PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LCD samsung 40B570,40B579,40B670

mahyarrs
23-06-2010, 22:19
بعد از جستجو در بازار lcd به سه برند برخوردم از سامسونگ:
1) 40b570 هست 930 تومن
2) 40b579 هست 1020 تومن
3) 40b670 هست 1280 تومن
فرق اولی و دومی این هست که کنتراست اولی 60000 و دومی 70000 هست.من واقعا فرقی بین این دو ندیدم.واقعا چه دلیلی داره 100 هزار تومن برای این بیشتر پرداخت کنم؟
فرق سومی با دومی این هست که سومی usb دارد ولی دومی ندارد.سومی 100hz هست ولی دومی 60hz و کنتراست سومی 80000 هست.usb برای من اصلا مهم نیست ولی با توجه به این‌که در فروشگاه تصاویر سریع گذاشته نمی‌شد واقعا چقدر hz این دو در عمل تفاوت ایجاد می‌کنه در تصویر.
در ضمن آیاتفاوت کنتراست این 3 برند مشهوده یا خیلی جزئیه؟

t_tanhayam
23-06-2010, 22:42
مهيار عزيز بهيچ وجه اين اختلاف جزئي كنتراست ها به چشم نمياد و كاملا مشابه هم هستند
در مورد 100 هرتز ديجيتال و60 انالوگ باز هم براي كاربران معمولي مثل من حداقل باز هم به شم نمياد مگر اينكه 360 يا ps3 بگزارين يا fullhd‌ببينيد اونموقع اندكي تفاوت رو احساس خواهيد كرد ولي در حالت معمولي و تصاوير sd نه
ولي روال معمول اينطوره كه افزايش كنتراست به معناي مشكي عميقتر هست

mahyarrs
24-06-2010, 08:51
مهيار عزيز بهيچ وجه اين اختلاف جزئي كنتراست ها به چشم نمياد و كاملا مشابه هم هستند
در مورد 100 هرتز ديجيتال و60 انالوگ باز هم براي كاربران معمولي مثل من حداقل باز هم به شم نمياد مگر اينكه 360 يا ps3 بگزارين يا fullhd‌ببينيد اونموقع اندكي تفاوت رو احساس خواهيد كرد ولي در حالت معمولي و تصاوير sd نه
ولي روال معمول اينطوره كه افزايش كنتراست به معناي مشكي عميقتر هست
منظور شما از فیلم‌های fullhd چیه؟من برای دو چیز دارم اینو می‌خرم:یکی دیدن فیلم (همین DVD های فیلم‌های خارجی)هست و دیگری فوتبال .همین و بس!من نسبتا فیلم‌بین هستم ولی این‌که مشکیش کاملا مشکی باشه برام مهم نیست.مهم اینه که کیفیتش منو اذیت نکنه و بتونم بهش عادت کنم و در زمان دیدن فیلم راحت باشم و بتونم کاملا به فیلم توجه کنم.
با نظر شما من بیش از پیش مطمئن شدم گزینه‌ی 1 رو انتخاب کنم(قبول دارین؟)
راستی یک چیز هم بگم گزینه‌ی 1و2 جزو سری 5 حساب می‌شن و گزینه‌ی 3 ، سری 6
با تشکر

ebi66_boukan
24-06-2010, 09:03
منظور شما از فیلم‌های fullhd چیه؟من برای دو چیز دارم اینو می‌خرم:یکی دیدن فیلم (همین DVD های فیلم‌های خارجی)هست و دیگری فوتبال .همین و بس!من نسبتا فیلم‌بین هستم ولی این‌که مشکیش کاملا مشکی باشه برام مهم نیست.مهم اینه که کیفیتش منو اذیت نکنه و بتونم بهش عادت کنم و در زمان دیدن فیلم راحت باشم و بتونم کاملا به فیلم توجه کنم.
با نظر شما من بیش از پیش مطمئن شدم گزینه‌ی 1 رو انتخاب کنم(قبول دارین؟)
راستی یک چیز هم بگم گزینه‌ی 1و2 جزو سری 5 حساب می‌شن و گزینه‌ی 3 ، سری 6
با تشکر
با اجازه ابی خان
فیلم های Full HD فیلمهایی هستند که میشه گفت در حال حاضر بالاترین کیفیت تصویر رو ارائه میدن با رزولیشن 1920در 1080.فیلمهای HD رزولیشن 1280 در 720 دارن.و فیلمهای DVD رزولیشن 640در320.حالا دیگه خودتون حدس بزنید کیفیت یه Full HD چقدر بالاتره.
نیم نگاهی هم به سری جدید C داشته باش.
ضمنا بودجتونو بگید هم اساتید بهتر راهنماییت میکنن.
من نظرم اینه که B690 بگیر که دوستان ازش خیلی راضین(USBش هم جای یه HD player رو گرفته و به راحتی میتونی باهاش فیلمهای FUll HD رو اجرا کنی که برای کسانی که مشکل بودجه دارن میتونه خیلی به درد بخور باشه)
الان من چند مستند FullHD و HD گرفتم.اصلا به مستند علاقه مند نیستم اما صحنه ها و منظره ها انقدر با کیفیت و طبیعی هستن خود به خود آدمو میخکوب میکنه سر جاش:31:پس اگه نمیتونی جداگانه HD player بگیری حتما یه چیزی بگیر USB خوبی داشته باشه.

