PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داشتن چند آنتی ویروس هم زمان کامپیوتر

Hi5
19-06-2010, 12:09
سلام.

من میخواستم بدونم میشه دو آنتی ویروس eset&kasper sky رو کامپیوترم هم زمان داشته باشم یا بیشتر از دو تا؟

با سپاس...

Ava UK
19-06-2010, 13:24
میشه اما بهتره شما جای eset رو با Avira Antivir Free عوض کنی و زمانی که نصب میکنی تیک قسمت Guard را از کاستوم برداری.
بعد بگرد و توسط برنامه هایی مانند CCleaner آنتی ویروس Avira را از استارت آپ پیدا کن و کلیدش رو پاک کن تا با ویندوز آیکونش هم بالا نیاد.
میمونه پروسه ی sched.exe , این پروسه برای آپدیت اتوماتیک avira لازمه اما اگر میخوای خودت با باز کردن آنتی ویروس و کلیک روی آپدیت عمل آپدیت شدن رو انجام بدی در اون صورت میتونی این پروسه رو از قسمت سرویس ها روی Manuel قرار بدی. یادت باشه هیچ وقت هم از Msconfig استفاده نکن.

pooriya_hp
19-06-2010, 13:32
اين كار اصلا كار خوبي نيست شما nod32 يا kasperskay رو نصب كنيد كه من كاسپر رو پيشنهاد ميكنم. آنتي ويروس برنامه بسيار سنگيني هست و موجب كندي سرعت مي شود،حالا چه برسه به دوتا آنتي ويروس

Ava UK
19-06-2010, 14:07
اين كار اصلا كار خوبي نيست شما nod32 يا kasperskay رو نصب كنيد كه من كاسپر رو پيشنهاد ميكنم. آنتي ويروس برنامه بسيار سنگيني هست و موجب كندي سرعت مي شود،حالا چه برسه به دوتا آنتي ويروس

دوست عزیز حرف شما زمانی درسته که کسی بخواد از 2 آنتی ویروس بصورت همزمان و فعال در سیستم استفاده بکنه و من هم تایید میکنم که این کار نه تنها باعث میشه که از منابع سیستم بیستر استفاده بشه بلکه حتی امنیت سیستم را هم کم میکنه. به این صورت که یک ویروس در سیستم فعال میشه, هر دو آنتی ویروس سعی میکنند با انجین اختصاصی خودشون اون رو پاک یا قرنتطینه کنند و اجازه این کار رو به آنتی ویروس دیگه نمیدند و در نهایت ویروس فعالیت خودش رو به راحتی ادامه میده. این مورد همیشه اتفاق نمیوفته اما درصد اتفاق افتادنش بالاست و به همین دلیل استفاده از 2 انجین فعال توصیه نمیشه.

اما اگر بقیه آنتی ویروسهایی که در سیستم نصب میشند بصورت غیر فعال و بدون گارد نصب بشند مشکلی بوجود نمیارند.

Hi5
19-06-2010, 14:59
میشه اما بهتره شما جای eset رو با Avira Antivir Free عوض کنی و زمانی که نصب میکنی تیک قسمت Guard را از کاستوم برداری.
بعد بگرد و توسط برنامه هایی مانند CCleaner آنتی ویروس Avira را از استارت آپ پیدا کن و کلیدش رو پاک کن تا با ویندوز آیکونش هم بالا نیاد.
میمونه پروسه ی sched.exe , این پروسه برای آپدیت اتوماتیک avira لازمه اما اگر میخوای خودت با باز کردن آنتی ویروس و کلیک روی آپدیت عمل آپدیت شدن رو انجام بدی در اون صورت میتونی این پروسه رو از قسمت سرویس ها روی Manuel قرار بدی. یادت باشه هیچ وقت هم از Msconfig استفاده نکن.

یعنی اگر Avira Antivir Free & KasperSky رو نصب کنم مشکلی ندارم..؟

24hr4
19-06-2010, 15:07
یه آنتی ویروس و یه اینترنت سکیوریتی سوت! (Internet Security Suite) با هم دیگه رو یه سیستم باشن ، مشکلی پیش میاد؟

مثلن nod32 و zonealarm رو با هم داشته باشیم؟

Ava UK
19-06-2010, 16:00
یعنی اگر Avira Antivir Free & KasperSky رو نصب کنم مشکلی ندارم..؟

با روشی که توضیح دادم میتونید Avira Antivir را در کنار همه آنتی ویروسهای موجود نصب کنید و مشکلی نخواهید داشت. موقع نصب Avira دقت کنید که حتما کاستوم را انتخاب بکنید و بعد تیک قسمت Guard را بردارید. استارت آپ و پروسه آپدیت اتوماتیک هم یک چیز شخصی است که اونم در پست قبلیم توضیح دادم.

