مشاهده نسخه کامل
: كمك در ادامه تحصيل
pakbakhteh
22-06-2010, 10:28
با سلام و خسته نباشيد.
بصورت پيغام خصوصي چند نفر از دوستان رو زحمت دادم در خصوص انتخاب رشته براي ادامه تحصيلم.
قبل از هر چيز از شما بخاطر وقتي كه براي خواندن اين تاپيك و نهايتاٌ ارائه نظراتتون مي گذاريد كمال تشكر را دارم .
كارداني كامپوتر (نرم افزار) دارم علاقه زيادي به رشته عمران دارم مي خوام هر طور شده در اين رشته ادامه تحصيل بدم اما خيلي از مسائل برام گنگه از جمله :
1- امكان ادامه تحصيل به اين صورت برايم امكان پذير هست يا خير ؟ ( كارداني و كارشناسي دو رشته متفاوت ) منظورم اينه كه با داشتن كارداني نرم افزار در كدام دانشگاه ها ميتونم بصورت ناپيوسته كارشناسي عمران بخونم.
2- با توجه به اينكه كتابهاي مقطع كارداني رشته عمران رو ندارم و منابع آزمون براي كارشناسي هم قطعا از همين كتابها هستش خواستم لطف كنيد بهم بگيد چه كتابهايي رو با تاليف چه كساني بايد تهيه كنم كه خودم رو براي آزمون آماده كنم.
3- منابع آزمون رو لطفا اگر داريد بهم بديد.
4- به نظر شما تصميمي كه براي ادامه تحصيل در عمران گرفتم تا چه حد مي تونه معقول و سنجيده باشه .
5- هر مطلبي كه در اين زمينه لازم ميدونيد بهم بگيد.
در ضمن چون شاغل هستم عجله اي ندارم كه امسال در آزمون شركت كنم هدف من اينه كه اساسي درس ها رو بخونم كه بتونم به اميد خدا سال آينده كارشناسي عمران قبول بشم .
farshidshd
22-06-2010, 12:47
با سلام و خسته نباشيد.
بصورت پيغام خصوصي چند نفر از دوستان رو زحمت دادم در خصوص انتخاب رشته براي ادامه تحصيلم.
قبل از هر چيز از شما بخاطر وقتي كه براي خواندن اين تاپيك و نهايتاٌ ارائه نظراتتون مي گذاريد كمال تشكر را دارم .
كارداني كامپوتر (نرم افزار) دارم علاقه زيادي به رشته عمران دارم مي خوام هر طور شده در اين رشته ادامه تحصيل بدم اما خيلي از مسائل برام گنگه از جمله :
1- امكان ادامه تحصيل به اين صورت برايم امكان پذير هست يا خير ؟ ( كارداني و كارشناسي دو رشته متفاوت ) منظورم اينه كه با داشتن كارداني نرم افزار در كدام دانشگاه ها ميتونم بصورت ناپيوسته كارشناسي عمران بخونم.
2- با توجه به اينكه كتابهاي مقطع كارداني رشته عمران رو ندارم و منابع آزمون براي كارشناسي هم قطعا از همين كتابها هستش خواستم لطف كنيد بهم بگيد چه كتابهايي رو با تاليف چه كساني بايد تهيه كنم كه خودم رو براي آزمون آماده كنم.
3- منابع آزمون رو لطفا اگر داريد بهم بديد.
4- به نظر شما تصميمي كه براي ادامه تحصيل در عمران گرفتم تا چه حد مي تونه معقول و سنجيده باشه .
5- هر مطلبي كه در اين زمينه لازم ميدونيد بهم بگيد.
در ضمن چون شاغل هستم عجله اي ندارم كه امسال در آزمون شركت كنم هدف من اينه كه اساسي درس ها رو بخونم كه بتونم به اميد خدا سال آينده كارشناسي عمران قبول بشم .
