ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد 7

miladddd
28-06-2010, 19:00
چند تا سوال در مورد 7 دارم
1- چطور میتونم restore point دستی ایجاد کنم
2- آیا سون امکان بک آپ گیری خودکار اطلاعات در درایو های مختلف رو داره؟ اگه داره چجوری؟
3- حالت xp mode رو چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
4- چجوری میشه یه پنجره رو در حالت shortcut به گوشه صفحه دسکتاپ اضافه کرد که وقتی ماوس میره روش باز بشه، تو xp میشد ولی اینجا نتونستم این کارو کنم

Dew Drop
28-06-2010, 22:58
سلام
تو search بنویسید create restore point .اونجا میتونید restore point رو ایجاد کنید و اگه خواستید درایو مورد نظرتون رو هم انتخاب کنید.جواب سوال دومتون رو فکر نمی کنم چنین چیزی باشه یا من نمی دونم شاید دوستان میدونند ولی با درست کردن restore point که درایو های دیگه تون رو هم میتونید انتخاب کنید امکان باز گشت اونهارو هم میتونید فراهم کنید.سوال 4 متون رو متوجه نشدم.جواب سوال سومتون هم تو لینک زیر می تونید ببینید.
اجرای ویندوز XP در محیط ویندوز 7!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

miladddd
30-06-2010, 12:41
بسیار ممنون از راهنماییت

تو search بنویسید create restore point .اونجا میتونید restore point رو ایجاد کنید

آیکن اصلیش دقیقا کجاست؟ تو کنترل پنله ولی بدون سرچ نمیتونم پیداش کنم!

اگه خواستید درایو مورد نظرتون رو هم انتخاب کنید

قضیه این چیه؟ مگه نباید از کل سیستم یه حالت restore ذخیره کنه؟ تو xp که اینجوری بود
برام توضیح میدی؟

4- چجوری میشه یه پنجره رو در حالت shortcut به گوشه صفحه دسکتاپ اضافه کرد که وقتی ماوس میره روش باز بشه، تو xp میشد ولی اینجا نتونستم این کارو کنم

منظورم اینه: تو xp اگه مثلا آیکن my computer رو میکشیدی گوشه صفحه خودش اوتوماتیک به یه پنجره تبدیلش میکرد، برای هر فایلی این کار قابل انجام بود ،ولی اینجا نمیشه

چند تا سوال دیگه هم دارم با اجازه، شرمنده زیاد میشه

1-چجوری میشه جست و جوی تخصصی انجام داد؟
یعنی مثلا فقط دنبال فایل های صوتی بگرده یا دنبال فایل های متنی بگرده که توشون یه کلمه خاصی هست

2- چرا وقتی فوتوشاپ رو باز میکنم و توش چند تا عکس میارم همه پنجره های تو فوتوشاپو به عنوان یه پنجره جدید میاره تو taskbar ؟ اینجوری خیلی شولوغ میشه که!مثلا من ده تا عکس باز کنم انگار 10 تا برنامه بازه، همرو میاره اون پایین

Dew Drop
01-07-2010, 02:25
بسیار ممنون از راهنماییت

آیکن اصلیش دقیقا کجاست؟ تو کنترل پنله ولی بدون سرچ نمیتونم پیداش کنم!

قضیه این چیه؟ مگه نباید از کل سیستم یه حالت restore ذخیره کنه؟ تو xp که اینجوری بود
برام توضیح میدی؟

منظورم اینه: تو xp اگه مثلا آیکن my computer رو میکشیدی گوشه صفحه خودش اوتوماتیک به یه پنجره تبدیلش میکرد، برای هر فایلی این کار قابل انجام بود ،ولی اینجا نمیشه

چند تا سوال دیگه هم دارم با اجازه، شرمنده زیاد میشه

1-چجوری میشه جست و جوی تخصصی انجام داد؟
یعنی مثلا فقط دنبال فایل های صوتی بگرده یا دنبال فایل های متنی بگرده که توشون یه کلمه خاصی هست

2- چرا وقتی فوتوشاپ رو باز میکنم و توش چند تا عکس میارم همه پنجره های تو فوتوشاپو به عنوان یه پنجره جدید میاره تو taskbar ؟ اینجوری خیلی شولوغ میشه که!مثلا من ده تا عکس باز کنم انگار 10 تا برنامه بازه، همرو میاره اون پایین

خواهش میکنم

چون تو ویندوز 7 دسترسی به همه برنامه ها از سرچ راحت تره من اون رو گفتم.رو ایکون کامپیوتر راست کلیک کنید و properties بعد تو ستون سمت چپ system protection رو بزنید همون صفحه رو براتون میاره.

اگه تو همون system protection برید می بینید که برای هر درایوی می تونید این کار رو انجام بدید.به نظرم xp اینجوری نبود.

اگه منظورتون اینه که نمی تونید ایکونها رو جابجا کنید و به یه جای دیگه ببرید رو دسکتاپ کلیک راست کنید وview رو انتخاب کنید تیک گزینه auto arrange icon رو بردارید.

تو بالای هر صفحه ای سمت راست search computer هست که میتونید از اونجااینکار روانجام بدید که که با فشار دادن f3 یا علامت ویندوز کیبورد با f یه پنجرهای باز میشه که میتونیداز اونجا جستجوتون رو انجام بدید وپایینشم براتون میاره که جستجو رو بر حسب چی انجام بده.

