مشاهده نسخه کامل
: چگونه افتر باز حرفه ای شویم ؟
taranom261
21-06-2010, 01:24
سلام دوستان !
من شاید اغراق نباشه 9 سالی هست افتر کار می کنم و اون هم حرفه ای چند تا از کارام هم از تلویزیون ایران و دوبی پخش شده فقط براتون بگم کسی که که دوست داره تو این زمینه حرفه ای شه باید چندین مطلب رو مد نظر داشته باشه .
1- اول اینکه خود برنامه رو خوب بلد باشه
2- فتو شاپ رو هم هینطور
3 -ادوبی پریمیر رو هم باید خوب بدونه ( البته اگه با پریمیر کار میکنه میتونه بجاش sony Vegas Movie Studio یا یه برنامه دیگه باشه )
4- آشنائی کامل با اصطلاحات برنامه های 3d داشته باشه و یکی از اون برنامه ها رو بلد باشه مثل 3d max
یا DAZ Studio 3 .
5- اگه بخواید برا فیلم های سینمائی جلوه های ویژه بسازید باید برنامه Houdini رو هم کامل بلد باشید چون افتر با این برنامه تمام جلوه های نوری فیلم " هری پاتر " رو ساختن . حتی فیلم ماتریکس اگه یادتون باشه
6 - یک سری کامل از پلاگین ها و پروژه های آماده افتر رو هم باید داشته باشید
خوب حالا از کجا شروع کنیم ؟
akp_german
21-06-2010, 04:26
خيلي عالي شد . واقعآ نياز به يه افتر كار پير داشتيم . :6:
اول ميخوام خوش آمد گويي كنم از طرف خودم و چندا از دوستان افتر باز( كه البته زياد نيستن) به اين سايت .:11:
دوم اينكه اگر چند تا از اون كاراي زيباي خودتو كه تعريف كردي بزاري ، خيلي خوشحال ميشيم ببينيم .:26:
سوم وقتي كاراي زيبا تو ميزاري يكم هم توضيح بده تا بيشتر حساب كار دستمون بياد ... :46:
علي طهماسبي
21-06-2010, 09:32
يا علي گفتيم و عشق .... چي شد منتظريم
ehsan_nekooee
21-06-2010, 13:47
شما جلوه های ویژه هم کار می کنی؟
با برنامه Windoows Movie Maker چه افکتهایی رو میشه از افتر افکت وارد کرد؟
سلام دوستان !
من شاید اغراق نباشه 9 سالی هست افتر کار می کنم و اون هم حرفه ای چند تا از کارام هم از تلویزیون ایران و دوبی پخش شده فقط براتون بگم کسی که که دوست داره تو این زمینه حرفه ای شه باید چندین مطلب رو مد نظر داشته باشه .
2- فتو شاپ رو هم هینطور
3 -ادوبی پریمیر رو هم باید خوب بدونه ( البته اگه با پریمیر کار میکنه میتونه بجاش sony Vegas Movie Studio یا یه برنامه دیگه باشه )
4- آشنائی کامل با اصطلاحات برنامه های 3d داشته باشه و یکی از اون برنامه ها رو بلد باشه مثل 3d max
یا DAZ Studio 3 .
5- اگه بخواید برا فیلم های سینمائی جلوه های ویژه بسازید باید برنامه Houdini رو هم کامل بلد باشید چون افتر با این برنامه تمام جلوه های نوری فیلم " هری پاتر " رو ساختن . حتی فیلم ماتریکس اگه یادتون باشه
اینطور که مشخصه شما استاد بزرگی هستین من هم ورودتون به این فروم رو خوش آمد میگم:11:
ممنون میشم اگه به اون تاپیکی که در مورد کسب درآمد نوشتم جواب بدین.
taranom261
21-06-2010, 23:55
بازار خوبی داره البته نه توی ایران .
