مشاهده نسخه کامل
: انتخاب یک led or lcd که به چشم کمترین آسیب را برسونه؟
oranoos_92
04-07-2010, 07:10
سلام دوستان من جدیدا خیلی جشم هام حساس شدن و یه کم که به مانیوتوریا lcd نگاه میکنم سریع درد میگیره همیشه هم روشنایی را تو کمترین حالتش میزارم
اگه میشه یه مانیوتری بهم معرفی کنید که کمترین آسیب را به چشم برسونه
با تشکر
hostironi
04-07-2010, 07:48
بودجه چقدره؟
الان مانیتورت چیه؟
oranoos_92
04-07-2010, 08:56
بودجه چقدره؟
الان مانیتورت چیه؟
تا
200
الان از مانیتور قیدمی TCO 999 LG وال سیدی لب تاپ وسترو 1520
Advanced Ali-001
04-07-2010, 09:20
خدت شما حرف نداره تا200تومن قیمتش:
انتخاب اول:
[
COLOR="Red"]SAMSUNG - 20" - P20500[/COLOR]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Display Screen Size 20" Wide
Resolution 1,600 x 900
Brightness 300cd/m²
Contrast Ratio DC 50,000:1 (1,000:1) (Typ.)
Response time 2ms
Viewing Angle(Horizontal/Vertical) 170˚ / 160˚ (CR>10)
قیمتش:190تومن هست.
انتخاب دوم با20هزار تومن اضافه!:
این انتخاب خیلی خوبی هست با یه خورده افزایش قیمت.....:
SAMSUNG - 22" - P22500
Screen Size 21.5" Wide
Resolution 1,920 x 1,080
Brightness 300cd/m²
Contrast Ratio DC 50,000:1 (1,000:1) (Typ.)
Response time 2ms
خب این قیمتش220تومنه ولی انتخاب خیلی عالی هست حرف نداره!
قربان شما علی.:19:
oranoos_92
04-07-2010, 10:13
با تشکر میشه بفرمائید این ها آسیبشون به چشم چگونه هست؟ کلا مانیوتورهای خاصی نیست که به جشم کمتر آسیب بزنه؟ برند خاصی؟
Advanced Ali-001
04-07-2010, 12:28
نه فکر نمیکنم باشه یعنی نمیدونم شاید دوستان بدونن......
ولی من معمولاًبرای خودم فاصله خیلی مهمه حدود1متر.....
موفق باشید.:11:
Alireza_PCNet
04-07-2010, 12:33
سلام دوستان من جدیدا خیلی جشم هام حساس شدن و یه کم که به مانیوتوریا lcd نگاه میکنم سریع درد میگیره همیشه هم روشنایی را تو کمترین حالتش میزارم
اگه میشه یه مانیوتری بهم معرفی کنید که کمترین آسیب را به چشم برسونه
با تشکر
سلام
آقاي هوندا. سندي دارين كه اين ماتيتور چشم ايشون رو كمتر اذيت ميكنه؟ يا طبق معمول دارين تبليغ ميكنين؟
دوست عزيز
بعضي از افراد هستن كه چشمشون حساسه و در نگاه كردن به ال سي دي ها چشمشون آسيب ميبينه يا حساس ميشه. متاسفانه شما هر ال سي دي بگيري همينه
من خودم چشمام ضعيف شده. قبلا سامسونگ داشتم كه ميسوخت چشمام و الان ال جي خريدم. ديگه مشكل سوزش ندارم ولي يكم ضعيف شده چشمم.
بهتره يه crt بگيري و همينطور زير مانيتورت يه جعبه اي بذاري كه مانيتور بياد بالا و نگاه شما از پايين به بالا به مانيتور باشه. اين ضررش كمتره
Advanced Ali-001
04-07-2010, 19:37
قبلا سامسونگ داشتم كه ميسوخت چشمام و الان ال جي خريدم. ديگه مشكل سوزش ندارم ولي يكم ضعيف شده چشمم.
