مشاهده نسخه کامل
: LCD وLED های سری جدید LG
jabarsink2000
26-10-2010, 21:09
دوستانی که سوال در مورد منو مخفی داشتن:
به خودشون زحمت ندن چون پیدا نمی کنن.
امروز تهران یه کنترل به نماینده ها داده برای ورود به منو مخفی.
دوستانی هم که تیونر دیجتالشان فعال نیست با این کنترل فعال میشه.
بیشتر هم توضیح نمیدم چون الان پست خلاف میدن میگن تبلیغ کردیم.
لطفا دوستان دیگر سوال در مورد قیمت نکنن چون دیگر در این سایت هیچ اطلاعاتی نمیدم.
با تشکر.
هادی
سلام،
من یک سئوال دیگه هم برام مطرح شد.
ظاهراً مدل هایی که توی ایران فروخته میشه خاص ایران هستن، مثل همین 47LCD660، ولی در عمل این مدل خیلی شبیه به 47LD650 هستش، تا جایی که خیلی جاها خوندم که ادعا کردن این همون مدله و فقط چون مخصوص صادرات به ایران بوده (روایاتی هم هست البته مبنی بر اینکه در ایران/سیرجان مونتاژ شده) شماره مدلش عوض شده. حالا سئوالی که برای من مطرح شده اینه که پس چرا LD650 همه جا نوشته 4 تا پورت HDMI داره، ولی این LED660 سه تا داره؟
این که دیگه تفاوت سخت افزاریه و این دو مدل نمی تونن یکی باشن و تفاوت فقط در مقصد/محل مونتاژ باشه.
دوستان سلام لطفا کسانیکه ال سی وال ای دی خریدند راجع به یو اس بیش بگن که ایا همه فرمتها رو کامل پخش میکنه یا نه؟
jabarsink2000
29-10-2010, 19:49
سلام،
من یک سئوال دیگه هم برام مطرح شد.
ظاهراً مدل هایی که توی ایران فروخته میشه خاص ایران هستن، مثل همین 47LCD660، ولی در عمل این مدل خیلی شبیه به 47LD650 هستش، تا جایی که خیلی جاها خوندم که ادعا کردن این همون مدله و فقط چون مخصوص صادرات به ایران بوده (روایاتی هم هست البته مبنی بر اینکه در ایران/سیرجان مونتاژ شده) شماره مدلش عوض شده. حالا سئوالی که برای من مطرح شده اینه که پس چرا LD650 همه جا نوشته 4 تا پورت HDMI داره، ولی این LED660 سه تا داره؟
این که دیگه تفاوت سخت افزاریه و این دو مدل نمی تونن یکی باشن و تفاوت فقط در مقصد/محل مونتاژ باشه.
دوست عزیز بهتر بود شما هم مانند بنده محل منتاژ دستگاه را نمی گفتید.
من هم به تمام دوستان اعلام کردم که این ال سی دی ها منتاژ ایران هستند.
فقط LCD هایی که جدید میاد ساخت کره است.
الان پلاسما جدید 50 اینج PK دارم که پشتش زده ساخت کره اما تا 1 هفته دیگه اسمش تغییر میکنه.
با تشکر.
هادی
دوستان سلام.بالاخره موفق شدم وارد منوی مخفی تلویزیون 42LD460 خودم بشوم و DTV اونو فعال کنم.بزودی آموزش این کارو تو این سایت قرار می دم تا دوستانی که مشکل پخش DIVX از طریق USB ویا فعال نبودن DTV رو دارن مشکلشون حل بشه.فقط اینو بگم که ریموت کنترل خاصی می خواد و بدون اون مثل مدلهای دیگه با نگه داشتن این دگمه و اون دگمه فعال نمیشه.من خودم با کمک کامپیوتر و یک نرم افزار ویک سخت افزار ساده که خودم ساختم این کار رو انجام دادم.
سلام بهترین محصول ال جی32نا 42در حال حاضر کدوم مدل هست؟
ممنون.
amir hezarkhani
30-10-2010, 14:07
دوستان سلام.بالاخره موفق شدم وارد منوی مخفی تلویزیون 42LD460 خودم بشوم و DTV اونو فعال کنم.بزودی آموزش این کارو تو این سایت قرار می دم تا دوستانی که مشکل پخش DIVX از طریق USB ویا فعال نبودن DTV رو دارن مشکلشون حل بشه.فقط اینو بگم که ریموت کنترل خاصی می خواد و بدون اون مثل مدلهای دیگه با نگه داشتن این دگمه و اون دگمه فعال نمیشه.من خودم با کمک کامپیوتر و یک نرم افزار ویک سخت افزار ساده که خودم ساختم این کار رو انجام دادم.
هر چه سریعتر بهتر:19:
jabarsink2000
30-10-2010, 20:47
اگر واقعی باشه ک دیگه هیچ؟.............................:18:
گلدیران باید 2 دستی من هم با بیل بزنم تو سرشون :31:
با تشکر.
هادی
سلام بهترین محصول ال جی 32 تا 42 اینچ در حال حاضر کدوم مدلها هستند؟
اگر واقعی باشه ک دیگه هیچ؟.............................:18:
گلدیران باید 2 دستی من هم با بیل بزنم تو سرشون :31:
با تشکر.
هادی
این کار از طریق -- کردن ریموت کنترل تلویزیون انجام می شه .به عبارتی ما به جای ریموت تلویزیون از یه ریموت دیگه استفاده می کنیم.برای این کار چند روش وجود داره :
۱:استفاده از گوشیهای سیمبیان و نرم افزار psiloc ودانلود کدهای تلویزیون های الجی
۲:استفاده از گوشیهای پاکت پی سی و پالم و نرم افزار مربوطه NoviiRemote Deluxe 4.2
۳:استفاده از PC و نرم افزار WinLIRC و یک قطعه سخت افزاری فرستنده مادون قرمز(IR transmitter).
نرم افزار WinLIRC همون نرم افزار کنترل PROGDVB تو کارتهای --- هستش که ما از قابلیت send اون برای ارسال کد به تلویزیون استفاده می کنیم.
۴: استفاده از ریموت کنترل های همه کاره ای که تو بعضی جاها گیر میاد.
من خودم از روش ۳ استفاده کردم و به راحتی وارد منو شده و با تغییر منطقه جغرافیایی از آسیا به اقیانوسیه توانستم DTV رو فعال کنم ولی با این کار منوی فارسی و تلتکست فارسی رو از دست دادم .در ضمن کشور رو باید نیوزیلند انتخاب کرد چون روی استرالیا DTV فعال بود ولی کانالی پیدا نمی شد.
الان کمی گرفتارم انشاالله به زودی سعی می کنم یک آموزش مصور و کامل ارایه کنم. این پست رو از این جهت دادم که سر نخ رو به دوستان داده باشم تا کسانی مثل من علاقه مند به این جور کارها هستند خودشون هم یه سرچی تو اینترنت بکنند و حساب کار دستشون باشه.
اینو بگم کسانی که منتظر آموزش من هستند تو فکر خریدIR transmitter باشند یا برای ساخت اون یک ترانزیستور منفی مثل BC107 ,BC184 ,.....یا هر ترانزیستور منفی معمولی(من خودم از BC184 استفاده کردم) و حدود ۳ متر سیم با حد اقل سه رشته سیم و یک مقاومت ۱ کیلو اهم و یک مقاومت زیر ۱۰۰ اهم مثل ۳۳ یا ۶۸ یا ۴۷ (من از ۶۸ استفاده کردم) و یک عدد دیود مادون قرمز که می توانید از ریموت کنترل های خراب و بدون استفاده در بیاورید یا از قطعه فروش ها بخرید و یک عدد کانکتور ۹ پین ماده برای RS232 پورت سریال.
در پایان بگم که روش اول شاید ساده ترین و در دسترس ترین روش باشه ولی باید گوشیتون -- شده باشه ویا نرم افزار psiloc رو ساین بکنین و نصب کنید که اون هم تریاله و درد سر داره.اول این روش رو امتحان کنید اگه نتیجه نگرفتید از روش من استفاده کنید.
jabarsink2000
31-10-2010, 09:51
این کار از طریق -- کردن ریموت کنترل تلویزیون انجام می شه .به عبارتی ما به جای ریموت تلویزیون از یه ریموت دیگه استفاده می کنیم.برای این کار چند روش وجود داره :
۲:استفاده از گوشیهای پاکت پی سی و پالم و نرم افزار مربوطه NoviiRemote Deluxe 4.2
۳:استفاده از PC و نرم افزار WinLIRC و یک قطعه سخت افزاری فرستنده مادون قرمز(IR transmitter).
نرم افزار WinLIRC همون نرم افزار کنترل PROGDVB تو کارتهای --- هستش که ما از قابلیت send اون برای ارسال کد به تلویزیون استفاده می کنیم.
من خودم از روش ۳ استفاده کردم و به راحتی وارد منو شده و با تغییر منطقه جغرافیایی از آسیا به اقیانوسیه توانستم DTV رو فعال کنم ولی با این کار منوی فارسی و تلتکست فارسی رو از دست دادم .در ضمن کشور رو باید نیوزیلند انتخاب کرد چون روی استرالیا DTV فعال بود ولی کانالی پیدا نمی شد.
الان کمی گرفتارم انشاالله به زودی سعی می کنم یک آموزش مصور و کامل ارایه کنم. این پست رو از این جهت دادم که سر نخ رو به دوستان داده باشم تا کسانی مثل من علاقه مند به این جور کارها هستند خودشون هم یه سرچی تو اینترنت بکنند و حساب کار دستشون باشه.
اینو بگم کسانی که منتظر آموزش من هستند تو فکر خریدIR transmitter باشند یا برای ساخت اون یک ترانزیستور منفی مثل BC107 ,BC184 ,.....یا هر ترانزیستور منفی معمولی(من خودم از BC184 استفاده کردم) و حدود ۳ متر سیم با حد اقل سه رشته سیم و یک مقاومت ۱ کیلو اهم و یک مقاومت زیر ۱۰۰ اهم مثل ۳۳ یا ۶۸ یا ۴۷ (من از ۶۸ استفاده کردم) و یک عدد دیود مادون قرمز که می توانید از ریموت کنترل های خراب و بدون استفاده در بیاورید یا از قطعه فروش ها بخرید و یک عدد کانکتور ۹ پین ماده برای RS232 پورت سریال.
در پایان بگم که روش اول شاید ساده ترین و در دسترس ترین روش باشه ولی باید گوشیتون -- شده باشه ویا نرم افزار psiloc رو ساین بکنین و نصب کنید که اون هم تریاله و درد سر داره.اول این روش رو امتحان کنید اگه نتیجه نگرفتید از روش من استفاده کنید.
دوست عزیز یکم بیشتر توزیع میدادید با چه گزینه ای؟ با چه دکمه ای؟ با چه دستوری؟
همین شکلی که وارد منو مخفی نمیشه؟
با تشکر.
هادی
دوست عزیز یکم بیشتر توزیع میدادید با چه گزینه ای؟ با چه دکمه ای؟ با چه دستوری؟
همین شکلی که وارد منو مخفی نمیشه؟
با تشکر.
هادی
سلام.اگه منظورتون از دستور یا دگمه در برنامه psiloc است که بعد از دانلود کردن کد های ال جی توسط خود نرم افزار دکمه Service menue ضاهر می شود که باید آنرا بزنید.البته من خودم همانطور که در پست قبلی گفتم از این روش موفق نشدم بلکه از روش PC عمل کردم که به زودی با عکس توضیح خواهم داد.در تاپیک زیر روش استفاده از نرم افزار PSiloc آورده شده اول این روشو امتحان کنید اگه نتونستید منتظر روش من باشید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای خط تیره در آرس بالا بعد از + h a c k بدون فاصله قرار بدهید.
جناب كاظملو
1- نقشه مدار رو از كجا دانلود كنم؟
2- كم حجم ترين نرم افزاري كه با اين كيت ميتونه كار كنه همين winlirc
هست؟ لطفا لينك دانلودش رو بذاريد. حجمش چند مگه؟ چون بايد با اينترنت سرعت پايين دانلود كنم.
3- آيا لازمه كدي به نرم افزار بديم؟
4- من هم تلويزيونم همين مدله با گارانتي گلديران گرفتم و تلويزيون ديجيتال نداره. يعني تلويزيون ديجيتال داره؟؟؟ و غير فعالش كردند؟
5- در مورد منو مخفي هم توضيح ميديد از كدوم قسمت تلويزيون ديجيتال رو فعال كرديد.
قبلا از راهنمايي شما خيلي متشكرم
جناب كاظملو
1- نقشه مدار رو از كجا دانلود كنم؟
2- كم حجم ترين نرم افزاري كه با اين كيت ميتونه كار كنه همين winlirc
هست؟ لطفا لينك دانلودش رو بذاريد. حجمش چند مگه؟ چون بايد با اينترنت سرعت پايين دانلود كنم.
3- آيا لازمه كدي به نرم افزار بديم؟
4- من هم تلويزيونم همين مدله با گارانتي گلديران گرفتم و تلويزيون ديجيتال نداره. يعني تلويزيون ديجيتال داره؟؟؟ و غير فعالش كردند؟
5- در مورد منو مخفي هم توضيح ميديد از كدوم قسمت تلويزيون ديجيتال رو فعال كرديد.
قبلا از راهنمايي شما خيلي متشكرم
۱-نقشه بسیار سادست و من خودم عکس نمونه ساخته شده رو قرار خواهم داد.در واقع نقشه نکشیدم و همینطوری ساختم چون خیلی سادست.۲ مقاومت ۱ ترانزیستور و یک دیود مادون قرمز
۲-بله حجمش هم کمه
۳-بله کد را هم داخل یک فایل خواهم داد.
۴ـ اگه دقیقا همین مدل باشه حتما داره.
۵- همون طور که در پست های قبلی گفتم با تغییر جغرافیایی کشور های هدف از آسیا به اقیانوسیه.جالب اینه که امروز وقتی دوباره به منوی مخفی رفتم دیدم که یک جایی داره که فقط ایرانه (IR ) که وقتی اونو انتخاب کردم هم منوی فارسی فعال شد و هم DTV .
یک سری عکس از مدار ساخته شده و منوهای مختلف و...
لنک برنامه و فایل حاوی کد برای ورود به منوی مخفی:
فقط دوستان اگه ممکنه عجله نکنن تا من یک آموزش کامل و مصور قرار بدم تا دوستان راحت به نتیجه برسند وگرنه هی من تکه تکه مطالب رو بیان کنم دوسنان اذیت می شوند پس کمی حوصله کنید لطفا.
اگر لینکهای بالا کار نکرد از این دو لینک دانلود کنید:
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL
jabarsink2000
31-10-2010, 18:34
دوست عزیز با (استفاده از ریموت کنترل های همه کاره ای که تو بعضی جاها گیر میاد.)چه طور می توان به منو مخفی دست پیدا کرد ؟
چون این کنترل را من می توانم راحت پیدا کنم.
با تشکر.
هادی
دوست عزیز با (استفاده از ریموت کنترل های همه کاره ای که تو بعضی جاها گیر میاد.)چه طور می توان به منو مخفی دست پیدا کرد ؟
چون این کنترل را من می توانم راحت پیدا کنم.
با تشکر.
هادی
باید دو دکمه با کد های زیر درست کرد.روشش هم به زبان انگلیسی از سایتی که لینکش رو چند پست قبل قرار دادم.
1] EZ-Adjust = 00018
2] IN-Start = 00019
Procedure for One 4 All series (not all have this funcion) remote:
Press the device key (TV, VCR, SAT, CD, AUD or DVD).
Press and hold the MAGIC key until the device keys blinks twice (the device key will blink once then twice).
Press 9 9 4. The device key will blink twice.
Press the MAGIC key once.
Enter the 3-digit (or 5-digit) function code (see above)
Press the key to which the function will be assigned. The device key will blink twice.
در ضمن فقط منوی EZ_adjustمهم است و تغییرات باید در آن اعمال شود.
اگر نتیجه گرفتید لطفا دوستان رو هم در جریان بگذرید.چون من این روشو تست نکردم. با تشکر
jabarsink2000
31-10-2010, 19:20
من که هیچی متوجه نشدم.
بهتر بعد از فرستادن پست یکم پست های خودتان را ویرایش کنید همش نا مفهوم و لینک هایی که قرار دادید مشکل داره.
این تغییرات هم نوشته شده بر روی مدل های اسیایی انجام ندهید.
با تشکر.
هادی
جناب كاظملو
من فكر ميكنم فقط دياگرام سيمكشي به پينهاي پورت سريال لازم هست چون تو عكس مشخص نميشه
جناب كاظملو
1- فكر ميكنم فقط دياگرام سيمكشي به پينهاي پورت سريال لازم هست چون تو عكس مشخص نميشه
2- آيا ميشه با استفاده از پورت سرويس tv و پورت سريال pc و يك نرم افزار از فلش و فيرمور tv يك كپي روي هارد pc ذخيره كرد؟
منتظر راهنمايي شما هستم . خيلي متشكرم
دوستان سلام.برای اینکه بتوانیم بحث جامعی راجع به این موضوع داشته باشیم تاپیک جداگانه ای ایجاد گردید و آموزش هم آنجا قرار گرفت .لطفا ادامه بحث رو اونجا پیگیری می کنیم که نظم این تاپیک هم به هم نخوره .
بله قطعاً تلویزیون دیجیتال داره. دیروز از گلدیران برای نصب تلویزیون من اومدن و توی منوی مخفی تلویزیون منطقه رو روی IR گذاشتن و اینطوری DTV فعال شد. فقط YouTube و Pandora که قبلاً کار می کردن از کار افتادن. ظاهراً برای اینکه همه این موارد با هم کار کنن باید یه چیزی غیر از ایران رو انتخاب کرد که در اون صورت هم ظاهراً منوی فارسی از کار می افته. البته خودم تست نکردم این رو.
ضمناً آقای نصاب گلدیران هیچ هزینه ای هم بابت فعال کردن DTV نگرفت و اینکار رو هم جزو خدمات نصب رایگان دستگاه انجام داد. با توجه به اینکه بعضی از دوستان نوشته بودن که برای اینکار هزینه 15 هزار تومانی میگیرن، گفتم این رو هم بنویسم بد نیست.
jabarsink2000
01-11-2010, 10:13
دوستان سلام.برای اینکه بتوانیم بحث جامعی راجع به این موضوع داشته باشیم تاپیک جداگانه ای ایجاد گردید و آموزش هم آنجا قرار گرفت .لطفا ادامه بحث رو اونجا پیگیری می کنیم که نظم این تاپیک هم به هم نخوره .
این لینک هم برای دوستان ناوارد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز فروم رو از اول بخون خودت متوجه میشی. تنبلی رو بذار کنار:31:
نوشته شده توسط taghavi مشاهده تاپيک
دوست عزیز فروم رو از اول بخون خودت متوجه میشی. تنبلی رو بذار کنار
سلام دوست عزیز فروم رو از اول خوندم ولی هنوز تو انتخاب( با توجه به مسایلی از قبیل کیفیت تصویر وداشتن تیونر داخلی دیجیتال و میزان قابلیت انطباق وساخته نشدن در داخل و .....)مرددم و نیاز بکمک صاحبنظران
سلام دوست عزیز فروم رو از اول خوندم ولی هنوز تو انتخاب( با توجه به مسایلی از قبیل کیفیت تصویر وداشتن تیونر داخلی دیجیتال و میزان قابلیت انطباق وساخته نشدن در داخل و .....)مرددم و نیاز بکمک صاحبنظران
شما پس یه مقداری واضح تر موارد مورد نظرتون رو بگین، LCD؟ یا LED؟ بودجه چقدره؟ استفاده اصلی چیه و کدوم یکی از این مواردی که گفتین براتون کاربر بیشتری داره یا مورد خاص دیگه ای مد نظرتون هست؟
ترجیحا ال سی دی وبا توجه به 32 تا 42 اینچ بودن قیمت در اولویت نیست
ترجیحا ال سی دی وبا توجه به 32 تا 42 اینچ بودن قیمت در اولویت نیست
نظرتون در مورد 42LCD660 چیه؟ من خودم 47LCD660 گرفتم به تازگی و خیلی بهتر از اون چیزی بود که انتظار داشتم... اصولاً چیزی از قابلیت و امکانات کم نداره.
اولا که مبارک باشه
شما فقط یه مقداری واضح تر بفرمایید کدوم یکی از این مواردی که گفتین انتظار نداشتید ولی مدل 660 اونها را داره ؟
jabarsink2000
02-11-2010, 15:09
دوستانی که تصاویر می خواستن در این پست قرار دادم:
با تشکر.
هادی
hassan1234
03-11-2010, 16:18
سلام هادی جان تصمیم گرفتم به جای سری660یهledسری 5400بگیرم فقط چندتا سوال دارم که اگه فوری فوری جواب بدی ممنون میشم اخه میخام همین امشب اقدام کنم
1- این سری (5400) full hdهست یانه البته 42اینچش؟(این full hdبودنش برام فوق العاده مهمه)
2-امکاناتش درمقایسه باسری 660چطوره ؟
3-قیمتش 1میلیون و650هزارتومنه درسته؟
4-تله تکست داره یانه؟
jabarsink2000
03-11-2010, 17:02
سلام هادی جان تصمیم گرفتم به جای سری660یهledسری 5400بگیرم فقط چندتا سوال دارم که اگه فوری فوری جواب بدی ممنون میشم اخه میخام همین امشب اقدام کنم
1- این سری (5400) full hdهست یانه البته 42اینچش؟(این full hdبودنش برام فوق العاده مهمه)
2-امکاناتش درمقایسه باسری 660چطوره ؟
3-قیمتش 1میلیون و650هزارتومنه درسته؟
4-تله تکست داره یانه؟
5400 در سایز 42 و47 full.hd
5600 در تمام سایز ها full hd.
به نظر من یکم بودجه رو زیاد تر کنی 5600 بگیری خدایش خیلی بهتر است.
2.امکانات 5600 با 660 یکی است اما امکانات 5400 از 660 کمتر است.
4. همه مدل ها تلتکست دارند شک نکنید.
5400قیمتش 1,550,000 یا کمتر.(42 اینچ)
5600 قیمتش 1,699,000 یا کمتر.(42 اینچ)
با تشکر.
هادی
Pedram_IR
04-11-2010, 02:17
با تشکر.
هادی
یعنی اینقدر تفاوت کیفیت بین 5600 و 660 هست که دوستمون تصمیم گرفتن با صرف هزینه بیشتر 5600 بخرن؟
jabarsink2000
04-11-2010, 09:15
یعنی اینقدر تفاوت کیفیت بین 5600 و 660 هست که دوستمون تصمیم گرفتن با صرف هزینه بیشتر 5600 بخرن؟
دوست عزیز تفاوت کیفیت کم است.
اما تفوت تجهیزات بالا است.
led 5400:قابلیت بی سیم
led5600:تلویزیون دیجیتال /قابلیت بلوتوث/قابلیت اتصال به شبکه های اینترنتی/قابلیت بی سیم/DLNA
با تشکر.
های
Pedram_IR
04-11-2010, 10:41
دوست عزیز تفاوت کیفیت کم است.
اما تفوت تجهیزات بالا است.
led 5400:قابلیت بی سیم
led5600:تلویزیون دیجیتال /قابلیت بلوتوث/قابلیت اتصال به شبکه های اینترنتی/قابلیت بی سیم/DLNA
با تشکر.
