PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خريد HDTV از دوبي ، راهنمايي كنيد

0037
24-06-2010, 08:45
سلام

من ميخوام بدم يه تلويزيون HD از دوبي برام بيارن البته با لنج ميارن و گمركي نداره برا همين ارزونتر درمياد ولي متاسفانه اطلاعات كاملي در مورد اي تلويزيونها ندارم.توي فروم هم يكم گشتم بيشتر گيج شدم.من خودم سوني رو مد نظرم بود چون توي مغازه ها كه ديدم كيفيتشون بهتر از بقيه به نظر ميرسيد ولي تو سايت CNET كه بهترين تلويزيون ها HD رو ديدم از 10 تاي اول فقط يكي دو مدل سوني بود و اولين و بهترين مدل HDTV پاناسونيك Panasonic TC-PVT20/25 series بود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خلاصه كلاً گيج شدم.ساز مورد نظرم "46 هست و برام خيلي مهمه كه كنتراست و عمق تصوير بالاي داشته باشه و تصوير رنگ زنده اي داشته باشه (مثل بعضي از مدلهاي سامسونگ نباشه كه تصوير رنگ پريده به نظر مياد)

زاويه ديد هم برام مهمه چون سايزش بزرگه و پذيرايي خيلي بزرگ نيست زاويه ديدن بيننده ممكنه خيلي كج باشه يا شايد بخوام خوابيده ببينم.

آيا مدل هاي مخصوصي براي آسيا و اروپا داريم كه هر كدوم فقط براي همونجا كار ميكنه ؟ سيستم تصويرشون فرق ميكنه ؟ اگر از دوبي بيارن به چه چيزايي دقت كنم؟

ميزان هزينه اي كه در نظر گرفتم تا 3 ميليون هست كه كمي بالا و پايين هم بشه مشكلي نيست چون ميخوام يه چيزي بگيرم كه پشيمون نشم.

LED بهتره بگيرم يا LCD آيا فرق زيادي دارن با هم؟!

ممنون ميشم چند مدل معرفي كنيد كه ديگه نگردم و يكي از همينا رو انتخاب كنم تا بيارن برام ، چون هر چي بيشتر ميگردم بيشتر شك ميكنم.

t_tanhayam
24-06-2010, 10:10
اولا اينكه زياد خودتون رو درگير رتبه بندي هاي سايتها نكنيد ببينيد خودتون چه مدلي رو دوست داريد وكمي تحقيق و بخريد
همينطوره توي پلاسماها پانا حرف اول رو ميزنه
اگه پلاسما ميپسنديد در خريد vt20 يا vt25 شك نكنيد بي ترديد بگيريد
در مورد زاويه ديد تقريبا بيشتر tv هاي موجود زاويه ديد يكساني دارند با اختلاف هاي خيلي جزئي چون اينچ هاي بالا ميخواين اصلا نگران اين موضوع نباشيد
در مورد برندهاي ديگه خوب هر كسي نظري داره من هم به نظر شما احترام ميگذارم
در مورد سوني مدلهاي خيلي خوبي هست كه بتونيد بياريد
من 46x450 رو پيشنهاد ميكنم يا nx700‌
در مورد مدلهاي مخصوص بله وجود داره بعضي ها براي اسيا بعضي براي اروپا با تفاوتهايي در امكانات
در مورد led و lcd بحث هاي فراووني وجود داره شما ابتدا اينجا رو مطالعه كنيد:

نظرات شخصي بود

0037
24-06-2010, 11:11
ممنون از راهنماييتون
با خوندن اون تاپيك من به اين نتيجه رسيدم كه LED خيلي فرقي با LCD نداره.اگه اشتباه ميكنم بگيد.پس ميمونه LCD و Plasma كه فكر كنم تصوير پلاسما خيلي بهتر باشه ولي آيا از برند سوني چيزي هست كه حرفي براي گفتن داشته باشه در مقابل پانا؟
اگر شما ميخواستيد با اين بودجه و شرايط من يك HDTV بگيريد چي انتخاب ميكرديد . لطفاً با دقت انتخاب كنيد چون به احتمال زياد هميني رو كه ميگيد ميخرم.

