PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روش پاک سازی یک سیستم پز از برنامه های مخرب

rezariza
13-06-2010, 11:11
با سلام به همه ی اساتید گرامی
آقا من یه سیستم دستم رسیده که مال دوستم هست و 3 سال پیش خریده و در این سه سالی که استفاده کرده گویا هیچ نوع آنتی ویروسی هم نصب نکرده و الان که یک برنامه مخرب تمام فایل های exe رو خراب کرده و اجازه ی نصب هیچ برنامه ای رو بهش نمی ده دوزاریش افتاده که سیستمش پر از برنامه lمخربه و به من هم میگفت هر فولدری که می رفته اتوماتیک یک new folder داخلش ایجاد میشد و فکر میکرد این خوبه که کامپیوترش اتوماتیک فولدر باز میکنه!!!:27::18:بگذریم حالا سیستم رو آورده پیش من که براش کاری کنم (مثلا من استادم:27:) بیرون نمیبره چون هاردش پر از عکسها و فیلم های خصوصیه. حالا من ابتدا خواستم یک آنتی ویروس روش نصب کنم که نشد ویروسه اجازه نمیده.کسپرسکی و نود و مک آفی رو هم امتحان کردم نمیذاره نصب کنم:21:گویا خیلی خفنه!!! در حالت سیف مد هم نمیذاره بوت بشه!!آفرین به نویسندش!!
خواستم ویندوز عوض کنم ویروسه نذاشت:13:. حالا دو تا راه به نظرم میرسه یکی اینکه هاردشو در بیارم و به سیستم خودم ببندم و ویروسکشی کنم و دوم اینکه هاردشو از نو پارتیشن بندی کنم که بیچاره 100 گیگ عکس و آهنگ و فیلمش از بین میره!!!:18:. حالا از اساتید چند تا سوال داشتم که امیدوارم بنده رو راهنمایی بفرمایند.
اول اینکه آیا اگرمن هاردشو به سیستمم ببندم امکان داره که تاکسپرسکی اینترنت سیکیوریتی آپدیت شده و اکتیو عزیزم :27: بالا بیاد این ویروس ها همون بلایی که سر سیستم دوستم آورده رو سر سیستم من بیاره (فرض کنیم خطرناک ترین برنامه مخرب روش هست)؟؟؟؟ و میشه بعد اینکه سیستم من بالا اومد هاردشو به سیستم وصل کنم ؟ هاردش آسیب نمیبینه؟؟؟؟
و آیا به جز این دو راه دیگه ای هست که به ذهن من نمیرسه؟؟:2:

siavashsiavash
13-06-2010, 19:22
سلام
دوست عزیز این تایپیک را مصالعه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه های که هست را دان کن
حجمش خیلی کم هست
فقط به ترتیبی که گفته اجرا کن چون خودن چند روز پیش با این مشکل مواجه بودم ومشکلم حل شد