از کدوم نسخه فتوشاپ استفاده میکنید برای من که اینجوری نیست هر عکسی رو که باز کنم تو همون یک صفحه فتو شاپ نشون میده.
اگه باز سوالی داشتید که جواب هام قانع تون نکرد بپرسید.

miladddd
01-07-2010, 21:14
باز ممنون که با صبر و حوصله جواب دادین
تازه داشتم خوره Xp میشدم که 7 اومدش! هر چیزیو یکم باهاش ور رفته، به نظرم بعضی از چیزا تو xp خیلی بهتر بود

برام توضیح میدی؟

ایونو خوب نفهمیدم، میگم که چرا باید برای هر درایو انتخاب کنی، چه مزیتی داره، و چقدر بای غفضای restore انتخاب کنیم که
درست عمل کنه؟

اگه منظورتون اینه که نمی تونید ایکونها رو جابجا کنید و به یه جای دیگه ببرید رو دسکتاپ کلیک راست کنید وview رو انتخاب کنید تیک گزینه auto arrange icon رو بردارید.

نه منظورم این نیست، نمیدونم چجوری بگم، اصلا یه جور دیگه میپرسم
اگه من بخوام یه پنجره کنار صفحه دسکتاپ داشته باشم که در حالت عادی مخفیه، ولی وقتی ماوس رو میبرم کنار دسکتاپ ظاهر میشه، که این پنجره توش محتویات یه فولدر باشه که قبلا خودم تعیین کردم باید چکار کنم؟

از کدوم نسخه فتوشاپ استفاده میکنید برای من که اینجوری نیست هر عکسی رو که باز کنم تو همون یک صفحه فتو شاپ نشون میده.

از cs5 ، نسخه های دیگه رو تو 7 اصلا نصب نکردم

چند سوال جدید دیگه هم اضافه شد!
چرا بعضی وقتا آیکنی رو از داخل یه پنجره یا دسکتاپ یا حتی یه منو در قسمت start\all programs میکشم و میخوام بندازم داخل یه زیر منو در همون all program نمیاد!؟

بعضی نرم افزارا رو که اجرا میکنم باعث میشه موقتا حالت گرافیکی و شیشه ای ویندوز از بین بره، نمیشه کاریش کرد که اینطوری نشه؟

Dew Drop
06-07-2010, 02:07
باز ممنون که با صبر و حوصله جواب دادین
تازه داشتم خوره Xp میشدم که 7 اومدش! هر چیزیو یکم باهاش ور رفته، به نظرم بعضی از چیزا تو xp خیلی بهتر بود

ایونو خوب نفهمیدم، میگم که چرا باید برای هر درایو انتخاب کنی، چه مزیتی داره، و چقدر بای غفضای restore انتخاب کنیم که

نه منظورم این نیست، نمیدونم چجوری بگم، اصلا یه جور دیگه میپرسم
اگه من بخوام یه پنجره کنار صفحه دسکتاپ داشته باشم که در حالت عادی مخفیه، ولی وقتی ماوس رو میبرم کنار دسکتاپ ظاهر میشه، که این پنجره توش محتویات یه فولدر باشه که قبلا خودم تعیین کردم باید چکار کنم؟

از cs5 ، نسخه های دیگه رو تو 7 اصلا نصب نکردم

چند سوال جدید دیگه هم اضافه شد!
چرا بعضی وقتا آیکنی رو از داخل یه پنجره یا دسکتاپ یا حتی یه منو در قسمت start\all programs میکشم و میخوام بندازم داخل یه زیر منو در همون all program نمیاد!؟

بعضی نرم افزارا رو که اجرا میکنم باعث میشه موقتا حالت گرافیکی و شیشه ای ویندوز از بین بره، نمیشه کاریش کرد که اینطوری نشه؟

سلام
ریستور یه ابزاریه که برای محافظت از فایلهای سیستمی و رجیستری تهیه شده نه کل سیستم.اون وقت میدونید حجمش چقدر میشد.خوب این یکی از مزایای ویندوز 7 که برای بقیه درایو هام امکان ریستور شدن میده که تو xp این امکان نبود خوب بستگی به درایوتون و حجم اون درایو داره.شما restore point برا خودتون درست کردیداگه این کار رو بکنید خودتون متوجه میشید.

این قسمت رو اصلا متوجه نمیشم.حتی به دوستام هم گفتم اونام متوجه منظورتون نشدند.یعنی چی در حالت عادی مخفیه؟اگه میتونید عکسش رو بزارید.

برای اینکه یه برنامه ای رو تو all program ایجاد کنید باید از این راه استفاده کنید.

اینجا میتونید تغییراتی رو که تو قسمت all program می خواهید رو انجام بدید.

نه,فکر نمی کنم کاری براش انجام داد.چون حالت شیشه ای با کارت گرافیک در ارتباط هست احتمالا رو عملکرد کارت گرافیکتون تاثیر میزاره که حالت شیشه ای از بین میره.

miladddd
08-07-2010, 22:14
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs اینجا میتونید تغییراتی رو که تو قسمت all program می خواهید رو انجام بدید.پس چرا بعضی از فولدرهای موجود در start menu اینجا نیستن!؟

---

یه مشکل دیگه
بعضی از فایلهای avi که با intel indeo فشرده شده بودن هم تو 7 اجرا نمیشن
با اینکه هر چی تو xp نصب میکردم اینجا هم نصب کردم

2- چرا وقتی فوتوشاپ cs5 رو باز میکنم و توش چند تا عکس میارم همه پنجره های تو فوتوشاپو به عنوان یه پنجره جدید میاره تو taskbar ؟ اینجوری خیلی شولوغ میشه که!مثلا من ده تا عکس باز کنم انگار 10 تا برنامه بازه، همرو میاره اون پایینزحمت میکشید این یکی هم بگین
متشکر

miladddd
12-07-2010, 09:06
این سوالات آخر منو جواب بدین دیگه تموم میشه
شرمنده ابن همه سوال پرسیدم