مشاهده نسخه کامل
: asp قوي تره يا php
با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان
يه سوال داشتم بين زبان هاي طراحي سايت asp قوي تره يا php؟؟؟؟
در ضمن html مي تونه با اين دو رقابت كنه يا نه؟؟؟ يعني كسي كه html بلد باشه به صورت حرفه اي مي تونه با يه php كار يا asp كار رقابت كنه ؟؟؟
ممنون
MaSoUd555
24-06-2010, 21:28
از اونجا که PHP رو بیشتر از ASP میشناسم(اخه همسایمون بود) روزی چند ساعت باشگاه میرفت حسابی هم ورزش میکرد
هیکل داشت آآه:31:
ASP هم به دلیل مشکلات و سختی های زندگی وقت نمیکرد و دنبال خرج و مخارج زندگی بود
PHP راحت میزدش:46:
آخه برادر من این چه سوالیه؟:31:
زبان های ASP و PHP برای پویا سازی صفحات وب استفاده میشند و HTML هم ستون و بدنه سایت و صفحات رو تشکیل میده
خوب حالا از بين اين دوتا كدومش قوي تره ASP يا PHP ؟؟؟
MaSoUd555
24-06-2010, 21:55
قوی تر وجود نداره
نمیشه زبان های برنامه نویسی ناقص باشه پس هر کدوم رو کامل و بیتشتر بلد باشید قدرت مانور بیشتری دارید
قدرت یه زبان رو برنامه نویسش معلوم میکنه
من خودم دارم PHP کار میکنم
به نظر من شما هم PHP کار کن:31:
اینم یه مقایشه ی کلی از این دوستمون صاحب بلاگفا!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dark.Lord
25-06-2010, 10:21
به نظر من ASP.Net راحت تر هست چون زبانش بر اساس C# یا VB.Net هست و به خاطر همین،
اگر کسی این 2 زبان + HTML رو بلد باشه یادگیری ASP.Net طی 5 روز اتمام می یابد!
PHP رو معمولا در هاست های لینوکس استفاده می کنند و به خاطر همین قیمتش ارزان تر هست (در حدود 10 الی 20 درصد)
از نظر قدرت به نظر من ASP.Net قوی تره حالا اگه بگید چرا الان دلیل قانع کننده ای ندارم و فقط از شما دعوت می کنم به ساختار سایت های بزرگ دقت کنید!
در پایان باید بگم که همه چیز بستگی به استعداد و پشتکار طراح سایت داره و زبان برنامه نویسی ملاک کیفیت سایت نیست...
adrenalin
25-06-2010, 11:08
سلام دوست عزیز از نظر امنیت قدرت انعطاف پذیری و... بازی رو ASP می بره شما فقط کافیه سایت های بزرگ رو ببیند همین سافت گذر با ASP هست وبگذر بلاگفا و... شما تاحالا دیدید که این سایت ها حک بشن اگه برنامه نویسش خیلی خوب باشه وبتونه یه سایت دربیاره و از تمامی امکانات ASP بتونه استفاده هیچ چیزی جلوشو نمی تونه بگیره مخصوصا هم که از توع 3لایه برای استفاده بشه
برای همینه که قیمت خیلی بالای هم داره نسبت به PHP
ولی به خاطر free بود php همه از این استفاده می کنن
MaSoUd555
25-06-2010, 11:14
همین VB که توش هستیم با PHP کد خورده
آیا این نشان از قدرتش نیست؟؟؟!!!
