مشاهده نسخه کامل
: با خودخواهی و بی درکی ادیوس چه کنیم!؟
lider9001
19-06-2010, 02:51
وقتی ادیوس بازه بقیه برنامه ها رو نمی تونی استفاده کنی ... این ادیوس اونقدر ناز و ننره که حتی اگه روی یه برنامه دیگه کلیک هم بکنی این استوپ می کنه... فکر میکنم یه تیکی چیزی توی بخش ستینگ داره که باید برداریم که این مشکل حل بشه... شما می دونید کجاست و دقیقا چیکار باید کرد؟... متشکرم.
زیرنوشت: بابا ادی! جان یه ذذره درک داشته باش... خب هزار تا کار و بدبختی داریم عزیز من... همه توجه آدمو میخوای به خودت جلب کنی ... حتی وقت هایی که نیازی به حضورمون نیست... این خودخواهیه جانم... شدی عین بعضی از خانمهاا..هااا.
علي طهماسبي
19-06-2010, 14:43
با سلام
دوست عزيز چرا من اين مشكل رو ندارم اديوس باز و در حال كپچره و سي دي داره رايت مي كنه و تو اينترنت هم هستم مشخصات سيستمت چيه ويندوزت چيه
lider9001
19-06-2010, 14:54
با سلام
دوست عزيز چرا من اين مشكل رو ندارم اديوس باز و در حال كپچره و سي دي داره رايت مي كنه و تو اينترنت هم هستم مشخصات سيستمت چيه ويندوزت چيه
علی آقا 7 البته قبلن هم این مشکل بوده
لازمه اشاره کنم که... وقتی دارم یه کلیپ رو پخش میکنم...این مشکل رو دارم یعنی استوپ میشه
rasoolsm
20-06-2010, 13:13
سلام. این مشکل شما 100% مربوط به یکی از موارد زیر هست :
1.قدرت سیستمت
2.سیستم عامل نا مناسب
3.نسخه ی ادیوست شاید اشکال داشته باشه
من قبلا این مشکل رو داشتم.با تعویض ویندوز و عوض کردن ورژن ادیوس حل شد. اگه از ادیوس 5.0 استفاده میکنی نسخه ی ادیوس رو عوض کن( مثلا 4.6 - 5.12 - 5.50 )
یا علی
علي طهماسبي
20-06-2010, 18:55
اين مسير رو برو ببينم چي ميشه
سيتينگ - اپلي كيشن سيتينگ - پلي بك و تيك اولين گزينه يعني stop..... رو وردار وتيك دومي رو بزن
يا حق
lider9001
20-06-2010, 21:22
ورداشتیم افاقه نکرد... مهم نیست حالا می سازیم باهاش. مرسی دوستان
canopus252
20-06-2010, 22:35
دوست عزيز من هم اين مشكل را حتي با هنگ كردن برنامه داشتم
لب تاپ مارك hp مدل 2170 با cpu مدل i7 خريدم و خيلي راضي هستم هيچ مشكلي ديگه با Edius ندارم .تصور كن يك ساعت فيلم در سيستم قبلي حدود 3 ساعت زمان براي تبديل DVD ميبرد ولي با سيستم جديد به كمتر از 1 ساعت تبديل شده و Edius بسيار خوب كار ميكنه.ويندوز 7 home است.
fawad_qadri
29-06-2010, 10:19
سلام به همه
دوست عزیز قبل از اینکه کلیپ را پخش کنی اول از کلیپ که ساختی یه رندر بگیر نه با اف11 برو منو رندر از اونجا رندر کن توی تایم لاین یه خط باریک است اگر رندر کنی اون خط سبز میشه دیگه برای پخش مشکل نداری
artin1234567
25-07-2010, 22:57
با سلام.این مشکل مربوط به استفاده از سیستم عامل ویندوز 7 هست-این سیستم عامل مفادیر زیادی از حافظه رم و گرافیک رو اشغال میکنه و در استفاده همزمان چند برنامه به هنگام استفاده از نرم افزار ادیوس ، اختلال ایجاد میکنه
foo0z0ool
13-10-2010, 11:59
وقتی ادیوس بازه بقیه برنامه ها رو نمی تونی استفاده کنی ... این ادیوس اونقدر ناز و ننره که حتی اگه روی یه برنامه دیگه کلیک هم بکنی این استوپ می کنه... فکر میکنم یه تیکی چیزی توی بخش ستینگ داره که باید برداریم که این مشکل حل بشه... شما می دونید کجاست و دقیقا چیکار باید کرد؟... متشکرم.
زیرنوشت: بابا ادی! جان یه ذذره درک داشته باش... خب هزار تا کار و بدبختی داریم عزیز من... همه توجه آدمو میخوای به خودت جلب کنی ... حتی وقت هایی که نیازی به حضورمون نیست... این خودخواهیه جانم... شدی عین بعضی از خانمهاا..هااا.
بعضی از دوستان اشتباه منظور شما رو متوجه شدن
شما چطور انتظار دارین وقتی در حال پلی یک کلیپ تویه ادیوس هستین و یه برنامه دیگه باز می کنین Stop نشه ؟؟؟
ادیوس برنامه ادیت هستش عزیزم و اگه بنا بود ما ادیوس رو باز کنیم بعد یه چیزی رو Play کنید بعد بریم مثلا تویه My Computer کارامون رو بکنیم این برنامه میشد یه Player مثل Winamp یا Windows Media Player توجه داشته باش که همه برنامهای ادیت همینطور هستن به جز Ulead Media Studio
شما برنامه ادیوس رو با Player اشتباه نگیر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.