PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیش نمایش شکسته شدن اقتدار قفل لرد 2010

Morteza561
30-06-2010, 13:46
سلام

البته میدونم یکم این انجمن چند وقتیه که بی حال شده اما از بچه هایی که هنوز حالش رو دارند و میتونند می پرسم:

چند وقت پیش یه ایمیل دادم به مدیریت NPShop (همون نوین پندار) گفتم که این قفلتون مشکل داره. خیلی ضعیفه، راحت میشه شکستش.

مدیر محترم هم پاسخ دادند که شما نسخه رایت شده رو برامون بفرست. همون جا بود که پیش خودم گفتم چهارشنبه! (مستحضر هستید که یعنی چی؟:21:). گفتم بی مایه فتیره :27: .

طرف گفت یه نمونه بدید تا ببینیم واقعا شکستید یا الکی میگید؟

از دوستان خوش ذوق هکر می خواستم بپرسم چی بهشون بگم؟ چطوری بفهمونم که قفلشون شکسته شده؟

راستی ممنون از قفل گذار محترم به خاطر این قفل مذخرف :27:

در ضمن هر کسی که بهترین راهنمایی رو انجام بده نحوه شکستن رو هم براش Pm میکنم :21::21::21:

یا علی ...:40::11::40::11::40::11::40::11::40::11:

Gladiator_Cracker
30-06-2010, 15:21
میتونی با Instant Demo یه فیلم از مانیتور بگیری و تو فیلم هم DVD ارجینال رو بذاری تو دستگاه و با Iso Buster بازش کنی و هم برای DVD کپی شده این کار رو بکنی ، اینطوری میتونی بهشون نشون بدی که DVD رو کپی کردی.
البته مطمئن باش اول باید شما اعتماد کنی و اگر قرار هست باهاشون کار کنی بهتره که شماره بدی یا باهاشون تماس بگیری و رک و پوس کنده حرفت رو بزنی که در قبال دریافت وجه هم روش رو میگی و هم روش جلوگیری از کپی شدن اون رو .
پیوست :
معمولا" دوشنبه هم علاوه بر اون چهارشنبه کاربردش زیاده ، میتونی از دوشنبه هم استفاده کنی.:27:

reb
30-06-2010, 15:37
سلام

از دوستان خوش ذوق هکر می خواستم بپرسم چی بهشون بگم؟ چطوری بفهمونم که قفلشون شکسته شده؟

یا علی ...:40::11::40::11::40::11::40::11::40::11:
من ارتباط این قضیه رو با جماعت مفلوک هکر رو نمیفهمم ممکنه یخورده توضیح بدین؟

Morteza561
30-06-2010, 15:48
میتونی با Instant Demo یه فیلم از مانیتور بگیری و تو فیلم هم DVD ارجینال رو بذاری تو دستگاه و با Iso Buster بازش کنی و هم برای DVD کپی شده این کار رو بکنی ، اینطوری میتونی بهشون نشون بدی که DVD رو کپی کردی.
البته مطمئن باش اول باید شما اعتماد کنی و اگر قرار هست باهاشون کار کنی بهتره که شماره بدی یا باهاشون تماس بگیری و رک و پوس کنده حرفت رو بزنی که در قبال دریافت وجه هم روش رو میگی و هم روش جلوگیری از کپی شدن اون رو .
پیوست :
معمولا" دوشنبه هم علاوه بر اون چهارشنبه کاربردش زیاده ، میتونی از دوشنبه هم استفاده کنی.:27:

می خواستم همچین کاری بکنم اما دیدم نمیشه که ... چون طرف نمیبینه که من دارم از دیسک اصلی استفاده می کنم یا کپی شده. به همین خاطر نمیشه این کار رو کرد. البته یه راه داره اون هم اینه که با Alcohol 120% نشون بدم مثلا درایو X مجازیه و درایو Y واقعی. بعد برم تو My Computer روی هر دوتاشون کلیک کنم تا ببینند هر دوتاش اجرا میشه.

در ضمن دوشنبه برای خارجی هاس. میگن پارسی را پاس بدارید (در ضمن سه شنبه هم بد نیست. بین المقدسین هست!:21:)

من ارتباط این قضیه رو با جماعت مفلوک هکر رو نمیفهمم ممکنه یخورده توضیح بدین؟

اولا این جماعت مفلوک نیستند و باهوشند ولی ربطش اینه که کسی که هکر هست برای اثبات کارش از روش هایی استفاده می کنه که الان به درد کار کرک من هم می خوره! ربطش اینه.

اگر باز هم ربطش رو کامل نتونستم برسونم پ.خ بده.

Andaron
30-06-2010, 16:03
دوست عزیز ما هکر نیستیم و لی هکران را دوست داریم.....
خوب یه راهش اینه که از رو دیویدی هاشون کپی کنی بفرستی براشون ها درسته....

Morteza561
30-06-2010, 16:18
دوست عزیز ما هکر نیستیم و لی هکران را دوست داریم.....
خوب یه راهش اینه که از رو دیویدی هاشون کپی کنی بفرستی براشون ها درسته....
بله درسته اما چی به من میرسه؟

لابد هزینه پست؟

این که بدتر شد.:41:

reb
30-06-2010, 16:33
می خواستم همچین کاری بکنم اما دیدم نمیشه که ... چون طرف نمیبینه که من دارم از دیسک اصلی استفاده می کنم یا کپی شده. به همین خاطر نمیشه این کار رو کرد. البته یه راه داره اون هم اینه که با Alcohol 120% نشون بدم مثلا درایو X مجازیه و درایو Y واقعی. بعد برم تو My Computer روی هر دوتاشون کلیک کنم تا ببینند هر دوتاش اجرا میشه.

