ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا با نوع آموزش‌های بخش فتوشاپ موافق هستید

huti_421
05-07-2010, 20:14
سلام

خیلی وقت بود می‌خواستم درباره‌ی موضوع و سبک اموزش‌های بخش فتوشاپ اظهار نظر کنم و نظر شما رو هم بدونم

مستحضر هستید که بیشتر آموزش‌هایی که در این بخش قرار می‌گیرن صرفاً نحوه‌ی طراحی شیء خاص رو برای خواننده توضیح می‌دن و از قبل اون‌هاست که عزیزان می‌تونن تکنیک‌های مختلف این نرم‌افزار رو یاد بگیرن

به شخصه کمی با این سبک آموزش مخالفم ( چرا ؟ )

چون این سبک آموزش، مخاطب و کاربر رو به سمت آپشن‌های آماده و به قول معروف هلو برو تو گلو سوق می‌ده و می‌بینم که بیشتر عزیزانی که از این طیف آموزش‌ها استفاده کردن، وقتی به مورد مشابهی می‌رسن، نمی‌تونن کار جدید رو ارائه بدن ( چون ذهنشون فقط آموزشی خاص با تنظیمات مشخص رو درک کرده )

حالا نظر شخصی خودم:

بهتر نیست که عزیزانی که آموزش‌هایی رو چه از اول می‌نوسن و چه ترجمه می‌کنن ( و خیلی هم زحمت می‌کشن ) بیان و به جای اموزش‌های جزئی، کلیّات رو تحت الشعاع قرار بدن؟

فرضاً به جای اینکه ساخت چوب کبریت رو آموزش بدن، بیان کاربر و خواننده رو با زیر بم ابزارهایی که برای همچین کارهایی استفاده می‌شه، آشنا کنن؟

اگه بهتر بخوام منظورمو برسونم، بهتر نیست اموزش‌های جامع باشن تا جزئی؟

از نظراتی که می‌دین کمال تشکر رو دارم و مطمئناً نظرتون باعث بهتر شدن کیفیت مقاله نویسان عزیز این بخش و خودم خواهد شد

oghtapost
05-07-2010, 20:52
دوست عزیز اصلا هدف اصلی همینه
شما مثلا اگه آموزش چوب کبریتو یاد میگیری هدف اصلی اینه که با کاربرد ها و ابزار و تکنیک های فتوشاپ آشنا بشین نه صرفا یادگیری ساختن چوب کبریت
کسایی هم که بخواند در مورد ابزار ها اطلاعات کسب کنن تاپیکش موجوده...
یکی میخواد بره همه ی کاربرد های ابزارارو بدونه میره به تاپیک مخصوصش اونی هم که کلا 10-12 آموزش های مختلف تو انجمن هست انجام بده اتوماتیک! با تکنیک ها و ابزارا آشنا میشه و میتونه تو کارای خودش استفاده کنه
به نظر من همین روال کار مناسبه
م
م
ن
و
ن
.
.

ae2009
05-07-2010, 20:55
والا برای مبتدی مثل من همه چیز مفیده :31:
ولی شاید برای حرفه ای ها مثل شما این طور اموزش ها به صورت خسته کننده دربیاد. فکر کنم هر دو مورد میتونه مفید باشه.

mehran_286
05-07-2010, 22:13
با نظرت موافقم

بیشتر اموزش ها وسطش یه پرشهایی داره ادم رو گیج می کنند
اگه از پایه شروع کنند عالیه

G LADIATOR
05-07-2010, 23:56
خوب فتوشاپ یعنی همین دیگه....
اینجور آموزش ها باعث میشن با توانایی های ابزار ها آشنا بشی......بعد از هر ابزار توی موقع خودش استفاده کنی با خلاقیت خودت...
کلا فتوشاپ یعنی خلاقیت....

اگه قرار باشه آموزش هایی از اون نوع که شما میگید رو بزارن به نظر من بازدهی کار خیلی کم میشه....

