ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شات داون نشدن لب تاپ دل

hamed_b1364
25-06-2010, 07:53
باسلام
لب تاپ من مدل دل Vostro 1520 2.6GHZ
هستش و مدتی که موقع شات داون کردن سیستم خاموش نمیشه و چراغ آبی رنگ پاور همش چشمک میزنه و تا باطری خارج نشه و همچنین ارتباط دستگاه هم بطور کامل با برق قطع نشه این مشکل ادامه داره و وقتی که درب لب تاپ رو باز میکنم دوباره به داخل ویندوز برمیگرده انگار که در حالت آماده بکار هستش لازم به ذکر هستش که ویندوز رو هم عوض کردم ولی مشکل بازم حل نشد و ویندوز من ویستا هستش لطفا" خواهشمندم بمن کمک کنید چون واقعا" دیگه خسته شدم.
باتشکر

kevin1023
25-06-2010, 09:00
حامد جان

با توجه به توضيحي كه دادي ......

اول از همه ويندوزت را با 7 عوض كن ، تغيير نكرد ....

ميتونه از بايوس باشه از سايت دل دانلود و update كن ببين درست ميشه ...

اگه درست نشد بايد سخت افزار كامل تست بشه (رم ، هارد ، مادربرد ، باتري ، شارژر)

lida
25-06-2010, 09:52
اشکال از ویستاست مخصوصا اگه با بستن لپتاپ خاموششش کنی اینجورئ میشه

hamed_b1364
25-06-2010, 11:32
بایوس رو عوض کردم و سخت افزار هم عیبی نداره و دوباره ویندوز ویستا نصب کردم اما مشکل پا برجاست

REGISTERED-USER
25-06-2010, 15:51
مشکل شما نه سخت افزاری و نه نرم افزاری ... اصلا مشکل نیست !!!

دکمه پاور تنظیم شده که بره روی حالت استندبای و یا هایبرنیت ... برای همین چراغ چشمک میزنه و وقتی lid باز میشه برمیگرده به ویندوز و دوباره Resume میشه ویندوز ... حتی وقتی دکمه شکل پاور رو توی منوی استارت میزنید همین فانکشن رو داره !

شما برید پاور اپشن و از اونجا حالات مختلف برای زدن دکمه پاور و lid را تعریف کنید ... صد بار هم ویندوز عوض کنید اخرش این گزینه ها رو تا تغییر ندهید همین هستند

__

راستی جالبه .. یکی میاد تو این فروم و خودش رو متخصص تعمیرات لپ تاپ :27: معرفی میکنه ولی مشکل به این سادگی رو نمیتونه تشخیص بده :27::27::27:

hamed_b1364
25-06-2010, 16:53
باسلام
اولا" ممنون از پاسخ شما که نسبت به بقیه منطقی و صحیح بود اما متاسفانه باید بگم که دوباره یکبار دیگه همه تنظیمات رو در پاور آپشن در حالت انتخابی چک کردم ولی مشکل بازم پا برجاست اما لازم میدونم این مسئله جالب رو هم بگم که شاید عجیب هم باشه و بتونه مشکل رو هم برطرف کنه .
من وقتی سیستم رو شات داون میکنم حتی با همان کلید در استارت منو که فرموده بودید خیلی جالبه وقتی درب لب تاپ بازه و نمیبندم وقتی سیستم خاموش میشه وچراغ آبی پاور همچنان چشمک میزنه و وقتی کلید پاور رو میزنم تا سیستم روشن بشه از ابتدا راه اندازی میشه ولی وقتی که شات داون میکنم و درب لب تاپ رو هم میبندم دوباره مثل حالت قبلی چراغ آبی پاور همچنان چشمک میزنه و وقتی دوباره درب لب تاپ رو باز میکنم به صفحه اول ویندوز میره انگار که اصلا" سیستم خاموش نشده و روشن بوده .
من بخاطر کارم خیلی با سیستمم کار دارم و خودم هم رشتم مهندسی نرم افزاره و خیلی راه ها رو امتحان کردم و واقعا" دیگه اعصابم خرد شده چون من همه کارم با لب تاپمه خواهشمندم که بمن کمک کنید تا این مشکل حل بشه .
باتشکر

kevin1023
25-06-2010, 19:08
حامد جان

اين مشكل به نظر مياد سخت افزاري باشه ، ولي ميتونه پاور اپشن هم درست تنظيم نشده باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گفته خودت مهندس نرم افزاري :31: ، لازم نيست كسي برات تنظيمات پاور اپشن را شرح بده :27:

بهترين راه اينكه سيستم كامل چك بشه ، نرم افزاري (البته اشتباه برداشت نشه ميدونم نرم افزار ميخوني ) يا سخت افزاري

