IYIostafa
12-06-2010, 18:16
سلام دوستان. من تا به امروز از نرم افزار Noton GoBack روی سیستمم استفاده می کردم و این نرم افزار رو طوری تنظیم کرده بودم که بعد از هر بار ری استارت خوبخود بحالت اولیه سیستم برمی گشت . دوستانی که با این نرم افزار کار کردن می دونن که قبل بوت شدن سیستم این نرم افزار بالا میاد و نوار قرمزی شروع به خالی شدن می کنه و سپس خط لود ایمیج پر می شه و سیستم بالا می یاد.
اما
امروز این برنامه به کل قاطی کرد اون نوار قرمز اولیه ظاهر نمیشه و سریع روی حالت خط لود ایمیج میره و اونجا هم سر 65% درصد ارور میده. بخاطر وجود این نررم افزار تقریبا امکان استفاده از هیچ نرم افزار بوتیبلی رو ندارم و سیستم هر بار تا همین قسمت بالا میاد و جلوتر نمیره و تقریبا با هر نرم افزاری هم که قابلیت پارتیشن بندی (از جمله پارتیشن مجیک) (بوتیبل) داشت امتحان کردم اما نه می شه هارد رو فرمکت کرد و نه این نرم افزار رو پاک کرد.
لطفا بهم کمک کنید و راهی رو نشون بدید که بتونم این نرم افزار رو پاک کنم ، تقریبا کلافه شدم چون واقعا به هیچ وجه راهی نیست که بتونم داخل ویندوز این سیستم برم.... ممنون
این تایپییک رو به اشتباه در بخش سخت افزار هم زدم به آدرس زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا مدیران پاکش کنند.ممنون
اما
امروز این برنامه به کل قاطی کرد اون نوار قرمز اولیه ظاهر نمیشه و سریع روی حالت خط لود ایمیج میره و اونجا هم سر 65% درصد ارور میده. بخاطر وجود این نررم افزار تقریبا امکان استفاده از هیچ نرم افزار بوتیبلی رو ندارم و سیستم هر بار تا همین قسمت بالا میاد و جلوتر نمیره و تقریبا با هر نرم افزاری هم که قابلیت پارتیشن بندی (از جمله پارتیشن مجیک) (بوتیبل) داشت امتحان کردم اما نه می شه هارد رو فرمکت کرد و نه این نرم افزار رو پاک کرد.
لطفا بهم کمک کنید و راهی رو نشون بدید که بتونم این نرم افزار رو پاک کنم ، تقریبا کلافه شدم چون واقعا به هیچ وجه راهی نیست که بتونم داخل ویندوز این سیستم برم.... ممنون
این تایپییک رو به اشتباه در بخش سخت افزار هم زدم به آدرس زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا مدیران پاکش کنند.ممنون