یه شخصی وقتی کار با ابزا ها رو یاد بگیره...بعد با یه کم فکر کردن میتونه با ترکیب اونا هر چیزی رو بسازه......
اگه یه نفر با استفاده از این آموزش ها نتونه کاری از پیش ببره پس یعنی اینکه خلاقیت کمی داره... و کسی که خلاقیت کمی داره اصلا به درد این کارا نمیخوره....

البته این فقط نظر من بود.....

P30SERVER
06-07-2010, 00:19
به نظر من که بهترین راه آموزش توتوریاله .
یاد گیریه کل ابزارهای فتوشاپ توی یک تا دو روز امکان پزیره ولی مهم اینه که روش های مختلف استفاده از این ابزار ها و ترکیب اونا با هم و ... آموزش داده بشه.
توی توتوریال در واقع کاربرد ابزار ها هم داره به بهترین شکل بیان میشه.به هر حال به نظر من واسه نرم افزار هایی مثل فوتوشاپ که یادگیری خود ابزار ها زیاد سخت نیست ،مهمترین نکته اینه که کاربر روشهای خلاقانه برای بهره گیری از این ابزارا رو یاد بگیره.

huti_421
06-07-2010, 01:05
دوست عزیز اصلا هدف اصلی همینه
شما مثلا اگه آموزش چوب کبریتو یاد میگیری هدف اصلی اینه که با کاربرد ها و ابزار و تکنیک های فتوشاپ آشنا بشین نه صرفا یادگیری ساختن چوب کبریت
کسایی هم که بخواند در مورد ابزار ها اطلاعات کسب کنن تاپیکش موجوده...
یکی میخواد بره همه ی کاربرد های ابزارارو بدونه میره به تاپیک مخصوصش اونی هم که کلا 10-12 آموزش های مختلف تو انجمن هست انجام بده اتوماتیک! با تکنیک ها و ابزارا آشنا میشه و میتونه تو کارای خودش استفاده کنه
به نظر من همین روال کار مناسبه
م
م
ن
و
ن
.
.

به نظر شما من نوعی که بخوام نوعی "انعکاس" رو یاد بگیرم، باید در به در دنبال اموزش‌های فلان و بهمان چیز بگردم و از توشون یه مطلب دندون گیر پیدا کنم بهتره، یا یک سره مطلب در مورد تکنیک‌های ساخت رفلکس و انعکاس رو مطالعه کنم خوبه ؟

تکنیک‌ها با این آموزش‌ها بدست نمیاد

وقتی می‌گه بعله، شما اینو بذار رو 20٪، اونو حالا تیک بزن، بعد بیا اینم بذار روی 100 و اُکی کن، مخاطب چیزی یاد می‌گیره؟

والا برای مبتدی مثل من همه چیز مفیده :31:
ولی شاید برای حرفه ای ها مثل شما این طور اموزش ها به صورت خسته کننده دربیاد. فکر کنم هر دو مورد میتونه مفید باشه.

آورین آورین :دی

با نظرت موافقم

بیشتر اموزش ها وسطش یه پرشهایی داره ادم رو گیج می کنند
اگه از پایه شروع کنند عالیه

من خودم چن تا رو خوندم، هر چی هم بلد بودم یادم رفت :دی

خوب فتوشاپ یعنی همین دیگه....
اینجور آموزش ها باعث میشن با توانایی های ابزار ها آشنا بشی......بعد از هر ابزار توی موقع خودش استفاده کنی با خلاقیت خودت...
کلا فتوشاپ یعنی خلاقیت....

اگه قرار باشه آموزش هایی از اون نوع که شما میگید رو بزارن به نظر من بازدهی کار خیلی کم میشه....

یه شخصی وقتی کار با ابزا ها رو یاد بگیره...بعد با یه کم فکر کردن میتونه با ترکیب اونا هر چیزی رو بسازه......
اگه یه نفر با استفاده از این آموزش ها نتونه کاری از پیش ببره پس یعنی اینکه خلاقیت کمی داره... و کسی که خلاقیت کمی داره اصلا به درد این کارا نمیخوره....

البته این فقط نظر من بود.....

