ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزایش سرعت در شاتل

sei_pm
19-06-2010, 22:27
به احتمال زیاد این روش هنوز کار کنه چون روی تورنت جواب نمیده من ازش استفاده نمی کنم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با شاتل حال کنید تا اگر چیز جدیدی پیدا کردم قرار بدم

sei_pm
22-06-2010, 14:52
تو بعضی موارد هم دیده شده استارت 5 لینک هم زمان می تونه تو بالا رفتن سرعت هم تاثیر داشته باشه این مورد هم می تونید تست کنید و تنظیمات IDM یا دانلودرتون رو روی 5 لینک همزمان بگذارید:

البته اینها درمان نیستند و مثل مسکن می مونند پس بهتره دنبال شرکتی باشید که با ثبات به مشتریانش سرویس بده.

sei_pm
22-06-2010, 15:38
دوستان یه مشکلی که من دارم
کانکشن بنده هنگام متصل شدن به نت بصورت رندم دو IP میگیره !
1 - IP : 217.219.xxx.xxx
2 - IP : 94.xxx.xxx.xxx

اولی IP مخابرات شهرمونه ولی دومی IP شرکت شاتل در تهران هست .

در ساعات رایگان شبانه ( 1-7 ) اگر کانکشن من IP : 217.219.xxx.xxx بگیره سرعتم داغونه و میاد روی 25 کیلو بایت
ولی اگر IP : 94.xxx.xxx.xxx سرعتم عادیه و روی همون 65~70 میچرخه !

حالا مشکل اینجاست من هر وقت IP : 94.xxx.xxx.xxx میگیرم ( بیشتر صبح ها ) اینترنتم رو قطع نمیکنم تا شب که بتونم از دانلود رایگان شبانه ام نهایت استفاده رو بکنم ... !
ولی این نامردا کاری کردن که سر ساعت 1 بامداد اتوماتیک کانکشن بنده DC میشه IP هم تغییر پیدا میکنه به همون IP : 217.219.xxx.xxx و سرعت داغون !
نمیدونم چیکار کنم از دست این کلاهبردارا که نمیخوان بذارن ما یه شب دانلود درست و حسابی داشته باشیم !

این مطلب رو هم یکی از دوستان گفت تو یزد اتفاق افتاده شاید تو شهرهای دیگه هم جواب بده که شما رو یک IP سوئیچ کنید و سرعتتون خوب بشه ولی این دیگه خیلی شانسیه.

cell_phone-banned
22-06-2010, 19:10
این روش افزایش تعداد لینک ها و کانکشن ها که ثابت شده ولی من درک درستی ازش ندارم .
البته همیشه هم کار ساز نیست .
به عنوان مثال شما در روز با یک در IDM و یک کانکشن ( یک قسمت ) شاید بتونید به حداکثر سرعت دست پیدا کنید .
ولی در شب من 20 تا لینک میزارم و هر لینک 16 کانکشن به عباری 320 کانکشن در ارتباط هستند . تا من به حداکثر سرعت برسم .
البته 20 تا زیاده 10 تا 15 تا لینک 16 تایی هم کافی هست , اما من محکم کاری کردم .
ولی با این حال باز هم بیشتر شب ها سرعت پایین هست , چرا ؟ چون شیر فلکه بسته شده , چرا ؟ چون روزا دانلود کنی و حجمت ته بکشه و بری شارژ کنی .
این داستان هم برای صبا و هم شاتل نوشته شده . شب خوش .به امید آزادی از انحصار .......

sei_pm
22-06-2010, 19:31
این روش افزایش تعداد لینک ها و کانکشن ها که ثابت شده ولی من درک درستی ازش ندارم .
البته همیشه هم کار ساز نیست .
به عنوان مثال شما در روز با یک در IDM و یک کانکشن ( یک قسمت ) شاید بتونید به حداکثر سرعت دست پیدا کنید .
ولی در شب من 20 تا لینک میزارم و هر لینک 16 کانکشن به عباری 320 کانکشن در ارتباط هستند . تا من به حداکثر سرعت برسم .
البته 20 تا زیاده 10 تا 15 تا لینک 16 تایی هم کافی هست , اما من محکم کاری کردم .
ولی با این حال باز هم بیشتر شب ها سرعت پایین هست , چرا ؟ چون شیر فلکه بسته شده , چرا ؟ چون روزا دانلود کنی و حجمت ته بکشه و بری شارژ کنی .
این داستان هم برای صبا و هم شاتل نوشته شده . شب خوش .به امید آزادی از انحصار .......