های
منظور من تفاوت کیفیت بین LCD660 و LED5600 هست، این دو فکر کنم به جز بلوتوث در موارد دیگه اکثرن امکاناتی یکسان دارن.
ali gamma
04-11-2010, 11:00
میبخشید قیمت مدل 37 اینچ 5600 در چه حدیه؟ مرسی
jabarsink2000
04-11-2010, 11:07
منظور من تفاوت کیفیت بین LCD660 و LED5600 هست، این دو فکر کنم به جز بلوتوث در موارد دیگه اکثرن امکاناتی یکسان دارن.
به نظر من هم کیفیتش زیاد با هم فرق نمیکنه اما دوست ما تصمیم به خرید led کردن من هم راهنمایی کردم.
با تشکر.
هادی
jabarsink2000
04-11-2010, 11:15
میبخشید قیمت مدل 37 اینچ 5600 در چه حدیه؟ مرسی
دوست عزیز خیلی ببخشید.
من قبلا خیلی به دوستان کمک میکردم.
اما کاربران زیادی در اینجا به من توهین کردند .
من برای همین به کسی قیمت نمیدم.
فقط چون شما دوست قدیمی هستید
37 اینچ:1,400,000 (تو این سایز با این قیمت ارزش خرید نداره)
42 این:1,699,000
با تشکر.
هادی
pini30lin
05-11-2010, 11:21
سلام
من قصد داشتم یه 42lcd660 بخرم اما بودجه ام کفاف نمی ده :13:حالا می خوام بجاش 42lcd560 بگیرم!
فقط نمی دونم کیفیتش چه جوره؟ لطفا یه راهنمایی بکنید:11:
راستی من 1250 قیمت گرفتم درسته؟:46:
pini30lin
05-11-2010, 11:32
لطفا حذف شود
jabarsink2000
05-11-2010, 11:49
سلام
من قصد داشتم یه 42lcd660 بخرم اما بودجه ام کفاف نمی ده :13:حالا می خوام بجاش 42lcd560 بگیرم!
فقط نمی دونم کیفیتش چه جوره؟ لطفا یه راهنمایی بکنید:11:
راستی من 1250 قیمت گرفتم درسته؟:46:
نسبت به قیمتش کاملا قابل قبول است.
عالی بدون هیچ مشکلی بخرید.
یو اس بی این مدل شما را رازی میکند.
تیونر دیجیتال هم دارد که باید فعال شود.
با تشکر.
هادی
star2009
05-11-2010, 13:23
بهترین led که الان موجوده تو بازار چیه؟ قیمتشم بگید،میخوام کیفیت تصویرش فوق العاده باشه
jabarsink2000
05-11-2010, 17:24
بهترین led که الان موجوده تو بازار چیه؟ قیمتشم بگید،میخوام کیفیت تصویرش فوق العاده باشه
lx9500.
با تشکر.
هادی
afshin49
05-11-2010, 19:51
lx9500.
2,400,000 قیمت 42 اینچ.(یا کمتر)
با تشکر.
هادی
همون سه بعدیه؟ مگر فقط47 و 55 اینچ نداشت؟
jabarsink2000
05-11-2010, 20:06
همون سه بعدیه؟ مگر فقط47 و 55 اینچ نداشت؟
ببخشید باled 8500 اشتباه کردم.
با تشکر.
هادی
afshin49
05-11-2010, 20:12
ببخشید با 8500 اشتباه کردم.
با تشکر.
هادی
منظورتونLED8600 هست که 42 و 47 اینچ داره؟
jabarsink2000
05-11-2010, 20:21
منظورتونLED8600 هست که 42 و 47 اینچ داره؟
بله بنده با اسم اصلی همیشه تایپ میکنم.
با این اسم های من در اوردی هم که گلدیران از شکم رودش در میاره کار ندارم.
با تشکر.
هادی
pini30lin
05-11-2010, 20:52
نسبت به قیمتش کاملا قابل قبول است.
عالی بدون هیچ مشکلی بخرید.
یو اس بی این مدل شما را رازی میکند.
تیونر دیجیتال هم دارد که باید فعال شود.
با تشکر.
هادی
ممنون
کلا کیفیتش چه جوریاست؟
اختلاف کیفیتش با 660 زیاده؟
مشخصاتشون رو توی گلدایران که چک می کردم خیلی تفاوت نداشتند!
قیمتش همون 1250 ؟؟؟
میشه قیمت 42lcd660 هم بدین؟
در کل با توجه به اختلاف قیمتش با 660 توصیه میشه واسه خرید یا اینکه صبر کنم بودجه ام زیاد بشه 660 بخرم؟
jabarsink2000
05-11-2010, 21:01
ممنون
کلا کیفیتش چه جوریاست؟
اختلاف کیفیتش با 660 زیاده؟
مشخصاتشون رو توی گلدایران که چک می کردم خیلی تفاوت نداشتند!
قیمتش همون 1250 ؟؟؟
میشه قیمت 42lcd660 هم بدین؟
در کل با توجه به اختلاف قیمتش با 660 توصیه میشه واسه خرید یا اینکه صبر کنم بودجه ام زیاد بشه 660 بخرم؟
به نظر من زیاد فرق نمیکنه.
باید تو همین رنج قیمت باشه.
کیفیتش زیاد با هم فرق نمیکه.
660 به خاطر تجهیزات بیشتر مانند hd divx / لن ...... قیمتش بالا تر است.
بهتره شما برید به نمایندگی و این 2 مدل را کنار هم نگاه کنید.
به نظر بنده انتخاب خوبی است.
با تشکر.
هادی
amahdavi2004
06-11-2010, 07:19
در سايت گلديران براي مدل 660 امكان قابلیت پخش فرمت DivX و بلوتوث را ننوشته، موضوع چيست؟
Pedram_IR
06-11-2010, 10:36
من دو روز پیش رفته بودم بازار یه فروشنده می گفت که تلویزیون های ال جی الان حدود یک ساله که امتیازشون به چین داده شده و بارکد روی دستگاه و جعبه مشخص می کنه که این دستگاهها از چین اومده ولی سامسونگ ساخت کره است، آیا همچین چیزی صحت داره؟
jabarsink2000
06-11-2010, 11:52
در سايت گلديران براي مدل 660 امكان قابلیت پخش فرمت DivX و بلوتوث را ننوشته، موضوع چيست؟
وقتی مدل بالا میره .
نوشتن این مسائل افت داره.
قابلیت پخش hd divx هم داره چون بنده همه این مدل ها را دارم روی پنل نوشته.
در ضمن بلوتوث نداره.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
من دو روز پیش رفته بودم بازار یه فروشنده می گفت که تلویزیون های ال جی الان حدود یک ساله که امتیازشون به چین داده شده و بارکد روی دستگاه و جعبه مشخص می کنه که این دستگاهها از چین اومده ولی سامسونگ ساخت کره است، آیا همچین چیزی صحت داره؟
تا جایی که ما میدونیم و دوستان هم تو سایت اعلام کردن به خاطر فروش بالای سامسونگ دیگه تو کره تولید نمیشه.
تا جایی که من بارکد ها را زدم همه شون زده بود ساخت ایران.
ساخت چین هم جک روز است چون پشت همه پنل ها زده ساخت کره.
فقط منتاژ ایران است.
با تشکر.
هادی
Pedram_IR
06-11-2010, 14:13
وقتی مدل بالا میره .
نوشتن این مسائل افت داره.
قابلیت پخش hd divx هم داره چون بنده همه این مدل ها را دارم روی پنل نوشته.
در ضمن بلوتوث نداره.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
تا جایی که ما میدونیم و دوستان هم تو سایت اعلام کردن به خاطر فروش بالای سامسونگ دیگه تو کره تولید نمیشه.
تا جایی که من بارکد ها را زدم همه شون زده بود ساخت ایران.
ساخت چین هم جک روز است چون پشت همه پنل ها زده ساخت کره.
فقط منتاژ ایران است.
با تشکر.
هادی
LG چطور؟ اونم بارکدش ایرانه یا چین یا کره؟
jabarsink2000
06-11-2010, 15:16
LG چطور؟ اونم بارکدش ایرانه یا چین یا کره؟
دوست عزیز منظورم lg بود .
بابارکد خوان تست کردم زده ایران.
اما تمام پنل ها ساخت کره است.(چون از روی پنل برچسب کرده ساخت کره )
فقط منتاژ ایران است.
یه سری هم هم منتاژ کره است هم پنل کره.
که پشت دستگاه برچسب خرده ساخت کره.
با تشکر.
هادی
amahdavi2004
06-11-2010, 16:22
همراه مدل lcd660 هديه هم هست؟
اگر هست چند مي ارزد و چند بر مي دارند؟
jabarsink2000
06-11-2010, 19:06
همراه مدل lcd660 هديه هم هست؟
اگر هست چند مي ارزد و چند بر مي دارند؟
هیچی نداره.
دیگه دوران هدیه تمام شد.
یه چیزی دستی نگیرن هدیه بخوره تو سرشون.:31:
با تشکر.
هادی
Pedram_IR
07-11-2010, 00:11
دوست عزیز منظورم lg بود .
بابارکد خوان تست کردم زده ایران.
اما تمام پنل ها ساخت کره است.(چون از روی پنل برچسب کرده ساخت کره )
فقط منتاژ ایران است.
یه سری هم هم منتاژ کره است هم پنل کره.
که پشت دستگاه برچسب خرده ساخت کره.
با تشکر.
هادی
اینایی که در بانه می فروشن چی؟ اونا کجایین؟
jabarsink2000
07-11-2010, 09:30
اینایی که در بانه می فروشن چی؟ اونا کجایین؟
تا جایی که من دیدم.
ساخت کره.
منتاژ کره.
اما قیمت lg با گارنتی و بدون گارانتی اخرش 50 تومن فرق میکنه.
گلدیران تو کار ارزان فروشی هست.
با تشکر.
هادی
Pedram_IR
07-11-2010, 12:32
تا جایی که من دیدم.
ساخت کره.
منتاژ کره.
اما قیمت lg با گارنتی و بدون گارانتی اخرش 50 تومن فرق میکنه.
گلدیران تو کار ارزان فروشی هست.
با تشکر.
هادی
یعنی اگر بخوایم از بانه سفارش بدیم حتما جنس اصل برامون می فرستن؟ مدلی که مد نظر من هست LG LCD660 هست؟ این مدل چینی نداره؟ همه مدل هایی که در بانه هست کره ای هستن؟
یعنی اگر بخوایم از بانه سفارش بدیم حتما جنس اصل برامون می فرستن؟ مدلی که مد نظر من هست LG LCD660 هست؟ این مدل چینی نداره؟ همه مدل هایی که در بانه هست کره ای هستن؟
دوست عزیز مدل هایی که در ایران مونتاژ میشن (اگر در ایران مونتاژ شده باشه البته، ممکنه کره ای باشه و فقط چون سفارش ایران بوده بارکد ایران خورده باشه) فرقی از نظر کیفیت و ... ندارن، فقط چون یه مقداری معافیت گمرکی داره اینکار، به صورت قطعه وارد می کنن و این قطعات رو در ایران سر هم می کنن. با توجه به اینکه LCD هم معمولاً از چند قطعه اصلی بیشتر ساخته نشده که مهمترینش هم Panel هست که اون هم درسته وارد میشه و ساخت کره است قطعاً، کیفیت فرقی نمی کنه. به نظر من شما در هر حال جنس رو با گارانتی بخری اهمیت خیلی بیشتری داره تا مونتاژ کره بخری. چون قطعات الکترونیکی حساب و کتاب نداره، ممکنه طی چند ماه مشکل بخوره، ممکنه ده سال هم کار کنه مشکلی پیش نیاد. در نتیجه اگر مدل گارانتی دار رو بگیرین و طی چند ماه اول مشکل بخوره از این بابت حداقل خیالتون راحته که ضرر نمی کنید.
Pedram_IR
11-11-2010, 08:13
آیا کیفیت تصویر samsung c650 بهتر از lg ld650 هست؟ (به خصوص درباره تصاویر sd)
قیمت 40 اینچ و 46 اینچش در ایران چقدره؟
c650 قیمت بدون گارانتیش چقدر میشه؟
و آیا اینا که تو بانه می فروشن با ساپورت زیر نویس فارسی مشکلی ندارن و آیا منوی فارسی دارن؟
اگر از بانه بگیرم ممکنه جنس چینی برام بیارن یا همه چیش از پنل تا مونتاژشون کره ایه؟ اصلا این مدل ، جنس چینی یا کلا مونتاژ چین داره؟
تا 1,350 شما چه تلویزیونی رو پیشنهاد می کنید؟
(ببخشید سوالام زیاد شد)
از کسانی که 560 و 660 دارن یه سوال دارم. برای پخش زیرنویس فارسی راهی هست؟ srtفارسی یا sub/idx رو ساپورت میکنه؟
amahdavi2004
14-11-2010, 18:25
اين شبكه 660 را چه طوري مي شود راه انداخت؟
من مودم ADSL را به آن وصل كردم و چراغ ADSL و LAN هر دو روشن است؛ نشاني هاي IP و DNS را از مركز گرفتم و ست كردم ولي در هر دو حال در شناخت DNS گير مي كند و پيغام زير را مي دهد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مودم هم TPLink است و IP آن 192.168.1.1
amahdavi2004
14-11-2010, 18:36
دوستان من در اتصال تلويزيون LG LCD660 خود به اينترنت مشكل دارم:
طبق راهنماي آن مودم ADSL را به آن وصل كردم و اعداد DNS و .... را از شركت گرفتم ولي در مرحله DNS گير مي كند و پيغام زير را مي دهد:
مودم هم TPLink است و IP آن 192.168.1.1 است.
دوستان من در اتصال تلويزيون LG LCD660 خود به اينترنت مشكل دارم:
طبق راهنماي آن مودم ADSL را به آن وصل كردم و اعداد DNS و .... را از شركت گرفتم ولي در مرحله DNS گير مي كند و پيغام زير را مي دهد:
مودم هم TPLink است و IP آن 192.168.1.1 است.
دوست عزیز من این تلویزیون رو ندارم اما چون مقداری از شبکه میدونم اینو بهت میگم: اولا usrname & Pass رو بصورت سخت افزاری رو مودمت بزن. بعد از تو تلویزیون بذار رو حالت auto IP که خود مودمت واسش IP انتخاب کنه
amahdavi2004
15-11-2010, 14:06
دوست عزیز من این تلویزیون رو ندارم اما چون مقداری از شبکه میدونم اینو بهت میگم: اولا usrname & Pass رو بصورت سخت افزاری رو مودمت بزن. بعد از تو تلویزیون بذار رو حالت auto IP که خود مودمت واسش IP انتخاب کنه
چطوري يوزر و پسورد را به مودم تعريف كنم؟
jabarsink2000
16-11-2010, 11:55
چطوري يوزر و پسورد را به مودم تعريف كنم؟
شما برای این کار نیاز به دانستن VPI/VCI دارید .
که بعید میدونم ISP این گزینه را به شما بدهد .
در این سایت به بخش سرویس دهنده خودتان بروید .
وVPI/VCI را پیدا کنید.
بعد من به شما طریقه اتومات کردن یا همان کانفیگ را میگم.
یا کار راحت تر این است مودم خودتان را ببرید به ISP که سرویس میگیرید بگید ان را به حالتPPPOE برایتان کانفیگ کند.
در این حالت دیگر نیاز نیست تا شما از طریق سیستم مودمتان را کانکت کنید بعد از ثابت شدن چراغ ADSL مودم شما اتومات کانکت می شود.
با تشکر.
هادی
amahdavi2004
16-11-2010, 12:43
VPI=0
VCI=35
بعد از راه اندازي گيرنده ديجيتال كه امكان اينترنت غير فعال نمي شود؟
البته من قبل از فعال كردن آن در تنظيم اينترنت مشكل داشتم و الآن هنوز تست نكردم.
بعد مي شود كاري كرد كه هم TV و هم PC با يك مودم وصل شوند؟
jabarsink2000
16-11-2010, 13:41
VPI=0
VCI=35
بعد از راه اندازي گيرنده ديجيتال كه امكان اينترنت غير فعال نمي شود؟
البته من قبل از فعال كردن آن در تنظيم اينترنت مشكل داشتم و الآن هنوز تست نكردم.
بعد مي شود كاري كرد كه هم TV و هم PC با يك مودم وصل شوند؟
اگر مودم شما از نوع چند پورت باشد بله.
ربطی با هم ندارند.
طریقه کانفیگ کردن مودم.
مودم را با کابل لن وصل کنید بهتر است.(این را کلا گفتم)
زمانی که مودم را وصل کردید.
ip زیر را در جستجو گر خود تایپ واینتر کنید.(همان اینترنت اکسپلور یا فایرفاکس یا.........)
192.168.1.1
بعد دو قسمت برای یوزرنیم وپسور ظاهر می شود.
هر دو را admin تایپ کنید.
(به صورت کوچک)
اکنون به منو مودم راه پیدا کردید.
به قسمت advanced setup بروید.
بعد wan را انتخاب کنید.
هر کانفیگی که موجود است را در قسمت Remove تیک دار میکنید .
بعد کلید Remove را نتخاب میکنید.
اکنون دیگر مودم شما هیچ کانفیگی ندارد.
برای کانفیگ کردن.
در همین قسمت گزینه add را فشار میدهید.
قسمت vpi پیش فرض 0 است اما همان طور که شما گفتید vpi ای اس پی شما هم 0 است.
قسمت vci پیش فرض 35است اما همان طور که شما گفتید vci ای اس پی شما هم 35 است.
به دیگر گزینه ها کاری نداشته باشید.
و next را انتخاب کنید.
در این صفحه نو ع اتصال خودتان را انتخاب کنید.
به نظر من بهترین همان pppoe است.
گزینهPPP over Ethernet (PPPoE را انتخاب کرده.
بعدnext را فشار دهید.
در این صفحه فقط یوزرنیم و پسورد خودتان را وارد کنید وبه گزینه های دیگر کاری نداشته باشید.
PPP Username یوزرنیم خودتان را وارد کنید.
PPP Password پسورد خودتان را وارد کنید.
nextرا انتخاب کنید.
در این صفحه گزینه ای را تغییر ندهید و next را انتخاب کنید.
در ای صفحه هم save را انتخاب کنید تا تغییرات ذخیره شوند.
اکنون کانفیگ مورد نظر ذخیره شد فقط کلید save/reboot را انتخاب کنید تا مودم ریست شود.
اکنون یک صفحه ظاهر می شود که می گوید زمانی صبر کنید.
در این زمان نه به مودم ونه با سیتم کاری انجام ندهید.(به مودم نگاه کنید خواهید دید که یک بار خاموش ودوباره روشن می شود)
بعد از روشن شدن مودم شما کانفیگ شده است.
سوالی بود در خدمت هستم.
با تشکر.
هادی
amahdavi2004
16-11-2010, 15:35
بله قطعاً تلویزیون دیجیتال داره. دیروز از گلدیران برای نصب تلویزیون من اومدن و توی منوی مخفی تلویزیون منطقه رو روی IR گذاشتن و اینطوری DTV فعال شد. فقط YouTube و Pandora که قبلاً کار می کردن از کار افتادن. ظاهراً برای اینکه همه این موارد با هم کار کنن باید یه چیزی غیر از ایران رو انتخاب کرد که در اون صورت هم ظاهراً منوی فارسی از کار می افته. البته خودم تست نکردم این رو.
آيا صحت دارد؟
تو منوی netcast فقط آیتم Accu Weather وجود داره و دو آیتم youtube و Picasa اصلا وجود ندارند
مال من هم همين جور است!
greenmidi
16-11-2010, 19:29
netcast تلویزیون من هم فقط وضعیت آب و هوا رو داره
amahdavi2004
16-11-2010, 21:55
بالآخره با راهنمايي دوستان اينترنت راه افتاد؛ بعد از وصل شدن شروع كرد به آپديت كه نفهميدم ورژن netcast را آپديت كرد يا فيرموير تلويزيون؛ چون پس از پايان دانلود،TV ريست شد و از ابتدا شروع كرد به اسكن شبكه ها و انجام تنظيمات.
بعد هم آيكون سايت شبكه الجزيره كنار Accu Weather اضافه شد.
jabarsink2000
16-11-2010, 22:14
بالآخره با راهنمايي دوستان اينترنت راه افتاد؛ بعد از وصل شدن شروع كرد به آپديت كه نفهميدم ورژن netcast را آپديت كرد يا فيرموير تلويزيون؛ چون پس از پايان دانلود،TV ريست شد و از ابتدا شروع كرد به اسكن شبكه ها و انجام تنظيمات.
همان طور که قبلا گفته بودم در مدل های جدید اپدیت فریمور از طریق اینترنت مانند بولوری های ال جی افزایش یافته است.
با تشکر.
هادی
mahdi-mb
18-11-2010, 21:54
سلام
من امروز تصمیم داشتم LG 42LED5600 بگیرم اما تو سایت گلدیران و کاتالوگ محصولات چیزی از تلتکست نوشته نشده و جاهای دیگه هم نوشتن تلتکست نداره تو یکی از پست ها گفته شده بود همه ی مدل های این سری تلتکست دارن جریان چیه؟
چند تا تا سوال داشتم از دوستانی که این tv رو خریداری کردن که برام مهم هست!
اول اینکه تلتکست داره یا نه
حالت دریافت دیجیتال در منو ها فعال هست یا باید فعال بشه؟
کیفیت تلویزیون با ورودی sd مثلا" آنتن یا یه فیلم vcd چطوریه قابل تحمل هست یا اعصاب خورد کنه؟
کلا" ازش راضی هستید؟
از کسانی که 560 و 660 دارن یه سوال دارم. برای پخش زیرنویس فارسی راهی هست؟ srtفارسی یا sub/idx رو ساپورت میکنه؟
jabarsink2000
19-11-2010, 12:23
سلام
من امروز تصمیم داشتم LG 42LED5600 بگیرم اما تو سایت گلدیران و کاتالوگ محصولات چیزی از تلتکست نوشته نشده و جاهای دیگه هم نوشتن تلتکست نداره تو یکی از پست ها گفته شده بود همه ی مدل های این سری تلتکست دارن جریان چیه؟
چند تا تا سوال داشتم از دوستانی که این tv رو خریداری کردن که برام مهم هست!
اول اینکه تلتکست داره یا نه
حالت دریافت دیجیتال در منو ها فعال هست یا باید فعال بشه؟
کیفیت تلویزیون با ورودی sd مثلا" آنتن یا یه فیلم vcd چطوریه قابل تحمل هست یا اعصاب خورد کنه؟
کلا" ازش راضی هستید؟
خیال شما از هر لحاظ راحت باشه تمام محصولات تلتکست دارد.(در زمان خرید می توانید راحت تست کنید بعد خریداری کنید)(وقتی که تجهیزات یک مدل بالا میرود وقیمت ان افزابش پیدا میکند دیگر چیز پیش پا افتاده ای مانند تلتکست را در کاتالوگ یاداشت نمیکنند.)
2.حالت دیجیتال شما غیر فعال است نمایندگی زمان نصب خودش فعال میکند.
مشکلی ندارد اگر به درستی تصویر را تنظیم کنید.
کیفیتش عالی است شک نکنید
با تشکر.