کسی به 25 ثانیه تو کشورمون نمیاد 30000 دلار پول بده تو کشور های حاشیه خلیج ولی میدن
تو ایران دو سه تا بشیتر شرکت نیستن که حرفه ای کار میکنن هنوز تو فیلم های سینمائی ایرانی من ندیدم جلوه های ویژه ای که با افتر درست کرده باشند اگه کسی بتونه کامل و حرفه ای بلد باشه با تاسیس شرکت به فیلم سازان ایران خدمات جلوه های ویژه ارائه بده نا گفته نمونه که افتر فقط برا ساختن آگهی های تبلیغاتی برا شبکه های تلویزیونی نیست . بله اگه کسی بتونه همچین کاری بزنه در کنار تبلیغات تلویزیونی می تونه به شرکت های ساخت فیلم در ایران هم خدمات بده مثلا به سیما فیلم که تشنه افتر کاره ولی حقوق ثابت میده حدود 700 تا ماهی ول نمونه کار به دیگر شرکت ها ببرید در صدی کار میکنن
می تونید تماس بگیرد شرکت فیلم سازی " راسخ فیلم * فدک فیلم * ایرانیان فیلم خلیج فارس و و هز همه مهم تر " شرکت صبا
که اکیپ انیمشن سازی داره .
حالا چطوری مشتری پیدا کنیم ؟ چند نمونه با کیفیت HD از نمونه کار های خودتان که محصولات ایرانی باشه رو درست کنید و مثلا ببرید شرکت سایپا یا یه شرکت دیگه . ( سعی کنید قبل از رفتن یه آشنا تو همون شرکت پیدا کنید که شما رو معرفی کنند )
اگه از کارشون خوششون بیاید دیگه نون تو روغنه یادآور بشم که حتما باید شرکت ثبت کتید تا شرکتی مثل سایپا به شما کار بده و تمام تجهیزات و گروه فیلمبرداری رو هم داسته یاشید
این واسه کسی که در اندیشه تاسیس شرکت خدمات جلوه های ویژه و کار تیزر تبلیغاتی هستش و میخواد ارباب خودش بشه صدق میکنه
ولی کسی بخواد کارمند باشه یا واسه کس دیگه افکت بزنه و صبح تا غروب کار کنه انتظاره ماهی بیشتر از 700 یا 800 تومن رو نداشته باشه .
کار هست ولی اگه سعی کنی برا خودت کار کنی .
و اگه هم فول بلد باشی آخرین ورژن برنامه رو میتونی تو کشور قطر استخدام شبکه تلویزیونی بشی ماهی هم به پول ایران 4 تا 5 میلیون حقوق داره با اقامت دائم . تست میگیرن البته
از ما گذشته چون دیگه لب گوریم بریم اقامت بگیریم .
در ضمن در مورد گذاشتن نمونه کار ما چون قرار داد داریم نموتونیم فایل های پروژه رو تو سایت قرار بدیم ولی مشابه اش رو چشم
حتما فرصت کنم باشه
شما جلوه های ویژه هم کار می کنی؟
البته عزیزم افتر افکت کار اصلیش جلوه های ویژه است مثل منفجر کردن ماشین آتش مصنوعی نور های جادوئی و خیلی چیز های دیگه
خیلی برنامه راحتیه
ehsan_nekooee
22-06-2010, 02:08
هنوز تو فیلم های سینمائی ایرانی من ندیدم جلوه های ویژه ای که با افتر درست کرده باشند اگه کسی بتونه کامل و حرفه ای بلد باشه با تاسیس شرکت به فیلم سازان ایران خدمات جلوه های ویژه ارائه بده
به نظر شما توجیه داره از لحاظ اقتصادی که تو بازار سینمائی ایران وارد عرصه جلوه های ویژه شد؟
حالا افتر، مکس یا هر محیط دیگه ای .
بازار خوبی داره البته نه توی ایران .
کسی به 25 ثانیه تو کشورمون نمیاد 30000 دلار پول بده تو کشور های حاشیه خلیج ولی میدن
...
URL]
به نظر من که بازار کار توی ایران خیلی جالب نیست. خیلی رقابتی هست اگه موردی هم پیش بیاد سالی یکبار بیشتر نیست.
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
شما به عنوان شغل اول افتر کار میکنی؟
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
افترافکت وقت زیادی میگیره به نظر شما میشه به عنوان تفریح کسب درآمد کرد؟ چند سال طول میکشه حرفه ای بشیم؟ اصلا میشه حرفه ای شد یا اینکه به خلاقیت مربوطه؟
خیلی ممنونم
سلام tarnom جان خوب هستی؟اقا من خیلی زیاد علاقه به این کارها دارم و...میخوام شروع کنم....میخواستم بدونم سنم زیاد نیست؟یعنی دیر نیست برای شروع این کار؟تقریبا 18 سالمه....بعد بگید از کجا شروع کنم؟؟این 4 تا بسته اموزشی که سایت گذاشته خوبه بگیرم شروع کنم؟؟همزمان 3dmax رو دارم شروع میکنم...اون رو تا حدی جلو رفتم...خواهشا کمک کنید ..بعد شما به عنوان شغل اول افتر کار میکنی"؟؟یعنی اگه ما هم حرفه ای بشیم میتونیم به عنوان شغل اول کار کنیم؟؟در ضمن من خودم شرایط رو دارم در اینده به کشورهای حاشیه خلیج فارس برم...
