مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید ماشین تا 24 تومن
farshad2002_2003
02-07-2010, 23:20
سلام
من یه 20 تومن دارم میخام بدم و یه ماشین بخرم . یه RD هم دارم حدود 4.5 پولش هست
من در 2 حالت میتونم ماشین بخرم .
اگر rd رو بفروشم تا 24 ملیون پول دستم میاد(حتی 1 ریال بیشتر هم نمیتونم بدم!)
اما اگر rd رو بفروشم بابام همش ماشین رو میخاد برداره ببره و اینطوری ماشین خیلی خیلی کم دست من میاد .
برای همین میخاستم ببینم اگر تا 20 حالا ماکس تا 21 (دیگه آخرشه) ماشین خوبی گیرم میاد بگید تا بخرم اگر دیگه واقعآ هیچ راهی نیست ماشین تا 24 ملیون بگید بهم که بیخیال rd بشم
ضمنآ
ماشین ماشین خانواده هست یعنی علاوه بر من پدر و مادر هم سوار میشن
کارت سوخت مهمه خیلی که داشته باشه.
مصرف بنزین خیلی واسم مهم نیست(برعکس بالایی هست:D)
شتاب اهمیت داره
و از همه ی گزینه ها مهمتر زیبایی هست که واقعآ مهم هست برام
نو یا دست 2 بودن مهم نیست . تازه فکر کنم با دسته 2 ماشین بهتری میتونم بخرم( دست دو منورم کارکرد تا ماکس 30 هزارتا و بدنه سالم)
ماشین های تولید ایران خودرو رو اصلآ پیشنهاد ندید
حالا با شرایط بالا با دو رنج قیمت بالا بهترین ماشین چی هست بنظرتون ؟
راستی اسم آوانته رو جلو بابام ببرم از خونه میندازتم بیرون!
من خودم از همه ی ماشین ها بیشتر مزدا 3 رو دوست دارم اما بعید میدونم حتی با 24 تومن هم بشه گیر آورد . برای همین نظرم روی gen2 هست و زانتیا
ممنون میشم کمک کنید.
راستی ببخشید اگر ممکنه قیمت بروز ماشین های توی رنج 20 تا 24 رو هم بزارید ببینم اختیاراتم چیا هست . (اطلاعات قیمتی من 0 هست!)
اگر هم میدونید که ماشین های توی اون رینج با rd تفاوتی ندارن تا بیخیالش شم :d: (شوخی)
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
راستی چرا هیچکس هیچ حرفی در مورد یاریس نمیزنه؟ قیمت هاچ و صندوق دارش چقدر هست؟ ماشین خوبیه؟
shutdown
03-07-2010, 11:57
دوست عزیز شما با این قیمت...من بهتون زانتیا مدل 85 رو پیشنهاد میکنم....اگه هم نظرتون رو ماشین صفر کیلومتر هست من 206 sd فول رو پیشناهاد میکنم که همین 20 تومن قیمتشه......ماشین با کیفیتیه....من خودم با دنده 3 زانتیا رو گرفتم...تو شتابش حرف نیس...
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
یاریس از 24 تا 28 قیمتش نوسان داره....بستگی به مدل و تیپش داره....ولی من نمیپسندمش چون کیلومتر شمارش اصلا جای خوبی نیست و داخلش رو زشت کرده....چند وقت پیش کمترین قیمت یاریس 26 تومن بود....پیشنهاد نمیشه
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
206 sd فول حدود 19/20
پرشیا دوگانه سوز بهترین رنگ 17/500 تا 18/300
زانتیا هم که مدل های تمیز با قیمت های مناسب زیاده....زانتیا صفر 29 تومن اما مدل های 85 86 87 رو تا 21/22 تومن ررررراحت گیر میاد
farshad2002_2003
03-07-2010, 13:56
مرسی عزیز
کلآ دور ماشین های ایران خودرو رو خط کشیدم . تنها ماشین مدل قدیمی که میپسندم زانتیا هست که اونم فکر کنم مال 15 20 سال پیش باشه . میخام ماشینی که میخرم تکنولوژی روز باشه . ضمنآ قرار هست ماشین رو حد اقل یه 4 سالی نگه داریم پس نگران فروشش نیستم . من خودم gen2 و مگان 1600 توی دلم هستن ولی نمیدونم کدومشون بهتر هست . و کدومشون خرابی قطعات و خرجش کمتر هست
mani6606
03-07-2010, 14:04
دور زانتیا کار کرده خط قرمز بکش که همش خرجه. من به شما آونته رو معرفی می کنم که 25 ملیونه اما یک اماشین کامله به عبارت دیگه تنها تفاوت آن از نظر امکانات با نوع اتوماتیک فقط همون مسئله گیربکسش است. جن2 مصرف بالایی داره مگان 1600 امکانات کمی داره شما 25 ملیون پول مگان 1600 رو میدی در حالی که شیشه های عقب اون دستی است.
