ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا هنوز امکان رشد قد دارم؟؟

Amirdb
20-07-2010, 13:41
سلام
من الآن 18 سالمه و قدم 177 هست.
وزنم هم 78 کیلوئه.که البته این یه سال حدودا 7-8 کیلو اضافه وزن داشتم(به دلیل کنکور)
میخواستم بپرسم ایا هنوز امکان رشد قد دارم؟؟تا چه سنی؟
با خوردن چه غذاهایی و انجام چه کارهایی میتونم بیشتر رشد کنم؟؟

قدر مادر 157/قد پدر 178

morsadr
20-07-2010, 15:32
فکر کنم هنوز بازم جا داشته باشید .:46:
یک عکس از استخوانهای بلند و تفسیر آن توسط پزشک رادیولوژی و اینکه ببنیند آیا صفحه رشد بسته شده یا نه جواب قطعی سوال شما خواهد بود .
غذای خاصی نداریم که کمک به رشد بکند . فقط تغذیه متعادل و متنوع و مناسب .
شاید ترکیبات روی بهترین مکمل ها باشند برای این منظور .

S@nti@go_s&k
20-07-2010, 15:36
اگر تحرکت زیاد باشه و ورزش کنی آره قدت بلند میشه

تغذیه غذایی هم به این صورت >>>>>>>>>>>> ورزش زیاد تغذیه زیاد و مناسب با کالری بالا به صورت مداوم

البته تغذیه سعی کن از نظر قند و چربی و ....... هواست باشه هرچی گیرت اومد نخوری

Gam3r
20-07-2010, 16:07
رشد بدن به صورت عمودي تا سن 20 سالگي ادامه داره
سعي كن به ورزش هايي مثل پينگ پونگ روي بياري، چون هم خيلي خستت ميكنن و خيلي عرق ميكني و همينطور اينكه واكنش پذيريت و عكس العملت هم خيلي بالاتر ميره
ورزش كشتي هم براي عضلاني كردن بدن عاليه ... حتي از بدن سازي هم خيلي بهتر هست، توي كشتي هم قدرتت زياد ميشه و هم فن هاي زيادي ياد ميگيري و نسبت به بدنسازي خيلي مفيد تره، همچنين ديرتر پير ميشي

mahyar_bt
20-07-2010, 16:44
هیچ قانونی وجود نداره که تا چند ساگی قد میکشی..... شما باید از صفحات رشد مچ ارنج و زانو عکس بندازید مشخص میکنه که صفحات رشدتون بسته است یا نه خود من صفحات رشدم در 18 سالگی بسته شد کسایی هم هستن که در سن های بالاتر پایین تر... صفحات رشدشون بسته میشه بسته هم بشه دیگه جایی برای رشد نیست
البته اینو اضافه کنم که صفحات رشد زانو ها جمجمه ها ستون فقرات دیرتر بسته میشه برای همین مثلا تا سنین 23 اینطورا ممکنه سالی 1 سانت طرف قد بکشه که اونم باز برای افراد متفاوت هست

delta-pt
20-07-2010, 20:33
تو كه قدت خوب بابا واسه چي ميخواهي بلند تر بشي ؟ من 165 هستم برو خدا رو شكر كن

Gam3r
20-07-2010, 20:37
من 2 متر هستم ولي اي كاش بيشتر بودم ... قد بالا هم خيلي حال ميده !
مثلا وقتي راه ميري همه ميگن " محمد در آسمان ها !! "

nafe-bandar
20-07-2010, 23:21
یکم دیر به فکرش رفتی اما بارفیکس و آویزوون شدن از مثلا چهارچوب در خیلی موثره!
خنده داره اما یکی از دوستام همین کارو میکرد چون همش بخاطره قدش مسخرش می کردن
عجب اراده ای داشته رووزی نمی دونم چند تا بارفیکس میزد
اگه بدنسازی هم میری ورزش هایی که به پا مربوط میشه نزن...

مثلا وقتي راه ميري همه ميگن " محمد در آسمان ها !! "

ولی اگه زیاده روی کنی میگن محمد در کهکشان ها :31:

alidata2010
20-07-2010, 23:35
وشاید هم محمد در اسمان هفتم:31:

Amirdb
20-07-2010, 23:40
نه آخه من دوران راهنمایی و دبیرستان به خاطر قدم اون ته کلاس می نشستم و کلی رومون حساب میکردن:31::31:
رسیدیم پیش دانشگاهی دو متری هم داشتیم!!دیگه مجبور بودم اون وسط مسطا خودمو بین بچه مثبتا جا کنم:31::31:
کلی حالم گرفته شد.
نمیدونم خودم چرا این جوریم.برادر بزرگم 190 من....:41:

A.M.D.D.E.V.I.L
20-07-2010, 23:41
البته فکر کنم اگه خیلی زیاد تلش کنی قدت از 194 به بالا تر نمیره

shayan999
21-07-2010, 00:13
هیچ معیار خاصی وجود نداره که کی دیگه رشد نمی کنی. به خیلی چیزا از جمله وراثت هم وربوط میشه.
من الان 24 سالمه تا سال پیش میلیمتری قد می کشیدم. الان 180 شدم. البته دوران دبیرستان خیلیییییییی فسقلی بودم حدود 160 اینا.
الان دوستامو ببینم باورشون نمیشه من اینقدر شدم.