تشكر

afshin b
24-06-2010, 11:38
ممنون از راهنماييتون
با خوندن اون تاپيك من به اين نتيجه رسيدم كه LED خيلي فرقي با LCD نداره.اگه اشتباه ميكنم بگيد.پس ميمونه LCD و Plasma كه فكر كنم تصوير پلاسما خيلي بهتر باشه ولي آيا از برند سوني چيزي هست كه حرفي براي گفتن داشته باشه در مقابل پانا؟
اگر شما ميخواستيد با اين بودجه و شرايط من يك HDTV بگيريد چي انتخاب ميكرديد . لطفاً با دقت انتخاب كنيد چون به احتمال زياد هميني رو كه ميگيد ميخرم.

تشكر
سوني اصلاً پلاسما توليد نميكنه!
اگه پلاسماي پانا VT20/25 گير مياد (كه من شك دارم) حتماً حتماً بگير. نميدونم اطلاع داري يا نه كه اينا سه بعدي هم هستن.
اگه گير نيومد به نظر من پلاسماي V10 پانا بگير.

0037
24-06-2010, 12:25
اين كه ميگن ميزان برايتنس در پلاسماها كمه خيلي به چشم مياد ؟ من ديدن فيلم اچ دي برام خيلي مهمه آيا اينا با رفرش ريتي كه دارن در صحنه هاي اكشن پيكسل پيكسل نميشن ؟
نظرتون در مورد hx900 چيه؟ البته 46" نداره ولي به علت اينكه ميگن پلاسما يكم تاريكه و تصوير مرده به نظر مياد بيشتر به فكر LCD هستم.
t_tanhayam شما هم نظرتون رو بگيد.

تشكر[COLOR="Silver"]

t_tanhayam
24-06-2010, 12:37
همينطوره برايتنس در پلاسماها پايين ولي گويا در محصولات جديد پانا در موردش كار كردند واينكه چقدر توي اين قضيه موفق بودند بايد ديده بشه در مورد فيلمهاي fullhd چون پلاسماها 600 هرتز هستند اكثرا هيچ مشكلي شما با پيكسل پيكسل شدن يا همون بلور تصوير نداريد خيالتون راحت
هر چند در lcd‌وled‌هاي گرون قيمت وخوب هم تقريبا اونقدر ها با اين مسئله روبرو نميشين ولي توي اين قضيه پلاسما ها موفق ترند قطعا
در مورد تفاوت led‌و lcd‌ها تقريبا همينطوره تفاوت فاحشي نداند اندكي در ساختار نور دهي متفاوت هستند و....كه به اختلاف قيمتشون نميارزه معمولا
اگه به پلاسما و پانا فكر ميكنيد حتما از همين مدلهايي كه قرار بيادو دوستمون اقا افشين گفتند بخريد كه مشخصات فوق العاده اي دارند كه اميدوارم اين قضيه برايتنس شون هم ديگه حل شده باشه كه گويا خيلي روش كار كردند منتها بايد ديده بشه
من متوجه نشدم كدوم مدل رو مدنظرتون هست؟

0037
24-06-2010, 13:14
اگر مدل vt25 گيرم نيومد شما با اين بودجه چه مدل و برندي رو پيشنهاد ميكنيد ؟!