Hi5
20-06-2010, 13:24
با روشی که توضیح دادم میتونید Avira Antivir را در کنار همه آنتی ویروسهای موجود نصب کنید و مشکلی نخواهید داشت. موقع نصب Avira دقت کنید که حتما کاستوم را انتخاب بکنید و بعد تیک قسمت Guard را بردارید. استارت آپ و پروسه آپدیت اتوماتیک هم یک چیز شخصی است که اونم در پست قبلیم توضیح دادم.

یعنی من اگه Avira_Premium_Security_Suite_10.0.0.542 رو نصب کنم فرقی نداره با Avira Antivir ؟

Ava UK
20-06-2010, 13:41
یعنی من اگه Avira_Premium_Security_Suite_10.0.0.542 رو نصب کنم فرقی نداره با Avira Antivir ؟

شما وقتی کسپرسکی رو بصورت فعال داری چه نیازی به Suite بودن یک نرم افزار امنیتی دیگه داری وقتی قراره نرم افزار امنیتی دوم غیر فعال باشه؟ مثلا آنتی اسپم و فایروال و HTTP Scanner وقتی قراره غیر فعال باشه بود و نبودش یکیه اما بودنش از جهتی باعث مصرف بیشتر از منابع سیستم میشه چون پروسه های بیشتری رو اجرا میکنه.

گول Suite, Internet Security, Pro یا Professional رو نخور. اینها همشون یک انجین برای اسکن دارن اما در امکاناتی مانند داشتن فایروال و آنتی اسپم و غیره... با هم فرق دارند. حتی همشون از یک دیتابیس جهت شناسایی و پاکسازی استفاده میکنند.

Avira Antivir Free برای شما مناسب تره. رایگان, پروسه کمتر, انجین مشابه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hi5
20-06-2010, 14:55
شما وقتی کسپرسکی رو بصورت فعال داری چه نیازی به Suite بودن یک نرم افزار امنیتی دیگه داری وقتی قراره نرم افزار امنیتی دوم غیر فعال باشه؟ مثلا آنتی اسپم و فایروال و HTTP Scanner وقتی قراره غیر فعال باشه بود و نبودش یکیه اما بودنش از جهتی باعث مصرف بیشتر از منابع سیستم میشه چون پروسه های بیشتری رو اجرا میکنه.

گول Suite, Internet Security, Pro یا Professional رو نخور. اینها همشون یک انجین برای اسکن دارن اما در امکاناتی مانند داشتن فایروال و آنتی اسپم و غیره... با هم فرق دارند. حتی همشون از یک دیتابیس جهت شناسایی و پاکسازی استفاده میکنند.

Avira Antivir Free برای شما مناسب تره. رایگان, پروسه کمتر, انجین مشابه.

ممنون بابت راهنمایی...

من Avira Antivir Free رو دانلود میکنم حالا نمیشه بجای کاسپراسکای،Eset smart security رونصب کنم در کنارش.چون تاحالا با eset کامپیوترم ویروسی نشده!

بعد از اینکه Avira Antivir غیر فعال کنم واسه اسکن میشه استفاده کرد؟

Ava UK
20-06-2010, 20:12
ممنون بابت راهنمایی...

من Avira Antivir Free رو دانلود میکنم حالا نمیشه بجای کاسپراسکای،Eset smart security رونصب کنم در کنارش.چون تاحالا با eset کامپیوترم ویروسی نشده!

بعد از اینکه Avira Antivir غیر فعال کنم واسه اسکن میشه استفاده کرد؟

اگر به جال 2 روز سوال پرسیدن خودت از همون اولین پستی که زدم امتحان میکردی الان به تمام جوابها رسیده بودی.

جواب سوال شما رو قبلا دادم. پست ها رو دقیق تر بخونید.

Hi5
21-06-2010, 00:11
اگر به جال 2 روز سوال پرسیدن خودت از همون اولین پستی که زدم امتحان میکردی الان به تمام جوابها رسیده بودی.

جواب سوال شما رو قبلا دادم. پست ها رو دقیق تر بخونید.