بهتر اگه گارانتي داره ازش استفاده كني

REGISTERED-USER
25-06-2010, 23:53
باسلام
اولا" ممنون از پاسخ شما که نسبت به بقیه منطقی و صحیح بود اما متاسفانه باید بگم که دوباره یکبار دیگه همه تنظیمات رو در پاور آپشن در حالت انتخابی چک کردم ولی مشکل بازم پا برجاست اما لازم میدونم این مسئله جالب رو هم بگم که شاید عجیب هم باشه و بتونه مشکل رو هم برطرف کنه .
من وقتی سیستم رو شات داون میکنم حتی با همان کلید در استارت منو که فرموده بودید خیلی جالبه وقتی درب لب تاپ بازه و نمیبندم وقتی سیستم خاموش میشه وچراغ آبی پاور همچنان چشمک میزنه و وقتی کلید پاور رو میزنم تا سیستم روشن بشه از ابتدا راه اندازی میشه ولی وقتی که شات داون میکنم و درب لب تاپ رو هم میبندم دوباره مثل حالت قبلی چراغ آبی پاور همچنان چشمک میزنه و وقتی دوباره درب لب تاپ رو باز میکنم به صفحه اول ویندوز میره انگار که اصلا" سیستم خاموش نشده و روشن بوده .
من بخاطر کارم خیلی با سیستمم کار دارم و خودم هم رشتم مهندسی نرم افزاره و خیلی راه ها رو امتحان کردم و واقعا" دیگه اعصابم خرد شده چون من همه کارم با لب تاپمه خواهشمندم که بمن کمک کنید تا این مشکل حل بشه .
باتشکر

مشکل شما همینه اگه بلد نیستید به قول دوستمون براتون تصویری آموزش بدیم :20:

hamed_b1364
26-06-2010, 08:06
باسلام
اولا" لازم میدونم از دوست عزیزم kevin1023 بابت راهنماییش تشکر کنم و همینطور از دوست ارجمندم
REGISTERED-USER ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گله مندی . ببینید باور کنید من این تنظیمات رو همین طور که شما هم فرستادید انجام دادم بازم چک کردم و فقط یک مورد وجود داره اونم باعث تعجبه که اصلا" تو منو من Hibernate وجود نداره که دلیلش نمیدونم چیه و در مورد سخت افزار باید بگم که با برنامه های مختلف تست کردم و هیچ ایرادی گزارش نشد و اما یک نکته جالب که شاید شما هم بامن موافق باشید که مشکل سخت افزاری نیست اینه که وقتی سیستم رو مستقیما" با دکمه پاور خاموش کنم این مشکل روندارم هم کاملا" خاموش میشه و هم دیگه چراغ پاور چشمک نمیزنه در مورد گارانتی هم باید بگم دستگاه من چون از دبی گرفتم گارانتی ایران رو نداره ولی من با توجه به این مواردی گفتم معتقدم ایراد نرم افزاری ولی خواهشمندم بررسی کنید تا این مشکل حل بشه و از پاسخ های تحقیر آمیز مثل بعضی از دوستای عزیزمون ندید من از شما اساتید همفکری و کمک خواستم .

با تشکر فراوان از همتون :11:

hamed_b1364
26-06-2010, 11:09
با سلام
اولا" باید تشکر کنم بابت پیگیری های شما ولی باید بگم که باور کنید تنظیمات مربوط به پاورآپشن همانگونه که شما در تصویر ضمیمه کرده اید خودم قرار داده ام ولی یک نکته هم بگم اینه که اصلا" گزینه Hibernate تو گزینه هاش وجود نداره در ضمن باید بگم که با برنامه های مختلف قطعات رو تست کردم که هیچ خطایی مشاهده نشده و در مورد عیب سخت افزاریم باز باید بگم که اگه ایراد سخت افزاری بود پس چرا وقتی که سیستم رو مستقیما" با دکمه پاور خاموش میکنم کاملا" خاموش و چراغ پاور هم چشمک نمیزنه من فکر میکنم ایراد کاملا" نرم افزاری خواهشمندم از اساتید با تجربه بمن کمک کنند .
خیلی ممنون

REGISTERED-USER
26-06-2010, 12:51
کسی از من گله مند نشه خدایی نکرده ... من کلا اخلاقم اینه ... 3 ساله این فروم بخش لپ تاپ رو از صفر به 100 رسوندم ، ولی اخلاقم همینه ... کمک میکنم تیکه ام هم می اندازم :دی

__

شما چطور سیستم رو خاموش میکنی ؟ وقتی بوت منو داری متانند شکل زیر ، روی دکمه شکل پاور میزنی و یا فلش کوچیکه رو میزنی و بعد گزینه shutdown ؟ خیلی تفاوته بین این دو