منظورم اين بود

كه البته هنوز نيومده ولي مدل NX800 برتري خاصي داره نسبت به NX700 و آيا NX700 با EX700 بجز آينه اي بودن NX فرق ديگه اي هم دارند ؟!

t_tanhayam
24-06-2010, 13:43
0037 عزيز
hx سري هاس 3d سوني هستند اميدوارم هرچه زودتر بيان چون تعريفاي زيادي در موردش شده با توجه به اينكه موشن فلو 400 هرتز شده با همون تكنولوژي wi-fi‌كه يكي از دوستان در تاپيكي خواسته بود
نميدونم كي وارد ميشن ولي قطعا جز انتخاب هاي فوق العدست
در مورد ex و nx علاوه بر اون حالت گلاسي و استند هاي گه دارنده دقت كنيد موشن فلو هم افزايش پيدا كرده كه توي باور تصوير خيلي موثر هست 120 به 200 افزايش داشته

در مورد nx 700 و 800 هم همينطور ما افزايش موشن فلو رو داريم از 100 به 200 در nx 800

0037
25-06-2010, 09:27
من ديروز رفتم و يه پلاسماي پانا رو ديدم.در مقايسه با LCD اصلاً خوشم نيومد .تاريك بود و همين نبود برايتنس بالا خيلي تو ذوق ميزد.از مدل هاي سوني هم EX500 و NX700 و EX700 رو كنار هم ديدم كه تصوير و شفافيت رنگ EX500 خيلي خيلي بالاتر از بقيه بود چرا ؟! مگه اونا مدل جديدتري نيستن ؟
البته اينو بگم كه از مدل EX500 دو تا اينچ داشت يكي 46 يكي 42 كه اين كيفيت تصوير و زندگي رنگ فقط در 46" ديده ميشد كه به قول خود فروشنده پنل 46" ژاپني و 42" مالزي بود .اين تفاوت رنگ اينقدري بود كه با خودم گفتم اگر حقيقت داشته باشه از كجا پنل ژاپني رو تشخيص بدم.البته تنظيمات رنگ در هر دو يكسان بود.
آيا اصلاً سوني هنوز ژاپني ميزنه ؟
اگر آره روش تشخيصش چيه كه به طرف بگم از دوبي ميگيره دقت كنه ؟
آيا سوني w550 كيفيت رنگ و مشخصاتي در حد و اندازه هاي ex500 داره ؟

afshin b
25-06-2010, 10:35
شما كدوم مدل از پلاسماي پانا رو ديدين؟

0037
25-06-2010, 11:23
شما كدوم مدل از پلاسماي پانا رو ديدين؟

اگر اشتباه نكنم v10 بود البته چند مدل پلاسماي ديگه پانا هم كنارش بودن كه همينطوري بودن

t_tanhayam
25-06-2010, 13:09
من ديروز رفتم و يه پلاسماي پانا رو ديدم.در مقايسه با LCD اصلاً خوشم نيومد .تاريك بود و همين نبود برايتنس بالا خيلي تو ذوق ميزد.از مدل هاي سوني هم EX500 و NX700 و EX700 رو كنار هم ديدم كه تصوير و شفافيت رنگ EX500 خيلي خيلي بالاتر از بقيه بود چرا ؟! مگه اونا مدل جديدتري نيستن ؟
البته اينو بگم كه از مدل EX500 دو تا اينچ داشت يكي 46 يكي 42 كه اين كيفيت تصوير و زندگي رنگ فقط در 46" ديده ميشد كه به قول خود فروشنده پنل 46" ژاپني و 42" مالزي بود .اين تفاوت رنگ اينقدري بود كه با خودم گفتم اگر حقيقت داشته باشه از كجا پنل ژاپني رو تشخيص بدم.البته تنظيمات رنگ در هر دو يكسان بود.
آيا اصلاً سوني هنوز ژاپني ميزنه ؟
اگر آره روش تشخيصش چيه كه به طرف بگم از دوبي ميگيره دقت كنه ؟
آيا سوني w550 كيفيت رنگ و مشخصاتي در حد و اندازه هاي ex500 داره ؟