هادی
mahdi-mb
19-11-2010, 14:24
ممنون از هادی عزیز یه سوال دیگه هم دارم
فروشنده هم مدل lcd 660 داشت و هم مدل led5600 خودش میگفت با توجه به اینکه 660 200 هرتز هست کیفیتش تصویرش مخصوصا"تو فیلم و فوتبال بالاتر از مدل 5600 هست و پیشنهاد کرد مدل lcd رو بگیرم دوستان این مورد رو تایید میکنید! و آیا مدل lcd 660 ورودی دیجیتال داره یا نه؟
jabarsink2000
19-11-2010, 15:48
ممنون از هادی عزیز یه سوال دیگه هم دارم
فروشنده هم مدل lcd 660 داشت و هم مدل led5600 خودش میگفت با توجه به اینکه 660 200 هرتز هست کیفیتش تصویرش مخصوصا"تو فیلم و فوتبال بالاتر از مدل 5600 هست و پیشنهاد کرد مدل lcd رو بگیرم دوستان این مورد رو تایید میکنید! و آیا مدل lcd 660 ورودی دیجیتال داره یا نه؟
چون تصمیم گرفتن بین این 2 مدل سخت است من انتخاب را به دست شما میدهم.
شما برید نگاه کنید هرکدام که رنگ وامکاناتش بیشتر به دل شما چسبید همان را انتخاب کنید.
ولی به شما 100 %ضمانت میکنم هر کدام را بگیرید نا امید نمی شوید.
بله بیستر مدل های 2010 تلویزیون دیجیتال دارن.(خود گلدیران هم خبر نداشت)
با تشکر.
هادی
mahdi-mb
19-11-2010, 19:44
در مورد مدل 42SL900 کسی ندیدم حرفی زده باشه این مدل تو ایران نیست؟ اگه هست حدود قیمتش چنده؟
jabarsink2000
19-11-2010, 20:43
در مورد مدل 42SL900 کسی ندیدم حرفی زده باشه این مدل تو ایران نیست؟ اگه هست حدود قیمتش چنده؟
این مدل دیگر ارزش خرید ندارد.
چون محصولات با کارایی بهتر و تجهیات بالا تر وارد شده.
با تشکر.
هادی
آقا هادی جواب من رو ندادید
jabarsink2000
19-11-2010, 23:22
آقا هادی جواب من رو ندادید
خداییش چرا باید دروغ بگم تا حالا تا حالا با زیرنویس ور نرفتم .
ولی چند روز پیش که فروشگاه بودم یه نفر برای تست یه فیلم به lcd660 زده بود که کاملا زیر نویس به صورت فارسی و درست نشان داده می شود.
شما تست کن ببین srt,sub کدام را میتونه به صورت درست نشان بده.
در ضمن فراموش نکن که یه صفحه تنظیمات در منو برای زیرنویس است (زمانی که درحال دیدن فیلم هستید با زدن یک دکمه منو ظاهر میشه)
با تشکر.
هادی
amir hezarkhani
19-11-2010, 23:29
من هم چند روز پیش اینترنت ADSL گرفتم و بعد اتصال TV به اینترنت و در هنگام فشردن NETCAST منویی برای جستجوی فیرمویر باز شد و اعلام کرد که ویرژن جدید موجود است ، پس از نصب، الجریره اضافه شد ، یک ذره حرصم گرفت:41: ولی کنجکاو شدم ببینم مشکلات قبلی حل شده که دیدم بله مشکل زیرنویس فارسی کاملا حل شده :31:
همینطور برخی فرمتهای صدای فیلم که قبلا نمیشناخت حالا بدون مشکل پخش شد:27: ولی هنوز DST ساپورت نمی شه:19:
در ضمن مدل TV 42LE8500 است
amahdavi2004
20-11-2010, 19:34
من هم چند روز پیش اینترنت ADSL گرفتم و بعد اتصال TV به اینترنت و در هنگام فشردن NETCAST منویی برای جستجوی فیرمویر باز شد و اعلام کرد که ویرژن جدید موجود است ، پس از نصب، الجریره اضافه شد ، یک ذره حرصم گرفت:41: ولی کنجکاو شدم ببینم مشکلات قبلی حل شده که دیدم بله مشکل زیرنویس فارسی کاملا حل شده :31:
همینطور برخی فرمتهای صدای فیلم که قبلا نمیشناخت حالا بدون مشکل پخش شد:27: ولی هنوز DST ساپورت نمی شه:19:
در ضمن مدل TV 42LE8500 است
چه فرمتهايي اضافه شد؟
بعد زيرنويس فارسي srt و sub را نشان مي دهد؟
mehran1115
21-11-2010, 00:28
سلام
آیا 42SL900 به اینترنت وصل میشه؟
و چطوری میشه تلتکست اونو فارسی کرد؟ چون از من فارسی نداره حتی منوی فارسی هم نداره
با تشکر
amir hezarkhani
21-11-2010, 12:21
چه فرمتهايي اضافه شد؟
برخی فیلمهام که قبلا اعلام می کرد فرمت صدا شنهخته نشد و فیلم بصورت Mute پخش می شد درست شده ولی فرمتهاش رو دقیقا نمی دونم باید نگاه کنم در ضمن فرمت SRT رو چک کردم که کاملا درست نمایش می داد و باید بگم فونتش هم کاملا خواناست:27:و به احتمال زیاد کل فرمتهای قابل نمایش درست شده اند چون تمامشون فرمت تکست هستند، قبلا حروف اجق وجق نمایش می داد
خدایی برای رفع این مشکل برای خود LG ایمیل زدم ، بارها برای گلدیران ایمیل زدم و با خدمات مشترکین گلدیران بارها تماس گرفتم . به غیر از خود LG که مشکل رو فهمید و گفت که TV نیاز به آپدیت فیرم ویر داره و با گلدیران مکاتبه کن دیگه هیچکس حتی نفهمید من چی میگم و جوابهای چرت و پرت می دادند:19: ، مطمئنم که تو حل این مشکل خود LG عمل کرده و گلدیران حتی الان خبر نداره که فیرم ویر جدید از طریق وب در دسترس است و گرنه مثل ماجرای تیونر دیجیتال عمل می کرد و یه کاسبی جدید راه می انداخت:21:
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
سلام
آیا 42SL900 به اینترنت وصل میشه؟
و چطوری میشه تلتکست اونو فارسی کرد؟ چون از من فارسی نداره حتی منوی فارسی هم نداره
با تشکر
احتمالا شما باید از طریق منو مخفی منطقه را ایران انتخاب کنید
amahdavi2004
21-11-2010, 12:48
برخی فیلمهام که قبلا اعلام می کرد فرمت صدا شنهخته نشد و فیلم بصورت Mute پخش می شد درست شده ولی فرمتهاش رو دقیقا نمی دونم باید نگاه کنم در ضمن فرمت SRT رو چک کردم که کاملا درست نمایش می داد و باید بگم فونتش هم کاملا خواناست:27:و به احتمال زیاد کل فرمتهای قابل نمایش درست شده اند چون تمامشون فرمت تکست هستند، قبلا حروف اجق وجق نمایش می داد
خدایی برای رفع این مشکل برای خود LG ایمیل زدم ، بارها برای گلدیران ایمیل زدم و با خدمات مشترکین گلدیران بارها تماس گرفتم . به غیر از خود LG که مشکل رو فهمید و گفت که TV نیاز به آپدیت فیرم ویر داره و با گلدیران مکاتبه کن دیگه هیچکس حتی نفهمید من چی میگم و جوابهای چرت و پرت می دادند:19: ، مطمئنم که تو حل این مشکل خود LG عمل کرده و گلدیران حتی الان خبر نداره که فیرم ویر جدید از طریق وب در دسترس است و گرنه مثل ماجرای تیونر دیجیتال عمل می کرد و یه کاسبی جدید راه می انداخت:21:
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
از طريق وب در دسترس است! كدام سايت؟
شايد منظورتان netCast خود TV؟
mehran1115
21-11-2010, 12:54
احتمالا شما باید از طریق منو مخفی منطقه را ایران انتخاب کنید[/QUOTE]
ببخشید این قدر سوال پرسیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوی مخفی در SL900 همون کنترل مخصوص را می خواهد؟
در مورد اینترنت چی؟ SL900 به اینترنت وصل می شه؟ داخل منو ها که گزینه Network نداره.
همچنین چطور میشه بدون سیم کشی به کامپیوتر متصلش کرد؟
با تشکر
amir hezarkhani
21-11-2010, 13:36
از طريق وب در دسترس است! كدام سايت؟
شايد منظورتان netCast خود TV؟
بله منظورم همون netcast است .
jabarsink2000
21-11-2010, 14:30
دوستانی که هنوز وارد منو مخفی نشده اند وهنوز نرم افزار tv خودشان را به روز نکردند لطف توجه کنند.
شاید بدون نیاز به ورود به منو مخفی فقط با اپدیت نرم افزار از طریق اینترنت تلویزیون دیجیتال فعال شود.
به علت وایرلس بودن اینترنت فروشگاه وموجود نبودن کارت وایرلس برای lcd از تست این موضوع معضورم.
لطفا دوستانی که به تجهیزات دسترسی دارند تست کنند.
با تشکر.
هادی
سلام هادی عزیز
آقا اینهمه از مدلهای مختلف گفتین ولی حق پلاسما ها ادا نشده، نظرتون راجع به PK760 چیه؟ میتونه با پلاسماهای پاناسونیک رقابت کنه؟ظاهش که خیلی تودل بروس از باطنش میشه کمی برامون بگی؟ کیفیت برایتنس؟ کیفیت و عمق سیاهی؟ کیفیت SD , HD? من تو شهرمون قیمت گرفتم گفتن 1980000 البته مدل 50 اینچیش
به نظر شما به این قیمت میارزه؟برای خرید مناسب میدونین؟
من بودجه ای حدود 2000 الی 2400 میتونم صرف خرید کنم اگه این مدل رو صلاح میدوند که هیچ ولی اگه نه با این بودجه بهترین خرید و انتخابی که میتونم داشته باشم چیه؟ (مد نظرم سایزهای بالاس مثلا 42 و 47)
تشکر از راهنمایی تخصصی که خواهید فرمود
amir hezarkhani
22-11-2010, 09:20
ببخشید این قدر سوال پرسیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوی مخفی در SL900 همون کنترل مخصوص را می خواهد؟
در مورد اینترنت چی؟ SL900 به اینترنت وصل می شه؟ داخل منو ها که گزینه Network نداره.
همچنین چطور میشه بدون سیم کشی به کامپیوتر متصلش کرد؟
با تشکر[/QUOTE]
خواهش می کنم عزیز ، خوشحال می شم اگر بتونم کمک کنم :27:
کنترل مخصوص مربوط به مدلهای 2010 می باشد و به احتمال قوی جهت ورود به منو مخفی همان روش قدیمی جواب می دهد
متاسفانه TV شما فاقد پورت شبکه بوده وبه صورت وایرلس نیز امکان اتصال به شبکه را ندارد:41:
amir hezarkhani
22-11-2010, 14:36
چه فرمتهايي اضافه شد؟
فرمت صدای MPEG2/4 را قبلا نمی شناخت ولی الان بدون مشکل پخش می کنه (پسوند خود فیلم هم MP4 است)
jabarsink2000
22-11-2010, 16:50
سلام هادی عزیز
آقا اینهمه از مدلهای مختلف گفتین ولی حق پلاسما ها ادا نشده، نظرتون راجع به PK760 چیه؟ میتونه با پلاسماهای پاناسونیک رقابت کنه؟ظاهش که خیلی تودل بروس از باطنش میشه کمی برامون بگی؟ کیفیت برایتنس؟ کیفیت و عمق سیاهی؟ کیفیت SD , HD? من تو شهرمون قیمت گرفتم گفتن 1980000 البته مدل 50 اینچیش
به نظر شما به این قیمت میارزه؟برای خرید مناسب میدونین؟
من بودجه ای حدود 2000 الی 2400 میتونم صرف خرید کنم اگه این مدل رو صلاح میدوند که هیچ ولی اگه نه با این بودجه بهترین خرید و انتخابی که میتونم داشته باشم چیه؟ (مد نظرم سایزهای بالاس مثلا 42 و 47)
تشکر از راهنمایی تخصصی که خواهید فرمود
تو تایپک قبل جواب شما را دادم
خیلی ببخشید.
من تازه پست شما رادیدم.
یه راهنمایی به شما میکنم دور پلاسماهای lg رو خط بکشید چون اصلا کیفیتشان به پای پاناسونیک نمیرسه(مدل های موجود درایران)
در مورد مقایسه پلاسما وlcd کار زیاد جالبی نیست چون هر کدام یه خوبی ها وبدی هایی دارند.
ولی lcd660,le8500 جزع بهترین تولیدات ال جی هستن .
م باید به این شرکت کره ای به خاطر پیشرفتش تبریک بگم.
این 2 مدل را هرکدام را خرید کنید.
عالی هستند
به نظر بنده 42le8500 را خریداری کنید خوب است.
از پلاسما هم پاناسونیک.
با تشکر.
هادی
یه راهنمایی به شما میکنم دور پلاسماهای lg رو خط بکشید چون اصلا کیفیتشان به پای پاناسونیک نمیرسه(مدل های موجود درایران)
در مورد مقایسه پلاسما وlcd کار زیاد جالبی نیست چون هر کدام یه خوبی ها وبدی هایی دارند.
عالی هستند
از پلاسما هم پاناسونیک.
با تشکر.
هادی[/QUOTE]
آقا ممنون از توجهتون و اینکه باین سرعت جواب همه دوستان و من رو میدین
حالا که پس از غربالگریهای فراوان رسیدیم به دو مدل خوب از ال جی میشه خواهش کنم آخرین قیمتهای این دو تارو با سایزهای 42 و 47 بفرمایین؟
این درسته که میگن تا ژانویه باید صبر کرد چون اکثر کمپانی ها قیمتهاشونو میکشن پایین؟اگه اینطوره میشه یه ماهی چهل روزی دندون روی کبد! گذاشت و صبر کرد
درضمن درست وقتی که خواستیم خرید کنیم و یه مودم ADSL خوب لازم شد شماهم مرقوم فرمودین : مودم یوخدی! اونم برای هیچ کاربری باشه اصراری نیست ولی چون خرید من از یکی از این مدلها خواهد بود یه لطفی بکن و بهترین و سازگارترین مودنم مناسب با این دوتارو معرفی کن
ارادت تام : ناصر:11:
عالی هستند
[/QUOTE]
بازم سلام
منظورم از مقایسه ؛یه مقایسه تکنیکی و تخصصی نبود همینقدر که بفرمایین کدومیکی تصویر روشنتر و شفاف تر و کیفیت بهتری مخصوصا آپ اسکیل تصاویر SD داره برام کافیه
راستی چند تا تاپیک قبل تر در مورد افت کیفیت تلویزیونهای ال جی نوشته بودین در مورد اینها هم مصداق پیداکرده یا هنوز نه؟ ساخت کره هستن یا مونتاژ ایران؟ (منظورم LCD660 و LED8500 )
بازم تشکر بی پایان بازم معذرت فراوان:11::11::11:
amahdavi2004
22-11-2010, 17:58
دوستانی که هنوز وارد منو مخفی نشده اند وهنوز نرم افزار tv خودشان را به روز نکردند لطف توجه کنند.
شاید بدون نیاز به ورود به منو مخفی فقط با اپدیت نرم افزار از طریق اینترنت تلویزیون دیجیتال فعال شود.
به علت وایرلس بودن اینترنت فروشگاه وموجود نبودن کارت وایرلس برای lcd از تست این موضوع معضورم.
لطفا دوستانی که به تجهیزات دسترسی دارند تست کنند.
با تشکر.
هادی
البته من با استفاده از منوي مخفي گيرنده ديجيتال را فعال كرده ام و فيرموير TV را هم آپديت كرده ام و نمي توانم اين مورد را تست كنم ولي نكته اي كه وجود دارد اين است كه موقعي كه مودم و شبكه TV را ستاپ مي كردم در يك مرحله منوي انتخاب Country Group (هماني كه در منوي مخفي بود) پيدا شد كه از بين آسیا و اقیانوسیه (AU ) و ایران (IR) بايد يكي را انتخاب مي كردي كه پس از انتخاب IR ديگر هيچ گاه اين منو سر و كله اش پيدا نشد.
همان طور که قبلا گفته بودم در مدل های جدید اپدیت فریمور از طریق اینترنت مانند بولوری های ال جی افزایش یافته است.
با تشکر.
هادی
................. خدایی برای رفع این مشکل برای خود LG ایمیل زدم ، بارها برای گلدیران ایمیل زدم و با خدمات مشترکین گلدیران بارها تماس گرفتم . به غیر از خود LG که مشکل رو فهمید و گفت که TV نیاز به آپدیت فیرم ویر داره و با گلدیران مکاتبه کن دیگه هیچکس حتی نفهمید من چی میگم و جوابهای چرت و پرت می دادند:19: ، مطمئنم که تو حل این مشکل خود LG عمل کرده و گلدیران حتی الان خبر نداره که فیرم ویر جدید از طریق وب در دسترس است و گرنه مثل ماجرای تیونر دیجیتال عمل می کرد و یه کاسبی جدید راه می انداخت:21:
راهي براي آپديت فيرموير دي وي دي پلير سينماي خانگي LG وجود ندارد؟ من يك LH-768 HTS خريده ام؛ خيلي در ساپورت فرمتها ضعيف است و با فارسي مشكل دارد و منوهايش هم فارسي نيست!
حتي در حد خود LCD660 و اين ستاپ باكسهاي 50 هزار توماني هم فرمتها را نمي شناسد!
اين TruMotion تلويزيون LCD660 را كجا بايد تنطيم كرد؟
telematiz
23-11-2010, 10:05
سایت دریافت فریمور LG LED5600
amahdavi2004
23-11-2010, 10:45
سایت دریافت فریمور LG LED5600
اين فيرموير با ايران سازگار است؟
مدل LD650)LCD660) را در اين سايت پيدا نكردم در سايت استراليا موجود است كه درايور ندارد؛ مشخصات مدل LD790 كه در سايت UK است با LD650)LCD660) يكسان است و درايورش هم موجود است؛ به نظر شما امتحانش كنم؟
اين سينماي خانگي ها هم كه اصلاً معلوم نيست در خارج مدلشان به چه نامي است! فكر مي كنم LH-768 HTS ايران همان مدل HT805TQ باشد.
jabarsink2000
23-11-2010, 15:50
عالی هستند
از پلاسما هم پاناسونیک.
با تشکر.
هادی
آقا ممنون از توجهتون و اینکه باین سرعت جواب همه دوستان و من رو میدین
حالا که پس از غربالگریهای فراوان رسیدیم به دو مدل خوب از ال جی میشه خواهش کنم آخرین قیمتهای این دو تارو با سایزهای 42 و 47 بفرمایین؟
این درسته که میگن تا ژانویه باید صبر کرد چون اکثر کمپانی ها قیمتهاشونو میکشن پایین؟اگه اینطوره میشه یه ماهی چهل روزی دندون روی کبد! گذاشت و صبر کرد
درضمن درست وقتی که خواستیم خرید کنیم و یه مودم ADSL خوب لازم شد شماهم مرقوم فرمودین : مودم یوخدی! اونم برای هیچ کاربری باشه اصراری نیست ولی چون خرید من از یکی از این مدلها خواهد بود یه لطفی بکن و بهترین و سازگارترین مودنم مناسب با این دوتارو معرفی کن
ارادت تام : ناصر:11:[/QUOTE]
قیمت دقیق ندارم اخرین قیمت
42lcd660:1,350,000
47lcd660:1,790,000
42le8500:2,400,000
47le8500:2,900,000
(قیمت ها دقیق نیسن از این کم تر است اما بیشتر نیست .درصورت بالا تر بودن شک نکنید که گران فروش است)
با احتمال زیاد مانند روال هر سال قیمت ها نزدیک به سال نو افت می کنند.
در مورد مودم بستگی به سرویس دهنده دارد.
با تشکر.
هادی
mehran1115
24-11-2010, 10:35
سلام
چطوری میشه وارد منوی مخفی SL90-LGشد؟
hamedredrose007
24-11-2010, 21:12
سلام دوستان
سری جدید lcdهای lg در پخش فیلم از زیرنویس srt پشتیبانی نمی کنند بلکه باید
زیر نویس srt رو با نرم افزارهایی نظیر vobsub وsub resyync و نظیر اون (با یک سرچ تو اینترنت پیدا می شن)
تبدیل به فرمت smi کرد که بعد از تبدیل اون رو هم نام با فیلم کرده و در یک پوشه در فلش ریخته و به راحتی lcd اون رو اجرا میکنه
لینک نرم افزار تبدیل
و البته یکه سوال از دوستان
ایا 42lcd470تیونر داخلی داره(چون بعضی ها میگن داره چون من در 460 که از بانه میارم گزینه ----tرو دیدم)
چطور میشه از منوی مخفی اون رو فعال کرد وراه وارد شدن به منوی مخفی چیه
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
(قیمت ها دقیق نیسن از این کم تر است اما بیشتر نیست .درصورت بالا تر بودن شک نکنید که گران فروش است)
با تشکر.
هادی
با سلام و تشکر از حضور هادی عزیز
برادر جان خیلی ممنون از اینکه وقت میذاری و جواب همه رو منجمله منو میدی.در مورد مودم چیزی متوجه نشدم یعنی چی که بستگی به سرویس دهنده داره؟ یعنی هر مودمی با هر سرویس دهنده ای سازگار نیست؟من سرویسم رو از مخابرات میگیرم حالا یعنی مودم مناسب این با یه سرویس دهنده دیگه فرق داره؟ اگه بخوام سرویس دهنده رو تغییر بدم اونوقت باید یه مودم جدید بگیرم؟
سوال دوم : میشه لطف کنی و یه سینمای خانگی خوب هم معرفی کنی تو رنج قیمتی حدودای 400-450؟
یه چیزی باشه باکیفیت خوب و ساپورت حاکثری فرمتها و در صورت امکان زیرنویسها
الجی باشه بهتره چون میخوام سیستم یکپارچه باشه ولی اصراری هم بهش ندارم مارک دیگه با این امکانات هم سراغ داشتی خیالی نیست.
ارادت:11:
با تشکر.
هادی
راستی هادی جان؛دیروز تو روزنامه جام جم چاپ چهارشنبه یه آگهی از گلدیران دیدم که اون تخفیف نقدی خرید همزمان ال ئی دی+سینمای خانگی که قبلا 250 بود برده رو 700000 تومن ؛نظرت چیه ؟ این یه نوع پایین آوردن قیمت نیست؟ قیمت اون سینمای خانگی که تو اون آگهی هست چنده؟
ارادت
ناصر
jabarsink2000
25-11-2010, 21:27
راستی هادی جان؛دیروز تو روزنامه جام جم چاپ چهارشنبه یه آگهی از گلدیران دیدم که اون تخفیف نقدی خرید همزمان ال ئی دی+سینمای خانگی که قبلا 250 بود برده رو 700000 تومن ؛نظرت چیه ؟ این یه نوع پایین آوردن قیمت نیست؟ قیمت اون سینمای خانگی که تو اون آگهی هست چنده؟
ارادت
ناصر
اگر به نمایندگی ها مراجعه کنید نوشته شده است اگر ابن مدل تلویزیون را با این مدل سینمای خانگی خریداری کنید چه قدر تخفیف میگیرید.
