ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افسرده و داغونم

Ssarshar
04-07-2010, 18:28
سلام دوستان راستش من حدودا 18 سالمه . طبق معمول هم تابستونه و من بيكار ! اما متاسفانه الان يك هفتس كه از

خونه بيرون نرفتم ! خيلي احساس افسردگي ميكنم ! چون واقعا تنهام و جز دنياي مجازي هيچكسي رو ندارم تا باهاش

راحت باشم .

اين بيهدف بودن و روزمرگي داره منو نابود ميكنه ! خواهشا كمكم كنيد يه ذره خودمو جمع و جور كنم . ممنون بچه ها

farzaneh*f
04-07-2010, 19:02
خب ورزش کن:46: (نظر کارشناسانه:31:)
البته اسمایلامو نگاه نکنیا به نظرم واقعا مفیده...ورزش های گروهی به نظرم بهترن آدم حتی اگه حوصله هم نداشته باشه بقیه رو که ببینی خود به خود حالش خوب می شه :20:

Ssarshar
04-07-2010, 19:08
خب ورزش کن:46: (نظر کارشناسانه:31:)
البته اسمایلامو نگاه نکنیا به نظرم واقعا مفیده...ورزش های گروهی به نظرم بهترن آدم حتی اگه حوصله هم نداشته باشه بقیه رو که ببینی خود به خود حالش خوب می شه :20:

راستش اصلا کشش ورزش رو ند ارم به نظرم خستگی های روح یم به جسمم هم ضرر رسونده  متاسفانه . 

Life24
04-07-2010, 19:31
راستش اصلا کشش ورزش رو ندارم به نظرم خستگی های روحیم به جسمم هم ضرر رسونده متاسفانه .
به خدا مگر فکر کردی اینهایی که میان ورزش همه بدون مشکل هستند و روحیه خوب
باورتون نمیشه
من روزهایی 5 صبح بیدار میشدم و میرفتم ورزش که هر کس جای من بود میگرفت میخوابید تا کمتر به مشکلات فکر کنه
ولی من میرفتم
با همون فکر ها و دغدغه و مشکلات میرفتم طناب میزدم
پیاده روی میرکدم
دو میرفتم
همون اول صبح با مشکلات
ولی میرفتم چون کاری از دست آدم خیلی از جاها برنمیاد

mmiladd
04-07-2010, 19:33
از دید من شما برو کلاس شنا با کلاس زبان...! چه میدونم ----

Macushla
04-07-2010, 19:36
اول بگو به چي علاقه داري ؟؟ و در چه موقعيتي هستي ؟؟ دانشجو ؟ كنكوري ؟ حوصله درس خوندن داري تو تابستون ؟
كلا چي در آينده به كارت مياد ؟ اگر ميخواي وقتت تلف نشه بايد كارهايي انجام بدي كه فردا بتوني استفادش رو ببري .

من خودم دارم تابستون رو زبانم كار ميكنم ، ورزش ميكنم ، فيلم مي بينم و كتاب مي خونم . يه كمي هم درس هاي سنگين رو ميخونم واسه ترم بعد .

حالا بگو وضعيتت چطوره تا يه فكري بكنيم :31:

ms368
04-07-2010, 19:38
راستش اصلا کشش ورزش رو ندارم به نظرم خستگی های روحیم به جسمم هم ضرر رسونده متاسفانه . سلام

استخر خیلی خوبه
من هر هفته یک بار میرم
شنا خیلی ورزش جالبیه
هم سرگرمیه هم یادگیری
کلی شاد میشی

درضمن یه سری هم به این تاپیک ها بزن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتقریبا کسی رو نمیتونی پیدا کنی که روزمرگی رو تجربه نکرده باشه
ما همه مثه همیم

shahshahani
04-07-2010, 19:45
سلام دوستان راستش من حدودا 18 سالمه . طبق معمول هم تابستونه و من بيكار ! اما متاسفانه الان يك هفتس كه از

خونه بيرون نرفتم ! خيلي احساس افسردگي ميكنم ! چون واقعا تنهام و جز دنياي مجازي هيچكسي رو ندارم تا باهاش

راحت باشم .

اين بيهدف بودن و روزمرگي داره منو نابود ميكنه ! خواهشا كمكم كنيد يه ذره خودمو جمع و جور كنم . ممنون بچه ها

یه پیشنهاد اوکازیون بهت میکنم که میدونم واقعا از این رو به اون رو میشی-------> اردوی جهادی

برو تو دفاتر بسیج دانشگاه ها یا مساجد ثبت نام کن. درسته که یه مقداری سخت میگذره بهت... ولی چند تا فایده داره:

1- میبینی که تو این کشور بعضی هموطنات دارن با چه بدبختیی زندگی میکنن و تو چقدر در آرامش و رفاهی. اونوقته که خودتو جمع و جور میکنی و خدا رو شکر میکنی بابت همه نعمت هایی که بهت داده.
2- از بی هدفی و روزمرگی در میای و لا اقل برای یکی دو هفته زندگیت هدف پیدا میکنه.
3- از اینکه میتونی به کسی کمک کنی احساس فوق العاده ای پیدا میکنی و به خودت افتخار میکنی.
4- دوستای خوبی در غیر از محیط مجازی پیدا میکنی که واقعا به دردت میخورن.
5- از محیط خونه و ... که برات کسل کننده هست دور میشی و احساس افسردگیت کم میشه.
6- و ....

روش فکر کن. ضرر نمیکنی. :46:
موفق باشی.:10:

Ssarshar
04-07-2010, 19:45
اول بگو به چي علاقه داري ؟؟ و در چه موقعيتي هستي ؟؟ دانشجو ؟ كنكوري ؟ حوصله درس خوندن داري تو تابستون ؟
كلا چي در آينده به كارت مياد ؟ اگر ميخواي وقتت تلف نشه بايد كارهايي انجام بدي كه فردا بتوني استفادش رو ببري .

من خودم دارم تابستون رو زبانم كار ميكنم ، ورزش ميكنم ، فيلم مي بينم و كتاب مي خونم . يه كمي هم درس هاي سنگين رو ميخونم واسه ترم بعد .

حالا بگو وضعيتت چطوره تا يه فكري بكنيم :31:

عاشق نواختن پيانو
هستم ! هر وقت یه ‍‍piano می بینم دستام میلرزه !! اصلا  ارضای روحی میشم !... آهنگسا زی و تنظیم رو خیلی دوست د ارم و میدونم خلاقیتش رو ه م دارم ولی متاسفانه نمیتو نم ‍یانو داشته باشم
راستش بدلیل انتخاب رشته ای که دوستش نداشتم ( ریاض ) نمراتم افت کرد و همین ب اعث شد بدجوری ضربه بخورم  .

farzaneh*f
04-07-2010, 20:21
راستش اصلا کشش ورزش رو ندارم به نظرم خستگی های روحیم به جسمم هم ضرر رسونده متاسفانه .

خب واسه همین گفتم برو ورزش گروهی باور کن فقط اولش سخته به محض اینکه بقیه رو ببنی که چقدر راحت همه ی غم و غصه هاشونو گذاشتن کنار شروع کردن به ورجه وورجه!!! تو هم خوشت میاد می ری قاطی اونا می شی باور کن من خودم تو بدترین شرایط هم که باشم وقتی می بینم بچه ها شادن هر ناراحتی که داشته باشم زود یادم می ره در ضمن سعی کن وقت تو دوستای شاد و پرانرژی بگذرونی حتی الکی هم که شده بخند و شلوغ کن از اسمایلایی مث :31: :8::26::33::15::14:هم خیلی استفاده کن (بابا من چقدر کارشناس بودم خودم نمی دونستم:27: ولی جدا از شوخی تو الان که این اسمایلا رو دیدی یه ذره هم تغییر نکردی؟)

[

عاشق نواختن پيانو
هستم ! هر وقت یه ‍‍piano میبینم دستام میلرزه !! اصلا ارضای روحی میشم !... آهنگسازی و تنظیم رو خیلی دوست دارم و میدونم خلاقیتش رو هم دارم ولی متاسفانه نمیتونم ‍یانو داشته باشم
راستش بدلیل انتخاب رشته ای که دوستش نداشتم ( ریاض ) نمراتم افت کرد و همین باعث شد بدجوری ضربه بخورم .

پیانو خوبه ها ولی فعلا کنارش بذاری بهتره منم نقاشی می کردم یه مدت که ناراحت بودم دیدم نقاشی های غمگین زیاد می کار می کنم و همین دوباره اون ناراحتی و حس افسردگی رو تشدید می کنه موقتا گذاشتمش کنار...
تو هم عین منی که، منم عشقم نقاشی و کلا کارای هنریه اما رفتم ریاضی البته از اونم بدم نمیاد ولی خب دیگه روحیه ی لطیف! سازگاری نداره با این رشته ولی زیادم مهم نیستا کم کم درست می شه چون تجربه کردم می گم البته شاید با هم فرق داشته باشیم چون من ریاضی رم به اندازه ی هنر دوست داشتم فقط اون تیکه ی نمرهه یه کم ناراحتم می کرد:13:18 سالته دیگه فکر کنم اگه از محیط دبیرستان فاصله بگیری درست می شه کم کم تو دانشگاه فکر نکنم زیاد رشته های مهندسی با رشته های هنری فرق داشته باشن همه شون واحد الکی پاس کردن برای بیکار نشستن تو خونه هستن دیگه:46: (چقدر روحیه دادم بهت با این جمله ی آخر:31:)

Macushla
04-07-2010, 20:29
خوب اول اينو بگم كه همه نميتونن اون چيزي رو كه دوست دارن داشته باشن ، ولي ميشه يه چيز مشابه رو جايگزين كرد .

