مشاهده نسخه کامل
: 3dmax یا maya مساله این است !
sam & snake
18-06-2010, 12:54
سلام دوستان
من با هردوی این نرم افزار ها کار کردم. خب محیطی شبیه به هم دارند و نقاط مشترکی دارند.یعنی جوری نیستم
که بخوام تازه یاد بگیرم این منو ها واسه چه کاریه این ها رو بلدم و مدل های ساده هم با مکس ساختم . و با مایا
هم یک کارایی کردم و اشنایی نسبی از هر دو دارم که بیشتر برای بعضی کارها مجبور بودم ازشون استفاده کنم.
من می خوام برای شروع حرفه ای کار سه بعدی یکی از این نرم افزار ها رو انتخاب کنم.از هر دوی این ها هم
هم کتاب آموزشی (انتشارات ناقوس اندیشه) دارم و هم سی دی آموزشی(سی جی اکادمی و گمنون ) ولی هر جا از این نوع تاپیک ها دیدم حالا یا توی این انجمن یا توی انجمن دیگه طرف مثلا می گفت برای
انیمیشن سازی کدوم خوبه یا می گفت برای مدلسازی من کسی رو ندیدم که بگه برای همه چیز کدوم خوبه !
من نمونه کارهای هر دو رو دیدم و بررسی کردم.
اطلاعاتی که الان دارم از حرف های تو تاپیک ها این ها بود :
1- مکس برای مدلسازی دقیق تر از مایا هست .
2- مایا برای انیمیشن سازی بهتر از مکسه.
= مدلهاتو با مکس بساز و بیار تو مایا برای انیمیشن سازی.
ولی چند روز پیش داشتم کارهای دوست خوبم سروش رو میدیدم که مدلسازی هاش رو با مایا کرده بود ولی خیلی
به نظرم بهتر از نمونه کارهایی بود که تو همین سبک با مکس دیدم. برای همین موندم چیکار کنم . من می خوام با
نرم افزار همه کاری کنم یعنی بعد از اینکه یاد گرفتم بتونم باهاش مدلسازی کنم . طراحی محیط داخلی و خارجی
ساختمون کنم - بتونم برای تبلیغات بازرگانی یا پوستر ها و مدلسازی ازش استفاده کنم و در اخر اگه خواستم انیمیشنی بسازم بتونم ازش کمک بگیرم.
من باید چیکار کنم؟! باید با مکس مدلسازی رو یاد بگیرم بعد برم مایا رو یاد بگیرم ؟!(یعنی هر دوش)
باید فقط مکس رو یاد بگیرم ؟! باید فقط مایا رو یاد بگیرم !؟
دوستان لطفا کمک کنند.
ممنون .
دوست من بهترین اطلاعاتی که شما میتونید در مورده این دو نرم افزار گیر بیاری این دو تا سایت هست شما اگه دویست تا تایپیک دیگه هم بزنی مطمئن باش به نتیجه نمیرسی
area.autodesk.com
usa.autodesk.com
ehsan_nekooee
18-06-2010, 15:34
به نظر من زیاد فرقی نمی کنه، حداقل برای ما که تا حدودی اول کار هستیم. اما برای کسی که جلوه های ویژه یا انیمیشن حرفه ای در سطح تیم ملی برزیل کار می کنه شاید فرق کنه براش. یکی از مشکلات عدیده ای که ما بر و بچه های کامپیوتری ایران باهاش درگیریم اینه که چون همه نرم افزار ها مجانی در اختیارمونه با هر کدوم چند روزی کار می کنیم آخرشم نمی تونیم تصمصم بگیریم چی کار کنیم. در انتها هم کار رو رها می کنیم. سعی کنید شما به این سندروم مبتلا نشید.
من کاری ندارم کدوم یکی بهتره. انتخاب کردم مکس کار کنم. برای این انتخابم هیچ دلیل خای هم ندارم.
زیاد خودتون رو درگیره انتخاب نکنید. همین حالا یکی رو بردارید و شروع کنید. برای انتخاب هم الگوریتم های مختلفی وجود دارن که می تونید استفاده کنید، مثل 10 20 30 40، 10 20 3 15 و ...
barati_a
18-06-2010, 22:38
اتفاقا موضوع جالبی بحث شده ولی من تا آنجایی که تحقیق کردم برای کار انیمیشن باید از مایا استفاده کنی چون سختیهای مکس را نداره اما اگر هدفت غیر از انیمیشنه میتونی از مکس استفاده کنی و بخصوص تو بحث تبلیغات مکس بیشتر کاربرد داره برای طراحی بیل بوردها دیدم که از مکس استفاده کردند و یا برای چیزهای دیگه. اما در کل بستگی به هدفت داره.
SSS_HHH_OOO
20-06-2010, 13:32
خوب فکر میکنم اصلا مسئله نیست
نمیدونم چرا هنوز مشکل بچه ها سر این قضیه است
اگه هر دوش رو کار کردی و باهاشون مدلسازی انجام دادی خوب جفتشون رو پیش ببر
یاد گرفتن محیط برنامه که کار سختی نیست مهم یاد گرفتن کار با ابزارا و شیوه های مدلسازی هست که بلدی
پس چفتشو میتونی راحت یاد بگیری
Reza Razor
20-06-2010, 14:22
همین مکس جوابگوی تمام نیازهای سه بعدی کارهای ایرانیه و اگه بشه حداکثر استفاده رو ازش کرد که هنوز کسی در این حد نیست اینجا; خیلی کارهای باکیفیتی میشه انجام داد . هم مدلسازی و هم انیمیشن و بقیه ی قسمتها !
