PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خازن ژاپنی

TREASURES
18-06-2010, 11:46
سلام دوستان ما که نفمیدیم کدوم نسخه ی خازن جامد ژاپنی از همه بهتره اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه :40:( اگه میشه رده بندی کنید )

FUJITSU- CHEMI CON- NICHICON- SANYO OS CON
یه سوال دیگه چاک با هسته ی آهن بهتره یا فریت؟

Behrouz_se60
18-06-2010, 13:37
یک منبع هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه چهارم لینک آدرس شرکتها

این هم لینک شرکتهایی که تو ساخت چوک فریت مشارکت دارند

شما باید این لینک را با فیلتر بروید چون بنابر تحربم سازمان ملل این سایت از ارائه اطلاعات به ایران معذور است.

TREASURES
18-06-2010, 17:31
دستت درد نکنه ولی لینک اول که مال خازنای الکترولیت هست نه جامد:41: حالا شما نمیتونی بگی از اون چهارتایی که گفتم کدوم بهتره؟ لینک دوم هم که نمیتونم واردش بشم چون آنتی.... ندارم خوب شما حالا بگو هسته ی فریت بهتره یا آهن؟

join me
18-06-2010, 19:31
دوست عزیز به این چیزه ا زیاد توجه نکن که همش تبلیغاته /ببین کاربری شما از سیستم چیه ؟ گیم؟ آفیس؟ .... به این چیز ها توجه کن /به مقدار بودجه که در نظر گرفتی / به گارانتی /و در آخر اگر مادربورد خوب میخوای گیگابایت و ایسوس ..../ قطعات الکرونیکی رو کسی نمیتونه تظمین که چند روز کار کنه.....
:40::40::40:

Behrouz_se60
18-06-2010, 20:26
یک عالمه شرکت هستن که خازن می سازن و خازنها از نوع خازن آلومینیومی که اکثر ماردبوردها از آلومینیوم استفاده می کنند یک عالمه شرکت هست که لینک زیر :

یک قسمت داره در خازن الکترولیت آلومینومی

اینها زیر مجموعه ای از قطعات پسیو Passive Component هستند.باید تو گوگل سرچ کنی .

قضیه خیلی پیچیده تر از این حرفاست که حتی من هم گیج میشم که کدوم بهتره مثلا بعضی از مادربورد ها احتمالا از خازن پاناسونیک استفاده میکنند :

ولی یک سایت آمریکایی هم لیست داده که بگم مثلا اعتبارش بالاست :

در حال حاضر مشهورترین خازن RUBYCON هست که شاید از بزرگترین تولید کننده باشه .

واسه هسته فریت یک جایی خوندم که وجود فضای بسته دور بر سیم پیچ ها مدیریت بهتری برای کنترل امواج مغناطیسی به وجود میاره ولی نمیدونم کجا خوندم. من علاقمند شدم چون داستان از داغ شدن چوک فریت در مادبوردم شروع شد که حسابی داغ می کرد و من دارم روی خنک کننده کار میکنم تا برام بسازن مدل مادربوردم Ta790gx a2+ rev 5.1 عکس هم میتونی واضع تر اینجا

از آنجایی که اکثر مادربورد با فریت هستند دلیل است بر کنترل گردش فرکانس در سیم پیچ بنابر این فریتها بهتر جواب میدهند.

Behrouz_se60
18-06-2010, 20:35
دوست عزیز به این چیزه ا زیاد توجه نکن که همش تبلیغاته /ببین کاربری شما از سیستم چیه ؟ گیم؟ آفیس؟ .... به این چیز ها توجه کن /به مقدار بودجه که در نظر گرفتی / به گارانتی /و در آخر اگر مادربورد خوب میخوای گیگابایت و ایسوس ..../ قطعات الکرونیکی رو کسی نمیتونه تظمین که چند روز کار کنه.....

