ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاربر فعال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

milad8m
08-07-2010, 20:29
چه شرایطی باید داشته باشیم تا کاربر فعال یکی از بخش ها بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟

Amin.P30
09-07-2010, 13:26
یه کم در بخش مورد نظر فعالیت مثبت بکن...
البته با فعالیت مثبت مدیرا فعالت نمیکنند..
انگاری باید یه پ.خ هم بهشون بدی.:41:

Pami
09-07-2010, 13:32
شما در بخش دلخواه و مورد نظرتون فعالیتتون رو شروع میکنید به دور از اسپم و حاشیه و ...
همکار انجمن اون بخش شما رو زیر نظر خواهد داشت و به مدیر انجمن برای کاربر فعالی معرفی میشین اگه شرایطش رو داشته باشید
اصلا هم نیازی به پ.خ و پارتی بازی و ... نیست ، ربطی هم به تعداد پست فرد نداره ، بستگی به فعالیت شما داره

Lt.Ali
09-07-2010, 13:37
یعنـی افـراد بخش که تعداد پست بالایی دارند هم فعال میشند ؟ :40:

*M!L4D*
09-07-2010, 13:40
یعنـی افـراد بخش که تعداد پست بالایی دارند هم فعال میشند ؟ :40:

نــه ... فعالیت مفید با پست زیاد فرق داره ... باید پستات در مورد اون انجمن باشه و مفید باشه :)

timsar jackson
09-07-2010, 13:41
البته توی این فروم پارتی بازی هم زیاد میشه!!

کسی رو میشناسم که با 90 پست فعال شده!!در صورتی که....

کلا زیاد تلاش واسه فعال شدن نکن.فایده ی زیادی هم نداره.

*M!L4D*
09-07-2010, 13:48

:دي
بعضی از انجمن ها توشون پست شمارش نمیشه ... به خاطر همین ربطی به پست نداره ... من یکی رو می شناسم با 4 تا پست کاربر فعاله .. چرا ؟ ... چون تو انجمنی فعالیت کرده که پست توش شمارش نمیشه !

Milad4171
09-07-2010, 14:03
منم زیاد روی این قضیه مانوورد نمیدم. چون بعضی ها به صورت کاملا مسخره کابرفعال شدن
کپی کردن خبرهای سایتهای دیگه کار شختی نیست که ما کاربر فعال بخش خبر یا بخش اخبار بازی داریم!
تازه اونم فقط 2 . 3 تا منبع که اگه نباشن اینا هیچ کاری نمیتونن بکنن.
ولی واقعا بعضی لازمه از کاربر بودن برن بالا. من که احساس میکنم مدیران لطفشون کم شده کمتر پاشخگو هستن!
ولی کلا مهم نیست شما هم خودت رو زیاد اذیت نکن. کاربر فعال شده چی میشه مثلا؟ مهم تر میشی؟
کار مفید داشته باشین از همه بهتره!
من حتی از این چرت و پرتا که بالای ستاره مینویسه زیاد خوشم نمیاد

Mohammad King
09-07-2010, 14:28
هیچ ربطی به پارتی بازی نداره...

مثلان الان انجمن گالری عکس و خبر و بازی آنلاین پستا شمارش نمیشن؟! ولی میبینی که یه نفر با 20 تا شده کاربر فعال...

همون طور هم که پیام عزیز گفت به تعداد پست ربطی نداره...

من خودم با 1500 تا پست شدم فعال.

در کل یه بخش را انتخاب کن و توش فعالیت مفید داشته باشش اون موقع کاربر فعال هم میشی

timsar jackson
09-07-2010, 14:55
:دي
بعضی از انجمن ها توشون پست شمارش نمیشه ... به خاطر همین ربطی به پست نداره ... من یکی رو می شناسم با 4 تا پست کاربر فعاله .. چرا ؟ ... چون تو انجمنی فعالیت کرده که پست توش شمارش نمیشه !

اون کسی که من میگم تو بخشی فعال شد که پست ها شمارش میشد!!دلیلشم این بود که دوست مدیر اون بخش بود...

کلا تو این فروم در مورد این چیزا پارتی بازی خیلی میشه هیچکی هم نمیتونه کتمان کنه.

بحث دیگه ای هم در این مورد ندارم چون اصلا مساله ی مهمی نیس...

SAMCRO
09-07-2010, 15:58
اخه مگه کاربر فعال چه چیز خاصی داره که شما این قد براش حرص می زنین ؟ :دي
به خدا هیچی نداره به جز اون یه تیکه عکس !

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

اخه مگه کاربر فعال چه چیز خاصی داره که شما این قد براش حرص می زنین ؟ :دي
به خدا هیچی نداره به جز اون یه تیکه عکس !

Babak
09-07-2010, 16:35

من زمان خودم کاربری رو با همین حدود پست فعال کرده بودم. اینهمه گفته میشه که تعداد پست ملاک نیست بعد دوباره پست ها رو میشمرن دوستان.
این ماجرای رفاقت با مدیر هم یه جور منفی بینی بیشتر نیست. چون مدیران تالار با کاربران فعال تر انجمن رابطه برقرار میکنن طبیعتا.

timsar jackson
09-07-2010, 16:44
من زمان خودم کاربری رو با همین حدود پست فعال کرده بودم. اینهمه گفته میشه که تعداد پست ملاک نیست بعد دوباره پست ها رو میشمرن دوستان.
این ماجرای رفاقت با مدیر هم یه جور منفی بینی بیشتر نیست. چون مدیران تالار با کاربران فعال تر انجمن رابطه برقرار میکنن طبیعتا.

جناب مدیر اون کاربری که من میگم مطمئنم که به خاطر رفاقت فعال شدن!تعداد پستاشونم نهایت به 150 رسید و به جای اینکه

تو فروم فعالیت کنن همش توی پروفایل دوستاشون بودن و ....

در ضمن من مشکلی با فعال شدن بقیه ندارم چون اصلا مهم نیس فقط خواستم بگم که از این پارتی بازیا خیلی میشه

خیلیا هم هستن که واقعا به حق فعال شدن...

در کل پی سی ورلد مدیریتش مشکل داره!خیلیا با من هم عقیده ان!!

SIMON137
09-07-2010, 17:28
زیاد این مسائل رو به دل نگیرید ، چیزه زیاد مهمی نیست ، فدای سرتون حالا مثلا ما 6 سال ( با احتساب یوزر قبلی ) داریم اینجا فعالیت می کنیم ، کاربر فعال نگرفتیم اعتراضی کردیم ؟ ، اصلا مساله مهمی نیست ، مسائل مهم تر از این موجوده ، کسی فعال باشه عالم و آدم میشناسنش تو انجمن حالا اون نشان یک چیز تشریفاتی هست :20:

ms368
09-07-2010, 17:34
جمع گفتگوها : 11,649
یوزر : Oracle_Eldorado

آخر فروم باز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکف کنید .

timsar jackson
09-07-2010, 17:38

آخر فروم باز

دوست عزیز تعداد پست ملاک نیس ایشون احتمالا همه پستاشون تو قسمتای مختلف پراکنده بوده...

SIMON137
09-07-2010, 17:42

آخر فروم باز

البته این داداش گل کاربر فعال بازنشسته هست :دی

کل کله

تاريخ عضويت
03-12-2006
جمع گفتگوها
20,755

اسمشو نمی گم ناشناس بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به زودی قفل بشود همی

ms368
دوست عزیز تعداد پست ملاک نیس ایشون احتمالا همه پستاشون تو قسمتای مختلف پراکنده بودهمن چنین چیزی نگفتم رفیق
خودم میدونم
اینو گذاشتم تا به بقیه ثابت کنم پست زیاد ملاک نیست ( به قول شما :دی )

H a m e e d

آخر فروم باز

محض اطلاع شما ایشون قبلا کاربر فعال بود. احتمالا بنا به خواسته خودشون الآن دیگه نیستن چون دست خود کاربر هست.

dsa dsa
09-07-2010, 17:49
من می خوام کابر فعال قسمت شبکه های کامیپوتری بشم ؟ باید چی کار کنم ؟! اون جا زیاد مطلب می دم .

