PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست - نیاز به دانلود چند کتاب بسیار قدیمی!

senaps
22-06-2010, 00:03
سلام
یکی از دوستانم،یه کتاب مربوط به سال 1311 داشت که توی 10 جلد 500 صفحه ای،کل تاریخ باستان ایران رو شرح داده بود! خیلی باحال بود و من ازش خوشم اومد! کل سهم من از اون کتاب عکسی است که از صفحه ی اول اون برداشتم.....
چند سال پیش یادمه یه بابایی این جور کتاب ها رو میداد دونه ای 100 تومن!!!یه کارتن کتاب ازش خریدم ولی اونموقع شاید باید اعتراف کنم که فرهنگ نگداری درست از کتاب های به اون سن و سال رو نداشتم!!!!

درخواست الان من اینه که لطفا جایی معرفی کنین که بتونم توش کتاب هایی که قدیم چاپ شدن رو پیدا کنم و دانلودشون کنم.....
اصلا کجا میتونم کتاب دانلود کنم؟ یه مرجع بزرگ که بیشترین تعداد کتاب ها رو با مناسب ترین کیفیت داشته باشه!

Macushla
22-06-2010, 00:59
اينطوري كه نميشه ، من كتاب زياد دارم ، شما بگو چي ميخواي( اسمشو بگو ) تا اگه بود آپ كنم ( اكثرا تاريخي + 30 يا 30 + ادبي )

الان تو نت بگردي 1000 تا از اين كتابا كه شما گفتي پيدا ميشه ، نميدونم چي ميخواي :13:

senaps
22-06-2010, 12:26
دوست من،کتابایی که من میخوام،یه چیزی در حدود 10 جلد بودن به اسم تاریخ باستان ایران یا یه همچین چیزی!!!!
10 جلد داشت و اخرین چاپش برای سال 40 بودش!!! من جلدئ دومش رو دیدم که درباره ی کوروش کبیر بودش....
نویسنده و انتشارات رو یادم نمیاد متاسفانه!
کتاب در حد جیبی بودش تقریبا و چیزی حدود 520 یا شاید هم بیشتر! صفحه داشت.....

(اگه سایتی هم بلد باشین که معرفی کنین که دیگه بهتر! اگر هم این کتاب رو خودتون داشتین و تونستین اپ کنین که بازم عالیه!

Haj_Amoo
09-07-2010, 20:56
من دو تا كتاب تاريخ ايران باستان ديدم: يكي كتابي است كه حسن پيرنيا نوشته و اون يكي هم نوشته اردشير خداداديان.

كه البته كتاب پيرنيا مشهور تر و فكر كنم قديمي تر باشه!!

لينك دانلود(متاسفانه بايد براي دانلودش توي سايته عضو شد!!):

جلد 1:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جلد 2:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید