ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بــه ســـوی کـــامــــیـــابـــــی [قـــدم های بـــزرگ] هر روز یک نکته >> فهرست در صفحه اول <<

ScKAT LeFT
14-06-2010, 20:49
بــه ســـوی کـــامــــیـــابـــــی

چند وقت پیش کتابی خریدم با نام به سوی کامیابی < 4 > قدم های بزرگ ! که سری چهارم از کتاب های به سوی کامیابی نوشته آنتونی رابینز بود.

به دلیل نکات ژرف ، با معنی ، مهم و کاربردی که در این کتاب در 12 بخش آن بیان شده است ، تصمیم گرفتم این تاپیک رو درست کنم تا هر روز با همدیگر با یک نکته جدید از این کتاب به ترتیب جلو بریم و هر روز راجع به موضوع و نکته اون روز و راه استفاده درست از اون نکته و کمک هایی که میشه به همدیگه کرد در راه رسیدن به کامیابی ، بحث کنیم.

توجه : فهرست صفحات نکات به ترتیب در پست دوم قرار دارد.
توجه : دوستان قوانین انجمن رو رعایت کنند.
توجه : توهین به عقاید دیگران مطلقا ممنوع.
توجه : لطفا بحث شما فقط در رابطه با نکته بیان شده مخصوص اون روز باشه.
توجه : نکته جدید هر روز صبح اضافه میشود.

مقدمه نویسنده کتاب :

- حتما کامل مطالعه کنید !
از اینکه بار دیگر با من همقدم شدید به شما خوش آمد میگویم.
می دانم که شما هرکس که باشید ، هر موقعیتی که کسب کرده باشید و هر مشکلی که در حال حاضر داشته باشید ، فقط به یک علت این کتاب را که با هم خواهیم داشت ، به عنوان همسفر ، تصمیم شما را به کسب موفقیت شادباش میگویم.
اگر کاملا با من همراه باشید ، به شما قول میدهم که پاداشی دور از انتظار خواهید گرفت.
در این کتاب از بهترین ابزارها ، تکنیک ها ، اصول و شیوه هایی استفاده کرده ام که قبلا در پرفروش ترین کتاب سال (( نیروی عظیم درونی را فعال کنید )) نیز آن ها را شرح داده ام.
هدف من از نوشتن این کتاب ، دو چیز است :
اول اینکه به شما روحیه دهم و شما را نیرومندتر سازم.
دوم اینکه اعمال ساده ای را یادآور شوم که انجام مداوم آنها ، این نیرو و انرژی را در جهت رسیدن به نتایج چشمگیر و قابل سنجش هدایت کند.آن تقویت روحیه همراه با این کارهای کوچک روزانه ، سبب می شود که گام های بزرگی رو به جلو بردارید و کیفیت زندگی خود را بهتر کنید.
از آنجا که زندگی پرمشغله امروزی ممکن است اجازه پرداختن به مسائل عمیق زندگی را به شما ندهد ، لذا این کتاب طوری طراحی شده است که همه فلسفه ها ، بینش ها و شیوه های لازم را در قالب دستورات ساده و قابل هضمی به شما عرضه کند که درک آن ها فقط چند دقیقه از وقت روزانه تان را بگیرد.
ابتدا از نیروی ساده تصمیم گیری - که پایه هر نوع ایجاد تغییر است - شروع میکنم و سپس به ابزارهای دقیق تر و مشخص تر که تعیین کننده روابط ، وضعیت مالی ، سلامت جسمانی ، و عواطف و احساسات شماست ، میپردازم.
از این کتاب هم به منظور تقویت روحیه و هم به عنوان راهنمای عمل ، مدد بگیرید و به هر شکل که راحت تر است از آن استفاده کنید.اگر دلتان خواست آن را به ترتیب بخوانید ( که توصیه من به شما است ) و یا اینکه از بخشی به بخش دیگر بروید تا نکته دلخواهتان را پیدا کنید.
هدف من این است که در حداقل زمان به حداکثر نتیجه برسید و در ضمن اطلاعاتی در اختیارتان قرار بگیرد که برای یک سال تمام به دردتان بخورد.
مهم ترین کاری را که از شما میخواهم ، این است هر چه را میخوانید بلافاصله مورد عمل قرار دهید.
تقویت روحیه اگر با پشتوانه عمل همراه نباشد به چه دردی میخود ؟
از اینکه به من اجازه دادید تا مهارت هایی را با شما در میان گذارم متشکرم.امیدوارم در صفحات کتاب ، مطلبی را پیدا کنید که شما را دگرگون کند ، حتی اگر این مطلب تنها یک جمله ، یک فکر قانع کننده و یا یک نظریه نیرومند باشد.در این صورت احساس خوشبختی خواهم کرد.
دلم میخواهد روزی شما را حضورا ملاقات کنم.تا آن رو به یاد داشته باشید که با شور و شوق زندگی کنید.
آنتونی رابنز

تایپ از خودم !!!

ScKAT LeFT
14-06-2010, 23:09
فهرست نکات ...