H a m e e d
09-07-2010, 18:02
ول کنید بابا! اینجا هر چی هم باشه آخرش یه محیط مجازیه! دیگه تا چه حد میتونه زندگی واقعیتون رو تحت تاثیر قرار بده مگه؟ البته شاید اگه یه کاربر امریکایی یا اروپایی بودین اوضاع فرق میکرد:دی

Ezel
09-07-2010, 18:09
کپی کردن خبرهای سایتهای دیگه کار سختی نیست که ما کاربر فعال بخش خبر یا بخش اخبار بازی داریم!
تازه اونم فقط 2 . 3 تا منبع که اگه نباشن اینا هیچ کاری نمیتونن بکنن.

همونطور که از اسم این انجمنها _ که شما گفتید _ پیداست مربوط به اخبار هستند ، و بدون شک اخبار هم نیاز به منبع دارند ، و برای تهیه خبر دوراه بیشتر وجود ندارد :
1- یا از اخبار سایر خبرگزاریها استفاده کنیم .
2- یا به صورت میدانی کار خبرنگاری انجام دهیم ( که با توجه به اینکه خبرنگاری برای این فروم که فعالیت اصلیش در زمینه کامپیوتره هیچ نفعی _ حد اقل از نظر مالی _ برای کسی نداره بنابراین غیر عقلایی به نظر میرسه و تنها گزینه پیش رو گزینه یک هست)

حالا اگر از نظر شما ایرادی داره که این انجمنها هم کاربر فعال داشته باشند ( حداقل از لحاظ تایتل) میتونید با مدیریت مطرح کنید . ( کما اینکه در این انجمن حتی برخی تاپیکها هم کاربر فعال دارند ، به عنوان مثال برخی دوستان در بالای یوزرشون حک شده کاربر فعال خودروهای امریکایی _ که به حق شایسته این عنوان هستند _ که یک تاپیک از بخش خارجی انجمن اتومبیل هست ):11:

DariushGreat
09-07-2010, 18:09
ضریب مفید بودنتون، پست های مفید و آموزنده تون و بار علمی تون رو افزایش
و تعداد ارسال اسپم، کل کل های بی مورد، توهین به هم دیگه و اطلاعات نادرست رو کاهش بدین.
مطمئن باشین که زیر نظر مدیران بخش هایی که درش فعالیت می کنین هستین. اگر صلاح بدونن کاربر فعالتون می کنن؛ در غیر این صورت اعتراض بسیار بی مورده. بنده خودم مدت طولانی ای تحت نظر یکی از همکاران انجمن موبایل بودم تا بالاخره به طور غیر منتظره ای کاربر فعال شدم.

درباره اون دوستی که می گه پارتی بازی شده:
1. مدیرها یا همکاران نخست با کاربر طرح دوستی می ریزن تا شخصیت اون رو پردازش کنن. اگه شخص مورد نظر از این آزمون سربلند بیرون بیاد بهش پیشنهاد فعال شدن رو می دن.
2. احتمالا اون دوستی که 4 تا پست داده و کاربر فعال شده، پیشتر یک یوزر فعال دیگه داشته که حالا بنا به دلایلی از دستش داده ( مثلا Baned شده ). مطمئنا مدیر اون بخش لیاقتی در اون دیده که با همین 4 تا پست هم به اون اختیار کاربر فعال رو داده.

خواهشن یک جانبه قضاوت نکنین :11:

شاد باشین :31:

timsar jackson
09-07-2010, 18:17
1. مدیرها یا همکاران نخست با کاربر طرح دوستی می ریزن تا شخصیت اون رو پردازش کنن. اگه شخص مورد نظر از این آزمون سربلند بیرون بیاد بهش پیشنهاد فعال شدن رو می دن.
2. احتمالا اون دوستی که 4 تا پست داده و کاربر فعال شده، پیشتر یک یوزر فعال دیگه داشته که حالا بنا به دلایلی از دستش داده ( مثلا Baned شده ). مطمئنا مدیر اون بخش لیاقتی در اون دیده که با همین 4 تا پست هم به اون اختیار کاربر فعال رو داده.

دوست عزیز شما قضیه رو خیلی جدی گرفتی!!!مدیران طرح دوستی میریزن که شخصیتش رو پردازش کنن! جوری که شما حرف

میزنی انگار در مورد استخدام تو ناسا میگی!!!

اولا من نگفتم که همش پارتی بازیه!!یه چند نفری هستن که به دلیل دوستی فعال شدن!!98 درصد واقعا فعال بودن!

دوما این مسئله اصلا مهم نیست چون کاربر فعال شدن مساله ی مهمی نیست که بخوایم سرش بحث کنیم نمیدونم چرا اینقدر

بحثش کش اومد!!!

سوما فکر نکنی من خودم چون فعال نشدم این حرفا رو میزنم من اصلا انتظار فعال شدن ندارم چون تو انجمن خاصی فعالیت

نکردم!

چهارما بی خیال شین بحث رو ببندین دیگه!

shabkard
09-07-2010, 19:13
دوستان محترم وخوب من الان تو تمام فورومها کار همه شده...!

ctrl+c
وبعد
ctrl+v
من هنوز تو هيچ فرومي نديدم که کاربري واقعا از ته دل براي ترويج علم کاري انجام بدهد البته يک انجمن هست که اسم اولش mobi
بي خيال ...!
مديرها جالبه وقتي مدير ميشن ديگه اصلا پست نميدن بيشتر گير ميدن؟

Pami
09-07-2010, 20:05
دوستان این بحث رو تمومش کنید ، حرف ها و نکته های لازم رو بارها در مورد کاربر فعالی زدیم و کشوندن بحث به حاشیه جز اخطار و تعلیق برای شما چیزی نخواهد داشت .
لطفا دیگه ادامه ندید

Aref_2008
09-07-2010, 23:50
اگه url رو برای کاربران فعال باز می کردند خوبه آخه اونوقت ارزشش رو داشت الان هم هر کی دوست داره کاربر فعال بشه فقط برای آواتورشه که قشنگ تر نشون بده!:31:

تو این انجمن کاربر فعال مثل عضو عادی url نداره :41:

Milad4171
10-07-2010, 02:59
بحث تکراری شده ولی من دوستی دارم که مدتهاست در بخش شبکه فعالیت داره. با حددودا 1600 تا پست. من اگه بودم اینو کاربر میکردم. چون هم اطلاعاتش بالاست هم تاپیک هایی خوبی رو ساخته و توش فعالیت میکنه!! میتونین خودتون برین ببینین.
تازه خود مدیران اون بخشها وقتی نیستن چی رو میخوان ببینن؟
من که 100 بار شده به مدیران بخش های مربوطه پیغام خصوصی دادم که کمکم کنین راهنمایی کنین گویا کسی نیست جواب بده!! منم بیخیال شدم.
بیخال. بحث تکراری و خسته کننده شد.
تاپیک بسته بشود بهتر میشود. جمع بندی ها به خودی خد نتیجه گیری میشود.

Hadi King
10-07-2010, 06:56
:46:
توضیح درباره نحوی انتخاب "کاربر فعال" و ... ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید!:40:

Hossein Adeli
10-07-2010, 08:23
دوستان مگه این کاربر فعالی چی داری آخه ... ؟!!!
من خودم کاربر فعال انجمن ها هستم یعنی تو چند بخش فعالیت می کردم (نرم افزار - سخت افزار - اینترنت - اخبار - بازی های آنلاین - ... )
این دو تا پست من رو ببینید که تو بخش اینترنت بود و رو هم 476 تا تشکر ازش شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پس اگه واقعا فعالیت مفید داشته باشین (پستی که میدید به درد دیگران بخوره) شما رو کاربر فعال میکنن نه اینکه هر روز اسپم بدین و انتظار کاربر فعالی رو هم داشته باشین

ضریب مفید بودنتون، پست های مفید و آموزنده تون و بار علمی تون رو افزایش
و تعداد ارسال اسپم، کل کل های بی مورد، توهین به هم دیگه و اطلاعات نادرست رو کاهش بدین.
مطمئن باشین که زیر نظر مدیران بخش هایی که درش فعالیت می کنین هستین. اگر صلاح بدونن کاربر فعالتون می کنن؛ در غیر این صورت اعتراض بسیار بی مورده. بنده خودم مدت طولانی ای تحت نظر یکی از همکاران انجمن موبایل بودم تا بالاخره به طور غیر منتظره ای کاربر فعال شدم.

خواهشن یک جانبه قضاوت نکنین

بابا مگه میخوان جایزه نوبل بدن که این کارا رو میکنن؟!!!
برای من شب خوابیدم صبح دیدم فعال شدم ... به همین راحتی ...