اوکی گرفتم:31:...ممنون....

zable
01-07-2010, 15:05
درسته که ممکنه یه آنتی ویروس نتونه ویروس مشخصی رو پیدا کنه ولی اگه منطقی به قضیه نگاه کنیم میبینیم این مورد خیلی کم پیش میاد!
بعدم این قضیه که هر آنتی ویروسی ویروسای بیشتری پیدا کنه بهتره کاملاً اشتباهه خیلی از آنتی ویروسا مثل Mcafee ، Panda ، TrendMicro هوش مصنوعی خیلی ضعیفی دارن و فایل‌‌های سالمو به عنوان ویروس میشناسند
به نظر من با توجه به اینکه آنتی ویروس‌‌ها جزء برنامه‌های سیستمی محسوب میشن که با ویندوز به صورت تنگاتنگ در ارتباطند نصب 2 یا چند برنامه امنیتی به هیچ عنوان توصیه نمیشه حتی اگه سرویساشم غیرفعال باشه
این حرف من نیست خود شرکت‌های سازنده آنتی ویروس‌ها همیشه تو Document ‌های برنامه‌هاشون به این مطالب اشاره می‌کنند
در نهایت اگه شما 1 آنتی ویروس قوی مثل Norton یا Kaspersky داشته باشی امکان ویروسی شدن سیستمت به حداقل میرسه
من خودم از نسخه 4 Kasper تا 2011 شو که میشه Version 11 استفاده کردم تو این همه سال ویروسی نشدم
البته نظر همه دوستان محترم هستش من فقط نظر خودم رو گفتم
سبز باشین

Dr Hannibal
01-07-2010, 15:21
درسته که ممکنه یه آنتی ویروس نتونه ویروس مشخصی رو پیدا کنه ولی اگه منطقی به قضیه نگاه کنیم میبینیم این مورد خیلی کم پیش میاد!
بعدم این قضیه که هر آنتی ویروسی ویروسای بیشتری پیدا کنه بهتره کاملاً اشتباهه خیلی از آنتی ویروسا مثل Mcafee ، Panda ، TrendMicro هوش مصنوعی خیلی ضعیفی دارن و فایل‌‌های سالمو به عنوان ویروس میشناسند
به نظر من با توجه به اینکه آنتی ویروس‌‌ها جزء برنامه‌های سیستمی محسوب میشن که با ویندوز به صورت تنگاتنگ در ارتباطند نصب 2 یا چند برنامه امنیتی به هیچ عنوان توصیه نمیشه حتی اگه سرویساشم غیرفعال باشه
این حرف من نیست خود شرکت‌های سازنده آنتی ویروس‌ها همیشه تو Document ‌های برنامه‌هاشون به این مطالب اشاره می‌کنند
در نهایت اگه شما 1 آنتی ویروس قوی مثل Norton یا Kaspersky داشته باشی امکان ویروسی شدن سیستمت به حداقل میرسه
من خودم از نسخه 4 Kasper تا 2011 شو که میشه Version 11 استفاده کردم تو این همه سال ویروسی نشدم
سبز باشین

عزیز میشه یکم تحقیق کنی بعد پست هارو بدی.

پست بالا که ایراد گرفتید کاملا تخصصی و درسته لطفا تحقیق بیشتری کنید.

zable
01-07-2010, 15:29
اتفاقا اگه مطلبی که گفتمو کامل بخونید من چیزیرو نفی نکردم نگفتم اشتباه هستش
تجربه خودمو مطرح کردم راجع به تحقیقم خدمت شما بگم باتوجه به اینکه آنتی ویروسا بشدت سرعت سیستم رو پایین میارن نصب دو آنتی ویروس در کل از یدونه سیستم رو کندتر می‌کنه حتی اگه سرویسشم غیرفعال باشه
درضمن بازم میگم من نگفتم اشتباه هست مطلب ذکر شده گفتم وقتی با یک آنتی ویروس میشه امنیت داشت دلیلی واسه نصب کردن دو یا چندتا وجود نداره
اگه خواستی یه سایتم معرفی میکنم که به عنوان سایت مرجع تست آنتی ویروس‌ها هست و تو سایت‌های برنامه‌های امنیتی واسه سوالی که گفتن چرا آنتی ویروس ما رو انتخاب کنید در جوابش تست‌های اون سایتو قرار دادن.

Ava UK
01-07-2010, 15:30
سبز باشین

سلام دوست عزیز. ریاضی و محاسبات بلدی؟

خودت حساب کن منطقی فکر کن.

روزانه حدود 50,000 نمونه جدید از مخربها در اینترنت پخش میشه. که در ماه میشه حدود 1,500,000 نمونه جدید.
طبق آخرین آزمایشاتی که Av-Comparative گرفته کسپرسکی تونسته حدود 97 درصد نمونه های جدید رو شناسایی کنه. اگر ما مبنامون رو فقط تست Av-Comparative قرار بدیم نمونه های آزمایش شده بر روی آنتی ویروسها رو اونوقت باید 1.224.732 نمونه که در تست انجام شده حساب کنیم.

با این حساب کسپرسکی که تشخیص 97.1 درصد رو در این تست داشته نتونسته 2.9 درصد نمونه ها رو تشخیص بده. یعنی میشه حدود 35517 نمونه. شما کافیه از این 35517 نمونه که کسپرسکی تشخیص نداده فقط به یکی از اونها سیستمت آلوده بشه و بقیه شو لازم نداری.

اگر هم آمار واقعی رو حساب کنیم... یعنی همون 1.500.000 نمونه ای که هر ماه در اینترنت پخش میشه و درصد تشخیص کسپرسکی را هم 99.99 درصد حساب کنیم. باز هم کسپرسکی 15.000 نمونه رو در هر ماه نمیتونه تشخیص بده. دقت کن که ما تشخیص کسپرسکی را 99.99 درصد حساب کردیم. :46:

یک سر به تاپیک معرفی ویروسهای جدید بزن تا متوجه بشی و این تئوری بالا رو با واقعیت مقایسه کنی تا تئوری بالا برات ثابت بشه.

موفق باشی. :10:

Dr Hannibal
01-07-2010, 15:39
روزانه حدود 50,000 نمونه جدید از مخربها در اینترنت پخش میشه. که در ماه میشه حدود 1,500,000 نمونه جدید.
طبق آخرین آزمایشاتی که Av-Comparative گرفته کسپرسکی تونسته حدود 97 درصد نمونه های جدید رو شناسایی کنه. اگر ما مبنامون رو فقط تست Av-Comparative قرار بدیم نمونه های آزمایش شده بر روی آنتی ویروسها رو اونوقت باید 1.224.732 نمونه که در تست انجام شده حساب کنیم.

مرسی
چی بگم دیگه فقط این لینک رو اضافه کنم

zable
01-07-2010, 15:48

با این حساب کسپرسکی که تشخیص 97.1 درصد رو در این تست داشته نتونسته 2.9 درصد نمونه ها رو تشخیص بده. یعنی میشه حدود 35517 نمونه. شما کافیه از این 35517 نمونه که کسپرسکی تشخیص نداده فقط به یکی از اونها سیستمت آلوده بشه و بقیه شو لازم نداری.

اگر هم آمار واقعی رو حساب کنیم... یعنی همون 1.500.000 نمونه ای که هر ماه در اینترنت پخش میشه و درصد تشخیص کسپرسکی را هم 99.99 درصد حساب کنیم. باز هم کسپرسکی 15.000 نمونه رو در هر ماه نمیتونه تشخیص بده. دقت کن که ما تشخیص کسپرسکی را 99.99 درصد حساب کردیم. :46:

یک سر به تاپیک معرفی ویروسهای جدید بزن تا متوجه بشی و این تئوری بالا رو با واقعیت مقایسه کنی تا تئوری بالا برات ثابت بشه.

موفق باشی. :10:

شما یه مشکل بزرگ تو استدلالت داری اونم اینه که معیار قدرت آنتی ویروسارو بادرصد تشخیصشون میسنجی
این کاملاً اشتباهه. اگه دقت کنی مهمتر ار فقط تشخیص یه فایل هوش مصنوعی و درصد خطای یه آنتی ویروسه
اگه اونجوری حساب کنی مثلاً Mcafee باید خیلی آنتی ویروس خوبی باشه در صورتیکه اصلاً نیست
این حسابی که شما انجام دادی درسته ولی خیلی کم پیش میاد همچنین اتفاقی بیافته!
با استدلال شما 100% کاربرانی که 1 دونه آنتی ویروس رو سیستمشون دارن ویروسی هستن که این خنده داره!
در صورتیکه این مورد بدلیل نادر بودن اصلاً‌همه گیر نیست و من تو این همه مدت تا الان هیچ مشکلی نداشتم
بنابراین چیزی که باعث میشه یه آنتی ویروس یه فایلیرو به عنوان فایل خطرناک پیدا کنه تکنولوژی بکار رفته توشه که درست و نادرستشم از روی جدول تعداد False Alarm‌های هر برنامه روی سایت AV-Comparatives قابل استناد هستش.