farshad bugatti
03-07-2010, 15:58
ماشین های تولید ایران خودرو رو اصلآ پیشنهاد ندید
چشم!:31:
من خودم از همه ی ماشین ها بیشتر مزدا 3 رو دوست دارم اما بعید میدونم حتی با 24 تومن هم بشه گیر آورد . برای همین نظرم روی gen2 هست و زانتیا
ممنون میشم کمک کنید.
مزدا3 که با این پول پیدا نمیشه! زانتیا هم که اصلا پیشنهادنمیشه! من نظرم روی جنتو هستش!
راستی اسم آوانته رو جلو بابام ببرم از خونه میندازتم بیرون!
اوانته با بودجه و انتظارات شما بهترین انتخاب هستش!
راستی چرا هیچکس هیچ حرفی در مورد یاریس نمیزنه؟ قیمت هاچ و صندوق دارش چقدر هست؟ ماشین خوبیه؟
یاریس ماشی خوبیه نرم و راحت - شتاب خوب - کم مصرف - فضای خوب و راحت نسبت به ابعادش! و کیفیت ساخت خوب از نکات مثبتش است! فقط یدونه ایراد داره که کشش اون با سرنشین زیاد ضغیفه!
به نظر من یاریس خودش گزینه خوبیه!
ولی من نمیپسندمش چون کیلومتر شمارش اصلا جای خوبی نیست و داخلش رو زشت کرده....چند وقت پیش کمترین قیمت یاریس 26 تومن بود....پیشنهاد نمیشه
نوع و نحوه قرار گیری صفحه کیلو متر یک ماشین دلیل بر پیشنهاد نکردن اون نمیشه بحث قیافه سلیقه ای هست و من خودم شخصا طراحی داخلی یاریس رو میپسندم!:11:
shutdown
03-07-2010, 16:20
[QUOTE=farshad bugatti;5142643]چشم!:31:
نوع و نحوه قرار گیری صفحه کیلو متر یک ماشین دلیل بر پیشنهاد نکردن اون نمیشه بحث قیافه سلیقه ای هست و من خودم شخصا طراحی داخلی یاریس رو میپسندم!:11:[/QUOTE
پس سلیقه شما اینه که میپسندید.....از نظر من جالب نیست...شما هم نظر شخصی خودتو گفتی
farshad bugatti
03-07-2010, 16:49
پس سلیقه شما اینه که میپسندید.....از نظر من جالب نیست...شما هم نظر شخصی خودتو گفتی
درسته اما شما میگید که چون طراحی کیلومترش بده توصیه نمیشه!!!!
شاید اصلا ایشون خوشش اومد تو بحث های قیافه و تیپ هر اشخاص سلیقه ی خاصی داره نمیشه کلی حساب کرد!
در ضمن من قصد بدی نداشتم اگر ناراحت شدید ببخشید!:11:
farshad2002_2003
03-07-2010, 17:37
اتفاقآ من از تنها چیز یاریس که خوشم اومد همین کیلومترش بود چون بدنش خیلی جالب نیست . ولی من میدونم موتورش جواب 4 نفر رو نمیده . فردا خواستیم 4 5 نفر بریزیم داخلش بریم مسافرت قدرتش کمه و اذیت میشیم .