در ضمن دوشنبه برای خارجی هاس. میگن پارسی را پاس بدارید (در ضمن سه شنبه هم بد نیست. بین المقدسین هست!:21:)

اولا این جماعت مفلوک نیستند و باهوشند ولی ربطش اینه که کسی که هکر هست برای اثبات کارش از روش هایی استفاده می کنه که الان به درد کار کرک من هم می خوره! ربطش اینه.

اگر باز هم ربطش رو کامل نتونستم برسونم پ.خ بده.
اولا قفل مذخرف نیست و تو دهات ما میگن مزخرف ثانیا شما شق القمر نکردی چون شونصد نفر قبل از شما اینکار رو کردن ثالثا تو که خیلی باهوشی بجای کرک بازی برو هکر بازی.

Gladiator_Cracker
30-06-2010, 18:43
اولا قفل مذخرف نیست و تو دهات ما میگن مزخرف ثانیا شما شق القمر نکردی چون شونصد نفر قبل از شما اینکار رو کردن ثالثا تو که خیلی باهوشی بجای کرک بازی برو هکر بازی.
دوست عزیز درسته که خیلی ها قبلا" تونستن این قفل رو بشکنن ولی این دلیل نمیشه که بخواهیم کار دوست عزیزمون رو ناپسند یا بیهوده در نظر بگیریم ، چرا که خیلی از برادرهای کراکر که این کار رو قبلا" کردن به خاطر پیشینه فوق العاده ای که در زمینه کرک کردن برنامه های فارسی و ایرانی دارن تمایل چندانی به شناخته شدن ندارن برای همین فکر دریافت هزینه از شرکت نوین پندار رو از سر بیرون کردن.
برای همین توصیه بنده به آقا مرتضی این هست که خیلی راحت با طرف شرکتی خودشون صحبت کنن ( بدون ترس و محافظه کاری ).

sefareshcrack
30-06-2010, 19:17
با سلام .
قفل های کینک و لرد : از قفل های من دراودری هی بگی نگی خوبی بود !!!!
اما نه این شرکت کوچولو کینک : """""""""" خدا : مجموعه های مردم : حالا هر دینی که دارند : رو میگیرن جمع می کنن : بعد قفل هم میندازن روش """"""""""""""""" جلل خالق !!!! و بعد هم مینویسه : تمام حقوق این اثر واسه منههههههههههههه """""""""""
خوب اگه این طوری باشه : اینها از مایکرو سافت هم بیشتر برنامه نویسن !!! بیشتر دکتر مهندس دارن ..... آفرین آفرین : چه خوب : شما کجا بودید که ایران گرد جهان می گردد !!!!!
داش مرتضی اینها فقط یه خورده ای سر می دواوننت ...... بعد به قول تو تازه بدهکارشون هم میشی : فکر می کننن دی وی دیهاشون با بتن و فولاد کپی شده و وفتی داری کپی میزنی میگه نامرد نکن این کارو .......

شما اول یه دی وی رو رایت بزن ......
بعد دی وی دی اورجینال ورایتی رو بزار کنار هم : بعد با موبایل کلیپ بگیر : چرا پست کنی ؟؟؟؟
کلیپ که می گیری دی وی دی رایتی رو از عقب بگیر : و دی وی دی میره تو دستگاه کاملا مشخص باشه .... اگه کیس و مانی ... کنار هم ایتاده باشن که هله .........
به فکر این نباش : که بهشون بگی : عمو عمو .... دی وی دیت کپی شد !!!! حالا اون هم میگه جون عمه جون چه خوب بیا شیرینی هم بهت بدم ....... ( پست کردن مجموعه واسه تو سودی نداره : کپی کار تو واسه اونها چه سودی داره ) .
reb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیز Gladiator_Cracker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی با هال گفت ..... هرکی ذوقی داره : ما دوستا باید هوای هم رو داشته باشیم نه این که صدحال باشیم .... هندو جماعت 10 دقیه ای الکی الکی بهم می خندن : ما اگه بهم بخندیم همدیگرو می کشیم .

برادر مرتضی ادامه بده به کارهات .

"""" ا ِ ا ِ یادم رفت : اقا مرتضی نمی گی این کار زسته ؟؟؟/ درسته شما کار کپی رو کپی میزنی ؟؟؟/ نکنه دیگه ::: تورو خدا نکن دیگه ...... گناه دارن : اخی کــــــــپـــــــیـــــــ ـــک "

موفق باشی .

Enter
30-06-2010, 19:23
من که خیلی وقت پیش قفل کینگ 2010 رو شکوندم توسرم هم بود که بهشون بگم ولی پیش رو نگرفتم.

reb
30-06-2010, 19:31
آخه داستان اینه که خود لرد که از خودش چیزی نداره که مشمول قانون حق تصنیف بشه هرچی تو لرد هست مال دیگرانه این فقط دسته بندی کرده پس اگه کسی هم کپی کاری بکنه واسش مهم نیست چون نمیتونه در حد وسیع تکثیر کنه.