گفتم که اینها رو گذاشتم که فقط کسانی که به به و چه چه می کنند استفاده نکنند بلکه همه استفاده کنند ولی قبول کنید بعضی مواقع دیگه پهنای باندشون تا خرخره پر میشه که هیچ کاریش نمیشه کرد.

MILAD99
04-07-2010, 20:35
اقا من فایل هارو دان کردم ولی من کانکشن ندارم و همیشه مودم وصله
باید چیکار کنم؟؟

sei_pm
04-07-2010, 20:50
اقا من فایل هارو دان کردم ولی من کانکشن ندارم و همیشه مودم وصله
باید چیکار کنم؟؟

خوب همون اول آموزش ذکر شده باید مودم روی بریج تظیم شده باشه شما برو به تاپیک زیر و نوع و مدل مودمت رو بگو و تا بهت نحوه تنظیم کردن Bridge رو بگن:

saman100
09-07-2010, 14:46
سلام

این روش خیلی خوبه و جواب میده

و فقط یک مشکلی هست اینکه وقتی دیسی میشه دانلود های idm ارور میدن و باید به صورت دستی resume کردشون

میخواستم ببینم راهی نداره که IDm به صورت خودکار دانلود ها رو رسیوم کنه ؟ چون وقتی پای کامپیوتر نباشیم دانلود ها ارور میده و قطع میشه ..

sei_pm
19-07-2010, 08:37
سلام

این روش خیلی خوبه و جواب میده

و فقط یک مشکلی هست اینکه وقتی دیسی میشه دانلود های idm ارور میدن و باید به صورت دستی resume کردشون

میخواستم ببینم راهی نداره که IDm به صورت خودکار دانلود ها رو رسیوم کنه ؟ چون وقتی پای کامپیوتر نباشیم دانلود ها ارور میده و قطع میشه ..

شرمنده که دیر پاسخ دادم تو گیر و دار تعویض isp بودم همونطور که گفتم این روش اصولی نیست و بهترین کار تعویض isp یک مدت همین آب باریکه رو هم بسته بودند که از ساعت 2.30 به بعد جواب می داد در مورد مشکل شما باید بگم حتما باید لینک شما کاملا مستقیم باشه و روی مدیا فایر و غیره idm نمی تونه رزیوم کنه و شما باید دستی اینکار رو بکنید. از برنامه فلش گت استفاده کنید شاید جواب داد.
باز هم میگم بهترین روش برای بالا بردن سرعت پیدا کردن بهترین شرکت در شهر خودتون هست نه استفاده از این روشهای مسخره که طرف از پشت کوه اومده شانسی از این روش رو پیدا کرده و کلی ذوق مرگ شده و صداش رو درنمیاره تا بقیه استفاده نکنند و همش از شاشتل تعریف میکنه.

Xx Hossein xX
19-07-2010, 11:17
روزا که سرعت خوبه ، برای شب هم پست دوم توصیه میشه من مدهاست دارم اینطوری دانلود میکنم با سرعت خیلی خوب .:31:

من با 3 لینک هم زمان کار میکنم !

ask_bl
19-07-2010, 12:46
سلام
آموزشش رو برای سون هم میذاشتین خوب میشد!
یه سوال تفاوت چه قدر هست در بهترین حالت !
ممنون

Masoud-Susa
19-07-2010, 14:07
تو بعضی موارد هم دیده شده استارت 5 لینک هم زمان می تونه تو بالا رفتن سرعت هم تاثیر داشته باشه این مورد هم می تونید تست کنید و تنظیمات IDM یا دانلودرتون رو روی 5 لینک همزمان بگذارید:

البته اینها درمان نیستند و مثل مسکن می مونند پس بهتره دنبال شرکتی باشید که با ثبات به مشتریانش سرویس بده.
سلام عکس هایی که گذاشتید چیلتر هستند...اگه میشه جای دیگه آپلودشون کنید.
مثل اینجا:

متشکر :11:

Xx Hossein xX
19-07-2010, 15:49
سلام
آموزشش رو برای سون هم میذاشتین خوب میشد!
یه سوال تفاوت چه قدر هست در بهترین حالت !
ممنون

من وقتی 1 لینک میزارم برای دانلود سرعت بیشتر از 30 نمیشه ولی 3 تا با هم میزارم مجموع سرعت 3 تا لینک تقریبا 60-65 میشه !

یعنی 30 تا 35 kb اختلاف . :10:

sei_pm
20-07-2010, 11:43
سلام عکس هایی که گذاشتید چیلتر هستند...اگه میشه جای دیگه آپلودشون کنید.
مثل اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتشکر :11:

اگر شاتل قیلتر کرده واقعا خاک برسرش چون مخابرات این قیلتر نکرده خدمت شما:

من وقتی 1 لینک میزارم برای دانلود سرعت بیشتر از 30 نمیشه ولی 3 تا با هم میزارم مجموع سرعت 3 تا لینک تقریبا 60-65 میشه !