mahyarrs
24-06-2010, 21:44
با اجازه ابی خان
فیلم های Full HD فیلمهایی هستند که میشه گفت در حال حاضر بالاترین کیفیت تصویر رو ارائه میدن با رزولیشن 1920در 1080.فیلمهای HD رزولیشن 1280 در 720 دارن.و فیلمهای DVD رزولیشن 640در320.حالا دیگه خودتون حدس بزنید کیفیت یه Full HD چقدر بالاتره.
نیم نگاهی هم به سری جدید C داشته باش.
ضمنا بودجتونو بگید هم اساتید بهتر راهنماییت میکنن.
من نظرم اینه که B690 بگیر که دوستان ازش خیلی راضین(USBش هم جای یه HD player رو گرفته و به راحتی میتونی باهاش فیلمهای FUll HD رو اجرا کنی که برای کسانی که مشکل بودجه دارن میتونه خیلی به درد بخور باشه)
الان من چند مستند FullHD و HD گرفتم.اصلا به مستند علاقه مند نیستم اما صحنه ها و منظره ها انقدر با کیفیت و طبیعی هستن خود به خود آدمو میخکوب میکنه سر جاش:31:پس اگه نمیتونی جداگانه HD player بگیری حتما یه چیزی بگیر USB خوبی داشته باشه.
واقعا ممنون از راهنماییتون
با این توصیف شما ، فیلم‌های DVD خارجی ، Hd محسوب نمی‌شن؟Blu-ray کیفیتش fullHD است؟
بودجه‌ی من این طور هست که چون مجرد هستم و خودم پول می‌دم،دوست دارم حتی الامکان پول کمتری بدم!:46:
ولی برام اون‌ چیزهای پست قبلی ام مهم هست.می‌تونم تا 1300(بیشترین مقدار ممکن) این‌ها هم پول بدم ولی فقط در صورتی که واقعا تصویر خیلی بهتری را ببینم(مثلا تصویر طبیعی تر،با رنگ بندی واقعا بهتر ...)
در ضمن B690 فکر کنم خیلی گرونه.یعنی تو مایه‌های 1500 این‌ها.
همه‌ی این قیمت‌هایی که تا حالا گفته‌ام بدون سینما خانگی است.
از هر پیشنهاد خوب دیگری استقبال می‌کنم!

t_tanhayam
24-06-2010, 23:44
مهيار عزيز dvd ها اكثرا نهايت رزولوشن 756*546 دارند منظورم فيلمهاست كه شما عرض ميكني
blue ray ها بله اكثرا full hd هستند
b690 بدون سينما 1400 در مياد يكمي كمتر شايد در مورد مشكي شك نكنيد يكي از بهترين مشكي هاي بازار روداره و توي فيلمهاي hd چيزي براتون كم نميزاره
در مورد فوتبال خوب خاصيت و هرتز پايينشون نسبت به پلاسماها باعث ميشه بلور داشته باشين منتها تا حدي من كه راضيم
ولي اگه خيلي مهم براتون ميتونيد g10 پانا سونيك بگيريد و ديگه از بلور تقريبا خبري نيست
:46:

