کینگ کنگ 3D رو دارم برای تی وی های 3 دی و خودم هم در حال دانلود هستم . حدود 14 گیگ میشه فکر کنم .

موفق باشید .

سلام
در صورت امکان لینک فیلم کینگ کنگ 3D را برایم ارسال کنید
تلویزیون من 9500 است
در صورت دانلود این فیلم چگونه می توان آنرا سه بعدی پخش کرد؟
چون من یک کارتون سه بعدی Dracula 1080p با فرمت wmv دانلود کردم و روی حافظه فلاش ریختم ولی نه تلویزیون و نه سینما خانگی 890 که توانایی پخش بلوری سه بعدی را دارد نتوانست آنرا را پخش کند
آیا بعد از دانلود فیلم کینک گنگ باید روی بلوری رایت شود تا به صورت سه بعدی پخش شود؟
ممنون

jabarsink2000
31-03-2011, 12:36
ببینم مگه کارت هدیه رو پست می کنند ؟ اونجا نوشته که از نمیانده ی شرکت تحویل بگیرید ؟ من که متوجه نشدم !؟ یعنی مدتی طول کشید تا کارت رو گرفتید ؟ بعد کارتش همون کارت قابل مصرف تو عابر بانکه دیگه ؟ بعد شما سه بعدی گرفتی ؟ مدلش رو میشه بگی ؟ راضی هستی از کیفیت ؟ blu ray plyaer هم اگه بهت دادن مدلش رو لطفا بگو .

ممنون .

کارت و بولوری به وسیله پست ارسال می شود
در 9500 هر دو عینک درون باکس تی وی موجود است.
6500 یک عدد با پست و یک عدد با تی وی تحویل داده می شود.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

داداش اگه شما این 49 گیگ رو هم پیدا نکردید میتونید بگردید دنبال فرمت MKV با حجم بالا .مثلا 8 گیگ به بالا
کیفیتشون عالیه داداش

آقا هادی ما حدود سه هفته است که تلیوزیون رو با سینمای خانگی گرفتیم کارت هدیه اشم اومده لی هنوز فعال نشده.SMS هم فرستادیم الان بیشتر از یک هفته هم شده

الان هم هنوز باید منتظر باشیم؟
کارت باید فعال باشه اول به بانک مراجعه کنید.
اگر بانک جواب گو نبود با گلدیران تماس بگیرید.
با تشکر.
هادی

masoud glx
31-03-2011, 13:23
چون من یک کارتون سه بعدی Dracula 1080p با فرمت wmv دانلود کردم و روی حافظه فلاش ریختم ولی نه تلویزیون و نه سینما خانگی 890 که توانایی پخش بلوری سه بعدی را دارد نتوانست آنرا را پخش کند
آیا بعد از دانلود فیلم کینک گنگ باید روی بلوری رایت شود تا به صورت سه بعدی پخش شود؟

لینک رو ارسال میکنم . چشم .

برای من هم 1080 بود و wmv که پخش نشد !! اما یک فیلم دیگه البته کوتاه و اونهم wmv دانلود کردم دیشب که پخش شد و کاملا 3 دی هم بود و بسی مشعوف شدم :8: بزودی لینک هر دو رو میفرستم . اصلا نیازی به رایت کردن و دستگاه بلوری نیست مگر برای بعضی فرمت های 3 دی چون خود 3 دی هم چندین نوع داره . من از روی کول دیسک پخش کردم .

ظاهرا اولین کسی هم هستم که از روی فلش تجربه پخش 3 دی داره !! چون تا حالا هر جا سرچ میکردم و می پرسیدم هیچکس اطلاع درستی نداشت !

mehrdad_ati
31-03-2011, 16:32
از این side by side ها بود یا sequential ??

aliahmadi22
31-03-2011, 22:06

ممنون .

نه داداش ما 8600 گرفتیم.کیفیت و امکاناتش عالیه بقیه چیز ها رو فکر کنم آقا هادی توضیح داد:20:

aszv
01-04-2011, 22:03
سلام
در صورت امکان لینک فیلم کینگ کنگ 3D را برایم ارسال کنید
تلویزیون من 9500 است
در صورت دانلود این فیلم چگونه می توان آنرا سه بعدی پخش کرد؟
ممنون

با سلام
دوست عزیز من هم همین کارتون dracula را دانلود کردم . باید آن را با convertor به hd divx کنی تا قابل پخش شود ضمنا" کل این فیلم 2 دقیقه است .
در صورت تمایل می توانی فیلمهای سه بعدی قابل پخش از روی هارد اکسترنال را به صورت حجمی همراه با هارد خریداری و استفاده کنی تقریبا" گیگی 200 تومان حساب می کنند .