درسته نميتوني پيانو داشته باشي ولي با توجه به اينكه كلا به موزيك و تنظيم علاقه داري ، ميتوني يه ساز ديگه رو كه فكر ميكني مثل پيانو بهت حال ميده رو انتخاب كني ، يه كلاس موسيقي بري و ...
همين كه يه كلاس موسيقي بري (منظورم اينه كه كلا بري تو اجتماع )، ميتوني با آدم هاي جديدي آشنا بشي و راه هاي جديدي جلو پات گذاشته ميشه كه ميتونه زندگيت رو تغيير بده ، مثلا با يه گروه كه موزيك كار ميكنن آشنا ميشي يا ...

اين كه ميگي رشته رياضي رو دوست نداري ، چرا تغيير رشته نميدي ؟؟ اگر واقعا يه رشته ديگه رو دوست داري ، خوب برو دنبالش . بعد همين تابستون ميتونه بهترين فرصت باشه براي امادگي واسه تغيير رشته . ضمن اين كه تغيير رشته اونقدرها هم كار سختي نيست و نه تنها چيزي رو از دست نميدي ، بلكه ميري دنبال رشته اي كه عاشقش هستي و اينطوري خيلي راحت تر ميتوني به ادامه تحصيل فكر كني .

چرا مبخواي با چيزي كه دوستش نداري يه عمر زندگي كني ؟؟

اول بايد با خودت رو راست باشي و ببيني ميخواي كدوم طرف بري ، راه رو انتخاب كن ، انتهاي راه رو ببين ، بعد يه برنامه واسه حركت تنظيم كن .

mmiladd
04-07-2010, 21:08
تو این سن همه نیاز به هم صبحت دارن.. یکی که خوب گوش بده..

کسی اُونور نیست..؟ اگه نیست پیدا کن ! ..

Old_Chater
04-07-2010, 21:10
عزيزم اين روشا كه دوستان معرفي كردن البته خيلي خوبن اما انجام دادنشون واسه شخصي مث شما كه افسرده هست خيلي خيلي مشكله به نظر من بهتره دكتر روانپزشك برين و تحت درمان با دارو قرار بگيرين خيلي بهتر جواب ميده

Ssarshar
04-07-2010, 21:14
عزيزم اين روشا كه دوستان معرفي كردن البته خيلي خوبن اما انجام دادنشون واسه شخصي مث شما كه افسرده هست خيلي خيلي مشكله به نظر من بهتره دكتر روانپزشك برين و تحت درمان با دارو قرار بگيرين خيلي بهتر جواب ميده

دوست عزیز ممنون میشم دیگه  شما اینجا پست نزنید . با تشکر :11:

sasan816
04-07-2010, 21:16
دوست عزیز فرهنگ سرا رو برای همین درست کردند یک جعبه شطرنج بخر برو بازی کن روحیه خوبی پیدا میکنه

Ssarshar
04-07-2010, 21:19
تو این سن همه نیاز به هم صبحت دارن.. یکی که خوب گوش بده..

کسی اُونور نیست..؟ اگه نیست پیدا کن ! ..

مشكل عمده ي منم همينه دوست عزيز .. تنهايي با من اينطور كرده ! من تك فرزندم و چون شخصيتم درونگراس زياد با پدر و مادرم رابطه ي فوق عاطفي و خيلي صميمي ندارم البته مشكلي هم باهاشون ندارم .
دوستان زيادي هم دارن كه راشون از من خيلي دورتره و اونور تهرانن .

Mojtaba-MCI
04-07-2010, 21:35
دوست عزیز ممنون میشم دیگه شما اینجا پست نزنید . با تشکر :11:
نه سرشار ، ناراحت نشو!
مشکل اینه که تا صحبت از روان پزشک میشه همه پس میزننش!
نه اینکه من بگم این کارو انجام بده چون اصلا نیازی بهش نداری.
این یه دوره ی طبیعیه که ممکنه واسه هرکی توو سن و سال تو پیش بیاد ، اینو میگم چون خودم یه تجریه ی مشابه داشتم و حال و احوالاتتو درک میکنم.
ورزش راه حل خوبیه ولی بهترین راه نیست...
ببین خیلی کارا میتونی انجام بدی که کشش ورزشم نخواد!
با دوستات قرار بزار برو بیرون بگرد ، برو پارک ، باهاشون شام بخور.
یه جنبه ی دیگه ی این ناراحتیت برمیگرده تلقین!
به خودت تلقین نکن که افسرده ای!بابا افسردگی چیه؟!
اگه رشت زندگی میکردی چی میگفتی؟!اینجا که مردمش به خاطر هوای ابری و بارونی افسردگی فصلی دارن!
ببین یواش یواش یاد بگیر از همه چیز لذت ببری ، منظورم ساده ترین اتفاقات زندگیته.
این خیلی خوبه که به موسیقی و کارای تنظیم علاقه داری ولی حتما نباید بهترین امکاناتو واسه این کار داشته باشی ، تا دلت بخواد نرم افزارهای مختلف در این زمینه هست.باهاشون کار کن ، خودتو مشغول کن.به قول معروف که میگن این نیز بگذرد!
ایده ی خوبی بود که تاپیک زدی چون خیلیای دیگه هم هستن که همچین مشکلی دارن!منم اتفاقی اینجا رو دیدم...
ببین خیلی ساده و راحت صحبت کردم ، تو هم خیلی سخت نگیر.
همه چی ردیف میشه:46:!

nits
04-07-2010, 21:35

راحت باشم .

من رو میبینی ؟ 2 ساله که خونه هستم فقط . و یک سال هم میخوام بمونم . مثل زنها نشستم خونه :31:
جدیدا به چیزی هم عادت کردی ؟ مثلا تو این مدت چه کارهایی انجا دادی و ندادی ؟

Mojtaba-MCI
04-07-2010, 21:37
سرشار به نظرت همین مسابقات جام جهانی بهانه ی خوبی واسه سرگرم شدن نیست؟!

mefmef
04-07-2010, 21:52
از اول تاپیک رو خوندم و چقدر خوشحال شدم که تو دنیای مجازی هم کسایی هستند که به فکر ما باشن و بهمون راهنمایی بدهند این خیلی خوبه اما بنظر من ما هممون تنهاییم تنهای تنها پس باید به این تنهایی عادت کنیم وباهاش کنار بیایم من هر وقت احساس تنهایی می کنم و دلم می گیره با خدا خیلی راخت و بی رودرواسی صحبت می کنم خیلی سبک می شم به تجربه یاد گرفتم اگه رابطم با خدا خوب باشه خیلی راحت می تونم مشکلاتمو حل کنم البته قبل از اون همیشه با هر چیزی که بشه حتی چیزهایی که دوستشون ندارم خودمو سرگرم می کنم تا زیاد احساس تنهایی نکنم این خیلی مهم است مخصوصا برای ادمهای درونگرا که بتونند احساس بد تنها بودنو کنترل کنند این یه مهارته که با تمرین می شه اونو یاد گرفت

Alyssa
04-07-2010, 22:20
شاید یه مسافرت و عوض کردن حال و هوا خوب باشه .... ولی همه چی بازم به نظر خودتون بر می گرده ... شمایید که باید تغییر کنید و این تغییر لازمش خواستن خودتونه ... نگرش شما از محیط تون بهترین ایده ها را می تونه بده ....

Old_Chater
04-07-2010, 22:21
دیگه شما اینجا پست نزنید

دوست عزيز مطمعني كه فقط مشكلتون افسردگي هست؟من حس ميكنم يه خورده افكار پارنويدي و اختلال دو قطبي كهنه و درمان نشده هم ازارتون ميده

pooria.rio
04-07-2010, 22:23

عزیز شما هرجا پست میدی تاکید داری رو دارو ...
بابا ول کنین این دارو رو ،من کیس های زیادی دیدم که روان درمانی خیلی بیشتر از روان پزشکی روشون جواب داده
دارو ها اکثرا فرد رو به خودشون وابسته میکنن،تا موقعی که استفاده میشن همه چی خوبه،اما وقتی قطع میشه دیگه ....
به نظرم روانشناس خیلی خوب میتونه به این دوستمون کمک کنه

Old_Chater
04-07-2010, 22:36
عزیز شما هرجا پست میدی تاکید داری رو دارو ...
بابا ول کنین این دارو رو ،من کیس های زیادی دیدم که روان درمانی خیلی بیشتر از روان پزشکی روشون جواب داده
دارو ها اکثرا فرد رو به خودشون وابسته میکنن،تا موقعی که استفاده میشن همه چی خوبه،اما وقتی قطع میشه دیگه ...

عزيزم قصد ما فقط كمك هست و هيچگونه اجباري در پذريفتن نظرمون توسط ديگران نداريم
هر چي دوست دارين اگه با روان درماني خوب ميشن انجام بدين
اگه با دارو درماني خوب ميشين بازم انجام بدين
شما افسرده باشين يا شاد و سرحال به حال من هيچ فرقي نميكنه من فقط چون خودم دوره اي از افسردگي مزمن رو گذروندم و اكثر روشهاي روان درماني رو انجام دادم فقط از دارو درماني نتيجه گرفتم حالا انتخاب باش شماست كسي شما رو مجبور نميكنه حتما از دارو استفاده كنين هر جوري خودتون صلاح ميدونين

دیگه شما اینجا پست نزنید

بعدش وقتي شخصي هنوز قوانين تاپيك زدن رو نميدونه من واقعا چي بگم؟؟؟
بعد رد جواب به كسي كه داره كمكش ميكنه اينجوري جواب ميده خوب قبول كنين آدم دلسرد ميشه از كمك كردن ديگه

golabi2
04-07-2010, 23:09
عاشق نواختن پيانو
هستم ! هر وقت یه ‍‍piano میبینم دستام میلرزه !! اصلا ارضای روحی میشم !... آهنگسازی و تنظیم رو خیلی دوست دارم و میدونم خلاقیتش رو هم دارم ولی متاسفانه نمیتونم ‍یانو داشته باشم
راستش بدلیل انتخاب رشته ای که دوستش نداشتم ( ریاض ) نمراتم افت کرد و همین باعث شد بدجوری ضربه بخورم .

