PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک پرینتر 1640 سامسونگ

cheshm_asali
14-06-2010, 12:19
متاسفانه این پرینتر با هر 600 پرینتن اجازه پرینت نمیده و یه راه روش هایی داره برای حلش روی 1200 تا دیگه وقتش رو نداشتم بازش کنم و از اون راه و روش ها انجامش بدم با یک نرم افزار این کارو کردم که خدا پدر و مادر نویسندش رو نیامرزه جاش توی جهنم باشه و کلی چیز دیگه که اینجا زشته بگم تنو دلم به برنامه نویسش بدو بیراه میگم

به محض استفاده از این برنامه چراغ زرد خاموش شد که خداروشکر کردم حله و دیگه کارم راه افتاد ولی...
زرده که خاموش شد نا مردی نکرد نگذاشت سبزه هم روشن بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا دیگه USB هم گفت این دو تا که روشن نمیشند چه کاریه منم کار کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نتیجه این خانواده صمیمی با هم دیگه تصمیم گرفتند که USB کامپیوتر رو نشناسه چراغ سبزه روشن نشه چراغ زرده هم که قرار نبود روشن بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی خوب واسه اینکه حال من رو بگریند با هم موقعی که پاور رو میزنم یه دفعه روشن میشند
بازم واسه اینکه حسابی حال من رو بگیرند وقتی کلید تست رو نگه میدارم یه رقص نور خوشگل برام میزنند

در نتیجه تصمیم گرفتم IC مربوطه به بافر کانتر رو عوض کنم IC رو خریدم عوض کردم همون داستان قبل بود فرقی نکرد IC رو خارج کرد بازم همون جریان قبل
ولی به دلیل بسیاررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررررررررر با کیفیت بودن برد سامسونگ و دقت خیلی خیلی کم من (بگذریم که بسیار حساس عمل کردم ) 2 تا پایه ناقابل از قسمت خود برد بلند شد و حسابی پرینتر دیگه بهم حال داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون لحظه بود که حسابی اون برنامه نویس بزرگ رو دعا کردم و براش از خداوند بلند ترین درجات جهنم رو درخواست کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه ؟؟؟
برد رو پرسیدم میگند 50 که واقعا بالاست خد این پرینتر رو 84 خریدم فقط یک بار شارژش کردم

mahdipc.com
25-07-2010, 09:04
salam.ic ghablisho bezar rosh bad baram pm bezar ta behet begam chekar koni pesar khob(mahdipc.com@gmail.com)

shahnazari
02-01-2012, 09:37
نیازی به این کارای سخت نیست
از آموزش ژیر کمک بگیرید فقط 2 تا پایه ی این آی سی رو به هم وصل کنید تا با هر بار روشن شن پرینتر کانترش صفر بشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])