بخش اول - رویای سرنوشت [ تصمیم گیری و هدف گذاری ]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نکته اول

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته دوم

نکته سوم

ScKAT LeFT
14-06-2010, 23:45

کارل سندبرگ : (( هر واقعه ای ابتدا به صورت رویا است ، آنگاه اتفاق می افتد ))

<< 1 >>

همه ما رویاها و آرزوهایی داریم ...
همه ما در اعماق روح خود میخواهیم باور کنیم که دارای موهبت خاصی هستیم.
میتوانیم تغییر و تفاوتی ایجاد کنیم.
میتوانیم به طریق خاصی در دیگران نفوذ کنیم و میتوانیم جهان فعلی را به صورت بهتری در آوریم.
آرزوی شما چیست ؟؟؟
شاید رویایی است که آن را فراموش کرده اید و یا در شرف زوال و نابودی است.
اگر آرزوی شما عملی می شد ، وضع امروزی شما چگونه بود؟

اکنون چند لحظه وقت صرف کنید و در رویا و آرزوی خود فرو بروید و ببینید خواسته واقعی شما از زندگی چیست ؟
در تاپیک اعلام کنید و درباره آرزوها و نظرات دیگران بحث کنید ...

پایان نکته اول ...
27 خرداد 1389

Majid_17_206
22-06-2010, 05:42
سلام...ممنون از شما دوست عزیز
من آرزو دارم یه روزی بتونم به آرامش واقعی برسم و در کنار کسی که واقعا دوستش دارم و به دور از بعضی انسان های فریب کار و دورو که حاضرند برای پول هر کاری بکنند زندگی کنم..ا

sinashahab
23-06-2010, 12:45
سلام

خیلی خوب بود .

من آرزوم این هست که به جایی برسم که همه از ته دل به من محبت کنن و اگه نکنن با کارایی که براشون کردم خجالت بکشن و من هم بهشون یه اخم کنم . (این فقط یه آرزو هست .)

davy jones
24-06-2010, 22:08
من آرزو دارم که اگه قراره کسی رو دوست داشته باشم، فقط اون رو به خاطر خودش دوست داشته باشم نه چیزهای دیگه ای که متعلق به زندگی او است. همین آرزو رو هم در مورد خودم دارم که دیگران من رو فقط به خاطر خودم بخواهند و اگر این طور نشد آرزو میکنم که تنهایی بکشم ولی تملق نشنوم و تملق هم نگویم.

ScKAT LeFT
25-06-2010, 22:49

<< 2 >>

کارهایی که گاه به گاه انجام میدهیم ملاک نیستند ، بلکه اعمال دائمی ما هستند که نقش تعیین کننده دارند.
پدر همه اعمال ما کدام است ؟
چه عملی در نهایت ، تعیین کننده شخصیت و راه زندگانی ما است؟
پاسخ این پرسش در کلمه تصمیم نهفته است.
در لحظات تصمیم گیری است که سرنوشت ما رقم خواهد خورد.من بیش از هر چیز اعتقاد دارم آنچه سرنوشت ما را تعیین می کند ، شرایط ما نیست بلکه تصمیم های ما است.
اکنون کمی فکر کنید و مهم ترین تصمیمی که تا به حال گرفته اید را با دوستانتان در این دوره یک ساله ما در میان بگذارید و راجع به تصمیم های مهم زندگی یکدیگر و تاثیرات آن در زندگیشان بحث کنید .

پایان نکته دوم ...
5 تیر 1389

sinashahab
26-06-2010, 11:30
اوه نه .

من یه ساعت فکر کردم ولی هر چی فکر کرددم نتوسنتم مهم ترین تصمیم زندگیمو پیدا کنم :41:!!!
شاید اصلا تا حالا تصمیم مهمی نگرفتم یا ....:45:

شما می دونید این مشکل برای چی هست ؟؟

ScKAT LeFT
26-06-2010, 13:03
اوه نه .

من یه ساعت فکر کردم ولی هر چی فکر کرددم نتوسنتم مهم ترین تصمیم زندگیمو پیدا کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
شاید اصلا تا حالا تصمیم مهمی نگرفتم یا ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما می دونید این مشکل برای چی هست ؟؟

مهم ترین تصمیم های زندگیتون ! میتونه تصمیم برای انتخاب یک رشته در دانشگاه ! تصمیم برای انتخاب همسر ! تصمیم برای انتخاب یک شغل مناسب ! تصمیم برای ایجاد یک شخصیت خوب در خودتان یا ... باشد !
تصمیم مهم چیز شاقی نیست ! چیزی است که شاید در طول روز بارها با آن مواجه شده باشید !

ضمنا بهتون پیشنهاد میکنم نکته 1 رو بخونید و هدف مهم زندگی خودتون رو برای خودتون شرح بدید و اگر دوست داشتید در تاپیک هم مطرح کنید !
اما توجه داشته باشید اول خوب فکر کنید بعد هدفتان رو معین کنید !

sinashahab
26-06-2010, 21:48
آها فهمیدم .

یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین تصمیمات من یاد گرفتم تقریبا کامل PC بود که از 7 سالگی شروع شد.