فتوشاپ فقط ابزار نیست، اولاً

ثانیاً عزیز من وقتی کسی تکنیک بلد نباشه و از چندین آموزشی که خونده، فقط فهمیده که عدد تعیین کن و اُکی بزن، به نظر شما این شخص می‌تونه به این اموزش‌ها بسنده کنه؟

اتفاقا با این کار خلاقیت از فرد صلب می‌شه ( چرا؟ )

چون وقتی خواننده، غایت رو تو ساخت فلان چیز می‌بینه، فقط به نتیجه‌ی همون چیز فکر می‌کنه و بالغ بر 70٪ مطالبی که رکن طراحی هست و تو اون مقاله ذکر شده رو درک نمی‌کنه

آموزش‌هایی که یا میانبر ابزار رو ذکر کردن یا اسم ابزار

برای انتخاب آپشنی، به جای اینکه مسیر مستقیم رو نشون بدن، بنده خدا مخاطب رو شیش دور، دور فتوشاپ می‌چرخونن

به نظر من که بهترین راه آموزش توتوریاله .
یاد گیریه کل ابزارهای فتوشاپ توی یک تا دو روز امکان پزیره ولی مهم اینه که روش های مختلف استفاده از این ابزار ها و ترکیب اونا با هم و ... آموزش داده بشه.
توی توتوریال در واقع کاربرد ابزار ها هم داره به بهترین شکل بیان میشه.به هر حال به نظر من واسه نرم افزار هایی مثل فوتوشاپ که یادگیری خود ابزار ها زیاد سخت نیست ،مهمترین نکته اینه که کاربر روشهای خلاقانه برای بهره گیری از این ابزارا رو یاد بگیره.

Tutorial یا خودآموز بهتر نیست که لپ کلام رو تشریح کنه، و با چند مثال ساده، کاربرد رو به خواننده نشون بده؟

بلاخره کاربر باید روال رو بلد باشه تا بتونه از مثال نتیجه بگیره، نه اینکه مثالو عیناً تکرار کنه، بدون اینکه مخمص کلام رو درک کنه، هوم ؟

P30SERVER
06-07-2010, 02:29
به نظر شما من نوعی که بخوام نوعی "انعکاس" رو یاد بگیرم، باید در به در دنبال اموزش‌های فلان و بهمان چیز بگردم و از توشون یه مطلب دندون گیر پیدا کنم بهتره، یا یک سره مطلب در مورد تکنیک‌های ساخت رفلکس و انعکاس رو مطالعه کنم خوبه ؟

تکنیک‌ها با این آموزش‌ها بدست نمیاد

وقتی می‌گه بعله، شما اینو بذار رو 20٪، اونو حالا تیک بزن، بعد بیا اینم بذار روی 100 و اُکی کن، مخاطب چیزی یاد می‌گیره؟
60 درصد-60درصد.
مثلما هر دوی اینها باید با هم باشه.چه بسا که قوانین رفلکت رو همه توی دنیای اطرافشون میبینند و لی بوجود آوردن اون با فوتوشاپ با استفاده از طرفند های مختلف رو باید از توتوریال یاد گرفت-غیر از اینه؟

Tutorial یا خودآموز بهتر نیست که لپ کلام رو تشریح کنه، و با چند مثال ساده، کاربرد رو به خواننده نشون بده؟

بلاخره کاربر باید روال رو بلد باشه تا بتونه از مثال نتیجه بگیره، نه اینکه مثالو عیناً تکرار کنه، بدون اینکه مخمص کلام رو درک کنه، هوم ؟

خوب حرف منم همینه!من میگم که کاربر یه روز وقت بزاره و ابزار رو یاد بگیره بعدش با استفاده از توتوریال استفاده از ابزار ها رو درک می کنه.بزار یه مثال برات بزنم.
من به یکی از شاگردام کل فوتوشاپ رو به صورت فشرده توی چند جلسه آموزش دادم.به صورت کامل!ولی وقتی ازش خواستم که یه سربرگ منحنی طراحی کنه با اینکه از قبل می دونست با استفاده از warp یا چند روش دیگه میشه منحنی درست کرد ولی تو اون لحظه که پای عمل رسید نمیدونست از کجا باید شرو کنه!! و جالبیش اینه که وقتی من چند تا توتوریال مختلف رو بهش گفتم پیشرفتش فوق العاده بود نسبت به زمانی که فقط قواعد رو گفته بودم.
در ضمن هر توتوریالی یه سطحی داره که اگر سطح کسی پایین تر از سطح توتوریال باشه به قول شما هرچی خودشم یادش بوده یادش میره ولی وقتی توتوریال هم سطح فرد باشه تاثیرش فوق العادست.