همان طور که دوستان گفتند ورزش به خصوص ورزش های پرشی (مثل والیبال، بسکتبال، طناب زدن ) و کششی مثل بارفیکس خیلی خوبه واسه ی قد کشیدن. ازبین اینا طناب زدن و بارفیکس که تنها می تونی انجام بدی خیلی خوبه.
بدنسازی نمی خواد بری چون خراب می کنه رشدتو.
تغذیه ی سالم هم خیلی موثر. چربی و قند رو کم کن بجاش از پروتئین و اینای طبیعی استفاده کن.

اگه خواستی یه رژیم غذایی واست پیدا می کنم میذارم البته کلی.

mahyar_bt
21-07-2010, 09:36
دوستان روی چه حسابی میگن بدنسازی رشد خراب میکنه؟! اون فشاری که تو بدنسازی به بدن وارد میشه باعث میشه ترشح هورمون رشد برای رشد عضلات... بره بالا و اون موقع هست که توی رشد قد تاثیر داره (البته در سنین رشد)
در مورد حرکات پا هم بگم که بیشتر تاثیر را اتفاقا دارن البته گفته میشه حرکاتی مثل اسکات و پرس پا تاثیر منفی دارند ولی برای حرکات دیگه اثبات شده که بیشترین تاثیر توی ترشح hgh دارند

Alireza SM
21-07-2010, 10:33
بچه ها صفحه رشد چيه ديگه ؟

من 176 قدمه و قدر پدرم 180 و مادرم 160 بوده

متولد مهرماه 1369 هستم

آيا بازم جاي رشد دارم ؟

Amirdb
21-07-2010, 11:19
دوستان روی چه حسابی میگن بدنسازی رشد خراب میکنه؟! اون فشاری که تو بدنسازی به بدن وارد میشه باعث میشه ترشح هورمون رشد برای رشد عضلات... بره بالا و اون موقع هست که توی رشد قد تاثیر داره (البته در سنین رشد)
در مورد حرکات پا هم بگم که بیشتر تاثیر را اتفاقا دارن البته گفته میشه حرکاتی مثل اسکات و پرس پا تاثیر منفی دارند ولی برای حرکات دیگه اثبات شده که بیشترین تاثیر توی ترشح hgh دارند
چند سال پیش یه معلمی داشتیم(سال اول دبیرستان-دبیر زیست)می گفت که بدنسازی باعث میشه استخوان های بدن فشرده بشن و جلوگیری از رشد قد میکنه(در سنین رشد)حالا نمیدونم دقیقا چه قدر حرفش صحیحه.

shayan999
21-07-2010, 12:06

خوب وقتی که به وسیله ی ورزشهای کششی دیگه میشه این مسئله رو به دست اورود چرا باید ریسک کنه یه نفر؟

فشاری که به وزنه زدن به آدم میاره رشد را کاهش میده.

ولی بهترین ورزش ورزش های کششی و پرشی هست.

مثلا اگه طی چند مرحله 10 بارفیکس بزنی یا از بارفیکس خودتو توی هوا نگه داری خیلی موثره.

mahyar_bt
21-07-2010, 13:44
همچین چیزی اثبات نشده که باعث کاهش رشد میشه اصلا من به بدنسازی کاری ندارم کلا میگم ورزش هایی که فشار سنگینی به ادم میاره باعث افزایش هورمون رشد میشه حالا هر ورزشی میخواد باشه

wonderful
21-07-2010, 13:50
ناشکری نکنید ...

قد بلند هم معایب خودش رو داره

کمر درد و زود تر افتاده شدن از معایب قد بلند هست

البته خودم هم 186 قدمه و 16 سالم هست ولی به خاطر ورزشی که میکنم ( قایقرانی روئینگ) همچنان به قد بلند تر احتیاج دارم!!

Hessam_7800gtx
21-07-2010, 14:11
ناشکری نکنید ...

