مشاهده نسخه کامل
: کسایی که Samsung XL2370 دارن یا میخوان بخرن تشریف بیارید تو دم در بده
EhsanEricsson
19-06-2010, 18:41
این روزها بحث سر مانیتور Samsung XL2370 زیاده .
به نظر مانیتور بسیار خوبی تو رنج قیمت خودش هست و جزء پر فروشترین ها در دنیا
اما عده ای هم جسته و گریخته اعلام میکنن یه ایرادهایی داره .
اما از اونجایی که این مانیتور هنوز تو بازار زیاد نشده این تاپیک رو زدم تا اونایی که این مانیتور رو دارن بیان و نظر و تجربشون رو راجب به این مانیتور بدون تعصب بگن تا بقیه هم استفاده کنن .
مثلا عده ای میگن که یک مقدار چشم رو اذیت میکنه اما به نظر میاد این از نور زیاد بکلایت LED اون در حالت Default باشه که میشه به راحتی کمش کرد . و یا شاید داستان چیز دیگه ای باشه .
دوستانی که این مانیتور رو دارن لطفا در این باره و موارد دیگه ای اگه به نظرشون می رسه اینجا نظر بدن .
فقط لطفا نظر ها منطقی و با دلیل باشه و قصد تخریب و یا تعصب وجود نداشته باشه :11:
peyman_nn
19-06-2010, 18:54
دیگه خداییش بیشتر از این سر درد داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بهتر بود در تالار مربوطه تاپیک میزدی
اینجا بحث قیمت و اینجور چیزاست
ساسان مهاجم
20-06-2010, 07:29
این روزها بحث سر مانیتور Samsung XL2370 زیاده .
به نظر مانیتور بسیار خوبی تو رنج قیمت خودش هست و جزء پر فروشترین ها در دنیا
اما عده ای هم جسته و گریخته اعلام میکنن یه ایرادهایی داره .
اما از اونجایی که این مانیتور هنوز تو بازار زیاد نشده این تاپیک رو زدم تا اونایی که این مانیتور رو دارن بیان و نظر و تجربشون رو راجب به این مانیتور بدون تعصب بگن تا بقیه هم استفاده کنن .
مثلا عده ای میگن که یک مقدار چشم رو اذیت میکنه اما به نظر میاد این از نور زیاد بکلایت LED اون در حالت Default باشه که میشه به راحتی کمش کرد . و یا شاید داستان چیز دیگه ای باشه .
دوستانی که این مانیتور رو دارن لطفا در این باره و موارد دیگه ای اگه به نظرشون می رسه اینجا نظر بدن .
فقط لطفا نظر ها منطقی و با دلیل باشه و قصد تخریب و یا تعصب وجود نداشته باشه :11:
اي باب چرا بن شدي؟؟
در مورد اين مانيتور به نظر من ايراد عمددش پايه اش هست
JOM نميخوره لامصب... اصلا تكون نميخوره بايد خرت خرت مانيتور رو جا به جا كني (البته مانيتور خودم نيستا. خونه دوستم فوضولي كردم)
البته بچه ها تو تاپيك گفته بودن كه مانيتور آزاريه و توي استفاده زياد چشم اذيت ميشه. ولي دوست من ميگه كم استفاده ميكنه و شايد هفته اي يه بار هم روشنش نكنه . ولي ميگه مشكل چشم براش نداره... البته با اين مقدار استفاده مشخصه مشكلي نبايد داشته باشه
EhsanEricsson
20-06-2010, 19:32
اي باب چرا بن شدي؟؟
در مورد اين مانيتور به نظر من ايراد عمددش پايه اش هست
JOM نميخوره لامصب... اصلا تكون نميخوره بايد خرت خرت مانيتور رو جا به جا كني (البته مانيتور خودم نيستا. خونه دوستم فوضولي كردم)
البته بچه ها تو تاپيك گفته بودن كه مانيتور آزاريه و توي استفاده زياد چشم اذيت ميشه. ولي دوست من ميگه كم استفاده ميكنه و شايد هفته اي يه بار هم روشنش نكنه . ولي ميگه مشكل چشم براش نداره... البته با اين مقدار استفاده مشخصه مشكلي نبايد داشته باشه
والا یه خبطی کرده بودیم 24 ساعت اخراجمون کردن :31: الان متنبه شدم
به دوستتم بگو با تنظیمای مختلف یه چند ساعت بشینه پاش کار کنه ببینه چشمش اذیت میشه یا نه
راستی صفحه این مانیتور هم به سمت بالا و پایین نمیشه حرکت داد؟!