Gladiator_Cracker
30-06-2010, 19:43
آخه داستان اینه که خود لرد که از خودش چیزی نداره که مشمول قانون حق تصنیف بشه هرچی تو لرد هست مال دیگرانه این فقط دسته بندی کرده پس اگه کسی هم کپی کاری بکنه واسش مهم نیست چون نمیتونه در حد وسیع تکثیر کنه.
کاملا" درسته ولی انصافا" باز برای همین دزدی هم زحمت کشیدن ، والا با سرعتی که اینترنت ایران داره باید قدر این جور مجموعه ها رو بدونیم وگرنه تا 100 سال دیگه هم نمیشه برنامه هایی که نیاز داریم رو از اینترنت دانلود کنیم ( مگر اینکه عده ای از دوستان به اینترنت ماهمواره ای مشرف شده باشن ).

Morteza561
30-06-2010, 20:29

اولا جناب IQ این پستی که نقل قول کردین توش "مذخرف" نداشت و بالاییش بود. ثانیا تو دهات ما به 600 میگن ششصد نه شونصد ثالاثا ششصد نفر که سهله شیش میلیون نفر هم که قبل از من شکسته باشند، کسی به شرکت خبر نداده، چون وقتی من با ادمینشون صحبت می کردم گفت تا حالا دو نفر به ما خبر دادند که اونها هم کار نمیکرده. رابعا -- چه ربطی داره به کرک آخه مومن؟ مگه کرک هوش نمیخواد؟ مثل اینه که من بگم شما هم با این IQ برو کله پزی! چه ربطی داره؟:27:

دوست عزیز درسته که خیلی ها قبلا" تونستن این قفل رو بشکنن ولی این دلیل نمیشه که بخواهیم کار دوست عزیزمون رو ناپسند یا بیهوده در نظر بگیریم ، چرا که خیلی از برادرهای کراکر که این کار رو قبلا" کردن به خاطر پیشینه فوق العاده ای که در زمینه کرک کردن برنامه های فارسی و ایرانی دارن تمایل چندانی به شناخته شدن ندارن برای همین فکر دریافت هزینه از شرکت نوین پندار رو از سر بیرون کردن.
برای همین توصیه بنده به آقا مرتضی این هست که خیلی راحت با طرف شرکتی خودشون صحبت کنن ( بدون ترس و محافظه کاری ).

خیلی ممنون از پشتیبانیتون و پیشنهادتون ... :11::11::11:

با سلام .
قفل های کینک و لرد : از قفل های من دراودری هی بگی نگی خوبی بود !!!!
اما نه این شرکت کوچولو کینک : """""""""" خدا : مجموعه های مردم : حالا هر دینی که دارند : رو میگیرن جمع می کنن : بعد قفل هم میندازن روش """"""""""""""""" جلل خالق !!!! و بعد هم مینویسه : تمام حقوق این اثر واسه منههههههههههههه """""""""""
خوب اگه این طوری باشه : اینها از مایکرو سافت هم بیشتر برنامه نویسن !!! بیشتر دکتر مهندس دارن ..... آفرین آفرین : چه خوب : شما کجا بودید که ایران گرد جهان می گردد !!!!!
داش مرتضی اینها فقط یه خورده ای سر می دواوننت ...... بعد به قول تو تازه بدهکارشون هم میشی : فکر می کننن دی وی دیهاشون با بتن و فولاد کپی شده و وفتی داری کپی میزنی میگه نامرد نکن این کارو .......

شما اول یه دی وی رو رایت بزن ......
بعد دی وی دی اورجینال ورایتی رو بزار کنار هم : بعد با موبایل کلیپ بگیر : چرا پست کنی ؟؟؟؟
کلیپ که می گیری دی وی دی رایتی رو از عقب بگیر : و دی وی دی میره تو دستگاه کاملا مشخص باشه .... اگه کیس و مانی ... کنار هم ایتاده باشن که هله .........
به فکر این نباش : که بهشون بگی : عمو عمو .... دی وی دیت کپی شد !!!! حالا اون هم میگه جون عمه جون چه خوب بیا شیرینی هم بهت بدم ....... ( پست کردن مجموعه واسه تو سودی نداره : کپی کار تو واسه اونها چه سودی داره ) .
reb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیز Gladiator_Cracker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی با هال گفت ..... هرکی ذوقی داره : ما دوستا باید هوای هم رو داشته باشیم نه این که صدحال باشیم .... هندو جماعت 10 دقیه ای الکی الکی بهم می خندن : ما اگه بهم بخندیم همدیگرو می کشیم .

برادر مرتضی ادامه بده به کارهات .

"""" ا ِ ا ِ یادم رفت : اقا مرتضی نمی گی این کار زسته ؟؟؟/ درسته شما کار کپی رو کپی میزنی ؟؟؟/ نکنه دیگه ::: تورو خدا نکن دیگه ...... گناه دارن : اخی کــــــــپـــــــیـــــــ ـــک "

موفق باشی .

دمت گرم داداش خوشم میاد چیــــــــــــــــــــــی ؟ خوب قضیه تو دستته و میتونی باهاش هر کاری بکنی.

من که خیلی وقت پیش قفل کینگ 2010 رو شکوندم توسرم هم بود که بهشون بگم ولی پیش رو نگرفتم.