ای بابا...توهم که مثل منی!خواست برم موسیقی بخونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جاش رفتم الکترونیک...منم افت داشتم وضربه خوردم ولی الان میخوام جبران کنم چون هدفم رو پیدا کردم!:40:
اگه نمیتونی پیانو بخری و اگه دوست داری(تاکید میکنم اگه دوست داری)برو یه سنتور بخر بعضی از کوکاش مثل پیانو میخونه!

Mojtaba-MCI
04-07-2010, 23:13
بعدش وقتي شخصي هنوز قوانين تاپيك زدن رو نميدونه من واقعا چي بگم؟؟؟
بعد رد جواب به كسي كه داره كمكش ميكنه اينجوري جواب ميده خوب قبول كنين آدم دلسرد ميشه از كمك كردن ديگه
خیله خب حالا ، مشکلی نیست که...
این ماجرای روان پزشکی حالا خیلی مونده جا بیوفته!
==============================
به جای این بحثا یه سری راه حل های خوب بدیم تا هممون استفاده کنیم:20:!

*Necromancer
04-07-2010, 23:25
من رو میبینی ؟ 2 ساله که خونه هستم فقط . و یک سال هم میخوام بمونم . مثل زنها نشستم خونه :31:
جدیدا به چیزی هم عادت کردی ؟ مثلا تو این مدت چه کارهایی انجا دادی و ندادی ؟

منم مثل تو ام مرد
قصد داری یه سال دیگه که موندی بعدش چیکار کنی؟

Ssarshar
04-07-2010, 23:29
دوست عزيز مطمعني كه فقط مشكلتون افسردگي هست؟من حس ميكنم يه خورده افكار پارنويدي و اختلال دو قطبي كهنه و درمان نشده هم ازارتون ميده

دوست من ناراحت نشو . :41:

متاسفانه شما فقط باعث نااميدي بيشتر مي شيد ! من بدون اين كه توضيح خيلي عمقي راجع به زندگي شخصيم داشته باشم منو يكراست به سمت اتاق يه روانپزشك هدايت ميكنيد .فكر نكنم معرفي به اتاق روانپزشك كار سختي براي شما و ديگر افراد باشه ! من هم مثل شما اصطلاحات و داروهاي پزشكي و همچنين اسامي خيلي از روانكاو ها رو بلدم . اما اين مهم نيست ! مهم اينه كه كجا از اين ابزار هامون استفاده صحيح كنيم . شما خيلي زود قضاوت ميكنيد .

از اين كه ناراحتتون كردم هم عذر ميخوام :11:

Ssarshar
04-07-2010, 23:36
ای بابا...توهم که مثل منی!خواست برم موسیقی بخونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جاش رفتم الکترونیک...منم افت داشتم وضربه خوردم ولی الان میخوام جبران کنم چون هدفم رو پیدا کردم!:40:
اگه نمیتونی پیانو بخری و اگه دوست داری(تاکید میکنم اگه دوست داری)برو یه سنتور بخر بعضی از کوکاش مثل پیانو میخونه!

ممنون از نظرت . راستش رو بخواي من هم به هواي اين كه سنتور جايگزين خوبي براي پيانو هست اين ساز رو تهيه كردم و حدود 8 ماه سنتور كار كردم اما متاسفانه موسيقي سنتي براي من قابل هضم يعني چيزي نبود كه كشش داشته باشه و چون سبك مورد علاقم از ابتدا كلاسيك بود پس از مدتي نسبت بهش بي علاقه شدم .

آرزوي موفقيت دارم برات :11:

Ssarshar
04-07-2010, 23:42
شاید یه مسافرت و عوض کردن حال و هوا خوب باشه .... ولی همه چی بازم به نظر خودتون بر می گرده ... شمایید که باید تغییر کنید و این تغییر لازمش خواستن خودتونه ... نگرش شما از محیط تون بهترین ایده ها را می تونه بده ....

از نظرت ممنونم دوست من
راستش مسافرت براي من شده مثل يه سم . يه سفر سرد و خشك با دو نفر ديگه يعني پدر و مادرم و ديگر هيچ !

بيشترين لطمه ي من از اين بود كه نتونستم لحظاتم رو با كسي ديگر تقسيم كنم بطوريكه از اين لحظات لذت ببرم ! و

هيچوقت ارضاي روحي نشدم متاسفانه البته محبت منظورم نيست چون محبت فقط بخشي از اين مقوله هست .

Macushla
05-07-2010, 00:13
شايد ربطي نداشته باشه ولي اينو همين الان خوندم ، ياد خودم افتادم ، ياد شما و ياد خيلي آدم هاي ديگه كه تو روزمرگي غرق شدن و نميدونن چطور خودشون رو بيرون بكشن، و اصلا نميدونن زندگي يعني چي ، بد نيست بخوني، يا بهتر بگم ، بد نيست بخونيم .

امروز زندگی را آغاز کن!
به آرامی آغاز به مردن میکنی
اگر سفر نکنی ,
اگر کتاب نخوانی
اگر از خودت قدردانی نکنی ...
زمانی که خود را باور نداشته باشی
وقتی نگذاری دیگران بتو کمک کنند
اکر برده عادت خودت شوی
اگررنگهای متفاوت به تن نکنی
یا اگر با افراد ناشناس صحبت نکنی
اگر از شور و حرارت ,از احساسات سرکش
واز چیزهایی که چشمانت رابه درخشش وا میدارند
و ضربان قلبت را تندتر میکنند
دوری کنی...,
اگر هنگامی که با شغلت,
یا عشقت شاد نیستی ,
آنرا عوض نکنی
اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی
اگر ورای رویاها نروی
اگر به خودت اجازه ندهی
که حداقل یک بار در تمام زندگیت
ورای مصلحت اندیشی بروی...
امروز زندگی را آغاز کن!
امروز مخاطره کن!
امروز کاری کن!
نگذار که به آرامی بمیری!
شادی را فراموش نكن

شعر از پابلو نرودا

Alyssa
05-07-2010, 00:15
خواهش می کنم
شاید شروع کردنش مشکل باشه ولی خود فرد می تونه بهترین ایده را لحاظ کنه . شاید با خودتون باید کنار بیاین ... یعنی ستیز با خودتون(حالا میتونه هرچی باشه) شاید بدترین لطمه رو بزنه ... اون ستیز رو خودتون باید پیدا کنید ... تقسیم لحظه هاتون همیشه جریان داره ... مهم اینکه شما بخواین اون تغییر رو اعمال کنید... مهم اینکه شما یه پشتوانه ی قوی دارید ... تقسیم لحظه هاتون را می تونید بار ها و بارها به روش های مختلف با افراد امتحان کنید از خداوند هم کمک بگیرید ... شاید واقعا راه خوبی در اختیار تون گذاشت ...
یک روز سعی کنید به هیج چیز فکر نکنید ... تنها آرامش خاطر رو برای خودتون بیارین ...سعی کنید ذهنتون را از نو با یه ایده جدید بسازید ....

Ssarshar
05-07-2010, 01:03
شايد ربطي نداشته باشه ولي اينو همين الان خوندم ، ياد خودم افتادم ، ياد شما و ياد خيلي آدم هاي ديگه كه تو روزمرگي غرق شدن و نميدونن چطور خودشون رو بيرون بكشن، و اصلا نميدونن زندگي يعني چي ، بد نيست بخوني، يا بهتر بگم ، بد نيست بخونيم .

امروز زندگی را آغاز کن!
اگر سفر نکنی ,
اگر کتاب نخوانی
اگر از خودت قدردانی نکنی ...
زمانی که خود را باور نداشته باشی
وقتی نگذاری دیگران بتو کمک کنند
اکر برده عادت خودت شوی
اگررنگهای متفاوت به تن نکنی
یا اگر با افراد ناشناس صحبت نکنی
اگر از شور و حرارت ,از احساسات سرکش
واز چیزهایی که چشمانت رابه درخشش وا میدارند
و ضربان قلبت را تندتر میکنند
دوری کنی...,
اگر هنگامی که با شغلت,
یا عشقت شاد نیستی ,
آنرا عوض نکنی
اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی
اگر ورای رویاها نروی
اگر به خودت اجازه ندهی
که حداقل یک بار در تمام زندگیت
ورای مصلحت اندیشی بروی...
امروز زندگی را آغاز کن!
امروز مخاطره کن!
امروز کاری کن!
نگذار که به آرامی بمیری!
شادی را فراموش نكن

شعر از پابلو نرودا

ولي چطور آخه بايد به اينا رسيد ؟ اينها بيشتر شعاره تا راهنمايي و به نظر من تاثير پذيري از اين كلمات هم موقتيه .
نظر خودت چيه دوست من ؟