jakajk
02-04-2011, 16:29
سلام دوستان جدیدا یه lcd lg مدل ld461f خریدم میخوام بدونم کیفیتش چطوره من 1300 گرفتم میخوام بدونم ارزششو داشته چون می خواستم led 3d بگیرم ولی با صحبت دیگران و بد قولی چندتا فروشنده که امیدوارم خیر از زندگیشون نبینن نظرمون عوض شد و اصلا خودمم نمیدونم چی شد که lcd خریدم حالا این مدل 461 چطوره آیا میشه برنامشو آپدیت کرد من فیلم 1080 زیاد دارم که متاسفانه صدای اکثرشونو ساپورت نمیکنه میخواستم بدونم میشه فعالش کرد مرسی ممنون میشم جوابم رو بدین

jabarsink2000
02-04-2011, 18:42
سلام دوستان جدیدا یه lcd lg مدل ld461f خریدم میخوام بدونم کیفیتش چطوره من 1300 گرفتم میخوام بدونم ارزششو داشته چون می خواستم led 3d بگیرم ولی با صحبت دیگران و بد قولی چندتا فروشنده که امیدوارم خیر از زندگیشون نبینن نظرمون عوض شد و اصلا خودمم نمیدونم چی شد که lcd خریدم حالا این مدل 461 چطوره آیا میشه برنامشو آپدیت کرد من فیلم 1080 زیاد دارم که متاسفانه صدای اکثرشونو ساپورت نمیکنه میخواستم بدونم میشه فعالش کرد مرسی ممنون میشم جوابم رو بدین
دوست عزیز ما اصلا مدلی به نام 461 نداریم درست نوشتید؟
با گارانتی خریدید؟
ولی هر چیزی که خریدید کار درستی نکردید که به حرف فروشنده گوش کردید.
با تشکر.
هادی

mehrdad_ati
02-04-2011, 19:41
سلام دوستان .

یه سوال :

مدل lx9500 که goldiran میده تیونر دیجیتال داره ؟

masoud glx
02-04-2011, 22:01
بله این مدل و بسیاری مدل های دیگه LG دارای این قابلیت هستند .

jabarsink2000
02-04-2011, 22:05
سلام دوستان .

یه سوال :

مدل lx9500 که goldiran میده تیونر دیجیتال داره ؟
مهرداد جان همون طور که بهت گفتم اصلا در خرید 8500و9500 شک نکن.
عالی هست.
شاهکار ال جی یعنی این 2 مدل .
با تشکر.
هادی

3dLG
03-04-2011, 12:36
سلام دوستان، برای دیدن بیشتر محصولات ال جی یا فناوریای جدیدش و یا بعضی وقتا هم قیمتاش میتونید برین اینجا

کلا اخبار گلدیران و الجیه ...

alireza306
04-04-2011, 05:57
دوستان سلام.1 سوال برام پیش اومده.شنیدم گیرنده های دیجیتال توی بازار همون ر.س.ی.و.ر هستند منتها با محدودیت دریافت سیگنال.می خواستم بدونم اگر ما سوکت د.ی.ش رو مستقیم به تلوزیون با گیرنده دیجیتال وصل کنیم؟،امکان دریافت کانال های ماهواره هست یا نه؟
با تشکر

jabarsink2000
04-04-2011, 10:37
دوستان سلام.1 سوال برام پیش اومده.شنیدم گیرنده های دیجیتال توی بازار همون ر.س.ی.و.ر هستند منتها با محدودیت دریافت سیگنال.می خواستم بدونم اگر ما سوکت د.ی.ش رو مستقیم به تلوزیون با گیرنده دیجیتال وصل کنیم؟،امکان دریافت کانال های ماهواره هست یا نه؟
با تشکر
اصلا گیرنده های دیجیتال سوکت دیش ندارند سوکت انتن دارن.
برای دوستانی که مسیر (بدر)عربست دارن .ومی خواهند گیرنده دیجیتال بگیرند اصلا نیاز به این کار نیست.
به راحتی می توانند در فرکانس های زیر کانال های جمهوری اسلامی و استانی را دریافت کنند:
11.900 v 27500
12.303 H 27500
12.284 V 27500
12.322 V 27500
11.938 V 27500
دیگر در مورد این موضوع بحث نشود .فقط برای اطلاع رسانی بود.
با تشکر.
هادی

mehrdad_ati
05-04-2011, 01:03
باز من مزاحم شدم !

آقا یه موضوعی پیش اومده . من میخوام LX9500 بگیرم با شراط جشنواره . اما نمیاندگیمون این مدل رو نداره . زنگ زدم یکی از نمایندگی های تهران و گفت شما برام پول رو بریز به حساب و اون برای من پنل رو می فرسته .

خوب من میخواستم بدونم با این روش برای شرکت در جشنواره و استفاده از هدایا مشکلی پیش نمیاد ؟؟ چون من هدفم فقط جشنواره هست .

خودش می گفت TV رو با سینما از ما می خری و می دی نمایندگی خودتون نصب کنه و بعد می تونی توی جشنواره هم شرکت کنی . کسایی که تجربه دارند یا توی همین جشنواره شرکت کردند میشه بگند چه چیزهایی رو باید توجه کنم بهش برای حشنواره ؟ آیا خود مغازه دار باید کاری کنه یا فقط همین که کارت گرانتی داشته باشم کفایت میکنه . اگر لازمه تا مطلبی رو به فروشنده یاداوری کنم حتما بهم اطلاع بدید .

ممنون .

jabarsink2000
05-04-2011, 09:06
باز من مزاحم شدم !