فکر میکنم جوابی که بهتون دادم کامل بود. ... و راه دیگه ای هم نیست
pakbakhteh
23-06-2010, 07:01
فکر میکنم جوابی که بهتون دادم کامل بود. ... و راه دیگه ای هم نیست
ممنونم فرشيد جان ،جداٌ عرض مي كنم از نظرات سازنده شما استفاده بردم فقط با اجازت خواستم نظر ساير دوستان هم كه اطلاعاتي در اين زمينه دارند جويا بشم و اينكه بيشتر بحث من سر اين موضوع هست تغيير رشته بدم يا خير ؟ از نظر بازار كار آينده عرض مي كنم .. چون ميدونيد كه بازار كار كامپيوتر واقعا اشباع شده يا بايد حقيقتاٌ تبحر زيادي در زمينه برنامه نويسي اونم حداقل تو دو زبان داشته باشي يا اينكه فقط مدرك مهندسي كامپيوتر رو يدك بكشي !! و در بازار كار هم نمي توني حرفي براي گفتن داشته باشي .
روي هم رفته هدفم از زدين اين تاپيك اينه كه با راهنمايي همه دوستان بتونم يه تصميم صحيح براي آينده تحصيليم بگيرم با كمترين اشتباه.
بازم تشكر كه وقت مي زاريد و نظراتتون رو ارائه ميدين:11:
farshidshd
23-06-2010, 09:52
بازار کامپیوتر اشباع نشده.
من خودم کل شهرمون رو گشتم با تمام شرکت های برنامه نویسی صحبت کردم...
واقعا چیز خاصی بلد نیستن ... فقط دارن پول در میارن...
جندتا سوال پرسیدم از مهندسین کل کشور ( حداقل معروفهاش) هیچکدوم نمیدونستن
به این نتیجه رسیدم که ماها که تو دانشگاه داریم درس میخونیم تو این رشته واقعا 80 درصد اطلاعاتمون بیشتر از اونایی هست که دارن کار میکنن و به قول خودشون برنامه مینویسن
فقط کافیه یه ذره تو محیط دانشگاه فعال باشی و هرچی میگن یاد بگیری...
نمیخواد کار اضافه بکنی
حتی یکی از این مهندسین بعد از پرسش من به من گفت ( (( رغیب ما نشی ))) !!!
خودت حساب کن...
.
pakbakhteh
24-06-2010, 11:31
بي نهااااااااايت ممنونم فرشيد جان از اطلاعات خوبي كه در اختيار من قرار دادي @};-
لطفا بقيه بچه ها هم كه در زمينه كامپيوتر و عمران تخصص دارند نظراتشونو بفرمايند كه بتونم تصميمم رو بگيرم
(راستي كامپيوترم بد رشته اي نيست . لوول )
pakbakhteh
30-06-2010, 06:43
ممكنه خواهش كنم بچه هايي كه در زمينه عمران هم تخصص دارند نظراتشونو بيان كنند؟
Makan_noor
30-06-2010, 07:52
سلام
فکر می کنید بازار عمران هم به حد اشباع نرسیده؟اتفاقا به نظر من وضعیت عمران بدتره.من خودم ورودی 84 دانشگاه تهران هستم.یادمه میگفتن از سال 83 نرخ تعداد ورودی های این رشته نجومی میره بالا و از 70 نفر به 95 نفر میرسه و تو دوره ما به 105 نفر.حالا حساب کنید دانشگاه های دیگه چه خبره.با این وضعیت مدرک لیسانس عمران به نظر من دیگه ارزش قبلی خودش رو نداره.البته ارشد هم داره خراب میشه.امسال که دارم میرم ارشد میگن ظرفیت ها 10 درصد زیاد شده و پارسال هم میگفتن تو رشته ما 10 درصد اضافه شده بود.به علاوه این همه مهندس عمران بیکار تو جامعه ریخته.در کل از نظر هر کی رشته ی خودش در حد اشباعه و شما هم نسبت به بهتر بودن وضعیت عمران به کامپیوتر زیاد مطمئن نباشید.از نظر من تو هر رشته ای که درس میخونید سعی کنید به سطوح بالاتر برسید.به لیسانس اکتفا نکنید!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.