من هنوز تو هيچ فرومي نديدم که کاربري واقعا از ته دل براي ترويج علم کاري انجام بدهد

پس ما داریم گل لگد میکنیم دیگه؟!!!

DariushGreat
10-07-2010, 13:25
دوستان مگه این کاربر فعالی چی داری آخه ... ؟!!!
من خودم کاربر فعال انجمن ها هستم یعنی تو چند بخش فعالیت می کردم (نرم افزار - سخت افزار - اینترنت - اخبار - بازی های آنلاین - ... )
این دو تا پست من رو ببینید که تو بخش اینترنت بود و رو هم 476 تا تشکر ازش شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس اگه واقعا فعالیت مفید داشته باشین (پستی که میدید به درد دیگران بخوره) شما رو کاربر فعال میکنن نه اینکه هر روز اسپم بدین و انتظار کاربر فعالی رو هم داشته باشین

بابا مگه میخوان جایزه نوبل بدن که این کارا رو میکنن؟!!!

پس ما داریم گل لگد میکنیم دیگه؟!!!

بابا ... فعال!!! :31:
یه دستی هم سر ما بکش شاید فعال تر شیم... :10:
آفرین... واقعا آفرین :33:

درباره اون جایزه نوبل...!! :31: آخه یه بندی خدایی رو می شناختم توی یکی از همین فاروم های چیز sat (!) مدیر یه بخش بود. خودش اینجوری کار می کرد. کاربر فعال یا همکاری رو که بهش معرفی می کردن می رفت و باهاشون دوست می شد تا از نظر شخصیت بررسیشون کنه. اگه خوب بودن تاییدشون می کرد... بعدها به من گفت که یه مدیر واقعی این جوری برای خودش همکار و فعال جور می کنه؛ چون هر کسی رو نمی شه فعال کرد... تنها اطلاعات کافی نیست؛ فرد باید با شخصیت هم باشه.

من هم توی این فاروم با این چند همکار و فعالی که برخورد داشتم دیدم واقعا شایسته این عنوان ها هستن؛ پس برام مسجل شد که شاید مدیران هم توی این فاروم شاید از این کارا می کنن که همکاران و فعالان به این خوبی دارن... :10:

حالا اگه اینجوری نیست شرمنده! برای من اینجوری تعریف شده... :31:

عیدتون هم مبارک :11: شاد باشین :31:

Mostafa 3D
10-07-2010, 15:13
حالا اگه مثلا کاربر فعال بشیم چی میشه ؟؟
یعنی قابلیت جدیدی برامون اضافه میشه
مثلا کارهایی رو میتونیم انجام بدیم که قبلش نمیتوستیم
یا فرقی نمیکنه ؟؟؟؟

H a m e e d
10-07-2010, 15:26
یا فرقی نمیکنه ؟؟؟؟
فرقی نمی کنه
فقط انتظارات ازتون بالاتر میره که بیشتر مراقب رفتارتون باشید بخصوص تو محدوده بخشی که توش فعال هستید

davy jones
10-07-2010, 17:20
بنده با 500 تا پست کاربر فعال شدم. البته کسی نیومد قبلش بهمون بگه که داری کاربر فعال میشی. صبح که از خواب پا شدم دیدم نوشته کاربر فعال انجمن ریاضیات

هیچ قابلیت خاصی به جز همین نوشته که قرمزش کردم به شما اضافه نمیشه. حتی من با پیغام خصوصی از مدیر تاپیک ریاضیات خواستم که یک سری اختیارات رو برای من فعال کنه (از قبیل قفل کردن بعضی از تاپیکهای بیخودی در تالار حل تمرین ریاضیات، انتقال سوالها و تاپیکهایی که سر جای خودشون نیستن و قابلیت لینک دادن به برخی از سایتها و ...) که تا حالا هیچ جوابی بهش داده نشده. یعنی به نظرم اصلا مدیر محترم بعد از گذشت تقریبا 1 ماه پیغام رو ندیده که بخواد موافقت کنه یا مخالفت.

در کل کاربر فعال شدن آش دهن سوزی نیست. فقط مسئولیتتون رو بالاتر میبره.

موفق باشین.

DariushGreat
10-07-2010, 20:21
یا فرقی نمیکنه ؟؟؟؟

اگه تصمیم داشته باشین چند تا پست در چند تاپیک همزمان بدین یا به چند نفر همزمان پیام بفرستین، مدت زمان کوتاه تر می شه.
پیش از کاربر فعال شدن می بایست برای همزمان انجام دادن این کار ها 30 ثانیه می ایستادم؛ اما الآن فقط 2 ثانیه شده...! :27:

فقط همین + اون عبارت و یه نوار آبی؛ همین!

شاد باشین و نوکیایی :31:

Masоud
10-07-2010, 21:10
اگه تصمیم داشته باشین چند تا پست در چند تاپیک همزمان بدین یا به چند نفر همزمان پیام بفرستین، مدت زمان کوتاه تر می شه.
پیش از کاربر فعال شدن می بایست برای همزمان انجام دادن این کار ها 30 ثانیه می ایستادم؛ اما الآن فقط 2 ثانیه شده...! :27:

فقط همین + اون عبارت و یه نوار آبی؛ همین!

شاد باشین و نوکیایی :31:
+

2500 تا شدن گنجایش پیغام های خصوصی

keb
11-07-2010, 10:02
این کاربر فعال شدن کشکیه. خودم تعریف از خود نباشه چند دفعه بقیه گفتن باید کاربر فعال بشی ولی هیچی نشد. شما بیاید انجمن ساخت و ویرایش و -- بازی ها. ببینید دنیا رو کی داره میچرخونه.:21::31: هرکی دو تا بازی بسازه میشه کاربر فعال اون جا سه تا بسازه میشه بازی سازه انجمن. منم سه تا بازی ساختم ولی هیچی.
من هیچی ولی یه نفر هست اسمش رو نمیبرم. همه میگن باید مدیرش کنن اما انگار نه انگار. حتی بیچاره کاربر فعال هم نیست.

Babak
11-07-2010, 11:14
من که 100 بار شده به مدیران بخش های مربوطه پیغام خصوصی دادم که کمکم کنین راهنمایی کنین گویا کسی نیست جواب بده!!اینجا انجمنه. قرار نیست کسی توی پی ام به مشکلات رسیدگی کنه.

اگر به کنترل پنل ویبلتین نگاه کرده باشین که تاحالا نکردین مدیر نمی تونه کسی رو فعال کنه این حرف درسته و درست نیست. دسترسی مدیر نیست این. تا اینجا درست. اما ادمین با خواست مدیر این کار رو میکنه. این مدیره که کاربر فعال رو انتخاب میکنه پس.

حتی من با پیغام خصوصی از مدیر تاپیک ریاضیات خواستم که یک سری اختیارات رو برای من فعال کنه (از قبیل قفل کردن بعضی از تاپیکهای بیخودی در تالار حل تمرین ریاضیات، انتقال سوالها و تاپیکهایی که سر جای خودشون نیستن و قابلیت لینک دادن به برخی از سایتها و ...) که تا حالا هیچ جوابی بهش داده نشده. یعنی به نظرم اصلا مدیر محترم بعد از گذشت تقریبا 1 ماه پیغام رو ندیده که بخواد موافقت کنه یا مخالفت.این ها از اختیاراته همکار هم بالاتره. یکیش حتما دسترسی مدیر میخواد.
شما خودت رو بزار جای اون مدیر . به این درخواست ( یه چیزی تو مایه های درخواست مدیر شدنه) چه جوابی بده. یه کاربر خوب انجمن یه درخواست عجیب کرده. بگه نه نمیشه، شما ناراحت میشی. امکانش هم نیست که همین جوری اختیارات رو اضافه کرد که بگه باشه. مجبوره بپیچونه. بعضی ها به جای اینکه شما رو بپیچونن ( یعنی آدم رو بزران سر کار ) سکوت میکنن. وقتی حرفی برای گفتن نداری سکوت کن.