یا کلوب!!!!اونم PHPیه
نباید این جواب های تعصبی رو داد
اما بازم معتقدم قدرت و انعطاف پذیری و امنیت پایدار رو یه برنامه نویس خوب تامین میکنه نه یه زبان
موفق باشید
بهتر نگیم ASP.Net تکنولوژی قویتر یا بهتریه بلکه ASP.Net و بهتر بگم کلاً زبانهای CL محاسن جانبی بزرگی داره که بزگترینش IDE و Framework عالیش هست (برای ویندوز البته) یعنی Visual Studio، اگر با زبونهای دیگه کار کرده باشین مثل java یا PHP یا هرچی و با زبونهای ماکروسافتم کد بزنید متوجه میشید که VS فوقالعادست البته PHP یه زبان استاندارد باز هست و بدون شک فریمورکهای مختلف و بازی داره، ماجولها و کامپننتهای مختلفی هم براش وجود داره ولی حقیقتاً برای کد زدن Visual Studio در کنار Net Framework. بشدت کارا هست و محیط عالی رو فراهم میکنن که تو هیچ زبون دیگهای پیدا نمیشه مخصوصاً برای آماتورترها اگر هدف کد زنی باشی (نه استفاده از منابع باز و آماده) خیلی کار راهاندازتره بازم بسته به سطح کار داره تو کارهای گنده استفاده از Java بهنظر جالبتر میاد ولی خدایی هیچی Visual Studio نمیشه خیلی IDE خوبیه.
tazphoenix
25-06-2010, 14:25
این طرفدارهای Asp گندشو بالا آوردن.امنیت asp بیشتره؟؟؟
قیمت:
پی اچ پی رایگانه برخلاف asp.
توانایی:
php توانایی های بیشتری نسبت به asp دارد.
متن باز بودن:
php برخلاف asp متن بازه یعنی هر جای دنیا هر کس میتونه سورس php رو بررسی کنه و باگ ها شو گزارش یا برطرف کنه اما asp اینطور نیست.
امنیت:
سرور iis که توسط asp استفاده میشه دارای چندین حفره ی امنیتیه.
کدنویسی php از asp موثر تره:
در php با کدهای کمتر میشه همون نتیجه ای رو گرفت که با کدهای بیشتر توی asp میشه گرفت.این به خاطر اینه که متغیر های GET و POST به صورت اوتومات به صورت متغیر های سراسری شناخته میشن ولی توی asp برای خارج کردن اونا باید از object ها استفاده کنین.
و......
با سرچ php vs asp شما هزار نتیجه تو گوگل میگیرین همشون میتونه اثبات این باشه که کد نویسی asp وقت تلف کردنه.
من كه گيج شدم بابا حالا PHP يا ASP؟؟؟
راستش من مي خوام خصوصي ياد بگيرم براي همين پرسيدم كه PHP بهتره يا ASP
من خودم از خيلي ها كه پرسيدم ASP رو خيلي بهتر از PHP مي دونن ولي بازم با صحبتايي كه شما زديد دو دلم نمي دونم چي كار كنم
ايني كه مي گيد PHP آخه دليلي چيزي بياريد آخه چرا؟؟؟
من دارم گيج مي شم آخرش كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟
tazphoenix
26-06-2010, 20:34
من صفحه ی قبل دستم درد گرفت موقع تایپ که واست دلیل بیارم بازم میگی دلیل؟
ولی اگه یذره پشتکار داشته باشی میتونی خودت بفهمی کدوم بهتره برو 100 تا سایت فارسی برتر رو پیدا کن ببین چنتا php هستن و....
من صفحه ی قبل دستم درد گرفت موقع تایپ که واست دلیل بیارم بازم میگی دلیل؟
ولی اگه یذره پشتکار داشته باشی میتونی خودت بفهمی کدوم بهتره برو 100 تا سایت فارسی برتر رو پیدا کن ببین چنتا php هستن و....
دوست عزيز با تشكر از شما منظورم شما نبود اونايي كه تو همين صفحه بي دليل از PHP تعريف كردن رو مي خواستم دليلشون رو بدونم نظر همه رو جمع بندي كنم به يه نتيجه اي برسم
Aref_2008
26-06-2010, 20:58
PHP یادگیریش آسونتر
مراجع و آموزش فارسی و انگلیسی بیشتری داره
اصلا شما یه سایت تخصصی فارسی پیدا کنید درباره asp باشه ولی برو ببین چقدر PHP هست....