آقا یه موضوعی پیش اومده . من میخوام LX9500 بگیرم با شراط جشنواره . اما نمیاندگیمون این مدل رو نداره . زنگ زدم یکی از نمایندگی های تهران و گفت شما برام پول رو بریز به حساب و اون برای من پنل رو می فرسته .

خوب من میخواستم بدونم با این روش برای شرکت در جشنواره و استفاده از هدایا مشکلی پیش نمیاد ؟؟ چون من هدفم فقط جشنواره هست .

خودش می گفت TV رو با سینما از ما می خری و می دی نمایندگی خودتون نصب کنه و بعد می تونی توی جشنواره هم شرکت کنی . کسایی که تجربه دارند یا توی همین جشنواره شرکت کردند میشه بگند چه چیزهایی رو باید توجه کنم بهش برای حشنواره ؟ آیا خود مغازه دار باید کاری کنه یا فقط همین که کارت گرانتی داشته باشم کفایت میکنه . اگر لازمه تا مطلبی رو به فروشنده یاداوری کنم حتما بهم اطلاع بدید .

ممنون .
کلا شرایط جشنواره:نصب همزمان سینما و tv حالا شما می خواهید سینما و tv را از 2 جای مختلف بخرید فقط باید همزمان با هم نصب شود.
با تشکر.
هادی

jakajk
07-04-2011, 00:50
دوستان میبخشید آیا lcd ال جی 470 صدای dts رو ساپرت میکنه یا نه تلویزیون من همه پسوندها و صدا ها رو میخونه فقط صدای dts رو نمیخونه میخواستم بدونم برای فعال کردن dts باید تو سایت vod divx ثبت نام کنم چجوریه جریانش ممنونم مرسی

moslem47
07-04-2011, 18:51
سلام
برای LCD 470 کالیبره و تنظیمات خاصی هست که تصاویر را بهتر کنه؟

mionel_101
08-04-2011, 09:44
با سلام
من میخوام یک 32led5600 بخرم
1- می خواستم بدونم تعداد پیکسل سوخته پنل را چطوری می تونم به دست بیارم؟
2- برای این کار از طریق منوی تلویزیون راه دقیقی وجود داره یا اینکه یک فرایند چشمی و تقریبی است؟
3- گلدیران برای یک پنل نو اگر تعدادی از پیکسلهای آن سوخته باشد چه تعهدی دارد؟ آیا اون رو عوض میکنه؟
با تشکر از شما

jabarsink2000
09-04-2011, 18:44
با سلام
من میخوام یک 32led5600 بخرم
1- می خواستم بدونم تعداد پیکسل سوخته پنل را چطوری می تونم به دست بیارم؟
2- برای این کار از طریق منوی تلویزیون راه دقیقی وجود داره یا اینکه یک فرایند چشمی و تقریبی است؟
3- گلدیران برای یک پنل نو اگر تعدادی از پیکسلهای آن سوخته باشد چه تعهدی دارد؟ آیا اون رو عوض میکنه؟
با تشکر از شما
پاسخ شما را در تایپک خودش دادم.
با تشکر.
هادی

mehrdad_ati
11-04-2011, 11:27
سلام دوستان .

آقا یه سوال دیگه . من این lx9500 مدل 55 اینچشو گیر آوردم 3.500 میخوام تا آخر ماه بگیرمش دیگه . فقط یه سوال من اگر توی مغازه تلویزیون یجیتالش رو فعال کردم بعدش دیگه فقط دیجیتال میگیره یا آنالوگم میگیره ؟

moslem47
11-04-2011, 13:03
برای الجی 470 کالیبره خاصی هست؟...................

masoudc
11-04-2011, 16:43
خسته نباشید.
ممنون از همگی.

LG 42LX6500
نقات ضعف :
1-قابلیت اتصال به شبکه های اینترنتی واقعا بی کاربرد است فقط یک هواشناسی دارد که اون هم هوای شهر قم را ندارد و یک خبر گذاری الجزیره
2-قابلیت BLUETOOTH فقط عکس را می توان بلوتوث کرد و هیچ فرمت تصویری را قبول نمی کند.
3-قاب دور بسیار براق است و فقط با کشیدن روی آن خش برمی دارد
4-در فیلم های که تاریک - روشن وخاموش شدن ال ای دی بسیار اذیت کننده است
5- برخی از فرمت های mkv را نمی خواند و بعضی ها هم صدا را نمی تواند به خواند
6- نداشتن هیچ گونه تصویر در تصویر
7- نسبت کنتراست 1:8000000 واقعی نیست چون این مدل LED PLUS است فقط در شرایطی درست است که یک طرف تصویر به طور کامل سفید و یک طرف تصویر به طور کامل سیاه باشد
نقات قوت:
1- با کمک یک مودم ADSL وایرلس(یا یو اس پی ال جی-جداگانه خریداری شود) می توانید تلوزیون را با لپ تاب خود شبکه وایرلس کنید و فیلم و عکس وموسیقی از روی لپ تاب دارید را با تلویزیون خود به را حتی نگاه کنید.
2-بدون نیاز به کنترول سینمای خانواده می توابید آن را روشن- صدا را با همان کنترول تلویزیون کم و زیاد در کل اصلا نیازی نیاز به کنترول سینمای خانواده ندارید
3- داشتن گیرنده دیجیتال و آنالوگ داخلی
4- داشتن سنسور هوشمند (نور را با توجه به رنگ نور محیط و شدت نور تنظیم می کند) این عمل تا 50 درصد مصرف برق را کاهش می دهد و از اذیت شدن چشم ها جلو گیری می کند.
5- داشتن 2 تا USB و 4 تا HDMI ورژن1.4 (فوق سریع)
6- INPUT فقط وردی هایی که به متصل هستند نشان داده می شود و این کار بسیار اسان می کند
7- ریموت کنترول فوق العاده قوی حتی اگر بر عکس گرفته باشید وبسیار خوش دست
8-قابلیت پخش 3D