البته خودم هم 186 قدمه و 16 سالم هست ولی به خاطر ورزشی که میکنم ( قایقرانی روئینگ) همچنان به قد بلند تر احتیاج دارم!!
بزرگترین مشکلشو یادت رفت از وقتی 190 رو رد میکنی همش کلت میخوره به درو دیوار :دی کمر درد که فکر نکنم ربطی داشته باشه اگه صاف وایسی مشکلی نخواهی داشت فقط توی پرایدو پیکان اذیت میشی :دی

far2009
21-07-2010, 15:00
بزرگترین مشکلشو یادت رفت از وقتی 190 رو رد میکنی همش کلت میخوره به درو دیوار :دی کمر درد که فکر نکنم ربطی داشته باشه اگه صاف وایسی مشکلی نخواهی داشت فقط توی پرایدو پیکان اذیت میشی :دی
نه عزیز من . قد بلند خیلی محاسن هم داره اینکه اگر به اندام خودت برسی خیلی خوش هیکل و خوش تیپ می شوی .

Gam3r
21-07-2010, 15:30

كاملا تكذيب ميشه ! قد بلند خيلي هم خوبه
مثلا وقتي همه يه جا جمع هستند و تو 50 سانت بلند تري راحت ميتوني جلو رو ببيني ( مخصوصا موقع تماشا دعوا :دي‌)

بزرگترین مشکلشو یادت رفت از وقتی 190 رو رد میکنی همش کلت میخوره به درو دیوار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمر درد که فکر نکنم ربطی داشته باشه اگه صاف وایسی مشکلی نخواهی داشت فقط توی پرایدو پیکان اذیت میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاملا تاييد ميشه !
من موسسه كلاس زبان ميرم ... طبقه 11 ام هم هست ! آسانسورش هم كه هميشه پره !
مجبوم از پله برم و بيام ... يه بار هواسم نبود محكم سرم خورد به سقف پله طوري كه خون اومد ! بعد رسيدم كلاس زبان گفتم چي شدش، هركي اونجا بود زد زير خنده !
آخرش هم كه خون سرم بند اومد تونستم برم سر كلاس بشينم !!

نه عزیز من . قد بلند خیلی محاسن هم داره اینکه اگر به اندام خودت برسی خیلی خوش هیکل و خوش تیپ می شوی .

اينم تاييد ميشه
قد بلند با عضله خيلي خوشتيپ ميكنه آدم رو ( مخصوصا آدم كچل هم باشه ! )

Amirdb
21-07-2010, 17:56
کلا قد تا دو متر خوبه
دیگه دو متر به بالا زیادی تو ذوق میخوره

Prince_Amin
21-07-2010, 18:26
قد:182
وزن:93
بنظرتون راهی واسه افزایش قد هست؟؟؟

saba_moha
21-07-2010, 18:56
به طور کلی عاملی که بیشتر باعث رشد قد در بدن میشه ،هورمون ها هستند به خصوص هورمون رشد و به سهم کمتری هورمون های تیروییدی...البته در کنار اون وراثت و تغذیه هم نقش بسزای رو دارن.هورمون رشد با اثر بر دو سر ابتدایی استخوان ها که صفحات اپی فیزی خونده میشه باعث بلند تر شدن استخوان ها میشه... عواملی که باعث تحریک این هورمون میشوند :ورزش،تغذیه پر پروتئین،خواب ،استرس ،گرسنگی، کاهش قند خون و یکسری عوامل دیگه......

البته این هورمون تا سن خاصی میتونه باعث رشد قدی استخوان بشه (تا وقتی که صفحات رشدی دو سر استخوان بسته نشده باشن،که بسته شدن این صفحات تحت تاثیر هورمون های جنسی هست،هورمون های جنسی ابتدا در سن بلوغ باعث رشد سریع استخوان ها میشن ولی رفته رفته ،خودشون باعث توقف رشد طی مکانیسمی که گفته شد میشن) و از این جا به بعد ما رشد عرضی استخوان داریم...

پس دوستانی که به خاطر بدن سازی یا دوپینگ از اندروژن ها استفاده میکنن مواظب باشن

mahyar_bt
21-07-2010, 21:10
یه بار دیگه واسه دوستانی که میگن امکان رشد قدی ... داریم میگم اینجوری نمیشه فهمید دوستان تنها وتنها راهش اینه که از صفحات رشدتون عکس بندازید یکی 18 سالگی بسته میشه و دیگه رشد قدی نداره یکی تو سنین بالاتر...

shir_farhad
24-07-2010, 17:13
به نظر من به عنوان یه ایرانی قد171 من کاملا کفایت میکنه.:21:

hamid_diablo
25-07-2010, 08:50
سلام
یه جایی میخوندم که افزایش قد تا سن 25 سالگی برای مردها و 20 سالگی برای خانوم ها متوقف میشه