اون که دیگه همه جا هست، نیازی به اعلام کردن نداره. یه سرچ تو گوگل بزنی حله !

مجموعه نرم افزاریش که آره همش کپیه اما اون قفل نداره. چهارتا DVD همراه مجموعه هست که آموزشیه (آموزش ICDL و Windows 7 و نرم افزرا های کاربردی و ...) اونها قفل دارند و البته بی انصافی هم نکنیم واقعا آموزش های توپیه و کار خودشونه (دزدی نیستند).

کاملا" درسته ولی انصافا" باز برای همین دزدی هم زحمت کشیدن ، والا با سرعتی که اینترنت ایران داره باید قدر این جور مجموعه ها رو بدونیم وگرنه تا 100 سال دیگه هم نمیشه برنامه هایی که نیاز داریم رو از اینترنت دانلود کنیم ( مگر اینکه عده ای از دوستان به اینترنت ماهمواره ای مشرف شده باشن ).

100% درسته :11::11::11:

در هر حال الان به دونتیجه رسیدم:

1- با گوشی فیلمبرداری کنم (البته الان نسخه ارجینالش دستم نیست. پس یکم سخته)
2- همونطور که گفتم با Alcohol 120% و بقیه کار ها.

از همه دوستان ممنونم. تا چند روز دیگه احتمالا اون دومی رو کلیپ می کنم و میذارم همینجا ببینید خوبه یا نه؟

باز هم از دوستان گلم جنابان : Gladiator_Cracker sefareshcrack reb تشکر می کنم ...:11:

V i r u s e r
30-06-2010, 20:47
یه پیشنهاد:
با یه دوربین فیلمبرداری عین ادم فیلم بگیر صداشو وردار که حجمش کم شه

Rapidbaz
30-06-2010, 21:35
ای بابا عجب ..............:18:

sefareshcrack
30-06-2010, 23:22
من تکمیلش کنم :
عجب رسمیه ؟؟؟ رسم کپیه ؟؟؟ :11:
کجااست اون اورجینال ؟؟؟؟ کرکر و کپیر می دونه .... :19: فقط کپی می مونه !!!! :21:
کسی اورجینال نخره .... :10: همش همون کپیه ..... :27:

حالا من میگم به دوستا باید می رفتم شعر کراکر میشدم میگن بیا بشین سرجات ..... :46:

یا علی .

Gladiator_Cracker
30-06-2010, 23:52
دوست عزیز ، جناب sefareshcrack
بنده خودم از برنامه های کرک شده زیاد استفاده کردم ، ولی افراط رو زیاد دوست ندارم ، احساس میکنم شما نسبت به موضوع کرک و خلاصه گرفتن حال شرکت های ایرانی یه کینه دیرینه دارید ، حالا دلیلش چی هست رو نمیدونم ولی میخوام عرض کنم که هر کاری زحمتی داره و برنامه نویسی هم از این امر کنار نیست ، برای همین من خودم در بیشتر موارد ضایع کردن حق این قشر رو دوست ندارم مگر زمانی که برنامه ای که نوشته شده واقعا" قالب کردن کلاغ جای قناری باشه ، در این صورت من هم اگر برنامه گیرم بیاد کرکش میکنم.
خواهش بنده این هست که در صورتی که برنامه ای رو کرک میکنید ؛ اگر برنامه واقعا" دزد بود ( مثل همین نگهبان ) واقعا" گوارای وجودتون ولی اگر نه برنامه کاملی بود و واسه اون زحمت کشیده شده بود یک لحظه تامل مطمئنا" بد نیست.

Slim_shady
01-07-2010, 07:03
این تریپت منو کشته این تریپت منو کشته باحال بود
پسرخاله منم می تونه قفل سی دی بشکنه
:19:
به نظر شما فقط تو ایران تو سی دی قفل می زارن یا اونا هم مثل ما هستند

Morteza561
01-07-2010, 13:24
این تریپت منو کشته این تریپت منو کشته باحال بود
پسرخاله منم می تونه قفل سی دی بشکنه
:19:
به نظر شما فقط تو ایران تو سی دی قفل می زارن یا اونا هم مثل ما هستند
احتمال زیاد اون ور بیشتر هم هست. چون اکثر برنامه های قفل گذاری ایرانی و خارجی برای هموناست.:21:

Rapidbaz
01-07-2010, 16:31
بهتر نیست به جای اینکه اینقد هم دیگه رو ضایع می کنید و تعیین کننده حق و حقوق عالم و آدم باشید بیایم از تجربیات همدیگه در چارچوب قوانین سایت استفاده کنیم و جایی هم که میدونید خلاف قوانین سایت هست از طریق پیام خصوصی یا ایمیل و هزارو یک را دیگه با هم در ارتباط باشیم . شما دوست عزیز دارید وقت و هزینه میکنید حداقل هم از دیگران استفاده کنید هم تجربیاتتون رو به دیگران منتقل کنید. پس بهتره کمی فکر کنید بعد به انجمن ها سر بزنید .

ehsan_old
01-07-2010, 18:14
چرا بعضیا با دید منفی به قضیه نگاه میکنند؟؟!!

ایشون که با شکستن قفل نیومده اون رو کپی کنه و بین مردم پخش کنه.

