مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد زیرنویس
naakivar
25-06-2010, 13:10
با سلام من فیلمی دارم میخوام بش زیرنویس فاسی بزارم وقتی زیرنویسو میزارم فارسی نیس کلمات نمیتونه تشخیص بده حروف نا مشخصی میندازه.چیکار باید بکنم.از چند تا سایت دانلود کردم زیرنویس اما بازم حل نشد.میخوام بزنم رو سی دی اون موقع چیکار کنم
جاسم کدخدایی بنت
27-06-2010, 12:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی تاپیک برو قسمت دستکاری زیرنویسها
زیر نویس رو با notepad++ باز کنید.encoding=>character sets=>arabic=>windows
زبان فارسی میشه
naakivar
29-06-2010, 18:31
با تشکر از دوستان Rahil میشه بیشتر توضیح بدی و شفاف تر من متوجه نشدم مثلا منظورت از ++notepad چیه؟
این برنامه رو باید دانلود کنید.
naakivar
30-06-2010, 12:56
خب دانلود کردم این برنامه رو و اون چیزایی رو که گفته بودی انجام دادم و در notepad فارسی شد زیرنویس بعد Save باید بکنیم یا چی؟ چون وقتی Save میکنم و فیلم رو باز می کنم بازم مثله قبل میشه فارسی نمیشه
خوب اینکارو انجام بدید
encoding=>convert to utf-8
بعد برنامه رو ببندید و حینش ازتون میخواد که سیو کنید.سیو رو بزنید درست میشه
naakivar
30-06-2010, 13:14
دمت گرم خیلی ممنون.درست شد
feizol65
29-09-2010, 12:17
توی تنظیمات مدیاپلیرت بری، در بخش filter و یا همچین چیزی میتونی فونت رو عوض کنی و یا زبان رو فارسی کنی.
nevisandeha
05-10-2010, 13:15
سلام من می خوام زیرنویس را با فیلم مچ کنم و روی دی وی دی بزنم نمی دونم باید چی کار کنم مثلا اگر فیلمی که زیرنویس نداره و زیرنویس اون را از اینترنت گرفتم و دیدم و حالا می خوام فیم و زیرنویس را با هم روی دی وی دی بزنم نمی دونم باید چی کار کنم لطفا منو راهنمایی کنید ممنون می شم
Javad_Ed
05-10-2010, 14:13
سلام من می خوام زیرنویس را با فیلم مچ کنم و روی دی وی دی بزنم نمی دونم باید چی کار کنم مثلا اگر فیلمی که زیرنویس نداره و زیرنویس اون را از اینترنت گرفتم و دیدم و حالا می خوام فیم و زیرنویس را با هم روی دی وی دی بزنم نمی دونم باید چی کار کنم لطفا منو راهنمایی کنید ممنون می شم
سلام
به p30 خوش اومدین ...
به بعد نرم افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن فیلم مراجعه کنید ...
با تشکر:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.