یعنی 30 تا 35 kb اختلاف . :10:

خوب این با دزدی چه فرقی میکنه؟ حساب کنید چندین 1000 کاربر تو کشور از شاشتل سرویس میگیرند و از این موضوع اطلاع ندارند و این شرکت مثل دزدی در شب از سرویسها میزنه. یا اگر کسی بخواد فقط از تورنت دانلود کنه و گول افرادی رو که از این کار استفاده می کنند و صداشون در نمی یاد رو بخوره و در آخر ببینه این روشها جواب نمیده.

parsa5564
27-07-2010, 12:23
دوستان من بدون این کارها هم شبها از مدیافایر بین 60 تا 70 کیلوبایت دانلود دارم که از ساعت 4 صبح به بعد میره بالای 70.اگر از این روش ها استفاده کنم ممکنه سرعت بیشتر از این بشه؟سرویس اکو 512 دارم.
یه مشکل دیگه اینکه شبا از ساعت 1 تا 3 معمولا 3 یا 4 بار قطع میشه و حتما باید مودم رو ریست کنم.جالب اینکه چراغ انترنت روشن هست اما اینترنتی روی سیستم نمیاد.چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟

sei_pm
28-07-2010, 09:57
دوستان من بدون این کارها هم شبها از مدیافایر بین 60 تا 70 کیلوبایت دانلود دارم که از ساعت 4 صبح به بعد میره بالای 70.اگر از این روش ها استفاده کنم ممکنه سرعت بیشتر از این بشه؟سرویس اکو 512 دارم.
یه مشکل دیگه اینکه شبا از ساعت 1 تا 3 معمولا 3 یا 4 بار قطع میشه و حتما باید مودم رو ریست کنم.جالب اینکه چراغ انترنت روشن هست اما اینترنتی روی سیستم نمیاد.چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟

شاید یکی بخواد از سایتی جزء مدیا فایر دانلود بکنه این روشها برای سرورهایی هست که شاتل محدود میکنه سرعتشون رو ممکنه هم برای همه جواب نده.
در مورد قطعی هم باید بگم این شیوه جدیدشون هست که کمتر به مشتری سرویس بدهند.شما هم نمی تونید تو این مورد کاری بکنید مگر اینکه برید شکایت کنید به تنظیم مقررات یا از شاتل بیاید بیرون.
در مورد سرعتتون هم باید بگم مهم سرعت متوسطه که از تقسیم حجم دانلود بر 6 ساعت به ثانیه بدست میاد اگر که یکسره دانلود می کنید. در بهترین حالت میشه 62 .

asskicker56
10-08-2010, 02:04
من الان تو اردبیل با سرویس اکو 256 با سرعت 60 دانلود میکنم نمیدونم چرا اینطوریه ولی فک کنم به خاطر اینه که تازه شاتل به اردبیل اومده یه خورده میخواد مشتری جمع کنه:31: حالا این روشای شمارم یه امتحانی میکنم خیلی ممنون:11:

sei_pm
11-08-2010, 12:30
من الان تو اردبیل با سرویس اکو 256 با سرعت 60 دانلود میکنم نمیدونم چرا اینطوریه ولی فک کنم به خاطر اینه که تازه شاتل به اردبیل اومده یه خورده میخواد مشتری جمع کنه:31: حالا این روشای شمارم یه امتحانی میکنم خیلی ممنون:11:

بله عزیز به خاطر اینه که تازه سرویس گرفتی واسه من هم 2 ماه اول همین سرعت رو با اکو 128 داشتم ولی ماه آخر که اکو 512 گرفتم هم چند روز سرعت 60 بود چند روز زیر 10 . این روش هم برای شما فعلا فرقی نمیکنه چون داری از حداکثر سرعت روی خطت استفاده می کنی.

pashangparsi6
11-08-2010, 13:40
با درود

از اونجایی که شاتل تورنت رو محدود کرده شبها به صورت کامل آیا راهی وجود داره که بشه این محدودیت تورنت رو از میان برد؟

sei_pm
11-08-2010, 15:07
با درود

از اونجایی که شاتل تورنت رو محدود کرده شبها به صورت کامل آیا راهی وجود داره که بشه این محدودیت تورنت رو از میان برد؟

این رو که من همون پست اول گفتم ولی بهتره شما هم همون راهی که من رقتم بری یعنی از یک شرکت دیگه سرویس بگیری الان من به خاطر همین موضوع خارج شدم و از این کار هم خیلی خوشحالم بهتره بدنبال یک شرکت خوب تو شهرتون باشید.