سلام به همه بچه ها و دوست تازه واردمون...
خوشحالیم که شما رو در بینمون داریم ولی به نظر من اینجوری که شما معرفی کردی یکم برای شروع کننده ها ترسناک شد.
چون ببین مثلا خود من اول با پریمیر یه آشنایی خیلی کم داشتم که هر کسی میتونه تو 10 دقیقه به دست بیاره تو درس های هنرستان هم بود ، بعد از افتر شروع کردم حدود 8 ماه کار کردم و سعی کردم بست بدم ، فتوشاپ هم کار میکردم که به کارم کمک کنه بعد کم کم کم شروع کردم کار با Cinema4D . به نظر من اگه دوستان تو طول یک یا دو سال بتونن به افترشون برسن و کمی هم به نرم افزارهای 3D بعد هم سراغ مطالب دیگه بهتر باشه تا هم زمان همه چی رو شروع کنن و از هیچکدوم هیچی نفهمن و خسته بشن...
آرمین جان شما هم نه هنوز دیر نیست:دی اصلا دیر نیست.. بعضی ها هستن که از 28 - 27 شروع میکنن... بسته های سایت هم خیلی عالی هستن و تقریبا میشه گفت همه آموزش های افتر افکتز دنیا توش هست به نظر من شما برای شروع فعلا بسته 2 رو بگیر و برو جلو. شما الان که شروع کنی اگه وقت بذاری و علاقه داشته باشی ، حداکثر تو 2 سال آینده میتونی خیلی پیشرفت داشته باشی و یه کار خیلی خوب هم برای خودت دست و پا کنی...
موفق باشید:11:
سلام دوستان !
2- فتو شاپ رو هم هینطور
یا DAZ Studio 3 .
سلام taranom261 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
مواردی که گفتی به ترتیب :
1) اصلا
2)در سطح خوب
3)برای رفع نیازم عالی
4)من مایا را تا حد زیادی کار کردم و سر در می یارم(مایا به جای max)
به نظرت اگه از الان شروع کنم چقدر طول می کشه که AE رو تا حد زیادی یاد بگیرم
البته باید بگم می تونم در هفته 10 - 12 ساعتی کار کنم
می خوام با پشتکار یرم جلو
چقدر طول می کشه؟
سلام به همه بچه ها و دوست تازه واردمون...
خوشحالیم که شما رو در بینمون داریم ولی به نظر من اینجوری که شما معرفی کردی یکم برای شروع کننده ها ترسناک شد.
چون ببین مثلا خود من اول با پریمیر یه آشنایی خیلی کم داشتم که هر کسی میتونه تو 10 دقیقه به دست بیاره تو درس های هنرستان هم بود ، بعد از افتر شروع کردم حدود 8 ماه کار کردم و سعی کردم بست بدم ، فتوشاپ هم کار میکردم که به کارم کمک کنه بعد کم کم کم شروع کردم کار با Cinema4D . به نظر من اگه دوستان تو طول یک یا دو سال بتونن به افترشون برسن و کمی هم به نرم افزارهای 3D بعد هم سراغ مطالب دیگه بهتر باشه تا هم زمان همه چی رو شروع کنن و از هیچکدوم هیچی نفهمن و خسته بشن...
آرمین جان شما هم نه هنوز دیر نیست:دی اصلا دیر نیست.. بعضی ها هستن که از 28 - 27 شروع میکنن... بسته های سایت هم خیلی عالی هستن و تقریبا میشه گفت همه آموزش های افتر افکتز دنیا توش هست به نظر من شما برای شروع فعلا بسته 2 رو بگیر و برو جلو. شما الان که شروع کنی اگه وقت بذاری و علاقه داشته باشی ، حداکثر تو 2 سال آینده میتونی خیلی پیشرفت داشته باشی و یه کار خیلی خوب هم برای خودت دست و پا کنی...
