مشاهده نسخه کامل
: فعال کردن 100 هرتز و ... در b650
hossein1111
20-07-2010, 11:57
سلام
من چندتا سوال خیلی ابتدایی دارم ، شرمنده .
در پلاسمای b650 چرا وقتی نمایش 100 هرتر و یا نمایش فول اچ دی رو فعال میکنم یه نوار آبی پاین تصویر میاد و یه نوشته ای که داره 100هرتز رو با غیر اون مقایسه میکنه(تو نمایشگاه ها و فروشگاه ها اکثرا این حالت فعاله) و هر چقدر هم صبر میکنم نمیره؟!!
دوم اینکه در مود ورودی hdmi چرا نمیشه 100 هرتز و فول اچ دی رو فعال کرد؟ مثلا وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم برای تماشای فیلم این حالت ها فعال نمیشن؟
فکر کنم تنظیمات تی وی های دیگه سامسونگ هم شبیه هم باشه ، پس دوستان لطف کنن راهنمایی کنن.
t_tanhayam
20-07-2010, 13:29
سلام
من چندتا سوال خیلی ابتدایی دارم ، شرمنده .
در پلاسمای b650 چرا وقتی نمایش 100 هرتر و یا نمایش فول اچ دی رو فعال میکنم یه نوار آبی پاین تصویر میاد و یه نوشته ای که داره 100هرتز رو با غیر اون مقایسه میکنه(تو نمایشگاه ها و فروشگاه ها اکثرا این حالت فعاله) و هر چقدر هم صبر میکنم نمیره؟!!
دوم اینکه در مود ورودی hdmi چرا نمیشه 100 هرتز و فول اچ دی رو فعال کرد؟ مثلا وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم برای تماشای فیلم این حالت ها فعال نمیشن؟
فکر کنم تنظیمات تی وی های دیگه سامسونگ هم شبیه هم باشه ، پس دوستان لطف کنن راهنمایی کنن.
سلام حسين جان حالت چطوره برادر؟ بجا اوردي؟(كاوون 02) مخلصيم :10:
در مورد اون قضيه والا توي پلسما من نميدونم شايد شما دمو رو فعال ميكنيد وبايد تنظيمات خاصي رو انجام بدين مشابه نيست با ال سي دي ها فكر ميكنم
توي ال سي دي motion plus داريم كه حالته اي مختلفي داره وقابل تنظيم فكر ميكنم
در مورد خروجي به نظرم به لپ تاپ بستگي داره من هم با hdmi ميزنم همون نهايت 60 يا 75 هرتز ديتكت ميكنه ونه بيشتر مربوط به hdtvنيست مربوط به خروجي فكر ميكنم
hossein1111
20-07-2010, 21:01
سلام ، آره مخلصم داداش
نه حالت دمو غیر دمو نداره آخه!! نمیدونم کجای کار میلنگه !!
از بقیه دوستان کسی نظری نداره
t_tanhayam
21-07-2010, 11:37
سلام ، آره مخلصم داداش
نه حالت دمو غیر دمو نداره آخه!! نمیدونم کجای کار میلنگه !!
از بقیه دوستان کسی نظری نداره
حسين خان اين فروم واگه وقت داشتي بخون شايد كمكت كرد يا پيدا كردي:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و يا اينجا رو در مورد هرتز و سوالي كه داشتي:
hossein1111
21-07-2010, 12:53
حسين خان اين فروم واگه وقت داشتي بخون شايد كمكت كرد يا پيدا كردي:
و يا اينجا رو در مورد هرتز و سوالي كه داشتي:
ممنون که وقت گذاشتی :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.