مشاهده نسخه کامل
: وضع بد کرمان خودرو
F_14_TOMCAT
05-07-2010, 05:26
چرا کرمان خودرو به این وضع اسفناک افتاده ؟؟؟ایا به اینده این مجموعه امیدی هست؟
amirata71
05-07-2010, 13:54
منظورتون از این وضع اسفناک چیه؟
F_14_TOMCAT
05-07-2010, 18:47
یعنی خبر ندارین؟کرمان خودرو هرچند وقت یه بار مجبور میشه بعضی از خطوط تولیدشو کلا تعطیل کنه.وتعداد زیادی از کارگرا رو به همین بهونه اخراج میکنه .یکی دیگه از دلایلم اینه که مجموعه ای که خودش ادعای خودرو سازی رو داره داره اتاق پراید رنگ میکنه.دلیل دیگه هم اینه که با وجود داشتن قرارداد با برندهای مطرح دنیا میره لیفان چینی مونتاژ میکنه که بعد از مدتی فروشش تقریبا به صفر میرسه .حالا شما بگین این وضعیت اسفناک نیست؟
ess_1362
05-07-2010, 19:56
یعنی خبر ندارین؟کرمان خودرو هرچند وقت یه بار مجبور میشه بعضی از خطوط تولیدشو کلا تعطیل کنه.وتعداد زیادی از کارگرا رو به همین بهونه اخراج میکنه .یکی دیگه از دلایلم اینه که مجموعه ای که خودش ادعای خودرو سازی رو داره داره اتاق پراید رنگ میکنه.دلیل دیگه هم اینه که با وجود داشتن قرارداد با برندهای مطرح دنیا میره لیفان چینی مونتاژ میکنه که بعد از مدتی فروشش تقریبا به صفر میرسه .حالا شما بگین این وضعیت اسفناک نیست؟
خوب تعطیلی واحد های تولیدی خصوصی و ورشکستگی این واحدها در شرایط کنونی اقتصاد ایران اصلا چیز تازه ای نیست.
چون رشته تحصیلی خودم اقتصاد هست بصورت دقیق در جریان این امور هستم.
البته قصد بحث سیاسی را ندارم ولی اگر خواستید بصورت کاملا اقتصادی دلایلش را برای شما شرح میدم!
F_14_TOMCAT
05-07-2010, 20:22
خوب تعطیلی واحد های تولیدی خصوصی و ورشکستگی این واحدها در شرایط کنونی اقتصاد ایران اصلا چیز تازه ای نیست.
البته قصد بحث سیاسی را ندارم ولی اگر خواستید بصورت کاملا اقتصادی دلایلش را برای شما شرح میدم!
من که منتظرم .شرح بدید لطفا
بی صبرانه منتظر اطلاعاتتون هستیم برادر.
F_14_TOMCAT
05-07-2010, 22:06
چند وقت پیش یکی از دوستان که تو ی قسمت رنگ کرمان خودرو بود واز قضا اخراج هم شده بود میگفت که کارگرای اخراجی حتی نتونسته بودن مطالبات معوقه شون رو بگیرن واسه همین رفته بودن تو کارخونه وکلی خسارت به ماشینای مونتاژ شده و اتاقای رنگ شده زده بودن به خاطر همینم کارخونه چن روزی فکر کنم تقریبا1ماه تعطیل بوده.
ess_1362
06-07-2010, 13:11
خوب همینطور که خودتون هم میدونید کشور ما توانایی تولید خودرو را نداره و همین ایران خودرو هم تا تقریبا یک مونتاژ کار بزرگ هست
پس همین مطلب در رابطه با کرمان خودرو هم صادقه
برای اینکه ببینیم که چرا این شرکت الان به این روز افتاده باید به عقب برگشت و دید که اصلا صاحب این شرکت (بهتر هست بگم که صاحبان) کی هست و شرکای این شرکت از بدو تاسیس کیا بودن(منظور شرکای خارجی هستند)
در مورد صاحبان این شرکت که من نظری ندارم ولی در مورد شرکای خارجیش فکر می کنم در سالهای دور مهمترین شریکش دوو موتورز کره جنوبی بود که کرمان خودرو انواع مختلف خودرو های این شرکت را تولید میکرد و از قضا خودرو های خوبی هم از آب درآمد ولی این وسط یک مشکل بزرگ پیش آمد که کلیه سهام این شرکت بوسیله اتحادیه GM خریداری شد و تولید محصولات این غول کره ای در ایران پایان یافت.
بعدش شرکت برای اینکه یک شریک مطمئن پیدا کنه به سمت آمریکای جنوبی رفت و با یک شرکت برزیلی که خود اون شرکت هم یکی از عاملین درجه چندم VW بود قرارداد تولید گل را در ایران امضا کرد که بعلت اسقبال کم چندان مورد توجه خریدارن قرار نگرفت و بعد از تحریم های سال 87 هم شرکت برزیلی به دستور VW از شراکت با کرمان خودرو کناره گیری کرد
این وسط تنها کشوری که حاضر به قبول شراکت با یک شرکت ایرانی میشه را خوب خودتون خوب حدس میزنید شرکتهای چینی هستند
ولی توجه کنید که همین شرکتهای چینی هم هیچ وقت حاضر به خطر اناختن جایگاه خود در صادرات خودرو به سایر نقاط جهان نیستند و این قرار داد هم کاملا دست و پا شکسته هست و مطمئنا شرکت چینی هم در حال حاضر قصد افزایش سرمایه گذاری را نداره
پس چیزی که اینجا باقی می مونه یک شرکت تقریبا ورشکسته هست که همین روزها بوسیله دولت مصادره میشه!!
فعلا اینها را داشته باشید تا بعدا کامل بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.