مشاهده نسخه کامل
: فایلهای jps.exe و nvcpl ویروسه یانه؟؟؟؟؟؟
یک فایل با نام jps در تسک منیجر نشون میده که با کلیک راست کردن به راحتی میشه بستش ولی بعد ریستارت کردن سیستم دوباره پیداش میشه و معلوم نیست به کدوم برنامه مربوطه :41:
احتمال داره ویروس باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
یک فایل nvcpl هم که در استارت اپ قرار گرفته که با غیر فعال کردنش و برداشتن تیک مربوط به ان از قسمت msconfig با ریستارت سیستم بازم غعال میشه و خودکار تیک دار میشه:13:
ممکنه ویروس باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من از انتی ویروس کاسپراسکای 2010 که همیشه اپدیتش می کنم استفاده می کنم
pcnondaily
13-06-2010, 20:40
دوست عزیز، این فایل ها یکی مربوط به ماشیم مجازی جاواست (Java Virtual Machine Process Status Tool=JPS) و دیگری مربوط به درایور کارت گرافیک انویدیا (NVIDIA Control Panel=NVCPL).
کلا JPS کمی مشکوکه اما NVCPL مشکلی نداره. بهتره به رفتار JPS دقت کنی و اگه حرکت مشکوکی انجام میده، یه اقدامی دربارش انجام بدی. ببین توی Startup ورودی داره یا نه، اگه هست و با برداشتن ورودیش بازم بالا میاد، اونوقت دیگه واقعا مشکوکه!
:31:
دوست عزیز، این فایل ها یکی مربوط به ماشیم مجازی جاواست (Java Virtual Machine Process Status Tool=JPS) و دیگری مربوط به درایور کارت گرافیک انویدیا (NVIDIA Control Panel=NVCPL).
کلا JPS کمی مشکوکه اما NVCPL مشکلی نداره. بهتره به رفتار JPS دقت کنی و اگه حرکت مشکوکی انجام میده، یه اقدامی دربارش انجام بدی. ببین توی Startup ورودی داره یا نه، اگه هست و با برداشتن ورودیش بازم بالا میاد، اونوقت دیگه واقعا مشکوکه!
البته فکر کنم اینی که شما میگین jqs است نه jps الان که دوباره ویندوز را نصب کردم خبری از فایل jps نیست ولی فایل jqs همچنان در تسک منیجر از همان ابتدا قرار دارد
pcnondaily
16-06-2010, 22:11
نه عزیز، jqs برابره با Java Quick Starter، اونی که گفتم همونیه که هست، ممکنه گاهی ویروس هم باشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.