در کل من اعتقاد شدیدی به قواعد پایه ای دارم .این که میگم در حد حرف نیست.می تونی عملا خودت ببینی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته آموزش در مورد پی اس نیست بلکه آموزش نورپردازی آبجکتای صنعتی سه بعدیه که نصف بیشتر آموزش قواعد گفته شده.

فتوشاپ فقط ابزار نیست، اولاً
به عنوان کلام آخر:
فوتوشاپ و همه ی نرم افزار های مختلف همون طور که از اسمشون پیداست ابزاری بیش نیستن !دیر یا زود به این نتیجه خواهی رسید.این حرفا که فرا تر از ابزاره و این حرفا مال کسایی هست که قواعد مثلا قواعد عکاسی رو اصلا نمی دونند و مثلا فکر می کنند Color Dodge از تو هوا اومده تو پی اس در حالی که همه ی اینا شبیه سازی چیزایی هست که قبلا به صورت دستی کاربرد داشته.مثل فیلتر ها و ...

یه چیز دیگه اینکه از اونجایی که هر دو نوع آموزش مفیده خوب توتوریال رو که گویا یه عده میزارن شما هم دست به کار شو و به سبک رفرنس وار آموزش بزار تا مکمل همدیگه باشید.

unicef
06-07-2010, 12:50
با سلام...

به به به ...کار به جایی بود ... یه همچین تاپیکی لازم داشتیم تا نتیجه آموزش هایی که در این مدت قرار دادیم بسنجیم

و ببینیم دوستانی که بهره مند شدند ... چه برداشتی از ا»وزش ها گرفتند ...؟

آیا فقط به محتوای آموزش نگاه کردند....؟

آیا فقط آموزش رو برای یادگیری همان موضوع (که در آموزش آورده شده) در نظر گرفتند ...؟

خب نظر بنده هم اینه که همین روالی که درپیشه و دوستان عزیز هم فرمودند مناسبتره چرا...؟

چون دنیا داره این روش رو جلو میبره و توی تمام سایت ها و فرم ها از آموزش های توتوریال استفاده میکنند .

خوبی آموزش ها اینه که بیننده و خواننده نه تنها شناخت ابزار ها بلکه با انواع روش ها و تکنیک ها آشنا میشوند

و اگر بخواهیم اینطوری در نظر بگیریم که آموزش های توتوریال فرد هنر جو ، رو گیج میکند پس تمام سایت های آموزشی

بزرگ دنیا باید درشونو گل بگیرن توتوریال همانطور که خودتون بهتر میدونید یعنی خودآموز و بنظر من هم  هیچ روشی به زیبایی

خود یادگیری نیست شما مطالب رو میبینید و سعی بر یاد گیری میکنید همراه با ذوق و خلاقیت در کنار هم

مثل : شما وقتی اشتها نداشته باشید هیچ وقت نمیتونید غذا بخورید

پس کلا کسی که علاقه به یادگیری چیزی داشته باشه و با ذوق و شوق دنبال کنه اصلا نیاز به یادگیری از جا و مکان خواصی

نداره و خود بخودی سعی بر یادگیری موضوع میکنه

من نوعی تا زمانی که از آموزش های توتوریال برای یادگیری استفاده نمیکردم و فقط با ابزار های که یاد گیرفته بودم کار میکردم

به نسبت یادگیری با تکنیک های جالب نهفته در آموزش های توتوریال خیلی چیزا یاد گرفتنم و فهمیدم که چه کار هایی که فکرشم

نمیکردم میشود انجام داد...

البته نظر شما هم متین و گرامی میباشد .