این یک نوع پایین امدن قیمت هست ولی بیشتر برای اب کردن سینمای خانگی خودشان این کار را انجام دادند.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
با سلام و تشکر از حضور هادی عزیز
برادر جان خیلی ممنون از اینکه وقت میذاری و جواب همه رو منجمله منو میدی.در مورد مودم چیزی متوجه نشدم یعنی چی که بستگی به سرویس دهنده داره؟ یعنی هر مودمی با هر سرویس دهنده ای سازگار نیست؟من سرویسم رو از مخابرات میگیرم حالا یعنی مودم مناسب این با یه سرویس دهنده دیگه فرق داره؟ اگه بخوام سرویس دهنده رو تغییر بدم اونوقت باید یه مودم جدید بگیرم؟
سوال دوم : میشه لطف کنی و یه سینمای خانگی خوب هم معرفی کنی تو رنج قیمتی حدودای 400-450؟
یه چیزی باشه باکیفیت خوب و ساپورت حاکثری فرمتها و در صورت امکان زیرنویسها
الجی باشه بهتره چون میخوام سیستم یکپارچه باشه ولی اصراری هم بهش ندارم مارک دیگه با این امکانات هم سراغ داشتی خیالی نیست.
ارادت:11:
بعضی از سرویس دهنده ها مانند شاتل برای اب کردن مدم های بنجل خودشان مودم های دیگه را ساپورت نمی کنند .وکوچک ترین مشکل در سرویس دهی خودشان را به گردن هماهنگ نبودن مودم میندازن.
برای همین بهتر است شما مودم توسع شده سرویس دهنده خودتان را بگیرید.
در مورد سینمای خانگی به نظر من یکم صبر کنید تا قصر صدا وارد شود بهترین انتخاب در سینمای خانگی موجود همان است با قابلیت پخش بولوری.
با تشکر.
هادی
mehran1115
25-11-2010, 21:39
سلام
اگه میشه بگین دیگه بابا معلوماتتون رو غایم نکنین
سلام دوستان
زیر نویس srt رو با نرم افزارهایی نظیر vobsub وsub resyync و نظیر اون (با یک سرچ تو اینترنت پیدا می شن)
تبدیل به فرمت smi کرد که بعد از تبدیل اون رو هم نام با فیلم کرده و در یک پوشه در فلش ریخته و به راحتی lcd اون رو اجرا میکنه
لینک نرم افزار تبدیل
ایا 42lcd470تیونر داخلی داره(چون بعضی ها میگن داره چون من در 460 که از بانه میارم گزینه ----tرو دیدم)
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
اگه میشه بگین دیگه بابا معلوماتتون رو غایم نکنین
با سلام.این تاپیک رو مشاهده کنید:
amir hezarkhani
27-11-2010, 08:20
سلام دوستان
لینک نرم افزار تبدیل
من که تمام فرمتهای گفته شده در کاتالوگ رو امتحان کردم ، فقط در صورتی که زیر نویس بصورت داخلی به فایل AVI اضافه بشه حروف فارسی رو درست نشون می داد ، تا اینکه فیرم ویر TV از طریق اینترنت آپگرید شد و این مشکل بصورت خودکار حل شد ( TV من LE8500 )
اگر به نمایندگی ها مراجعه کنید نوشته شده است اگر ابن مدل تلویزیون را با این مدل سینمای خانگی خریداری کنید چه قدر تخفیف میگیرید.
در مورد سینمای خانگی به نظر من یکم صبر کنید تا قصر صدا وارد شود بهترین انتخاب در سینمای خانگی موجود همان است با قابلیت پخش بولوری.
با تشکر.
هادی
با سلام
آقا اصلا حرف این قصر صدا رو هم نزن که به ما فقیر فقرا نمیاد. همین نمایندگی شهرمون یه بغل کاتالوگ این موجود زیبا و دوست داشتنی رو برای مطالعه داد بمن و کلی عاشقش کرد و لی بعدش چشمت رزو بد نبینه یه قیمتی براش داد که نه فقط مغزم بلکه همه جای بدنم سوت کشید ؛ گفت قیمتش 2400 یعنی دومیلیون و چهارصد هزار ناقابل.....:19: آقا چه خبره؟:9:
هادی جان شرط میبندم همین مدل هفت هشت ماه دیگه بیفته زیر نصف قیمتش حالا حالاها خوراک ما نیست
میشه یه لطفی بما بکنی و یه سیستم باکیفیت باشرایطی که قبلا عرض کردم و راست کار ما بچه مستضعفین دردمند باشه معرفی بکنی؟
دستت درد نکنه
ارادت : ناصر:11:
amahdavi2004
27-11-2010, 19:29
سلام دوستان
لینک نرم افزار تبدیل
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
خود lcd660 فرمت srt فارسي را نشان مي دهد (البته فيرموير آپديت شده است) ولي sub/idx را كلاً نشان نمي دهد و سينماي خانگي ال جي بالعكس: فرمت srt فارسي را نشان نمي دهد ولي sub/idx را نشان مي دهد.
amahdavi2004
27-11-2010, 20:17
با تشکر.
هادی
هادي جان نزديك بود به خريدم شك كنم و دلم بسوزد و پيش خودم فكر كنم چرا 100 تومان بيشتر ندادم ال اي دي 5400 نخريدم!(البته 660 را هم به توصيه شما خريدم و سپاسگزارم)
5400 در مدل 42 هم فول اچ دي نيست؛ سايت گلديران در مشخصات 42 اينچ آن آورده: وضوح تصویر : 1366*768 پیکسل
حتي مدل 5600 هم با اين كه فول اچ دي است از نظر ساير مشخصات مثل:وضوح تصویر، انطباق تصویر و زمان پاسخ دهی به پاي 660 نمي رسد:
هادي جان نزديك بود به خريدم شك كنم و دلم بسوزد و پيش خودم فكر كنم چرا 100 تومان بيشتر ندادم ال اي دي 5400 نخريدم!(البته 660 را هم به توصيه شما خريدم و سپاسگزارم)
5400 در مدل 42 هم فول اچ دي نيست؛ سايت گلديران در مشخصات 42 اينچ آن آورده: وضوح تصویر : 1366*768 پیکسل
حتي مدل 5600 هم با اين كه فول اچ دي است از نظر ساير مشخصات مثل:وضوح تصویر، انطباق تصویر و زمان پاسخ دهی به پاي 660 نمي رسد:
آقا سلام
مبارکه 660 گرفتین؟چه سایزی؟ چندگرفتین؟ منم بین خرید این مدل و ال ئی دی 8600 هنوز موندم .
میشه اگه زحمتی نیست یه کم از کیفیتش؛ پخش صحنه های سریع؛ ؛وضعیت تصویر روی کانالهای ایران و م.ا.ه.و.ا.ر.ه ؛از یو اس بی و روشنایی تصویرش و ..... برام بگین ؟
اگه ممکنه یکی دو تا عکس از حالتهای پخش ( اچ دی و ایران و ....) بذارین دیگه حسابی گل میکنین
ارادت :
ناصر:11:
alivevil
28-11-2010, 19:58
سلام.
خسته نباشید دوستان.
من یک عدد ال سی دی LG LD550 یک سیستم خانگی به مدل مادیران LG 768HTS یا به مدل اصل HT805TQ دارم.
می خواستم فریمور این دو تا رو آپگرید کنم.
چه طور و کجا می تونم فریمور های ال سی دی و سیستم خانگی ام رو پیدا کنم؟
jabarsink2000
28-11-2010, 22:36
با سلام
آقا اصلا حرف این قصر صدا رو هم نزن که به ما فقیر فقرا نمیاد. همین نمایندگی شهرمون یه بغل کاتالوگ این موجود زیبا و دوست داشتنی رو برای مطالعه داد بمن و کلی عاشقش کرد و لی بعدش چشمت رزو بد نبینه یه قیمتی براش داد که نه فقط مغزم بلکه همه جای بدنم سوت کشید ؛ گفت قیمتش 2400 یعنی دومیلیون و چهارصد هزار ناقابل.....:19: آقا چه خبره؟:9:
هادی جان شرط میبندم همین مدل هفت هشت ماه دیگه بیفته زیر نصف قیمتش حالا حالاها خوراک ما نیست
میشه یه لطفی بما بکنی و یه سیستم باکیفیت باشرایطی که قبلا عرض کردم و راست کار ما بچه مستضعفین دردمند باشه معرفی بکنی؟
دستت درد نکنه
ارادت : ناصر:11:
هنوز گلدیران قیمت نداده کی این قیمت گفته ؟
اخرش این سینمای خانگی قیمتش 800 تا 900 باشه.
بهتره از بچه های بخش سینمای خانگی سوال کنید .
امری بود در خدمت هستم
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
با تشکر انتخاب درستی کردید انشاالله که راضی باشید وهمیشه براتون با براقیت تمام کار کنه.:31:
در مورد وضوح تصویر سایت رو ول کن پنل هایی که دست من هست را به چسب رزولوشن 1920*1080(در سایز 42)
این گلدیران کار تلتکست را کرده.حالا 660 تلتکست داره یا نه؟:31:
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
سلام.
خسته نباشید دوستان.
من یک عدد ال سی دی LG LD550 یک سیستم خانگی به مدل مادیران LG 768HTS یا به مدل اصل HT805TQ دارم.
lcd شما وروردی lan دارد؟
با تشکر.
هادی
amahdavi2004
28-11-2010, 22:36
آق هادي يعني سايت ال جي ديوانه است در تمام بخش ها نوشته HD؟ جل الخالق! آخه وضوح كه مثل تلتكست چيز پيش و پا افتاده اي نيست؟
البته من به حرف شما اطمينان دارم ولي چكار كنم روي برچسب پنل مدلي كه من در شهروند بيهقي ديدم خبري از وضوح نبود!
سلام.
خسته نباشید دوستان.
فيرموير سينماي خانگي را من هم پيدا نكردم، اگر پيدا كردي خبر بده.
اگر ال سي دي ات پورت شبكه داشت مي توانستي آپديت كني ولي اگر در سايت ال جي uk بگردي شايد بتواني فيرمويرش را پيدا كني؛ البته قطعاً نامش با آنچه در ايران و استرالياست فرق دارد و بايد از روي ظاهر و مشخصاتش پيدا كني كه ريسك دارد.
هنوز گلدیران قیمت نداده کی این قیمت گفته ؟
اخرش این سینمای خانگی قیمتش 800 تا 900 باشه.
بهتره از بچه های بخش سینمای خانگی سوال کنید .
امری بود در خدمت هستم
با تشکر.
هادی
با سلام خدمت هادي عزيز
هادي جان ؛ اين قيمت رو نمايندگي گلديران تو شهر ما كه اسمشون هست آقاي گنجي موقعي كه بروشورهاشو ميداد بهم ؛گفت ديگه راست و دروغش پاي خودش ولي اگه قيمتش يخورده هم كمتر از اوني باشه كه شما فرمودين ارزش خريدن داره.
بهر حال فرمودين اگه عرضي داشته باشم خدمتتون بگم عرض ميكنم: قسمت دوم سوالم كه مستقيما به ما فقرا ربط داشت بيجواب موند اونم معرفي يه سينماي خانگي شاخ از همين برند ال جي منتها شاخيش در حد همون پونصد هزار باشه دعا گو هستيم.
ارادت :
5400 در مدل 42 هم فول اچ دي نيست؛ سايت گلديران در مشخصات 42 اينچ آن آورده: [B][COLOR="Blue"]وضوح تصویر : 1366*768 پیکسل
آقا سلام
اخوي چرا خسيس بازي درمياري؟:31:
يه سوال كوچولو كرديم ها....
يخورده از 660 برامون بگو از خوبيهاش و بديهاي احتماليش
ازش راضي هستي؟
خدانكرده از خريدت پشيمونت نكرده كه؟
ميشه چندنا عكس از حالتهاي مختلف تصويريش بخصوص رو كانالهاي ايران و م.ا.ه.و.ا.ر.ه و فول اچ دي بذاري ببينيم چه شكليه؟
برايتنس و كيفيت رنگ؟
قربانت :
ناصر:11::11::11::10:
amahdavi2004
29-11-2010, 14:40
آقا سلام
اخوي چرا خسيس بازي درمياري؟:31:
يه سوال كوچولو كرديم ها....
يخورده از 660 برامون بگو از خوبيهاش و بديهاي احتماليش
ازش راضي هستي؟
خدانكرده از خريدت پشيمونت نكرده كه؟
ميشه چندنا عكس از حالتهاي مختلف تصويريش بخصوص رو كانالهاي ايران و م.ا.ه.و.ا.ر.ه و فول اچ دي بذاري ببينيم چه شكليه؟
برايتنس و كيفيت رنگ؟
قربانت :
ناصر:11::11::11::10:
آقا جان قابل شما را ندارد ولي نمي دانم عكس گرفتن چه فايده دارد چون در هر حال كيفيت با عكس معلوم نمي شود و بايد با چشم ديد؛ ولي خوب اگر شما اصرار داريد چشم!
البته بنده از .... استفاده نمي كنم تا از آن عكس بگيرم ولي اگر كيفيت شبكه هاي ديجيتالي ايران و نمونه دموي 1080p فيلم آواتار را بخواهيد مي توانم بگيرم.
از خريدم پشيمان نشده ام و انصافاً چيز خوبي از آب در آمده است (من معمولاً سختگيرم). امكانات خوبي دارد كه شايد بعضي ها هم زيادي باشد مثل واي فاي و شبكه لن (البته من با شبكه لن آن از طريق خط adsl ورژن دستگاه را آپديت كردم) گيرنده ديجيتالي دارد كه گيرندگي اش از دستگاههاي جدا خيلي خيلي خيلي بهتر است.
ساپورت usb آن خوب است و حتي بهتر از سينماي خانگي خودم فيلم ها را پشتيباني مي كند (فرمت فارسي srt را هم پشتيباني مي كند)
كيفيت تصويرش را با نمونه هاي پلاسماي ال جي و ال سي دي سوني و سامسونگي كه در خانه ديگران داشتند مقايسه كردم خوب يا حتي بهتر بود (البته مال ايشان مدل هاي سال قبل بودند و به روز نبودند)
براي تشخيص كيفيت بايد شما نمونه فيلم فول اچ دي را روي فلش بريزيد و در فروشگاهها تست كنيد و به حرف من و امثال من نيست ولي در هر حال من كه از كيفيت آن راضيم.
البته موقع خريد تصويرش را با نمونه هاي ال اي دي كه كنارش بود مقايسه كردم و به نظرم فعلاً پول دادن براي ال اي دي بيخود است و همين ال سي دي 660 تصويرش از امثال 5400 و 5600 بهتر نباشد كمتر نيست بعلاوه كه امكانات بيشتري دارد.
تنها چيزي كه اين ال سي دي ندارد و من بعنوان نكته منفي مي توانم بگويم نداشتن امكان تصوير در تصوير و ماشين زمان است. (البته در اين محدوده قيمتي من اصلاً نديده ام و اگر باشد ساير مشخصاتشان ضعيف است)
سايز 42 هم به نظر من خيلي از 40 سامسونگ بهتر است و 7-46 هم براي محيط آپارتمان بزرگ است.
آقا جان قابل شما را ندارد ولي نمي دانم عكس گرفتن چه فايده دارد چون در هر حال كيفيت با عكس معلوم نمي شود و بايد با چشم ديد؛ ولي خوب اگر شما اصرار داريد چشم!
البته بنده از .... استفاده نمي كنم تا از آن عكس بگيرم ولي اگر كيفيت شبكه هاي ديجيتالي ايران و نمونه دموي 1080p فيلم آواتار را بخواهيد مي توانم بگيرم.
از خريدم پشيمان نشده ام و انصافاً چيز خوبي از آب در آمده است (من معمولاً سختگيرم). امكانات خوبي دارد كه شايد بعضي ها هم زيادي باشد مثل واي فاي و شبكه لن (البته من با شبكه لن آن از طريق خط adsl ورژن دستگاه را آپديت كردم) گيرنده ديجيتالي دارد كه گيرندگي اش از دستگاههاي جدا خيلي خيلي خيلي بهتر است.
ساپورت usb آن خوب است و حتي بهتر از سينماي خانگي خودم فيلم ها را پشتيباني مي كند (فرمت فارسي srt را هم پشتيباني مي كند)
كيفيت تصويرش را با نمونه هاي پلاسماي ال جي و ال سي دي سوني و سامسونگي كه در خانه ديگران داشتند مقايسه كردم خوب يا حتي بهتر بود (البته مال ايشان مدل هاي سال قبل بودند و به روز نبودند)
براي تشخيص كيفيت بايد شما نمونه فيلم فول اچ دي را روي فلش بريزيد و در فروشگاهها تست كنيد و به حرف من و امثال من نيست ولي در هر حال من كه از كيفيت آن راضيم.
البته موقع خريد تصويرش را با نمونه هاي ال اي دي كه كنارش بود مقايسه كردم و به نظرم فعلاً پول دادن براي ال اي دي بيخود است و همين ال سي دي 660 تصويرش از امثال 5400 و 5600 بهتر نباشد كمتر نيست بعلاوه كه امكانات بيشتري دارد.
تنها چيزي كه اين ال سي دي ندارد و من بعنوان نكته منفي مي توانم بگويم نداشتن امكان تصوير در تصوير و ماشين زمان است. (البته در اين محدوده قيمتي من اصلاً نديده ام و اگر باشد ساير مشخصاتشان ضعيف است)
سايز 42 هم به نظر من خيلي از 40 سامسونگ بهتر است و 7-46 هم براي محيط آپارتمان بزرگ است.
:11:
آقا بازم تبریک بخاطر انتخابتون و خوشحالم از اینکه از خریدتون راضی هستین
منم تا همین دیشب تصمیمم بعداز غربالگریهای بسیار رو دو مدل 660 و LED8600 متمرکز شده بود و فقط مونده بودم 42 بگیرم یا 47 که یه اتفاق کوچولو همه نظام فکریمو درب و داغون کرد و حسابی افتادم به تردید.
ازجلوی نمایندگی پاناسونیک رد میشدم که بادیدن یه دستگاه پلاسمای V20 که روشن بود سرجام میخکوب شدم .تصویر فوق العاده زیبایی داشت تازه فروشنده میگفت این دستگاه هنوز آب بندی نشده و این کیفیتی که میبینین شاید زیر 50 درصد کیفیت اصلی این تلویزیون باشه که بعد از صدساعت آب بندی میتونین ببینین.
خداییش همین 50 درصدش از خیلیای دیگه سر تر بود.کمی ازمشخصات و توانایی هاش گفت :
مصرف بسیار پایین و در حد یک ال سی دی با کیفیت؛سه جور تصویر در تصویر براش بسرعت اسم برد که من سر درنیاوردم؛عمق سیاهی فوق العاده؛فول اچ دیريالکیفیت صدای عالی؛2000 صفحه تلتکست؛ ظاهر ساده ولی بسیار زیبا و جذاب(البته این نظر خودمه)؛پنل ساخت ژاپن تو مدل 42 و کلا ساخت ژاپن برای 50 اینچی؛... و خیلی چیزای دیگه
دوتا عیب عمده داشت : یکی یو اس بی ساپورت گسترده ای مثل مدلهای ال جی و سامسونگ نداره دومی تو ورژنهای ایرانی تلویزیون دیجیتال حذف شده!!!!:9: حالا چرا نمیدونم
از طرفی تو شهر ما با اینکه چهارتا نماینگی گلدیران حی و حاضره و یک کدومشون ازاین مدلایی که اسمشونو بردم و همچنین پلاسمای PK760 خبری یوخدی به هرکدومشون سر زدم یه کاتالوگ داد دستم گفت انتخاب کن برات سفارش بدیم آخه از روی عکس مگه میشه انتخاب کرد؟ همین پاناسونک ظاهرش با عکسش تومنی هفتاد ثنار توفیر داره
خیلی دیگه پرچونگی کردم ببخشید ولی استرس این تردید دیگه کلافه ام کرده
راستی شما از خاصتی Clear voice دستگاهتون استفاده کردین؟ کارایی داره یا فقط لیست امکانات رو پر کرده؟
ارادت تمام :
amahdavi2004
30-11-2010, 12:42
تفاوت قيمت 660 و 8600 خيلي زياد است (نزديك 1 ميليون) و متاسفانه پيدا كردن هر دو مدل خصوصاً سايز 42 در فروشگاهها سخت است؛ من حتي در شهروند آرژانتين هم اين دو را نديدم و متصدي مي خواست با خوش زباني 5400 را بفروشد (البته من 2 هفته بود 660 را از جاي ديگر خريده بودم و استفاده مي كردم؛ فقط جهت مقايسه پرسش مي كردم)
به نظر من شما كه مي خواهيد اين همه پول خرج كنيد اگر در شهرتان مدل مورد نظر را نمي توانيد پيدا كنيد با مراجعه به سايت گلديران، تلفن نمايندگي هاي شهرهاي نزديكتان را پيدا و پس از تماس تلفني و اطمينان از موجود بودن، شال و كلاه كنيد و برويد خودتان ببينيد و آزمايش كنيد.
اگر تصميم به خريد گرفتيد با توجه به سراسري بودن قيمتها، سفارش خريد را به همان نمايندگي شهرتان بدهيد.
در مورد پلاسما هر چند مزايايي بر ال سي دي دارد ولي به نظر من خريد آن فقط به منظور خاص توجيه دارد و دوران آن به سر رسيده، همچنانكه پيش بيني من اين است كه 5 سال ديگر نيز ال سي دي ميدان را به ال اي دي واگذار مي كند. (البته اكنون ال اي دي هنوز جاي دارد پيشرفت كند و قيمتش منطقي شود.)
در مورد سخنان فروشنده ها در مورد مزاياي كالايشان هم خيلي اطمينان نكنيد؛ آنها هدفشان فقط فروختن كالاي موجود در انبارشان است و بس.
در مورد Clear voice من بررسي نكرده ام ولي به نظرم اين مورد فقط لیست امکانات رو پر کرده مثل امكان واي فاي و DLNA حتي پورت مودم هم بيشتر به درد آپديت ورژن دستگاه مي خورد(البته خيلي ارزشمند است).
m3hdi_rm
30-11-2010, 14:00
آقایون من یه سئوال دارم.من LED5600 گرفتم فیرمورشم آپگرید کردم ولی تو NetCast فقط الجزیره و آب و هوا رو داره کسی می تونه کمک کنه که من pandora وYoutube رو بهش اضافه کنم...یه چیزایی در مورد منو مخفی و اینا شنیدم ولی اصلا وارد نیستم خواهش می کنم کمک کنید مرسی.
hamedredrose007
30-11-2010, 14:53
سلام دوستان امروز متوجه شدم که گلدیران و مادیران که نمایندگی های lg هستند و دستشون توی یک کاسه هست دارند کلاهبرداری میکنند
همه ی تلویزیونهای led وlcd سری2010 دارای گیرنده دیجیتال یا همون ستاباکس داخلی هستند
و وقتی به ایران میان گلدیران این امکان رو از منوی مخفی حذف میکنه.