یعنی شما میگین سامسونگ بخرین چشم رو میسوزونه وال جی بخریم چشم رو نمیسوزونه؟
من خودم تصمیم دارم400تومن بدم سامسونگ بخرم شما ممکنه یه سندی دلیلی چیزی بگین که ما هم بدونیم وببینیم که شایدمنم برم اونو بخرم چون چشم منم ضعیف شده!رورنج2میباشد!:41:
امير موسر
04-07-2010, 21:00
من با سامسونگ 22500 و و الجی 2261 و 2261 وی پی کار کردم ! هیچکدوم چشم و زیاد اذیت نمیکنن ! ( یعنی کلا اذیت نمیکنن ) !
ساسان مهاجم
05-07-2010, 10:05
من هم با ال سي دي مشكل دارم و هم با ساموسنگ مشكل دارم و هم با الجي
ولي با سامسونگ چشمم اذيت ميشد جدا ... طوري كه تو شركت مانيتور سامسونگ داشتم و ميومدم خونه به لپ تاپم نگاه ميكردم چشمام ذق ذق ميكرد قشنگ
ولي با الجي چشمم نميسوخت. ولي يك مقدار تار ميبينم صفحه مانيتور رو. البته دكتر گفت چشمت حساس شده كلا به نور مستقيم مثل نور مانيتور .. و گفت حتما عينك بزن بيرون از خوننه (عينك آفتابي) كه جديدا خيلي رعايت ميكنم و بهتر شدم.
marvel_malayer
05-07-2010, 11:18
منم همین مشکل رو داشتم چشمام خیلی میسوخت مانیتورم رو ال سی دی کردم مدل سامسونگ 1731BF+ دیگه سوزش چشم ندارم البته نور مانیتور رو خیلی کم کردم گزاشتمش روی 15 یه چیز دیگه هم هست که ممکنه از کم خونی بدنتون باشه البته نمی دونم چقدر علمی هستش ولی ااز زمانی که کم خونی خودمو بر طرف کردم کمتر چشمام خسته میشه نه تنها پشت کامپیوتر بلکه تو درس خوندن و غیره ... امتحانش که ضرری نداره برو پزشک ببین کم خونی داری یا نه اگه داشته باشی برات برطرف می کنه
ساسان مهاجم
05-07-2010, 13:21
ممنون دوس عزيز به خاطر توصيت
حتما اين كار رو ميكنم
البته من نور مانيتور رو كم كردم و مانيتورم بعد از اينكه ال سي دي شد اينجوري شد
HardWare Professor
05-07-2010, 15:32
در کل اگر شما جایی بشینید و به مدت طولانی به چیزی مثل مانیتور خیره بشین معلومه که چشم اذیت میشه
و سوزش میگیره
soheildolatabadi
06-07-2010, 07:32
منم همین مشکل رو داشتم چشمام خیلی میسوخت مانیتورم رو ال سی دی کردم مدل سامسونگ 1731BF+ دیگه سوزش چشم ندارم البته نور مانیتور رو خیلی کم کردم گزاشتمش روی 15 یه چیز دیگه هم هست که ممکنه از کم خونی بدنتون باشه البته نمی دونم چقدر علمی هستش ولی ااز زمانی که کم خونی خودمو بر طرف کردم کمتر چشمام خسته میشه نه تنها پشت کامپیوتر بلکه تو درس خوندن و غیره ... امتحانش که ضرری نداره برو پزشک ببین کم خونی داری یا نه اگه داشته باشی برات برطرف می کنه
ممنون دوس عزيز به خاطر توصيت
حتما اين كار رو ميكنم
البته من نور مانيتور رو كم كردم و مانيتورم بعد از اينكه ال سي دي شد اينجوري شد
علاوه بر موردی که دوستمون اشاره کردند، حتما با یه اپتومتریست یا چشم پزشک هم مشورت کنید
بعضی اوقات نکات کوچیک و به نظر کم اهمیت میتون دردسر ساز بشه
در کل سلامتی ارزش بالاتر از این حرفا داره. شما قبل از اینکه برا مانیتور چاره کنی برای سلامتی و دکتر هزینه کن انشالله نتیجه خوب میگیری. مثلا خود من با مشورت ایتومتریست از عینک آنتی رفلکس استفاده می کنم که تاثیر خوبی داره. در مورد زاویه نگاه به مانیتور، ورزش های چشمی، لزوم عینک و ... حتما برو چشم پزشک
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.