و این بخش بخش آموزش هاست چرا که از هر نوع آموزشی استفاده نشود ...؟ دوستان هر آموزشی با هر روشی در نظر دارند

چرا که یاد دوستان ندهند...؟

هر چند که اگر دوستان با همت و صبر وحوصله ابزار ها و بخش ها و زیر و بم قسمت های PS رو بخواهند یاد بگیرند کمتر از

یک هفته به نتیجه های رضایت بخش میرسند هر چند ما هم سعی کردیم از این جور آموزش ها داشته باشیم نمونش

آموزش منوهای فتوشاپ

چیز جالبی که من در آموزش های توتوریال دیدیم تکیه نکردن بر روی یک ابزار ... بار ها و بار ها دیدم که بر فرض مثال :

برای ساخت یک شعله آنش نه فقط از یک ابزار بلکه در آموزش های متنوع از انواع ابزار ها برای ساخت شعله آتش استفاده

شده این نشان دهنده اینه که فردی که آموزش ها رو مطالعه می کند فقط و فقط به یک ابزار تکیه نمیکند و فرد به دنبال

خلاقیت و روش جدید برای خود میباشد... البته به غیر از اینکه فرد باید ذوق و شوق هنری هم داشته باشد

بهتر نیست که عزیزانی که آموزش‌هایی رو چه از اول می‌نوسن و چه ترجمه می‌کنن ( و خیلی هم زحمت می‌کشن ) بیان و به جای اموزش‌های جزئی، کلیّات رو تحت الشعاع قرار بدن؟

فرضاً به جای اینکه ساخت چوب کبریت رو آموزش بدن، بیان کاربر و خواننده رو با زیر بم ابزارهایی که برای همچین کارهایی استفاده می‌شه، آشنا کنن؟

بله بهتره... ولی کسی که بخواد یاد بگیره همطورشو یاد میگیره... ولی کسی که علاقه به یاد گیری درست نداشته باشه و فقط

محتوای آموزش براش مهم باشه بازم یاد نمیگیره

در آخر هم مسلما هر کدام از دوستان از نوع آموزش های بنده و دوستان دیگر که در این راستا فعایت دارند موافق نباشند کمال کم لطفی رو حداقل به بنده داشتن

چرا که سعی بر این داشتم نه فقط به اصل آموزش بکله به یادگیری دوستان کمک کنم

موفق باشید...

یونیسف

pedramh
07-07-2010, 11:37
هومن جان با کمال احترامی که برا شما قایلم ولی کاملا با نظرت مخالفم!
به نظر من این که یه شخص تکنیک ها رو غیر مستقیم به کار ببره و کابرد اون ها رو ببینه مفید تر از این واقع میشه که آموزش صرفا به یک تکتیک بپردازه!
موفق باشید :40:

huti_421
07-07-2010, 16:29
60 درصد-60درصد.
مثلما هر دوی اینها باید با هم باشه.چه بسا که قوانین رفلکت رو همه توی دنیای اطرافشون میبینند و لی بوجود آوردن اون با فوتوشاپ با استفاده از طرفند های مختلف رو باید از توتوریال یاد گرفت-غیر از اینه؟

خوب حرف منم همینه!من میگم که کاربر یه روز وقت بزاره و ابزار رو یاد بگیره بعدش با استفاده از توتوریال استفاده از ابزار ها رو درک می کنه.بزار یه مثال برات بزنم.
من به یکی از شاگردام کل فوتوشاپ رو به صورت فشرده توی چند جلسه آموزش دادم.به صورت کامل!ولی وقتی ازش خواستم که یه سربرگ منحنی طراحی کنه با اینکه از قبل می دونست با استفاده از warp یا چند روش دیگه میشه منحنی درست کرد ولی تو اون لحظه که پای عمل رسید نمیدونست از کجا باید شرو کنه!! و جالبیش اینه که وقتی من چند تا توتوریال مختلف رو بهش گفتم پیشرفتش فوق العاده بود نسبت به زمانی که فقط قواعد رو گفته بودم.
در ضمن هر توتوریالی یه سطحی داره که اگر سطح کسی پایین تر از سطح توتوریال باشه به قول شما هرچی خودشم یادش بوده یادش میره ولی وقتی توتوریال هم سطح فرد باشه تاثیرش فوق العادست.