masoudc
11-04-2011, 16:53
هیچ کس بلد نیست با وایرلسس و netcast کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط کافی تلویزیون خود را روشن وکابل لن مودم adsl خود را به ان وصل کنید اگر نشد دکمه منو را فشارداده و بعد دکمه قرمز رنگ روی کنترول را فشار دهید و سپس تست شبکه را بزنید و ip را روی خود کار قرار دهید. ولی قابلیت اتصال به شبکه های اینترنتی واقعا بی کاربرد است چون فقط یک هواشناسی دارد که اون هم هوای شهر قم را ندارد و یک خبر گذاری الجزیره

jabarsink2000
11-04-2011, 19:59
سلام دوستان .

آقا یه سوال دیگه . من این lx9500 مدل 55 اینچشو گیر آوردم 3.500 میخوام تا آخر ماه بگیرمش دیگه . فقط یه سوال من اگر توی مغازه تلویزیون یجیتالش رو فعال کردم بعدش دیگه فقط دیجیتال میگیره یا آنالوگم میگیره ؟
هر 2 با هم فعال هستند.
در کانال یابی دستی می توانید دیجیتا یا غیر دیجیتال را انتخاب کنید.
در کانال یابی اتوماتیک.در 50درصد اول دیجیتال را جستجو و 50 در صد دوم غیر دیجیتال را جستجو
با تشکر.
هادی

jabarsink2000
11-04-2011, 20:04
LG 42LX6500

نقات ضعف :
1-قابلیت اتصال به شبکه های اینترنتی واقعا بی کاربرد است فقط یک هواشناسی دارد که اون هم هوای شهر قم را ندارد و یک خبر گذاری الجزیره
2-قابلیت BLUETOOTH فقط عکس را می توان بلوتوث کرد و هیچ فرمت تصویری را قبول نمی کند.
3-قاب دور بسیار براق است و فقط با کشیدن روی آن خش برمی دارد
4-در فیلم های که تاریک - روشن وخاموش شدن ال ای دی بسیار اذیت کننده است
5- برخی از فرمت های mkv را نمی خواند و بعضی ها هم صدا را نمی تواند به خواند
6- نداشتن هیچ گونه تصویر در تصویر
7- نسبت کنتراست 1:8000000 واقعی نیست چون این مدل LED PLUS است فقط در شرایطی درست است که یک طرف تصویر به طور کامل سفید و یک طرف تصویر به طور کامل سیاه باشد
نقات قوت:
1- با کمک یک مودم ADSL وایرلس(یا یو اس پی ال جی-جداگانه خریداری شود) می توانید تلوزیون را با لپ تاب خود شبکه وایرلس کنید و فیلم و عکس وموسیقی از روی لپ تاب دارید را با تلویزیون خود به را حتی نگاه کنید.
2-بدون نیاز به کنترول سینمای خانواده می توابید آن را روشن- صدا را با همان کنترول تلویزیون کم و زیاد در کل اصلا نیازی نیاز به کنترول سینمای خانواده ندارید
3- داشتن گیرنده دیجیتال و آنالوگ داخلی
4- داشتن سنسور هوشمند (نور را با توجه به رنگ نور محیط و شدت نور تنظیم می کند) این عمل تا 50 درصد مصرف برق را کاهش می دهد و از اذیت شدن چشم ها جلو گیری می کند.
5- داشتن 2 تا USB و 4 تا HDMI ورژن1.4 (فوق سریع)
6- INPUT فقط وردی هایی که به متصل هستند نشان داده می شود و این کار بسیار اسان می کند
7- ریموت کنترول فوق العاده قوی حتی اگر بر عکس گرفته باشید وبسیار خوش دست
8-قابلیت پخش 3D
نقات ضعف.
1. با تغییر منو مخفی این مشکا حل میشه.
2. عکس و موزیک و به راحتی میشه هدفون بلوتوث وصل کرد و در سوکوت شب حال کرد.
3. با پارچه تی وی این مشکل پیش نمیاد در ضمن خط به راحتی با پولیش حل میشه.
4.متوجه نشدم.
5. بیشتر این مشکل با اپدیت اخر حل شده.
6.چیز مهمی نیست در تی وی های قدیمی این وجود داشت.
7.روز اول هم گفتم ودر ریویو ها نشان دادم.
با تشکر.
هادی

moslem47
11-04-2011, 22:16
ما رو دریابید...........................