خوب پلاسماها برايتنسشون پايين تره ولي خوب مزايايي هم دارند كه بحث شده سليقه اي هست
معمولا پنلهاي ژاپني يك سرو گردن بالاتر هستند اصلا احتياج به تشخيص نيست شما قيمتش رو ببينيد متوجه ميشين در ضمن حك ميشه made in japan شما x450 رو ببينيد ژاپني بالاي 40 اينچ هاش led هستند يكبار تصويرش رو ببينيد و قيمتش رو هم :41:
جديد بودن ملاك بهتر بودن نيست سري هاي nx بخاطر صفحه شيشه اي كمي افت پيدا ميكنه بخاطر همون رفلكس
البته دوست داشتنيه :46:
من w رو پيشنهاد ميكنم حتما ببينيد ابتدا بعد تصميم بگيريد :10:

0037
25-06-2010, 13:16
دارم كم كم به علت قيمت بالاي سوني ازش زده ميشم.نميخوام خيلي هزينه كنم و مسلماً يه مدت بعد چيز جديدتري مياد.فعلاً نظرم به EX700 هست و تا 2 تومن بيشتر ديگه نميخوام بدم براش.نميدونم واقعاً تفاوت كيفيت رنگ در مدل هاي سوني با سامسونگ هاي جديد و يا پانا اينقدري هست كه آدم اين همه پول واسش بده يا نه.
از سري W كدام مدل رو پيشنهاد ميديد ؟
به نظرتون ارزش داره همين پول رو خرج يه سامسونگ يا پانا كنم ؟ آدمي نيستم كه خيلي دنبال مارك باشم ولي كيفيت خيلي برام مهمه حالا ميخواد ماركش صا ايران هم باشه باشه :31: (Kidding)

يه نيم نگاهي هم به ex500 دارم ولي مشخصاتش پايينه

jabarsink2000
25-06-2010, 13:31
دارم كم كم به علت قيمت بالاي سوني ازش زده ميشم.نميخوام خيلي هزينه كنم و مسلماً يه مدت بعد چيز جديدتري مياد.فعلاً نظرم به EX700 هست و تا 2 تومن بيشتر ديگه نميخوام بدم براش.نميدونم واقعاً تفاوت كيفيت رنگ در مدل هاي سوني با سامسونگ هاي جديد و يا پانا اينقدري هست كه آدم اين همه پول واسش بده يا نه.
به نظرتون ارزش داره همين پول رو خرج يه سامسونگ يا پانا كنم ؟ آدمي نيستم كه خيلي دنبال مارك باشم ولي كيفيت خيلي برام مهمه حالا ميخواد ماركش صا ايران هم باشه باشه :31: (Kidding)

شما اگر بتونی lh900پیدا کنی پشیمون نمیشی .
رنگ سفیدش واقعا سفیده.
رنگ مشکیش هم واقعا مشکی.
کیفیت رنگ های lg هم واقعا عالی است.

t_tanhayam
25-06-2010, 13:32

اگه پلاسما رو پسنديدين خوب پانا سونيك در خدمتتون هست
ولي اگه lcd‌يا led گزينه هاي زيادي پيش روتون هست
w550 يك سري هست و اينچ هاي مختاقي داره 32 40 46 ...
نه تقريبا شبيه هم هستند اونقدرها متفاوت نيستند ولي خوب سامسونگ معمولا امكانات جانبيش بيشتره
w مدل قديمي تريه نسبت به مدلهاي ex700 ولي كيفيت وتفكيك رنگ فوق العاده اي داره همچنين صداي خوب وقابل قبول
توي سام هم مدلهاي خوب زيادي داريم c650 b650 b7000 c7000 b8000
توي ال جي هم lh900 ميتونه بهترين باشه از نظر من هر چند شيك تر هم اومده sl900 .sl800

0037
25-06-2010, 13:40
اگه پلاسما رو پسنديدين خوب پانا سونيك در خدمتتون هست
ولي اگه lcd‌يا led گزينه هاي زيادي پيش روتون هست
w550 يك سري هست و اينچ هاي مختاقي داره 32 40 46 ...
نه تقريبا شبيه هم هستند اونقدرها متفاوت نيستند ولي خوب سامسونگ معمولا امكانات جانبيش بيشتره
w مدل قديمي تريه نسبت به مدلهاي ex700 ولي كيفيت وتفكيك رنگ فوق العاده اي داره همچنين صداي خوب وقابل قبول
توي سام هم مدلهاي خوب زيادي داريم c650 b650 b7000 c7000 b8000
توي ال جي هم lh900 ميتونه بهترين باشه از نظر من هر چند شيك تر هم اومده sl900 .sl800