---------------------------------

در کل پی سی ورلد مدیریتش مشکل داره!خیلیا با من هم عقیده ان!! بر منکرش. اگه دیدی جایی که همه چیز وفق مراد بود همه داشتن حال میکردن خبرش رو به ما هم بده.
اون فرد دینی تاریخیِ معروف به عدالت و درستی ، هم وقتی میاد اموال بیت المال رو تقسیم کنه متهم میشه به بی عدالتی. همیشه کسانی وجود دارن که معترض باشن یا احساس کنن حقضون ضایع شده. مخالف وجود داره همیشه در هر شرایطی.(جز تو حکومت های توتالیتر مثل کره شمالی و عراق قبل از جنگ) کسی هم ادعا نکرده عادل تر از اون فرده.
و البته همیشه صدای مخالف ها بیشتر از موافق ها شنیده میشه. اخه موافق ها دلیلی برای اعتراض ندارن و نتیجتا صدایی ندارن که شنیده بشه. (یادآوری بود برای اینکه خیلی ها هم با مدیریت اینجا مشکلی ندارن و موافقن).

ـــــــــــــــــــــــــ ــ

فقط خواستم بگم که از این پارتی بازیا خیلی میشه
اولا من نگفتم که همش پارتی بازیه!!یه چند نفری هستن که به دلیل دوستی فعال شدن!!98 درصد واقعا فعال بودن!من درک خودم از کلمات زیاد و خیلی رو از دست دادم با خوندن نوشته های شما. شایدم ریاضیم ضعیفه!

ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ

از همین رفتار مدیریت و ادمین متنفرم!!!که به پیغام ها جواب نمیدن..یعنی کاملا بی شخصیت تشریف دارن!!فکر کنم اخطار یا بن رو گرفتم! [/QUOTE]
فرقی هم مگه میکنه؟ من دوره خودم جواب گو بودم. نتیجه اش چی بود؟ هی بیشتر و بیشتر یقه ام رو میگرفتن. به کارام نمیرسیدم .
خب من الگوی مدیران فعلی. چرا باید پاسخ گو باشن؟ و در هر شرایطی باز هم دلایلی برای متنفر بودن باقی میمونه.

جامعه ای که هزار سال توی دیکتاتوری زندگی کرده سر و تهش میشه همین. درکی از حقوق اجتماعی نیست. افراد اجتماع فقط به زبون توهین بلدن حرف بزنن. هر وقت به مشکلی برخورد میکنن به خودشون اجازه میدن با هر روشی و هر ادبیاتی برخورد کنن. وقتی هم که به قدرت میرسن همون ادمن دیگه. اون بالا هم توهین میکنن. اون بالا هم متوقعن و حق ویژه برای خودشون میخوان. اون بالا هم به حقوق دیگرانی جز خودشون احترام نمیزارن.( معلومه کی رو میگم؟) اینها رفتار یک دیکتاتوره که بدلیل نبود امکانات هنوز به قدرت نرسیده.
شما رو داشتم در قالب یک ادمین تصور میکردم. احتمالا موقع بن کردن چند تا فحش هم ضمیمه میکنید.

. ماجرای اون پدر و پسر که میرن الاغ شون رو بفروشن رو که یادتونه؟ این داستان برقراره. شما هر کاری بکنید عده ای ایرادی در کاتون میبینن.

Scientific
11-07-2010, 11:46
بچه ها من تا اين اواخر يكي از متنفران اين انجمن بودم كه تا هر جايي كه ميتونستم بر عليهش عمل ميكردم . اما روزي زد و ما خلافي كرديم كه براي هميشه بن شديم منتها براي يكبار هم كه شده اومدنم و رو راس حرفمو گفتم بچه ها خداييش قضيه طوري شد كه اشكمو در اوورد اصلا فكرشم نميكردم كه اينطوري بشه خواستم فقط 2000000 پست تشكر بنويسم بفرستم واسه همين مديرا با اينكه هم ميدونستن من كيم و همون بن شده هستم و قوانينو زير پا گذاشته بودم ، برخوردي كردن كه شرمندم كرد و پشت مانيتور سرخ شدم جدن اشكمو در اوورد فكرشو نميكردم دنياي مجازي يه همچين تاثيري روم بذاره
واسه همين تصميم گرفتم ديگه عوض شم
و شدم يكي از مدافعان سروپا بي قرص p30worldكه آواتارمم همينه
بعضي طرز فكرامون اكيدا درست نيست و از رو بغض حرف ميزنيم

timsar jackson
11-07-2010, 12:47
شما خودت رو بزار جای اون مدیر . به این درخواست ( یه چیزی تو مایه های درخواست مدیر شدنه) چه جوابی بده. یه کاربر خوب انجمن یه درخواست عجیب کرده. بگه نه نمیشه، شما ناراحت میشی. امکانش هم نیست که همین جوری اختیارات رو اضافه کرد که بگه باشه. مجبوره بپیچونه. بعضی ها به جای اینکه شما رو بپیچونن ( یعنی آدم رو بزران سر کار ) سکوت میکنن. وقتی حرفی برای گفتن نداری سکوت کن. میتونه بگه که توی اختیاراتش نیست و ادمین باید این کار رو بکنه.اگه سکوت کنه به آدم بیشتر توهین میشه تا بگه نه!!!

البته من تا حالا همچین پی امی به مدیری نزدم..

من درک خودم از کلمات زیاد و خیلی رو از دست دادم با خوندن نوشته های شما. شایدم ریاضیم ضعیفه!من گفتم از این پارتی بازیا زیاد میشه!! بعد گفتم 98 درصد واقعا فعال بودن

اینجا مرجع "این" فعال شدن نیست!یعنی نگفتم پارتی بازی تو فعال شدن زیاد میشه!! کلا در زمینه های مختلف!!

فرقی هم مگه میکنه؟ من دوره خودم جواب گو بودم. نتیجه اش چی بود؟ هی بیشتر و بیشتر یقه ام رو میگرفتن. به کارام نمیرسیدم .بله فرق میکنه!!کسی که سوالی پرسیده که درست بوده و به جا پرسیده جوابش باید داده بشه.

کلا من بحثی سر این موضوع زیاد ندارم چون مهم نیس و تغییری ایجاد نمیکنه!

SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 02:56
سلام. بنده فقط 500 تا پست تو یه بخش کوچولو به نام omnia 2 زدم . و جوری که هرکس وارد اون قسمت میشه اولین کلمه ای که به زبون میاره اینه: سلام آقا سعید ببخشید من ...............

یعنی فقط من هستم که تعداد خیلی زیادی از کسایی که این گوشی رو دارن راهنمایی میکنم. اصلا هم نمیدونستم کاربر فعالی چیه ولی الان خیلی برام عجیبه که چرا منو کاربر فعال نکردن!! فکر کنم اگه از کسی خوششون بیاد کاربر فعالش میکنن نه به مفید بودنش...

H a m e e d
19-08-2010, 03:38
سلام. بنده فقط 500 تا پست تو یه بخش کوچولو به نام omnia 2 زدم . و جوری که هرکس وارد اون قسمت میشه اولین کلمه ای که به زبون میاره اینه: سلام آقا سعید ببخشید من ...............

یعنی فقط من هستم که تعداد خیلی زیادی از کسایی که این گوشی رو دارن راهنمایی میکنم. اصلا هم نمیدونستم کاربر فعالی چیه ولی الان خیلی برام عجیبه که چرا منو کاربر فعال نکردن!! فکر کنم اگه از کسی خوششون بیاد کاربر فعالش میکنن نه به مفید بودنش...
از کجا معلوم که اگه این گوشیو فروختی بازم تو اون تاپیک پست بفرستی؟:دی
برای کاربر فعال شدن بایستی توی کل اون انجمن (مثلا انجمن موبایل) یا بعضی از زیر شاخه های مشخصش مثل کلوپ گوشیها (سامسونگ، نوکیا،...) فعالیت موثر داشته باشین، نه فقط یه تاپیک.

yuseph
19-08-2010, 05:25
بابا بی خیال دیگه...
این جا شده محل جنگ کاربران فعال با کاربران دیگه...البته میگم فعال یعنی اون لغب رو پی سی ورد بهشون داده..
هرکسی حرفی میزنه..
هرکسی نظری میده..
هرکسی فتفایی صادر میکنه..
هرکسی منظوری داره..
هرکسی هم هرچی دوست داره برداشت میکنه..
هرکسی یه چیزی میگه..
اخه شدی فعال خوب که چی؟
حالا نشدی خوب که چی؟
مگه کاربر فعال بودن چه ارزشی داره؟
نمیدونم...چرا اصرار دارین بگین تمام کارهای این سایت+مدیرانش همه درست وروی حساب وکتابه؟؟؟؟
مگه میشه همچین چیزی؟
دادن لغب کاربر فعال+مدیریت سلیقه ای اعمال میشه وبس...
این یه امر طبیعیه ودر اکثر فورم های دیگه هم اعمال میشه..
پس خواهشا کسی بیخودی ناراحت نشه که چرا فعال نشده..
پس خواهشا کسی بی خودی از فروم+مدیرانش دفاع نکنه...
ول کنید بابا...

Retired User
19-08-2010, 05:39
واقعا این موضوع ارزش بحث کردن داره؟
حالا فرض کنید شدید کاربر فعال

هیچ اتفاق خاصی نمیفته
فقط یه لقب زیر اسم

SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 13:25
از کجا معلوم که اگه این گوشیو فروختی بازم تو اون تاپیک پست بفرستی؟:دی
برای کاربر فعال شدن بایستی توی کل اون انجمن (مثلا انجمن موبایل) یا بعضی از زیر شاخه های مشخصش مثل کلوپ گوشیها (سامسونگ، نوکیا،...) فعالیت موثر داشته باشین، نه فقط یه تاپیک.

اون گوشی رو میفروشم ولی اطلاعاتم که از بین نمیره؟؟ درضمن اون گوشی رو بفروشم گوشی جدیدتر میخرم و تو اون قسمت جدید فعالیت میکنم.... درضمن ب ه کدوم از شماها که فعال هستید اعتباریه که دیگه فعالیت بکنید؟؟؟ مثلا برید زن بگیرید سرتون شلوغ بشه.......:31:

MrGee
19-08-2010, 13:53
بابا بی خیال دیگه...
این جا شده محل جنگ کاربران فعال با کاربران دیگه...البته میگم فعال یعنی اون لغب رو پی سی ورد بهشون داده..
هرکسی حرفی میزنه..
هرکسی نظری میده..
هرکسی فتفایی صادر میکنه..
هرکسی منظوری داره..
هرکسی هم هرچی دوست داره برداشت میکنه..
هرکسی یه چیزی میگه..
اخه شدی فعال خوب که چی؟
حالا نشدی خوب که چی؟
مگه کاربر فعال بودن چه ارزشی داره؟
نمیدونم...چرا اصرار دارین بگین تمام کارهای این سایت+مدیرانش همه درست وروی حساب وکتابه؟؟؟؟
مگه میشه همچین چیزی؟
ول کنید بابا...
یه جور انگیزه می شه برای بعضی کاربران که بیشتر فعالیت کنن:27:

taia
19-08-2010, 14:06
اون گوشی رو میفروشم ولی اطلاعاتم که از بین نمیره؟؟ درضمن اون گوشی رو بفروشم گوشی جدیدتر میخرم و تو اون قسمت جدید فعالیت میکنم.... درضمن ب ه کدوم از شماها که فعال هستید اعتباریه که دیگه فعالیت بکنید؟؟؟ مثلا برید زن بگیرید سرتون شلوغ بشه.......:31:

ببینید در انجمن های شلوغی مانند انجمن موبایل واقعا دنبال کردن فعالیت ها سخت هست، من زیاد به انجمن موبایل نمی رم، شاید ماهی یکبار، ولی از تعداد پست ها و بازدید ها کاملا وضعیت فعالیت در اون انجمن مشخص هست، بنابراین اگر واقعا فکر می کنید فعالیت شما زیاد بوده و خواهان گرفتن آرم کاربر فعالی هستید به یکی از همکاران انجمن مربوطه بگید تا بررسی کنند و بقیه مراحل.
برخی اوقات زندگی واقعی مجالی برای فعالیت مجازی نمی گزاره، و خوب گاهی همین موضوع باعث دلگیری کاربران میشه، که خوب شاید بد نباشه خودتون رو جای یکی از مدیران بگزارید که سالهاست فعالیت کرده اند همراه با زندگی عادی و خوب گاهی این گونه مسایل پیش می آد.

شاید انتخاب همکار کمی به سلیقه ی مدیر برگرده، چون بالاخره باید یک همکار نظراتش با مدیر همراه باشه، ولی انتخاب کاربر فعال که هیچ نفعی برای یک مدیر از نظر مدیریتی نداره چرا باید سلیقه ای باشه به نظرتون؟
فکر نمی کنم کسی از مدیریت کل، جز و همکاران دفاع کرده باشه، همه ما طبق قوانین فعالیت می کنیم، اگر هم مشکلی هست به قوانین بر می گرده، و خوب 100% همواره در مدیریت مشکلات هم هست! اینجا فکر نکنم از مدیران کسی رشته ی مدیریت مجازی خونده باشه! :46:

DJ POLESTAR
19-08-2010, 14:08
ای بابا، ببین سر چی دعوا شده:41:
منو میشناسین من... (نمیشناسین؟:31:)
من یه مدت قبل، سال 2009 (از بدو ایجا کل انجمن ویندوز 7 فعالیت زیادی در انجمن "ویندوز 7" کردم یعنی در حد کاربر فعال بودم... اینو میتونید بریید به انجمن ویندوز 7 و صفحه 30 به قبل همه چی دستتون بیاد.
خودمونو اونجا کشدیم و چند بار هم تا حد مرگ رفتیم:31: (هی به خودم میگفتم همین فردا که از خواب بیدار شدی کاربر فعالت کردن) آخرشم هیچی به هیچی! خودم دیدم چندتا کاربر فعال به اشخاصی دادن که اصلا در حد فعالی نبودن (اسم نبرم بهتره!)
آخرش وللش کردیم و همیجوری تفننی تو فروم چرخ زدیم...
حالا که فکر میکنم میبینم کاربر فعالی وقت تلف کنی بیش نیست! و حالا عین خیالمم نیست که وقتی یه جا زیاد فعالیت کردم وردارن بکننم کاربر فعال...
تعداد تشکر کاربرا همه چی رو نشون میده... من نمیگم تعداد تشکراتم زیاده اما همیشه یه نیم نگاهی به تعداد تشکر کاربرای فعال مختلف میندازم میبینم نصف منم نیست!!!

xeNociDe
19-08-2010, 14:17
ای بابا، ببین سر چی دعوا شده:41:
منو میشناسین من... (نمیشناسین؟:31:)
من یه مدت قبل، سال 2009 (از بدو ایجا کل انجمن ویندوز 7 فعالیت زیادی در انجمن "ویندوز 7" کردم یعنی در حد کاربر فعال بودم... اینو میتونید بریید به انجمن ویندوز 7 و صفحه 30 به قبل همه چی دستتون بیاد.
خودمونو اونجا کشدیم و چند بار هم تا حد مرگ رفتیم:31: (هی به خودم میگفتم همین فردا که از خواب بیدار شدی کاربر فعالت کردن) آخرشم هیچی به هیچی! خودم دیدم چندتا کاربر فعال به اشخاصی دادن که اصلا در حد فعالی نبودن (اسم نبرم بهتره!)
آخرش وللش کردیم و همیجوری تفننی تو فروم چرخ زدیم...
حالا که فکر میکنم میبینم کاربر فعالی وقت تلف کنی بیش نیست! و حالا عین خیالمم نیست که وقتی یه جا زیاد فعالیت کردم وردارن بکننم کاربر فعال...
تعداد تشکر کاربرا همه چی رو نشون میده... من نمیگم تعداد تشکراتم زیاده اما همیشه یه نیم نگاهی به تعداد تشکر کاربرای فعال مختلف میندازم میبینم نصف منم نیست!!!
:33:..................

shifter
19-08-2010, 16:29
برين به جايي كه توش قدرت باشه!
من كه دوست دارم جاي aQoa رو بگيرم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H a m e e d
19-08-2010, 16:57
به هر حال آدم تا وقتی با یه چیزی از نزدیک سر و کار داره بهتر میتونه مشاوره بده، فوقش برید یه تاپیک دیگه اون بخش،در هر حال باز هم فعالیتتون تو اون انجمن اونقدر "گسترده" محسوب نمیشه
در مورد مدیرها و همکارها مدیران فروم بیشتر توجه میکنن که آیا هنوز به فعالیت ادامه میدن یا نه، اسم همشونم که تو یه لیستی گوشه فروم جمع شده دسترسی بهش آسونتره
ولی در مورد کاربر فعال تا اونجایی که من دیدم نه، چون هم تعدادشون خیلی زیاده و هم مسئولیت کمتری دارن،خلاء یه کاربر فعال اونقدر احساس نمیشه که یه مدیر یا همکار، احتمال خیلی کمتری میره که حالا بخوان مدیرا بیان وقت بذارن ببینن کاربرای فعال هنوز فعالیت میکنن و اگه نمیکنن برچسب فعالی رو وردارن.