persiantoolsbaz
21-06-2010, 13:57
والا یه خبطی کرده بودیم 24 ساعت اخراجمون کردن :31: الان متنبه شدم
به دوستتم بگو با تنظیمای مختلف یه چند ساعت بشینه پاش کار کنه ببینه چشمش اذیت میشه یا نه
راستی صفحه این مانیتور هم به سمت بالا و پایین نمیشه حرکت داد؟!
خيلي لهجت باحاله - خبط .... :16::16:
بالا پايين كه ميشه احتمالا
آره به دوستت بگو يه بار 12 ساعت پشت سر هم بشينه پاش تا ما يه تست اساسي بكنيم
EhsanEricsson
21-06-2010, 14:42
خرج چشم دوستشم با من :20:
راستی من شنیدم که تکنولوژیه به کار رفته تو این مانیتور بیشتر به درد تلوزیون میخوره و برای تلوزیون خوبه چون از فاصله ی دور دیده میشه ، اما تو مانیتور چون از فاصله ی نزدیک باید دید واسه چشم ستمه
alpha007
21-06-2010, 23:24
HP2465 PVA panel
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung XL2370 panel
HP2465 PVA
Samsung XL2370
input lag
gradient
ghosting
alpha007
21-06-2010, 23:36
خرج چشم دوستشم با من :20:
راستی من شنیدم که تکنولوژیه به کار رفته تو این مانیتور بیشتر به درد تلوزیون میخوره و برای تلوزیون خوبه چون از فاصله ی دور دیده میشه ، اما تو مانیتور چون از فاصله ی نزدیک باید دید واسه چشم ستمه
تکذیب میشه
بهتره یا تو این بحث ها (ضعف و قوت یه مانیتور) وارد نشیم یا اگه وارد میشیم تخصصی تر صحبت کنیم
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
فکر میکنم دلایل برای تخریب 2370 باندازه کافی نبود
سامسونگ 2370 رو بعنوان شاهکار محصولات خودش روونه بازار کرده و فروش بالای این مانیتور در سطح جهان گواه بر این مسئله ست
EhsanEricsson
22-06-2010, 00:28
تکذیب میشه
بهتره یا تو این بحث ها (ضعف و قوت یه مانیتور) وارد نشیم یا اگه وارد میشیم تخصصی تر صحبت کنیم
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
فکر میکنم دلایل برای تخریب 2370 باندازه کافی نبود
سامسونگ 2370 رو بعنوان شاهکار محصولات خودش روونه بازار کرده و فروش بالای این مانیتور در سطح جهان گواه بر این مسئله ست
من که بی طرفم ، تخریب کدومه؟ این تاپیکم واسه همین زدم که بدون قصد تخریب نظر داده بشه یادتون رفت؟
من اون حرف رو جایی شنیدم که اینجا گفتم که شنیدم...
بعدم اون بابایی که این حرفو زده بود دلیلش این بود که نور بکلایت این مانیتور چون LED هست و قویه و دقیقا در مرکز صفحه قرار داره و از نزدیک هم بهش نگاه میشه باعث میشه چشم اذیت بشه ، اما این حالت برای تلوزیون مناسبه.