نه پلاسما به علت همون برايتنس كمش نميخوام بگيرم اهل بازي هم نيستم و فقط فيلم و كانال اچ دي ميبينم به طور فجيع.
شما يه رتبه بندي كن از بين مدلهاي LCD و LED با توجه به بودجه و اينكه ميخوام FULL HD باشه و از امكانات هم چيز بالايي باشه ولي اينترنت تي وي و اينجور چيزا چون كارايي خاصي تو ايران نداره خيلي برام مهم نيست.سايز هم مبنا رو بزار رو 46" ولي تا 50" يا 52" هم مشكلي نيست.

تشكر

t_tanhayam
25-06-2010, 13:57
نه پلاسما به علت همون برايتنس كمش نميخوام بگيرم اهل بازي هم نيستم و فقط فيلم و كانال اچ دي ميبينم به طور فجيع.
شما يه رتبه بندي كن از بين مدلهاي LCD و LED با توجه به بودجه و اينكه ميخوام FULL HD باشه و از امكانات هم چيز بالايي باشه ولي اينترنت تي وي و اينجور چيزا چون كارايي خاصي تو ايران نداره خيلي برام مهم نيست.سايز هم مبنا رو بزار رو 46" ولي تا 50" يا 52" هم مشكلي نيست.

تشكر

خوب اين انتخاب سليقه اي ميتونه باشه بستگي داره به شما جه برند و مدلي رو دوست داشته باشيد اينكه بيايم وليست بديم به نوبت شدني نيست من شايد از X450 خوشم بياد توي صدر بگذارم ولي ممكنه يكي LH900 ويكيSHARP LE ويكي PHILIPS 9 SEREIS رو يكي VT25 رو صدر بگذاره وليست كنه
شما بگيد تصميمتون روي چه مدلي وبرنديه تا بهتر كمكت كنيم ميترسم نظر من روي نظر شما تاثير بگذاره علاقه خودتون مهمتره :46:

0037
25-06-2010, 14:24
خوب اين انتخاب سليقه اي ميتونه باشه بستگي داره به شما جه برند و مدلي رو دوست داشته باشيد اينكه بيايم وليست بديم به نوبت شدني نيست من شايد از X450 خوشم بياد توي صدر بگذارم ولي ممكنه يكي LH900 ويكيSHARP LE ويكي PHILIPS 9 SEREIS رو يكي VT25 رو صدر بگذاره وليست كنه
شما بگيد تصميمتون روي چه مدلي وبرنديه تا بهتر كمكت كنيم ميترسم نظر من روي نظر شما تاثير بگذاره علاقه خودتون مهمتره :46:

من تقريباً هيچ سر رشته اي از مدل هاي LCD ندارم.تازيگي با چند مدل سوني آشنا شدم مثل ex700 و ex500 كه نظرم رو جلب كردن ولي نسبت به قيمت بالاي كه دارن و اطلاع نداشتن از كيفيت كار باقي برندها نميتونم خوب تصميم بگيرم.مثلاً مدل b650 سام رو خيلي تو اين فروم ميگن خوبه ولي داره از توليد ميافته و نميدونم آيا نسبت به سري هاي جديد سام ارزش خريد با بودجه من رو داره يا نه.
در يك كلام بگم كه كيفيت تصوير و فول HD بودنش از ظاهر دستگاه برام مهمتره.برا بازي نميخوام.مارك خاصي مد نظرم نيست و صرفاً كيفيت برام مهمه.چون فيلم و كانال HD زياد ميبينم نميخوام كم بياره از اين نظر.قيمتش مناسب باشه.

درست ميگيد كه سليقه اي هست ولي ميخوام نظر شخص شما رو بدونم كه اگر با اين شرايط قرار بود براي كسي تي وي بگيريد چه رتبه بندي ميكرديد.بالاخره شما تجربه ي بيشتري داريد و كيفيت و تفاوت دستگاها در رنگ و امكانات رو بهتر ميدونيد.
اتفاقاً ميخوام نظر شخصيتون رو اعمال كنم چون از من واردتريد

t_tanhayam
25-06-2010, 16:25
من تقريباً هيچ سر رشته اي از مدل هاي LCD ندارم.تازيگي با چند مدل سوني آشنا شدم مثل ex700 و ex500 كه نظرم رو جلب كردن ولي نسبت به قيمت بالاي كه دارن و اطلاع نداشتن از كيفيت كار باقي برندها نميتونم خوب تصميم بگيرم.مثلاً مدل b650 سام رو خيلي تو اين فروم ميگن خوبه ولي داره از توليد ميافته و نميدونم آيا نسبت به سري هاي جديد سام ارزش خريد با بودجه من رو داره يا نه.
در يك كلام بگم كه كيفيت تصوير و فول HD بودنش از ظاهر دستگاه برام مهمتره.برا بازي نميخوام.مارك خاصي مد نظرم نيست و صرفاً كيفيت برام مهمه.چون فيلم و كانال HD زياد ميبينم نميخوام كم بياره از اين نظر.قيمتش مناسب باشه.

درست ميگيد كه سليقه اي هست ولي ميخوام نظر شخص شما رو بدونم كه اگر با اين شرايط قرار بود براي كسي تي وي بگيريد چه رتبه بندي ميكرديد.بالاخره شما تجربه ي بيشتري داريد و كيفيت و تفاوت دستگاها در رنگ و امكانات رو بهتر ميدونيد.
اتفاقاً ميخوام نظر شخصيتون رو اعمال كنم چون از من واردتريد

خوب دوست عزيز شما مدلهايي از سوني رو از نزديك ديدين مدلهاي خيلي خوبي هستند ميتونيد مدلهاي خوب ديگه هم گير بيارين
در مورد b650 خوب سريهاي 2010 كه با c شروع ميشن موجود هستند و كاملا اپديت شدند واكثر نقص هايي كه وجود داشته رو بر طرف كردند خيلي ها توي همين فروم دارندو كاملا راضي هستند
در مورد نظر شخصي من شما لطف دارين اينطور نيست خودتون هم كمي وقت بزاريد همينجا كلي مطلب ميتونيد در مورد hdtv ها بدست بيارين
من با توجه به نياز وسليقه شما اينها رو پيشنهاد ميكنم
x450 كه قيمتش جوريه كه معقول بنظر نميرسه ولي پنل ژاپني ودقت رنگ بي نظيري داره
b8000 يكي از پنلهاي فوق العده دوست داشتني با كيفيت وديزين و امكانات عاي
nx800 كه ديزاينش من وكشته :46:
c650 و b650 كه ديگه اينقدر معروف هستند بازتاب مشكي فوق العده عالي وقيمت مناسب و امكانات خوب
lh900 يكي از شاهكارهاي lg‌توي تصوير رنگ هاي خيلي پخته و زنده و صداي عالي
سري هاي 8 و9 فيليپس كه واقعا فوق العادست منتها برنديه كه توي ايران هنوز جا نيوفتاده
فول ال اي دي هاي شارپ كه ماديران گويا ميزنه وميگن پنل ژاپني هست با قيمت خيلي مناسب و مشخصات خيلي خوب منتها صداش و من زياد دوست ندارم
اين سليقه شخصي من تا امروز
اين ها همه گزينه اي خيلي خوي هستند از led‌و lcd ‌ها در پلاسما ها هم كه حرف اول رو پانا ميزنه

jabarsink2000
25-06-2010, 18:25
من شاهکار عالی LGرا به شما پیشنهاد میکنم:
LG LH900
تكنولوژي نور پس زمينه تمام LED
كنتراست 5,000,000:1
فناوري TruMotion 200هرتز
سينماي واقعي 24 فریم
بلوتوث(گوشی همراه،هدست بی سیم،لپ تاپ)
DUAL XD Engine
چهار بلندگوی دو تکه

