ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر resolution مانیتور

ameneh
27-06-2010, 18:25
سلام
ببخشید من یه راهنمایی درباره اینکه چطور می شه resolution مانیتور رو وقتی یه فایل swf یا exe اجرا می شه رو می خواستم.
می دونم خود flash تنها این کار رو نمی تونه انجام بده...کسی نرم افزاری یا ابزاری چیزی واسه این کار سراغ داره؟؟با یه سری نرم افزار هامثل swf studio یا flash studio می شه ولی من ندارمش یا تو نت نسخه trial هست که آرم خورشو تو فایل نهایی می ذاره:41:
خواهش می کنم اگه کسی می دونه یه راهنمایی بکنه...واقعا لطف می کنید....

water_lily_2012
28-06-2010, 10:55
سوال شما یه کم ناخوانا مطرح شده
لطف کنید واضح تر بگید

ameneh
28-06-2010, 16:53
باشه..الان خوانا می گم...
ببینید من می خوام اون فایلی رو که با فلش ساختم زمانی که اجرا می شه،resolution صفحه نمایش تغییر کنه....مثلا بشه 1024 در 768....
بعد که طرف از برنامه میاد بیرون دوباره resolution مانیتور طرف همونی بشه که قبلا بود...مثل خیلی از بازی ها...

ameneh
29-06-2010, 21:44
ای بابا!!!!
انگار تو این وب سایت غریب تر از ما کسی نیست!!!!!:37:یکی پیدا نمی شه جواب ما رو بده!!!!!:41:

water_lily_2012
30-06-2010, 09:59
گويا اين كار راهي نداره البته تو سايت هاي خارجي دنبالش هستم بحرحال اونا به روز ترند.
اما جواب زير را از يه سايت ديگه اوردم.
سلام و خسته نباشید و تشکر.
بالاخره مشکلم رو یه جوری حل کردم . با کمک بیلدر. روش کار به این صورته ( البته قبول دارم غیر حرفه ایه ولی به خاطر
استفاده از flv ها و کبود وقت مجبور شدم از این روش استفاده کنم) ابتدا با بیلدر یه فایل اگزه ساختم که یه منوی کوچیکه
و دستور تغییر رزولیشن رو به 800 در 600 می ده در ضمن جوری طراحی شده که در زیر تمامی پنجره های ویندوز قرار بگیره بعد دستوری بهش دادم که یه فایل اگزه فلش رو همزمان با اجرای خودش اجرا کنه .
داخل این فایل اگزه فلش اسکریپتی نوشتم که فول اسکرین بشه و swf صفحه اول کارم رو لود کنه اینجوری کلیه swf ها
داخل این فایل اگزه فلش لود می شه و دیگه مشکلی با اف ال می ها ندارم و رزولیشن هم اصلاح شده و این فایل اگزه فلش هم کار پلایر رو می کنه و تو هر سیستمی مشکلی ایجاد نمی کنه.
ولی تنها عیبی که این کار داره اینه که بعد از خارج شدن از مولت مدیا با همان صفحه اول بیلدر مواجه میشیم که از ما
می خواد برای خروج کامل روش کلیک کنیم . البته عیب این پنجره رو میشه با یک گرافیک زیبا حل کرد.
به هر حال می دونم که کار غیر حرفه ای انجام دادم اما مهم انجام کاره حالا هر جوری که بشه.