Babak
19-08-2010, 17:04
به هر حال آدم تا وقتی با یه چیزی از نزدیک سر و کار داره بهتر میتونه مشاوره بده، فوقش برید یه تاپیک دیگه اون بخش،در هر حال باز هم فعالیتتون تو اون انجمن اونقدر "گسترده" محسوب نمیشه
در مورد مدیرها و همکارها مدیران فروم بیشتر توجه میکنن که آیا هنوز به فعالیت ادامه میدن یا نه، اسم همشونم که تو یه لیستی گوشه فروم جمع شده دسترسی بهش آسونتره
ولی در مورد کاربر فعال تا اونجایی که من دیدم نه، چون هم تعدادشون خیلی زیاده و هم مسئولیت کمتری دارن،خلاء یه کاربر فعال اونقدر احساس نمیشه که یه مدیر یا همکار، احتمال خیلی کمتری میره که حالا بخوان مدیرا بیان وقت بذارن ببینن کاربرای فعال هنوز فعالیت میکنن و اگه نمیکنن برچسب فعالی رو وردارن.

یه لیست مناسب برای کاربران فعال نیست. نتیجتا پیگیری کارکردشون سخته و ممکنه فراموش بشه. همون طور که ممکنه فعالیت بالای یک نفر دیده نشه توسط مدیر حذفش هم ممکنه فراموش بشه. اون موقع هم وقتی کاربر فعالی گرفته میشه از عنوان بعضی ها آنچنان برخوردی میکنن که نبینید ایشالا هیچ وقت :31:.
به هر حال اینکه که داره پارتی بازی و رفیق بازی میشه و یا از دید اون مدیر کاربری جایگاه دریافت عنوان فعال رو نداره و یا دیده نشده اون کاربر بیشتر به نوع و جهت نگاه بستگی داره . خوش بین باشیم یا بدبین.

Ahmad
19-08-2010, 17:39
یه لیست مناسب برای کاربران فعال نیست. نتیجتا پیگیری کارکردشون سخته و ممکنه فراموش بشه. همون طور که ممکنه فعالیت بالای یک نفر دیده نشه توسط مدیر حذفش هم ممکنه فراموش بشه. اون موقع هم وقتی کاربر فعالی گرفته میشه از عنوان بعضی ها آنچنان برخوردی میکنن که نبینید ایشالا هیچ وقت :31:.
به هر حال اینکه که داره پارتی بازی و رفیق بازی میشه و یا از دید اون مدیر کاربری جایگاه دریافت عنوان فعال رو نداره و یا دیده نشده اون کاربر بیشتر به نوع و جهت نگاه بستگی داره . خوش بین باشیم یا بدبین.
بعضی عنوان‌ها یا امکانات هستن که وقتی به نفر داده میشه حداقل حداقلش اینه که باعث میشه طرف وقتی عنوان فعال یه قسمتی رو با خودش به همراه داره یا امکانی دیگه ، هم سعی میکنه فعالیتش رو اونجا دنبال کنه و هم دیگران وقتی میبینن چنین عنوانی رو داره میتونن به عنوان کسی که شاید در اون زمینه مطلع باشه بهش مراجعه کنن. مثل خود من که بعضی وقتها اگه دنبال چیزی بودم و میدیدم شاید عنوانش به عنوان یه تاپیک زیاد ضروری نیست با یه نفر فعال اون بخش یا همکار و مدیر اون بخش مشورت میکردم.
ضمنا بودنش برای سایت از این لحاظ که بخواد باری اضافی براش باشه نیست.
بچه های هستند که این عنوان فعالی رو گرفتن و شاید مدت زیادی هم باشه که زیاد هم فعالیتی نداشته باشن ولی همچنان این عنوان رو دارن. داشته باشن چه اشکالی داره؟
ولی وقتی یه نفر که تو یه بخشی فعالیت زیادی داشته و این عنوان رو گرفته بعد یه مدت فعالیت نکردن ، ازش گرفته بشه چه نتیجه‌ای داره. طرف شاید یکی باشه که زیاد براش اینها مهم نباشه ولی شاید خیلیا هم باشن که به قول معروف بدجوری بخوره تو ذوقشون و کمترین نتیجش این باشه که انگیزه فعالیت رو از دست بدن.
اون همه فعالیت که انگیزه‌ای بود براشون تا این عنوان رو بگیرن چی میشه؟
یه بار دیگه تکرار میکنم بودنش ضرری رو متوجه نمیکنه ولی نبودنش شاید چرا.
برای همینه که چند وقت پیش هم به سینا بود فکر کنم که گفتم بهتره یه سیستمی ،‌الگوریتمی چیزی درنظر گرفته بشه تا کسی به صورت اتومات و نه پیشنهادی و ... و همچنین نه آنچنان آسان این عناوین رو بگیره و وقتی گرفت به سختی هم ازش گرفته بشه.
شاید چنین کاری با سیستم وی بی نشه.

از طرف دیگه چقدر خوب میشه که عنوان دیگه‌ای هم با عنوان مثلا : کاربر متخصص بخش ...

درست بشه تا این عنوان به کسایی داده بشه که در اون زمینه خاص حالا هر چی میخواد باشه علم یا تخصص داشته باشن.
این عنوان فقط به اهل فن داده میشه و با کاربر فعال کاملا جدا میشه و کلا دید نسبت به اونها متفاوت.
مثلا کسی که پزشکه بشه متخصص بخش پزشکی بجای کاربر فعال اون قسمت.
یا یکی که متخصص کارهای گرافیکیه و کاملا وارد عنوانی مناسب با این بخش بگیره.
یا شما مثلا بابک علاوه بر عنوانی که داری مثلا متخصص علم نجوم رو به همراه داشته باشی.
یا یکی دیگه که متخصص در زمینه تعمیرات گوشیهای همراهه با این عنوان باشه
و ... کلا با عنوانی که مشخص میکنه طرف درس علم این رشته رو خونده و یا توش کاملا وارده.
و یک سری امکانات خاص به این گروه داده بشه تا هم بتونن بهتر دانششون رو در اختیار دیگران بذارن و هم بهانه‌ای باشه برای ماندن و حفظشان و هم ارتقای هر چه بیشتر کیفی سایت.

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Babak
19-08-2010, 18:17
ماریو جان اینو ببین . توی صفحه صفحه قبله

خودم دیدم چندتا کاربر فعال به اشخاصی دادن که اصلا در حد فعالی نبودن (اسم نبرم بهتره!)
درسته که بودن عنوان باعث روحیه دادن میشه ولی ممکنه در کنارش باعث بی انگیزگی هم بشه. وقتی میشه خیلی ها رو براشون عنوانی گذاشت که همیشه هست و تغییر نمیکنه. از دید خودم که هیچ مفهومی نداره من کاری نکنم اما امتیاز ، اختیار یا عنوانی داشته باشم.
خود من طرفدار دوره ای شدن همه چیز در انجمن و زمان دار بودن همه عنوان ها هستم.

MrGee
19-08-2010, 19:16
برای همینه که چند وقت پیش هم به سینا بود فکر کنم که گفتم بهتره یه سیستمی ،‌الگوریتمی چیزی درنظر گرفته بشه تا کسی به صورت اتومات و نه پیشنهادی و ... و همچنین نه آنچنان آسان این عناوین رو بگیره و وقتی گرفت به سختی هم ازش گرفته بشه.
شاید چنین کاری با سیستم وی بی نشه.

آره سینا هم میاد می گه باشه چشم حتما!!!
می شه این کار رو کرد ولی کو گوش شنوا:13:

Babak
19-08-2010, 20:48

اتومات، چطوری تشخیص بده که پست مفید بوده یا نه صرفا پست اسپم و تشکر یا نه حتی فقط درخواست بوده.
راه فنیش رو بگید

SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 21:14
سلام من یه یوزر دارم که سال 1384 ایجاد کردم! و پسوردشو فراموش کردم . تو این سالها بارها و بارها در قسمت فراموش شدن پسورد ایمیل رو وارد کردم ولی هیچ ایمیلی برام ارسال نمیشه!! دیروز هم همین کارو کردم ولی فایده نداشت . به ادمین های محترم هم اطلاع دادم ولی جوابی نگرفتم! اون یوزر رو لازم دارم الان باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ ببخشید که اینجا پست دادم چون همه راهها رو امتحان کردم دیگه گفتم اینجا مطرح کنم! از ادمین سایت تقاضا دارم ک که یوزر پسورد این ایمیل رو به همین ایمیل ارسال کنید: sm_ir@asia.com :19:

yuseph
20-08-2010, 02:29
یه جور انگیزه می شه برای بعضی کاربران که بیشتر فعالیت کنن:27:

این رو من هم موافقم.
اما نه در همه حالتی...
به نظر من انگیزه کاذب ایجادکرده این موضوع...
طرف وقتی کاربر فعال شد کلی ذوق میکنه...یکی نیست بهش بگه بابایی عزیزم این ها ارزش خاصی ندارن!!