در کل من اعتقاد شدیدی به قواعد پایه ای دارم .این که میگم در حد حرف نیست.می تونی عملا خودت ببینی:

البته آموزش در مورد پی اس نیست بلکه آموزش نورپردازی آبجکتای صنعتی سه بعدیه که نصف بیشتر آموزش قواعد گفته شده.

به عنوان کلام آخر:
فوتوشاپ و همه ی نرم افزار های مختلف همون طور که از اسمشون پیداست ابزاری بیش نیستن !دیر یا زود به این نتیجه خواهی رسید.این حرفا که فرا تر از ابزاره و این حرفا مال کسایی هست که قواعد مثلا قواعد عکاسی رو اصلا نمی دونند و مثلا فکر می کنند Color Dodge از تو هوا اومده تو پی اس در حالی که همه ی اینا شبیه سازی چیزایی هست که قبلا به صورت دستی کاربرد داشته.مثل فیلتر ها و ...

یه چیز دیگه اینکه از اونجایی که هر دو نوع آموزش مفیده خوب توتوریال رو که گویا یه عده میزارن شما هم دست به کار شو و به سبک رفرنس وار آموزش بزار تا مکمل همدیگه باشید.

بازم با توام بودن دو سبک آموزش به نسبت موافقم، ولی حرف من اینه که بهتره که آموزش حالا از هر نوعی، بیشتر تکنیک رو روش مانور بده، بعد تو همون بخش چند مثال رو در مورد کاربرد همون تکنیک ارائه کنه

با سلام...

به به به ...کار به جایی بود ... یه همچین تاپیکی لازم داشتیم تا نتیجه آموزش هایی که در این مدت قرار دادیم بسنجیم

و ببینیم دوستانی که بهره مند شدند ... چه برداشتی از ا»وزش ها گرفتند ...؟

آیا فقط به محتوای آموزش نگاه کردند....؟

آیا فقط آموزش رو برای یادگیری همان موضوع (که در آموزش آورده شده) در نظر گرفتند ...؟

خب نظر بنده هم اینه که همین روالی که درپیشه و دوستان عزیز هم فرمودند مناسبتره چرا...؟

چون دنیا داره این روش رو جلو میبره و توی تمام سایت ها و فرم ها از آموزش های توتوریال استفاده میکنند .

خوبی آموزش ها اینه که بیننده و خواننده نه تنها شناخت ابزار ها بلکه با انواع روش ها و تکنیک ها آشنا میشوند

و اگر بخواهیم اینطوری در نظر بگیریم که آموزش های توتوریال فرد هنر جو ، رو گیج میکند پس تمام سایت های آموزشی

بزرگ دنیا باید درشونو گل بگیرن توتوریال همانطور که خودتون بهتر میدونید یعنی خودآموز و بنظر من هم  هیچ روشی به زیبایی

خود یادگیری نیست شما مطالب رو میبینید و سعی بر یاد گیری میکنید همراه با ذوق و خلاقیت در کنار هم

مثل : شما وقتی اشتها نداشته باشید هیچ وقت نمیتونید غذا بخورید

پس کلا کسی که علاقه به یادگیری چیزی داشته باشه و با ذوق و شوق دنبال کنه اصلا نیاز به یادگیری از جا و مکان خواصی

نداره و خود بخودی سعی بر یادگیری موضوع میکنه

من نوعی تا زمانی که از آموزش های توتوریال برای یادگیری استفاده نمیکردم و فقط با ابزار های که یاد گیرفته بودم کار میکردم

به نسبت یادگیری با تکنیک های جالب نهفته در آموزش های توتوریال خیلی چیزا یاد گرفتنم و فهمیدم که چه کار هایی که فکرشم

نمیکردم میشود انجام داد...

البته نظر شما هم متین و گرامی میباشد .