بر خلاف بعضی از دوستان که می گن asp برای سایت های بزرگ بنظرم من بلعکس PHP برای سایت های بزرگ بیشتر کارایی داره
آخه سافت گذر هم شد سایت که شما می گین با asp درست شد:2:
آموزش فارسی php :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش ...
بین اون دو تا هم به نظر من php انعطاف پذیر تره ولی باز هم مقایسه کار درستی نیست ، هر کدوم برای خودشون قوی هستن .
L u K e !
26-06-2010, 22:42
فعلا که Asp.net بازارش گرم تره
و همه ی شرکت ها Asp.net کار می گیرن
به نظر من دلایلی که دوستان میارن بهشدت غیر منطقی هست و بیپایه و اساس هست؛
کلاً نمیشه ایندوتا رو اینطوری مقایسه Asp.Net وابسته به زبان نیست و یک تکنولوژی قابل استفاده روی زبانهای قوی ماکروسافت مثل #C یا VB.net هست ولی PHP به تنهایی یه زبانه (که شاید این خودش یه مشکل باشه)، پشتیبانی فوقالعاده قوی ماکروسافت رو داره از همه نظر کسانی که ASP.net کار باشن میدونن من چی میگم هر سال با ارتقاء Net Framework. و یا نسخه جدید زبانهای CL واقعاً خصوصیتها و ویژگیهای زیادی قابل استفاده در ASP.net اضافه میشه. از اون طرف PHP هم منابع مجانی بسیار زیادی داره ولی بدون شک مثل Net Framework. یکپارچه نیستن.
اگر هدف کد زدن باشه واقعاً ASP.net محیط و شرایط بهتری رو در اختیار میزاره پکیج فوقالعاده ماکروسافت (VS + .Net Framework) واقعاً یه محیط عالی برای کد زنیه و خیلی راحتتر از کد زدن با PHP شک نکن، تو هر نسخه جدید Net Framework. هم کارها راحتتر میشه از اون طرف PHP یه زبان در واقع اسکریپتی هست که تازه از نسخه 5 ویژگیهای شیء گراییش ارتقاء پیدا کرد. بازم تأکید میکنم اگر هدف کد زدن باشه ASP.net خیلی بهتره البته زمینش اینهکه یه زبان ماکروسافتی یاد بگیری ولی اگر هدف فقط برپایی یه وب سایت باشه حالا هرطوری که شد با استفاده از CMSهای آماده یا نیمه آماده یا ماجولهای آماده بله PHP بهتره.
در کل که این بحثها معمولاً نتیجهای نداره ولی باید ببنی هدف شما از یادگیری چیه؟ برنامهنوسی و برنامهسازی؟ یا نه پیادهسازی سایت؟ یا...
به نظر من دلایلی که دوستان میارن بهشدت غیر منطقی هست و بیپایه و اساس هست؛
کلاً نمیشه ایندوتا رو اینطوری مقایسه Asp.Net وابسته به زبان نیست و یک تکنولوژی قابل استفاده روی زبانهای قوی ماکروسافت مثل #C یا VB.net هست ولی PHP به تنهایی یه زبانه (که شاید این خودش یه مشکل باشه)، پشتیبانی فوقالعاده قوی ماکروسافت رو داره از همه نظر کسانی که ASP.net کار باشن میدونن من چی میگم هر سال با ارتقاء Net Framework. و یا نسخه جدید زبانهای CL واقعاً خصوصیتها و ویژگیهای زیادی قابل استفاده در ASP.net اضافه میشه. از اون طرف PHP هم منابع مجانی بسیار زیادی داره ولی بدون شک مثل Net Framework. یکپارچه نیستن.