mahyarrs
25-06-2010, 12:13
مهيار عزيز dvd ها اكثرا نهايت رزولوشن 756*546 دارند منظورم فيلمهاست كه شما عرض ميكني
blue ray ها بله اكثرا full hd هستند
b690 بدون سينما 1400 در مياد يكمي كمتر شايد در مورد مشكي شك نكنيد يكي از بهترين مشكي هاي بازار روداره و توي فيلمهاي hd چيزي براتون كم نميزاره
در مورد فوتبال خوب خاصيت و هرتز پايينشون نسبت به پلاسماها باعث ميشه بلور داشته باشين منتها تا حدي من كه راضيم
ولي اگه خيلي مهم براتون ميتونيد g10 پانا سونيك بگيريد و ديگه از بلور تقريبا خبري نيست
:46:
مرسی.با این اوصافی که شما می‌گید من هم در زمینه‌ی سرعت مشکلی ندارم!:46:فقط آیا پیشنهاد دیگه‌ای ندارین تو range قیمت من؟
در ضمن کسانی که سری 5 سامسونگ رو دارن ، آیا مشکل فاحشی هست که در این مدل دیده باشین؟مثلا صدای بد یا قاطی کردن و ... ؟

t_tanhayam
25-06-2010, 12:59
مرسی.با این اوصافی که شما می‌گید من هم در زمینه‌ی سرعت مشکلی ندارم!:46:فقط آیا پیشنهاد دیگه‌ای ندارین تو range قیمت من؟
در ضمن کسانی که سری 5 سامسونگ رو دارن ، آیا مشکل فاحشی هست که در این مدل دیده باشین؟مثلا صدای بد یا قاطی کردن و ... ؟

از برند سامسونگ يا برند هاي ديگه؟
سوني سري ها w و ex
ال جي lh500 .lh700.lh900
شارپ le700
من خودم يك سري 5 هم دارم 40a550 تصوير وصداي خيلي خوبي داره
قاط كه اصلا صداي خوبي هم داه قابل قبول توي تصاوير sd هم قابل قبول با اينكه 60 هرتز هست:46:

ebi66_boukan
25-06-2010, 14:05
واقعا ممنون از راهنماییتون
با این توصیف شما ، فیلم‌های DVD خارجی ، Hd محسوب نمی‌شن؟Blu-ray کیفیتش fullHD است؟
بودجه‌ی من این طور هست که چون مجرد هستم و خودم پول می‌دم،دوست دارم حتی الامکان پول کمتری بدم!:46:
ولی برام اون‌ چیزهای پست قبلی ام مهم هست.می‌تونم تا 1300(بیشترین مقدار ممکن) این‌ها هم پول بدم ولی فقط در صورتی که واقعا تصویر خیلی بهتری را ببینم(مثلا تصویر طبیعی تر،با رنگ بندی واقعا بهتر ...)
در ضمن B690 فکر کنم خیلی گرونه.یعنی تو مایه‌های 1500 این‌ها.
همه‌ی این قیمت‌هایی که تا حالا گفته‌ام بدون سینما خانگی است.
از هر پیشنهاد خوب دیگری استقبال می‌کنم!
به نظر من شما که مشکل بودجه داری و نمیخوای بیشتر هزینه کنی حتما سری 6 سامسونگ بدون گارانتی بگیر که نهایتا 1150 در میاد.حالا b و c فرقی نداره مهم اینه که یه چیزی بگیری که با USB ش بتونی فایل های HD و Full HD رو اجرا کنی.البته اگه مارک دیگه ای هم هست که USB با این قابلیت ها وجود داره هم میتونه مطرح باشه(نگید تبلیغ سامسونگ میکنه).چون در غیر این صورت حدود 200 تومن هزینه میفته رو دستت برای خرید یه HD player.اگرم میخوای HD Player نگیری در واقع لذت دیدن فیلمهای HD و Full HD رو از دست دادی که به نظر من نیمی از ارزش این تی وی ها به خاطر لذت دیدن این فیلم هاست.چون دیدن تصاویر SD از کانالهای تلویزیون ایران اصلا حال نمیده چه بسا به خاطر کیفیت پایینش مایوس کننده هم باشه.