آوانته هم میگم بابام دوست نداره میگه جلوش زشته . حالا از دیروز تا الان هرچی توی خیابون گشتم 1 دونه هم پیدا نکردم ببینم که چراغ جلوش چطوری هست و داخلش چطوره! عکس ازش نداره کسی؟
ولی به احتمال زیاد دیگه مگان 1600 تصویب میشه . فقط باید ببینم شتابش چقدره و چند اسب بخار هست . GEN2 هم چون نمایندگی کم داره اگر توی جاده خراب بشه تعمیرش مشکلات خودش رو داره
قیمت روز GEN2 اتومات و دستی رو کسی نداره؟ الان چک کردم شتاب GEN2 بیشتر از مگان هست. ضمنآ مگان 1600 ترمزش هم ASB نیست! که خودش یه مشکل عظیم هست
farshad bugatti
03-07-2010, 17:50
ولی به احتمال زیاد دیگه مگان 1600 تصویب میشه . فقط باید ببینم شتابش چقدره و چند اسب بخار هست . GEN2 هم چون نمایندگی کم داره اگر توی جاده خراب بشه تعمیرش مشکلات خودش رو داره
جنتو درسته خدمات پس از فروشش زیاد خوب نیست اما اونقدر ها هم ضعیف نیست و نسبت به این موضوع نگران نباشید.
مگان شتاب و قدرت معمولی داره زیاد عالی نیست اما راضی کنندس!
farshad2002_2003
05-07-2010, 23:38
مرسی از زحماتتون . خیلی کمکم کرد .
من امروز رفتم نمایندگی سایپا و پارس خودرو برای مگان که شرایط خرید و ... رو بپرسم. تحویل 30 روزش 25 ملیون و 75 هزار تومن بود.
اما داخل تعمیرگاه سایپا از طرف در مورد موتور و ... پرسیدم گفت موتورش با l90 تقریبآ یکی هست و یه سری تغییرات توش دادن تا 10 اسب بخار قوی تر شده . با این اوصاف خریدش به صرفه هست؟ شتاب موتور 2000ش میدونم 11 ثانیه هست که دیگه فکر کنم 1600 خیلی کمتر باشه. نخرم فردا با یه 405 کورس خواستم بزارم ضایعم کنه! من تصمیمم رو گرفته بودم اما یهو ترسیدم . اگر میدونید این مشکل به هم خواهد زد و شتابش به درد نمیخوره برم سراغ gen2 حد اقل اون شباتش 9.8 هست و راضی کننده هست اما باز اونم میگن ترمزش مشکل داره و خیلی قوی عمل نمیکنه
Amin-Nasim
06-07-2010, 13:27
مرسی از زحماتتون . خیلی کمکم کرد .
من امروز رفتم نمایندگی سایپا و پارس خودرو برای مگان که شرایط خرید و ... رو بپرسم. تحویل 30 روزش 25 ملیون و 75 هزار تومن بود.
