مشاهده نسخه کامل
: مشکل از کجاست؟
mehdi_d.a
20-07-2010, 14:15
سلام
بچه ها من سیستمم یه مشکلی پیدا کرده .حدود یک ماه پیش کارت گرافیکم خراب شد.کارت گرافیکم گیگا بایت بود.مدل جیفورس 8400 =512 مگ .ریل هم بود.شرکت گارانتی بهم یه کارت ا گیگ=9500 را داد از همون مدل.من ویندوزم را هم عوض کردم و یه ویندوز جدید نصب کردم.الان مشکلم اینه که موقعی که ویندوزم را ریست میکنم موقع ریست چراغ مانیتور که خاموش میشه دیگه روشن نمیشه و ویندوز بالا نمیاد.مجبور میشم دکمه دستی پاور را فشار بدم تا ویندوز شروع به بالا اومدن بکنه.حدود دو ماهه که این مشکل را دارم.با کارت گرافیک قدیمی و ویندوز قدیمی هم این مشکل را داشتم(2 ماهه سیستمم این مشکل را پیدا کرده)بچه ها به نظرتون مشکل از کجاست؟ممنون میشم که راهنماییم کنید.:41:
alborz_k
20-07-2010, 14:22
سلام
بچه ها من سیستمم یه مشکلی پیدا کرده .حدود یک ماه پیش کارت گرافیکم خراب شد.کارت گرافیکم گیگا بایت بود.مدل جیفورس 8400 =512 مگ .ریل هم بود.شرکت گارانتی بهم یه کارت ا گیگ=9500 را داد از همون مدل.من ویندوزم را هم عوض کردم و یه ویندوز جدید نصب کردم.الان مشکلم اینه که موقعی که ویندوزم را ریست میکنم موقع ریست چراغ مانیتور که خاموش میشه دیگه روشن نمیشه و ویندوز بالا نمیاد.مجبور میشم دکمه دستی پاور را فشار بدم تا ویندوز شروع به بالا اومدن بکنه.حدود دو ماهه که این مشکل را دارم.با کارت گرافیک قدیمی و ویندوز قدیمی هم این مشکل را داشتم(2 ماهه سیستمم این مشکل را پیدا کرده)بچه ها به نظرتون مشکل از کجاست؟ممنون میشم که راهنماییم کنید.:41:
سلام. مشخصات کامل سیستمتون رو بگین؟ از درست متصل بودن کابل ها و همچنین درست قرار گرفتن ماژول های رم و کارت گرافیک مطمئن بشین . بهتره بایوس رو هم آپدیت کنید .
mehdi_d.a
20-07-2010, 14:59
سلام. مشخصات کامل سیستمتون رو بگین؟ از درست متصل بودن کابل ها و همچنین درست قرار گرفتن ماژول های رم و کارت گرافیک مطمئن بشین . بهتره بایوس رو هم آپدیت کنید .
main bord:giga p31ds3l
cpu:intel2160 core2 dou
ram:2x1024ddr2
hdd:250 sta
vga:1 g=9500 geforce
alborz_k
20-07-2010, 15:22
main bord:giga p31ds3l
cpu:intel2160 core2 dou
ram:2x1024ddr2
hdd:250 sta
vga:1 g=9500 geforce
خب اگه تمام کابل ها درست وصل شدن (به خصوص کابل مانیتور ) و رم ها هم کاملأ تمیز هستند و در جاشون به صورت درست نصب شدن ، پس مشکل از بایوس مادربرد هست . یک بار با برداشتن جامپر cmos اون رو ریست کنید ، بهتره بایوس رو هم به روز کنید . به احتمال زیاد باید مشکلتون حل بشه .
راستی مدل پاورتون چیه؟
mehdi_d.a
21-07-2010, 17:04
خب اگه تمام کابل ها درست وصل شدن (به خصوص کابل مانیتور ) و رم ها هم کاملأ تمیز هستند و در جاشون به صورت درست نصب شدن ، پس مشکل از بایوس مادربرد هست . یک بار با برداشتن جامپر cmos اون رو ریست کنید ، بهتره بایوس رو هم به روز کنید . به احتمال زیاد باید مشکلتون حل بشه .
راستی مدل پاورتون چیه؟
کابل مانیتور که درسته.من زیاد اطلاعات کامپیوتریم بالا نیست.میشه راهنمایی کنید جامپر cmos دقیقا چی هست و تو کدوم قسمته؟یه سوال دیگه بایوس مادر بورد را از سایت گیگا بایت باید آپدیت کنم؟برای آپدیتش باید چگونه عمل کنم؟
mehdi_d.a
21-07-2010, 20:59
مشکل حل شد:20:.دکمه پشت کیس که برای قطع برق پاور هست را یکبار خاموش و روشن کردم مشکل به صورت موقت حل شد.کسی میدونه علتش چیه؟:13:
alborz_k
22-07-2010, 12:37
مشکل حل شد:20:.دکمه پشت کیس که برای قطع برق پاور هست را یکبار خاموش و روشن کردم مشکل به صورت موقت حل شد.کسی میدونه علتش چیه؟:13:
2 احتمال کلی داره ، یکیش اینه که مشکل از پاور بوده که ظاهرأ بر طرف شده .و احتمال دیگه این هست که با قطع برق cmos پاک شده و به حالت default برگشته و مشکلش حل شده . در کل چیزی که مهمه اینه که مشکلتون حل شده! :دی:
mehdi_d.a
23-07-2010, 13:21
یه سوال دیگه ؟این مدل پاور را کجاش نوشته هر چی گشتم پیدا نکردم؟میشه چند تا از مدل های معروف را اسماشون را بگید؟این قدرت پاور را باv نوشته میشه یاw?:20:
alborz_k
24-07-2010, 13:36
یه سوال دیگه ؟این مدل پاور را کجاش نوشته هر چی گشتم پیدا نکردم؟میشه چند تا از مدل های معروف را اسماشون را بگید؟این قدرت پاور را باv نوشته میشه یاw?:20:
روی کاورش باید نوشته شده باشه . از معروف ترین شرکت های جهانی ساخت پاور ، cooler master , acbel,silverthrone هستند و مارک های دیگه ای هم هستند مثل memonex , ocz,corssair , zalman ,... و در ایران هم پاور های فوق العاده مرغوب green به فروش می ره .
توان هر قطعه ای رو با وات w می سنجند که حاصل ضرب جریانئ عبوریئ I و ولتاژ V هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.