elahy
12-04-2011, 18:28

موفق باشید .
لینک لطفا:40:

story
12-04-2011, 18:49
این مدل 37اینچش تو بازار موجود هست/؟
37led 5600
ال جی

jabarsink2000
12-04-2011, 18:58
این مدل 37اینچش تو بازار موجود هست/؟
37led 5600
ال جی
بله موجود است.
با تشکر.
هادی

koh
13-04-2011, 08:25

موفق باشید .
لینک لطفا:40:

سلام
لطفا لینک دانلود فیلم کینگ کنگ 3D ر برای من بفرست
در ضمن چگونه باید آنرا نمایش داد؟ آیا با پلیر خود تلویزیون به صورت سه بعدی نمایش داده می شود؟( تلویزیون من 9500 است)
یک فیلم سه بعدی که خود شرکت ال جی به صورت هدیه می دهد مستندی در مورد فضانوردی است که به قدری کسل آور است که باعث شده من یکبار هم آنرا کامل نگاه نکنم
در عین حال کیفیت تصویر آن هم چندان سه بعدی احساس نمی شه
آن تبلیغی که در فروشگاههای ال جی روی تلویزیونهای سه بعدی قرار داده اند به مراتب بهتر است مخصوصا برای حالتهای که تماشگر احساس می کنه تصویر داره از محیط تلویزیون خارج می شه
من بازی kill zone3 و GT5 را در کنسول ps3 با کیفیت سه بعدی اجرا کردم ولی در هیچ کدام این حالت خروج تصویر از frame تلویزیون دیده نمی شه
برای شما چطور؟
ممنون

Nikonian
13-04-2011, 15:24
دوستان مصرف برق سایزهای 42 و 47 مدل 660 ال جی چقدره ؟

jabarsink2000
15-04-2011, 10:21
دوستان مصرف برق سایزهای 42 و 47 مدل 660 ال جی چقدره ؟
سوال خود را در این تایپک مطرح کنید دوستان پاسخ میدهند.
با تشکر.
هادی

hassssan
15-04-2011, 11:46
استاد عزیز سلام

بین مدلهای 6500 -8500-9500 کدوم پشنهاد میشه برای بنده کیفیت تصویر خیلی مهمه
در کل پیشنهاد خود جنابعالی چیه؟
مرسی از لطفت

jabarsink2000
15-04-2011, 12:25
استاد عزیز سلام

بین مدلهای 6500 -8500-9500 کدوم پشنهاد میشه برای بنده کیفیت تصویر خیلی مهمه
در کل پیشنهاد خود جنابعالی چیه؟
مرسی از لطفت
بدون شک 9500.
اگر 9500 قیمت زیاد بود 8500 چیزی کم نداره.
با تشکر.
هادی

Mahiar0
16-04-2011, 09:59
سلام آقا هادی
حالا باید چکار کنم

ممنون

نه مشکلی نداره.
ولی چون lx6500 ارزش بیشتری داره.
این مدل را پیشنهاد میدهم.

---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

پاسخ شما در پیام خصوصی داده شد
در مورد کارت هدیه و پول راه شما نگران نباشید .
چون چند روز دیگر از گلدیران اصلی با شا تماس میگیرن وشما تمام این مسئله را توضیح دهید.
این نمایندگیها باید ادم شوند.
با تشکر.
هادی

حمل 21000تومان چه خبره!!!!
برای کس دیگر هم همینطوری پول گرفتند یا نه؟

اقا هادی پیغام دادم

راستی مدل 5600led42 ,37 جای هدفون داره؟

jabarsink2000
16-04-2011, 20:54
حمل 21000تومان چه خبره!!!!
برای کس دیگر هم همینطوری پول گرفتند یا نه؟

اقا هادی پیغام دادم

راستی مدل 5600led42 ,37 جای هدفون داره؟
پیغام شما رسید.
متاسفنه 2 هفته موجود نیست و گلدیران با کمبود کالا مواجه شده.
زمانی که رسید به شما اطلاع میدهم.
با تشکر.
هادی

Mahiar0
18-04-2011, 10:18
پیغام شما رسید.
متاسفنه 2 هفته موجود نیست و گلدیران با کمبود کالا مواجه شده.
زمانی که رسید به شما اطلاع میدهم.
با تشکر.
هادی

دیروز بدجوری ضدحال خوردیم اماده بودیم برای خرید پول ...
فروشگاه گفتند نداریم:2:
فکر میکنید تا کی میرسه؟
بعد از جشنواره

jabarsink2000
18-04-2011, 10:31
دیروز بدجوری ضدحال خوردیم اماده بودیم برای خرید پول ...
فروشگاه گفتند نداریم:2:
فکر میکنید تا کی میرسه؟
بعد از جشنواره
با احتمال بسیار زیاد.
با تشکر.
هادی

mehrdad_ati
20-04-2011, 20:13
ما هم به خانواده ی LG پیوستیم ! :دی

امروز رفتم LX9500 بخرم . طرف فقط 55 داشت این شد که مجبوری 55 گرفتم . اما سایزش الان که اومده خونه به نظرم یهه خورده هم کوچیکه تازه :دی