اگر هدف کد زدن باشه واقعاً ASP.net محیط و شرایط بهتری رو در اختیار میزاره پکیج فوقالعاده ماکروسافت (VS + .Net Framework) واقعاً یه محیط عالی برای کد زنیه و خیلی راحتتر از کد زدن با PHP شک نکن، تو هر نسخه جدید Net Framework. هم کارها راحتتر میشه از اون طرف PHP یه زبان در واقع اسکریپتی هست که تازه از نسخه 5 ویژگیهای شیء گراییش ارتقاء پیدا کرد. بازم تأکید میکنم اگر هدف کد زدن باشه ASP.net خیلی بهتره البته زمینش اینهکه یه زبان ماکروسافتی یاد بگیری ولی اگر هدف فقط برپایی یه وب سایت باشه حالا هرطوری که شد با استفاده از CMSهای آماده یا نیمه آماده یا ماجولهای آماده بله PHP بهتره.
در کل که این بحثها معمولاً نتیجهای نداره ولی باید ببنی هدف شما از یادگیری چیه؟ برنامهنوسی و برنامهسازی؟ یا نه پیادهسازی سایت؟ یا...
واقعا ممنون
لطف كرديد
mamadfelfel1988
27-06-2010, 04:33
این داستان تو اکثر فروم های ایرانی و خارجی دعوا سرش کدوم بهتر ؟؟؟؟
به نظر من مهم نیست. من یک زمانی .net مینوشتم یک زمان php و حالا فقط python o perl اما در کل این و در نظر داشته باشید اگر واقعا برنامه نویسی رو به صورت science میخای ادامه بدی واقعا داستان متفاوت از یک زبانه
اکثریت به صورت technical از برنامه نویسی استفاده میکنن که باز هم خودش شاخه هایی داره باز من میگم داخل ایران بازار .net خیلی خوب جواب داده یکی اینکه تو ایران افرادی که apache یا linux متخصصا نسبت به windows کارها کمترن دلیلش یا دانشگاس یا سیاست certification های ماکروسافت ولی شما وقتی بایید خارج از مرز ایران میبینید که داستان متفاوت هست تقریبا جاهای بزرگ از جمله google اصلا .net کار نمیگیرن یا adobe فقط مثال واقعی از دو شرکت این دلیل به بد بودن .net نیست در اون ور هم microsoft یا cybertic اینا هم زبان هایی امثال php o python بدردشون نمی خوره
ولی یک چیزه تجربی هست من ادامایی که دیدم تو بحث python یا php : expert با .net کار ها تفاوت زیادی دارن در هر صورت پیشنهاد من اینه شما از هر دوی این دو style متفاوت زبان های برنامه نویسی یک مدت کار کن خودت متوجه میشی دقیقا روحیاتت با کدوم سازگاره(این روحیات گفتم به این دلیل که شخصا از technology های ماکروسافت به شدت متنفرم) یا علی.
Bill Gates
27-06-2010, 11:26
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از زدن تاپیک قوانین انجمن رو مطالعه کنید .
انجمن مناسب رو برای بحث انتخاب کنید نه انجمن استاتیک که هیچ ربطی به asp.net و php نداره
این بحث قدیمیترین بحث این انجمن هستش همشون هم یا به دعوا کشیده شده یا کل کل و آخرش هم کاربراش اخطار گرفتن یا اخراج شدن تاپیک هم قفل شد .
با تشکر// دیگه این بحث رو ادامه ندید :40:
HEGMATANEH
14-03-2011, 23:38
سلام دوست عزیز
به دلیل اینکه مایکروسافت یه شرکت انحصار طلب هست برای همین بسته های asp رو به قیمت 1000 دلار میفروشه واسه همین کسی در اروپا و خیلی نقاط جهان از این زبان کمتر استفاده میکنند چون php رایگان در اختیار است
در ایران هم به قول دوستمون چون اشخاص کمی دنبال لینوکس و مخصوصا دبیان میرن و تو ایران قانون کپی رایت به جدیت اجرا نمیشه از asp زیاد استفاده میکنند ولی به نظر من php به همون دلیل (رایگان بودنش) قوی تر شده و از سرعت و کارایی بالا تری برخورداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.