maz18
25-06-2010, 14:06
از شما بخاطر مطالب مفیدتون تشکر میکنم

mahyarrs
25-06-2010, 20:35
حالا 3 تا سوال ديگه برام پيش اومده!!!!
1:اين‌كه مثلا در پست قبلي اشاره شد كه بدون گارانتي چيزي گرفته بشه.چقدر گارانتي مهم هست؟مثلا من laptop دارم و كارت گرافيكش از همون اول مشكلاتي داشت كه گارانتي گفت اصلا هيچ مشكلي نداره....! در ضمن قيمت گارانتي چقدر هست حدودا؟
2:من قصد داشتم dvd player چند ماه بعد بخرم ولي با توجه به مشكل (وشايد مشكلي نباشه) اي كه در 3 خواهم گفت احتمالا بايد الان بگيرم.حالا به نظر شما تلويزيون بدون usb ولي همراه باdvd player بهتره و يا تلويزيوني كه usb خور باشه و dvd player نگيرم؟
3:در سايت nvidia فهميدم كه كارت گرافيكم :Geforce8600M GT كابل HDMI نمي‌خوره (درسته؟)و بايد از Adapter با نام DVI to HDMI استفاده كنم.آيا واقعا اگر از Adapter استفاده كنم مشكلي نخواهم داشت؟ (يعني كيفيت pحدودا مثل اين خواهد بود كه كارتم HDMI را support مي‌كرد؟).در ضمن اگر كسي قيمت تقريبي اين Adapter را مي‌دونه خيلي ممنون مي‌شم.

به هر حال باز هم بايد بگم كه من براي فيلم هاي dvd معمول از اين تلويزيون استفاده خواهم كرد.

خيلي ممنون از راهنمايي‌هاي بسيار عالي‌تون(هر چند هر چي بيشتر مي‌فهمم سوال‌هاي ديگه‌ي بيشتري برام پيش مي‌آد!!!:46:).
روي مدل‌هايي كه معرفي كردين دارم تحقيق مي‌كنم.

t_tanhayam
25-06-2010, 22:15
حالا 3 تا سوال ديگه برام پيش اومده!!!!
1:اين‌كه مثلا در پست قبلي اشاره شد كه بدون گارانتي چيزي گرفته بشه.چقدر گارانتي مهم هست؟مثلا من laptop دارم و كارت گرافيكش از همون اول مشكلاتي داشت كه گارانتي گفت اصلا هيچ مشكلي نداره....! در ضمن قيمت گارانتي چقدر هست حدودا؟
2:من قصد داشتم dvd player چند ماه بعد بخرم ولي با توجه به مشكل (وشايد مشكلي نباشه) اي كه در 3 خواهم گفت احتمالا بايد الان بگيرم.حالا به نظر شما تلويزيون بدون usb ولي همراه باdvd player بهتره و يا تلويزيوني كه usb خور باشه و dvd player نگيرم؟
3:در سايت nvidia فهميدم كه كارت گرافيكم :Geforce8600M GT كابل HDMI نمي‌خوره (درسته؟)و بايد از Adapter با نام DVI to HDMI استفاده كنم.آيا واقعا اگر از Adapter استفاده كنم مشكلي نخواهم داشت؟ (يعني كيفيت pحدودا مثل اين خواهد بود كه كارتم HDMI را support مي‌كرد؟).در ضمن اگر كسي قيمت تقريبي اين Adapter را مي‌دونه خيلي ممنون مي‌شم.

به هر حال باز هم بايد بگم كه من براي فيلم هاي dvd معمول از اين تلويزيون استفاده خواهم كرد.

خيلي ممنون از راهنمايي‌هاي بسيار عالي‌تون(هر چند هر چي بيشتر مي‌فهمم سوال‌هاي ديگه‌ي بيشتري برام پيش مي‌آد!!!:46:).
روي مدل‌هايي كه معرفي كردين دارم تحقيق مي‌كنم.

1-در مورد گارانتي كاملا سليقه اي بارها بحث شده شما اگه ميتونيد ريسك كنيد بدون گارانتي بگيريد قيمت ها متفاوت هست توي تاپيك قيمت هاي بانه ببينيد مقايسه كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2-خوب اين امكاناتي هست كه روي hdtv تون باشه بهتره شما ميتونيد از نظر پولي جلو بيوفتين وusb كار يك wd رو انجام ميده خيلي بهتر از dvd player
3-من هم اين كارت رو داشتم وفروختم ولي مدتي از رابط استفاده ميكردم dvi با hdmi تفاوتي نداره ديجيتال هستند فقط بحث اينه شما با hdmi خروجي صدا هم ميتونيد داشته باشيد ولي در dvi‌نميتونيد
يك رابط نهايت 4 تومان هست dvi to hdmi براي pc