اما داخل تعمیرگاه سایپا از طرف در مورد موتور و ... پرسیدم گفت موتورش با l90 تقریبآ یکی هست و یه سری تغییرات توش دادن تا 10 اسب بخار قوی تر شده . با این اوصاف خریدش به صرفه هست؟ شتاب موتور 2000ش میدونم 11 ثانیه هست که دیگه فکر کنم 1600 خیلی کمتر باشه. نخرم فردا با یه 405 کورس خواستم بزارم ضایعم کنه! من تصمیمم رو گرفته بودم اما یهو ترسیدم . اگر میدونید این مشکل به هم خواهد زد و شتابش به درد نمیخوره برم سراغ gen2 حد اقل اون شباتش 9.8 هست و راضی کننده هست اما باز اونم میگن ترمزش مشکل داره و خیلی قوی عمل نمیکنه
ولی شتاب مگان 1600 1/11 هست و شتاب مگان 2000 6/9 ثانیه هست
AmiRreZA_RAcEr
06-07-2010, 18:25
شما همه چیز رو باهم میخوای دوست عزیز
اولا که میخوای یه ماشین تو خونتون واسه بابات بمونه
میخوای شتاب خوبی داشته باشه و کورس بذاری کم نیاری
میخوای قشنگ باشه
میخوای نمایندگیاش زیاد باشه
میخوا ایران خودرو نباشه
میخوای خونوادگی باشه
میخوای آپشن دار باشه
میخوای جدید باشه
یه گزینه درست و حسابی هم که آوانته هست رو که نمیخوای
میمونه جنتو و مگان
جنتو پشتش خیلی خفه است ، 5 نفری بشینین توش اصلا جواب نمیده ، پشتیا له میشن
دو حالت داره :
1- میخوای با کلاس بشینی پشت فرمون : ( پس از خواسته هات و آپشن و اینجور چیزها دل بکن )
برو اگه یه مگان 1600 دست دو گیرت اومد تا 21 که بخر و ار دی رو هم نگردار تو خونه
مگرنه اگه گیرت نیومد تنها چیزی که به دردت میخوره همون مگانه 1600ه صفره
مگان 2000 هم همچین مالی نیست تو شتاب ، گیربکس اتوماتیکشم حالم ازش بهم میخوره
2- یخورده از کلاس ماشین بیخیال بشی و 206 صندوقدار فول برداری ، من که بیشتر از مگان دوستش دارم ، اینجوری ماشین هم همیشه دستته دیگه نمیخوای بدی به بابا ...
meto_895
07-07-2010, 13:54
سلام
میخوای بیا برات بخرم:31:
رنو مگان خوبه ولی باید rd بفروشی اما میتونی زانتیا جی ان تو کمری 2006 با 20 تا 21 بخری اما اگه از من میشنوی ماشین بالای 15 تومان نخر باز میل خودته دوست عزیز من فقط خواستم راهنمایی کنم چون باید برای فروشش 1 تومن ضرر بدی
mortezaon
07-07-2010, 14:09
سلام شاسی بلند های پارس خودرو مثل رونیز یا پیکاپ چطوره قیمتشون چنده ؟
سلام
میخوای بیا برات بخرم:31:
رنو مگان خوبه ولی باید rd بفروشی اما میتونی زانتیا جی ان تو کمری 2006 با 20 تا 21 بخری اما اگه از من میشنوی ماشین بالای 15 تومان نخر باز میل خودته دوست عزیز من فقط خواستم راهنمایی کنم چون باید برای فروشش 1 تومن ضرر بدی
كمري 2006 با 20 تومن ميشه واقعا؟؟
حتما 4 سيلندر و با كاركرد بالا ديگه؟
meto_895
07-07-2010, 15:34
حتما 4 سيلندر و با كاركرد بالا ديگه؟
1 ماه پیش یک نفر اومد 19 تومان خرید یکی از خریدو فروشگرا سرش حدود 1 تومن خورد
meto_895
07-07-2010, 15:43
راستی یادم رفت بگم 2007 نزدیکه30 تومان خیلی بالا نیست البته به شهر و طرفی که ازش میخری هم بستگی داره
farshad2002_2003
08-07-2010, 14:15
خوب من چون قرار هست ماشین رو حد اقل 3 4 سال نگه دارم افت قیمتش برام مهم نیست اصلآ تنها چیزی که خیلی مهمه خراب نشدنش هست . فکر کنم با این اوصاف و توصیه های دوستان همون مگان 1600 بهترین گزینه باشه چون میشه با کارکرد کم دست 2 پیدا کرد با قیمت خوب (کارکرد کم خیلی مهم هست چون اگر زیاد کارکرده باشه 4 سال هم دست من باشه دیگه داغون میشه). احتمالآ تا آخر هفته ی دیگه میرم برای خرید هنوز 1 هفته وقت دارم
poria_mc
08-07-2010, 14:41
مگان 2000 هم همچین مالی نیست تو شتاب ، گیربکس اتوماتیکشم حالم ازش بهم میخوره
امیرجان اتفاقا مگان یکی از هوشمندترین و تطبیق پذیرترین گیربکس های اتوماتیک رو تو ماشینهای داخل داره! نمیدونم حالا چه بدی ازش دیدی که اینجوری میگی!