شاید انتخاب همکار کمی به سلیقه ی مدیر برگرده، چون بالاخره باید یک همکار نظراتش با مدیر همراه باشه، ولی انتخاب کاربر فعال که هیچ نفعی برای یک مدیر از نظر مدیریتی نداره چرا باید سلیقه ای باشه به نظرتون؟
فکر نمی کنم کسی از مدیریت کل، جز و همکاران دفاع کرده باشه، همه ما طبق قوانین فعالیت می کنیم، اگر هم مشکلی هست به قوانین بر می گرده، و خوب 100% همواره در مدیریت مشکلات هم هست! اینجا فکر نکنم از مدیران کسی رشته ی مدیریت مجازی خونده باشه! :46:
شاید؟
سلیقه مدیر؟
انتخاب کاربر فعال نفعی نداره؟
دفاع نمیکنید؟
جون...؟
بله؟
مدیریت مجازی؟
کی؟..من؟...
نگاه کن رفیق بزار کلام رو ختمش کنم:
من تا حدودی از مدیریت کل سایت شناخت دارم.علاقه شخصی به هشون دارم.
تاحدودی هم با مدیران انجمن هم آشنایی ورفاقت دارم.
اما همه اونها بی عیب وخطا نیستن...بینشون آدم خوب وبد هم هست.(با احترام به تمامی زحمت کشان گرامی)
کاربر فعال انتخاب کردن از انتخاب مدیر مهمتره چون باعث رونق دادن به فروم میشه!!!ونافع مالی فراوانی نیز به همراه خودش میاره این کاربر فعال...(وارد بحث نشیم که خیلی طولانیه)
تمامی مدیران سبز+ارشد+همکاران+کاربران فعال...بدون استثناءاز تمامی چار چوب+قوانین+مقررات+مدیریت کلان+همدیگه...حمایت ودفاع میکنن.وبه هیچ وجه حاضر به پذیرش مشکل دار بودنشون نمیشن(بعضیها)
این مثل روز روشنه.
دوباره برمیگردم به بحث اصلی...
انتخاب کاربرفعال کاملا سلیقه ای صورت میگیره...
7-8کاربرفعال رو میشناسم5ماهه پیداش نیست!!
2-3تاکاربر فعال میشناسم که با کمترین پست ممکن فعال شدن.
حالا بیا بگو که پست مهم نیست مفید بودن پست مهمه..که باورم نمیشه جانم...
دلیلش کاملا مشخصه کاربرانی رو میشناسم که فهم+شعور+علمشون ازبرخی((گفتم برخی))کاربرافعال بسیار بسیار بیشتره...
کاربرانی وجوددارن که سطح علمیشون از خواهر4م ابتداییم کمتر حالیشونه!!!
وهزاران مورد دیگه که اگه اجازه بدن مطرح بشن بوش تموم فروم رو پرمیکنه!!
پس برادرگل من...انتخاب کاربر فعال کاملا سلیقه ای و((داخلی))است.

Ahmad
21-08-2010, 13:50
ماریو جان اینو ببین . توی صفحه صفحه قبله

درسته که بودن عنوان باعث روحیه دادن میشه ولی ممکنه در کنارش باعث بی انگیزگی هم بشه. وقتی میشه خیلی ها رو براشون عنوانی گذاشت که همیشه هست و تغییر نمیکنه. از دید خودم که هیچ مفهومی نداره من کاری نکنم اما امتیاز ، اختیار یا عنوانی داشته باشم.

سلام بابک :46:
اما اون همه کارهایی که کردی چی؟
دقت کن گفتم بدست آوردن یه عنوان نباید به راحتی باشه. و البته برداشته شدن به سختی.
و وقتی طرف ببینه که خیلی وقته که فعالیت نمیکنه و داره وقت برداشته شدن این عنوانش میرسه دیگه به خودش بستگی میکنه که چه باید بکنه.

خود من طرفدار دوره ای شدن همه چیز در انجمن و زمان دار بودن همه عنوان ها هستم.

در مورد دور‌ه‌ای بودن همه چیز مثلا مدیریت یک قسمت هم میتونه خوب باشه هم بد.
شاید یکی باشه که تو یه قسمت هم تخصص خیلی خوبی داره هم مدیریتش خوبه هم اینکه تجربه بدست آورده و اینکه هنوز هم میتونه ادامه بده بخواد چون مدت سمتش تموم شده جاش رو به کسی دیگه زیاد درست نباشه.
البته از یه لحاظ خوبه چون ایده جدید با روشی جدید میتونه وارد بشه و باعث تحولی مثبت‌تر در اون قسمت بشه
ولی وقتی کسی خوب کار میکنه میشه نیروهای خوب رو هم با خودش به همراه داشته باشه و از افکارشون و نظراتشون و ... استفاده کنه، اونها رو همراه خودش کنه و حتی درنهایت اون رو در سمتی همطراز خودش قرار بده و همراه هم روشهای نو رو پیاده کنن و ... . ( البته نمیدونم دو تا مثلا مدیر میتونن کنار هم کار کنند یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اتومات، چطوری تشخیص بده که پست مفید بوده یا نه صرفا پست اسپم و تشکر یا نه حتی فقط درخواست بوده.
راه فنیش رو بگید

این فقط یه پیشنهاد بود و مستر کرکر هم که میگه میشه البته نمیدونم با فکری که من دارم یا نه.
منظورم این بود که هر نوع فعالیتی تو انجمن برای اون شخص یه امتیازی رو به همراه داشته باشه . یک پست عادی یه امتیاز خیلی پایین. یه پست که یه تشکر توش شده یه امتیاز بالاتر . پستی که تعدا تشکراش بالای ده تاست یه امتیاز دیگه و پستی که بالای مثلا 50 تا تشکر داره یه امتیاز بالا ( البته به غیر از پستهای اطلاع رسانی که ادمینها یا سوپر مدیرا میذارن). پستی که نقل قول از کسی توشه و تشکر اون شخص نقل قول شده در پست این شخص وجود داره یه امتیاز خاص دیگه ( این پست میتونه نشون بده که درخواستی پاسخ داده شده) و ... خیلی تقسیم بندیهای دیگه در مورد پست دادن.
در مورد نوع فعالیت تو یه بخش خاص از انجمن. میزان فعالیت در روز ، فعالیت تو یه تاپیک خاص و ... میتونه اجزای دیگه باشه و درنهایت امتیازی که مدیر اون قسمت میتونه بده.
کلا یه نوع امتیاز دهی که مثلا اگه شخصی به حد نصابی رسید بشه کاربر فعال اون قسمت و اگه به یه حد نصاب دیگه ای رسید یه عنوان دیگه با یه امکانات بیشتر و ... .
همچنین اگه پستی ازش پاک بشه یا اخطار بگیره یا ... همه بصورت امتیاز منفی درنظر گرفته بشن و یا اگه یه مدت معینی فعالیت نکنه یه امتیاز مختصری کم بشه و .. تا جایی که اگه امتیازش تا یه حد مشخص که قبلا برای دادن اون عنوان در نظر گرفته شده بود برسه اون عنوان یا امکانات رو از دست بده و ... .
و خود شخص میتونه همیشه ببینه که امتیازش چنده و عملکردش رو بسنجه.