با این همه قوانین سفت و سخت در رابطه با محفوظ بودن حق کپی رایت در کشورهای دیگه، باز هم شکستن قفل و نفوذ به سایت ها و ... یه شغل هستش و روال کارشون هم مشخصه. در قبال پیدا کردن باگ های نرم افزار یا سایت و همچنین راه های نفوذ به آن و شکسته شده قفل آن ها، با شرکت سازنده ارتباط برقرار میکنند و با توافقات مالی، نحوه نفوذ یا شکسته شدن قفل رو براشون فاش میکنند و راهکار مناسب رو ارائه میدن.

smss.exe
01-07-2010, 18:19
سلام به دوستان

چرا اين قدر بحث الكي مي كنيد

مگه اين مجموعه لرد از يك نوع قفل استفاده نمي كنه ؟

مگه شما اون قفل رو راحت ازش عبور نكردي ؟

پس چرا يه تاپيك نمي زني تا اون قفل رو معرفي كني و راه هاي ضد شو هم بگي خيلي راحت .

اصلا اسمي از مجموعه لرد نبر

اين قدر هم توي تاپيك ها بحث الكي نكنيد به جاي اين كه تاپيك مفيد باشه فقط شده جاي صحبت هاي بي نتيجه

ببخشيد اينجوري گفتم ولي از نظر من واقعا اين مورد داره طولاني ميشه و هيچ چيزي هم ياد نگرفتيم

Amin.P30
01-07-2010, 19:30
این همه مجموعه لرد ها قفلشون باز شده...
اینم یکیش...!
یعنی این مجموعه قبل از شما قفلش باز نشده بود؟؟؟
حالا که قفلش رو شکستی برا ما اپلودش کنی ممنون میشم...:31:

Morteza561
01-07-2010, 19:32
سلام به دوستان

چرا اين قدر بحث الكي مي كنيد

مگه اين مجموعه لرد از يك نوع قفل استفاده نمي كنه ؟

مگه شما اون قفل رو راحت ازش عبور نكردي ؟

پس چرا يه تاپيك نمي زني تا اون قفل رو معرفي كني و راه هاي ضد شو هم بگي خيلي راحت .

اصلا اسمي از مجموعه لرد نبر

اين قدر هم توي تاپيك ها بحث الكي نكنيد به جاي اين كه تاپيك مفيد باشه فقط شده جاي صحبت هاي بي نتيجه

ببخشيد اينجوري گفتم ولي از نظر من واقعا اين مورد داره طولاني ميشه و هيچ چيزي هم ياد نگرفتيم
سلام

ممنون از پیشنهادتون ولی ...

12. مطابق قوانین مصوب جمهوری اسلامی ایران، کلیه‌ی حقوق مادی و معنوی نرم‌افزار، متعلق به پدیدآورنده‌ی نرم‌افزار است.
بنابراین، درخواست و یا ریلیز کرک نرم‌افزارهای ایرانی ممنوع می‌باشد.
تذکر: منظور از واژه‌ی «کرک»، هرگونه عملیات برای تضییع حقوق پدیدآورنده است.
12.1. مصادیق نرم‌افزارهای مشمول قانون شماره‌ی 12 انجمن امنیت نرم‌افزار:
- نرم‌افزارهای آموزشی، کاربردی، بازی و ... تولیدشده در ایران
- نرم‌افزارهای خارجی که به فارسی برگردانده شده‌اند
- نرم‌افزارهای سازگار و مکمل ایرانی برای سایر نرم‌افزارها
- نرم‌افزارهای جدیدی که توسط سایر نرم‌افزارها پدید آمده‌اند
- مجموعه‌های نرم‌افزاری و به طور کلی collection‌های جمع‌آوری‌شده
- رسانه‌های صورتی و تصویری (فیلم، موسیقی و ...)
- نرم‌افزارهای تولیدشده برای تلفن همراه

جناب AmirGooran هم که ماشاالله ته همه ی قفل های ایرانی و خارجی رو درآورده. از طرف دیگه سابقم به خاطر این پست خرابه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو پست بگم "ق" میگه حتما می خواستی بگی قفل لرد شکسته شد! به همین خاطر شرمنده. (البته این رو هم بگم خیلی چیز سختی نیست. تمام ابزارهاش هم تو سایت موجوده. فقط یکم دقت کنید! همین:11:)

در هر صورت اگر می خواید روش شکستن قفل رو بفهمید برید از قفل گذارش اجازه بگیرید! (یکی از بچه های خودمونه :27:)

smss.exe
01-07-2010, 19:54
سلام دوست عزيز

بابا مي فهمم چي مي گي ولي تاپيك بايد يه فايده اي هم داشته باشه يا نه

شما به اسم روش هاي آشنايي با اين نوع قفل يه تاپيك بزن و كارت رو شروع كن اگه قفلش كردن با pm اين كار رو ادامه بده

Morteza561
01-07-2010, 20:01
چشم.