درضمن Kaspersky مثال بود و من خودم بنظرم Norton بهترین آنتی ویروس هستش اما چون license کسپر original دارم از Kasper استفاده میکنم.

Ava UK
02-07-2010, 00:17
شما یه مشکل بزرگ تو استدلالت داری اونم اینه که معیار قدرت آنتی ویروسارو بادرصد تشخیصشون میسنجی
این کاملاً اشتباهه. اگه دقت کنی مهمتر ار فقط تشخیص یه فایل هوش مصنوعی و درصد خطای یه آنتی ویروسه
اگه اونجوری حساب کنی مثلاً Mcafee باید خیلی آنتی ویروس خوبی باشه در صورتیکه اصلاً نیست
این حسابی که شما انجام دادی درسته ولی خیلی کم پیش میاد همچنین اتفاقی بیافته!
با استدلال شما 100% کاربرانی که یه دونه آنتی ویروس رو سیستمشون دارن ویروسی هستن که این خنده داره!
در صورتیکه این مورد بدلیل نادر بودن اصلاً‌همه گیر نیست. اگه درصد این مورد بالا بود تو این مدت من حتماً با مشکل مواجه میشدم در صورتیکه تا الان هیچ مشکلی نداشتم
بنابراین چیزی که باعث میشه یه آنتی ویروس یه فایلیره به عنوان فایل خطرناک پیدا کنه تکنولوژی بکار رفته توشه که اونم از روی جدول False Alarm سایت AV-Comparatives قابل استناد هستش.

درضمن Kaspersky مثال بود و من خودم بنظرم Norton بهترین آنتی ویروس هستش اما چون license کسپر orginal دارم از Kasper استفاده میکنم.

دوست عزیز لطفا برای هر حرفی که میزنید یک سند و یا دلیل علمی بیارید. شما همینطوری نمیتونی حرفهای من رو فقط به دلیل اینکه نظر شخصی شماست رد کنی.

دوران Signature به سر رسیده و هر آنتی ویروسی اعم از نورتون تا کسپرسکی بخواد از لیست سیاه و سفید استفاده کنه در مقابل کوچکترین حمله آسیب پذیره و سیستم کاربران را فقط با 1 دونه مخرب به کل نابود میکنه.

مقالات و مصاحبه هایی در مورد اینکه Signatures مرده و دورانش تموم شده.

مقاله ای در CNET

مقاله دیگری در PCWorld

و همچنین در zdnet.com

دوران آنتی ویروس به سر رسیده نه تنها دیتابیس.

مقاله دیگری در همین مورد در itbusiness از کانادا

مقاله بسیار مهمی از سایت معروف computerworld در مورد آینده آنتی ویروسها

آنتی ویروسها دیگر جوابگو نیستند از سایت wordpress.com

همینطوری بخوام ادامه بدم صدها مقاله علمی دیگر رو براتون میارم که حرفهای پست قبلی من رو تایید میکنند. شما فکر کنم صورت حرفهای من رو نگاه کردی و به عمق مطلب هنوز نرسیدی. اسم آوردن از کسپرسکی در پست قبلی من فقط بعنوان یک سمبل بود. وقتی من میگم فرض کن کسپرسکی 99.99 درصد تشخیص رو داشته باشه اینجا منظور فقط کسپرسکی یا ناد32 نیست بلکه جناب خانم نورتون را هم شامل میشه. :20: آیا نورتون 99.99 درصد تشخیص رو میتونه داشته باشه؟ اگر جواب بله است اونوقت 15000 نمونه جدید رو در ماه نمیتونه تشخیص بده. اگر هم جواب منفیه که باز هم نورتون بازنده است.

در هر دو صورت آنتی ویروس بازنده است. هوش مصنوعی که شما ازش نام بردید بر اساس دیتابیس و Signature عمل میکنه. پس زمانی که دیتابیسی در کار نباشه و به قول شما کم اهمیت تر از هوش مصنوعی.باید بگم که هوش مصنوعی هم در کار نخواهد بود. هوش مصنوعی در زمان تشخیص دادن میگرده و خانواده مخربها رو بررسی میکنه و از روی نوع رفتارشون نیست که تشخیص میده.