موفق باشید:11:
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین کار چطور میشه دست و پا کرد؟ به نظر شما فتوشاپ بهتر جواب نمیده توی بازار کار؟
mojitak08
25-06-2010, 19:38
دوست عزیز میشه در مورد هودینی بیشتر توضیح بدید.البته به سایتش رفتم ولی من که تا به حال اسمشو حتی نشنیده بودم ، اما علاقه مندم بیشتر یاد بگیرم . سایتهایی که میشه آموزشی از این نرم افزار را فرا گرفت را لطفا ارائه دهید.
ehsan_nekooee
25-06-2010, 20:09
دوست عزیز میشه در مورد هودینی بیشتر توضیح بدید.البته به سایتش رفتم ولی من که تا به حال اسمشو حتی نشنیده بودم ، اما علاقه مندم بیشتر یاد بگیرم . سایتهایی که میشه آموزشی از این نرم افزار را فرا گرفت را لطفا ارائه دهید.
هودینی نرم افزار طراحی سه بعدیه. چیزی شبیه مایا، مکس و ...
می تونید در انجمن زیر جواب سوالتون رو پیدا کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
taranom261
26-06-2010, 01:16
سلام دوستان من از این همه شور و شوق شما خوشم میاد فقط بگم کسی تو این کار موفق میشه که ذوق داشته باشه و یه کم هم هنر والا به خدا چیزی نداره در ضمن یه خبر خوش هم بدم بهتون که دیروز از مالزی یه بسته پستی دریافت کردم و کلی منو خونوادم خوشحال شدیم فکر نکنم حدس بزنید که چی بود ؟.
برگه Adobe Authorized Training Center AATC و Adobe certified after effect cs4 من که در 18 نوامبر 2009 تو مالزی امتحان داده بودم رو تازه برام فرستادن اولی مجوز رسمی ادبی برا دایر کردن آموزشگاه که مدرک قانونی ادبی رو میده و دومی هم که مدرک خود افتره . و من هم بخاطر این مسئله تصمیم گرفتم یکی از همون کتاب ها رو که ازش آزمون گرفتند رو به فارسی بازنویس کنم قول میدم یک ماه دیگه آمادش کنم می خوام یه کتاب جامع به همراه تمام ترفند ها و راهنمای استفاده از پلاگین ها رو به همراه کتاب در اختیار عموم قرار بدم قصد دارم بیش از 1000 تا پروژه افتر رو هم همراه کتاب بدم بیرون یعنی اگه کسی هم هیچی از افتر ندونه قول میدم 2 ماهه با استفاده از این کتاب بشه غوله افتر .
امیوارم خدا کمک کنه و این کتاب رو هرچه زودتر تموم کنم
در ضمن من کارمند یکی از شرکت های فیلم سازی هستم و تنها باافتر کار نمی کنم خیلی برنامه های دیگه ای هست که کار ما رو راه میندازن
taranom261
26-06-2010, 02:47
داداش شرمنده قصد ترسوندن کسی رو نداشتم ببین آگه میگم پایش فتوشاپه یه مثال می زنم
ما چند سال پبش برای کاشی میبد یه تیزر 15 ثانیه ای ساختیم از تلویزیون هم پخش شد
برا طراحی لوگش از کرول درایو و فتوشاپ استفاده کردیم
بعد تو 3d max انو سه بعدی کردیم
مربع های لوگو رو با افتر روی نقاله جا دادیم و با افکت نورانی به حرکت در آوردیم
با مایا حرارت کوره سرامیک پزی رو شعله دادیم البته اون موقع Houdini نبود و الا من اصلا از مایا خوشم نمیاد چون خیلی برنامه چرتیه با اون همه شلوغیش
با FL Studio چندتا آهنگ ساختیم براش که مدیر شرکت یکشون انتخاب کرد
بعد همه اونا رو تو پریمیر با یه پروژه خروجی dv دادیم
می دونید چقدر زمان برد ؟
از روز اول فیلم برداری تا تحویل 15 ثانیه فیلم به واحد بازرگانی صدا و سیما 20 روز سه نفر هر روز کار کردیم .
اگه اون زمان افتر cs4 بود و قابلیت کد نویسی داشتیم و برنامه Houdini هم نوشته شده بود شاید 5 روزه کار تموم می شد
خب مسیری که منجر به خلق یه اثر زیبا میشه خیلی طولانیه و باید شما نحوه ارتباط بین برنامه ها رو خوب بدونی که تو این مسیر افت کیفیت نداشته باشی آشنائی کامل از تجهیزات فیلم برداری و ادیت داشته یاشی مثل کپچر کردن و بگراند سبز و خیلی چیز های دیگه
و این مستلزمه کار کردن تو یه شرکت فیلم سازی ودر ضمن کسی که می خواد این پروژه رو ادیت کنه باید نقاشی رو کاغذ رو هم کمی بلد باشه چون باید اول طرحشو بکشه بعد اون طرحو پیاده کنن .
