مشاهده نسخه کامل
: جریان اینا چیه؟
من چند جا عکسهایی مثل اینو دیدم ...... یکی و دو جا نبود خیلی بود
کسی جریان اینا رو می دونه ... اینا واقعیه؟ سه بعدیه ؟ (همین عکس اولی با دومی) مجسمه رو ساختن اسکن سه بعدی کردن یا سه بعدی ساختن پرینت سه بعدی کردن ... جزیان چیه ؟ :14:
(عکساش پایین)
اینم یکی دیگه مطمئن شدم واقعیه
فکر نکنم کار دست باشه
باید پرینت سه بعدی باشه ( مگه داریم؟)
ehsan_nekooee
25-06-2010, 12:23
کو عکسا؟ :9:
sasan816
25-06-2010, 12:30
عکسی وجود نداره
A.M.D.D.E.V.I.L
25-06-2010, 12:37
برای اینکه عکس بزاری باید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علامت رو بزنی بعد آدرس عکس رو وارد کنی
پس چرا من عکسا رو می بینم الان ؟ برای شما هیتلره حتما ... ای بیچاره ها از زیر سلطه هیتلر بیاین بیرون مث من :31:
اینم چندتاش برای بردگان هیتلر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
G LADIATOR
25-06-2010, 13:54
آره....داریم..
البته من ندارم :31:
اینا پرینت سه بعدی هستن....
هم پرینت سه بعدی داریم هم اسکن سه بعدی....دقت هر دو تاشون هم خیلی خوبه...
یعنی باهاش میشه مثلا یه آدم واقعی رو اسکن کرد......بعد اسکن رو پرینت سه بعدی کرد و تبدیلش کرد به یه مجسمه....
البته این مدلی که آخر کار در میاد جنسش یه جنس خاص هست که تو تصویر ها هم میبینی.....
بعدا میان اینا رو رنگ و متریال میدن....
جریانش هم اینه که اول مدل سه بعدی رو می دی به دستگاه بعد مواد خام رو هم می چپونی داخلش :31:
مواد خامش هم در اول یه حالت ژله ای داره....
بعد این دستگاه با یه لیزر کانونی میاد جاهای لازم رو به نحوی می سوزونه تا محکم بشه.....
بعد هم که مدل از توش در میاد....
ای بیچاره ها از زیر سلطه هیتلر بیاین بیرون مث من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چندتاش برای بردگان هیتلر درست صحبت کردن هم چیز خوبیه.....
شوخی هم حدی داره....
ehsan_nekooee
25-06-2010, 14:00
میدونید قضیه چیه؟
قضیه اینه که تکنولوژی تفسیر (یا همون رندرینگ) اونقدر پیشرفت کرده که خیلی اوقات نمیشه مرزی بین دنیای CG و Real قائل شد. به قول سایت مکسول: چیزهایی رو که با چشمانتون میبینید نمی تونید باور کنید (که سی جی هستند)!
آره....داریم..
البته من ندارم :31:
اینا پرینت سه بعدی هستن....
هم پرینت سه بعدی داریم هم اسکن سه بعدی....دقت هر دو تاشون هم خیلی خوبه...
یعنی باهاش میشه مثلا یه آدم واقعی رو اسکن کرد......بعد اسکن رو پرینت سه بعدی کرد و تبدیلش کرد به یه مجسمه....
البته این مدلی که آخر کار در میاد جنسش یه جنس خاص هست که تو تصویر ها هم میبینی.....
بعدا میان اینا رو رنگ و متریال میدن....
جریانش هم اینه که اول مدل سه بعدی رو می دی به دستگاه بعد مواد خام رو هم می چپونی داخلش :31:
مواد خامش هم در اول یه حالت ژله ای داره....
بعد این دستگاه با یه لیزر کانونی میاد جاهای لازم رو به نحوی می سوزونه تا محکم بشه.....
بعد هم که مدل از توش در میاد....
درست صحبت کردن هم چیز خوبیه.....
شوخی هم حدی داره....