ببینم چیکارش میشه کرد؟؟؟:10:

Dreamland
01-07-2010, 20:26
سلام مرتضی آقا:31:

آقا یه خواهش:10:

اگر میشه آموزش کپی کردن کینگ 2010 و لرد 2010 رو بزار تا همه حال کنیم
حال مدیراشم گرفته شه ، تا فکر نکنن با این کاراشون میتونن جلوی کپی رو بگیرن و نرم افزارهای میلیونیه شرکت های بزرگ دنیا رو به نام خودشون بدن بیرون ، یه نمونه کوچولوشم JB

ممنون مرتضی آقا:11:

Morteza561
01-07-2010, 21:15
سلام مرتضی آقا:31:

آقا یه خواهش:10:

اگر میشه آموزش کپی کردن کینگ 2010 و لرد 2010 رو بزار تا همه حال کنیم
حال مدیراشم گرفته شه ، تا فکر نکنن با این کاراشون میتونن جلوی کپی رو بگیرن و نرم افزارهای میلیونیه شرکت های بزرگ دنیا رو به نام خودشون بدن بیرون ، یه نمونه کوچولوشم JB

ممنون مرتضی آقا:11:
براتون فرستادم. خوش بذگره !!! :5:

با عرض پوزش از کاربران محترم. محدودیت به پایان رسید. برای همه فرستاده شد ... لطفا دیگر در خواست ندهید ...

Morteza561
02-07-2010, 10:58
برای تمام کاربرانی که از پست بالا تشکر کرده بودند:

amingh016, Carl, Dreamland, ehsaaaan, Gladiator_Cracker, hedKandi, mahdishata

فرستاده شد. برند حالش رو ببرند.

ولی میگن بی مایه فتیره ها .... . ببینم شما چیکار می کنید ....

به امید دیدار آقامون صاحب الزمان .... :11:

Morteza561
03-07-2010, 15:08
توجه <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>توجه

ایشاالله برای 19 تیر به مناسبت مبعث رسول اکرم(ص) به 12 نفر از کسایی که از این پست (فقط این پست) تشکر کرده باشند نحوه شکستن و کرک هر دو قفل ارسال میشه. اگر بیشتر از 12 نفر شد، قرعه کشی میشه.

جدیدا دارم با یه نفر کار می کنم به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه یه سایت راه میندازیم همه اینها رو برای همه رایگان میزارم اونجا.

به خاطر این گفتم 12 چون جمع اعداد 1+6+5 که پسوند نام کاربریم هست میشه 12 همین. :11:

ehsan_old
03-07-2010, 17:13
تا اینجای کار که تونستید قفل یا بهتر بگم ضعف این مجوعه برای نفوذ پیدا کنید و برنامتون این بود که به شرکت سازنده (لرد) بگید، کار بسیار خوبی بود و مستوجب پاداش از سوی شرکت سازنده بود.

ولی اینکه بخواید این مجموعه رو چه رایگان چه غیر رایگان، چه برای دانلود در اینترنت چه به صورت پستی، در اختیار دیگران قرار دهید به هیچ وجه کار شایسته ای نیست.

همینطور که در پست قبلم ازتون حمایت کردم در این پست به شدت با این نیتتون مخالفم. اسم ائمه رو هم بابت این کار اصلاً نیارید.

امیدوارم منظورمو درک کنید و از من ناراحت نشید. :11:

asextor1
03-07-2010, 17:42
تا اینجای کار که تونستید قفل یا بهتر بگم ضعف این مجوعه برای نفوذ پیدا کنید و برنامتون این بود که به شرکت سازنده (لرد) بگید، کار بسیار خوبی بود و مستوجب پاداش از سوی شرکت سازنده بود.

ولی اینکه بخواید این مجموعه رو چه رایگان چه غیر رایگان، چه برای دانلود در اینترنت چه به صورت پستی، در اختیار دیگران قرار دهید به هیچ وجه کار شایسته ای نیست.

همینطور که در پست قبلم ازتون حمایت کردم در این پست به شدت با این نیتتون مخالفم. اسم ائمه رو هم بابت این کار اصلاً نیارید.

تایید میشه
به نظر من هم بهتره با شرکت مذاکره کنی

Gladiator_Cracker
03-07-2010, 18:03
من هم با نظر ehsan_old موافقم ، اصلا" کار خوبی نیست ، متاسفانه دیدم تو بعضی کرک ها نوشته میشه که این ریلیز به خاطر نمایش نقطه ضعف بوده و بس و برای استفاده از نرم افزار نسخه اصلی اون رو خریداری کنید ! ، حالا برای شما هم فرقی نداره ، اگر قرار باشه طرف رو از نون خوردن بندازین دیگه دلیلش فرقی نداره ، چه برای 14 معصوم چه برای گرفتن حال برنامه نویس اون .

Morteza561
03-07-2010, 20:08

به خدا داداش دهنم آسفالت شده از بس زنگ زدم پشتیبانی لرد. اصلا آدم حسابم نمیکنند.اولین باری که زنگ زدم انگار یارو داشت با یه بی سواد حرف میزد. داشتم میترکیدم وقتی حرفاشو گوش میدادم. چه برسه به این که بخوان مجموعه رو براشون بفرستم و یه چیزی بدند. فکر کنم اگه بیشتر پیگیر بشم آخرش کارم به پرداخت جریمه برای شکستن قفل منجر بشه.

ممنون از محبتتون ولی باور کنید اگر قبول می کردند که بفرستم هرگز پخشش نمی کردم.