راستی یه چیزی هم در باره cs5 بگم یه برنامه جدید تو پگیچ گذاشتن به اسن خرگوش سفید که خیلی تو این کار کمک می کنه
و افتر cs5 رو هم کد نویسی رو زیاد کردن که بهتره برا کپی افکت ها رو لایه های دیگه
Houdini برنامه ائی که تواون می تونی توی فیلم سیا لشگر درست کنی 100 تا سرباز رو میشه 100/0000 تا یا هرچقدر که کادر تصویر جا داره سرباز درست کنی
تمام اون افکت های گرد و خاک رعد و برق طوفان و آتیش و هر چیز طبیعی رو که می خوای می تونی درست کنی از مایا هم خیلی خیلی آسونه ولی یه اشکال داره اون هم که تنها رو شبکه نصب میشه و روی یه کلاینت نمیتونه کار کنه ؟
می تونید از برنامه های که جهت آموزش network استفاده میشه و شبکه مجازی درست می کنه استفاده کنید
من آلان ورژن 10 رو استفاده می کنم یه چیزه خوب هم داره اینکه وقتی که برنامه رو اجرا می کنی دائم صفحه help برنامه باز ه و قدم به قدم بهت حال میده البته این برنامه هم کد نویسی داره
این هم تصویر از برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M Like Mother
27-06-2010, 03:10
سلام دوستان من از این همه شور و شوق شما خوشم میاد فقط بگم کسی تو این کار موفق میشه که ذوق داشته باشه و یه کم هم هنر والا به خدا چیزی نداره در ضمن یه خبر خوش هم بدم بهتون که دیروز از مالزی یه بسته پستی دریافت کردم و کلی منو خونوادم خوشحال شدیم فکر نکنم حدس بزنید که چی بود ؟.
برگه Adobe Authorized Training Center AATC و Adobe certified after effect cs4 من که در 18 نوامبر 2009 تو مالزی امتحان داده بودم رو تازه برام فرستادن اولی مجوز رسمی ادبی برا دایر کردن آموزشگاه که مدرک قانونی ادبی رو میده و دومی هم که مدرک خود افتره . و من هم بخاطر این مسئله تصمیم گرفتم یکی از همون کتاب ها رو که ازش آزمون گرفتند رو به فارسی بازنویس کنم قول میدم یک ماه دیگه آمادش کنم می خوام یه کتاب جامع به همراه تمام ترفند ها و راهنمای استفاده از پلاگین ها رو به همراه کتاب در اختیار عموم قرار بدم قصد دارم بیش از 1000 تا پروژه افتر رو هم همراه کتاب بدم بیرون یعنی اگه کسی هم هیچی از افتر ندونه قول میدم 2 ماهه با استفاده از این کتاب بشه غوله افتر .
امیوارم خدا کمک کنه و این کتاب رو هرچه زودتر تموم کنم
در ضمن من کارمند یکی از شرکت های فیلم سازی هستم و تنها باافتر کار نمی کنم خیلی برنامه های دیگه ای هست که کار ما رو راه میندازن
کارمند کدوم شرکت هستی؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین کار چطور میشه دست و پا کرد؟ به نظر شما فتوشاپ بهتر جواب نمیده توی بازار کار؟
سلام دوست عزیز...
شما کارت رو به صورت حرفه ای یاد میگیری ، بعد میتونی برای خودت نمونه کار و رزومه ویدئویی بسازی که حتی کسی که مغازه میوه فروشی داره دلش بخواد یکی براش درست کنی...
میتونی رزومت رو تو اینترنت بذاری ، رو DVD رایت کنی و به ملت بدی که اونم قانون های خودش رو داره که مثلا طولانی یا حوصله سر بر نباشه...
میتونی به دوستا و آشنا هات بسپاری اگه نیازی داشتن بهت بگن ، میتونی به کانون های تبلیغاتی بری و میتونی وب سایت درست کنی و ...
اگه انگلیسیت خوب هست یه ویدئو تو سایت Greyscalegorilla.com هست که اسمش How To Be Creative and Get Paind هست و دقیقا همین چیز ها رو یاد میده و میگه چه کاری بکنی و چه کاری نکنی...
راجع به فتوشاپ هم این یه نظریه غلط هست که فتوشاپ آسون تر از افتر هست یا کار راحت تر گیر میاد و اینا...
