مشاهده نسخه کامل
: شکسته شدن قفل مجموعه آموزشی لرد 2010
Morteza561
10-06-2010, 20:20
سلام
از مدیران محترم خواهش می کنم این تاپیک رو پاک نکنند چون تنها هدفم از این تاپیک ارتقای سطح قفل گذاری برای شرکت های داخلی در مقابل سوء استفاده گران می باشد.
بعد از کلی تلاش (حدودا 7 دقیقه :31:) بالاخره قفل مجموعه های آموزشی لرد شکست! (البته هدفم تست قفل بود نه سوء استفاده)
خواهش می کنم مدیران و دست اندرکاران شرکت نوین پندار و یا کسانی که به نحوی با این شرکت در ارتباط هستند به یه نحوی به گوششون برسونند که در مجموعه جدید (که اعلام کردن تا 2 یا 3 ماه دیگه روونه بازار میشه) از این قفل مسخره ASPI استفاده نکنند. چون یکی از تابلو ترین قفل هایی بود که تا بحال دیده بودم. این رو میگم به دو دلیل:
1- من خودم از نسخه 7 لرد (تا الان که 9 هست) همیشه از نسخه اورجینال استفاده کردم و خواهم کرد. آدم از اینجا میسوزه 18900 میدی میخری (البته ارزشش رو هم داره) ولی پس فردا میری میبینی همه دوستا، مغازه ها، اینترنت و... دارند به قیمت 4000 تومن کلش رو خرید و فروش می کنند.
2- به شرکت نوین پندار وپروشات به خاطر کیفیت بالا و تلاش شبانه روزی مدیراشون علاقه دارم ودوست ندارم به خاطر نذاشتن قفل درست و درمون خدای نکرده مثل بقیه ورشکست بشن.
به جون خودم اگه تو لرد 10 هم این قضیه رو دوباره ببینم دیگه به قول دوست عزیزم RapidBaz شرکت نوین پندار و پروشات رو تحریم میکنم و دیگه هیچی ازشون نمیخرم:31: و تا بتونم روش شکستنش رو بین همه پخش می کنم.:21:
از دوستان خواهش می کنم چه به صورت پابلیک و چه به صورت خصوصی از درخواست در مورد راهنمایی برای شکستن این قفل پرهیز کنند.:13:
به امید روزی که یکی از این دو اتفاق برای بخش نرم افزار مملکتمون بیفته:
1- اینقدر قفلها قوی بشند که دیگه هیچ هکری قدرت نفوذ بهشون رو نداشته باشه(که بعید می دونم).
2- فرهنگ مردم اونقدر بالا بره که با دیدن نسخه رایت شده یه برنامه ایرانی به جای ذوق کردن و خریدن به مقامات قضایی اطلاع بدن!
میدونم یکم غیر ممکنه ولی هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست!
به امید آن روز .... یا حق .....:11::40::11:
به امید روزی که یکی از این دو اتفاق برای بخش نرم افزار مملکتمون بیفته:
1- اینقدر قفلها قوی بشند که دیگه هیچ هکری قدرت نفوذ بهشون رو نداشته باشه(که بعید می دونم).
2- فرهنگ مردم اونقدر بالا بره که با دیدن نسخه رایت شده یه برنامه ایرانی به جای ذوق کردن و خریدن به مقامات قضایی اطلاع بدن!
به امید آن روز .... یا حق .....:11::40::11:
دوست عزیز نمیخوام نا امیدت کنم ولی
همه کسانی که به این تاپیک خواهند آمد (از جمله خودم )
برای این میان که ببینن چطوری میشه این مجموعه را -- کرد
starpars
10-06-2010, 20:46
من اینو نگرفتم حالا این آموزش ها که توش هست توسط خودشون تهیه شده یا مثل نرم افزار هاش از جای دیگه کپی پیست کردن
jack_panosyan
10-06-2010, 23:21
والا من در تعجبم هرچی برنامه قفل شکسته و کرک دار هستش میزارن تو یه پک بعد خودشون روش یه قفل میزارن و میگن مبادا از روش رایت بکنین دزدیه :31:
به نظر من که اگه کسی اینترنت نسبتا خوبی داره از هیچ کدوم از این پکها احتیاج نیست استفاده بکنه و خودش میتونه از تو اینترنت پیدا بکنه.به هر حال به نظر من که فقط نباید نرم افزارهای ایرانی رو ه-ک کرد چون زحمت سازندش به باد میره البته اینم در مورد بعضی از برنامه ها هستش و بیشترشون همون حقشون هستش که برنامه هاشون پخش بشه تو مردم .
Morteza561
10-06-2010, 23:23
من اینو نگرفتم حالا این آموزش ها که توش هست توسط خودشون تهیه شده یا مثل نرم افزار هاش از جای دیگه کپی پیست کردن
نه بابا کاملا مولتی مدیا بیچاره ها خودشون درست کردند.
والا من در تعجبم هرچی برنامه قفل شکسته و کرک دار هستش میزارن تو یه پک بعد خودشون روش یه قفل میزارن و میگن مبادا از روش رایت بکنین دزدیه :31:
به نظر من که اگه کسی اینترنت نسبتا خوبی داره از هیچ کدوم از این پکها احتیاج نیست استفاده بکنه و خودش میتونه از تو اینترنت پیدا بکنه.به هر حال به نظر من که فقط نباید نرم افزارهای ایرانی رو ه-ک کرد چون زحمت سازندش به باد میره البته اینم در مورد بعضی از برنامه ها هستش و بیشترشون همون حقشون هستش که برنامه هاشون پخش بشه تو مردم .