یه سینمای LG هم سفارش دادم از دبی بیاره برام . این مدل بود که هنوز تو ایران نیومده :

برام 900 حساب کرد . به نظرتون می ارزید ؟ راستی TV رو 3500 حساب کرد البته یکی از کنترل هاش رو کش رفته بود که گفت روی سینما برات میارم .

jabarsink2000
21-04-2011, 12:40

امروز رفتم LX9500 بخرم . طرف فقط 55 داشت این شد که مجبوری 55 گرفتم . اما سایزش الان که اومده خونه به نظرم یهه خورده هم کوچیکه تازه :دی

یه سینمای LG هم سفارش دادم از دبی بیاره برام . این مدل بود که هنوز تو ایران نیومده :

برام 900 حساب کرد . به نظرتون می ارزید ؟ راستی TV رو 3500 حساب کرد البته یکی از کنترل هاش رو کش رفته بود که گفت روی سینما برات میارم .
مبارک باشه.
بهتر بود یکی از سینماهای گلدیران را میخریدید تا 950 تخفیف بگیرید.
با تشکر.
هادی

mehrdad_ati
21-04-2011, 13:29
ممنون هادی جون .

هادی جون خودم به همین فکر بودم . اما این نمایندگی نامرد ما 9500 نداشت . وقت جشنواره هم داشت تموم می شد دیگه ریسک نکردم :دی چون این مغازه داره هم فقط 2 تا براش مونده بود . دیگه یکیش رو برداشتم .

تیونر دیجیتال هم در اولین حرکت تسلیم شد :4:

jabarsink2000
21-04-2011, 13:44
ممنون هادی جون .

هادی جون خودم به همین فکر بودم . اما این نمایندگی نامرد ما 9500 نداشت . وقت جشنواره هم داشت تموم می شد دیگه ریسک نکردم :دی چون این مغازه داره هم فقط 2 تا براش مونده بود . دیگه یکیش رو برداشتم .

تیونر دیجیتال هم در اولین حرکت تسلیم شد :4:
مشکلی نداره که شما تی وی را از هرجا بخرید از نمایندگی و غیر نمایندگی سینما هم همین طور با هم نصب کنید جایزه به شما تعلق میگیره .
گلدیران سام سرویس نیست که هی مشتری رو گول بزنه و به خاطر یک جایزه هی این ور اون ور بکشونه.
برای همین هر سال جایزه مشتری مداری میگیره
با تشکر.
هادی

aluminum
21-04-2011, 17:22
سلام دوستان
من امروز یه lg lcd660 47 گرفتم
حالا چند تا سوال دارم
زیرنویس فارسی و srt مشکلی نداره و فایلهای mkv پخش میکنه ؟
و طریقه اینکه بشه فهمیدم lcd کار نکرده هست چیه؟
تا نیم ساعت دیگه برام میارن
چه چیزیهایش رو موقع تحویل چک کنم
البته بعید میدونم تا اون موقع کسی این پست رو ببینه:31:

aluminum
21-04-2011, 18:18
برای شرکت توی جشنواره و قرعه کشی باید چه کار کنم؟

مهر1348
21-04-2011, 19:37
سلام دوستان تلوزیون ال ای دی من مدل 6900 است و من.ی تصویر در تصویرش برای تلوزوین فعال نیست باید چکا کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

jabarsink2000
21-04-2011, 19:51
سلام دوستان تلوزیون ال ای دی من مدل 6900 است و من.ی تصویر در تصویرش برای تلوزوین فعال نیست باید چکا کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
در LG مدل 6900 نداریم.
فکر کنم باید سامسونگ باشد.
لطفا در تایپک خودش اعلام کنید تا اقا ابی شما را راهنمایی کنند.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

برای شرکت توی جشنواره و قرعه کشی باید چه کار کنم؟
اگر LCD 660 خریدید که مبلغی برای شما برگشت داده نمی شود.
فقط به صورت اتوماتیک بعد از پر شدن گارانتی شما در قرعه کشی شرکت می کنید.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

سلام دوستان
من امروز یه lg lcd660 47 گرفتم
حالا چند تا سوال دارم
زیرنویس فارسی و srt مشکلی نداره و فایلهای mkv پخش میکنه ؟
و طریقه اینکه بشه فهمیدم lcd کار نکرده هست چیه؟
تا نیم ساعت دیگه برام میارن
چه چیزیهایش رو موقع تحویل چک کنم
البته بعید میدونم تا اون موقع کسی این پست رو ببینه:31:
زیرنویس SRT بدون مشکل وبا فونت زیبا پخش می شود اگر مشکل داشتید حتما تی وی را اپدیت کنید.
MKV هم به راحتی پخش میشه فقط در پخش فرمت بعضی از صدا ها مشکل داره که در حال پیگیری هستم.
زمان کارکرد تی وی را :
منو ---------دکمه قرمز----------اطلاعات محصول---------------زمان کارکرد باید صفر باشد.
چرا من دیدم.
گلدیران همیشه در کنار شما:31:
با تشکر.
هادی

koh
22-04-2011, 11:18

سلام
قیمت 3500 برای 55 اینچ غیر متعارف است قیمت گلد ایران در این سایز حدود 5 میلیون است:18:
احتمالا با این قیمت تلویزیون را از بانه آوردند
اینطور نیست؟