Sacrament
25-06-2010, 19:55
سلام 0037 عزیز
آقا بهتره گول برایتنس ال سی دیو نخوری چون وقتی از زیر نور مغازه که مقدارش خیلی زیاده بیاریشون تو خونه این برایتنس نه فقط قشنگ نیست در عوضش باعث پدیده color washed out میشه که مجبور میشی از برایتنس یا درجه لامپ بک لایت کم کنی یه چیز دیگه اینکه برایتنس ال سی دی بعد از 12 هزار ساعت نصف میشه اون وقت به جای ال سی دی شما میمونیو یه tv که :
1 مشکل زاویه دید داره
2 بلور میزنه
3مشکیش ضعیفه
4 کنتراستشم پائینه
خلاصه فقط یه چیزی شبیه tv واست میمونه توی کیفیت hd پلاسما اصلا شک نکن اگه تو دوبی هستی برو یه فیلم hd از hdmi روی همشون تست بگیر ببین چه جوریه.
دلیل اینکه این همه سایت و مجله معروف پلاسمارو بهتر میدونن fake بودن برایتنس ال سی دی زیر نور مغازه و بقیه چیزاس که بهت گفتم حالا دیگه خود دانی.
موفق باشی

0037
26-06-2010, 21:05
سلام 0037 عزیز
آقا بهتره گول برایتنس ال سی دیو نخوری چون وقتی از زیر نور مغازه که مقدارش خیلی زیاده بیاریشون تو خونه این برایتنس نه فقط قشنگ نیست در عوضش باعث پدیده color washed out میشه که مجبور میشی از برایتنس یا درجه لامپ بک لایت کم کنی یه چیز دیگه اینکه برایتنس ال سی دی بعد از 12 هزار ساعت نصف میشه اون وقت به جای ال سی دی شما میمونیو یه tv که :
1 مشکل زاویه دید داره
2 بلور میزنه
3مشکیش ضعیفه
4 کنتراستشم پائینه
خلاصه فقط یه چیزی شبیه tv واست میمونه توی کیفیت hd پلاسما اصلا شک نکن اگه تو دوبی هستی برو یه فیلم hd از hdmi روی همشون تست بگیر ببین چه جوریه.
دلیل اینکه این همه سایت و مجله معروف پلاسمارو بهتر میدونن fake بودن برایتنس ال سی دی زیر نور مغازه و بقیه چیزاس که بهت گفتم حالا دیگه خود دانی.
موفق باشی

درسته ولي پلاسما ها رو ميگن بعد از مدتي افت تصوير پيدا ميكنه !

t_tanhayam
26-06-2010, 22:25
درسته ولي پلاسما ها رو ميگن بعد از مدتي افت تصوير پيدا ميكنه !

اينطور نيست اين قضيه كلي نيست يك مدتي براي بعضي از g10 ها فكر كنم اين قضيه پيش اومد ه بود نه براي همه پلاسماها

0037
27-06-2010, 10:47
اينطور نيست اين قضيه كلي نيست يك مدتي براي بعضي از g10 ها فكر كنم اين قضيه پيش اومد ه بود نه براي همه پلاسماها

الان براي g10 همچين مشكلي هنوز ادامه داره ؟
براي پلاسماهاي ديگه چطور ؟

afshin b
27-06-2010, 10:56
پنل هاي پاناسونيك 2009 ي آمريكا و كمي در اروپا بعد از مدتي دچار افت عمق مشكي ميشدن (نه افت كيفيت) كه در اين وضعيت بازم مشكي بهتري نسبت به خيلي ال سي دي ها دارن! ولي اين قضيه در آسيا گزارش نشده.