مرسی ....بعد این یارو که مثلا من عکساشو گزاشتم یعنی خودش از این پرینترا داره یا داده جایی براش گرفتن؟
یعنی منظورم اینه که قیمتش قدی هست که خودش داشته باشه ؟
مرسی ....بعد این یارو که مثلا من عکساشو گزاشتم یعنی خودش از این پرینترا داره یا داده جایی براش گرفتن؟
یعنی منظورم اینه که قیمتش قدی هست که خودش داشته باشه ؟
قیمتش رو تو همون سایتش پیدا کردم
فقط 22 هزار پوند ناقابله ... چیزی نیست من 2 3 تا می خرم یکی هم می زارم تو آشپزخونه
.:PAR3A:.
25-06-2010, 14:38
این جور که اینا کار می کنن به نظرم بالای 10 تومن ما در میاد...
یه سرچی بزنم ببینم قیمت میاد دستم؟!
25-06-2010, 14:59
به یه سری نتایجی رسیدم قیمتش همون طور که حدس زدم حدود 10 تومن درمیاد :
اینم لینکش
G LADIATOR
25-06-2010, 15:01
قیمتش قبلا در اومد....
رزولوشن هاش فرق داره....
قیمت از 5/6 میلیون خودمون استارت میخوره تا بره بالا....
فعلا که این چیزا به درد ما نمیخوره...به موقش میرم لوازم برقی سر کوچمون یکیشو میگیرم....دیگه هر چی باشه از ماشین ظرفشویی که پیچیده تر نیس :31:
25-06-2010, 23:23
ولی عجب چیز باحالیه یدونه سه کارشو (از این پرینترا هست هم کپی هم پرینت هم اسکن ارزون تره) بخریم یه دونه می زارم جلو کامپیوتر یه دونه هم میزاریم تو دستشویی بوی دستشویی رو بگیره تو کولر هم میزارم رسوب نکنه!
فکر نمیکنم ایم کار اسکن سه بعدی باشه تفوتهای زیادی رو میشه توشون دید. مثلا مدل موها، کمربندها، اون نیزه و شنلی که اصلا تو مجسمه نیست. درضمن اسکن سه بعدی فقط سطح اجسام رو اسکن میکنه ولی تو این مدل مشخصه که یه سری از وسایل وثل النگوها جداگانه کار شدن.
شما اگه کارها و یا حتی آموزشهایی رو که با zbrush کار میشن ببینی مدلهای خیلی پیچیده تر و واقعی تر از این هم وجود داره.
G LADIATOR
26-06-2010, 18:38
فکر نمیکنم ایم کار اسکن سه بعدی باشه تفوتهای زیادی رو میشه توشون دید. مثلا مدل موها، کمربندها، اون نیزه و شنلی که اصلا تو مجسمه نیست. درضمن اسکن سه بعدی فقط سطح اجسام رو اسکن میکنه ولی تو این مدل مشخصه که یه سری از وسایل وثل النگوها جداگانه کار شدن.
شما اگه کارها و یا حتی آموزشهایی رو که با zbrush کار میشن ببینی مدلهای خیلی پیچیده تر و واقعی تر از این هم وجود داره.
اینایی که میگی درست...
ولی اونایی که ماها گفتیم هم رو حساب گفتیم :31:
پرینت سه بعدی کاری به گوشه و کنار و سوراخ سمبه نداره....با لیزر کانونی کار میکنه....همش رو میتونی در بیاره....
واسه همین هم مجسمه هاش خاصیت شیشه ای دارن....
اگه بخوایم فقط به ظاهر نگاه کنیم که حتی ممکنه همه اینا سه بعدی و رندر باشن....مساله اینه که اصل مطلب یه چیز دیگس :)
اینایی که میگی درست...
ولی اونایی که ماها گفتیم هم رو حساب گفتیم :31:
پرینت سه بعدی کاری به گوشه و کنار و سوراخ سمبه نداره....با لیزر کانونی کار میکنه....همش رو میتونی در بیاره....
واسه همین هم مجسمه هاش خاصیت شیشه ای دارن....
اگه بخوایم فقط به ظاهر نگاه کنیم که حتی ممکنه همه اینا سه بعدی و رندر باشن....مساله اینه که اصل مطلب یه چیز دیگس :)
ببخشید من پست اول رو درست نخونده بودم. فکر کردم منظور فقط اسکن سه بعدی بود.
حق با شماست این مجسمه از روی شخصیت یه بازی به صورت پرینت سه بعدی استخراج شده و روش کار شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.