قله بلند
05-07-2010, 01:29
سلام
من از اول، این تاپیک رو خوندم. تاپیک های مشابه و مشکلات مشابه. ولی واقعاً چرا اینجوری می شه؟ یه مدتی خودم هم این شکلی شده ام. انگار حال ندارم کاری بکنم انگار دیگه عشق سابق رو ندارم. منظورم از سابق، 2 سال پیشه می دونید چرا چون توی یه راه خسته شدم، اینقدر خسته که دوبار طعم افسردگی رو چشیدم. یک هفته پیش که رفته بودم دکتر و حالم هم خوب نبود، با شوخ طبعی یه خانمی کلی خندیدم و اصلاً یادم رفت که حالم بده ولی وقتی اومدم خونه دوباره حالم بد شد. من به توصیه شما می خوام چند باری با دوستم برم پارک و ببینم به چه نتیجه ای می رسم. فقط مترصد زمان مناسب هستم. حتماً نتیجه اش رو بهتون اطلاع می دم. امیدوارم که تاثیرگذار باشه.
دوستان شما گمان نمی کنید که این حالات جنبه جسمی داشته باشه تا روحی؟ نمی دونم چرا احساس می کنم جنبه جسمی داره.
دوست عزیز، شما هم مثل من شروع کن با دوستانت به پارک، کوه و... برو و ببین به چه نتیجه ای می رسی؟ اونوقت با هم مقایسه کنیم ببینیم حال و هوامون چگونه تغییر می کنه. به این می گن یه نتیجه گیری تجربی.
البته به نظر من آرامش رو اگه از طبیعت بگیریم بهتره تا با موسیقی و.... یادمه دو سه هفته پیش که برای رسیدن به خیابونی از وسط یک پارک عبور می کردم دیدم عده ای روی صندلی پارک نشستن و به صدای آب که از فواره های حوض پارک تولید می شد گوش می کردند تا به آرامش برسند. یه لحظه چشم هاتون رو ببندید و آبشار کم حجمی رو تصور کنید که از کوه نسبتاً بلندی سرازیر می شه، چه صدای قشنگی داره.

ghahremanimehdi
05-07-2010, 01:47
ورزش کن
آهنگ های شاد گوش کن!
دوستای شیطون پیدا کن.
کلاس زبان ثبت نام کن.

Macushla
05-07-2010, 13:33
ولي چطور آخه بايد به اينا رسيد ؟ اينها بيشتر شعاره تا راهنمايي و به نظر من تاثير پذيري از اين كلمات هم موقتيه .
نظر خودت چيه دوست من ؟

ببين ، مشكل تو به نظر من اينجاست :

اگر برده عادت خودت شوی
اگر رنگهای متفاوت به تن نکنی

تو عادت كردي زندگي رو اينطوري بگذروني و فكرهاي قديمي رو واسه خودت نگه داري ، در واقع هنوز اين چيزي كه هستي و اين شرايط رو دوست داري و نميخواي ازش دل بكني و اين كه الان ناراحتي دليلش فقط يه كم عذاب وجدان به بخاطر اتلاف وقته ، بنابر اين يه شروع خوب خيلي مشكله و نميتوني حركت كني چون انگيزه نداري ؛ چون هدف رو نميشناسي و جهت رو نميدوني ، در صورتي كه اگر اولين قدم رو برداري ، باقي مسير رو خيلي راحت طي ميكني .

به نظرم اين شعر همش پيام بود ،
كتاب بخون ، سفر برو ، قدر خودت رو بدون ، ريسك پذير باش و .....

چرا كتاب نميخوني ؟ شايد ميگي من حالم خوب نيست ، حوصله كتاب ندارم ، خوب ميتوني كتابي بخوني كه حالت رو خوب بكنه ! روانشناسي موفقيت بخون ! كتاب هاي آنتوني رابينز ، دبي فورد و ....
، من با اين كتابها ، زندگيم زير و رو شد .

چرا بيرون نميري ، حتما كه نبايد با رفقا بيرون رفت ، به خودت احترام بزار ، مگه بيرون رفتن فقط به خاطر رفيقه ؟ ميخواي بري از طبيعت لذت ببري ،حالا اگه رفيق بود كه بهتر، اگر نبود هم مشكل خاصي پيش نمياد
وقتي ميگم برو بيرون نه اينكه بگي حتما بايد برم سفر ، نه ، همين پارك و فضاي سبز نزديك خونه ميتونه آدم رو سر حال بياره . تازه ميگي دوستام ازم فاصله دارن ، وقتي بري بيرون ، اگه يه دوست خوب پيدا بشه ، از طريق همين دوست با چند تا دوست خوب ديگه هم اشنا ميشي . مگه دوست هاي قديمي از كجا اومدن ؟ خوب اونها هم يه روزي غريبه بودن . اصلا مگه ما تا ديشب همديگه رو مي شناختيم ؟؟؟

اگرهنگامی که با شغلت,
یا عشقت شاد نیستی ,
آنرا عوض نکنی

چرا تغيير رشته نميدي ، اگر رشته فعلي رو دوست نداري ؟ كار سختي نيست به خدا ، اين همه آدم چطور تغيير رشته دادن و بعد هم تو رشته جديد موفق بودن . شايد اگر تو رشته دلخواه بودي الان به جاي اين حرفا در حال برنامه ريزي واسه درس و كنكور و دانشگاه بودي .

اين كه ميگي اين شعر تاثير موقت ميزاره ، چون خودت موقتا اين شعر رو ميخوني و تا چند ساعت بعد فراموشش ميكني ،
من يه دفتر دارم كه هر جمله قشنگ و انرژي بخش رو مي بينم ، داخلش مي نويسم ، هر صبح يه نگاه به دفترم ميكنم ، و روز رو با انرژي اغاز ميكنم ، چون نميخوام اين تاثير لحظه اي باشه ، ميخوام هر روز حسش كنم .
اگر ميخواي عادت هاي جديدي رو جايگزين كني ، بايد يه مدت با اين عادت قديمي كه داري بجنگي ، و چيزي كه دوست داري رو اينقدر تمرين كني تا جاي عادت قديمي رو بگيره .

ولي اينو بگم كه همه ما ها از اين لحظات تو زندگي داريم و فكر نكن اين فقط مشكل شماست ، ميدونم وقتي از اين مرحله بيرون بياي ، با خودت ميگي چرا اينقدر سخت گرفتم زندگي رو .

ميدونم كه خيلي زود ...

امروززندگی را آغاز کن!
امروز مخاطره کن!
امروز کاری کن!
نگذار که به آرامی بمیری!
شادی را فراموش نكن

dsa dsa
05-07-2010, 14:50
ایا برقراری رابطه جن 30 ( البته نه به طور کامل ) برای روحیه و شادابی موثر هست ؟
و چه تاثیری در فرد می تونه داشته باشه بعدا ؟

S@nti@go_s&k
05-07-2010, 15:03
کوهنوردی هم خوبه خیلی برو (البته شاید بروبچ اشاره کرده باشن)

morsadr
05-07-2010, 17:12
تنهایی . بی انگیزگی .بی حوصله گی . افسردگی و ... :13:
کلماتی که چند سالیه بسیار به گوشمون می خوره . چرا ؟؟ چرا این کلمات برای قدیمی تر ها معنی نداره و به این کلمات می خندند ؟
من ریشه اکثر این مشکلات را زندگی تمام ماشینی و خشک و بی روح می بینم . همه مثل یک آدم آهنی از صبح تا شب درگیر کارهای روزمره و شب یا از فرط خستگی جسمی و یا به زور دارو می خوابند . البته اکثرا بسیار دیر وقت و تقریبا صبح :18: که خود این مطلب هم جای بحث داره
هدف ها گم شده اند . هدف همه آدمها شده کار کردن و پول در آوردن به هر قیمتی حتی به قیمت از دست دادن آرامش خود و خانواده . در صورتیکه پول باید وسیله آرامش باشه ولی برعکسه :41:
زندگی بی روح و ماشینی . ارتباطات مجازی و دوری از طبیعت زیبا .
مشکل شما مقداری به شرایط کلی محیط بر میگرده و مقدار زیادی به شرایط شخصی شما .
گفتید که تک فرزند هستید و به نظر بنده این یکی از اصلی ترین مشکلات شما می باشد ولی کاریش نمیشه کرد . :41:
بزرگترها به خیال خودشون یک فرزند می خواهند با تربیت و امکانات ایده آل ولی چه فایده که روح فرزند نیازهای دیگری هم داره که والدین از آن غافلند. البته بعضی اوقات شرایط محیط اجتناب ناپذیره :13:
در هر صورت من خودم و نسل خودمو را با الان مقایسه می کنم نبود تکنولوژی و کامپیوتر و بازیهای کامپیوتری در زمان خودمان را مفید می دانم . من بازیهای کودکانه با بچه های محل و خوشی های آن زمان را هیچگاه فراموش نمی کنم و فکر می کنم در شکل گیری شخصیتم بسیار مفید بوده . (البته بنده خیلی پیر هم نیستم :31:) . مطلب مهم دیگر هم روابط گرم خانوادگیه که باز اکثر جوان ها از آن دورند :41:
توصیه همه دوستان حتی مراجعه به پزشک قابل تامله .ولی به نظر بنده یک دگرگونی و یا یک تغییر عوده شرایط کنونی و یک نقطه عطف در زندگی می تونه شما را از این رو به اون رو بکنه
موفق باشید :11:

MOHAMMAD2010
05-07-2010, 17:41
جناب سرشار شما دختری یا پسر ؟ ( شرمنده ها این سوال رو میپرسم :11: )

Ssarshar
05-07-2010, 18:11
جناب سرشار شما دختری یا پسر ؟ ( شرمنده ها این سوال رو میپرسم :11: )

محمد جان اميرحسين هستم .

