مشاهده نسخه کامل
: بدون تصویر بودن کارت TV در بعضی نرم افزارها
سلام
من یک کارت TV USB --- خریدم مال شرکت KWorld. نرم افزار Hyper Media Center روش بود که کلا تو ویندوز 7 نمیتونه کانالا رو اسکن کنه. قبلا ویندوز ویستا داشتم میشد ولی خیلی ناجور و با سرعت بد ولی از وقتی اومدم رو هفت نمیشه. حالا رفتم سراغ نرم افزارهای دیگه که بتونم کپچر کنم.
نرم افزار Windows Media Center با کنترل دستگاه سازگاره و خیلی هم خوب نشون میده ولی کپچر با فرمت wtv میکنه که مبدلش به فرمت های عمومی هم نیستش.
نرم افزار Blaze HDTV Player هم امتحان کردم که با فرمت mpg ضبط میکنه و خوبم نشون میده ولی این فرمت mpg رو نمیتونم باز کنم با پلیری به جز خود برنامه. توی مشخصات برنامه گفته کانورتور هم هست ولی من هرچی گشتم چیزی به نام کانورت پیدا نکردم. جالب اینه که توی تنظیماتش آدرس فایل های کانورت شده رو میپرسه ولی جایی برای کانورت نداره. اگه داره لطفا بگید.
نرم افزار Corel Video Studio رو تست کردم که با فرمت mpeg گفته کپچر میکنه ولی اینجا دوتا مشکل هست :
1- اگه کشورمو ایران بزنم موقع سرچ کانالا نمیاره و باید ایرلند بزارم که خیلی مهم نیست
2- تصویر و صدا و هیچی نداره. درواقع کانال ها رو پیدا میکنه و میشه انتخابش کرد ولی هیچ کانالی تصویر و صدا نداره. البته آنالوگ میتونم بگیرم. جالب اینجاست که با همون دو پلیری که بالا گفتم میگیره دیجیتال رو.
حالا اگه کسی پلیری میشناسه، راه حلی برای بی تصویر بودن میدونه، مبدل wtv داره یا راه حلی برای مشکل Blaze داره بگه.
ممنون.
سلام دوباره.
مشکلی رو که با corel video studio دارم رو با cyberlink powercinema هم دارم. البته مشکلی که با پاورسینما دارم بدتره یکم چون فقط گاهی اوقات که خیلی هم کم پیش میاد میشناسه و بقیه اوقات اول که کلیک میکنی هیچی نمیاره و هیچ عکس العملی نشون نمیده و وقتی میری تو ستاپش دیگه نمیتونه کارت رو شناسایی کنه.
amd>intel
03-07-2010, 14:12
ورژن جدید HYPERMEDIACENTER از سایت KWORLD بگیر . برنامه TVIME هم خوبه اونم تو سایت KWORLD هست . باید درایور جدیدش هم نصب کنی .
سلام.
ممنون دارم tivme رو دانلود میکنم ولی Hypermedia center رو باید از بخش درایورهاش بگیریم که مدل کارت Tv من توشون نیست و هنوز نمیده. اگه راهی میشناسید بگید.
باز هم ممنون بابت پاسخ
amir.h.f
03-07-2010, 15:07
سلام دوستان کمک!نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم.من امروز یک کارت تیوی کپچر مدل 7130 گرفتم وصل کردم به کامپیوتر فکر کنم نصب شده چون تو device manager/sound,video and game contorolers
اسمش اومده حالا دیگه نمیدونم.برنامهintervideo winDVR روشه و نصب کردم و کابل آنتن هم به پشته کپچر وصل کردم ولی فقط تو برنامش برفک نشون میده و اصلا تو لیست کانالاش کانالی هم وجود نداره و نمیدونم چیکار کنم.کمک کنید تلویزیون ندارم و بازی آلمان 6.30 شروع میشه ککککمک.
amd>intel
03-07-2010, 15:16
برندش چی هست کارت شما ؟
amir.h.f
03-07-2010, 15:39
نمیدونم من اینو امروز از فامیلمون گرفتم چون تلوزیون نداشتیم اونم تا حالا استفاده نکرده بود بالای سی دیش زده مجیک حالا نمیدونم منظورش برندش بوده یا نه اگه مهمه بپرسم ا باز کنم ببینم رو بردش هست!
amd>intel
03-07-2010, 15:52
بله مهمه .
اگه میشه مشکلتون رو تو یه تاپیک جدا مطرح کنید تا موضوع قاطی نشه.
برند کارت من هم KW-DVBT323UR هست. این برنامه TiVme رو دانلود کردم و خیلی هم ممنون. کار کرد ولی تو کپچر باز مشکل داره.
ضبط میکنه با فرمت mpg ولی بی صدا! وقتی هم میزنم روی بازپخش(playback) خود برنامه میزنم وفایل رو انتخاب میکنم میگه فایل پشتیبانی نمی شود.
اگه میشه یه راهنمایی بکنید که آیا تنظیمات ضبطی چیزی داره و اگه نداره چیکار کنم.
باز هم ممنون
راستی درباره HyperMedia Center توی سایت از من برند رو میخواد ولی تو لیست برندهاش برند من نیست و هنوز درایورهای جدید نذاشتن برای این نوع انگار.
اگر شما لینک رو دارید بدید. نسخه ای که درحال حاضر دارم 3.60 هست.
amd>intel
03-07-2010, 16:14
شما TVIME رو بگیرید . مشکل صدای کپچر بر میگرده به استاندار پخش دیجیتال ایران باید فایل رو تبدیل کنید با برنامه کانورتر
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
برای دانلود HYPER MEDIA اگر دقت کنید حتما چک کنید .
آها. خیلی ممنون. برنامه Hyper داره الان دانلود میشه. فقط اگه میشه بگید چه برنامه کانورتوری.
فوق العاده هم ممنون بابت جواب دادن سریعتون.
من با کانورتور های Xilisoft AVI MPEG Converter 3 و WinMPG Video Convert و Blaze Video Magic چک کردم. سومی کلا اد نمیشه فایل. دوتای اولی هم نمیتونن تبدیل کنن
من با WinAVI Video Converter تونستم تبدیل کنم به AVI ولی بازم صدا نداره.
amir.h.f
03-07-2010, 16:29
سلام دوست عزیز من یاد ندارم تاپیک بسازم عذر میخوام این آخرین سوالمه.
مشکل من رفع نشد برندشم یا مجیک هست یا vga دقیق نمیدونم ولی من زنگ زدم یکی گفت تنظیماتشو ببر رو ایران بعد اسکن کن تا کانالا بیاد ولی وقتی رفتم دیدم تنظیماتش united state هست و رو هر کشوری میبرم ارور میده و بر میگرده رو united state طرف گفت زنگ بزن از رو کارت گارانتیش به مرکز خریدش ولی من کارت گارانتیشو که ندارم شما دوستان نمیدونید باید چیکار کنم خواهشا کمک فوتبال تا یه ساعت دیگه شروع میشه!
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
از صاحب تاپیک عذر میخوام .با برنامه های دیگه نمیشه آوردش؟اگه میشه معرفی کنید
سلام
من Hyper Media Center رو نصب کردم و تنظیماتش درست شد این نسخه ای که گرفتم و الان راحت پخش میکنه. ضبط که میکنه به فرمت ts هست ولی باز هم صدا نداره. درواقع الان تنها مشکل من همین بی صدا بودن فیلم کپچر شده توسط کارت TV هست که اگه اونم لطف کنید بگید چه کانورتوری صدا رو بهش میده عالی میشه.
ممنون
فایل ضبط شده با Tivme رو با Blaze HDTV Player که فایل های ضبط شده با خودش رو با صدا میداد(فقط تو خود نرم افزار، برای نرم افزارهای دیگه فایل های بلیز هم صدا نداشت) چک کردم. با اون هم حتی صدا نداره.
اگه میشه سریعتر راهی رو بگید. چون میخوام فردا یه چیزی ضبط کنم.
ممنون
amd>intel
04-07-2010, 08:56
شما برنامه FORMAT FACTORY تبدیل کنید . مشکل صدا فعلا تمام کارتهای دیجیتال باهاش دست و پنجه نرم میکنند
سلام
آقا نمیدونم ازتون چطوری تشکر کنم. عالی شد و کاملا کار کرد. فوق العاده هم ازتون ممنونم. امیدوارم به درد بقیه هم بخوره این تاپیک.
باز هم از شما ممنونم که با راهنمایی هاتون کمک زیادی به من کردید.
ممنون
amd>intel
05-07-2010, 00:52
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amd>intel
05-07-2010, 00:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
خب این تاپیک رو مجبورم دوباره باز کنم به این علت که من از اون موقع تا الان خیلی تبدیل نکردم ولی امروز تبدیل کردم و دیدم که صدا و تصویر با هم فاصله دارند. علتش چیه؟
alireza1411
28-10-2010, 18:16
سلام.
خب این تاپیک رو مجبورم دوباره باز کنم به این علت که من از اون موقع تا الان خیلی تبدیل نکردم ولی امروز تبدیل کردم و دیدم که صدا و تصویر با هم فاصله دارند. علتش چیه؟
کلا این دی وی بی ها اعصاب همه رو خورد کردن. برنامه ی 35 مگابایتیه TMPGEnc تنها راه حلی بود که یافتم. برای پخش هم تنها برنامه VLC بوده و بس. نمیدونم چرا اینجوریه ولی مشکلی به نظر استریم های ناسازگاره.:41::11:
behrouz_r3
12-07-2012, 09:49
سلام من یک کارت tv دارم .اسمش hypermedia هست و توی کیس جا میگیره(به مادر بورد متصل میشه.قبلا ویندوز xpro داشتم و با این کارت مشکل نداشتم ولی ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم .تصویر نشون نمیده من با اسکایپ کار میکنم اسکایپ هم دوربینم رو نشون نمیده(دوربین رو از طریق کارت tv زدم.دنبالش هم گشتم ولی پیدا نکردم که چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید.ممنون. :) مدل کارت tv من رو کسی نمیدونه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.