حتما به تحقيقتون ادامه بدين وبدون عجله خريد كنيد تا خداي نكرده پشيمون نشين

mahyarrs
26-06-2010, 10:59
1-در مورد گارانتي كاملا سليقه اي بارها بحث شده شما اگه ميتونيد ريسك كنيد بدون گارانتي بگيريد قيمت ها متفاوت هست توي تاپيك قيمت هاي بانه ببينيد مقايسه كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-خوب اين امكاناتي هست كه روي hdtv تون باشه بهتره شما ميتونيد از نظر پولي جلو بيوفتين وusb كار يك wd رو انجام ميده خيلي بهتر از dvd player
3-من هم اين كارت رو داشتم وفروختم ولي مدتي از رابط استفاده ميكردم dvi با hdmi تفاوتي نداره ديجيتال هستند فقط بحث اينه شما با hdmi خروجي صدا هم ميتونيد داشته باشيد ولي در dvi‌نميتونيد
يك رابط نهايت 4 تومان هست dvi to hdmi براي pc

حتما به تحقيقتون ادامه بدين وبدون عجله خريد كنيد تا خداي نكرده پشيمون نشين
سلام.این مدل‌هایی که معرفی کردید روی نصفه‌نیمه تحقیق کردم.فکر کنم سونی و مدل های بالای lh500 از LG گرون هستن.فقط lh500 به نظر خوبه که البته تو پست مربوط به اون خیلی جروبحثه(واقعا نمی‌دونم hummer_1990 به خاطر مدل تقلبیش مشکل داره یا واقعا بده این lcd)
تازه فهمیدم لپ‌تاپم که دو سال پیش خریدم(Vostro1500)حتی port مخصوص dvi هم نمی‌خوره:25:
در ضمن اگر با لپ‌تاپی با خروجی dvi و هم‌چنین از زابط Dvi to hdmi به تلویزیون وصل کنیم آن‌وقت صدا نخواهیم داشت؟!
در ضمن ببخشید معنی wd چیه؟و آیا usb مثلا 40b670 زیرنویس فارسی می‌خونه و آیا فیلم dvd و یا avi رو پخش می‌کنه؟

t_tanhayam
26-06-2010, 12:36
سلام.این مدل‌هایی که معرفی کردید روی نصفه‌نیمه تحقیق کردم.فکر کنم سونی و مدل های بالای lh500 از LG گرون هستن.فقط lh500 به نظر خوبه که البته تو پست مربوط به اون خیلی جروبحثه(واقعا نمی‌دونم hummer_1990 به خاطر مدل تقلبیش مشکل داره یا واقعا بده این lcd)
تازه فهمیدم لپ‌تاپم که دو سال پیش خریدم(Vostro1500)حتی port مخصوص dvi هم نمی‌خوره:25:
در ضمن اگر با لپ‌تاپی با خروجی dvi و هم‌چنین از زابط Dvi to hdmi به تلویزیون وصل کنیم آن‌وقت صدا نخواهیم داشت؟!
در ضمن ببخشید معنی wd چیه؟و آیا usb مثلا 40b670 زیرنویس فارسی می‌خونه و آیا فیلم dvd و یا avi رو پخش می‌کنه؟

بله گرون هستند lh500 گزينه خوبيه بايد خودتون هم از نزديك ببينيد بعد قضاوت كنيد

در مورد ل تاپ وخروجي dvi و hdmi اينطور بگم شما اگه يكسر كابلتون dvi باشه صدا رو نخواهيد داشت
wd همون پلير معروف western digital هست كه اينجا بحثش رو نگاه كنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدل 40a670 گويا نميتونه فيلم پخش كنه تا جايي كه من ميدونم باز هم بپرسيد ولي اگه بتونه مثل مدلهاي b690 و c690بله با زير نويس مشكلي نداره واكثر فرمتها رو تا رزولوشن 1080p بدون مشكل اجرا ميكنه

mahyarrs
26-06-2010, 15:28
بله گرون هستند lh500 گزينه خوبيه بايد خودتون هم از نزديك ببينيد بعد قضاوت كنيد