در ظمن پاور اپشن رو باید برید از ساب منوها تنظیم کنید نه صرفا برای یک پلان از منویی که ذکر شد :

hamed_b1364
26-06-2010, 14:43
سلام
احتراما"،
خواهش میکنم ، من هم میخوام مشکلم حل بشه و خدمت دوست عزیزم عرض کنم که هم رو دکمه پاور شکل کلیک میکنم و هم رو فلش کوچک و گزینه Shut Down ولی در هر صورت سیستم مراحل شات داون رو انجام میده و بعد از اون دو حالت پیش میاد وقتی که بعد خاموش شدن درب لب تاپ رو ببندم و دوباره باز کنم انگار که خاموش نشده و من کلید شات داون رو کلیک نکردم و دوباره به صفحه اول ویندوز همانجا که یوزر کاربری قرار داره میره و همون چراغ پاورم چشمک میزنه در حالت بعدی اگه بعد شات داون شدن درب لب تاپ رو نبندم و بخوام با استفاده از دکمه پاور روشن کنم مراحل راه اندازی از اول شروع میشه انگار که درست خاموش شده ولی دوباره همون چراغ آبی پاور چشمک میزنه و تا باطری رو در نیارم و یا ارتباط برق رو قطع نکنم اون چراغ خاموش نمیشه ، در ضمن از ساب منو ها هم همون تغیرات رو اعمال کردم ولی فایده ای نداره و جالب اینجاست که در داخل منو های پاور آپشن اصلا" Hibernate وجود نداره و نکته دیگه اینکه اگه مشکل سخت افزاری بود پس چرا وقتی ویندوز رو مستقیما" با خود دکمه پاور لب تاپ خاموش میکنم دیگه چشمک نمیزنه و درب لب تاپم ببندم اون حالت پیش نمیاد ، در ضمن با شرکت زیگورات هم مکاتبه کردم که اونا گفتن مشکل از بایوسه که من ورژن A08 رو دوماهه پیش از سایت دل گرفتم و رو سیستم آپگرید کردم امیدوارم اساتید ارجمند با دقت پاسخ من رو بخونند بلکه با همفکری به نتیجه برسیم .
با تشکر - حامد بردبار :11:

kevin1023
26-06-2010, 19:38
حامد جان

راه را داري درست ميري ، 2 تا سوال دارم . . . .

وقتي اين طوري ميشه به شارژر وصله يا وصل نيست ؟؟؟

يا اينكه شما باتري دستگاه را خارج كردي و مستقيم با برق كار ميكني ؟؟؟

در مورد hibenate اگه اصلا نداري يا اينكه داخل فلشي كه كنار شكل لاك هست وجدو نداره . . .

داس را با ادمين باز كن و دستور powercfg.exe -h on را بزن

در مورد من و اقاي REGISTERED-USER اختلاف نظر و سليقه هست ولي ديگه دشمن هم كه نيستيم ضمن اينكه من ديگه عادت

دارم به اينجور صحبت ها ، متاسفانه همه خودشونا از ديگران سر ميدونن ولي بايد يادمون باشه فروم هاي مثل اينجا به خاطر چه موضوعي فعاليت ميكنه

hamed_b1364
27-06-2010, 00:20
با سلام
جواب سوال شما رو به ترتیب میگم :
وقتی تنها با باطری کار میکنه همین مشکل هست ، وقتی باطری داخله و شارژ میشه همین مشکل هست و الآن هم که مدتی باطریشو اصلا" درآوردم چند ماهه و با برق مستقیم کار میکنم باز هم همین مشکل رو داره .
در مورد Hibernate نه داخل منو پاور آپشن هست ونه داخل فلشی که کنار لاک در استارت هست ، در هر دوش نیست .
و قسمت بعدی داس رو با ادمین باز کنم متوجه نشدم چطوری ؟
با تشکر فراوان:11:

kevin1023
27-06-2010, 18:52
حامد جان

با توضيحاتي كه دادي مطمئنم اين مشكل سخت افزاريه و مشكل مربوط به چيپ i/o هست

با اين وجود ويندوزت را با 7 عوض كن و تنظيمات را يه بار مرور كن شايد فرجي شد

نمخوام دلت را خالي كنم ولي اين دستگاه خرابي‌هاي داره كه به عقل جن هم نمياد

خوت يه نظر بده اين دستگاه با اين كانفيك و با اين قيمت مشخصه يه جاي كار مشكل داره درست مثلدستگاهاي xps

اگه درست حدس زده باشم تعويض چيپ i/o حدود 70 ميگيرن

hamed_b1364
27-06-2010, 20:48
با سلام
فکر کنم بهترین کار این باشه که اول یکبار دیگه بایوسشو آپگرید کنم بعد یک ویندوز به غیر ویستا یعنی سون نصب کنم و تنظیمات پاور رو دوباره چک کنم اگه حل نشد فکر کنم مطمئن ترین جا زیگورات باشه ، موافقید؟
با تشکر