مساله اینه که همونطور که دوستمون گفت اینجا اکثرن مبتلا هستیم به یه سندروم که فقط باعث عقب افتادنمون شده و هیچ فایده ای برامون نداره !
G LADIATOR
20-06-2010, 15:00
کیفیت مدل زدن توی همه برنامه ها دقیقا مثل هم هست و جوری نیست که تو یه برنامه بشه بهتر مدل زد....
فقط فرق برنامه ها توی ابزار هایی هست که به ما میدن....
یه نفر با ابزار های مکس راحت تر مدل میزنه...یه نفر با ابزار های مایا و یا xsi و...
توی مدلینگ به نظر من این برنامه ها 90% کپی هم هستن و عمرا یه نفر تو یکیش کم بیاره از اون یکی....
--------
90% تفاوت این برنامه ها و کاراییشون توی چیزای دیگه هست..به جز مدلینگ.....
توی مکس اگه بخوای یه محیط شلوغ رو با آب و آتیش و کلی افکت بسازی....کار دست و پا گیری هست....
باید از صد تا پلاگین استفاده کنی و هر کدوم در کناره دیگری یه مشکلات دیگه ای بهه وجوود میاره....
اما واسه پروژه های کوچیک مثل تبلیغات و تیزر و حتی انیمیشن های کوچیک هیچ مشکلی به وجوود نمیاره....
ولی مایا و xsi از اول ساخته شدن واسه پروژه های شلوغ...پروژه هایی که پر از افکت و آبجکت و... هستن...
جوری ساخته شدن که با کمترین پلاگین بتونی به خوبی کل محیط رو مدیریت کنی...
توی مکس مدیریت صحنه های بزرگ خیلی زمان می بره....ولی تو برنامه مایا و... خیلی سریع تر هست....
------------------
در کل:
شما میتونی با یکیش شروع کنی و بعد بقیش رو هم یاد بگیری.....
اگه فقط می خوای در حد انیمیشن های ایران کار کنی....مکس عمرا کم بیاره.....مکس توی انیمیشن های بلیزارد هم کم نیاورده....پس خیالت راحت....:31:
ولی اگه می خوای زیادی پیشرفت کنی در حد Avatar - Transformers و ....:31:
اینجور چیزا عمرا با مکس کارت به جایی برسه :31:
.:PAR3A:.
20-06-2010, 15:18
یادگیری نرم افزار های مدل سازی خیلی کاری نداره.
مثل زبان های برنامه نویسی نیست...
شما میای همه ی مثلا دکمه های ادیتیبل پالی یا مش و مادیفایر ها رو یاد می گیری (یعنی این جور چیزاش رو یاد میگیری) دیگه کار با نرم افزارو بلدی...
ولی مدلات خوب در نمیان..
چرا؟
خوب واسه این که اصل کار توی نرم افزار های مدل سازی تکنیک های هنریشه.
و تکنیک های هنریشم که دیگه همه جا مشترکه...
پس نتیجه اخلاقی می گیریم که شما که هر دوتا نرم افزار رو بلدی دیگه برو سراغ به قول معروف همین تکنیک های هنری اون وقت عشقی میری هر کاری رو توی هر نرم افزار که دلت می خواد انجام میدی!
البته اگه اصرار داری حتما تا آخر با یکیش کار کنی خوب به قول دوستمون الگوریتم های مختلفی وجود داره از جمله : 10,20,30,40
موشی موشی خونه داره (!)
همچنین آرمان نواران (!)
samiei_m_j
23-06-2010, 13:00
سلام
به نظر من قبل از انتخاب بايد هدفت رو مشخص كني كه ميخواهي در آينده به كجا برسي
اگه مي خواهي حداكثر ساخت يه برنامه مثل داداش سياه و اينا كار كني با هر چي كه بلد باشي ميتوني به اين مرحله برسي
ولي
اگه مي خواهي در آيده يه برنامه مثل شرك يا عصر يخ بندان يا به قول دوست عزيزمون آواتور بسازي بيا مايا رو ياد بگير
بعدشم اينو بگم كه در سطح حرفه اي حتما بايد وارد گروه بشي و به تنهايي نميتوني تمام مايا رو به صورت حرفه اي ياد بگيري
من خودم اهل اصفهانم اگه تو هم اصفهاني هستي بگو تا آموزش هي زبان اصلي مايا كه خودمم بيشتر با اونا كار ميكنم رو در اختيارت بذارم
موفق باشي
sam & snake
24-06-2010, 02:05
سلام دوست عزیز
ممنون من اصفهان هستم.
اگه میشه لیست اموزش هات رو برام پی ام کن تا با هم تبادل دیسک کنیم.
---------- Post added at 03:05 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
دوستان ممنون از کمکتون من نرم افزار maya و نرم افزار Houdini رو انتخاب کردم.(البته هودینی متغیر هست)
samiei_m_j
25-06-2010, 22:37
سلام دوست عزیز
ممنون من اصفهان هستم.
اگه میشه لیست اموزش هات رو برام پی ام کن تا با هم تبادل دیسک کنیم.
---------- Post added at 03:05 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
دوستان ممنون از کمکتون من نرم افزار maya و نرم افزار Houdini رو انتخاب کردم.(البته هودینی متغیر هست)
ببين عزيزم من id خودمو اينجا مينويسم هر وقت تونستي برام پيغام بذار كه يه جا بيام بهت بدم
samiei_m_j@yahoo.com
منتظرتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.