Sorena_777
22-04-2011, 12:59
ببخشید میدونید قیمت به روز le8500 47 اینچ و lx9500 و 6600 چند هستن؟؟؟؟
ایا مدل های جدید تا تابستون میان؟؟

aluminum
22-04-2011, 13:49
اگر LCD 660 خریدید که مبلغی برای شما برگشت داده نمی شود.
فقط به صورت اتوماتیک بعد از پر شدن گارانتی شما در قرعه کشی شرکت می کنید.
با تشکر.
هادی
یعنی این تخفیف فقط شامل led ها میشه؟

jabarsink2000
22-04-2011, 18:05
ببخشید میدونید قیمت به روز le8500 47 اینچ و lx9500 و 6600 چند هستن؟؟؟؟
ایا مدل های جدید تا تابستون میان؟؟
تمامی مدل ها به اتمام رسیدن بنده از قیمت هم با خبر نیستم.
فکر کنم با این وضعیت زودتر بیان.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

یعنی این تخفیف فقط شامل led ها میشه؟
بله کلا جشنواره برای led بود .
لوازم خانگی هم ساید پایونیر و سولاردام.
با تشکر.
هادی

Sorena_777
23-04-2011, 08:34
یعنی امکانش هست تا اواخر تابستان اومده باشن و قیمتشون شکسته شده باشه؟

تمامی مدل های جدید 3D هستن؟؟؟

aluminum
23-04-2011, 18:56
امروز دیگه تلویزیون رو راه انداختیم(47LD660)
الان که تستش کردم فایلهای MKV رو نشون میداد از طریق USB ولی یک فایل 16 گیگی 1080 داشتم که نتونست نمایش بده.؟یعنی نمیتونی با این حجم و ریت بالا نمایش بده؟
زیرنویس فارسی رو هم نمیتونست نمایش بده و یکسری کاراکتر جاش نشون میداد؟باید اپدیت کنم نرم افزارش رو؟ چه جوری؟
پورت وایرلس داره تلویزیون.به چه دردی میخوره؟
ممنون

Mahiar0
23-04-2011, 19:36
جالبه چرا گلدایران اینطوری کرد؟ مثل تغییر شغل می ماند که هر چی جنس داره داره رد میکنه بره
ایشالا زودتر بیاد مخصوصا سایز 42 مدل 5600

mehrdad_ati
23-04-2011, 19:49
--------------------------------------------------------------------------------

جالبه چرا گلدایران اینطوری کرد؟ مثل تغییر شغل می ماند که هر چی جنس داره داره رد میکنه بره
ایشالا زودتر بیاد مخصوصا سایز 42 مدل 5600

رسم بازار ایران اینطوریه که دم عید جشنواره میزارند .

jabarsink2000
23-04-2011, 21:11
یعنی امکانش هست تا اواخر تابستان اومده باشن و قیمتشون شکسته شده باشه؟

تمامی مدل های جدید 3D هستن؟؟؟
قیمت خوب فقط عید.
خیر مدل های دیگر هم است.
با تشکر.
هادی

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

امروز دیگه تلویزیون رو راه انداختیم(47LD660)
الان که تستش کردم فایلهای MKV رو نشون میداد از طریق USB ولی یک فایل 16 گیگی 1080 داشتم که نتونست نمایش بده.؟یعنی نمیتونی با این حجم و ریت بالا نمایش بده؟
زیرنویس فارسی رو هم نمیتونست نمایش بده و یکسری کاراکتر جاش نشون میداد؟باید اپدیت کنم نرم افزارش رو؟ چه جوری؟
پورت وایرلس داره تلویزیون.به چه دردی میخوره؟
ممنون
خیر مشکلی در پخش mkv نداره بنده اواتار را هم 20 گیگ بود تست کردم با بیت ریت 25000 مشکلی نداشت.
در مورد زیرنویس هم اپدیت کنید.
مودم را در حالت اتومات تنظیم کنید تا بدون کانکشن به اینترنت وصل شود بعد دکمه نت کاست را بزنید.
بقیه فارسی هست.
با یو اس بیوایرلس ال جی می توانید فایل ها را شیر و اینترنت را شیرکنید.
با تشکر.
هادی

aluminum
23-04-2011, 21:15
با یو اس بیوایرلس ال جی می توانید فایل ها را شیر و اینترنت را شیرکنید.