و این بخش بخش آموزش هاست چرا که از هر نوع آموزشی استفاده نشود ...؟ دوستان هر آموزشی با هر روشی در نظر دارند

چرا که یاد دوستان ندهند...؟

هر چند که اگر دوستان با همت و صبر وحوصله ابزار ها و بخش ها و زیر و بم قسمت های PS رو بخواهند یاد بگیرند کمتر از

یک هفته به نتیجه های رضایت بخش میرسند هر چند ما هم سعی کردیم از این جور آموزش ها داشته باشیم نمونش

آموزش منوهای فتوشاپ

چیز جالبی که من در آموزش های توتوریال دیدیم تکیه نکردن بر روی یک ابزار ... بار ها و بار ها دیدم که بر فرض مثال :

برای ساخت یک شعله آنش نه فقط از یک ابزار بلکه در آموزش های متنوع از انواع ابزار ها برای ساخت شعله آتش استفاده

شده این نشان دهنده اینه که فردی که آموزش ها رو مطالعه می کند فقط و فقط به یک ابزار تکیه نمیکند و فرد به دنبال

خلاقیت و روش جدید برای خود میباشد... البته به غیر از اینکه فرد باید ذوق و شوق هنری هم داشته باشد

بله بهتره... ولی کسی که بخواد یاد بگیره همطورشو یاد میگیره... ولی کسی که علاقه به یاد گیری درست نداشته باشه و فقط

محتوای آموزش براش مهم باشه بازم یاد نمیگیره

در آخر هم مسلما هر کدام از دوستان از نوع آموزش های بنده و دوستان دیگر که در این راستا فعایت دارند موافق نباشند کمال کم لطفی رو حداقل به بنده داشتن

چرا که سعی بر این داشتم نه فقط به اصل آموزش بکله به یادگیری دوستان کمک کنم

موفق باشید...

یونیسف

پیش‌تر هم عرض کردم که فعالیت شما، لیاقت شما بیش از این‌هاست و تشکر از شما با ابزارهای محدود ازتون امکان پذیر نیست

در بالا هم برای دوست عزیزمون P30SERVER توضیح دادم که چه مقالاتی مد نظر من هست، یعنی کفه به طرف تکنیک باشه ولی مثال فراموش نشه

هومن جان با کمال احترامی که برا شما قایلم ولی کاملا با نظرت مخالفم!
به نظر من این که یه شخص تکنیک ها رو غیر مستقیم به کار ببره و کابرد اون ها رو ببینه مفید تر از این واقع میشه که آموزش صرفا به یک تکتیک بپردازه!
موفق باشید :40:

من اتفاقا دنبال نظرات مخالفم، با موافق بحث کردن = هندونه زیر بقل هم‌دیگه گذاشتن

الان به صورت افراطی شخص فقط مثال می‌بینه

unicef
07-07-2010, 16:53
هومن جان والا تا جای که بنده اطلاع دارم هیچ وقت 2 موضوعی که تضاد در آن وجود داره به نتیجه مطلوب نمیرسه

من فکر میکنم بجای اینکه این بحث رو ادامه بدیم همانطور که در پست قبلی اشاره کردم اینجا انجمن آموزش خب هر کسی

درتوانش هر چیزی بلده و خلاقیت داره ، رو کنه... خیلی خوبه آدم بتونه به دیگران کمک کنه شما استارت بزن ببینیم چه میکنی ما

هم سعی میکنیم پشتبند شما شروع به فعالیت کنیم... با حرف آدم هزاران کار انجام میده ولی در عمل.... !

در کل هر کسی هر طوری که آموزش بلده بزاره + اینکه منتظر اولین آموزش شما در این سبک هستیم

موفق باشید:11:

huti_421
07-07-2010, 17:19
اولین آموزش ؟ :دی

من حدود 5-6 تا آموزش تو همین بخش گذاشتم

یه تاپیک دیجیتال پینتینگ هم هست که توش مقاله‌هامو می‌نویسم

unicef
07-07-2010, 20:52
نه منظور از آموزش ، آموزشی که در مورد تکنیک های فتوشاپ باشه از نتیجه گیری های خودتون بقوله خودتون جامع و کلی

البته در زمینه آموزش ابزار نباشه چون دیگه اسمشو آموزش جامع وکلی نمیشه گذاشت... روش ها و تیکنیک ها و تجربیات خودتون

رو به دوستان یاد بدید حداقل ما هم بهره ببریم

من حدود 5-6 تا آموزش تو همین بخش گذاشتم

بابت آموزشهاتونم بسیار ممنونیم ...