star_2020
05-07-2010, 18:30
سلام ، سرشار جون حالت خوبه ؟
حرفاي بچه ها رو دونه به دونه خوندم ، واقعا بعضي ها از بچه ها دلسوزانه جواب دادن بعضي ها هم كه خدا زيادشون كنه...
دانشمندا حتي اون بزرگاش به اين نتيجه رسيدن كه افسردگي نتيجه نياز هست و چون اين نياز ارضا نميشه ناچارا فرد به گوشه گيري و نااميدي دچار ميشه حالا اگه نياز ما به آخر جواب(منظورم خداي خوب هستش ) خوب جواب داده شه ديگه جلو هر مشكلي راحت نمي شكنيم.باور كن، ازت خواهش ميكنم امشب پاشو و يه نماز شب بخون و از خدا بخواه بهت اين سعادتو بده كه هميشه حس كني باهاته.حل ميشه،قولت ميدم اينو فرياد ميزنم با خودم هستم :

خدا بزرگتر از مشكلاي منه،ميدونم باهامي و تنهام نميزاري،صدامو مي شنوي،خدايا...
كمكم كن...:40:

new life
05-07-2010, 23:07
سلام منم دقیقا وضعیت مشابه شما رو دارم روحیم شدیدا هنری اما رفتم رشته ی ریاضی کاملا درک می کنم ادم مجبور درسایی رو بخونه که هیچ علاقه ای بهشون نداره اخرشم پسرفتو پشیمونی !!!چون ما برای این رشته ساخته نشدیم روحیه هنری داریم
به نظر من اگر شما الان نتونید پیانو داشته باشید می تونی بری یه ساز دیگه که علاقه ی بیشتری داری بهش رو انتخاب کنی و حرفه ای یادش بگیری که بعدا می تونی نوی ازمون هنر قبول بشی بعدا که توی کارت موفق باشی !مثلا تدریسم که بکنی پیانو که سهله هر سازی که اراده کنی میتونی داشته باشی
در رابطه با اون افسردگی هم سعی کن دوسایی پیدا کنی که از لحاظ روحی بهت بوخورن باهاشون راحت باشی موقع سختی ها کنارت باشن هر وقت احساس تنهایی کردی بتونی بری پیششون باهاشون حرف بزنی کسایی باشن که نا امیدت نکنن روحیه بهت بدن ادمای خشکی نباشن !! اصلا از لحاظ علمی هم ثابت شده که وقتی دونفر با هم هستن زمان براشون سریع تر میگذره
اگه بری کلاس نقاشی موسیقی و..... خودت پیدا می کنی همچین دوستایی شاید همچین دوستایی دیر پیدا بشن ولی پیدا میکنی
در رابطه با مسافرتم به نظره من طبیعیه اخه نه خواهر داری نه برادر که باهات هم کلام بشن به هر حال اختلاف سنی تو با مادر وپدرت زیاده
شاید اون چیزایی که پدر ومادر ازش لذت میبرن برای یک پسر 17 18 ساله جالب نباشه همه این طورین منم همینم
باید سعی کنی با دوستات بری بیرون با همسنای خودت اون وقت میبینی خیلی بهت خوش میگذر ه اگه مدرسه میری این اردوهایی که مدرسه میذلره رو حتما برو دانشگاهم که بری با دوستات مسافرت دانشجویی
الان پست یکی از بچه ها رو خوندم که گفت رشته های هنری با ریاضی تو دانشگاه زیاد فرق نداره اتفاقا فرق داره خیلی از رشته هایی که براش سرودست میشکنن مثل وبرق و مکانیک درسلی خیلی خشکی داره زده میشی پس سعی کن مسیرتو تغییر بدی ریاضی هستی اشکال نداره کنکور هنرو بده می تونی شرکت کنی تازه هنرا ریاضیشون ضعیفه این به نفعت شد راحت قبول میشی :40:

danavan
05-07-2010, 23:39
سازمان ملل مهارت‌های ده‌گانه زندگی ای رو مشخص کرده و اعلام کرده اگر انسان این مهارت ها رو آموزش ببینه تازه میتونه زندگی سالمی داشته باشه. موئسسه ای که من در اون کار میکنم(یکی از بانک های کشور) به دلیل ماهیت کارمون که یک کار استرس زاست یکی از این مهارت ها (رهائی از استرس و اضطراب) رو به صورت برگزاری سمینار به ما آموزش میده.
تا جایی که می دونم شهرداری تهران هم برنامه های مشابهی برای عموم مردم در نظر داره.
قویا به همه دوستان و الا الخصوص شما توصیه میکنم در این سمینار ها و برنامه های آموزش عمومی شرکت کنید.
باور کنید زندگی تون رو متحول میکنه.
متاسفانه بسیاری جوون ها مسائل فیزیک ، ریاضی و... سخت رو خیلی راحت حل میکنن ولی باور کنید در برقراری یه رابطه ساده با جنس مخالف دوچار مشکل میشن و نتیجش آمار بالای طلاقه و مشکلات عدیده اجتماعی مثل اعتیاد و افسردگی و ... نتیجه بی توجهی به همین آموزش هاست.

قله بلند
06-07-2010, 00:03
سلام ، سرشار جون حالت خوبه ؟

............
خدا بزرگتر از مشكلاي منه،ميدونم باهامي و تنهام نميزاري،صدامو مي شنوي،خدايا...
كمكم كن...:40:

خیلی دلم می خواد با تمام وجودم این جمله ها رو درک کنم و می دونم ناآگاهی در هر زمینه ای هم جسم رو خراب می کنه و هم روح رو ولی راه رسیدن به او چیه؟ در این بین کی هست که دست هامون رو بگیره و قدم و بدم ببره و راه رو نشون بده؟
وقتی این جمله امام حسین در سریال "روز واقعه" گفته می شد، زیاد احساسش نمی کردم ولی حالا می فهمم که:
آیا کسی هست که مرا یاری کند؟

ghahremanimehdi
06-07-2010, 00:08
سازمان ملل مهارت‌های ده‌گانه زندگی ای رو مشخص کرده و اعلام کرده اگر انسان این مهارت ها رو آموزش ببینه تازه میتونه زندگی سالمی داشته باشه. موئسسه ای که من در اون کار میکنم(یکی از بانک های کشور) به دلیل ماهیت کارمون که یک کار استرس زاست یکی از این مهارت ها (رهائی از استرس و اضطراب) رو به صورت برگزاری سمینار به ما آموزش میده.
تا جایی که می دونم شهرداری تهران هم برنامه های مشابهی برای عموم مردم در نظر داره.
قویا به همه دوستان و الا الخصوص شما توصیه میکنم در این سمینار ها و برنامه های آموزش عمومی شرکت کنید.
باور کنید زندگی تون رو متحول میکنه.
متاسفانه بسیاری جوون ها مسائل فیزیک ، ریاضی و... سخت رو خیلی راحت حل میکنن ولی باور کنید در برقراری یه رابطه ساده با جنس مخالف دوچار مشکل میشن و نتیجش آمار بالای طلاقه و مشکلات عدیده اجتماعی مثل اعتیاد و افسردگی و ... نتیجه بی توجهی به همین آموزش هاست.

یه خلاصه ای از اون مهارت‌های ده‌گانه بگو .

danavan
06-07-2010, 00:13
آنچه بعنوان آموزش مهارتهای زندگی توسط نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد توصیه و ترویج می گردد در ابتدا می توان به توصیه یونیسف(صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد)اشاره کرد ، که طی آن آموزش سه نوع مهارت بعنوان حقوق کودک باید به مورد اجرا گذارده شود، که طبیعی است این موارد را باید حداقل حقوق انسانی کودکان دانست.
1-مهارت مراقبت ازخود(صیانت از ذات)
2-مهرت امرار معاش و کسب معیشت
3-مهارت مقابله و پیشگیری از موقعیتهای پرخطر زندگی و دوری از آسیب های اجتماعی
و سپس این آموزش با تکمیل و تکامل به صورت آموزشهای ده گانه مهرت های زندگی عرضه گردید که اکنون آموزش مهارتهای زندگی در سطح جهانی با این طبقه بتدی انجام می شود، در حالیکه مهارت های زندگی را نمی توان به موارد ده گانه زیر محدود کرد زیرا هر انسان به تعداد رفتارهائی که در زندگی بروز می دهد نیاز به مهارت برای انجام درست آنها دارد.
1-مهارت خودآگاهی
2-مهارت همدلی
3-مهارت برقراری رابطه مؤثر
4-مهارت روابط بین فردی سازگارانه
5-مهارت تصمیم گیری
6-مهارت حل مسئله
7-مهارت مقابله با هیجانات منفی
8-مهارت مقابله با استرس
9-مهارت تفکر خلاق
10-مهارت تفکر انتقادی

.