این رو هم گفته بود که جنسی که واسه ایران تولید میشه و یا در داخل مونتاژ میشه با اونایی که تو ریویو میبینید یکم متفاوته و اونها کیفیت بهتری نسبت به اینا که تو ایران میاد داره واسه همین نمیشه زیاد به رویو ها استناد کرد.
منم حرفش رو تائید یا رد نمیکنم ، فقط نقل قول کردم که ببینم جوابش چی میتونه باشه
alpha007
22-06-2010, 09:41
این تاپیک،تاپیک خوبیه
حالا یه سوال به ذهنم رسید میپرسم:
اگه یه بنده خدایی بیاد و بگه asus 238 هم چشم رو اذیت میکنه
یا یکی دیگه همین موضوع رو واسه 2286 بگه
یا نمونه های دیگه مثل 2250
البته میدونیم که این مانیتورهای جدید 22 اینچ مثل 2250 که عرضه شده به هیچ وجه توان رقابت با این سه مدل بالا رو ندارن
من از یکی از دوستان که تعصب خاصی هم روی الجی دارن و مرتب از 2370 با نارضایتی یاد میکردن خواستم که عیب و ایراد این مانیتور رو اینجا بیارن ولی تا به الان هیچ خبری نشده
حالا میگم همینجوری هم که شده بیخود و بیجهت بگیم 238 هم پدر چشم رو در میاره
هان؟
کی به کیه:31:
حالا که بحث ایراد گرفتن بدون دلیله خب همینجوری رو هوا هم که شده بگیم 238 پر از ایراده!!!!!!
بدبخت 2370 هنوز نیومده نمیدونم از کجا این قضیه رو در اوردن که میگن چشم رو فلان میکنه چشم رو بصار میکنه
بابا بزارید اول بیاد بعد شروع به نقد بی دلیل بکنید
EhsanEricsson
22-06-2010, 10:50
من واقعا بدون اینکه قصد تخریب داشته باشم یه 4-3 تا نقل قول از فرومهای مختلف رو اینجا می زارم از کسائی که با دلیل و یا بدون دلیل ایراد گرفتن و یا خودشون این مانیتور رو داشتن و ایراد گرفتن :
-------------------------------
پنل LED تمام پنل از LED ساخته شده که اصطلاحا OLED نام داره که کیفیتش عالی هست و اصلا هم جای بحث نداره
ولی اینکه پنل همون LCD باشه و نور پس زمینه از LED سفید باشه خوب این همون تکنولوژی LCD هست که شما داری پول LED براش می دی و فکر می کنی که واقعا کیفیت بالایی داره
------------------------------------------------------------------------
اين مانيتور در پشت پنلش LED چيده شده و اين LED ها مستقيم و از فاصله كم به چشم شما نور ميتابونن.در حاليكه اين سيستم براي TV مناسب هست نه براي monitor كه اينقدر فاصلش از چشم كمه
---------------------------------------------------------------------------
من با XL2370 كار كردم. بهتون اصلا توصيه نمي كنم. كيفيت تصويرش عاليه ولي باباي چشم رو در مياره. يعني تو مايه هاي كور شدنه. وقتي بعد از 1 ساعت از پاي مانيتور بلند ميشي مثل آدمايي ميشي كه 1 ساعت به خورشيد نگاه كردن و چشمشون سياهي ميره. اينطوري[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بين اين دو مدل ميخواي 2770 بهتره. اونم به خاطر اينكه پنلش و اسمبلش هنوز به دست ايرانيان و چيني هاي عزيز نيافتاده.
------------------------------------------------------------------------------
يكي از مهمترين مسائل هنگام خريد مانيتور اينه كه چشمت اذيت نشه در حالي كه اين مانيتور چشم رو خيلي اذيت ميكنه
----------------------------
فقط میخوام بدونم حداقل اینایی که با دلیل ایراد گرفتن حرفشون چقدر میتونه درست باشه؟ و اصلا پایه و اساسی داره یا نه؟
هرکسم باهاشون مخالفه لطفا با دلیل مخالفت کنه .