میدونید چرا؟
تا حالا فکر کردید چرا با وجود این امکان ارزشمند اون رو بروز نمیدن و فقط در چند مدل LED اون رو فعال کردند.؟
چون خودشون وارد کننده و تولید کننده ستاباکس های xvisionهستند و اگر این امکان رو بروز بدن دیگه این دستگاهها رو دستشون باد می کنه
امروز با کمک یک سرویس کار گلدیران که یکی از دوستام بود و کنترل مخصوص (که فقط دست نمایندگی هاست)وارد شدن به منوی مخفی رو داشت روی مدلهای زیر این امکان رو فعال کردیم که نتیجه داد
42LCD560
42LCD470
42LCD660
37LCD660
و.....
البته اموزش اون به وسیله کنترل دست ساز در تاپیک زیر هست
اگر LCD 2010 LG رو خریدید مطمئن باشید گیرنده دیجیتال هم داره
hamedredrose007
30-11-2010, 15:01
:11:
آقا بازم تبریک بخاطر انتخابتون و خوشحالم از اینکه از خریدتون راضی هستین
منم تا همین دیشب تصمیمم بعداز غربالگریهای بسیار رو دو مدل 660 و LED8600 متمرکز شده بود و فقط مونده بودم 42 بگیرم یا 47 که یه اتفاق کوچولو همه نظام فکریمو درب و داغون کرد و حسابی افتادم به تردید.
ازجلوی نمایندگی پاناسونیک رد میشدم که بادیدن یه دستگاه پلاسمای V20 که روشن بود سرجام میخکوب شدم .تصویر فوق العاده زیبایی داشت تازه فروشنده میگفت این دستگاه هنوز آب بندی نشده و این کیفیتی که میبینین شاید زیر 50 درصد کیفیت اصلی این تلویزیون باشه که بعد از صدساعت آب بندی میتونین ببینین.
خداییش همین 50 درصدش از خیلیای دیگه سر تر بود.کمی ازمشخصات و توانایی هاش گفت :
مصرف بسیار پایین و در حد یک ال سی دی با کیفیت؛سه جور تصویر در تصویر براش بسرعت اسم برد که من سر درنیاوردم؛عمق سیاهی فوق العاده؛فول اچ دیريالکیفیت صدای عالی؛2000 صفحه تلتکست؛ ظاهر ساده ولی بسیار زیبا و جذاب(البته این نظر خودمه)؛پنل ساخت ژاپن تو مدل 42 و کلا ساخت ژاپن برای 50 اینچی؛... و خیلی چیزای دیگه
دوتا عیب عمده داشت : یکی یو اس بی ساپورت گسترده ای مثل مدلهای ال جی و سامسونگ نداره دومی تو ورژنهای ایرانی تلویزیون دیجیتال حذف شده!!!!:9: حالا چرا نمیدونم
از طرفی تو شهر ما با اینکه چهارتا نماینگی گلدیران حی و حاضره و یک کدومشون ازاین مدلایی که اسمشونو بردم و همچنین پلاسمای PK760 خبری یوخدی به هرکدومشون سر زدم یه کاتالوگ داد دستم گفت انتخاب کن برات سفارش بدیم آخه از روی عکس مگه میشه انتخاب کرد؟ همین پاناسونک ظاهرش با عکسش تومنی هفتاد ثنار توفیر داره
خیلی دیگه پرچونگی کردم ببخشید ولی استرس این تردید دیگه کلافه ام کرده
راستی شما از خاصتی Clear voice دستگاهتون استفاده کردین؟ کارایی داره یا فقط لیست امکانات رو پر کرده؟
ارادت تمام :
سلام تو کیفیت تصویر در مورد پاناسونیک شک نکن
ولی اگر بخوای همه جنبه ها رو در نظر بگیری LG بهترینه
در مورد CLEAR VOISE
این امکان بیشتر در هنگام پخش فیلم خودش رو نشون میده و صدای فرد رو بیشتر و واضحتر از موسیقی و... متن میکنه و واقعا کارایی داره
amahdavi2004
30-11-2010, 18:39
آقایون من یه سئوال دارم.من LED5600 گرفتم فیرمورشم آپگرید کردم ولی تو NetCast فقط الجزیره و آب و هوا رو داره کسی می تونه کمک کنه که من pandora وYoutube رو بهش اضافه کنم...یه چیزایی در مورد منو مخفی و اینا شنیدم ولی اصلا وارد نیستم خواهش می کنم کمک کنید مرسی.
اگر ريجن دستگاه را AU (استراليا) كنيد شايد آيكون اين شبكه ها بيايد ولي بعيد مي كنم كانكت شود چون در هر حال شما مي خواهيد از شبكه ADSL استفاده كنيد و اين سايتها در ايران ----- هستند.
اصلاح:
من خودم انجام دادم و قيلتر نبودند؛ توضيحات در اينجا:
mahdi-mb
30-11-2010, 20:47
هادي جان نزديك بود به خريدم شك كنم و دلم بسوزد و پيش خودم فكر كنم چرا 100 تومان بيشتر ندادم ال اي دي 5400 نخريدم!(البته 660 را هم به توصيه شما خريدم و سپاسگزارم)9c64-38ab10c6639b&catid=401[/code]
سلام
من امروز رفتم نمایندگی گلدیران هم مدل led5600 داشت و هم lcd660
تو 660 تیونر دیجیتال فعال نبود و خود فروشنده میگفت برد گیرنده ی دیجیتال رو از 660 حذف کردن حتی ممکنه تو منو بیاد اما دریافت نداره!
با نرم افزار موبایل irremote نتونستم وارد منوی سرویس بشم اما این برنامه روی 5600 جواب داد
حالا شما که خریدی dtv فعال بود یا فعالش کردی؟ و اینکه شبکه های دیجیتال رو دریافت کردید؟
hamedredrose007
30-11-2010, 21:09
سلام
تو 660 تیونر دیجیتال فعال نبود و خود فروشنده میگفت برد گیرنده ی دیجیتال رو از 660 حذف کردن حتی ممکنه تو منو بیاد اما دریافت نداره!
با نرم افزار موبایل irremote نتونستم وارد منوی سرویس بشم اما این برنامه روی 5600 جواب داد
حالا شما که خریدی dtv فعال بود یا فعالش کردی؟ و اینکه شبکه های دیجیتال رو دریافت کردید؟
دوست عزیز همینطور در چند پست قبلی گفتم توی 660lcd فعال کردم(در مشهد)
و الان داره میگیره
lcdخودم هم 42lcd470 هستش و الان فعاله و داره میگیره
نرم افزار irremote جواب نمیده یا باید کنترل دست سازش رو بسازی یا یک کنتر مادر بخری
amahdavi2004
30-11-2010, 21:13
سلام
فعال نبود و خودم با موبايل وارد منو مخفي شدم و فعال كردم؛ البته كمي طول كشيد تا سر وكله منو پيدا شد: يعني بايد موبايل را جلوي سنسور بگيري و حدود 2-1 دقيقه روي دكمه 2 فشار دهي و بوق بوق بزند تا كد ريموت detect شود؛ من هم ابتدا نااميد شدم ولي يك دفعه پنجره رمز عبور پيدا شد و تميز هم كانالهاي ديجيتال را گرفت.
يك نكته:
اگر وارد منو شدي به جاي ايران روي AU بگذار ببين يوتيوب در netCast مي آيد؟
mahdi-mb
30-11-2010, 21:38
فعال نبود و خودم با موبايل وارد منو مخفي شدم و فعال كردم؛ البته كمي طول كشيد تا سر وكله منو پيدا شد: يعني بايد موبايل را جلوي سنسور بگيري و حدود 2-1 دقيقه روي دكمه 2 فشار دهي و بوق بوق بزند تا كد ريموت detect شود؛ من هم ابتدا نااميد شدم ولي يك دفعه پنجره رمز عبور پيدا شد و تميز هم كانالهاي ديجيتال را گرفت.
يك نكته:
اگر وارد منو شدي به جاي ايران روي AU بگذار ببين يوتيوب در netCast مي آيد؟
شما از IN-START SERVICE MENU+EZADJOST استفاده کردید یا از inStart-EZAdjust
دکمه ی 2 رو ممتد بگیرم؟
پسورد 0000 هست؟
ممنون از پاسخ گوشی شما
amahdavi2004
30-11-2010, 23:30
از IN-START Service Menu
پسورد: 0413
گوشي N73
توضيح كامل :
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a c k"
فاصله H a c k را حذف كن.
jabarsink2000
01-12-2010, 19:51
دوستان عزیز :
فعال کردن تلوبزیون دیجیتال رایگان هست و با تماس به نمایندگی های شهرخودتان این کار را به صورت تمام رایگان انجام میدند.
پس بی خود نگید که این مدل داره ولی گلدیران ان را فعال نکرده.گلدیران اصلا خبر نداشت که این ال سی دی ها تلویزیون دیجیتال دارند.
در ضمن مادیران به گلدیران هیچ ربطی نداره.
ولی اگر گارانتی ال سی دی ها را مادیران داشت حرف اول را در ایران ال جی میزد.
با تشکر.
هادی
دوستان عزیز :
فعال کردن تلوبزیون دیجیتال رایگان هست و با تماس به نمایندگی های شهرخودتان این کار را به صورت تمام رایگان انجام میدند.
حالا اگه تو یه شهری نمایندگی ال جی نبود چی؟؟؟
amahdavi2004
01-12-2010, 21:45
دوستان عزیز :
پس بی خود نگید که این مدل داره ولی گلدیران ان را فعال نکرده.گلدیران اصلا خبر نداشت که این ال سی دی ها تلویزیون دیجیتال دارند.
با تشکر.
هادی
در بسياري از شهرها سرويسكارهاي ال جي حتي از اين موضوع خبر ندارند و ريموت سرويسكار هم ندارند چه رسد راه اندازي كنند!
براي امتحان مثلاً به خدمات بعد از فروش زنگ بزنيد و خود را از قم يا مشهد معرفي كنيد و پاسخشان را بشنويد:
سرويسكاران ما بايد بيايند تهران و آموزش ببينند و ريموت را به آنها بدهيم تا بتوانند براي شما فعال كنند و معلوم نيست چه زماني ما اين كار رابكنيم.
يك نفر را كه من در قم مي شناسم يك ماه منتظر است ولي نصابش هنوز از برگزاري اين دوره اظهار بي اطلاعي مي كند؛ فعلاً منتظر است كي من قم مهماني بروم خانه شان تا برايش راه اندازي كنم!
jabarsink2000
01-12-2010, 22:13
در بسياري از شهرها سرويسكارهاي ال جي حتي از اين موضوع خبر دارند و ريموت سرويسكار هم ندارد چه رسد راه اندازي كنند!
براي امتحان مثلاً به خدمات بعد از فروش زنگ بزنيد و خود را از قم يا مشهد معرفي كنيد و پاسخشان را بشنويد:
سرويسكاران ما بايد بيايند تهران و آموزش ببينند و ريموت را به آنها بدهيم تا بتوانند براي شما فعال كنند و معلوم نيست چه زماني ما اين كار رابكنيم.
يك نفر را كه من در قم مي شناسم يك ماه منتظر است ولي نصابش هنوز از برگزاري اين دوره اظهار بي اطلاعي مي كند؛ فعلاً منتظر است كي من قم مهماني بروم خانه شان تا برايش راه اندازي كنم!
ما گفتیم رشت عقب افتاده است .
نگو از رشت هم عقب افتاده تر است.
در ضمن 4تا کانال در پیت به نظر من ارزش این قدر زحمت را نداره.
وخیلی بعید میدونم در بین این همه نمایندگی هیچ یک این کنترل را نداشته باشن.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
حالا اگه تو یه شهری نمایندگی ال جی نبود چی؟؟؟
شما شهر بگو من نماینده معرفی کنم .
با تشکر.
هادی
mehdi n73
01-12-2010, 23:05
بچه ها سامسونگ از 3 روز پیش ال سی دی هاش رو حدودا از 50 تا 200 هزار تومان(مقدار کاهش دقیق نیست) کاهش قیمت داده ال جی چی؟ هنوز کاهش نداده؟
با تشکر
jabarsink2000
01-12-2010, 23:29
بچه ها سامسونگ از 3 روز پیش ال سی دی هاش رو حدودا از 50 تا 200 هزار تومان(مقدار کاهش دقیق نیست) کاهش قیمت داده ال جی چی؟ هنوز کاهش نداده؟
با تشکر
ال جی مانند سامسونگ نیست هر2 هفته کم کم 10 تا 15 ارزان میشه.
با تشکر.
هادی
hamedredrose007
01-12-2010, 23:31
دوستان عزیز :
با تشکر.
هادی
هادی جان مگر میشه گلدیران از این امکان باخبر نباشه?!
در ضمن این نصاب که نصاب گلدیران بود و دوست من وقتی گفتم برو برای فلان آشنا این رو راهبنداز گفت نه چون اگه گلدیران بفهمه من رو جریمه می کنه در حالی که می تونست بره و از یارو رو 15 تومن بگیره
و میگفت شرکت کنترل رو به ما نمیده و این کنترل هم کنترل مادر(universal) هستش که من خودم خریدم وبه همه تلویزیونها می خورد
در ضمن در پشتیبانی مادیران شکی نیست
jabarsink2000
02-12-2010, 09:59
هادی جان مگر میشه گلدیران از این امکان باخبر نباشه?!
در ضمن این نصاب که نصاب گلدیران بود و دوست من وقتی گفتم برو برای فلان آشنا این رو راهبنداز گفت نه چون اگه گلدیران بفهمه من رو جریمه می کنه در حالی که می تونست بره و از یارو رو 15 تومن بگیره
و میگفت شرکت کنترل رو به ما نمیده و این کنترل هم کنترل مادر(universal) هستش که من خودم خریدم وبه همه تلویزیونها می خورد
در ضمن در پشتیبانی مادیران شکی نیست
دوست عزیز اگر دوست شما نمایندگی اصلی باشه یک کنترل سرویس از گلدریران به انها داده می شود.
طبق نامه ای که از گلدیران فرستاده شده تمام محصولات موجود در بازار از lcd460 به بالا دارای تلویزیون دیجیتال هستند که با تماس با یکی از نمایندگی ها ان را به صورت رایگان فعال می کنند.
در مورد ندانستن اینکه این تلویزیون دارای تلویزیون دیجیتال هست یا نه .
شرکتی که هنوز نمیداند که چه طور نرم افزار یک ال سی دی را اپدیت می کنند شما چه انتظار دارید.
اگر میدانست که خیلی زودتر فعال میکرد تازه فروش هم بالا تر میرفت.
زمانی که سری جدید وارد بازار شدند من گفتم این مدل ها به راحتی از طریق لن اپدیت می شوند ولی کسی باور نکرد.
با تشکر.
هادی
m3hdi_rm
02-12-2010, 15:22
اگر ريجن دستگاه را AU (استراليا) كنيد شايد آيكون اين شبكه ها بيايد ولي بعيد مي كنم كانكت شود چون در هر حال شما مي خواهيد از شبكه ADSL استفاده كنيد و اين سايتها در ايران ----- هستند.
چطور می تونم ریجن رو استرالیا بکنم؟؟؟
jabarsink2000
03-12-2010, 09:37
اگر شما بتوانید ایکون این سایت ها رابیارید فکر کنم بتونید وارد شوید.
چون بنده یک بولوری وارداتی ال جی دارم.
با کامپیوتر you tube بسته است.
اما با بولوری به راحتی باز است و هیچ مشکلی ندارد.
با تشکر.
هادی
amahdavi2004
04-12-2010, 08:46
چطور می تونم ریجن رو استرالیا بکنم؟؟؟
اگر وارد منوي مخفي شديد؛ در قسمت Country Group گزينه IR را به گزينه AU تغيير دهيد.
البته دفعه اولي هم كه NetCast را تنظيم مي كنيد اين گزينه مي آيد.
mehran1115
04-12-2010, 13:23
سلام
من چند روزه که دز تاپیک "آموزش ورود به منو مخفی" سوالم را مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد.
سوالم اینه که چطوری میشه وارد منو مخفی 42sl90 شد . دوستان قبلا گفتند چون فدیمی هستش با کنترل خودش میشه این کارو کرد ، ولی نشد ، اگه ممکنه راهنمایی کنید. در ضمن من DTV را دارم ولی تلتکست فارسی ندارم.
با تشکر
دارم درباره LCD 660 تحقيق ميكنم و شاد بزودي بخرمش.
چطور ميشه فهميد كه تلويزيوني كه فروشنده به ما ميده قبلا كار نكرده(مثلا پشت ويترين مغازش) ؟
amahdavi2004
06-12-2010, 13:34
بالآخره دل را به دريا زدم و دوباره وارد منو مخفي شدم:
Country Group را از IR به AU تغيير دادم و نتيجه:
اگر كشور را استراليا انتخاب كنيد، شبكه هاي ديجيتالي ايران را پيدا نمي كند ولي اگر نيوزيلند را انتخاب كنيد، پيدا مي كند؛ البته شماره كانالها را از 800 به بعد تعيين مي كند و تلتكست را نمي آورد و منوي فارسي هم ندارد و احتمالاً با زيرنويس هم مشكل داشته باشد؛ ولي در مورد NetCast كه همه هدف من از اين تغييرات بود:
11 آيكون پيدا شد كه مهمترين آنها Youtube و Google map و FaceBook وPicasa و الجزيره است. نكته جالب عدم ف ي ل ت ر اين سايتها و سرعت بالاي لود شدن بود؛ بعنوان مثال فيلمهاي Yoytube تقريباً روان و بدون مكث پخش مي شدند.
google map هم خيلي جالب و كارآ بود؛ امكان سرچ و روت داخل ايران را داشت كه تصاوير ذيل گويا هستند.
از اين كه تصاوير زياد و بزرگ هستند پوزش مي خواهم؛ چون مي خواستم با كيفيت گرفته شوند.
ضمناً بعد از اتصال به شبكه، فيرموير تلويزيون دوباره آپديت شد كه جالب است چون دو هفته پيش آپديت شده بود و با تفاوت بين شماره دو ورژن معلوم است اين مدت چند تا آپديت ديگر بوده است.
در نهايت چون برخي از امكانات فارسي تلويزيون را از دست مي دادم، دوباره تلويزيون را به IR برگرداندم و آيكونهاي شبكه همان دو تاي قبلي شد.
چطور ميشه فهميد كه تلويزيوني كه فروشنده به ما ميده قبلا كار نكرده(مثلا پشت ويترين مغازش) ؟
داخل منو شويد
دكمه قرمز را فشار دهيد
در منويي كه باز مي شوي گزينه پنجم Product/Service Info را انتخاب كنيد.
در اين قسمت مدت استفاده ذكر شده است (مگر آن كه فروشندگان راهي براي صفر كردن آن بلد باشند البته بعيد است حتى از وجود اين منو با خبر باشند):
kolakola86
06-12-2010, 23:26
دوستان آیا راهی هست مستقیم بشه از گلدیران تلوزیون خرید من به این مغازه دارا اطمینان ندارم
kolakola86
06-12-2010, 23:30
میشه تو سری ال سی دی 660 تلویزیون دیجیتال و تله تکست رو با هم داشت یا اگه --- t رو فعال کنیم زبان تله تکست به همخ میریزه؟
amahdavi2004
07-12-2010, 10:12
میشه تو سری ال سی دی 660 تلویزیون دیجیتال و تله تکست رو با هم داشت یا اگه --- t رو فعال کنیم زبان تله تکست به همخ میریزه؟
اگر Country Group روي IR باشد تله تكست فارسي پشتيباني مي شود و مرور در صفحه هاي تله تكست مثل مرور روي صفحات يك فايل ورد سريع و آسان است.
kolakola86
07-12-2010, 10:27
خیلی ممنون اما سوال اول خرید از خود گلدیران
و اینکه بالاخره میشه هم دیجیتال و هم تله تکست رو داشت یا نه رو من متوجه نشدم
hamedredrose007
07-12-2010, 12:53
اگر Country Group روي IR باشد تله تكست فارسي پشتيباني مي شود و مرور در صفحه هاي تله تكست مثل مرور روي صفحات يك فايل ورد سريع و آسان است.
سلام
تلویزیون من روی هق هستش ولی تلتکس فارسی ندارم
در حالی که dtv داره و زیرنویس فارسی هم داره
jabarsink2000
07-12-2010, 15:30
دوستان آیا راهی هست مستقیم بشه از گلدیران تلوزیون خرید من به این مغازه دارا اطمینان ندارم
شما نمیتوانی ال سی دی اکبند با غیر اکبند تشخیص بدی؟
قیمتش هم بستگی به شما داره که چه قدر پرس و جو کنی
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
خیلی ممنون اما سوال اول خرید از خود گلدیران
و اینکه بالاخره میشه هم دیجیتال و هم تله تکست رو داشت یا نه رو من متوجه نشدم
شما مشکلی نداری هم می توانی دیجیتال و هم تلتکست و هم زیر نویس فارسی(اگر اپدیت کنید )
کامل داشته باشید.
آقا سلام
برای دیدن یو تیوب فکر کنم اینترنت پرسرعتی لازم باشه اینترنت شما چه سرعتی داره؟
مال من 128 هستش میشه با این سرعت یوتیوب رو دید؟
ارادت :
jabarsink2000
07-12-2010, 19:41
امتحان کردم مشکلی نداره.
شما بگذارید که صفحه فیلم یا کلیپ کامل لود شود دوباره فیلم را پلی کنید تا به صورت کامل ببینید.
با تشکر.
هادی
kolakola86
07-12-2010, 22:57
شما نمیتوانی ال سی دی اکبند با غیر اکبند تشخیص بدی؟
قیمتش هم بستگی به شما داره که چه قدر پرس و جو کنی
با تشکر.
هادی
خوب شما به ما یاد بده کاری نداره
:31::31::31:
ضمنا این زمان
داخل منو شويد
دكمه قرمز را فشار دهيد
در اين قسمت مدت استفاده ذكر شده است (مگر آن كه فروشندگان راهي براي صفر كردن آن بلد باشند البته بعيد است حتى از وجود اين منو با خبر باشند):
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه تشخیص خوبی هست مثلا من برای دوستم رو امروز دیدم 0 بود
amahdavi2004
08-12-2010, 08:41
آقا سلام
برای دیدن یو تیوب فکر کنم اینترنت پرسرعتی لازم باشه اینترنت شما چه سرعتی داره؟
مال من 128 هستش میشه با این سرعت یوتیوب رو دید؟
ارادت :
من از 512 استفاده مي كنم؛ ولي اگر از سرعت پايين استفاده مي كنيد بگذاريد كليپ كامل لود شود بعد پلي كنيد.
kolakola86
08-12-2010, 12:52
راستی آخرین ورژن اپدیت 660 چیه؟
kolakola86
09-12-2010, 11:12
همچنان منتظر جوابهای پر مهر و محبت شما دوستان هستیم.....
:31:
kolakola86
10-12-2010, 21:29
سوال
آیا هیچ راهی برای رکورد کردن برنامه ها با lcd660 هست؟؟؟؟
همچنان منتظر جوابهای پر مهر و محبت شما دوستان هستیم.....
..:41: حذف شد
jabarsink2000
10-12-2010, 23:30
خوب شما به ما یاد بده کاری نداره
:31::31::31:
ضمنا این زمان
داخل منو شويد
دكمه قرمز را فشار دهيد
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه تشخیص خوبی هست مثلا من برای دوستم رو امروز دیدم 0 بود
بهترین راه دیدن پایه lcd است.