این یو اس بی همراه تلویزیون نیست؟ از کجا میتونم تهیه اش کنم؟چنده؟
با پورت lan میتونم اینترنت و فایلها را شیر کنم ؟

koh
24-04-2011, 10:29
دو بار ارسال شد
حذف شد

koh
24-04-2011, 10:29
سلام آقا هادی
من می خواهم نرم افزار تلویزیون 9500 و سینمای خانگی 890 را آپدیت کنم
می خواستم ببینم چه تنظیماتی مورد نیاز است که باید انجام بدهم و چه مراحلی را باید طی کنم
لطفا کمی توضیح هید
ممنون

mehrdad_ati
24-04-2011, 10:57
شما کافیه پورت lan مودمت رو به tv وصل کنی و یه ip بهش بدی (تگه خودکار نشناخت) بعد وارد منو بشو . دکمه ی قرمز رو بزنو گزینه ی اول آپدیت نرم افزار رو بورو و خودش شروع به دانلود میکنه . برای من حدود 400 مگ دانلود کرد !!!!!

alireza306
24-04-2011, 13:36
دوستان نمیشه تلوزیون رو به صورت آفلاین آپدیت کنیم؟ راستی چه تغییراتی کرد؟ اگر وسط آپدیت اینترنت قطع بشه چی میشه؟

amahdavi2004
24-04-2011, 14:28
اگر بتوانيد فايل مربوطه را پيدا كنيد مي شود. اين فايل يا در اختيار سرويس كاران است يا در سايت براي دانلود است.
مشكل اينجاست كه در سايت‌هاي ايران نيست در سايت هاي خارجي ال جي ممكن است باشد كه با توجه به تفاوت‌هاي مدل هاي عرضه شده كه در هر قاره فرق دارد به سختي مي توان مدل داخل ايران را پيدا كرد. من هر چه گشتم مدل lcd660 يا همان ld650 را پيدا نكردم. اگر جستجو مي كنيد در سايت استراليا بهتر جواب مي گيريد؛ فقط مطمئن باشيد مال خود تلويزيون خودتان است با آزمايش و خطا كار نكنيد ممكن است به تلويزيونتان آسيب بزنيد و مجبور شويد دست به دامن خدمات پس از فروش شويد.
اگر وسط آپديت ارتباط قطع شود اشكالي ايجاد نمي شود.
براي آپديت از طريق adsl بايد داخل كانفيگ خود مودمتان شويد و يوزر و پسورد را داخل خود مودم تعريف كنيد؛ بعد داخل تلويزيون فقط خودكار را انتخاب كنيد. با تنظيم دستي ip اصلاً به نتيجه نمي رسيد بيخود تلاش نكنيد.

aluminum
24-04-2011, 19:17
منم نمتونم انلاین اپدیت کنم وسط اپدیت قطع میشه
تا 88 درصد هم رفت ولی قطع شد

jabarsink2000
24-04-2011, 19:20
منم نمتونم انلاین اپدیت کنم وسط اپدیت قطع میشه
تا 88 درصد هم رفت ولی قطع شد
یک بار تی وی را روشن خاموش کن.
بعد دکمه منو قرمز اپدیت را بزن تا از ادامه بیاد .
من هم بعضی وقت ها این مشکل را دارم.
بعد از اپدیت ورژن اخر را اعلام کن.
با تشکر.
هادی

koh
25-04-2011, 06:46
سلام
آخرین ورژن نرم افزار 9500 چی است؟
آیا با استفاده از اشتراک GPRS ایرانسل هم می توان تلویزیون را آپدیت کرد؟ چگونه؟

اگر دوستان لینک دانلود آفلاین نرم افزار 9500 را دارند لطفا قرار دهند

آقا mehrdad_ati شما که توانستی نرم افزار تلویزیونت را آپدیت کنی چه تغییراتی در ورژن جدید حاصل شده؟ نوع تلویزیون شما چی است؟
ممنون

mehrdad_ati
25-04-2011, 07:39
آخربن ورژنس 4.و خورده ای هست :دی الان درست یادم نیست .

آفلاین دانلود نکن . من دو بار آفلاین دانلود کردم اما tv نشناختش . توی آپدیت جدید تقریبا میشه گفت local dimming بی نقص شده و اون پدیده ی halo تقریبا از بین رفته . تلویزیونم 55lx9500 هست . اما همچنان صدای بعضی از mkv ها پخش نمیشه که البته پلیر tv واقعا قوی هست و این مشکل قابلچشم پوشیه .

koh
25-04-2011, 08:54
آخربن ورژنس 4.و خورده ای هست :دی الان درست یادم نیست .

آفلاین دانلود نکن . من دو بار آفلاین دانلود کردم اما tv نشناختش . توی آپدیت جدید تقریبا میشه گفت local dimming بی نقص شده و اون پدیده ی halo تقریبا از بین رفته . تلویزیونم 55lx9500 هست . اما همچنان صدای بعضی از mkv ها پخش نمیشه که البته پلیر tv واقعا قوی هست و این مشکل قابلچشم پوشیه .

سلام مجدد
امکان دانلود انلاین را در منزل ندارم
تلویزیون من هم 55lx9500 است آیا برایت مقدور نیست فایل آپدیت آن را جایی آپلود کنی تا من آنرا دانلود کنم؟

ممنون

amahdavi2004
25-04-2011, 09:33
سلام مجدد
امکان دانلود انلاین را در منزل ندارم
تلویزیون من هم 55lx9500 است آیا برایت مقدور نیست فایل آپدیت آن را جایی آپلود کنی تا من آنرا دانلود کنم؟

ممنون

فكر نمي كنم با اين روش موفق شويد، چون فرضاً كه بتوانيد دانلود كنيد با اين روش نمي توانيد به دستگاه بشناسانيد.