Tenacious
25-07-2010, 09:55

دوست عزیز اینکه ورزش بدن سازی موجب عدم رشد طولی می شه رابطش با هورمون تستسترون هست.
زمانی که فرد افزایش سن پیدا می کنه، میزان ترشح تستسترون بالا میره و این عمل باعث ایجاد یک فید بک در بدن می شه و در اثر اون کاهش ترشح ایجاد می شه و این کاهش روی سیستم هورمونی تاثیر می ذاره و رشد به حداقل می رسه.
ورزش بدنسازی میزان ترشح تستسترون رو بالا می بره و سیکلی که براتون گفتم اتفاق می افته.
اگر علاقه مند به بررسی این موضوع هستید می تونید توی اینترنت رابطه ی بین اپی فیز و تستسترون رو سرچ کنید.
بسیاری از عزیزانی که ورزش پاورلیفتینگ کار می کنن، از نظر سنی، بیشتر از سن شناسنامه ای خودشون نشون می دن ( از لحاظ چهره) یکی از دلایلش همین ترشح تستسرون به مقدار زیاد و صد البته تزریق تستسرون یا مواد شبه تستسترونی هست.

نظر شما رو در مورد بسته شدن صفحات رشد تایید می کنم. بسته شدن صفحات رشد زمان مشخصی نداره ولی معمولاً این صفحات بین سنین 15 تا 17 سالگی برای دخترها و 16 تا 18 سالگی برای پسر ها بسته می شن.

mahyar_bt
25-07-2010, 10:18
دوست عزیز اینکه ورزش بدن سازی موجب عدم رشد طولی می شه رابطش با هورمون تستسترون هست.
زمانی که فرد افزایش سن پیدا می کنه، میزان ترشح تستسترون بالا میره و این عمل باعث ایجاد یک فید بک در بدن می شه و در اثر اون کاهش ترشح ایجاد می شه و این کاهش روی سیستم هورمونی تاثیر می ذاره و رشد به حداقل می رسه.
ورزش بدنسازی میزان ترشح تستسترون رو بالا می بره و سیکلی که براتون گفتم اتفاق می افته.
اگر علاقه مند به بررسی این موضوع هستید می تونید توی اینترنت رابطه ی بین اپی فیز و تستسترون رو سرچ کنید.
بسیاری از عزیزانی که ورزش پاورلیفتینگ کار می کنن، از نظر سنی، بیشتر از سن شناسنامه ای خودشون نشون می دن ( از لحاظ چهره) یکی از دلایلش همین ترشح تستسرون به مقدار زیاد و صد البته تزریق تستسرون یا مواد شبه تستسترونی هست.

نظر شما رو در مورد بسته شدن صفحات رشد تایید می کنم. بسته شدن صفحات رشد زمان مشخصی نداره ولی معمولاً این صفحات بین سنین 15 تا 17 سالگی برای دخترها و 16 تا 18 سالگی برای پسر ها بسته می شن.
حرف شما در مورد این که ترشح بالا تستسترون بالا بره .... درسته کسانی که تسترون میزنن... صفحات رشدشون بسیار زودتر بسته میشه
ولی شما این نکته رو در نظر داشته باشید در فعالیت های سنگین که حالا ما بدنسازی مثال زدیم علاوه بر افزایش سطح ترشح تستسترون بیشتر از اون ترشح hgh (هورمون رشد) بالا میره

M A M M U T
26-07-2010, 01:17
راستی چرا کسایی که تو سنین کم مثلا راهنمایی قدشون بلنده تو سنین دبیرستان دیگه رشد نمیکنن و از همه کوتاه تر میشن؟
اما اونایی که طبیعی اند یهو قد می کشن؟
(البته این ها دیده های تجربی تو 5 سال مدرسمون بود:دی)

far2009
30-07-2010, 07:03
شما افراد قد بلند تر از خودتون را می بینید چه احساسی می کنید ؟ :31:

Tenacious
30-07-2010, 21:50
ولی شما این نکته رو در نظر داشته باشید در فعالیت های سنگین که حالا ما بدنسازی مثال زدیم علاوه بر افزایش سطح ترشح تستسترون بیشتر از اون ترشح hgh (هورمون رشد) بالا میره

فرمایش شما کاملاً درسته. ولی باید دید چیرگی کدوم بیشتر هست.
حتماً شما می دونید که ساز و کار هورمون های استروئیدی با آمینو اسیدی متفاوت هست. هورمون های استروئیدی از نظر مولکولی ساختاری دارن که به آسانی از غشاء سلول های هدف عبور کرده و به کار خودشون ادامه می دن؛ اما هورمون های آمینو اسیدی نیازمند گیرنده های هورمونی بر روی غشای سلولی هستن.
با کمی تامل در این مسئله می شه یک برآیند زمانی رو برای عملکرد در نظر گرفت.