Hitman-Group
10-07-2010, 19:23
بازم با توام بودن دو سبک آموزش به نسبت موافقم، ولی حرف من اینه که بهتره که آموزش حالا از هر نوعی، بیشتر تکنیک رو روش مانور بده، بعد تو همون بخش چند مثال رو در مورد کاربرد همون تکنیک ارائه کنه

سلام
خوب عیسی هم که داره همینو میگه!
دیگه چرا مخالفت میکنی!؟

خوب شما میتونی از این نوع اموزش ها بزاری !

spiring water
28-08-2010, 15:59
سلام بر همه. شرمنده این تاپیکو بالا میارم. ولی چون به نظرم اعتقاد دارم تصمیم گرفتم این پست رو بدم:
من هم با نظر آقا هومن موافقم و هم با نظر علی آقا.
1) هومن درسته میگه چون که حرفش در مورد اینکه TUTS خلاقیت رو از آدم میگیره درسته. اآیا کسی که آماتوره با خوندن 3 تا آموزش در مورد " ترکیب چند تصویر" میتونه این کار رو واسه 3 تا عکسی که بهش میدی انجام بده؟! (عمرا نتونه! )
2) قطعا شما ها که حرفه ای هستید توی Tutorial ها دیدید که نوشته
.....in this case we should do
try to choose a portrait with white color background
.......
اینا چی هستن؟ معلومه که نویسنده داره شرایط خاصی رو واسه اینکه کارش خوب در بیاد به خوانندش تحمیل میکنه و یه آدم مبتدی مثل من مجبوره که حرفشو گوش کنه چون نتیجه ی جالبی نمیگیره اگه به حرفش گوش نکنه.
3) به نظر شما چند درصد کسایی که به تاپیک های آموزش سر میزنن (منظورم کسایی هست که پست میدن و تشکر میکنن. حالا کسایی که آموزش رو میگیرن و کاری به تاپیک ندارن به کنار.) آموزش رو کامل میخونن، میتونن با ps عملیش کنن و نمونه های مشابه کار رو میتونن بسازن؟ بنظر من درصد پایینی هستن.
4) علی درست میگه چون تمام سایت ها دارن از روش TUT استفاده میکنن و دیده میشه که این روش خیلی طرفدار داره. تو همین p30world من چندتا تاپیک دیدم که هومن زحمتشو کشیده وبه کلیات پرداخته اگه اشتباه نکنم تاپیک "نحوه ی کار با کادر Blending option" بود که دیدم اصلا طرفدار و بیننده نداشت ولی تاپیکای که به آموزش های جزیی (به قول هومن) پرداختن بینندهاش خیلی بیشترن.
5)درآخر نظر من اینه که بهتره یه جورایی بچه هایی که تو فروم Ps هستند رو به چالش بکشیم. مثلا آخر هر تاپیک آموزشی بخواهبم که کاربر ها psd کارهاشون رو بذارن و افراد حرفه ای تر نظر بدن. یا مثلا هر هفته یه مسابقه ی کوچیک بین بچه های خودمونی Ps بزاریم و بهترین طرح رو اعلام کنیم. خدا وکیلی دم بچه های فروم 3D گرم! خیلی فعال هستن و کار های بقیه ی کاربر ها رو جدی دنبال میکنن ونظرهای کارشناسانه میدن.اینی که گفتم خیلی مهمه. ولی متاسفانه تاپیک "نظر خواهی" ps ضعیفه. دلیلشم همه میدونن چیه.( 70% کارها یا دزدیه یا اصلا ارزش نظر دادن نداره طوری که با برنامه ی paint توی ویندوزم میشه بهتراز اینهارو در آورد.)

ممنون از نظرات تمام دوستان