-------------------------------------------------------------------------------
peyman_nn
22-06-2010, 11:14
بله درسته
یکی از گزینه های انتخاب مونیتور اینه که چشم ادم رو در نیاره و کور نشیم
وگرنه من به همون crt خودم راضیم
ess_1362
22-06-2010, 11:51
پنل LED تمام پنل از LED ساخته شده که اصطلاحا OLED نام داره که کیفیتش عالی هست و اصلا هم جای بحث نداره
ولی اینکه پنل همون LCD باشه و نور پس زمینه از LED سفید باشه خوب این همون تکنولوژی LCD هست که شما داری پول LED براش می دی و فکر می کنی که واقعا کیفیت بالایی داره
عزیز این نقل قول مال من هست و مربوط میشه به 7-8 ماه پیش!!
اون موقع دوستان میخواستن با 350 تومن برن و 2286 را بگیرن و اصلا هم نمیدونستن که این مدل WLED هست و فکر می کردن که پنلش کامل LCD هست و ضمنا فول HD هم هست!!!
خوب من سر همین بحث که پانل این مدلها همه LCD هستن تا دلتون بخواد توی این انجمن دری بری خوردم تا اینکه دوست محترم آقای STREAM تفاوت کامل و اطلاعات کامل این مانیتور ها را در تاپیک ویژه ای قرار دادن و بحثش تموم شده(البته تقریبا)
حالا جدای از بحث بالا موضوع این نقل قول مربوط میشد به 2286 و در اون زمان 350 تومن پولش بود و اصلا ارزش خرید نداشت!!
ضمن اینکه در اون بحث می خواستم دوستان را قانع کنم که کنتراس میلیونی که مورد تبلیغ شرکتها تولید کننده هست واقعی نیست و کنتراست واقعی این مدل هم مثل سایر پنل های LCD (حالا با تکنولوژی LED و یا فلورسنت) حدود 1 به روی 1500 هست که تفاوت محسوسی با LCD ا نداره
alpha007
22-06-2010, 13:32
مانیتورهای پنل oled هنوز وارد بازار نشدن و موجود نیستن
بنابراین بهتره کسی دلش رو به خرید مانیتورهای oled خوش نکنه
چون بکاربردن این تکنولوژی برای صفحات موبایل هزینه بالایی داره چه برسه به یه مانیتور 22-23 یا 24 اینچ!
در ضمن اکثر مانیتورهای led موجود جهان از backlight led استفاده میکنن و این یه تکنولوژی جدیده. بنابراین کسی که این هزینه رو صرف میکنه مسلما میدونه که داره چیکار میکنه!
اين مانيتور در پشت پنلش LED چيده شده و اين LED ها مستقيم و از فاصله كم به چشم شما نور ميتابونن.در حاليكه اين سيستم براي TV مناسب هست نه براي monitor كه اينقدر فاصلش از چشم كمه
تکذیب میشه tv مانیتور یه مبحث دیگه ست که کیفیت پنل هاش هم با این مانیتور موجود کلی تفاوت داره
من با XL2370 كار كردم. بهتون اصلا توصيه نمي كنم. كيفيت تصويرش عاليه ولي باباي چشم رو در مياره. يعني تو مايه هاي كور شدنه. وقتي بعد از 1 ساعت از پاي مانيتور بلند ميشي مثل آدمايي ميشي كه 1 ساعت به خورشيد نگاه كردن و چشمشون سياهي ميره. اينطوري[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بين اين دو مدل ميخواي 2770 بهتره. اونم به خاطر اينكه پنلش و اسمبلش هنوز به دست ايرانيان و چيني هاي عزيز نيافتاده.
ایشون هم نظر خودشو گفته همونطور که ما نظرمونو میگیم!