Hi5
16-08-2010, 11:54
وقتی میگن مثلا 5لینک رو باهم میزارن واسه دانلود میگن سرعت در مجموع به 60-70 میرسه یعنی چی؟
یعنی سرعت دانلود هر لینک 60-70 تاست:18:؟

sei_pm
16-08-2010, 12:04
وقتی میگن مثلا 5لینک رو باهم میزارن واسه دانلود میگن سرعت در مجموع به 60-70 میرسه یعنی چی؟
یعنی سرعت دانلود هر لینک 60-70 تاست:18:؟

خیر خودتون می فرمایید میانگین مجموع لینکها . مثلا سرعت هر لینک اگر میانگینش 10 باشه میانگین کل 6 اینک میشه 60 .

hadi_gamer
16-08-2010, 18:53
آیا برای کاهش پینگ هم روش یا نرم افزاری میتونید معرفی کنید؟
ممنون میشم.

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

من الان 64 شاتل دارم.آیا ممکنه اگه 128 بگیرم پینگم بهتر بشه یا فرقی نمیکنه همه سرویسها پینگشون یکیه؟

sei_pm
16-08-2010, 19:06
آیا برای کاهش پینگ هم روش یا نرم افزاری میتونید معرفی کنید؟
ممنون میشم.

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

من الان 64 شاتل دارم.آیا ممکنه اگه 128 بگیرم پینگم بهتر بشه یا فرقی نمیکنه همه سرویسها پینگشون یکیه؟

خیر راهی وجود ندارد.
مگه پینگتون از shatel.ir چقدره؟
سرویس 64 بدرد بازی نمیخوره چون پهنای باند تقریبا پر میشه واسه همین پینگ میره بالاتر بهتره 128 استفاده کنید.

hadi_gamer
16-08-2010, 19:12
خیر راهی وجود ندارد.
مگه پینگتون از shatel.ir چقدره؟
سرویس 64 بدرد بازی نمیخوره چون پهنای باند تقریبا پر میشه واسه همین پینگ میره بالاتر بهتره 128 استفاده کنید.
پینگ از shatel.ir دور و بر 80 هست.
آفرین دقیقا همین نکته ای که گفتی دیشب بهش برخوردم.پینگ تو wow خیلی خوب بود ولی وقتی رفتم یه جای شلوغ از بازی که بازیکن خیلی زیاد بود دیدم چراغ دانلود مودم روشنه انگار با تمام پهنای باند داره دانلود میکنه و یهو دیسکانکت شدم.تقریبا هر موقع فضای بازی شلوغ میشه پینگ هم افتضاح میشه و دی سی میشه.
من فکر میکردم پینگ به پهنای باند ربطی نداره ولی ظاهرا ربط داره.

sei_pm
16-08-2010, 19:27
پینگ از shatel.ir دور و بر 80 هست.
آفرین دقیقا همین نکته ای که گفتی دیشب بهش برخوردم.پینگ تو wow خیلی خوب بود ولی وقتی رفتم یه جای شلوغ از بازی که بازیکن خیلی زیاد بود دیدم چراغ دانلود مودم روشنه انگار با تمام پهنای باند داره دانلود میکنه و یهو دیسکانکت شدم.تقریبا هر موقع فضای بازی شلوغ میشه پینگ هم افتضاح میشه و دی سی میشه.
من فکر میکردم پینگ به پهنای باند ربطی نداره ولی ظاهرا ربط داره.

والا پینگ من هم با سرویس پارس آنلاین از شاتل بین 70 تا 80 هست. کلا زیر ساختها مشکل داره وگرنه باید بین 20 تا30 واسه سرورهای داخلی باشه. 1 ماه برای تست برید 128 بگیرید به احتمال مشکلتون حل بشه.

poiqwe
17-08-2010, 19:11
می دونم جاش اینجا نیست ولی با توجه به اینکه اینجا همه شاتلین لطف کنین جواب بدین:

نقل قول:

نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...

دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن

من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه

باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب

من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...

armin39
19-08-2010, 10:50
دوستان با این روش اب باریکه سرعت به چند میرسه/؟؟الان ما روزانه 60 و شبانه 40 تا 60 داریم...اگه اون رو انجام بدم سرعتم چند میشه؟؟؟

Amirdb
25-08-2010, 02:47
ای کاش از اول به جای پارس آنلاین از شاتل گرفته بودم

zed2
26-08-2010, 19:38
دوستان لطفا تاپیک های مشابه تاپیک های مرجع بدون هماهنگی قبلی نزنین .