ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لاغر

RaS0oL.M
06-07-2010, 23:05
سلام.......:19:خوبید بیدین؟؟؟؟؟:10:رسولم.........:5:من لاغرم 170 قدم.....53 کیلو......چَ کار و کِنم؟؟؟؟مولتی ویتامین خوب بید؟؟؟؟؟:46:ممنون بیدم......:11:

Big-Boss
06-07-2010, 23:35
برو باشگاه یه دوره حجمی کار کن با کراتین بعدش هم پروتئین میای رو فرم.

Old_Chater
07-07-2010, 08:23
عاليه ديگه العان خيليا دارن پول خرج ميكنن مثل شما مانكن بشن

greena
07-07-2010, 11:00
سلاو ودرود
قبل از هر چیز با یه دکتر تغذیه مشورت کنید چون وزنتون کمه چند کیلوی باید حتما اضافه کنید بعد شورع کنیدبه ورزش سنگین در ضمن اشتهاتون رو هم باید تقویت کنید

Big-Boss
07-07-2010, 11:37
عاليه ديگه العان خيليا دارن پول خرج ميكنن مثل شما مانكن بشن

اون که دوره اش خیلی وقتی تموم شده. راست میگن ایران هم از فشن عقبه هم از استایل. :27:
الان جماعت نسوان تو خط کوپ سایزن و سیلیکون اضافه میکنند. مذکر هاش هم که با دمبل ور میرن دور بازو اضاف بشه. :3:

RaS0oL.M
07-07-2010, 12:00
ممنون.........
عاليه ديگه العان خيليا دارن پول خرج ميكنن مثل شما مانكن بشن چی کار کنیم مانکنیم دیگه...........:31:بعد مولتی ویتا اثر بد نداره؟؟؟؟؟؟کراتین نازایی نمی آره؟؟؟ممنون..........:11:

ghahremanimehdi
07-07-2010, 12:02
ممنون.........چی کار کنیم مانکنیم دیگه...........:31:بعد مولتی ویتا اثر بد نداره؟؟؟؟؟؟کراتین نازایی نمی آره؟؟؟ممنون..........:11:

کراتین که چاق نمیکنه . حجم میده و باید در کنار گینر مصرف بشه .

Big-Boss
07-07-2010, 12:14
ممنون.........چی کار کنیم مانکنیم دیگه...........:31:بعد مولتی ویتا اثر بد نداره؟؟؟؟؟؟کراتین نازایی نمی آره؟؟؟ممنون..........:11:

مولتی ویتامین کارخاصی واسه وزن نمیکنه من خودم هم با تمرین روزانه ام مصرف میکنم.
کراتین هم مشکلی نداره.

کراتین که چاق نمیکنه . حجم میده و باید در کنار گینر مصرف بشه .

بزار اول یه دوره بره من پست دوم گفتم بهشون . همون کراتین واسه دوره اول کفایت میکنه . رو فرم بیاد اول,بعدش میتونه سراغ پروتئین بره.

البته پزشک و مربی فراموش نشود.

RaS0oL.M
07-07-2010, 12:43
خیلیا می گن نازایی میاره؟؟؟؟؟؟؟درسته؟؟:11:

Big-Boss
07-07-2010, 13:00

شما الان برو از یه نفر تو خیابون بپرس نظرت در باره استراتژی جدید اوباما در منطقه چیه؟ -چند ساعت سخنرانی میکنه.
از همون آدم بپرس نظرت در مورد لایحه کاهش هزینه های دولت اسپانیا چیه؟ باز چند ساعت برات حرف میزنه.
بازم امتحان کن بپرس در باره ی جراحی قلب باز نظرت چیه؟ بین چقدر معلومات اینجا داره !!
ایرانی موجوی هست که ندونسته در باره هر چی که فکرشو کنی نظر میده 1% شاید تو این مملکت پیدا بشه یه جچیزی بپرسی بگه در این مورد نمیدونم.

رو همین پشتوانه فرهنگی در مورد خیلی مکمل های غذایی هم همینو میگن (جالبه همشون مریض میشن میرن سمت خوددرمانی نمیگن اینجا ممکنه ضرر داشته باشه).
مکمل ها زیر نظر سازمان های بهداشتی توبید شدن مجوز های لازم رو دارن. بعشی ها FDA هم دارند. (زیر نظر پزشک و مربی مشکلی پیش نمیاد)
خیلی از مکمل های موجود در بازار هم استاندارد نیستند البته این رو هم باید در نظر بگیرید.
یه سری مردم هم فرق هورمون و مکمل رو نمیدونن (هورمون هم زیر نظر پزشک میشه استفاده کرد ولی دیگه واسه فیتنس لازم نیست در حد قهرمانی و مسابقات به کار میاد)

ولی در کل من فکر میکنم قصد شما همون رسیدن به وزن نرمال باشه . در این صورت پست 2# من رو هم در نظر نگیر.
مکمل برای کسی خوبی که قصدش به صورت حرفه ای دنبال کردن فیتنس یا بدنسازی باشه.
با رفتن پیش یه دکتر تغذیه و رژیم غذایی مناسب و تحرک و استراحت کافی خیلی راحت میتونید به وزن نرمال خودتون برسید. (هیچ نیازی هم به مکمل ندارید)

greena
07-07-2010, 13:03
سلام ودرود

خیلیا می گن نازایی میاره؟؟؟؟؟؟؟درسته؟؟مگه شما خانوم هستید که هی میگید نازایی؟:31:
در ضمن کراتین وپروتئین....به نظر من هموشون یه عوارضی دارن مخصوصا که اگه اصولی مصرف نشن.درکلبرنامه غذایی و دکتر تغذیه فکر کنم برای شرو خیلی بهتر باشه.

RaS0oL.M
07-07-2010, 13:16
آخه همه می گن منم که بچه دوس دارم........:10:

Sha7ab
07-07-2010, 13:24

هر کی گفته غلط کرده! کراتین هیچ تاثیری روی هورمون های بدن نداره و فقط یه مکمل ساده ی غذاییه! این چرت و پرت ها بین ایرانی ها رسمه! وگرنه خارجی ها به همراه وعده های غذاییشون کراتین مصرف میکنن.

RaS0oL.M
07-07-2010, 14:04
پس کراتین می گیرم..........:10:

Big-Boss
07-07-2010, 14:11
پس کراتین می گیرم..........:10:

نگیر!!
من نه مربی هستم نه پزشک فقط خودم بدنسازی کار میکنم.
از رو تجربه ام بخوام بگم شما برای اومدن روی وزن نرمال هیچ احتیاجی به مکمل ندارید.با مراجعه به یه متخصص تغذیه و گرفتن رژیم مناسب براحتی میتونید به وزن نرمالتون برسید.

RaS0oL.M
07-07-2010, 15:12
باشه...............:10:ممنون.......