تمام قطعات کامپیوتر رو چین داره میزنه بنابراین چینی بودن دال بر بی کیفیت بودن نیست
اپل و دل رو هم چین داره میزنه همینطور بقیه رو...
یه قطعه از pc برام اسم ببر که ساخت چین نباشه!!!
يكي از مهمترين مسائل هنگام خريد مانيتور اينه كه چشمت اذيت نشه در حالي كه اين مانيتور چشم رو خيلي اذيت ميكنه
اذیت شدن چشم که خیلی وقته مطرح شده و قبلا دربارش صحبت شده و جزء موضوعات بی دلیل و واهیه
در ضمن بهتره در پیدا کردن نقل قولها دقت کافی بخرج بدید و خوب مطالعش کنید قبل از اینکه اونو در جایی مثل اینجا در معرض نمایش عمومی بزارید:
عزیز این نقل قول مال من هست و مربوط میشه به 7-8 ماه پیش!!
اون موقع دوستان میخواستن با 350 تومن برن و 2286 را بگیرن و اصلا هم نمیدونستن که این مدل WLED هست و فکر می کردن که پنلش کامل LCD هست و ضمنا فول HD هم هست!!!
خوب من سر همین بحث که پانل این مدلها همه LCD هستن تا دلتون بخواد توی این انجمن دری بری خوردم تا اینکه دوست محترم آقای STREAM تفاوت کامل و اطلاعات کامل این مانیتور ها را در تاپیک ویژه ای قرار دادن و بحثش تموم شده(البته تقریبا)
حالا جدای از بحث بالا موضوع این نقل قول مربوط میشد به 2286 و در اون زمان 350 تومن پولش بود و اصلا ارزش خرید نداشت!!
ضمن اینکه در اون بحث می خواستم دوستان را قانع کنم که کنتراس میلیونی که مورد تبلیغ شرکتها تولید کننده هست واقعی نیست و کنتراست واقعی این مدل هم مثل سایر پنل های LCD (حالا با تکنولوژی LED و یا فلورسنت) حدود 1 به روی 1500 هست که تفاوت محسوسی با LCD ا نداره همچنان منتظرم تا کسی یه نقد درست حسابی درباره این مانیتور ارائه بده تا کاملا تخصصی باهاش بحث کنم
تا الان که چیز خاصی مطرح نشده
EhsanEricsson
22-06-2010, 13:55
در ضمن بهتره در پیدا کردن نقل قولها دقت کافی بخرج بدید و خوب مطالعش کنید قبل از اینکه اونو در جایی مثل اینجا در معرض نمایش عمومی بزارید:
فقط یکیش مربوط به 2370 نبود که اونم در حالت کلی مربوط به این نوع تکنولوژی می شد.
در کل هرکسی که این مانیتور رو داره نظرشو بگه لطفا
alpha007
22-06-2010, 14:05
فقط یکیش مربوط به 2370 نبود که اونم در حالت کلی مربوط به این نوع تکنولوژی می شد.
در کل هرکسی که این مانیتور رو داره نظرشو بگه لطفا
فکر میکنم باید یه تاپیک هم درباره 238 بزنیم تا ببینیم کسانی که دارن ازش استفاده میکنن نظرشون چیه:5:
amirpers
28-07-2010, 10:48
اين XL2370 پدر ما رو در آورد.امروز زنگ زدم سام سرويس گفتن هنوز معلوم نيست كي بياد.
دوستان كسي جايي رو سراغ ندتره كه اين مانيتور رو بدون گارانتي هم كه شده ، داشته باشند؟
pedram_sad
28-07-2010, 10:50
اين XL2370 پدر ما رو در آورد.امروز زنگ زدم سام سرويس گفتن هنوز معلوم نيست كي بياد.
