مشاهده نسخه کامل
: core i7 vs core i5؟؟؟
من تازگي ها مي خوام سيستم ببندم.در سي پي يوها بين i7 و i5 شك دارم فروشنده مي گه اگه مي خواي i7 بخري بايد مادربورد و رم خود را هم ارتقا بدي و بعد من حساب كردم ديدم واسه خريد i7 بايد چند صد هزار تومان اضافه بدم.:13:حالا مي خواستم از شما بپرسم آيا واقعا اين هزينه اضافه كردن ارزشش را دارد و كلا برتري i7 نسبت به i5 چيست؟؟ ممنون :20:
V i r u s e r
07-07-2010, 19:23
سلام
1. هیچوقت به حرف فروشنده ها اطمینان نکن
2. بستگی داره چه سری از i7 مد نظر باشه سری 900 به مادربورد های گرانقیمت و رم های 3 کاناله احتیاج داره ولی سری 800 به همون مین سوکت 1156 می خوره و نیازی به تغییر رم هم نداره و با رم 2 کاناله به خوبی کار می کنه
بریم سر برتری:
اگه برای بازی بخواید هیچ فرقی ندارن
ولی در کار های دیگه مثل رندرینگ و اینا i7 جولوتره
HardWare Professor
07-07-2010, 19:30
ساده بگم
I7 بخاط داشتن فناوری HT توسط سیستم عامل یک هشت هسته ای شناخته میشه ولی I5 ینطور نیست
و I7 شدیدا توصیه میشه.
+کش بیشتر و رم سه کاناله و 4 هسته بیشتر
سلام
1. هیچوقت به حرف فروشنده ها اطمینان نکن
2. بستگی داره چه سری از i7 مد نظر باشه سری 900 به مادربورد های گرانقیمت و رم های 3 کاناله احتیاج داره ولی سری 800 به همون مین سوکت 1156 می خوره و نیازی به تغییر رم هم نداره و با رم 2 کاناله به خوبی کار می کنه
بریم سر برتری:
اگه برای بازی بخواید هیچ فرقی ندارن
ولی در کار های دیگه مثل رندرینگ و اینا i7 جولوتره
ممنون از توضيحات شما :20: نه من كه كلا براي بازي مي خوام و اين كه اين سيستم 5 6 سال با اين رشد و پيشرفت بازي ها براي من جواب بده.آيا در آينده پردازنده هاي i7 برتري خود را در بازي هاي رايانه اي نسبت به i5 نشان خواهد داد يا نه؟
HardWare Professor
08-07-2010, 18:33
ممنون از توضيحات شما :20: نه من كه كلا براي بازي مي خوام و اين كه اين سيستم 5 6 سال با اين رشد و پيشرفت بازي ها براي من جواب بده.آيا در آينده پردازنده هاي i7 برتري خود را در بازي هاي رايانه اي نسبت به i5 نشان خواهد داد يا نه؟
در اینده نه/همین الان هم برتری خود را نشان داده اند
با یک i7 حداقل تا 4 سال خیالتان را از تعویض cpu راحت باشد
amd>intel
08-07-2010, 22:17
i5 750 بگير با يك رم خوب و يك كولينگ متوسط بهراحتي به بازدهي بالائي ميرسي
V i r u s e r
08-07-2010, 23:06
در اینده نه/همین الان هم برتری خود را نشان داده اند
با یک i7 حداقل تا 4 سال خیالتان را از تعویض cpu راحت باشد
برای بازی 750 هیچ فرقی با 860 یا 920 نداره چون اونقدر قوی هستش که بخواد از گرافیک های جدید پشتیبانی کنه
و وقتی که کم کم برای کارت های جدید محدودیت ایجاد کنه وضعیت برای 860 و 920 هم همینطور خواهد بود
مگه 330 مگا هرتز چقدر تو بازی تاثیر داره؟
شما هر چقدر هم سخت افزار قوی بگیری،به نظر نمی رسه با این پیشرفت بازی ها و سخت افزار ها،بتونید تا 5 6 سال آینده از ارتقا بی نیاز باشید(البته در صورتی که گیمر باشید).سی پی یو های core i7 سه سری هستند.یکی همون core i7 تنها یکی دیگه سری پروفیشینال و یکی هم اکستریم ادیشن.بعید به نظر می رسه شما بخواهید بیشتر از 500 هزار تومان برای پردازنده هزینه کنید.پس عملا اکستریم رو باید بزارید کنار.در مورد این که سری کور آی 5 تکنولوژی هایپر تریدینگ نداره(همون دو برابر شناخته شدن هسته ها برای سیستم عامل)،این حرف درست نیست.شما باید مشخص کنید چه مدلی از کور آی 5 رو باید بخرید.توصیه ای که من دارم اینه که شما اول مدل های موجود در بازار رو شناسایی کنید،بعد از بین اونا با فاکتور قیمت و بودجه ی مورد نظر و قدرت پردازشی و تعداد هسته های فیزیکی و سوکت و چیپست لازم از بین اونا مودل مورد نظر رو انتخاب کنید.به یاد داشته باشید که بیشتر پردازنده های کور آی 7 از سوکت LGA1156 پشتیبانی می کنند و یکی چیپسست های پشتیبانی کننده این پردازنده ها X58 است که مادر بورد های دارای این چیپست قیمت پایینی ندارند.بودجه ی شما تاثیر زیادی در انتخاب قطعات داره.در کل باید بگم که پردازنده های کور آی 5 رو ضعیف تصور نکنید.توصیه من به شما اینه که به سایت اینتل برید و و مدل های مورد نطر خودتون رو پیدا کنید.یک قابلیت خوب که در سایت اینتل وجود داره،مقایسه پردازنده هاست که خیلی به شما کمک خواهد کرد.:)
شما هر چقدر هم سخت افزار قوی بگیری،به نظر نمی رسه با این پیشرفت بازی ها و سخت افزار ها،بتونید تا 5 6 سال آینده از ارتقا بی نیاز باشید(البته در صورتی که گیمر باشید).سی پی یو های core i7 سه سری هستند.یکی همون core i7 تنها یکی دیگه سری پروفیشینال و یکی هم اکستریم ادیشن.بعید به نظر می رسه شما بخواهید بیشتر از 500 هزار تومان برای پردازنده هزینه کنید.پس عملا اکستریم رو باید بزارید کنار.در مورد این که سری کور آی 5 تکنولوژی هایپر تریدینگ نداره(همون دو برابر شناخته شدن هسته ها برای سیستم عامل)،این حرف درست نیست.شما باید مشخص کنید چه مدلی از کور آی 5 رو باید بخرید.توصیه ای که من دارم اینه که شما اول مدل های موجود در بازار رو شناسایی کنید،بعد از بین اونا با فاکتور قیمت و بودجه ی مورد نظر و قدرت پردازشی و تعداد هسته های فیزیکی و سوکت و چیپست لازم از بین اونا مودل مورد نظر رو انتخاب کنید.به یاد داشته باشید که بیشتر پردازنده های کور آی 7 از سوکت LGA1156 پشتیبانی می کنند و یکی چیپسست های پشتیبانی کننده این پردازنده ها X58 است که مادر بورد های دارای این چیپست قیمت پایینی ندارند.بودجه ی شما تاثیر زیادی در انتخاب قطعات داره.در کل باید بگم که پردازنده های کور آی 5 رو ضعیف تصور نکنید.توصیه من به شما اینه که به سایت اینتل برید و و مدل های مورد نطر خودتون رو پیدا کنید.یک قابلیت خوب که در سایت اینتل وجود داره،مقایسه پردازنده هاست که خیلی به شما کمک خواهد کرد.:)
ممنون :20:براي من مهم اينه كه پولي كه براي سيستم خرج مي كنم همان مقدار ارزشش را داشته باشه من براي اين سيستم i7 مي خوام ببندم كه از عوض كردن سيستم براي سال ها بي نياز باشم.در مقام مقايسه هم فكر كنم سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي بهتره چون تمام پردازنده ها را مورد به مورد بررسي مي كنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين هم يك سايتي كه پردازنده هاي i5 750 i7 870 و i7 920 را با هم مقايسه كرده مي خوام بدونم آيا با خريد i7 870 نيازي به ارتقا مادربورد و رم هست يا نه.آيا نسبت به i5 750 در بازي برتري دارد؟
فراموش نکنید که بهترین مقایسه ها و کاملترین اطلاعات هر محصولی رو سازنده اون محصول بهتون میده.سایت تامز هاردور هم یکی از مطرح ترین سایت های دنیاست که مقایسه ها و تست هاش حتی مرجعی برای یه هفته نامه ی ایرانی معتبر مثل عصر ارتباطه.
V i r u s e r
11-07-2010, 12:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين هم يك سايتي كه پردازنده هاي i5 750 i7 870 و i7 920 را با هم مقايسه كرده مي خوام بدونم آيا با خريد i7 870 نيازي به ارتقا مادربورد و رم هست يا نه.آيا نسبت به i5 750 در بازي برتري دارد؟
خیر خرید 860 به مادر بورد های گران قیمت و رم های 3 کاناله احتیاج نداره
شما همون سیستمی که می خوستی بخر ولی به جای I5 برو i7 860 بگیر:46:
خیر خرید 860 به مادر بورد های گران قیمت و رم های 3 کاناله احتیاج نداره
شما همون سیستمی که می خوستی بخر ولی به جای I5 برو i7 860 بگیر:46:
منظور من i7 870 بود نه 860
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.