ببین شما اول که باید ببینی نسبت به چه کاری علاقه و اطلاعات داری ، مثل اینکه یه فردی بخواد معمار بشه ولی بگه به نظرتون طلافروشی بهتر نیست؟؟؟ بعد هم این سطحی که ما میگیم تو 2 سال افتر رو یاد بگیرید و ببرید جلو نمیخوام بگم بالا ولی متوسط به بالای جلوه های ویژه هست. ولی اون سطحی رو که شما منظورت هست در حد پوستر زدن برای این و اون و آگهی ختم و این چیزا 1 % فتوشاپ هم نیست. در هر صورت هر رشته ای رو که دوست داری انتخاب کن...
راجع به ترنم جان هم بله ، من که نگفتم فقط با افتر یا سینما میشه دنیا رو فتح کرد من خودم حتی با این موافق نیستم که یه نفر همه کاره باشه ولی الان تو این شرایط هرچی برنامه و ترفند بیشتر بلد باشی دستت و ذهنت باز تره... گفتم باید اشاره کرد که آدم باید این ها رو تو طول زمان و با وقت گذاشتن بدست بیاره نه که هم زمان آموزش مکس و هودینی و افتر وفتوشاپ و پریمیر و ببینه چون استیون اسپیلبرگ هم که باشه خسته میشه و میگه بیخیالش... راجع به Certificate تون هم بهتون تبریک میگم . اون کتابی رو که گفتید برای امتحان خوندید رو میشه اسمش رو بگید یا ورژن اصلیش رو اینجا بزارید؟؟؟
ممنون:40: موفق باشید:11:
سلام دوست عزیز...
شما کارت رو به صورت حرفه ای یاد میگیری ، بعد میتونی برای خودت نمونه کار و رزومه ویدئویی بسازی که حتی کسی که مغازه میوه فروشی داره دلش بخواد یکی براش درست کنی...
میتونی رزومت رو تو اینترنت بذاری ، رو DVD رایت کنی و به ملت بدی که اونم قانون های خودش رو داره که مثلا طولانی یا حوصله سر بر نباشه...
میتونی به دوستا و آشنا هات بسپاری اگه نیازی داشتن بهت بگن ، میتونی به کانون های تبلیغاتی بری و میتونی وب سایت درست کنی و ...
اگه انگلیسیت خوب هست یه ویدئو تو سایت Greyscalegorilla.com هست که اسمش How To Be Creative and Get Paind هست و دقیقا همین چیز ها رو یاد میده و میگه چه کاری بکنی و چه کاری نکنی...
راجع به فتوشاپ هم این یه نظریه غلط هست که فتوشاپ آسون تر از افتر هست یا کار راحت تر گیر میاد و اینا...
ممنون:40: موفق باشید:11:
دوست عزیز منظورم رو تا حدودی متوجه شدین اینکه با 1 درصد فتوشاپ هم میشه یه کاری درست کرد. ولی من بیشتر منظورم اون بخشیه که بنرهای تبلیغی میسازن و و عکاسیها. ولی فتوشاپ دیگه الان همه فنونش معلومه دیگه با این همه مجموعه اموزشی که دیگه چیز مخفی باقی نمونده؟!
افتر خیلی سنگینتره واقعا سختتره! من چند روزی فتوشاپ کار کردم الان خیلی راحت این فیلهای رازهای فتوشاپ رو که میبینم متوجه میشم و میتونم خودم بدون کمک دوباره مشابه همون کار ها رو انجام بدم. واقعا تفاوت زیادی من میبینم بین سطح افتر افکت و فتوشاپ همون طوری که بین 3D و افتر تفاوت زیادی هست.
من بعضی فیلمهای اندور کرامر رو واقعا کلی وقت گذاشتم تا مثلش رو انجام بدم.
ببینید خود به خود وقتی که پروژه افتر وقت بیشتری از شما میگیره تا فتوشاپ خب اسونتره دیگه:31:
من هم به افترافکت علاقه مندم هم فتوشاپ ولی نکته مهمتر اینه که فتوشاپ کابردی تره شما میتونی عکسهای خودت هم ادیت کنی و بیشتر پیشرفت کنی.
mojitak08
28-06-2010, 12:49
دوستان عزیز من هودینی را نصب کردم و زمانی که اجرا میکنی ابتدا این تصویر میاد ؟
سپس که OK میکنی برنامه باز میشود و این آدرس را هم باز میکند .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.