اگر منظورتون نوع رفتار هر مخرب باشه در اون صورت باید بگم که این تکنولوژی اسمش هوش مصنوعی نیست بلکه Behavior Blocker است.

اگه دقت کنی مهمتر ار فقط تشخیص یه فایل هوش مصنوعی و درصد خطای یه آنتی ویروسه
بنابراین چیزی که باعث میشه یه آنتی ویروس یه فایلیره به عنوان فایل خطرناک پیدا کنه تکنولوژی بکار رفته توشه که اونم از روی جدول False Alarm سایت AV-Comparatives قابل استناد هستش.

درضمن Kaspersky مثال بود و من خودم بنظرم Norton بهترین آنتی ویروس هستش

False Alarm یا False Positive. خوب شد به این نکته هم اشاره کردی و گفتی که نورتون در این زمینه بهترین آنتی ویروسه.

یک آپدیت دیتابیس نورتون باعث شد صدها کامپیوتر در چین را نابود کند. این آپدیت فایل های سیستمی Windows XP را بعنوان تروجان معرفی کرده و با پاک کردنشون باعث بالا نیامدن ویندوز شده.

و همچنین

دسته گلی دیگری از Norton

گل سر سبد این دفعه به Flash Player میگه تروجان داره. منظور خانم نورتونه. :46:

ویروسی به اسم Brontok وجود داره. دوشیزه کد بانو این دفعه به آنتی ویروس Brontok گیر داده. :31:

خانم نورتونه از ویندوز خسته شد این دفعه فایل های سیستمی Mac رو پاک کرده.

Rootkit میدونید چیه؟ پس حتما Anti-Rootkit هم میدونید که یعنی چی. خانم گله این دفعه Anti-Rootkit رو بعنوان Worm معرفی و پاک کرده. :31:

ادامه بدم یا بسه...

دوست عزیز FP داشتن دریک آنتی ویروس خیلی خطرناکه اما من حاضرم آنتی ویروسم به کیجن هام رو بعنوان ویروس معرفی کنه اما بلاهای بالا سرم نیاد.

همه آنتی ویروسها FP دارن اما FP داریم تا FP. :46:

موفق باشید.

wordship
02-07-2010, 09:49
خب دیگه دوسته عزیزمون زبل خان دیگه نباید حرفی برایه گفتن داشته باشه
چون به هیچ وجه و هیچ رقمی نمیشه با ava uk کل انداخت اونم چطور؟ با نظر شخصی؟
در صورتی که ava uk
برای همه حرف هاش سند و مدرک از معتبر ترین سایت ها میاره.
حالا ببینیم یازم زبل خان هوس میکنه حرف خودش رو به کرسی بشونه؟:31:
:11:

zable
02-07-2010, 13:24
Ava UK عزیز حالا چرا داغ می‌کنی؟
اولاً‌ من نگفتم Norton بهترینه، من حرفام همه از روی تستای آنتی ویروسا تو سایت‌های معتبره، حالا ممکنه هر آنتی ویروسی یه ایرادایی هم داشته باشه که حتماً‌ داره، در هر حال هر کسی هرجوری فکر می‌کنه درسته از سیستمش استفاده می‌کنه، اصلاً شما 5 تا آنتی ویروس با هم بریز:31: ما که بخیل نیستیم:46:
من خودم چون کارم طراحی هستش و سرعت واسم از همه چی مهمتره هیچ وقت سرعت سیستممو بخاطر اتفاقی که ممکنه هیچ وقت نیفته فدای چند درصد امنیت بیشتر نمی‌کنم
البته با حرفت 100% موافقم که هیچ آنتی ویروسی بدون ایرادو کامل نیست ولی بنظرم اگه تو بدا بهترینشو داشته باشی ام کفایت می‌کنه، در هر حال با توجه به اینکه مطمئنم 90% کاربرای ویندوز 1 دونه آنتی ویروس بیشتر ندارن + خود من
پس همه ما سیستمامون آلودست:46:
حالا خودت چیرو پیشنهاد میکنی تو آنتی ویروسا؟
جریان خانوم بودن Norton ام نفهمیدیم:27:

ArashMiniStar
21-07-2010, 21:23
دوتا آنتی ویروس باعث کمتر شدن امنیت به علت اختلال میشه.:11: