مشاهده نسخه کامل
: در خواست یک کد Api برای فرم
سلام :
من باری اینکه فرمم قالبش مثلا : گوشه هاش هلال بشه یک کد میخوام ممنون میشم اگه کسی
کدش رو بذاره ...
با تشکر (Bvk)
سلام :
من باری اینکه فرمم قالبش مثلا : گوشه هاش هلال بشه یک کد میخوام ممنون میشم اگه کسی
کدش رو بذاره ...
با تشکر (Bvk)
باری منظورت برای بود دیگه ، ها؟ :31:
فرمم گوشه هاش هلال بشه!کامل منظورت رو نفهمیدم ولی ببین این دو تا API کارت رو راه میندازه!؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت برای بود دیگه ، ها؟ :31:
کامل منظورت رو نفهمیدم ولی ببین این دو تا API کارت رو راه میندازه!؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:21:
از این که میبینم دوستان در ادبیات زبان فارسی بسیار دقت خاصی دارند ممنون ولی دوست عزیز این تابع ها را خودم می دونستم و دارم و کار کردم در ضمن اگه هر وقت برای کسی این تابع ها رو گذاشتی کد اصلی که باید در لود فرم بنویسی یادت نره
با تشکر (Bvk)
:21:
از این که میبینم دوستان در ادبیات زبان فارسی بسیار دقت خاصی دارند ممنون ولی دوست عزیز این تابع ها را خودم می دونستم و دارم و کار کردم در ضمن اگه هر وقت برای کسی این تابع ها رو گذاشتی کد اصلی که باید در لود فرم بنویسی یادت نره
با تشکر (Bvk)
اولاً ، کسی که نوشتن بلد نیست پس ... میاد اینجا پست میده! :31:
کلی غلط دیگه هم داشت که من نگرفتم!
دوماً ، من قصد توهین و کل کل و ... نداشتم! فقط یه تذکر ساده دادم ! سر شوخی!؟!
سوماً ، نوشتن بقیه کد ها هم به عهده خود کسی ه که مشکل داره! بعد از این که API رو گرفت ، باید بره خودش سرچ کنه از تو گوگل یا هرکجای دیگه... و چند تا مثال پیدا کنه و کار خودش رو راه بنداره! دیگه نمیشه هلو بپر تو گلو باشه که!
چهارماً ، همین قدر که برات وقت گذاشتم و اومدم پست دادم ، خودش کلی ه و باید ازم تشکر می کردی که نکردی! :31:
از دفعه دیگه هم بنویس زیر پست هات که چی رو داری و چی رو نداری تا بقیه رو علاف خودت نکنی که الکی پست بدن!؟! :27:
ادامه هم نده ! چون امکان داره جفتمون Ban بشیم! چیزی بود از با پست خصوصی بفرست!
:31:!?! Good Luck
اولاً ، کسی که نوشتن بلد نیست پس ... میاد اینجا پست میده! :31:
کلی غلط دیگه هم داشت که من نگرفتم!
دوماً ، من قصد توهین و کل کل و ... نداشتم! فقط یه تذکر ساده دادم ! سر شوخی!؟!
سوماً ، نوشتن بقیه کد ها هم به عهده خود کسی ه که مشکل داره! بعد از این که API رو گرفت ، باید بره خودش سرچ کنه از تو گوگل یا هرکجای دیگه... و چند تا مثال پیدا کنه و کار خودش رو راه بنداره! دیگه نمیشه هلو بپر تو گلو باشه که!
چهارماً ، همین قدر که برات وقت گذاشتم و اومدم پست دادم ، خودش کلی ه و باید ازم تشکر می کردی که نکردی! :31:
از دفعه دیگه هم بنویس زیر پست هات که چی رو داری و چی رو نداری تا بقیه رو علاف خودت نکنی که الکی پست بدن!؟! :27:
ادامه هم نده ! چون امکان داره جفتمون Ban بشیم! چیزی بود از با پست خصوصی بفرست!
:31:!?! Good Luck
ببین آقا جون دیگه داری توهین میکنی اولا شما که گفتی کلی غلط داری باز گو کن ببینم کوچولو دوما برو یه سری به پست های قبلی من بزن تا پست زدن برای کسی رو یادبگیری سوما هر کی جواب کسی رو می خواد بده باید درست و کامل جواب بده در ضمن منت هم نگذاره چهارم یکم دیگه کل کل کنی از سایت می ری بیرون انجام بده تا دودش تو چشم خودت بره امتحانش مجانیه !!!!
حیف که...![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این یه دونه همین جا جواب میدم چون خودت گفتی : «شما که گفتی کلی غلط داری باز گو کن ببینم کوچولو...» !
حوصله ی تصحیح کردن و نمره دادن ندارم ولی... یه نمونه خیلی ضایع ش رو برات بازگو می کنم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
از این که میبینم دوستان در ادبیات زبان فارسی بسیار دقت خاصی دارند ممنون ولی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه ش رو هم با پست خصوصی واست می فرستم! :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.