لابد برای شرکت مهم نیست قفلشون بشکنه (تا چند ماه دیگه لرد 10 هم میاد تو بازار. باز هم همین آش و همین کاسه) که دارن اینطور پاسم میدن این طرف و اون طرف دیگه.:27:

شما خودتون اگر امکاناتش رو دارین، با شرکت نوین پندار تماس بگیرین بعد اگه دیدید باهاتون همکاری کردند من بهتون روش رو میدم، پولش هم بخوره تو سر کارمندای بی مسئولیتش.:11:

بخدا کار دیگه ای از دستم برنمیومد وگرنه دریغ نمی کردم.:40:

راستی شما میدونستی من این روش رو برای سازنده اصلی قفل هم فرستادم؟:19: اسم خودش و شرکتش و گروهش و همه سند بنچاقش رو درآوردن بچه ها ...:46:

این رو خودم تازه فهمیدم. یکی از کسایی که بهم درخواست داده بود، خود قفلگذار بوده. نمیتونم اسمش رو بگم ولی این هم بالاخره از برکات پخش کردن روشه. ایشاالله که تو نسخه های بعدی خودش یه کاریش بکنه. به ما که چیزی نرسید. حیف :41:

در ضمن در مورد اون 12 . ببخشید، فقط می خواستم 1+6+5 بزنم. گفتم چه جالب، 12 میشه، یه دفعه اون رو هم اضافه کردم. پست ویرایش شد :11:

اگر دوستان دلیل قانع کننده ای بیارن من قضیه رو کنسل می کنم.:19:

منتظرم ... :40:

smss.exe
03-07-2010, 21:27
سلام

دوست عزيز منم باهات موافقم توي اينكه اصلا آدمو حساب نمي كنن .

چون خودمم زنگ زدم بهشون و اصلا اهميت نمي دن كه داري چي بهشون مي گي.

من خودم مجموعه لرد 2008 رو مي خواستم يك بار ازش رايت بزنم ولي با اجازه ي خود شركت ( مي خواستم بدم داداشم فقط همين ) گفتش نمي شه پيگرد قانوني داره . من گفتم اگه من بهت زنگ نمي زدم از كجا مي فهميدي كه دارم چي كار مي كنم ؟

به نظر من كار خودت رو انجام بده من با نظر خودت موافقم .

alidata2010
03-07-2010, 21:39
کینگ 2010 مگه قفل داره که شماها میگین شکوندمش:31: همین چند روز پیش همه ی دی وی دی های کینگ 2010 دوستمو که 15 تومن داده بود خرید کپی زدم

Rapidbaz
03-07-2010, 21:41
شما زحمت کشیدی و خواستی بهشون کمک کنی حالا که نمیخوان خب نخوان کمک که زوری نمیشه ولی پخش روش برمیگرده به خودت و وجدانت چون همه که مثل خودت نیت خیر ندارن بلکه روش رو از شما میگیرن به اسم خودشون تمومش میکنن و ازش سوءاستفاده میکنن . خب مرتضی جان خودت میدونی چون روش مال خودته و خودت باید در موردش تصمیم بگیری

mimic
04-07-2010, 09:52
خیلی خوشحال نباشین! صاحب قفل به میمنت همین انجمن زودتر از من و شما متوجه ضعف قفل شد و رفت سراغ آپدیت قفلش

بعدشم یه نکته کنکوری
این مثلا شرکت هایی که مجموعه نرم افزاری درست میکنند اصلا آدم حساب میشن که شما می خواهید ضعف قفل ها شون را بهشون بگید! اینها عداه ای دزده کت و شلوار پوش هستند!

آبرو و حیثیت ایرانیان را در جهان می برند و جلو پیشرفت ه ساخنارهای انفورماتیکی کشور را میگیرند
حیف وقت گران بهای شما نیست که حتی صرف شماره گرفتن تلفن هاشون بشه! اگر بی کار هستید سرگرمی بهتر هم هست.
بشینید کتاب بخونید

Morteza561
07-07-2010, 09:55
ببخشید فقط یه نکته ای رو می خواستم یادآوری کنم:

آخرین مهلت ثبت نام در قرعه کشی ارسال کرک فقط تا روز شنبه 89/4/19 هست و تمدید نخواهد شد.

برای شرکت در قرعه کشی از پست زیر تشکر کنید:

MZ_Love17
07-07-2010, 11:45
شكستن قفل لرد 2010 كه كاري نداره
من همون موقعي كه اومد
قفلش رو شكوندم و ازش يه رايت گرفتم
الان دارم از رايتي لرد 2010 استفاده ميكنم
:27:

Morteza561
07-07-2010, 12:14
شكستن قفل لرد 2010 كه كاري نداره
من همون موقعي كه اومد
قفلش رو شكوندم و ازش يه رايت گرفتم
الان دارم از رايتي لرد 2010 استفاده ميكنم
:27:
دوست عزیز بنده عرض کرده بودم خود لرد 2010 که قفلی نداره. قفل سر DVD های آموزشی هست.:19:

اگر اونها رو شکستی بگو ما هم بدونیم از چه روشی استفاده کردی :11:

یا علی .... :40:

payan_zaman
07-07-2010, 16:00
دوست عزیز بنده عرض کرده بودم خود لرد 2010 که قفلی نداره. قفل سر DVD های آموزشی هست.:19:

اگر اونها رو شکستی بگو ما هم بدونیم از چه روشی استفاده کردی :11:

یا علی .... :40:

