مشاهده نسخه کامل
: یک مشکل عجیب
معصومه123
11-06-2010, 18:36
سلام من با یک مشکل عجیب روبرو شده ام لطفا راهنمایی کنید:
درایور dvd و cd که یکی پایونر و دیگری سامسونگ است (دی وی دی رایتر و سی دی رایتر ) مدتی است وقتی دکمه آن را می زنم باز نمی شود اینگار قفل می شود صدایی می کند و بیرون نمی آید اینگار یک مانع برای بیرون آمدنش وجود دارد نمی دانم مشکل از کامیوتر است یا از دستگاه رایتر اگر از درایور است چرا هر دو این مشکل را دارند اینقدر باید با دست آنرا به طرف بیرون بکشم و دکمه را فشار دهم تا شاید بیرون بیاید.
TREASURES
11-06-2010, 19:03
درایور dvd و cd که یکی پایونر و دیگری سامسونگ است (دی وی دی رایتر و سی دی رایتر ) مدتی است وقتی دکمه آن را می زنم باز نمی شود اینگار قفل می شود صدایی می کند و بیرون نمی آید اینگار یک مانع برای بیرون آمدنش وجود دارد نمی دانم مشکل از کامیوتر است یا از دستگاه رایتر اگر از درایور است چرا هر دو این مشکل را دارند اینقدر باید با دست آنرا به طرف بیرون بکشم و دکمه را فشار دهم تا شاید بیرون بیاید.
اتصالات ( کابل ها ) چک شود از سلامت پاور هم اطمینان حاصل نمایید ( با یه پاور دیگه تست شود ) :46: سیستم را با یک آنتی ویروس بروز و قوی اسکن کنید
معصومه123
12-06-2010, 11:30
وقتی سی دی یا دی وی دی داخل آن باشد به راحتی با یکبار فشار بر روی دکمه خارج می شود و مشکلی ندارد اما وقتی خالی باشد قفل می شود و به سختی باز می شود. علت چیست؟
TREASURES
12-06-2010, 19:55
وقتی سی دی یا دی وی دی داخل آن باشد به راحتی با یکبار فشار بر روی دکمه خارج می شود و مشکلی ندارد اما وقتی خالی باشد قفل می شود و به سختی باز می شود. علت چیست؟
یعنی دفعه ی اول ( موقع ورود به ویندوز ) دستگاه کار نمیکند و باز نمیشود؟ و وقتی که باز شد و سی دی داخل آن رفت دیگه خوب کار میکنه ؟ اگه این طوریه اون مشکل همه هست من خودم 3-4 تا درایو از برند های مختلف دارم که مشکل شما رو دارن یعنی عشقی باز و بسته میشن ( یه چیزی شبیه تسمه تو درایو هست که درش رو باز و بسته میکنه به یه قرقره وصله اون باید تعویض بشه ):46:
diligent68
12-06-2010, 20:11
این دوتا دستگاه شما چند ساله داره کار میکنه ؟ قدیمیه یا جدید ؟
amd>intel
12-06-2010, 20:15
مشكل از درايوها هست . قسمت مكانيكيشون مشكل پيدا كرده .
HASHEM289
13-06-2010, 15:43
در 90 درصد موارد با تعویض کش درب مشکل بر طرف میشه
.Robert Downey Jr
15-06-2010, 17:13
سلام
تو اول باید سی دی رایتر یا دی وی دی رایتر رو باز کنی خیلی راحته ولی حواست باشه نشکنه
بعد اون قسمتی که سی دی یا دی وی دی روش قرار می گیره رو در بیار بعد زیر اون 4 تا چرخ دنده است که 2 تا راستی ها با کش به هم وصل شدن اگر می خواهی روان بیاد بیرون روی چرخ دنده ها یکم الکل بریز و تمیزشون کن البته با پنبه
Corvette Racing
15-06-2010, 18:14
سلام
تو اول باید سی دی رایتر یا دی وی دی رایتر رو باز کنی خیلی راحته ولی حواست باشه نشکنه
بعد اون قسمتی که سی دی یا دی وی دی روش قرار می گیره رو در بیار بعد زیر اون 4 تا چرخ دنده است که 2 تا راستی ها با کش به هم وصل شدن اگر می خواهی روان بیاد بیرون روی چرخ دنده ها یکم الکل بریز و تمیزشون کن البته با پنبه
یک اهرم هم هست که باعث بالا اومدن لنز موتور وتجهیزات میشه چکن.پشت قاب جلو.
hadi2323
03-07-2010, 13:15
سلام معصومه خانم
سي دي رام من هم بعد از مدتي همين طور شد. مشكل به دليل ضعيف شدن تسمه پلاستيكي متصل به چرخ دنده هاست كه با تعويض اين تسمه و با هزينه بسيار اندك برطرف مي گردد.
با تشكر
هادي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.