.
.
.
یه سرچ تو نت کنید خیلی مطالب مفید تری پیدا می کنید

arctany
06-07-2010, 01:14
دوست پیدا کن برادر دوست
یه کسی که نقطه مقابل خودت باشه تا بتونی ازش انرزی مثبت بگیری(سر زنده پر نشاط)

scope82
06-07-2010, 08:37
دوست پیدا کن برادر دوست
یه کسی که نقطه مقابل خودت باشه تا بتونی ازش انرزی مثبت بگیری(سر زنده پر نشاط)
حق با شماست
من شدیدا با نظرت موافقم
یه دوست خوب میتونه روحیه ی آدمو دگرگون کنه:40:

Bahar-via
14-09-2010, 23:13
سلام دوست من! همه ي اون چيزاييكه دوستان گفتن درسته ولي بسته به شرايط خانوادگي هرفرد،روحيه خود آدم،موقعيتها وخيلي ازموارد ديگه عملي شدن اونها متفاوته....اما چون خودمم يه همچين شرايط مشابهي رو گذروندم ميتونم بگم اولين پيشنهادم يه مسافرت چندروزست با كسانيكه احساس ميكني بهت خوش ميگذره(حالا يا جمع دوستانه يا با فاميل) خلاصه مهم تويي ،پس نظرتو اهميت داره كه چطوري بري سفر:46:اولين كاري كه خودم كردم همين بود رفتم باچندتاازدوستام مشهد،خييييييلي توروحيه ام تأثيرگذاشت،مشهدچندتامزيت داشت هم سياحت بود هم زيارت:31: دوميشم به نظرم جلوضررو هروقت بگيري منفعته،بيا هرچي كه دوست داري رو به عنوان هدفت انتخاب كن ،موفقيتي كه با علاقه بهش برسي چندبرابر باارزشتراز اون موفقيتيه كه باعلاقه انتخابش نكرديه،اينو من نميگم.......ثابت شده عزيزم:46: سوميشم اينه كه وقتي حالا بايه تغييرآب وهوا روحيت بهترشه وبعدش هدفتوباعلاقه مشخص كني اونوقت همراه با درسات تفريحتم در نظربگيرمثلا هرهفته بروبادوستاييكه ميدوني بت خوش ميگذره برنامه فوتبال بذار يا كوهنوردي يا هرچيزيكه خودت دوست داري و شرايطشم ميتوني جوركني،بهتم گفتم خودت مهمي پس بگرداونچيزاييكه دوست داري براي خودت انتخاب كن:31:اميدوارم كه هميشه شاد باشي دوست من:11:

malaki_mall
14-09-2010, 23:18
من نمی دونم چرا جوونای مملکت ما همه حس هنری دارن، همه رمانتیک هستن، همه افسرده هستن.:37:

حالا این 3 تا رو داشته باشین به مرور توی بقیه عرصه ها هم عن قریبه که بر روی سکوی اول بایستیم.:2:

Ssarshar
14-09-2010, 23:22
بچه ها شما چرا زير خاكيا رو ميكشين بيرون ! : دي ... تاپيك قديميه ! ممنون از راهنماييهاتون

malaki_mall
14-09-2010, 23:22
یه دوست خوب میتونه روحیه ی آدمو دگرگون کنه:40:

منظورت از کدوم دوستا بود احیانا؟:40:

J1 1J
09-11-2011, 01:19
با سلام به دوستان خوبم. من هم سالهاست که افسرده و داغونم. داغون داغون.
خیلی چیزها باعث این موضوع برام شده:
تنها بودن، زیبا نبودن ،بی پولی، بیکاری، نداشتن شریک جنسی
داشتن یک نوع بیماری که الان بیشتر از یک ساله که دارم قرص مصرف میکنم خوب همین خودش خیلی تاثیر داره
+ اعتیاد :41:
و ...
همه ی این مشکلها واقعا دمار از روزگارم در اورده
الان سالهاست که واقعا نخندیدم،میتونید بفهمین این یعنی چی؟:13::41:
قیافه ام رو که توی آینه میبینم حالم بههم میخوره
عینهو پیرمردها شدم .پای چشام بدجوری گودی افتاده .
بعد یک مشکل دیگه هم دارم ، اینه که الان سالهاست که رنگ صبح رو ندیدم یعنی هر روز بعد از ساعت 12 ظهر از خواب پا میشم
و البته شب ها هم خوابم نمیبره بعضی وقتها مثلا ساعت 6 صبح تازه میخابم
بعد یک مشکل دیگه هم دارم : بی معرفتی آدما رو که میبینم اعصابم خیلی بهم میریزه
من به خیلی ها خوبی میکنم اما همه با من بد میکنند :41:
خیلی اوضاعم خرابه .هیچ امیدی ندارم تو این زندگی

بیاین با هم درد و دل کنیم:37:
هیچ امیدی به من نیست نه؟ :37:
من آخرش هم درست نمیشم :37:

بچه ها شما چرا زير خاكيا رو ميكشين بيرون ! : دي ... تاپيك قديميه ! ممنون از راهنماييهاتون
من از سرچ گوگل به اینجا رسیدم : دي

Nocturne
09-11-2011, 04:29
بعد یک مشکل دیگه هم دارم ، اینه که الان سالهاست که رنگ صبح رو ندیدم یعنی هر روز بعد از ساعت 12 ظهر از خواب پا میشم

آخ آخ منم دارم عین تو میشم. جوریه که همش صبحها میخوابم. نمیدونم این چه مرضیه.
در مورد این مشکلاتت.. شاید منم تا حدی شبیه تو ام.. اما فقط میتونم همدردی کنم. خودم که موفق نبودم که بتونم راهنمایی کنم!
افسردگی - اظطراب - تنهایی + یه مشکل روانی دیگه که در این مقال نمیگنجه.. ووو... پس از سالها من رو به فردی بیمار و شکست خورده تبدیل کردن
راستی چند سالته؟

//خدایا هوامونو داشته باش

4umbaz
09-11-2011, 22:40
وایی من مشکلات خابم رفع شده چون میرم دانشگاه
مشکل من تو ارتباط با جنس مخالفه
خدایا چرا من اینجوریم
عاشق دوست دختر رفیقم شدم چون با هم میریم بیرون یه ساعت هم برام خرید:40:
کاش درست میشدم بدجوری دلم داغونه...:41:
از همین رو دارم روزی یه بسته سیگار میکشم عین عملیا شدم..!

hamid_diablo
10-11-2011, 12:57
عاشق دوست دختر رفیقم شدم چون با هم میریم بیرون یه ساعت هم برام خرید
سلام
خوب باهاشون بیرون نرو.یه چیزی هم بگم خدایی نکرده به رفیقت خیانت نکنی .درست نیست.شاید اون 2 تا همدیگر رو داشته باشند و شما با ورود به این رابطه باعث جدایی اونا بشی

بی خیالش شو برو دنبال کسی که خدا برات مقدور کرده

افسردگی - اظطراب - تنهایی + یه مشکل روانی دیگه که در این مقال نمیگنجه.. ووو... پس از سالها من رو به فردی بیمار و شکست خورده تبدیل کردن
خوب شما سبک زندگیتو عوض کن.به فعالیتهایی بپرداز که تا الان انجامش ندادی

شما انقدر به مشکلات فکر میکنی که شده بخشی از زندگیتون.بعضی وقتها یا بهتر بگم همیشه انسان باید خودشو به بی خیالی بزنه

ما که قراره روزی از این دنیا بریم پس چرا باید براش حرض بخوریم

mali.sh
10-11-2011, 13:12
واقعا چرا این تاپیک ها اینقدر طرفدار داره ؟؟؟؟؟

درکل همه از این مشکلات دارن ........... خودمو مثال بزنم که راه دور نریم :31:
2 سال افسردگی داشتم رفتم دکتر دارو مصرف کردم دیدم تغییری ایجاد نشد به کار مشغول شدم واینقدر سرگرم بودم که شرایطم به کلی تغییر کرد.... تازه افسردگی من به دلیل جدایی بود به هر حال مشغله فکری جدید از هر راهی برای از بین بردن افسردگی و خاطرات بد زندگی و سرخوردگی بهتره
زندگی قشنگتر از اینه که بخوایم غصه بخوریم :46::8:

===========================================
آقا یه نکته مهم هم بگم کسانی که احساس افسردگی میکنن بهتر آزمایش تیروئد و کم خونی هم بدن تیروئد و کم خونی علایم مثل بی رمقی و حس اضطراب و نیاز به خواب زیاد دارن

4umbaz
10-11-2011, 16:04
سلام
خوب باهاشون بیرون نرو.یه چیزی هم بگم خدایی نکرده به رفیقت خیانت نکنی .درست نیست.شاید اون 2 تا همدیگر رو داشته باشند و شما با ورود به این رابطه باعث جدایی اونا بشی

بی خیالش شو برو دنبال کسی که خدا برات مقدور کرده

خوب شما سبک زندگیتو عوض کن.به فعالیتهایی بپرداز که تا الان انجامش ندادی

شما انقدر به مشکلات فکر میکنی که شده بخشی از زندگیتون.بعضی وقتها یا بهتر بگم همیشه انسان باید خودشو به بی خیالی بزنه

ما که قراره روزی از این دنیا بریم پس چرا باید براش حرض بخوریم
خیانت!! نه بابا ما داداشیم با هم:31:
اتفاقا دختره شدیدا به رفیقم وابسته شده همینم داره منو ازار میده
اس ام اس هاشونو میخوندم اینو فهمیدم
اما رفیقم در حرف میکه که نه اصلا وابستگی بهش نداره لامصب این دوست ما هم زیادی خوشتیپه:19:
دلم اشوبه بخدا .. اخه اصلا دختره شاید با من حال نمیکنه :19: شانس هم ندارم

hamid_diablo
10-11-2011, 16:48
ت عزیز بهترین راه اینکه این دختر خانوم رو فراموش کنی
تا دلت بخواد دختر زیبا تو ایران هست که بخوای برای زندگی آیندت انتخاب کنی

ادامه این افکار باعث میشه از دوستت متنفر بشی یا اینکه به حسادت ختم میشه.پس بی خیال شو

در مورد دوست خوبم که گفته آزمایش خون بدید
حرفتون رو به شدت قبول دارم.اگه جسممون سالم نباشه خوب معلموه تو روحیمون تاثیر منفی میزاره
شاید باورتون نشه اما من اگه 2 روز میوه نخورم از زمین و زمان بدم میاد