چون پایه ال سی دی بعد از قرار گرفتن بر روی سطح دچار خاک گرفتگی می شود و به هیچ صورت به حال اول خود باز نمی گردد.
چشمی کنترل که به راحتی خط می افتدد.
ظاهر جعبه باز شده هم که تابلو است.
اگر هم شما از نمایندگی های درجه یک خریداری کنید 100 در صد به شما پنل اکبند میدهد.
با تشکر.
هادی
با تشکر.
هادی
mehran1115
11-12-2010, 22:58
آقا ورود به منو مخفی SL90 را هیچکس بلد نیست یاد ما بده؟
کلید ترکیبی منو کار نمیده!
kolakola86
12-12-2010, 09:13
سوال
آیا هیچ راهی برای رکورد کردن برنامه ها با lcd660 هست؟؟؟؟
QUOTE=kolakola86;5679539]
راستی آخرین ورژن اپدیت 660 چیه؟
[/QUOTE]
خوب؟؟؟
:11::11::11:
mehran1115
12-12-2010, 15:13
:19: دیگه اشکم داره در می یاد
1 ماه هیچکس دلش نمیاد من را راهنمایی کنه
دوستان من میخوام این خاصیت dlna رو فعال کنم و استفاده کنم...ولی نمیدونم چطوری هست..660 داریم...بعد با این خاصیت با گوشی های وایرلس دار هم میشه ارتباط برقرار کرد دیگه..درسته؟
amahdavi2004
13-12-2010, 11:44
دوستان من میخوام این خاصیت dlna رو فعال کنم و استفاده کنم...ولی نمیدونم چطوری هست..660 داریم...بعد با این خاصیت با گوشی های وایرلس دار هم میشه ارتباط برقرار کرد دیگه..درسته؟
فكر نمي كنم به اين سادگي باشد؛ با مطالعه ص 9 و 20 فايل پي دي اف راهنما متوجه شده ام كه به دو قطعه سخت افزاري LG Wireless Media Box و دانگل LG Wireless LAN for Broadband/DLNA Adaptor نياز است. اگر شما در ايران جايي اين دو دستگاه را پيدا كرديد به ما هم خبر دهيد.
خود دانگل تنها را در آمازون 79.9$ قيمت زده است!
jabarsink2000
13-12-2010, 21:42
تجهیزات برای این کار راتهیه کردم.
نتیجه ان را در چند روز اینده به دوستان اطلاع میدهم.
با تشکر.
هادی
Pedram_IR
13-12-2010, 23:26
سلام
من این سوال رو چند جا مطرح کردم ولی کسی پاسخ نمی ده، بالاخره یا تلویزیون lcd660 این امکانات رو داره یا نداره، اگر داره پس چرا برای من عمل نمی کنه و اگر نداره چرا هنگامی که می خواین دوستان رو راهنمایی کنید می گید داره.
دوستان فرموده بودن که این تلویزیون فایل wmv رو ساپورت میکنه ولی من فیلمهایی که از ایران پرود مثلا سرزمین بادها رو که با فرمت wmv هستن دانلود می کنم ، نمی تونم در تلویزیون ببینم. و میگه فایل معتبر نیست، درباره DAT هم همینطوره. پسوندش رو به MPG هم تغییر نام دادم، بازم فایده نداشت.
یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که مثلا وقتی از فارسی وان فیلمی ضبط می کنم و با یو اس بی تلویزیون می خوام ببینمش به صورت دراز و باریک نمایش داده میشه، به این صورت که اگر صفحه تلویزیون رو به سه قسمت مساوی از چپ به راست تقسیم کنیم ، دو قسمت چپ و راست سیاه هستن و فیلم فقط در قسمت وسط نشون داده میشه. درباره فایلهای vob هم همین وضعیت صادقه.
بقیه فرمتها رو امتحان نکردم، ولی همین چند موردی که دیدم بدجوری از دوستانی که با راهنماییهای اشتباهشون باعث شدن من برم این تلویزیون رو بخرم دلخورم.
لطفا اگر کسی می دونه چرا این تلویزون این مشکل رو داره و با خوندن پسوندها و پخش فیلمها مشکل داره و چطوری میشه این مشکل رو حلش کرد به ما هم بگه؟
amir hezarkhani
14-12-2010, 10:30
سلام
من این سوال رو چند جا مطرح کردم ولی کسی پاسخ نمی ده، بالاخره یا تلویزیون lcd660 این امکانات رو داره یا نداره، اگر داره پس چرا برای من عمل نمی کنه و اگر نداره چرا هنگامی که می خواین دوستان رو راهنمایی کنید می گید داره.
دوستان فرموده بودن که این تلویزیون فایل wmv رو ساپورت میکنه ولی من فیلمهایی که از ایران پرود مثلا سرزمین بادها رو که با فرمت wmv هستن دانلود می کنم ، نمی تونم در تلویزیون ببینم. و میگه فایل معتبر نیست، درباره DAT هم همینطوره. پسوندش رو به MPG هم تغییر نام دادم، بازم فایده نداشت.
یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که مثلا وقتی از فارسی وان فیلمی ضبط می کنم و با یو اس بی تلویزیون می خوام ببینمش به صورت دراز و باریک نمایش داده میشه، به این صورت که اگر صفحه تلویزیون رو به سه قسمت مساوی از چپ به راست تقسیم کنیم ، دو قسمت چپ و راست سیاه هستن و فیلم فقط در قسمت وسط نشون داده میشه. درباره فایلهای vob هم همین وضعیت صادقه.
بقیه فرمتها رو امتحان نکردم، ولی همین چند موردی که دیدم بدجوری از دوستانی که با راهنماییهای اشتباهشون باعث شدن من برم این تلویزیون رو بخرم دلخورم.
لطفا اگر کسی می دونه چرا این تلویزون این مشکل رو داره و با خوندن پسوندها و پخش فیلمها مشکل داره و چطوری میشه این مشکل رو حلش کرد به ما هم بگه؟
دوست عزیز همراه محصول خریداری شده یه سی دی حاوی کاتالوگ کامل محصول است که در قسمت USB کلیه فرمتهای قابل نمایش رو معرفی کرده ، در ضمن تا اونجا که من می دونم تمام تلویزیونهای موجود فقط برنامه ها ی تلویزیون رو از ابعاد 3 به 4 بصورت 16 به 9 نمایش می دهد و فیلمهایی رو که از طریق فلش و یا DLNA دریافت می کنند رو به همون صورت 3 به 4 نمایش می دهند که در این صورت کناره های صفحه سیاه می مونه و این مشکل در تمام تلویزیونها وجود داره
amir hezarkhani
14-12-2010, 10:51
دوست عزیز این کار ساده تر از اونی هست که بشه تصور کنی:20:
برای این کار فقط یک کابل شبکه بصورت کراس مورد نیاز است و دیگر هیچ:5:
کابل رو به تلویزیون و کامپیوتر وصل می کنید
در TV تنظیمات شبکه رو روی Auto قرار می دهید
برنامه nero media home که همراه TV تحویل شده رو روی کامپیوتر نصب و اجرا می کنید و فولدرهایی رو که محتوی فیلم هست رو در برنامه add می کنید این برنامه نقش مدیا سرور را روی کامپیوتر بازی می کند
کار تمام شد
در TV روی Media رفته کلیک می کنید و از تماشای فیلم لذت می برید:8:
شما برای اتصال TV و کامپیوتر می توانید از طریق switch هم اینکار را انجام دهید در این صورت کابل شبکه باید direct باشد
ویا حتی از شبکه وایرلس که در این صورت نیاز به یک دانگل وایرلس جهت وصل به USB تلویزیون دارد
و برنامه های دیگری نیز می توانید به عنوان سرور استفاده کنید مثل wild media server, mezzmo
در ضمن از گوشی وایرلس نمی شود در این رابطه استفاده کرد مگر این که راهی باشد که گوشی مدیا سرور شود
amahdavi2004
14-12-2010, 11:40
سلام
دوست عزیز همراه محصول خریداری شده یه سی دی حاوی کاتالوگ کامل محصول است که در قسمت USB کلیه فرمتهای قابل نمایش رو معرفی کرده ، در ضمن تا اونجا که من می دونم تمام تلویزیونهای موجود فقط برنامه ها ی تلویزیون رو از ابعاد 3 به 4 بصورت 16 به 9 نمایش می دهد و فیلمهایی رو که از طریق فلش و یا DLNA دریافت می کنند رو به همون صورت 3 به 4 نمایش می دهند که در این صورت کناره های صفحه سیاه می مونه و این مشکل در تمام تلویزیونها وجود داره
دوست عزيز، نمي دانم چه كساني شما را راهنمايي اشتباه كردند ولي من يكي از افرادي هستم كه با استفاده از همين راهنمايي ها اقدام به خريد660 كردم و از خريدم كاملاً راضي هستم.
ضمن تأييد فرمايش amir hezarkhani شما بايد توجه كنيد آنچه خريده ايد تلويزيون است نه مديا پلير؛ حتي بسياري از مديا پليرهاي گران قيمت در نمايش همه فرمت ها خصوصاً از طريق يو اس بي مشكل دارند.
غير از اينها نكته جالبي كه من برخورد كردم اين بود كه 660 فرمتهاي بيشتري نسبت به سينماي خانگي و ستاپ باكسي كه دارم ساپورت مي كند؛ بويژه بعد از آپديت ورژن 660 از طريق اينترنت بهتر هم شد.
Pedram_IR
14-12-2010, 12:57
دوست عزيز، نمي دانم چه كساني شما را راهنمايي اشتباه كردند ولي من يكي از افرادي هستم كه با استفاده از همين راهنمايي ها اقدام به خريد660 كردم و از خريدم كاملاً راضي هستم.
ضمن تأييد فرمايش amir hezarkhani شما بايد توجه كنيد آنچه خريده ايد تلويزيون است نه مديا پلير؛ حتي بسياري از مديا پليرهاي گران قيمت در نمايش همه فرمت ها خصوصاً از طريق يو اس بي مشكل دارند.
غير از اينها نكته جالبي كه من برخورد كردم اين بود كه 660 فرمتهاي بيشتري نسبت به سينماي خانگي و ستاپ باكسي كه دارم ساپورت مي كند؛ بويژه بعد از آپديت ورژن 660 از طريق اينترنت بهتر هم شد.
خوب، پس میشه بهم بگید برای چی با وجود اینکه نوشته فایلهای dat و wmv از طریق این تلویزیون پخش می شن ولی برای من می نویسه که فایل معتبر نیست؟
jabarsink2000
14-12-2010, 14:48
خوب، پس میشه بهم بگید برای چی با وجود اینکه نوشته فایلهای dat و wmv از طریق این تلویزیون پخش می شن ولی برای من می نویسه که فایل معتبر نیست؟
دوست عزیز شما دنبال مشکل بگرد راهنمایی ما کاملا درست بوده چون بنده بارها قهوه تلخ را با فرمتwmv در این tv به وسیله یو اس بی پخش کردم.
در ضمن فکر نکنم فرمت اشغال wmv برای کسی اصلا مهم باشد چون راحت با کانورت به فرمتی دیگرمانند avi قابل تماشا است.
یو اس بی که فایل های mkv با رزولوشن 1920*1080 را به صورت اب خوردن باز می کند دیگر ان جور اشکال گرفتن ........
با تشکر.
هادی
Pedram_IR
14-12-2010, 16:04
دوست عزیز شما دنبال مشکل بگرد راهنمایی ما کاملا درست بوده چون بنده بارها قهوه تلخ را با فرمتwmv در این tv به وسیله یو اس بی پخش کردم.
در ضمن فکر نکنم فرمت اشغال wmv برای کسی اصلا مهم باشد چون راحت با کانورت به فرمتی دیگرمانند avi قابل تماشا است.
یو اس بی که فایل های mkv با رزولوشن 1920*1080 را به صورت اب خوردن باز می کند دیگر ان جور اشکال گرفتن ........
با تشکر.
هادی
به نظر شما اشکال از کجا می تونه باشه، فریمور دستگاه شما چنده؟
خیلی عجیبه که فایلهای Dat و wmv روی بعضی از lcd660 پخش میشن و روی بعضی پخش نمیشن.
jabarsink2000
15-12-2010, 16:34
به نظر شما اشکال از کجا می تونه باشه، فریمور دستگاه شما چنده؟
خیلی عجیبه که فایلهای Dat و wmv روی بعضی از lcd660 پخش میشن و روی بعضی پخش نمیشن.
lcd بنده نیست lcd فروشگاه است.
بنده همیشه از اخرین اپدیت استفاده میکنم و پنلی هم که فریمور ان اپدیت نباشد اصلا تست نمیکنم.
با تشکر.
هادی
kolakola86
15-12-2010, 17:33
با تشکر.
هادی
حالا همچین آب خوردن هم نیست بعضی هاشون صدا ندارن شما دیگه خیلی داری در مورد این تلویزیون اغراق میکنی
من تا چند وقت پیش میخواستم بخرم اما الان بشدت مردد هستم بین این مدل و LA40C695
مخصوصا حالا که قیمتش شکسته شده
شما پخش فرمتها رو ول کن اونا و تلویزیون دیجیتال با یه دستگاه 50 تومنی حله اما احساس میکنم ظاهر و شفافیت این تلویزیون LA40C695 بهتره واقعا ظاهر 660 خیلی سادست به نظر میاد تصویرش هم تار هستش کنترلش هم یه مقدار دموده هستش باز نظر دوستان چی باشه
Pedram_IR
15-12-2010, 21:30
با تشکر.
هادی
باشه، lcd فروشگاه فریمورش چنده؟ در ضمن وقتی در کاتالوگش نوشته که wmv و dat رو ساپورت می کنه حتما با همون فریموری که روش هست تست کردن و به این نتیجه رسیدن، یکی دیگه از دوستان هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتن و فایلهای dat رو نمی تونستن پخش کنن و ظاهرا آخرش هم موفق نشدن این کار رو بکنن. پس این فقط مشکل من نیست، یه مسئله دیگه هم اینکه وقتی بنده دارم وسیله ای انتخاب می کنم و سازنده وسیله که شرکت ال جی باشه به من میگه که دستگاهی که دارم به شما می فروشم این مشخصات رو داره ولی وقتی دستگاه رو میارم خونه می بینم که ادعایی که کردن اشتباهه قطعا ناراحت می شم، شاید این فرمت به قول شما آشغال برای بنده مهم باشه، اگر قرار به کانورت کردن باشه و من باید بشینم و تمام فیلمهام رو کانورت کنم در این صورت همه رو به mpg تبدیل می کنم و با usb ماهواره میبینمشون، دیگه نیاز نبود اینهمه تحقیق کنم و ببینم کدوم ال سی دی از نظر پخش فرمتها کاملتر از بقیه است، که حالا هم که می بینم ادعای پخش فرمت wmv و dat غلطه و این تلویزیون این فرمتها رو پخش نمیکنه و از دوستان گله میکنم که چرا راهنمایی اشتباه کردن بهم بگن که آخه این فرمتها آشغالن و اصلا مهم نیستن و بعد هم بهم بگن برو دنبال مشکل بگرد. خوب الان دارم دنبال مشکل می گردم، چرا این تلویزیون این فرمتها رو پخش نمی کنه؟
دوستان كسي ميتونه روش اتصال از طريق lan رو توضيح بده براي 660؟بعد كارايي ها رو هم بكيد كه جيا رو ميشه به اشتراك كذاشت؛
برنامه nero media home که همراه TV تحویل شده رو روی کامپیوتر نصب و اجرا می کنید و فولدرهایی رو که محتوی فیلم هست رو در برنامه add می کنید این برنامه نقش مدیا سرور را روی کامپیوتر بازی می کند
کار تمام شد
شما برای اتصال TV و کامپیوتر می توانید از طریق switch هم اینکار را انجام دهید در این صورت کابل شبکه باید direct باشد
ویا حتی از شبکه وایرلس که در این صورت نیاز به یک دانگل وایرلس جهت وصل به USB تلویزیون دارد
و برنامه های دیگری نیز می توانید به عنوان سرور استفاده کنید مثل wild media server, mezzmo
در ضمن از گوشی وایرلس نمی شود در این رابطه استفاده کرد مگر این که راهی باشد که گوشی مدیا سرور شود
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد؟شما خودت تست كردي و جواب داد؟بعد با اين روش اينترنت هم اشتراك ميشه كرد؟
amahdavi2004
17-12-2010, 20:46
خدمت دوستاني كه در مورد پرسش ورژن فيرموير 660 مي پرسند:
ورژن فعلي كه هفته پيش آپديت كرده ام 03.06.02 است.
Pedram_IR
17-12-2010, 23:20
خدمت دوستاني كه در مورد پرسش ورژن فيرموير 660 مي پرسند:
ورژن فعلي كه هفته پيش آپديت كرده ام 03.06.02 است.
شما فایلهای dat و wmv رو می تونی پخش کنی؟ چون برای من می نویسه که فایل معتبر نیست. راستی چه جور میشه فریمور رو آپدیت کرد یا تلویزیون رو به اینترنت وصل کرد؟
amir hezarkhani
18-12-2010, 08:38
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد؟شما خودت تست كردي و جواب داد؟بعد با اين روش اينترنت هم اشتراك ميشه كرد؟
دوست عزیز هر چی توضیح لازم بود رو گفتم واقعا چیز بیشتری نداره که بخوام بگم
بله من خودم از این روش عمل کردم و به راحتی جواب گرفتم
در ضمن بعدش که ADSL گرفتم یک مودم ADSL (روتر) خریدم و از روش دوم هم TV به راحتی به مدیا سرور و اینترنت وصل شد
آقا خبری از کاهش قیمتها ندارین؟ سال نو میلادی دیگه رسیده پشت درها؛قیمتها شکسته نمیشن؟
amahdavi2004
20-12-2010, 08:37
شما فایلهای dat و wmv رو می تونی پخش کنی؟ چون برای من می نویسه که فایل معتبر نیست. راستی چه جور میشه فریمور رو آپدیت کرد یا تلویزیون رو به اینترنت وصل کرد؟
با پخش برخی فایل های dat و wmv مشکل دارد نه همه آنها و دلیل اش را هنوز نمی دانم؛ مثلاً در یک فیلم vcd که Wmv شده است، فایل اول را پخش می کند و برای پخش فایل دوم مشکل دارد.
برای آپدیت فیرمویر باید tv را با به مودم adsl وصل کنی؛ البته باید یوزر و پسورد را در خود مودم تعریف کنی (با مراجعه به دفترچه مودم روش اش را پیدا کن)؛ بعد دکمه netcast را بزن و هم چیز را روی خودکار بگذار تا tv به اینترنت وصل شود؛ بعد از اتصال به اینترنت اولین کاری که می کند آپدیت است که بستگی به سرعت اینترنت شما 10 تا 20 دقیقه طول می کشد (حدود 120 مگ است)
jabarsink2000
20-12-2010, 22:31
حالا همچین آب خوردن هم نیست بعضی هاشون صدا ندارن شما دیگه خیلی داری در مورد این تلویزیون اغراق میکنی
من تا چند وقت پیش میخواستم بخرم اما الان بشدت مردد هستم بین این مدل و LA40C695
مخصوصا حالا که قیمتش شکسته شده
شما پخش فرمتها رو ول کن اونا و تلویزیون دیجیتال با یه دستگاه 50 تومنی حله اما احساس میکنم ظاهر و شفافیت این تلویزیون LA40C695 بهتره واقعا ظاهر 660 خیلی سادست به نظر میاد تصویرش هم تار هستش کنترلش هم یه مقدار دموده هستش باز نظر دوستان چی باشه
دوست عزیز شما انگار یا حالت زیاد خوب نیست یا حساب کتابت ضعیفه.
شما با 50 تومان هم فرمت های مختلف را باز میکنید هم تلویزیون دیجیتال میگیرید؟:18:
شماره کارت بدید 500 تومان به حساب شما وایز کنم 10 تا از این دستگاه جالب و گوگولی مگولی را به بنده بدهید.:31:
که تصویرش تار هست
ال سی دی 1 ملیونی ال جی را کنار ال سی دی 1سامسونگ میزارم روشنایش 20 % بیشتر هست پس در مورد روشنایی صحبت نکن اصلا.
در مورد کنترل :دوست داری برات چی کارش کنم لمسیش کنم؟
دیگه از کنترل بی ریخت سامسونگ خیلی بهتره .
باز گفته بودی یکم ضعیفه باور میکردم.
با تشکر.
هادی
jabarsink2000
20-12-2010, 22:38
باشه، lcd فروشگاه فریمورش چنده؟ در ضمن وقتی در کاتالوگش نوشته که wmv و dat رو ساپورت می کنه حتما با همون فریموری که روش هست تست کردن و به این نتیجه رسیدن، یکی دیگه از دوستان هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتن و فایلهای dat رو نمی تونستن پخش کنن و ظاهرا آخرش هم موفق نشدن این کار رو بکنن. پس این فقط مشکل من نیست، یه مسئله دیگه هم اینکه وقتی بنده دارم وسیله ای انتخاب می کنم و سازنده وسیله که شرکت ال جی باشه به من میگه که دستگاهی که دارم به شما می فروشم این مشخصات رو داره ولی وقتی دستگاه رو میارم خونه می بینم که ادعایی که کردن اشتباهه قطعا ناراحت می شم، شاید این فرمت به قول شما آشغال برای بنده مهم باشه، اگر قرار به کانورت کردن باشه و من باید بشینم و تمام فیلمهام رو کانورت کنم در این صورت همه رو به mpg تبدیل می کنم و با usb ماهواره میبینمشون، دیگه نیاز نبود اینهمه تحقیق کنم و ببینم کدوم ال سی دی از نظر پخش فرمتها کاملتر از بقیه است، که حالا هم که می بینم ادعای پخش فرمت wmv و dat غلطه و این تلویزیون این فرمتها رو پخش نمیکنه و از دوستان گله میکنم که چرا راهنمایی اشتباه کردن بهم بگن که آخه این فرمتها آشغالن و اصلا مهم نیستن و بعد هم بهم بگن برو دنبال مشکل بگرد. خوب الان دارم دنبال مشکل می گردم، چرا این تلویزیون این فرمتها رو پخش نمی کنه؟
اینجا ایران دوست عزیز :
شما به خودتان زحمن نمیدید که فریمور دستگاه را اپدیت کنید حتما یه چیز میدونم دارم میگم.
هیچ کس نمی دونست که تلویزیون ال جی از طریق ورت لن اپدیت میشه من برای بار اول اومدم گفت.
دوستان زیادی مشکل با زیر نویس داشتن با اپدیت حل شد
دیگه حرفی برای گفتن ندارم.
در ضمن اگر راه دارید که بتونیم فیلم های اچ دی را هم در ----- ببینیم به ما یاد بدید.:27:
با تشکر.
هادی
kolakola86
21-12-2010, 00:08
شما با 50 تومان هم فرمت های مختلف را باز میکنید هم تلویزیون دیجیتال میگیرید؟:18:
شماره کارت بدید 500 تومان به حساب شما وایز کنم 10 تا از این دستگاه جالب و گوگولی مگولی را به بنده بدهید.:31:
که تصویرش تار هست
ال سی دی 1 ملیونی ال جی را کنار ال سی دی 1سامسونگ میزارم روشنایش 20 % بیشتر هست پس در مورد روشنایی صحبت نکن اصلا.
در مورد کنترل :دوست داری برات چی کارش کنم لمسیش کنم؟
دیگه از کنترل بی ریخت سامسونگ خیلی بهتره .
باز گفته بودی یکم ضعیفه باور میکردم.
با تشکر.
هادی
شما ال جی زده ای تو این بحثی نیست
ظاهرا حال شما خوب نیست 50 تومن منظورم قیمت پایین هستش نه دقیقا 50 تومن منظورم اینه ارزش نداره بخاطرش آدم اصل رو بیخیال بشه بنده جفتش رو از نزدیک مشاهده کردم و دیدم
هنوز هم اصرار دارم این اعداد و ارقام نشون دهنده کیفیت 100 درصد نیست
منم میدونم پاسخ دهیش 2 هستش منم میدونم 200 هرتزه هستش و .....
شما ظاهرا غیر از ال جی تلویزیون نمیشناسی نه؟؟؟
البته تقصیر نداری رشت کجا و خیابون جمهوری تهران کجا
لطفا شما نظر نده ممنون
چون هرچی ازت بپرسن میگی ال جی
jabarsink2000
21-12-2010, 19:08
:18:
ظاهرا حال شما خوب نیست 50 تومن منظورم قیمت پایین هستش نه دقیقا 50 تومن منظورم اینه ارزش نداره بخاطرش آدم اصل رو بیخیال بشه بنده جفتش رو از نزدیک مشاهده کردم و دیدم
لطفا شما نظر نده ممنون
یکم بیشتر پست های بنده را مطالع کنید بهتره.
چون بنده بهترین پنل را پاناسونیک میدانم.
ولی شما چون تصویر شناس نیسید پلاسما را تکنولوژی قدیم میدانید.:18:
ولی نظر شما برای هیچ کس ارزش نداره چون تمامی سایت های خارجی بهترین پنل ها را پاناسونیک و پایونیر میدانند.(پلاسما)
تصویر فانتزی ال سی دی چشم شما را گرفته.
انشا الله در پنل های دوم وسوم این مسئله را درک میکنید.
شما هم فکر کنم تهران چون دود غبار زیاده تصویر ال جی را تار دیدید.:27::21::31:
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
آقا خبری از کاهش قیمتها ندارین؟ سال نو میلادی دیگه رسیده پشت درها؛قیمتها شکسته نمیشن؟
قیمت پنل های ال جی کاهش پیدا کرده.
برای گرفتن قیمت به نمایندگی ها مراجعه کنید.
با تشکر.
هادی
لطفا شما نظر نده ممنون
برادر گرامی شما از چی ناراحتی؟ کسی اجباری برای شما کرده؟ نمیپسندی نخون؛نمیپسندی نخر
دیگه حق توهین که نداری که؟ کی بشما اجازه داده بیای اینجا و به هر کی خواستی توهین کنی؟یعنی از نظر شما توی رشت بودن عیب و ارادی داره؟ اینجا محل تبادل نظره هرکی هر نظری داره میده؛ اصلا بفرض فرمایش شما درست آقا هادی ال جی زده باشه (که البته نیست) این چه عیبی داره که شما اجازه توهین بخودتون میدین؟ صاحب کارخونه ال جی که نیست.....
خرید شما چه از ال جی و چه سامسونگ و چه پاناسونیک و .... چه سود یا زیانی برای این بنده خدا داره؟
یه کم ادب و چند قطره معرفت بدم نیست ها بخدا....
ارادت :
ناصر
سلام
یک مدل ال ای دی 32 اینچ به من معرفی کنید که کیفیتش خوب باشه و مصرف برقش زیر 70 تا باشه و تا 1 ملیون بیشتر نشه.
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
قیمت پنل های ال جی کاهش پیدا کرده.
برای گرفتن قیمت با نمایندگی ها مراجعه کنید.
با تشکر.
هادی
هادی جان ناراحت نشو ایشون تهران تشریف دارن و سطح فهم و کمال و ادراکشون از همه ما بچه شهرستانیها بیشتره.....!!!!:3::37:
از مژده ای که دادی ممنون ولی اخوی چرا از نمایندگی شهرمون؟ ما یه نمایندگی بیشتر نداریم اونم هادی عزیزه لطف کن خودت مژده ای رو که دادی کامل کن و قیمتهارو بده : 660 و pk760 و 8500 در ایزهای موجود و مختلف
یلدا مبارک ؛ هندونه و آجیل یلدا نوش جون :11::11::11:
ارادت تام :
ناصــر
jabarsink2000
21-12-2010, 20:57
هادی جان ناراحت نشو ایشون تهران تشریف دارن و سطح فهم و کمال و ادراکشون از همه ما بچه شهرستانیها بیشتره.....!!!!:3::37:
از مژده ای که دادی ممنون ولی اخوی چرا از نمایندگی شهرمون؟ ما یه نمایندگی بیشتر نداریم اونم هادی عزیزه لطف کن خودت مژده ای رو که دادی کامل کن و قیمتهارو بده : 660 و pk760 و 8500 در ایزهای موجود و مختلف
یلدا مبارک ؛ هندونه و آجیل یلدا نوش جون :11::11::11:
ارادت تام :
ناصــر
یکم به من وقت بدید برایتون لیست قیمت میگیرم.
چون صبح فروشگاهبودم سوال کردم قیمت ها افزایش داشته؟
گفتن نه افزایش نداشته کاهش هم کرده
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
سلام
یک مدل ال ای دی 32 اینچ به من معرفی کنید که کیفیتش خوب باشه و مصرف برقش زیر 70 تا باشه و تا 1 ملیون بیشتر نشه.
فکر نکنم تو ال جی زیر 70 تا باشه.
چون یه دستگاه داریم که مصرف برق پنل ها را در تصاویر مختلف نشون میده .
تو 32 اگر اشتباه نکرده باشم دور ور 100 است.
با تشکر.
هادی
amahdavi2004
21-12-2010, 21:01
ال سي دي 660 امروز قيمت كردم 1/256/000 تومان؛ ماه قبل من 1/350/000 خريدم.
mehran1115
21-12-2010, 22:46
واقعا که ! این همه آدم به قول خودشون حرفه ای تو این سایت هست ؟!
من 2 ماهه دارم تو همه ی فرم های این سایت راجع به منو مخفی و فریم ور 42SL90 می پرسم یک نفر پیدا نمیشه جواب بده . یا میان میگن قدیمیه.
حالا همه ادعای با سوادی میکنن:18:
kolakola86
22-12-2010, 00:25
یکم بیشتر پست های بنده را مطالع کنید بهتره.
چون بنده بهترین پنل را پاناسونیک میدانم.
ولی شما چون تصویر شناس نیسید پلاسما را تکنولوژی قدیم میدانید.:18:
ولی نظر شما برای هیچ کس ارزش نداره چون تمامی سایت های خارجی بهترین پنل ها را پاناسونیک و پایونیر میدانند.(پلاسما)
تصویر فانتزی ال سی دی چشم شما را گرفته.
انشا الله در پنل های دوم وسوم این مسئله را درک میکنید.
شما هم فکر کنم تهران چون دود غبار زیاده تصویر ال جی را تار دیدید.:27::21::31:
با تشکر.
هادی
منم تو ایران بهترین پنل رو شارپ میدونم(تو ایران 2 بار نوشتم تا از این حرف سو استفاده نشه)
ضمن اینکه اقای تصویر شناس مشخصه روانی تصویر پاناسونیک چشمت رو گرفته دیگه باقیش مهم نیست که انگار از آب گل آلود داری تصویر رو نگاه میکنی:27:
ضمنا الان دیگه بچه 2 ساله هم میدونه بهترین پلاسما پاناسونیک هستش
شما لطفا یکم تصویر شناسیت رو کم کن خیلی حالیته
ما کم میاریم خجالت میکشیم:31:
(هنوز حرفت درباره منو مخفی ال جی یادم نرفته ..... هیچکس نمیتونه کنترل مخصوص میخواد :31:.....)
حالا شما حرفی داری خیلی از سایتها رو هم مشاهده کردم از سی نت گرفته تا ...
نظر شما هم برای هیچ کس ارزش نداره چون فکر کردی هرچی تو خارج از ایران review میشه اینجا هم هست تو تهرانش نیست وای به حال رشت
بنده الان پنل 5ام هستم انشالله پنل دوم شما بعد از ال جی
امیدوارم شما هم وقتی چیزی غیر از ال جی دیدی متوجه منظور بنده بشی
با تشکر
چراغعلی
برادر گرامی شما از چی ناراحتی؟ کسی اجباری برای شما کرده؟ نمیپسندی نخون؛نمیپسندی نخر
دیگه حق توهین که نداری که؟ کی بشما اجازه داده بیای اینجا و به هر کی خواستی توهین کنی؟یعنی از نظر شما توی رشت بودن عیب و ارادی داره؟ اینجا محل تبادل نظره هرکی هر نظری داره میده؛ اصلا بفرض فرمایش شما درست آقا هادی ال جی زده باشه (که البته نیست) این چه عیبی داره که شما اجازه توهین بخودتون میدین؟ صاحب کارخونه ال جی که نیست.....
خرید شما چه از ال جی و چه سامسونگ و چه پاناسونیک و .... چه سود یا زیانی برای این بنده خدا داره؟
یه کم ادب و چند قطره معرفت بدم نیست ها بخدا....
ارادت :
ناصر
دوست عزیز شما هم لطفا تا متوجه چیزی نشدی حرفی نزن اولا اینجا کسی به کسی توهین نکرده داریم بحث میکنیم تو بحثم این چیزا هست
ضمن اینکه اگه توهینی هم بود ایشون شروع کرد
این عین جمله
معذرت خواهی هم باشه ایشون به من بدهکار شایدم شما
ارادتمند
غلامعلی پیروانی
هادی جان ناراحت نشو ایشون تهران تشریف دارن و سطح فهم و کمال و ادراکشون از همه ما بچه شهرستانیها بیشتره.....!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادت تام :
ناصــر
ما ادعای فهم و شعور نکردیم این دوستمون ادعای تصویر شناسی داره
ارادت تام کروز
جبار تیغ زن
---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:24 AM ----------
36 تومن گرون بهت گفتن دوست عزیز 1220000 هستش
چه سایزی؟ از کجا قیمت کردین؟ با گارانتی یا بدون گارانتی ؟در حال خرید کردن هستم اگه یه کم زودتر جواب بدین کلی ممنون میشم
kolakola86
22-12-2010, 13:38
چه سایزی؟ از کجا قیمت کردین؟ با گارانتی یا بدون گارانتی ؟در حال خرید کردن هستم اگه یه کم زودتر جواب بدین کلی ممنون میشم
سایز 42 تهران نمایندگی ال جی
قیمتش هم گفتم
1220000 هستش
البته این قیمیته که من دارم
amahdavi2004
22-12-2010, 14:31
سایز 42 از نمایندگی پردیس (بالای شریعتی تهران) قیمت گرفتم
greenmidi
23-12-2010, 23:27
با سلام
من به کمک شما برای حل مشکلم احتیاج دارم لطفا کمک کنید
من با کابل cat 5 از مادربرد مستقیما به تلویزیون وصل شدم اما ارتباط برقرار نمیشه و ارور میده
در حالت تنظیم خودکار میگه درگاه متصل نیست آدرس دروازه اشتباه است یا متصل نیست
در حالت تنظیم دستی میگه بررسی کنید DHCPتنظیم شده باشد اگر تنظیم نشده به صورت دستی وارد کنید و یک آدرس میدهد
من باید چه کنم لطفا توضیح دهید
amahdavi2004
24-12-2010, 01:25
من هم مثل شما كلي سر كار بودم تا اينكه فهميدم بايد يوزر و پسورد كانكت را داخل خود مودم تعريف كنم و نيازي به هيچ تنظيمي داخل تلويزيون نيست و بايد روي خودكار باشد.
greenmidi
24-12-2010, 02:35
من هم مثل شما كلي سر كار بودم تا اينكه فهميدم بايد يوزر و پسورد كانكت را داخل خود مودم تعريف كنم و نيازي به هيچ تنظيمي داخل تلويزيون نيست و بايد روي خودكار باشد.
اخه من اصلا مودم ندارم باید از کجا یوزر و پسورد رو پیدا کنم
amahdavi2004
25-12-2010, 09:30
دوست عزیز اگر بدون گوشی توانستی با تلفن حرف بزنی بدون مودم هم می توانی به اینترنت وصل شوی!
سلام دوستان
این مدل 47LED8600 قیمتش آن در سایز 47 اینچ 2900000 است! زیاد نیست؟
کیفیت تصاویر آن چگونه است؟ آیا گیرنده دیجیتال ----t دارد؟ چطوری می توان وارد منوی مخفی آن شد و ساعت کارکرد را دید؟
به نظر شما آیا انتخاب 47LED8600 نسبت به samsung c6900 انتخاب بهتری است؟
من بیشتری برای بازی با xbox و نگاه کردن به شبکه های تلویزیونی می خواهم tv بخرم.
ممنون
amir hezarkhani
25-12-2010, 18:10
با سلام
من به کمک شما برای حل مشکلم احتیاج دارم لطفا کمک کنید
من با کابل cat 5 از مادربرد مستقیما به تلویزیون وصل شدم اما ارتباط برقرار نمیشه و ارور میده
در حالت تنظیم خودکار میگه درگاه متصل نیست آدرس دروازه اشتباه است یا متصل نیست
در حالت تنظیم دستی میگه بررسی کنید DHCPتنظیم شده باشد اگر تنظیم نشده به صورت دستی وارد کنید و یک آدرس میدهد
من باید چه کنم لطفا توضیح دهید
دوست عزیز اگر از طریق سوییچ ارتباط بر قرار شود باید کابل به صورت direct باشد و اگر بصورت بدون واسطه وصل شوند باید کابل بصورت cross تهیه گردد (نحوه اتصال سیمهای کابل به کانکتور RG45 )
یکم به من وقت بدید برایتون لیست قیمت میگیرم.
چون صبح فروشگاهبودم سوال کردم قیمت ها افزایش داشته؟
گفتن نه افزایش نداشته کاهش هم کرده
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
فکر نکنم تو ال جی زیر 70 تا باشه.
چون یه دستگاه داریم که مصرف برق پنل ها را در تصاویر مختلف نشون میده .
تو 32 اگر اشتباه نکرده باشم دور ور 100 است.
با تشکر.
هادی
سلام خدمت هادی عزیز
آقا کم پیدا شدین....
ما هنوزم منتظر لیست قیمتهای جدید هستیم فراموشمون نکردین که؟:19:
ارادت :
ناصر
سلام به اساتيد
من مي خواستم LCD660 بخرم ولي رفتم نمايندگي گفت LED5600 بردار
مي خواستم نظرتون رو بدونم
قابليت انطباق مهمتره يا كنتراست؟
ممنون ميشم زودتر جواب بديد
کار تمام شد
من تونستم راه بندازم؛ ؛فقط خيلي از فرمت فيلم ها رو نميخونه؛مثل wmv بعد موزيك رو هم نميشه جلو زد ؛راه حلي داريد؟بعد براي كانورت كردن ويديو ها اندازه تصوير رو جند بزارم تمام صفحه بشه تصوير؟و با كدوم فرمت؟؛
سلام دوستان
این مدل 47LED8600 قیمتش آن در سایز 47 اینچ 2900000 است! زیاد نیست؟
کیفیت تصاویر آن چگونه است؟ آیا گیرنده دیجیتال ----t دارد؟ چطوری می توان وارد منوی مخفی آن شد و ساعت کارکرد را دید؟
به نظر شما آیا انتخاب 47LED8600 نسبت به samsung c6900 انتخاب بهتری است؟
من بیشتری برای بازی با xbox و نگاه کردن به شبکه های تلویزیونی می خواهم tv بخرم.
ممنون
خیلی گرونه.
به نظر من برای خرید تلویزیون نباید بیشتر از 2 میلیون خرج کرد. LED ها خیلی گرونند و به نظر من مزیت خیلی خاصی نسبت به LCD ندارند به غیر از چند مدل خاص.
mehran1115
26-12-2010, 13:52
سلام
توی منو مخفی 42sl90qd فقط کشورهای {EU, AU, SG, ZA, VN, A-Only} وجود داره. مدل فریم ور هم 3.18.00 هستش.
1- مشکلم اینه که تلتکست فارسی ندارم!؟
2- آخرین فریم ور ارائه شده واسه این مدل چه ورژنیه؟
3- A-Only یعنی کجا؟
amir hezarkhani
27-12-2010, 09:05
من تونستم راه بندازم؛ ؛فقط خيلي از فرمت فيلم ها رو نميخونه؛مثل wmv بعد موزيك رو هم نميشه جلو زد ؛راه حلي داريد؟بعد براي كانورت كردن ويديو ها اندازه تصوير رو جند بزارم تمام صفحه بشه تصوير؟و با كدوم فرمت؟؛
دوست عزیز نرم افزار nero که همراه TV تحویل داده می شه قابلیت خاصی نداره نرم افزار mezzmo یا wildmedia server قابلیتهای فراوانی دارند از جمله transcoding که تبدیل فرمت فیلم همزمان با پخش اون هست که فرمتهایی که برای TV قابل پخش نیست به نرم افزار معرفی می شه و در هنگام پخش به فرمت قابل قبول تبدیل و ارسال می شه
دوست عزیز اگر بدون گوشی توانستی با تلفن حرف بزنی بدون مودم هم می توانی به اینترنت وصل شوی!
سلام
-احمد جان میشه بگی تو این تلویزیون وقتی تصویر بعضی از کانالها بخصوص تو م.ا.ه.و.ا.ر.ه از بالا و پایین جمع شده نمایش داده میشن و بالا پایین صفحه سیاهه؛تو اغلب تلویزیونها دگمه ای روی کنترل هست که ابعاد تصویر رو تغییر میده و صفحه رو پر میکنه؛اصطلاح فنی شو نمیدونم به این عملکرد چی میگن ؛ تواین تلویزیون هم همچه امکانی هست یانه؟
اصولا میخوام بدونم وقتی نصف صفحه نمایش بخاطر همون سیاهی بالا پایین از دست رفته این تلویزیون میتونه کاری براش بکنه؟ مثل چیزی که مثلا EX500 سونی میکنه؟
ارادت :
ناصر
amahdavi2004
27-12-2010, 14:37
سلام
-احمد جان میشه بگی تو این تلویزیون وقتی تصویر بعضی از کانالها بخصوص تو م.ا.ه.و.ا.ر.ه از بالا و پایین جمع شده نمایش داده میشن و بالا پایین صفحه سیاهه؛تو اغلب تلویزیونها دگمه ای روی کنترل هست که ابعاد تصویر رو تغییر میده و صفحه رو پر میکنه؛اصطلاح فنی شو نمیدونم به این عملکرد چی میگن ؛ تواین تلویزیون هم همچه امکانی هست یانه؟
اصولا میخوام بدونم وقتی نصف صفحه نمایش بخاطر همون سیاهی بالا پایین از دست رفته این تلویزیون میتونه کاری براش بکنه؟ مثل چیزی که مثلا EX500 سونی میکنه؟
ارادت :
ناصر
اگر از فلش دریافت کند راهی برای پر کردن صفحه ندارد (ظاهراً همه تی وی ها این طوری اند) ولی اگر از دستگاهی مثل ر سیو ر یا ستاپ باکس بگیرد با دکمه Quick view می توان با تغییر سایز صفحه را پر کرد.
سلام...این اولین پست منه...دوستان من یه lcd660 lg گرفتم....میخواستم بدونم ایا میشه بین تی وی و لپ تاپ فایلهای صوتی و تصویری رو به گونه ای از طریق پورت lan به اشتراک گذاشت که زمانیکه روی لپ تاپ اجرا میشن تی وی نشونشون بده؟ با گلیداران که تماس گرفتم گفتن نمیشه :41:
اما بر اساس مطالب این تاپیک فک میکنم این کار شدنیه...ایا اساسا این کار شدنیه؟ و میشه یک آموزش تصویری و کامل برای این کار در این تاپیک قرار بدین؟؟لطف کنید و جواب بدین ممنون میشم
لپ تاپ من cor i5 4Gram
مودمم DLINK DSL-2640U
TV LCD660 42
مرسی :20:
اگر از فلش دریافت کند راهی برای پر کردن صفحه ندارد (ظاهراً همه تی وی ها این طوری اند) ولی اگر از دستگاهی مثل ر سیو ر یا ستاپ باکس بگیرد با دکمه Quick view می توان با تغییر سایز صفحه را پر کرد.
با تشکر و سلام دوباره
آقا من به هر دری زدم نتونستم کنترل اینو ببینم میشه یه عکسی چیزی از دسته کنترلش بذارین؟
-میخوام ببینم ریموتش چه شکلیه؟
jabarsink2000
27-12-2010, 21:31
با تشکر و سلام دوباره
آقا من به هر دری زدم نتونستم کنترل اینو ببینم میشه یه عکسی چیزی از دسته کنترلش بذارین؟
منو را به فارسی تغییر بدهید.
در منو قسمت تصویر
قسمت نسبت ابعاد تصویر
از گزینه زوم سینما استاده کنید.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
سلام...این اولین پست منه...دوستان من یه lcd660 lg گرفتم....میخواستم بدونم ایا میشه بین تی وی و لپ تاپ فایلهای صوتی و تصویری رو به گونه ای از طریق پورت lan به اشتراک گذاشت که زمانیکه روی لپ تاپ اجرا میشن تی وی نشونشون بده؟ با گلیداران که تماس گرفتم گفتن نمیشه :41:
اما بر اساس مطالب این تاپیک فک میکنم این کار شدنیه...ایا اساسا این کار شدنیه؟ و میشه یک آموزش تصویری و کامل برای این کار در این تاپیک قرار بدین؟؟لطف کنید و جواب بدین ممنون میشم
لپ تاپ من cor i5 4Gram
مودمم DLINK DSL-2640U
TV LCD660 42
مرسی :20:
بیسیم که بعید میدونم چون شما نیاز به یو اس بی وایرلس ال جی دارید.(با یو اس بی وایرلس مارک های دیگر تست شد جواب نداد)
اما فکر کنم با کابل لن میشه.
اگر از کابل لن می خواهید استفاده کنید فکر کنم تون بوک را با کابل اچ دی وصل کنید راحت تر باشه.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
سلام خدمت هادی عزیز
آقا کم پیدا شدین....
ما هنوزم منتظر لیست قیمتهای جدید هستیم فراموشمون نکردین که؟:19:
ارادت :
ناصر
ببخشید .
با استقبالی که اون دستمون از ما کرد زیاد دیگه این قسمت نمیام.
دوستان هم اگر مشکلی داشته باشن بنده در پیام خصوصی راهنمایی میکنم.
شما هم سایز های مختلف و مدل های مختلف را برام پیام خصوصی کنید.
بنده براتون قیمتش را در میارم.
با تشکر.
هادی
mehdi-abi
27-12-2010, 23:05
من وقتی از طریق یو اس بی فیلم میبینم و زیرنویس فیلم رو هم در داخل فایل هستش
چرا گزینه زیرنویس غیر فعال هستش و زیرنویس و باید چه جوری فعال کنم مدل تیویزیون من
660 هستش و 42 اینچ هست
ممنون میشم کمک کنید
ممنون از لطفتون اقا هادی عزیز
با hdmi وصل کردم کیفیت خوبی هم داره اما این کابل رو من 15 هزار تومان خریدم و 5 متر هم هست ایا استفاده از این کابل که از نوع چینی و معمولی است در حالیکه اصلش بین 30 تا 40 هزار تومان است مشکلی برای تی وی و لپ تاپ ایجاد نمیکنه؟ راستی تی وی من هم فرمت dat و wma رو پخش نمیکنه با گلدیران که تماس گرفتم گفتن که قرار هم نیست پخش کنه و در کاتالوگش هم چنین چیزی نیست !!!!
در مورد زیر نویسها هم لطف میکنید بیشتر توضیح بدین چون تی وی نشونشون نمیده برای دیدنشون باید چیکار کنم؟. من تی وی رو آپدیت هم کردم.بازم ازتون ممنونم
mehran1115
28-12-2010, 13:54
سلام
توی منو مخفی 42sl90qd فقط کشورهای {EU, AU, SG, ZA, VN, A-Only} وجود داره. مدل فریم ور هم 3.18.00 هستش.
1- مشکلم اینه که تلتکست فارسی ندارم!؟
2- آخرین فریم ور ارائه شده واسه این مدل چه ورژنیه؟
3- A-Only یعنی کجا؟
jabarsink2000
29-12-2010, 12:28
ممنون از لطفتون اقا هادی عزیز
با hdmi وصل کردم کیفیت خوبی هم داره اما این کابل رو من 15 هزار تومان خریدم و 5 متر هم هست ایا استفاده از این کابل که از نوع چینی و معمولی است در حالیکه اصلش بین 30 تا 40 هزار تومان است مشکلی برای تی وی و لپ تاپ ایجاد نمیکنه؟ راستی تی وی من هم فرمت dat و wma رو پخش نمیکنه با گلدیران که تماس گرفتم گفتن که قرار هم نیست پخش کنه و در کاتالوگش هم چنین چیزی نیست !!!!
در مورد زیر نویسها هم لطف میکنید بیشتر توضیح بدین چون تی وی نشونشون نمیده برای دیدنشون باید چیکار کنم؟. من تی وی رو آپدیت هم کردم.بازم ازتون ممنونم
در مورد کابل مشکلی نیست.
در مورد گلدیران هم این 2 فرمتی که شما گفتید اصلا به گوششان نخورده.
در مورد زیر نویس:
ایا نام زیرنویس را با نام فیلم یکی کردید؟
ایا زیر نویس داخل فولدر فیلم قرار دارد؟
چه زیر نویس هایی را امتحان کردید.
با تشکر.
هادی
hassan1234
29-12-2010, 17:01
هادی جان سلام من بالاخره یه سری 5400سایز42گرفتم چون ماهواره دارم شبکه های ایرانوازطریق ماهواره دریافت میکنم اگه پخش دیجیتال توی شهرما برقرارشه لزومی داره مبدل دیجیتال بگیرم؟کیفیت تصویربامبدل دیجیتال تغییری میکنه یا همین انتن ماهواره هم کارمبدل دیجیتال روانجام میده؟
سلام دوستان جهت اطلاع فروش زمستانی تلویزیونهای LG از امروز 8 دی ماه 1389 شروع شده.
jabarsink2000
29-12-2010, 21:07
هادی جان سلام من بالاخره یه سری 5400سایز42گرفتم چون ماهواره دارم شبکه های ایرانوازطریق ماهواره دریافت میکنم اگه پخش دیجیتال توی شهرما برقرارشه لزومی داره مبدل دیجیتال بگیرم؟کیفیت تصویربامبدل دیجیتال تغییری میکنه یا همین انتن ماهواره هم کارمبدل دیجیتال روانجام میده؟
مبارک باشه.
منظور شما را از مبدل دیجیتال متوجه نمی شوم؟
5400 که تیونر داخلی دیجیتال داره.
فقط باید کابل انتن را به فیش انتن تلویزیون اتصال دهید و کانال یابی کنید
اگر تیونر فال باشد.
تصویر ماهوراه با دیجیتال هم هیچ فرقی نمیکنه بیشتر باشه کمتر نیست.
با تشکر.
هادی
mehdi-abi
29-12-2010, 22:30
ممنون از شما من نام فایلها و زیرنویس و یکی کردم درست شد ولی الآن مشکلی که با زیرنویس دارم اینه که زیرنویس و مرتب نشون نمیده و یک سطر و پائین نشون میده و سطر دیگه وسط و یا بالا حالا مشکل چیه که همه زیرنویس و پائین نشون نمیده ؟؟؟؟؟
سلام دوستان جهت اطلاع فروش زمستانی تلویزیونهای LG از امروز 8 دی ماه 1389 شروع شده.
-باسلام و تشکر
تغییری هم تو قیمتهاش داده یا فقط یه اسم " فروش زمستانی " گذاشته روش ؟
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
مبارک باشه.
منظور شما را از مبدل دیجیتال متوجه نمی شوم؟
5400 که تیونر داخلی دیجیتال داره.
فقط باید کابل انتن را به فیش انتن تلویزیون اتصال دهید و کانال یابی کنید
اگر تیونر فال باشد.
تصویر ماهوراه با دیجیتال هم هیچ فرقی نمیکنه بیشتر باشه کمتر نیست.
با تشکر.
هادی
سلام خدمت هادی عزیز
بسلامتی طبق گفته دوست جدیدمون فروش زمستانی هم شروع شده ؛ ایشالله روزی بیست سی تا تلویزیون از اون گنده گروناش بفروشی
آقا قولت که یادت نرفته؟ لیست قیمت رو میگم
-این فروش ویژه زمستونی هم رو قیمتها اثر کرده و پایینترشون آورده؟
ارادت :
ناصر
jabarsink2000
30-12-2010, 14:32
او اینکه بنده نه فروشنده lcd هستم نه فروشگاه دارم.
فقط خواستم به دوستان به خاطر ارتباطی که با شرکت دارم یه کمکی کنم.
با تشکر.
هادی
این قیمتی هست که بنده دارم.
در نظر داشته باشید بالاتر از این قیمت اصلا نخرید :
LCD
LCD ال جی 22 LCD 340
قیمت : 2,550,000 ریال
LCD ال جی 32 LCD 470
قیمت : 6,200,000 ریال
LCD ال جی 42 LCD 660
قیمت : 12,200,000 ریال
LCD ال جی 22 LCD 320
قیمت : 2,450,000 ریال
LCD ال جی 32 LCD 320
قیمت : 5,250,000 ریال
LCD ال جی 42 LCD 560
قیمت : 11,200,000 ریال
LCD ال جی 32 LCD 560
قیمت : 6,700,000 ریال
LCD ال جی 42 LCD 430
قیمت : 8,900,000 ریال
LCD ال جی 32 LCD 340
قیمت : 5,500,000 ریال
LCD ال جی 46 LCD 560
قیمت : 17,500,000 ریال
LCD ال جی 26 LCD 340
قیمت : 4,200,000 ریال
LCD ال جی 32 LCD 660
قیمت : 7,100,000 ریال
LCD ال جی 26 LCD 320
قیمت : 4,050,000 ریال
LCD ال جی 37 LCD 470
قیمت : 8,200,000 ریال
LCD ال جی 47 LCD 470
قیمت : 13,300,000 ریال
LCD ال جی 37 LCD 660
قیمت : 9,400,000 ریال
LCD ال جی 47 LCD 660
قیمت : 16,300,000 ریال
LCD ال جی 55 LCD 660
قیمت : 29,900,000 ریال
LCD ال جی 42 LCD 470
قیمت : 9,400,000 ریال
LED
LED ال جی 32 LED 5600
قیمت : 9,650,000 ریال
LED ال جی 42 LED 5400
قیمت : 14,100,000 ریال
LED ال جی 47 LED 8600
قیمت : 29,000,000 ریال
LED ال جی 32 LED 7600
قیمت : 10,650,000 ریال
LED ال جی 42 LED 7600
قیمت : 18,800,000 ریال
LED ال جی 47 LE 5400
قیمت : 21,000,000 ریال
LED ال جی 37 LED 5600
قیمت : 12,500,000 ریال
LED ال جی 42 SL 900
قیمت : 16,500,000 ریال
LED ال جی 47 LE 7500
قیمت : 26,000,000 ریال
LED ال جی 42 LED 5600
قیمت : 16,200,000 ریال
LED ال جی 47 SL 900
قیمت : 22,000,000 ریال
LED ال جی 55 LE 7500
قیمت : 46,900,000 ریال
LED ال جی 42 LED 4700
قیمت : 15,900,000 ریال
LED ال جی 47 LED 4700
قیمت : 23,500,000 ریال
LED ال جی 55 LE 5500
قیمت : 44,000,000 ریال
LED ال جی 42 LED 8500
قیمت : 2,400,000 ریال
LED ال جی 47 LED 5600
قیمت : 24,000,000 ریال
Plasma
پلاسما ال جی 42 PJ 250
قیمت : 7,500,000 ریال
پلاسما ال جی 50 PK 550 R
قیمت : 15,500,000 ریال
پلاسما ال جی 42 PJ 350
قیمت : 7,990,000 ریال
پلاسما ال جی 50 PJ 250
قیمت : 12,000,000 ریال
پلاسما ال جی 50 PK 760 R
قیمت : 19,500,000 ریال
پلاسما ال جی 42 PJ 650
قیمت : 8,990,000 ریال
پلاسما ال جی 50 PJ 350
قیمت : 12,900,000 ریال
پلاسما ال جی 42 PJ 560
قیمت : 9,800,000 ریال
پلاسما ال جی 50 PJ 650
قیمت : 13,900,000 ریال
hassan1234
30-12-2010, 14:44
هادی جان منظورم ازمبدل دیجیتال همون دستگاهی هست که امواج انالوگ روبه دیجیتال تبدیل میکنه ومادیران میفروشه اینجا توی شهرستان متاسفانه اطلاعات نصابها خیلی پایینه خیلی هاشون اسم تیونردیجیتال تاحالابه گوششون نخورده چه برسه به اینکه بخوان نصبش کتندجالبه وقتی میخواستم این مدل(سری5400)روبخرم زنگ زدم گلدیران پرسیدم full hdهست یانه گفتندنیست گفتم روش که نوشته هست شماره همراهموگرفت گفت کارشناسمون فردابهت زنگ میزنه وجوابتومیده صبح کارشناس گلدیران زنگ زدبه همراهم وگفت این مدل full hdنیست بهش گفتم من کاتالوگ چاپ گلدیران رودارم که نوشته این مدل (سری5400)42و47اینچش full hdبهم گفت بیشتربررسی میکنم و1ربع دیگه باهات تماس میگیرم1ربع دیگه زنگ زدوگفت حق باتوبود سری5400سایز42و47 فوله جالبتراینکه 3بارباگلدیران تماس گرفتم وهر3باربهم گفتند سری5400و660تله تکست نداره وقتی به اصطلاح کارشناساشون ازچیزی که میفروشند اینقدر بی اطلاعند ازنصابها چه انتظاری داری
jabarsink2000
30-12-2010, 15:01
هادی جان منظورم ازمبدل دیجیتال همون دستگاهی هست که امواج انالوگ روبه دیجیتال تبدیل میکنه ومادیران میفروشه اینجا توی شهرستان متاسفانه اطلاعات نصابها خیلی پایینه خیلی هاشون اسم تیونردیجیتال تاحالابه گوششون نخورده چه برسه به اینکه بخوان نصبش کتندجالبه وقتی میخواستم این مدل(سری5400)روبخرم زنگ زدم گلدیران پرسیدم full hdهست یانه گفتندنیست گفتم روش که نوشته هست شماره همراهموگرفت گفت کارشناسمون فردابهت زنگ میزنه وجوابتومیده صبح کارشناس گلدیران زنگ زدبه همراهم وگفت این مدل full hdنیست بهش گفتم من کاتالوگ چاپ گلدیران رودارم که نوشته این مدل (سری5400)42و47اینچش full hdبهم گفت بیشتربررسی میکنم و1ربع دیگه باهات تماس میگیرم1ربع دیگه زنگ زدوگفت حق باتوبود سری5400سایز42و47 فوله جالبتراینکه 3بارباگلدیران تماس گرفتم وهر3باربهم گفتند سری5400و660تله تکست نداره وقتی به اصطلاح کارشناساشون ازچیزی که میفروشند اینقدر بی اطلاعند ازنصابها چه انتظاری داری
5400 تیونر دیجیتال دارد.
نیازی هم به تیونر خارجی دیجیتال ندارد
این شرکت فقط به درد این میخوره که ال سی دی بخری چند ماه کار کنی بعد خرابش کنی بفرستی گارانتی تعویض کنند.
این کار رو خوب بلدن یعنی دست به تعویض عالی.
با تشکر.
هادی
mehdi-abi
30-12-2010, 18:09
ممنون از شما من نام فایلها و زیرنویس و یکی کردم درست شد ولی الآن مشکلی که با زیرنویس دارم اینه که زیرنویس و مرتب نشون نمیده و یک سطر و پائین نشون میده و سطر دیگه وسط و یا بالا حالا مشکل چیه که همه زیرنویس و پائین نشون نمیده ؟؟؟؟؟
آقا هادی اگه میشه میگید مشکل چیه ؟؟؟؟
jabarsink2000
30-12-2010, 18:42
پس الان نشون میده دیگه مشکلی نیست.
قبل از هر کاری نرم افزار تی وی را اپدیت کنید.
بعد اگر درست نشد باید در منوی تنظمات زیر نویس مشکل خودتان را حل کنید.
با تشکر.
هادی
mehran1115
30-12-2010, 23:42
سلام
میشه یک سایت به من معرفی کنید تا بتونم سوالاتم را راجع به ال ای دی ال جی بپرسم؟
البته یک جا که یکی بلد باشه جواب بده
با تشکر
jabarsink2000
31-12-2010, 12:52
سلام
میشه یک سایت به من معرفی کنید تا بتونم سوالاتم را راجع به ال ای دی ال جی بپرسم؟
البته یک جا که یکی بلد باشه جواب بده
با تشکر
شما از sl900 چه می خواهید که تیونر انولگ ان به دیجیتال تبدیل شود؟
یا اگر مشکل زیرنویس دارد ما براش برنامه بنوسیم؟
فرمت مختلف پخش نمی کند من درستش کنم؟
به اینترنتی وصل نمی شود من پورت لن برای ان قرار دهم.
پنلی که از رده خارج شده نه من نه هیچ کس دیگر کاری نمی توانیم انجام بدیم.
اگر هم مشکل نرم افزاری داشته باشد ما نمی توانیم فریمور اروپایی به ان بدهیم در سایت ایران هم که فریمور موجود نیست.
از این فورم هم اپدیت تر هیچ جا پیدا نمی کنی.
به غیر از فورم خارجی.
اگر کاری از دسته بنده بر می امد حتما کمک می کردم.
با تشکر.
هادی
در مورد کابل مشکلی نیست.
در مورد زیر نویس:
با تشکر.
هادی
سلام..ببخشید با تاخیر جواب میدم.... ایا راهی هست که تی وی بتونه این 2 فرمت رو پخش کنه؟ آپدیتش هم کردم اما باز هم جواب نداد و پخش نکرد...فرمت bup هست زیر نویسش
از راهنماییهاتون ممنونم
در مورد کابل مشکلی نیست.
در مورد زیر نویس:
با تشکر.
هادی
سلام..ببخشید با تاخیر جواب میدم.... ایا راهی هست که تی وی بتونه این 2 فرمت رو پخش کنه؟ آپدیتش هم کردم اما باز هم جواب نداد و پخش نکرد...فرمت bup هست زیر نویسش
از راهنماییهاتون ممنونم:11:
سلام
به چه طریق می توان وارد منوی مخفی 47LED8600 شد و ساعت کارکرد تلویزیون را متوجه شد؟
ممنون
jabarsink2000
01-01-2011, 10:16
سلام
به چه طریق می توان وارد منوی مخفی 47LED8600 شد و ساعت کارکرد تلویزیون را متوجه شد؟
ممنون
کلید منو بعد قرمز رو فشار بدید، در منویی که ظاهر میشه وارد قسمت اطلاعات خدمات/محصول بشید و مدت استفاده رو ببینید.
با تشکر.
هادی
اقا هادی جواب من رو هم لطف میکنید بدید...مرسی:20:
mehdi n73
01-01-2011, 15:48
هادی جان ممنون از اینکه قیمت ها رو گذاشتی. امیدوارم همیشه موفق باشی.
mehran1115
01-01-2011, 23:06
شما از sl900 چه می خواهید که تیونر انولگ ان به دیجیتال تبدیل شود؟
یا اگر مشکل زیرنویس دارد ما براش برنامه بنوسیم؟
فرمت مختلف پخش نمی کند من درستش کنم؟
به اینترنتی وصل نمی شود من پورت لن برای ان قرار دهم.
پنلی که از رده خارج شده نه من نه هیچ کس دیگر کاری نمی توانیم انجام بدیم.
اگر هم مشکل نرم افزاری داشته باشد ما نمی توانیم فریمور اروپایی به ان بدهیم در سایت ایران هم که فریمور موجود نیست.
از این فورم هم اپدیت تر هیچ جا پیدا نمی کنی.
به غیر از فورم خارجی.
اگر کاری از دسته بنده بر می امد حتما کمک می کردم.
با تشکر.
هادی
خدا را شکر که شما حداقل جواب منو دادی
نه عزیزم من مشکل تیونر ندارم چون خودش دیجیتال داره. (sl90qd)
به لن و اینترنت هم کاری ندارم
* فقط توی منو مخفی ابران نداره (تلتکستم فارسی نیست) - اگه میشه کاری براش کرد لطفا راهنمایی کنید
** "اگر هم مشکل نرم افزاری داشته باشد ما نمی توانیم فریمور اروپایی به ان بدهیم" چرا؟
jabarsink2000
02-01-2011, 12:53
خدا را شکر که شما حداقل جواب منو دادی
نه عزیزم من مشکل تیونر ندارم چون خودش دیجیتال داره. (sl90qd)
به لن و اینترنت هم کاری ندارم
* فقط توی منو مخفی ابران نداره (تلتکستم فارسی نیست) - اگه میشه کاری براش کرد لطفا راهنمایی کنید
** "اگر هم مشکل نرم افزاری داشته باشد ما نمی توانیم فریمور اروپایی به ان بدهیم" چرا؟
از شهرهی مرزی خرید کردید؟
ساخت کجاست ؟
مدل فنی کامل؟
با تشکر.
هادی
mehran1115
02-01-2011, 13:57
از شهرهی مرزی خرید کردید؟
ساخت کجاست ؟
مدل فنی کامل؟
با تشکر.
هادی
سلام
پشتش نوشته کره ای
مدل 42SL90QD و ورژن فریم ور هم 03.18.00 هستش.
داخل منو مخفی فقط کشورهای EU, AU, SG, ZA, VN, A-Only را داره که هیچکدام فارسی را ساپورت نمیکنه
با تشکر
jabarsink2000
02-01-2011, 19:39
سلام
پشتش نوشته کره ای
مدل 42SL90QD و ورژن فریم ور هم 03.18.00 هستش.
داخل منو مخفی فقط کشورهای EU, AU, SG, ZA, VN, A-Only را داره که هیچکدام فارسی را ساپورت نمیکنه
با تشکر
از شهر مرزی خرید کردید؟
با تشکر.
هادی
کلید منو بعد قرمز رو فشار بدید، در منویی که ظاهر میشه وارد قسمت اطلاعات خدمات/محصول بشید و مدت استفاده رو ببینید.
با تشکر.
هادی
سلام آقا هادی
ضمن تشکر می خواستم بدانم آیا امکان صفر کردن ساعت کارکرد تلویزیون وجود دارد؟
ممنون:11:
mehran1115
03-01-2011, 14:21
از شهر مرزی خرید کردید؟
با تشکر.
هادی
بله از بانه
درمورد ال جي550 ld اگر ميشه راهنمايي بفرماييد
p_o_u_y_a
07-01-2011, 16:59
سلام.
پس 5400 42اینچ full HD هستش دیگه؟؟؟
راستی راضی هستی ازش؟؟ به نظرت این خوبه یا پلاسمای v20 پاناسونیک 42 اینچ؟؟؟
با سلام، من می خواستم از بانه LED8600 بخرم اما اونا هنوز نداشتن. شما نمی دانید اونجا هست .؟ اگر هست چه قیمتی دارد. خیلی ممنون اگه راهنمایی ام کنید.
mehdi-abi
10-01-2011, 20:42
پس الان نشون میده دیگه مشکلی نیست.
قبل از هر کاری نرم افزار تی وی را اپدیت کنید.
بعد اگر درست نشد باید در منوی تنظمات زیر نویس مشکل خودتان را حل کنید.
با تشکر.
هادی
چه جوری باید نرمافزار ال سی دی 42 660 رو آپدیت کنم ؟
jabarsink2000
11-01-2011, 12:55
چه جوری باید نرمافزار ال سی دی 42 660 رو آپدیت کنم ؟
اینترنت را به تلویزیون وصل کنید.(مودم شما باید به صورت pppoe تنظیم باشد یعنی بدون نیاز به کانکشن به اینترنت وصل شود)
بعد دکمه نتکاست را فشار دهید.
اگر اپدیت جدید موجود باشد.
تی وی شما اپدیت می شود.
با تشکر.
هادی
سلام دوستان
میخواستم ببینم نظراتتون در مورد یه ال سی دی (یا ال ای دی) بین 46 تا 55 چیه؟
چه مدل هایی پیشهاد میشه؟ترجیحا سامسونگ.(حالا برند های دیگه هم باشه زیاد مهم نیست!)
قیمتش هم رو بگید لطفا.
این ال سی دی هایی که سر مرز ها میفروشن چطورن؟
4 تا از فامیلون به مدت حدود 6 ماه تا یه سال که گرفتن و راضین.نظر شما چیه؟
با تشکر...
سلام هادی جان
من یک مارک و مدل مد نظرم هست خواستم نظرتون رو بدونم
LG 37LED5600
این ها مشخصاتش هست اگه اشتباه میگم لطفاً بگید:10:
37 inch
LED backlight
Full HD
Contrast 5.000.000:1
100 Hz digital
USB
Bluetooth
HDMI
DLNA
...
سوال هم دارم:
1. گیرنده دیجیتال هم داخلش داره؟
2. پلتفرم NetCast هم داره؟ (یعنی به اصطلاح SmartTV هستش؟)
3. چرا توی سایت خود LG این مدل وجود نداره؟
با تشکر:11:
speed700
13-01-2011, 01:39
با سلام دوستان . دمتون گرم گفتگو های خیلی جالبی داشتین خیلی چیزا یاد گرفتم. ولی هر کی میدونه راهنماییم کنه: ما اگه خدا بخواد می خوایم یه led 5600 lg 37 یا یه lcd660 37 بخریم. می خواستم بدونم اگه تلوزیون دیجیتال 5600 کار نمیده چرا بیخودی پول اضافی بدم یه 660 بگیرم چون 90% امکاناتشون مثل همه تازه 660 قدرت تفکیک پذیریش 100 هرتز بالاتر از 5600 است. لطفا بگین کداماشون بهترند با قیمت روزشون. ببخشید اگه نوشته هام یه کم مشکل داره آخه با گوشی نوشتم:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.