با Deamond Tools Advance میشه این کارو کرد من امتحان کردم
ولی به نظر من انتشار کپی این محصول یا هر محصولی که کپی میشه یک نوع دزدی هست
حالا یکی میاد میگه خود لردی ها دزدند و نرم افزارهای کرک شدور می گذارند
باید بگم که گذاشتند نرم افزارهای خارجی که امکان خرید اورجینال اونها در ایران نیست دزدی نیست بلکه یک کمک به ایرانی ها هست دلایلشم زیاده از جمله تحریم و...
فرضم بگیریم که تازه درست می گند اگه کسی دزدی میکنه این درست نیست که از یک دزد دزدی کنید و اینجوری کارتون را توجیح کنید

ae2009
09-07-2010, 19:07
دزده باید سعی کنه حرفه ای بشه!

sourena
09-07-2010, 19:35
18 کاربر از Morteza561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

از 12 نفر بيشتر شد :31:

دير رسيدم : ))

لطفا در قرعه كشي تقلب كنيد:31:

متشكريم :31:

mahramasrar2
09-07-2010, 19:59
كي گفته مجموعه هاي لورد و كينگ قفل دارند؟!!!
از نظر شما يك سيستم پروتكشن ساده را مي توان قفل ناميد؟

[REZA]
10-07-2010, 20:35
میشه دقیقا بفرمایید کدوم قفل رو شکوندین؟!!!!!

Gladiator_Cracker
10-07-2010, 21:11
متاسفانه قفلهای CD و DVD موجود در بازار ایران همگی ضعیف هستن و این فقط به لرد و کینگ و ... محدود نمیشه ولی باز این ضعف در کرکینگ نسبی هست چون شاید این قفل برای اساتیدی چون شما شوخی بیش نباشه ولی برای افرادی مثل من خیلی سخت باشن ، بنابراین آموزش در این مورد مطمئنا" بی ضرر هستش.;)

Morteza561
10-07-2010, 22:22
كي گفته مجموعه هاي لورد و كينگ قفل دارند؟!!!
از نظر شما يك سيستم پروتكشن ساده را مي توان قفل ناميد؟

بنده خدمت شما جسارت نکردم استاد. برای شما که هیچ قفلی قفل نیست. این آموزش برای افراد تازه کاری مثل خود بنده هستند.

متاسفانه قفلهای CD و DVD موجود در بازار ایران همگی ضعیف هستن و این فقط به لرد و کینگ و ... محدود نمیشه ولی باز این ضعف در کرکینگ نسبی هست چون شاید این قفل برای اساتیدی چون شما شوخی بیش نباشه ولی برای افرادی مثل من خیلی سخت باشن ، بنابراین آموزش در این مورد مطمئنا" بی ضرر هستش.;)

شما دیگه چرا شکسته نفسی می فرمایید استاد؟ :18:

در مورد قرعه کشی هم باید خدمت دوستان عرض کنم به خاطر کارهایی که برام پیش اومد یکم سرم شلوغ شد اما از الان روش کار می کنم ایشاالله تا فردا آماده میشه.:8:

یا حق ...

fouad-pes
11-07-2010, 10:44
منم همچنان منتظرم که قرعه کشی بزرگ انجام بشه:31:
ممنون

Morteza561
11-07-2010, 21:13
بالاخره بعد از کلی انتظار سایت باز شد و تونستم به سایت دسترسی پیدا کنم.

این هم اسامی برندگان قرعه کشی:

cao-cao
farzan311
jabarsink2000
mehrdad123
Mohsen_Hoseyni
Mortezi
mp888
PaRkOr
sajad-tnt
sirchicco
smss.exe
Vallio

چون که الان سرعت سایت خیلی پایینه نمیتونم براتون بفرستم. در اولین فرصتی که سرعت سایت بهتر بشه در خدمت این عزیزان هستم.

این هم فیلم قرعه کشی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم سورس برنامه قرعه کشی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید ... :40:

Gladiator_Cracker
11-07-2010, 21:26
شما دیگه چرا شکسته نفسی می فرمایید استاد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استادم کجا بود !؟
من هنوز اندر خم یه کوچه ام.

Gladiator_Cracker
11-07-2010, 21:26
شما دیگه چرا شکسته نفسی می فرمایید استاد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استادم کجا بود !؟
من هنوز اندر خم یه کوچه ام.

+989123456789
11-07-2010, 23:10
This is a Test for + sign

Morteza561
14-07-2010, 13:11
برای تمامی کاربرانی که اسم آنها در پست 50 نوشته شده بود نحوه شکستن قفل لرد (محدود) و قفل کینگ ارسال شد.

لطفا از ارسال اسپم و پست بی مورد جدا خود داری کنید :40:

Milad4171
15-07-2010, 13:50
البته خیلی راه ها هست و کار شما هم خوبه.ولی خوب من به شخصه واسه کاری که اونا کردن حتی اگه برنامه هاشون کپی و با کیجی باشه ارزش قائل هستم.

کار شما هم خوبه.اگه به نام هکر باشه نه کرکر.
حالا باید دید هدف شما کدومشه!؟

mimic
15-07-2010, 23:31
This is a Test for + sign

ایول داداش
خوشم اومد که حرف حساب را در این جستار خودت زدی و بس! :31:

amirgooran
25-07-2010, 09:28
قوانین را مطالعه فرمایید:

تاپیک قفل شد.