ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با عدم تطابق update history با installed update

myusac
17-06-2010, 20:34
سلام

من تازه ویندوزم رو عوض کردم و همه ی آپدیت های اون رو هم انجام دادم و همه ی آپدیت ها با موفقیت انجام شد ولی وقتی توی update history میرم کلی آپدیت لیست کرده که failed شده نمیدونم چرا

یک سوال دیگه هم که برام پیش اومده اینه که با این که چک آپدیت میزنم توی لیست از آپدیت هایی که failed شده نیست که من نصبش کنم حالا من باید از روی شماره آپدیت ها اونا رو از سایت مایکروسافت دانلود کنم یا اینکه اگه لازم باشه خودش توی لیست new update میاره
ممنون

mehrdad38
18-06-2010, 09:47
سلام

احتمالا شما به طور دستی اقدام به نصب آپدیتها کردین و بعضی از آپدیت ها رو کنسل کردید (به هر دلیل) و دوباره اقدام کردید برای همین زمانی که آپدیتی رو کنسل می کنید توی History می زنه failed و هنگامی که دوباره اقدام به نصب می کنی میزنه Succesful .

عکس زیر لیست آپدیت های ویندوز من هست ببین بعضی از آپدیتها یکبار failed شدن چون خودم اونها رو کنسل کرده بودم و یا اینترنتم قطع شده بود و یا هر دلیل دیگه ولی وقتی دوباره نصب کردم succesful شد.

مطمئن باش تا آپدیتی نصب نشده از لیست آپدیتهای قابل دسترس حذف نمی شه. اگر با اینترنت مشکلی نداری بزارش تو حالت اتوماتیک خودش نصب می کنه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

myusac
18-06-2010, 13:05
ولی آخه دوست عزیز تعداد آپدیت هایی که Successful شدن 35 تا هست تعداد آپدیت هایی که Failed شدن 76 تا هست به نظره شما این منطقیه
در ضمن یکی از آپدیت ها زده بود Canceled و دقیقا من همین یک آپدیت رو کنسل کرده بودم

*من دستی آپدیت میکنم

mehrdad38
18-06-2010, 17:54
اشکالی نداره تعداد ناموفق ها از موفق ها بیشتر باشه مسئله ای نیست. هر دلیلی ممکنه باعث بشه آپدیت Failed بشه مثلا قطع اینترنت یا عدم اتصال به سرور مایکروسافت همونطور که بالا هم گفتم تا آپدیتی دانلود و با موفقیت نصب نشه هر وقت چک آپدیت رو بزنی باز نمایش داده می شه پس الان شما می گید هیچ آپدیتی نمایش داده نمی شه معلوم میشه تمام آپدیتهارو دریافت کردید .

myusac
19-06-2010, 22:51
یک سوال دیگه ای که درباره ی ویندوز آپدیت دارم اینه که من آفیس 2010 64bit رو هم نصب کردم ولی تا حالا آپدیتی براش نگرفتم یعنی تا حالا آپدیتی براش منتشر نشده؟

mehrdad38
19-06-2010, 23:58
نه دوست عزیز هنوز آپدیتی از طرف مایکروسافت برای این نرم افزار عرضه نشده.تازه فروش رسمی اون اگر اشتباه نکنم 3 الی 4 روز پیش از طرف مایکروسافت آغاز شده توی سایت مایکروسافت صفحه اول این خبر رو درج کرده.