در مورد ل تاپ وخروجي dvi و hdmi اينطور بگم شما اگه يكسر كابلتون dvi باشه صدا رو نخواهيد داشت
wd همون پلير معروف western digital هست كه اينجا بحثش رو نگاه كنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل 40a670 گويا نميتونه فيلم پخش كنه تا جايي كه من ميدونم باز هم بپرسيد ولي اگه بتونه مثل مدلهاي b690 و c690بله با زير نويس مشكلي نداره واكثر فرمتها رو تا رزولوشن 1080p بدون مشكل اجرا ميكنه
خوب این‌که نتونه فایل‌های DVD یعنی همان VOB رو بخونه پس usb اش به چه درد می‌خوره؟؟
من الان حدودی این‌ها مدنظرم هست:
تلویزیون:40B570
یک DVD player مثل phlilips 5996 ولی در مورد پلیر هنوز خیلی تحقیق نکردم
هم‌چنین من یک اسپیکر JBL 5.1 دارم.
آیا این ها به هم می‌خورند؟اصلا چنین کاری درست هست؟

t_tanhayam
26-06-2010, 16:54
خوب این‌که نتونه فایل‌های DVD یعنی همان VOB رو بخونه پس usb اش به چه درد می‌خوره؟؟
من الان حدودی این‌ها مدنظرم هست:
تلویزیون:40B570
یک DVD player مثل phlilips 5996 ولی در مورد پلیر هنوز خیلی تحقیق نکردم
هم‌چنین من یک اسپیکر JBL 5.1 دارم.
آیا این ها به هم می‌خورند؟اصلا چنین کاری درست هست؟

من در مورد مدلي كه شما فرمودين عرض كردم
كليه سري هاي b650.c650.c550.b7000.c7000.b8000 داراي usb‌ با قابليت پخش فيلم هستند
هيچ مشكلي نيست براي مچ كردن شما با هر hdtv ميتونيد استفاده كنيد dvd player و gbl تون رو :46:

mahyarrs
26-06-2010, 21:15
من در مورد مدلي كه شما فرمودين عرض كردم
كليه سري هاي b650.c650.c550.b7000.c7000.b8000 داراي usb‌ با قابليت پخش فيلم هستند
هيچ مشكلي نيست براي مچ كردن شما با هر hdtv ميتونيد استفاده كنيد dvd player و gbl تون رو :46:
واقعا ممنون از راهنمایی‌های شما و دیگران.تا چند روز دیگه 40b570 رو خواهم گرفت.
فقط آیا توصیه‌ای قبل خرید دارید؟مثلا به فلان چیزها توجه کنم یا باید made in چه چیزی زده باشه...
فکر کنم مدل مناسبی بری خودم انتخاب کردم هرچند هنوز dvd player رو انتخاب نکردم
با تشکر از شما

t_tanhayam
26-06-2010, 21:58
واقعا ممنون از راهنمایی‌های شما و دیگران.تا چند روز دیگه 40b570 رو خواهم گرفت.
فقط آیا توصیه‌ای قبل خرید دارید؟مثلا به فلان چیزها توجه کنم یا باید made in چه چیزی زده باشه...
فکر کنم مدل مناسبی بری خودم انتخاب کردم هرچند هنوز dvd player رو انتخاب نکردم
با تشکر از شما

مهيار عزي اگه بتونيد سري c 5 رو بخريد ميتونيد يك usb خوب هم داشته باشيد كه به اندازه يك wd 130 توماني ميارزه واقعا
اگه اختلاف قيمت كمي دارند كه همينطوره فكر ميكنم بهتر c بگيريد :46:
از بانه ميگيريد؟ خوب دقت كنيد كار مالزي يا اروپايي؟
مالزي با زير نويس فارسي مشكلي نداره وتلتكست فارسي
ولي اروپايي با زير نويس وتلتكست فارسي مشكل داره
اگه با گارانتي ميگيريد كه ديگه نيازي به نگراني نيست جوابگو خواهند بود

mahyarrs
27-06-2010, 00:57
مهيار عزي اگه بتونيد سري c 5 رو بخريد ميتونيد يك usb خوب هم داشته باشيد كه به اندازه يك wd 130 توماني ميارزه واقعا
اگه اختلاف قيمت كمي دارند كه همينطوره فكر ميكنم بهتر c بگيريد :46:
از بانه ميگيريد؟ خوب دقت كنيد كار مالزي يا اروپايي؟
مالزي با زير نويس فارسي مشكلي نداره وتلتكست فارسي
ولي اروپايي با زير نويس وتلتكست فارسي مشكل داره
اگه با گارانتي ميگيريد كه ديگه نيازي به نگراني نيست جوابگو خواهند بود
سری c در حدود 1200 هست که حدود 300 تفاوت قیمت داره.من می‌تونم با یک wd که شما گفتین و یا چیز دیگه تنها حدود 100 هزار خرج کنم.
در ضمن با گارانتی از تهران خواهم گرفت.با این حرف شما مدل مالزی می‌گیرم.در ضمن وقتی usb نمی‌خوره و از طریق کابل اطلاعات رو می‌گیره مگه می‌فهمه که زیرنویس فارسیه و ... .مگه به صورت یک سری تصویر نمی‌گیره؟

t_tanhayam
27-06-2010, 09:08
سری c در حدود 1200 هست که حدود 300 تفاوت قیمت داره.من می‌تونم با یک wd که شما گفتین و یا چیز دیگه تنها حدود 100 هزار خرج کنم.
در ضمن با گارانتی از تهران خواهم گرفت.با این حرف شما مدل مالزی می‌گیرم.در ضمن وقتی usb نمی‌خوره و از طریق کابل اطلاعات رو می‌گیره مگه می‌فهمه که زیرنویس فارسیه و ... .مگه به صورت یک سری تصویر نمی‌گیره؟

نه بحث اينه كه شما براي زير نويس فارسي نياز به زبان عربي در منوها داريد كه توي اروپايي ها نداريم بخاطر همين نميتونند نشون بدن و بصورت حروف درهم مشاهده ميشه
نه اينطور نيست فايل جدا گونه اي هست با فرمت هاي sub.srt يكي از راههاي دور زدن قضيه چسبوندن زير نويس به فيلم با نرم افزار كه بشه جزيي از همون تصويري كه شما عرض كرديد
در مورد محصولات گارانتي دار با زير نويس وتلتكست مشكلي ندارند
300 تومان ازه اختلاف زياديه :46:

mahyarrs
01-07-2010, 19:01
با تشکر از همه‌ی شما به خاطر راهنمایی‌هاتون .از اون‌جایی که حساب کردم تا دو سال فیلم‌های زیاد dvd ای که دارم را تماشا خواهم کرد (و در نتیجه به دستگاه ساده‌ی dvd player احتیاج خواهم داشت)و با محاسبه‌های دیگر...
LA40B570 (سری 5 سامسونگ)گرفتم و با قیمت 900,000 تومن.بعد از چند وقت شما رو در جریان تجربه‌ام می‌گذارم.
مرسی!

t_tanhayam
01-07-2010, 19:06
با تشکر از همه‌ی شما به خاطر راهنمایی‌هاتون .از اون‌جایی که حساب کردم تا دو سال فیلم‌های زیاد dvd ای که دارم را تماشا خواهم کرد (و در نتیجه به دستگاه ساده‌ی dvd player احتیاج خواهم داشت)و با محاسبه‌های دیگر...
LA40B570 (سری 5 سامسونگ)گرفتم و با قیمت 900,000 تومن.بعد از چند وقت شما رو در جریان تجربه‌ام می‌گذارم.
مرسی!

مبارك باشه مهيار خان شيريني يادتون نره ها :46:
مدل خوبيه تصوير قابل قبولي داره من از نزديك زياد تصويرشو ديدم به نظرم با اين اينچ وقيمت يكي از گزينه هاي خيلي خوب ميتونه باشه

711711
30-12-2013, 18:38
دوستان تنظیمات مخفی ال سی دی 40b570 سامسونگ تغییر دادم کسی میتونه اصلشو بهم بگه برگردونم به اصلش
ممنون

711711
30-12-2013, 18:41
دوستان مدلو تغییر دادم دیگه کدلش نیست که انتخاب کنم

matinpour
30-12-2013, 21:44
دوستان تنظیمات مخفی ال سی دی 40b570 سامسونگ تغییر دادم کسی میتونه اصلشو بهم بگه برگردونم به اصلش
ممنون

دوست عزیز
همیشه قبل از هر کاری باید مشورت و تحقیق کنید و یا از منوها در اول کار عکس و یا یادداشت بردارید تا اگر به مشگلی برخردید بتوانید دوباره آن را به حالت اول بر گردانید این را تست کنید 40A6AF0C