ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پچ نشدن نرم افزار Cute FTP

Mostafa NBA
14-07-2010, 20:30
سلام دوستان.

من میخوام نرم افزار Cute FTP رو پچ کنم اما نمیشه. من 3 نسخه ی متفاوت از سایت های مختلف رو دانلود کردم تا بلکه درست بشه اما نشد. من دقیقاً همون نسخه ای که بار اول داشتم رو در ویندوز XP قبلا نصب میکردم اما مشکلی نداشت. مشکل من با ویندوز 7 هست. ابتدا که روی فایل پچ دو بار کلیلک میکنم یک صفحه ای میاد که توی اون صفحه روی Patch کلیک میکنم اما فایل مربوط به نرم افزار رو پیدا نمیکنه و صفحه ی مربوط به سرچ میاد , منم بهش آدرس میدم و بعد اینکه آدرس دادم, یک نوشته ای میاد به شکل زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر در این صفحه من هرچه قدر YES بزنم بازم همین صفحه تکرار میشه. NO رو که بزنم دوباره صفحه ی مربوط به سرچ میاد و دوباره مراحل تکراری. اما اگر در صفحه ی سرچ که به صورت شکل زیر هست NO رو بزنم یک صفحه ای میاد که مربوط به فایل ریجستری میشه.این صفحه به صورت User Account Control هست و Name اون Registry Editor هست. من در این قست ریجیستری ادیتور اگر Yes یا No رو بزنم فرقی نداره و با زدن هردو یک فایل به نام regme.reg در زیر فایل Patch ایجاد میشه. با انجام این مراحل , نرم افزار کرک نمیشه. لطفا کمک کنید که چه کار کنم, کار گیره ؟!؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]