این باباییه اومده چیزایی خیلی فنی می خواد نه اون چیزی تو فکر میکنی گاهی وقتها من هم یک اطلاعات بسیار تخصصی یا مثلا بگم ویژه مثلا خازن جامد چطوری ساخته میشه یا چیزایی که خیلی فنی هست .این سوالی که کرده همون چیزی من دنبالشم چون علاقه دارم بدونم تو دنیای صنعتی چی رو می سازن و چطوری و مشخصاتش چیه و چیزا که به افراد کل تو فروم به درد نمیخوره فقط به من واین آقا و شاید افراد علاقمند

TREASURES
19-06-2010, 10:39
من این لینک رو دیدم که این سوال به ذهنم رسید :31:

چون خازنای خودم از FUJITSU بود گفتم ببینم کدوم از اونا بهترن

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

دوست عزیز من سیستم رو بستم مشخصاتش تو امضامه فقط خواستم ریز تر به مسئله نگاه کنم :46:

TREASURES
19-06-2010, 11:29
حالا یه سوال دیگه که خیلی ذهنمو درگیر کرده :
ورژن های قدیمی تر مادربردم خازناش این شکلی بود ( به اون F برجسته که روش نوشته دقت کنید )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا خازنای مین بورد من چیز دیگه ای رو ش نوشته :18: یعنی این تغییری که بهش دادن خوبه یا بد نمیدونم :41: اینم شکلش روش نوشته FP نفهمیدم با اون قبلی فرق داره یا نه؟

یه سوال دیگه :
جنس دی الکتریک خازن جامد و الکترولیت چیه؟

amd>intel
19-06-2010, 13:14

Behrouz_se60
19-06-2010, 15:42
561 يعني 560 ميكروفاراد كه 56 به اضافه يك رقم اگه 5600 ميكروفاراد بود ميشد 562 كه 2 يعني 2 تا صفر تا الي آخر.من حدس ميزنم كه اين 87H بايد اشاره اي به نوع طبقه بندي باشه.حالا اين FP یک مفهوم Commodity Mark يعني نوع محصول (؟) . 122 يعني 1200 ميكروفاراد با 4 ولت .معناي 941 هم مشخص نيست.ولي كنار 941 حرف a آمده متعلق به سري RE نوع NS هست

نتونستم معناي 87H در عكس پيدا كنم.بايد به معناي اندازه يا سايز باشه.چون اكثر اندازه سايز در بالاي گوشه سمت چپ مي نويسند يا شايد مدل fusijtu نباشه متعلق به شركتي ديگر .اگر قرار باشه مادربوردتون ASUS M4A79T-DELUXE هست پس نميشه گفت مال فجيستو هست. اگه ممكنه يك شات دقيق از همين مادربوردتون بگيريد كه خازن ها دقيق و قابل خواندن باشه

Behrouz_se60
19-06-2010, 15:55
خازن جامد از پليمر آلي جامد و الكتروليت از الكتروليت شيميايي

TREASURES
19-06-2010, 18:33
اون FP یعنی FUNCTIONAL POLYMER :31: رو خازنای نزدیک سی پی یو اینا رو نوشته:

FP5K
99AK
561
6.3

یه عکس هم از CROSSHAIR IV FORMULA دیدم که چیزایی شبیه مال من نوشته بود اونم تو یه سایتی خوندم که خازناش FUJITSU هست

FP5K
9X8X
821
6.3

Behrouz_se60
19-06-2010, 19:28
این مدلی که ذکر شده اینجا : البته FP هم همون چیزی گفته شده ولی FP را به عنوان یک زیر محموعه ای تعریف کردم که یعنی نوع محصول اشاره دارد یا به عبارت بهتر زیر شاخه ای از کلمه Commodity Mark و خود FP همون چیزی که گفتید.

ولی به نظرم Chemi-con بهتر هستند و اینکه دارای طیف متنوع و از همه مهمتر دارای اطلاعات دقیق در سایت و طراحی خوب