taia
22-08-2010, 11:26
شاید؟
سلیقه مدیر؟
انتخاب کاربر فعال نفعی نداره؟
دفاع نمیکنید؟
جون...؟
بله؟
مدیریت مجازی؟
کی؟..من؟...
نگاه کن رفیق بزار کلام رو ختمش کنم:
من تا حدودی از مدیریت کل سایت شناخت دارم.علاقه شخصی به هشون دارم.
تاحدودی هم با مدیران انجمن هم آشنایی ورفاقت دارم.
اما همه اونها بی عیب وخطا نیستن...بینشون آدم خوب وبد هم هست.(با احترام به تمامی زحمت کشان گرامی)
کاربر فعال انتخاب کردن از انتخاب مدیر مهمتره چون باعث رونق دادن به فروم میشه!!!ونافع مالی فراوانی نیز به همراه خودش میاره این کاربر فعال...(وارد بحث نشیم که خیلی طولانیه)
تمامی مدیران سبز+ارشد+همکاران+کاربران فعال...بدون استثناءاز تمامی چار چوب+قوانین+مقررات+مدیریت کلان+همدیگه...حمایت ودفاع میکنن.وبه هیچ وجه حاضر به پذیرش مشکل دار بودنشون نمیشن(بعضیها)
این مثل روز روشنه.
دوباره برمیگردم به بحث اصلی...
انتخاب کاربرفعال کاملا سلیقه ای صورت میگیره...
7-8کاربرفعال رو میشناسم5ماهه پیداش نیست!!
2-3تاکاربر فعال میشناسم که با کمترین پست ممکن فعال شدن.
حالا بیا بگو که پست مهم نیست مفید بودن پست مهمه..که باورم نمیشه جانم...
دلیلش کاملا مشخصه کاربرانی رو میشناسم که فهم+شعور+علمشون ازبرخی((گفتم برخی))کاربرافعال بسیار بسیار بیشتره...
کاربرانی وجوددارن که سطح علمیشون از خواهر4م ابتداییم کمتر حالیشونه!!!
وهزاران مورد دیگه که اگه اجازه بدن مطرح بشن بوش تموم فروم رو پرمیکنه!!
پس برادرگل من...انتخاب کاربر فعال کاملا سلیقه ای و((داخلی))است.

ببینید من به انجمن مورد فعالیت خودم می آم، ما در یک زمان 4 کاربر به طور مستمر فعالیت خوبی داشتن، به طوری که روزانه در انجمن بیش از 20 پست مفید رد و بدل میشد، هر 4 کاربر فعال شدند، بعد از حدود 2 ماه، 3 نفر غیر فعال شدند که هر سه نفر عنوانشون برداشته شد، و فقط یک کاربر فعال باقی موند.
بنابراین "کلا" سلیقه ای بحث درستی نیست! بله در برخی اوقات میشه گفت سلیقه ای هست ولی نه همیشه!
در ضمن یک چیزی رو همیشه به خاطر بسپارید ما انسان هستیم و نه ماشین! تصمیمات ما در عقلانی ترین محیط ها هم دچار احساسات شخصیمون هست، پس مشخصا ممکن یک مدیر بخواد یک کاربر فعال از بین 3 نفر با یک رویه کاریه تقریبا مشابه انتخاب کنه، خوب مشخصا کاربری انتخاب خواهد شد که در ذهن مدیر دارای یک نکات مثبتی هست، که اون نکات مثبت شاید از نظر ما اصلا مهم نباشند.
البته این در مورد مدیرانی که از دیگران نظر خواهی می کنند کمتر پیش می آد، مثلا مدیر انجمن مورد فعالیت من، برای اینگونه کارها معمولا نظرخواهی می کنه، که خوب مورد سلیقه چون پخش می شه بین 4 نفر کمتر نمایان میشه، ولی خوب ممکنه مدیری نظر خودش رو مد نظر داشته باشه، اونجا سلیقه بیشتر نشون می ده خودش رو.
ضمن اینکه ببینید، خیلی ها هستند، که واقعا هم پست هاشون زیاده، هم مطالب مفید دارند، اگر همه کاربر فعال بشند که نمیشه!
منم با نظر بابک موافقم باید همه چیز زمان دار بشه، مثلا کاربر فعال از زمان گرفتن لقب تا 4 ماه بمونه، همکار مثلا حالا 6 ماه و مدیر نهایتا 1 سال، بعد از اون به یک نحوی، حالا رای گیری بین اعضای انجمن، یا هر چیز، عوض بشوند، اینطوری همیشه انگیزه هم باقی می مونه. و گرنه مثلا در انجمن لینوکس، حالا تا یک همکار استعفا بده و تازه مدیر احساس کنه همکار نیازه، خوب مشخصا کاربرای دیگه تقریبا مطمئن هستند این لقب رو هرگز نمی گیرند!
البته حالا چیز مهمی هم نیست! داشتن لقب همکار انجمن! نه پولی توش هست و نه سابقه ای! :31: ولی خوب انگیزه فعالیت در هر جا ارتقا پیدا کردن هست! اگر شما بدونید در یک شرکت هرگز به پست مدیریتی نمی رسید عملا فعالیتتون تحت این مسئله کم میشه!
ولی خوب عملا این کار در این انجمن صورت نمیگیره، و خوب بنابراین کاربر فعال شده یک لقبه که همه دوست دارن داشته باشن! در حالی که عملا جز یک نام متفاوت، هیچ فرقی با کاربران عادی ندارند!

در مورد دفاع و حمایت هم ببینید، من حالا در انجمن نه، ولی در گروه ها بارها از نحوه ی مدیریت در پی سی گلایه کردم، و کلا خوشم نمی آد از نحوه ی مدیریت، ولی این یک بحث هست، بحث دیگه اینکه باید موقعیت مدیریت در انجمن حفظ بشه، پس در مواقع خودش باید از هم دفاع کنیم.
ولی باز کلی گویی اشتباه هست، خیلی اوقات مدیریت دفاع کردن داشته، خیلی اوقات نداشته.
من خودم بارها تاپیکی رو بستم، کاربر 4 یا حتی 5 تا پیام داده من هم جواب دادم، ولی روی حرفشون پا فشاری کردن! نهایتا هم من رو متهم کردن به کوته نگری! در حالی که بسته شدن تاپیک دلیل داره! من الان 4 سال هست در گنو/لینوکس کار می کنم، در مورد تک تک تاپیک ها تجربه دارم، می دونم یک تاپیک سرانجامش چی هست! می بندم و برای سازنده هم توضیح کامل می دم! ولی خوب هر کسی از بسته شدن تاپیکش یا پاک شدن پستش ناراحت میشه!
مانند اینکه شما سرعت غیر مجاز میرید پلیس متوقفتون می کنه! اولین حالت شما چیه؟!
جناب سرکار! من که کاری نکردم! اصلا ماشین من 160 تا میره؟! جناب سرکار! سرعت سنجم خرابه!!!

منظورم اینه که حق با پلیس هست! ولی خوب شما قانع نمیشید!
نمی گم همیشه درست و به جا پاک کردم یا بستم، ولی خیلی جاها توضیح کامل دادم! پیام های صندوقم هست! ولی کاربران قانع نمیشند و متهم می کنند!
خوب خیلی از مواقع دفاع ما از این چیزهاست، از اینکه کاربرا ناراحت هستند چرا این تاپیک بسته شد، رفت ترش، پاک شد و ...(طبیعی هم هست، چند هفته پیش پست خود من در یک انجمنی پاک شد، ناراحت شده بودم! و با خودم مطرح می کردم، چرا؟!!! حالا شاید کسی که پست من رو پاک کرده درست هم پاک کرده)

در کل همه چیز را نمی شه کلی مطرح کرد! بله، انتخاب سلیقه ای هم داریم، انتخاب درست هم داریم، دفاع اشتباه داشته ایم، دفاع به جا و به حق هم داشتیم، در کل اینجا یک محیط مجازی بیشتر غیر تخصصی هست برای همین من خودم بیشتر از اونکه به عنوان یک محیط خشک تخصصی بهش نگاه کنم به عنوان جایی برای یاد گرفتن چند چیز جدید و محلی برای گزراندن محدود وقت آزادم نگاه می کنم :11:

huti_421
22-08-2010, 13:11

شب خوابیدم صب بیدار شدم، دیدم کاربر فعالم

شب خوابیدم صب بیدار شدم، دیدم همکارم

شب خوابیدم صب بیدار شدم، دیدم کابر عادی‌ام

شب خوابیدم صب بیدار شدم، دیدم کاربر فعالم

به همین راحتی

:دی :دی :دی :دی :دی

Amir Hossein
22-08-2010, 21:31
یه سوال؟
چرا یه نفر با 15 تشکر باید فعال بشه
ولی یه نفر با 200 تا هم نشه