Переклад не
10-11-2011, 17:31
راستش یکی از آشناهام بدجوری درگیر همین مسئله بود.فکر میکرد قیافش خیلی زشته . به هف هش نفر که تو قیافه معرکه بودن فکر میکرد تا اینکه تحملش تموم شد. از زندگی افتاد .داغون شد
من خودم که قیافشو میدیدم گریم میگرفت صورت پر جوش و موی ریخته و اندام بد قواره و ...
دوس داشت طوری باشه که همه با انگشت حسرت نشونش بدن
احساساتش خیلی آزارم میداد تا اینکه اومدم و قضیه رو واسه رفقا (تو همینجا ) تعریف کردم اونام کلی راهکار گذاشتن کف دستم
آقا من ایشون رو مخشو زدم کلی دلداری و خودباوری بهش دادم
الان 2 ساله که از این قضیه میگذره . وقتی آدم میبینتش آب نبات و غذاهای خشمزه و دشت و دمن با صفا و برکه و آب خنک تو تابستون داغ یادش میوفته
طرف باورش شده بود که باید اعتماد به نفس داشته باشه
انقدر که تونست خودشو به خواستش برسونه
دوستان مهمترین محرک اعتماد به نفس و امیده و صبره.شعار نمیدم . این خودتی که اینارو تو خودت بوجود میاری

narotu
10-11-2011, 19:08
چند تا چیز رو بگم

نمیدونم چرا بعضیها از تنهایی و سختی فرار میکنن
خودتون رو تو این سختی ها و تنهایی ها بسازین
انسان بی درد انسان نیست . انسان بی سختی خیلی چیزا رو نمیفهمه و یاد نمیگیره

به قیافه زیبا هم امیدوار نباشین چون گذراست
و جدا به نظر من تو قیافه زشت خوبی هایی هست که تو چهره زیبا نیست (حالا خواستین میگم براتون)

narotu
10-11-2011, 19:19
با سلام به دوستان خوبم. من هم سالهاست که افسرده و داغونم. داغون داغون.
خیلی چیزها باعث این موضوع برام شده:
تنها بودن، زیبا نبودن ،بی پولی، بیکاری، نداشتن شریک جنسی
داشتن یک نوع بیماری که الان بیشتر از یک ساله که دارم قرص مصرف میکنم خوب همین خودش خیلی تاثیر داره
+ اعتیاد :41:
و ...
همه ی این مشکلها واقعا دمار از روزگارم در اورده
الان سالهاست که واقعا نخندیدم،میتونید بفهمین این یعنی چی؟:13::41:
قیافه ام رو که توی آینه میبینم حالم بههم میخوره
عینهو پیرمردها شدم .پای چشام بدجوری گودی افتاده .
بعد یک مشکل دیگه هم دارم : بی معرفتی آدما رو که میبینم اعصابم خیلی بهم میریزه
من به خیلی ها خوبی میکنم اما همه با من بد میکنند :41:
خیلی اوضاعم خرابه .هیچ امیدی ندارم تو این زندگی

بیاین با هم درد و دل کنیم:37:
هیچ امیدی به من نیست نه؟ :37:
من آخرش هم درست نمیشم :37:

من از سرچ گوگل به اینجا رسیدم : دي

فکر نمیکنم درست بشه چیزایی که میخوای
تو خودت داری میگی درست نمیشم و یک چیزه مهم اینه که به خودت اعتماد کنی
روی فکرت سعی کن کار کنی
البته با شرمندگی ها به عنوان برادر کوچیکترت

وایی من مشکلات خابم رفع شده چون میرم دانشگاه
مشکل من تو ارتباط با جنس مخالفه
خدایا چرا من اینجوریم
عاشق دوست دختر رفیقم شدم چون با هم میریم بیرون یه ساعت هم برام خرید:40:
کاش درست میشدم بدجوری دلم داغونه...:41:
از همین رو دارم روزی یه بسته سیگار میکشم عین عملیا شدم..!

تو این زمونه اکثرا دوست دختر پسر واسه تفریح شده
شاید اینا هم همینجورن
حالا با شناختی که از رفیقت داری بفهم قصدشون واقعا ازدواجه یا رفع نیازهای عاطفی و غیره
اگه نمونن با هم که میتونی دست به کار بشی
اینجوری نه خیانت کردی نه چیزی

خیانت!! نه بابا ما داداشیم با هم:31:
اتفاقا دختره شدیدا به رفیقم وابسته شده همینم داره منو ازار میده
اس ام اس هاشونو میخوندم اینو فهمیدم
اما رفیقم در حرف میکه که نه اصلا وابستگی بهش نداره لامصب این دوست ما هم زیادی خوشتیپه:19:
دلم اشوبه بخدا .. اخه اصلا دختره شاید با من حال نمیکنه :19: شانس هم ندارم

خوب اینجور اس ام اس ها رو به هم نمیدادن که دوست نمیشدن

4umbaz
10-11-2011, 20:32
تو این زمونه اکثرا دوست دختر پسر واسه تفریح شده
شاید اینا هم همینجورن
حالا با شناختی که از رفیقت داری بفهم قصدشون واقعا ازدواجه یا رفع نیازهای عاطفی و غیره
اگه نمونن با هم که میتونی دست به کار بشی
اینجوری نه خیانت کردی نه چیزی

اینکه به رفیقم بفهمونم عاشق دوست دخترشم که مشکلی نیس بهش گفتم
مهم خود دخترس که اونو من نمیتونم رام کنم نه اینکه لقمه بزرگتر از دهنم باشه ولی رفیقم 10 تا دیگه داره
نمیدونم چه رازیه بعضیا مهره مار دارن انگار!!!
البته این رفیق ما داره این وسط سو استفاده هم میکنه از ما که بماند
کاش لااقل فراموش کنم
باید فراموش کنم همین بهترین راهه

adamebikarr
10-11-2011, 22:28
مهم خود دخترس که اونو من نمیتونم رام کنم نه اینکه لقمه بزرگتر از دهنم باشه ولی رفیقم 10 تا دیگه داره

مهره مار نمی خواد فدات شم.ایملتو بده واست راهکارشو میل کنم. اگه شد همینجا می زارمش واسه بقیه هم دانلودش کنن.
در کل بهت بگم که دوست دختر گرفتن یا حتی زن گرفتن به قیافه نیست.نه اینکه بی تاثیره نه. آقایون فقط باید یه خورده به خودتون برسید.قیافه خودم من کاملا معمولیه. یه خورده خوش تیپ باشید فقط. اونم واسه اول آشنایی که دل طرف رو به دست بیارید. واسه خانم های که واقعا به قول بزرگترا زن زندگی هستن چیزای دیگه ای درونشونه و بهش احتیاج دارن نه قیافه و اکثرا دخترای خوشکل با پسرای زشتر از خودشون هم دوست می شن. این یه چیز روانشاسیه.چیزی که بارها شاید خودتون دیده باشید.

Eblis 2011
10-11-2011, 22:34
دوستان من به شدت داغونم و هر ساعت گریه میکنم یکی بهم کمک کنه
به فرق شکافته ی امام علی من و مثل برادر خودتون بدونید و بهم صادقانه کمک کنید

4umbaz
10-11-2011, 22:43
مهره مار نمی خواد فدات شم.ایملتو بده واست راهکارشو میل کنم. اگه شد همینجا می زارمش واسه بقیه هم دانلودش کنن.
در کل بهت بگم که دوست دختر گرفتن یا حتی زن گرفتن به قیافه نیست.نه اینکه بی تاثیره نه. آقایون فقط باید یه خورده به خودتون برسید.قیافه خودم من کاملا معمولیه. یه خورده خوش تیپ باشید فقط. اونم واسه اول آشنایی که دل طرف رو به دست بیارید. واسه خانم های که واقعا به قول بزرگترا زن زندگی هستن چیزای دیگه ای درونشونه و بهش احتیاج دارن نه قیافه و اکثرا دخترای خوشکل با پسرای زشتر از خودشون هم دوست می شن. این یه چیز روانشاسیه.چیزی که بارها شاید خودتون دیده باشید.
اخه خوشتیپی چیز نسبی هست
من تمام سعی خودمو میکنم
ولی دیگه همینم که هستم:31: بدک نیستم ..
مگه دخترا چی از من سر دارن.. کوتوله ها!!:27:

Eblis 2011
10-11-2011, 22:45
دوستان من به شدت داغونم و هر ساعت گریه میکنم یکی بهم کمک کنه
به فرق شکافته ی امام علی من و مثل برادر خودتون بدونید و بهم صادقانه کمک کنید

دارم گریه میکنم . . . کسی نیست به ما نیگاه کنه دوستان

4umbaz
10-11-2011, 22:47
دارم گریه میکنم . . . کسی نیست به ما نیگاه کنه دوستان

دوست عزیز لا اقل مشکلتون رو مطرح میکردید دوستان حتما جواب میدادن

Eblis 2011
10-11-2011, 22:51
دوستان من مهدی 20 سالمه از گرگان
ترم دوم کتباداری بودم که عاشق دختری بودم که اصلیتش با ما فرق میکرد بهم ندادن ما عاشق هم بودیم و هستیم . . . باباش بخاطر اینکه اصلیتش اونا سیستانی بود و ما فارس بودیم ما رو از هم جدا کرد به ناچار و از رو تنهایی ( آخه داشتم دق میکردم ) یا هنکلاسی دیگه همون رشته که 2 سال ازم بزرگتر بود دوست شدم و اون آرومم میکرد 6 ماه باهاش بودم که دیشب گفت ازت خسته شدم و رفت و گوشیشو خاموش کرد هر چی بهش زنگ زدم جوابمو نداد و چند بارم التماسش کردم . . . رفت
من روحیم خیلی حساسه حتی از دخترا حساس ترم نمیتونم خودمو به بیخیالی بزنم . . . دلمم از گنجیشگ نازکتره از وقتی رفته دارم گریه میکنم . . . بخدا قسم تنها امید و دلخوشیم بود
کمکم کنید رفقا دارم سکته میکنم

Reza Azimy_RW
11-11-2011, 12:30
delete....

hamid_diablo
11-11-2011, 13:50
به قیافه زیبا هم امیدوار نباشین چون گذراست
و جدا به نظر من تو قیافه زشت خوبی هایی هست که تو چهره زیبا نیست (حالا خواستین میگم براتون)
خدا به بعضی ها چهره ی زیبا داده اما استعدادهایی که به شما داده رو به اونا نداده

خودشناسی بهترین راه برای رسیدن به مقصده.من نمیدونم چرا بعضی ار آدما میشینن درباره فوتبال دیشب کلی بحث و جدل میکنند اما برای شناخت خودشون لحظه ای فکر نمیکنند

البته این رفیق ما داره این وسط سو استفاده هم میکنه از ما که بماند
کاش لااقل فراموش کنم
باید فراموش کنم همین بهترین راهه
وقتی اون دختر خانوم به شما توجه نمیکنه یعنی شما رو دوست نداره.شما هم خودتون رو کوچیک نکنید.باور کن ما پسرها 100 بار عاشق میشیم.پس الکی ناراحت نباش.اون دوست محترمتون هم چب این رفتار و خیانتاشو میخوره.اگه یه دختر بهش وابسته بشه و از روی اخلاص بهش علاقه داشته باشه اون وقت ضربه روحی بدی میخوره

من روحیم خیلی حساسه حتی از دخترا حساس ترم نمیتونم خودمو به بیخیالی بزنم . . . دلمم از گنجیشگ نازکتره از وقتی رفته دارم گریه میکنم . . . بخدا قسم تنها امید و دلخوشیم بود

خوب شما بعد از اولین شکست عشقیتون برای اینکه جای خالی نفر اول رو پر کنید با چشمان بسته رفتید سراغ یه دختر دیگه
دوستی همینه عزیزم.اولش دوست دارم گفتن و بعد از چند وقت شخصیت اصلیتون برای هم رو میشه و میفهمید که از زمین تا آسمون فرق دارید
تو دوستی های دختر و پسر تکرار و دلزدگی بوجود میاد بعد از چند وقت از همدیگه خسته میشن
شما که 20 سالتون هست و شرایط ازدواج رو ندارید نباید ئارد این دوستی ها بشید که جزء ضرر براتون چیز دیگه ای نداره

gilase_tanha
11-11-2011, 14:46
كاملاً با حرفاي حميد جان در مورد عاشق شدن ما پسرا موافقم . خيلي وقت پيشا عاشق دختر عمم بودم ولي ايشون بدون دليل دوستيمون رو بهم زد( بعد از 6-7 سال ،‌از بچگي باهم بوديم تا زمان دانشگاه ) و البته از دوستي بالاتر بود و من يكي كه فقط به ازدواج فكر ميكردم، خانم دانشجو كه شدن فيلش ياد هندوستان كرد و همون زمان كه منم دانشجو يه شهر ديگه بودم بارها از اطافيانم ميشنيدم كه با خيلي دوست شده ) .به هر حال رفت . بعد از اون بود كه فهميدم 90% دخترا همين طورين . از اون موقع تا به حال با خيليا ديگه هم دوست بودم ولي ياد گرفتم كه ديگه عاشق كسي نباشم و الان ديگه اخلاق دخترا كم و بيش دستم اومده و مطمئنم اين تجربم واسه بعد ها لازم ميشه .البته اصلاً نامردي در حق كسي نكردم

الانم چند سالي هست با كسي دوست نيستم و از اين قضيه كاملاً راضيم .

hamid_diablo
11-11-2011, 17:51
ولي ياد گرفتم كه ديگه عاشق كسي نبا

زیباترین حرفی که شنیدم
عاشقی چیز خوبی نیست البته حس قشنگیه که خدا به بندش ارزونی داده اما نباید روش حسابی باز کرد

برای انتخاب یه دختر خانوم برای زندگی عاشقی چیز خوبی نیست.2 نفر باید همدیگر رو دوت داشته باشند

دوستی دختر و پسر هم که سرانجام نداره.آخرش میشه جدایی و ضربه روحی و شکست عاطفی و از مهمتر ضربه ای که به اعتماد به نفس طرف میخوره غیر قابل جبرانه
چه کسایی رو میشناختم که به خاطر دوستی با جنس مخالف چیزهای زیادی مثل تحصیلات و شغل خوب رو از دست ادند و همه چیزشون رو پای این دوستیهایی که سر و ته نداره و بی وفایی حکم فرماست دادند

A.M.D.D.E.V.I.L
11-11-2011, 19:09
عشق فقط عشق به خدا ....

hamid_diablo
11-11-2011, 23:55
عشق فقط عشق به خدا ....
آفرین......

عشق مخصوص خدای یگانه است

دوستان تو رو به خدا قبل از اینکه وارد این رابطه ها بشید کمی از تجربات دیگران استفاده کنید
معمولا پسرها برای اینکه بین دوستان بتوند سری بالا کنند دنبال یه دوست دختر میگردند و دختر خانومها هم برای اینکه به بقیه ثابت کنند که زیبا و جذاب هستند دنبال دوست پسر.....

اما این رابطه ها اگه برای ازدواج و زیر نظر مشاوره و خانواده ها نباشه آخر و عاقبت خوشی نداره
چقدر شنیدم که فلان پسر به خاطر جدایی و نه شنیدن از یه دختر خانوم خودکشی کرده!!!!!!چرا ؟؟؟؟؟؟؟واقعا چرا؟!!!!!

این دوستی های بی تعهد برای جامعه و فرهنگ کثیف اروپا و غربه .ما مسلمانیم و دینی که اریم کاملترینه....
کمی مطالعه کنید تا ببمنید هر چی که تو دین ما وجود داره و بزرگان دین و امامان گفتند برای بهتر زندگی کردم ماست.اگه این روابط خوب بود مطمئن باشید 1000 حدیث برای انجام این کار وجود داشت

از دخترها و بخصوص آقا پسرها خواستارم که اول شرایط حداقلی برای شروع زندگی رو فراهم کنند بهپعدش مطمئن باشد خدا یه دختر خانوم خوب رو تو مسیر زندگیتون قرار میده تا یه عمر در کنارش با آرامش زندگی مپکنید

Переклад не
12-11-2011, 06:43
پس علت این همه "افسرده و داغونم و فلان" و هزاران مقدمه چینی و...دوری از دخترو دوس دوختر و اینچیزا بود؟
همیشه آخر بحثای داغونم و دارم میمیرم به عشق و دوستیابی ختم میشه.شمایی که دردتو میدونی دیگه نگو داغونم بگو میخوام با کسی دوست شم یا شکست عاطفی خوردم چیکار کنم و اینچیزا.
خدایی نکرده کسانی که رو خونشون شهابسنگ میاد یا بمب اتمی میخوره یا شهرش میره زیر آب میگه داغونم دارم میمیرم افسردم

adamebikarr
12-11-2011, 08:55
دوستان من مهدی 20 سالمه از گرگان
ترم دوم کتباداری بودم که عاشق دختری بودم که اصلیتش با ما فرق میکرد بهم ندادن ما عاشق هم بودیم و هستیم . . . باباش بخاطر اینکه اصلیتش اونا سیستانی بود و ما فارس بودیم ما رو از هم جدا کرد به ناچار و از رو تنهایی ( آخه داشتم دق میکردم ) یا هنکلاسی دیگه همون رشته که 2 سال ازم بزرگتر بود دوست شدم و اون آرومم میکرد 6 ماه باهاش بودم که دیشب گفت ازت خسته شدم و رفت و گوشیشو خاموش کرد هر چی بهش زنگ زدم جوابمو نداد و چند بارم التماسش کردم . . . رفت

عزیز دل برادر یه چیزی آماده کردم دانلودش کن. می زارمش همین جا.یه قسمت های خاصش رو از فهرستش بخون.
در کل دوست من هیچ وقت خودت رومحتاج نشون نده. وقتی این حوری باشی یکی از نتیجه هاش همینه که می بینی.
اونو بخون بهتره

---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------

دوستای عزیز
این جزوه رو من آماده کردم. واسه رابطه با خانم ها و آقایون و در کل ازدواج

اگر به دردتون خورد ی تشکر کافیه.

J1 1J
13-11-2011, 03:16
من مشکل افسردگیم روز به روز داره وخیم تر میشه .خودم رو زدم به بیخیالی و دیوونگی اما از درون دارم نابود میشم:41:

adamebikarr
13-11-2011, 08:37
من مشکل افسردگیم روز به روز داره وخیم تر میشه .خودم رو زدم به بیخیالی و دیوونگی اما از درون دارم نابود میشم:41:

عزیزم یه تک پا برو دکتر مطمئن باش خوب میشی. یه سری دارو که بهت بده هم خوش اشتهات میکنه هم دیدت عوض میشه.بعدشم باید بگردی دنبال اون چیزای که ناراحتت می کنه رو بنویسی.
بنویس واسم بفرست

Lady parisa
13-11-2011, 14:02
اسم تاپیک با پستایی که داده شده! اصلا هیچ تناسبی نداره!
من همه صفحات رو نخوندم! اما از نقل قول گرفتن پستای دوستان از هم مشخصه

J1 1J
13-11-2011, 14:30
اسم تاپیک با پستایی که داده شده! اصلا هیچ تناسبی نداره!
من همه صفحات رو نخوندم! اما از نقل قول گرفتن پستای دوستان از هم مشخصه

آخه آدمای که میاند اینجا یه خورده بیشتر از یه خورده از لحاظ روانی خرابند یکیش خود من :دی شما به بزرگی خودت ببخش