حالا بقیه چی بوده ؟؟ بگید ما هم بدونیم /

ScKAT LeFT
27-06-2010, 13:45

<< 3 >>

چه کسی باور میکرد که ایمان فردی آرام و بی ادعا ( حقوقدانی که به اصل مسالمت معتقد بود ) چنان قدرتی داشته باشد که امپراطوری وسیعی را سرنگون کند ؟
مع ذالک تصمیم مهتما گاندی و اعتقاد او به اینکه بدون توسل خشونت میتوان به مردم هند کمک کرد تا دوباره زمام امور مملکت بدست بگیرند ، یک رشته وقایع زنجیره ای غیر منتظره را سبب شد.
ببینید یک تصمیم که به موقع و با ایمان کامل به آن عمل شود ، چه نیرویی دارد.
هنگامی که خیلی ها این کار را رویایی غیر ممکن تصور میکردند ، استقامت و پایبندی گاندی به تصمیمی که گرفته بود ، آن رویا را به واقعیتی غیرقابل انکار تبدیل کرد.
نکته آن است که خود را در حضور جمع به تصمیم های خود متعهد کنیم به طوریکه نتوانیم از تصمیم خود برگردیم.

اگر شما نیز همین اندازه شور و شوق ، ایمان و عمل در خود سراغ داشتید که بتوانید حرکتی توقف ناپذیر را به وجود آورید ، دست به چه اقداماتی میزدید ؟؟؟
با بقیه دوستانتان در این دوره راجع به تصمیم هایی که میگرفتید بحث کنید.

پایان نکته سوم ...
6 تیر 1389

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

فهرست نکات هم بروز شد !!!

sinashahab
27-06-2010, 16:35
یه تحول بزرگ توی علم جهان که به نفع ایران باشه و ایران به همون ایران سابق و ایرانی سابق برگرده

مثلا با اختراع یه چیزی که به کمک بشر بیاد ولی اسمش هم یه چیزه ایرانی باشه یا حداقل همه بدونن مال ایرانه .:31:
مثل اینکه همه می دونن الکل رو زکریا کشف کرده و توی همه جا با همون اسم هم هست .:5:

aaeiria
28-06-2010, 02:12
فقط وفقط صلح جهانی!!!!!!!
و مطمئنم که یه روز سهمی حتی کوچیک تو این زمینه دارم. هیچ شکی ندارم.
:5:

Marichka
28-06-2010, 20:48
سلام دوستان

تاپیک خوبی رو شروع کردید. فقط نیاز به یادآوری چند نکته هست؛

1- لطفا مباحث ممنوعه در انجمن ها (دینی - سیاسی - جنسی) رو مطرح نفرمایید.
2- در مورد اظهار نظرهای دوستانتون (مثل آرزو، تصمیم،...) دوباره نظر ندین لطفا. بذارین که هر دوستی صحبتش رو پست کنه و بعد از اتمام تمرین جدید رو شروع کنید.
3- مباحث جانبی در مورد هماهنگی و غیره رو در گروه های اجتماعی پیگیری بفرمایید و از این تاپیک فقط برای مباحث اصلی استفاده بفرمایید.
4- لطفا در دنبال کردن مبحث اصلی تاپیک دقت لازم رو بفرمایید تا تاپیک به دلیل منحرف شدن بحث حذف نشه.

ممنونم

hompoil
01-07-2010, 18:01
"""""رسیدن به ارامش روحی و روانی بهترین ارزو برای همه است"""""

aaeiria
04-07-2010, 01:17
من که گفتم بذار اول علاقه مندا جمع بشند بعد.
اونطوری اگه یه کم خسته میشدی چند نفر دیگه بودن ولی حالا زودی خسته شدی چون دیدی کسی نیست. منم که دیدم سوت و کوره گفتم فایده ای نداره. برا کی بنویسم؟
اگه واقعا علاقه داری دوباره شروع کن وتبلیغ کن وصبر...

ScKAT LeFT
04-07-2010, 02:07
نه !
ننوشتن من واسه خلوت بودن نیست !
مدیرها شرایط کار رو فراهم نمیکنند !
پست بالا رو بخون !
میگه راجع به هم نظر ندین !
اینجوری اصلا هیچ فایده ای نداره !!!

به هر حال واسه به بهشت رفتن و مسلمون بودن باید دهنمون رو ببندیم تا بشیم یک انسان معتقد و سعادتمند ...

aaeiria
04-07-2010, 10:19
نه !
ننوشتن من واسه خلوت بودن نیست !
مدیرها شرایط کار رو فراهم نمیکنند !
پست بالا رو بخون !
میگه راجع به هم نظر ندین !
اینجوری اصلا هیچ فایده ای نداره !!!

به هر حال واسه به بهشت رفتن و مسلمون بودن باید دهنمون رو ببندیم تا بشیم یک انسان معتقد و سعادتمند ...
:41::18:
:9:

hosseingrami
01-03-2011, 14:56
سلام به همگی دوستان.
من از 5 جلد کتاب به سوی کامیابی آنتونی رابینز جلد اولش رو مطالعه کردم و بقیه رو نتونستن گیر بیارم.
اگه جایی لینکی چیزی دارید بهم معرفی کنید.
ازتون خواهش می کنم.