دوستان كسي جايي رو سراغ ندتره كه اين مانيتور رو بدون گارانتي هم كه شده ، داشته باشند؟
مطمنا اونا هم به توجه به قیمتی که داره و بازار خاصی که داره انبوه عرضه نمیکنن
وقتی میری پیش فروشنده میگی چرا نداری میگه این کالا خاص هست و اکثرا 19 و 20 اینچ میبرن دیگه مشخصه اوضاع
یکی از دوستان میگفت سام سرویس تهران گفته قراره بهار 90 دوباره بدن بازار
amirpers
28-07-2010, 11:08
آخه الان چند هفته اي هست كه سام سرويس اين مدل رو به سايتش اضافه كرده اما زنگ كه زدم گفتن معلوم نيست كي بياد.
حالا من موندم كه منتظر بمونم تا وقت گل ني يا اينكه برم يه مانيتور ديگه مثل Asus MS238H بگيرم كه خيلي ازش تعريف مي كنن (البته نميدوتم LED هستش يا LCD) البته به قشنگي سامسونگ نيست و فكر هم كنم كه سخت پيدا بشه.
pedram_sad
28-07-2010, 11:18
آخه الان چند هفته اي هست كه سام سرويس اين مدل رو به سايتش اضافه كرده اما زنگ كه زدم گفتن معلوم نيست كي بياد.
حالا من موندم كه منتظر بمونم تا وقت گل ني يا اينكه برم يه مانيتور ديگه مثل Asus MS238H بگيرم كه خيلي ازش تعريف مي كنن (البته نميدوتم LED هستش يا LCD) البته به قشنگي سامسونگ نيست و فكر هم كنم كه سخت پيدا بشه.
اون که LCD هست و در کل از لحاظ کیفی عقب تر از برند هایی مثل Samsung و lg هست
قیمتش هم کاذب هست و الان 280 تومان هست و حدودا 50 تومان اضافه قیمت داره
ورودی dvi هم نداره
و تو نقدش هم مشکلش رو پایش دونستن که به علت ارتفاع نا مناسب مشکلاتی رو تو زاویه دید ایجاد میکنه
به نظر من اگه اشنایی چیزی داری بگو برات همون XL رو از اونور بیارن خیلی ارزونتر در میاد
amirpers
28-07-2010, 13:58
اون که LCD هست و در کل از لحاظ کیفی عقب تر از برند هایی مثل Samsung و lg هست
قیمتش هم کاذب هست و الان 280 تومان هست و حدودا 50 تومان اضافه قیمت داره
ورودی dvi هم نداره
و تو نقدش هم مشکلش رو پایش دونستن که به علت ارتفاع نا مناسب مشکلاتی رو تو زاویه دید ایجاد میکنه
به نظر من اگه اشنایی چیزی داری بگو برات همون XL رو از اونور بیارن خیلی ارزونتر در میاد
شما مطمئني كه ال سي دي هستش؟ آخه تو سايت Asus نوشته ال اي دي.
در مورد آشنا هم نه والا كسي رو ندارم.
شما كسي رو نميشناسي ؟
HardWare Professor
28-07-2010, 14:12
23/full hd/ms238/led/2ms
قیمتش با گارانتی دو ساله تعویض بازرگانی مهر=360
/full hd/23/2ms/lcd/ms236
قیمتش با گارانتی دو ساله تعویض بازرگانی مهر=280
فعلا تنها مدل موجود قابل رقابت با xl2370 همین ms238 هست که قیمت متعادلی به نسبت کیفیتش داره/////
alpha007
28-07-2010, 16:06
23/full hd/ms238/led/2ms
قیمتش با گارانتی دو ساله تعویض بازرگانی مهر=360
/full hd/23/2ms/lcd/ms236
قیمتش با گارانتی دو ساله تعویض بازرگانی مهر=280
فعلا تنها مدل موجود قابل رقابت با xl2370 همین ms238 هست که قیمت متعادلی به نسبت کیفیتش داره/////
البته همین دو مدل هم سخت تو بازار پیدا میشه
فعلا بورس بورس دلالهاست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.