اگه از من میشنوی ماشین بالای 15 تومان نخر باز میل خودته دوست عزیز من فقط خواستم راهنمایی کنم چون باید برای فروشش 1 تومن ضرر بدی
ماشاالله نظرها کاملا کارشناسی شده اس! ماشین بالای 15 تومن نخرید چون واسه فروشش 1 تومن ضرر میدید!:13:
خیر! نمیشه! مگر اینکه تصادفی باشه! مدل 2005 و XLI یعنی دنده ای رو الان رو 25 به بالا معامله میکنن!
راستی یادم رفت بگم 2007 نزدیکه30 تومان
2007 ها همگی از 32 به بالا شروع میشن! اون مدل 32 تومنی هم دنده ای هستش و هیچ آپشنی نداره!
mortezaon
08-07-2010, 20:01
راستی سراتو کیا موتور هم بد نیست قیمتش مابین 28 فکر کنم باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
AmiRreZA_RAcEr
08-07-2010, 20:22
امیرجان اتفاقا مگان یکی از هوشمندترین و تطبیق پذیرترین گیربکس های اتوماتیک رو تو ماشینهای داخل داره! نمیدونم حالا چه بدی ازش دیدی که اینجوری میگی!
نه بخدا شما یه بار تست کن اتفاقا خیلی دیر فهمه ، توی معکوس دادن که واقعا میشه گفت خنگه ، یجورایی پیرمردی دنده عوض میکنه که سرنشینا آب تو دلشون تکون نخوره
farshad bugatti
08-07-2010, 22:25
نه بخدا شما یه بار تست کن اتفاقا خیلی دیر فهمه ، توی معکوس دادن که واقعا میشه گفت خنگه ، یجورایی پیرمردی دنده عوض میکنه که سرنشینا آب تو دلشون تکون نخوره
درسته کمی پیرمردیه یعنی کنده مثل سراتو تیز نیست اما خیلی نرم عوض میکنه!
poria_mc
09-07-2010, 13:52
درسته کمی پیرمردیه یعنی کنده مثل سراتو تیز نیست اما خیلی نرم عوض میکنه!
کی گفته تیز نیست؟ ماشین در حالت عادی دنده هارو اکونومی عوض میکنه جوری که متوجه نشید اما وقتی گاز رو تخته میکنید دقیقا انتهای پدال یه دکمه هستش که یه صدای تق مانند خاصی میده! باعث میشه ماشین معکوس بده و تا چند دقیقه رو مد اسپرت دنده عوض میکنه! مثل AL4 نیست که کنار دنده دکمه ای واسه این کار باشه! بلکه خود گیربکس رانندگیتون رو آنالیز و برنامه ریزی میکنه! این هم که میگید تیز نیست اظهار نظر جالبیه! تا حالا نشنیده بودم!
farshad bugatti
19-07-2010, 20:05
کی گفته تیز نیست؟ ماشین در حالت عادی دنده هارو اکونومی عوض میکنه جوری که متوجه نشید اما وقتی گاز رو تخته میکنید دقیقا انتهای پدال یه دکمه هستش که یه صدای تق مانند خاصی میده! باعث میشه ماشین معکوس بده و تا چند دقیقه رو مد اسپرت دنده عوض میکنه! مثل AL4 نیست که کنار دنده دکمه ای واسه این کار باشه! بلکه خود گیربکس رانندگیتون رو آنالیز و برنامه ریزی میکنه! این هم که میگید تیز نیست اظهار نظر جالبیه! تا حالا نشنیده بودم!
پوریا من منظورم مگان بود نه سراتو!
farshad2002_2003
27-07-2010, 21:54
این سراتو هم خیلی خوبه . قیافش هم حد اقل بهتر از آوانته هست! قیمت دقیقش رو کسی داره؟ آپشن بدنی داره؟ ارزونترین آپشنش چند هست؟ اگر بشه بخرم خیلی امکاناتش جالبه بخصوص شتابش
poria_mc
27-07-2010, 23:01
پوریا من منظورم مگان بود نه سراتو!
فرشاد جون منم منظورم مگان بود!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.