نه عزیزم رو نرم افزار ها قفل نداره. فقط رو آموزشی ها که هزینه زیادی کردند قفل گذاشتند.
دوست عزیز نمیخوام نا امیدت کنم ولی
همه کسانی که به این تاپیک خواهند آمد (از جمله خودم )
برای این میان که ببینن چطوری میشه این مجموعه را -- کرد
آره خوب خود من هم همینطورم. عرض کردم به امید آنروز ...
پس دعا کنید لرد تو مجموعه جدیدش قفلش رو تقویت نکنه تا من روشش رو لو بدم. :46:
والا پدرم دراومد تا خریدم. الان میبینی دست همه هست.:41:
Morteza561
11-06-2010, 00:01
نمیدونم ببینید اگه مدیرای بخش میذارن برای تنبیه شرکت پرند هم که شده یه کوچول از راهش رو بگم...
اگر هم که نه من تابعم. لام تا کام چیزی نمیگم.:46:
Reza_994
11-06-2010, 00:01
به شرکت پرند وپروشات به خاطر کیفیت بالا و تلاش شبانه روزی مدیراشون علاقه دارم ودوست ندارم به خاطر نذاشتن قفل درست و درمون خدای نکرده مثل بقیه ورشکست بشن.
آخه دوست عزیز این چه حرفیه
اینا خودشون دزدند بعد شما داری از اینا طرفداری میکنی و دلت به حالشون میسوزه ؟
چی باعث شده فکر کنید اگه ما بریم از لرد کپی کنیم غلطه ولی اونا کلی نرم افزار خارجی کرک شده رو چپوندن اون تو درسته ؟
Morteza561
11-06-2010, 07:43
سلام
سر دزدی کردنشون باهات موافقم. چون بالاخره نرم افزار های کرک شده رو در اختیار عموم قرار میدن و با این کار به جیب خودشون میلیاردها تومن وارد میشه. اما شما یه لحظه فکر کن که این طور شرکت ها تو کشور ما نبودن. اونوقت شما می خواستید از کجا این همه نرم افزار رو با قیمت 19000 تومن با هم داشته باشی؟ تو این تحریمی که الان ما هستیم بخدا این بزرگترین نعمته که مفت مفت داریم از بهترین نرم افزارهای دنیا استفاده می کنیم.خوب این تا اینجا. پس به نفع کشور ماست که پولی از این بابت از کشور خارج نمیشه. اما یه مشکل اینجاست اون هم این که کشور های دیگه به ایران مثل یه سطح صاف نگاه می کنن که نه میشه ازش سود کرد و نه ازش ضرر میبینند. پس ایران تو کنج دنیا منزوی میشه و اقتدار کامپیوتریش شکسته میشه.
حالا چیکار میشه کرد؟ ما که نمیتونیم بریم با چکش تحریم رو بشکنیم:31: پس باید از عرصه تولید علم داخلی حمایت کنیم تا بلکه از این بدبختی راحت شیم.
درسته که این شرکت ها دارن به نوعی دزدی می کنند اما از اون طرف هم باید حواسمون رو جمع کنیم اگر خدای ناکرده چهار تا شرکت مثل اینها هم تو کشور نباشند باید بریم به جای فروم بازی، گوسفندچرانی:31:
پس میشه اینطور نتیجه گرفت: ما به دلیل واقع بودن در تحریم همه جانبه نمی توانیم از نسخه های اصل برنامه های خارج از کشور استفاده کنیم. حالا که یه شرکت میاد در کنار محصولات مفیدش(نمیدونم شما از DVD های آموزشی لرد استفاده کردید یا نه. اما به حق برای کسایی که واقعا میخوان چیزی یاد بگیرند مفیده) یه مجموعه نرم افزار کرک شده هم بیرون میده ما نباید به پشتوانه پخش اون مجموعه سایر محصولاتش رو لگدمال کنیم.
این رو هم اضافه کنم بنده خودم هم هر برنامه ای که بهم بدن اول میشینم ببینم نقطه ضعف یا راه نفوذش کجاست بعد میشینم باهاش کار میکنم. به همین دلیل تا حالا دروغ نگفته باشم، بیش از 5 قفل گردن کلفت و حدود 20-30 تا قفل کوچیک و بزرگ رو شکستم و تا حالا در برابر هیچ قفلی خم به ابرو نیاوردم. دلیلش هم اینه که بعد از هر قفلی که میشکنم به اولین جایی که اطلاع میدم خود شرکتشه. هر چند که اینقدر بعضیهاشون بی حالند که توجهی به این مسائل ندارند. نمونش همین لرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از این که اینجا مطرح کنم به خودشون گفتم.:46:
البته نه این که بگم تا حالا بعد از شکستن قفل ها به هیچ کس هم ندادم ها چرا پخش هم کردم ولی باز هم با قفل اصلی نه قفل شکسته ....
منتظر ادامه بحث هستم ....
Rapidbaz
11-06-2010, 08:44
:31::41::31::11::11::11::11::40:
persiankitty
11-06-2010, 10:54
من يك سوالي دارم :
شما كه اين قدر كارتون درسته كه در 7 دقيقه اين قفل و قفل هاي ديگه رو ترتيبش رو ميدين ، چرا خودتون يك قفل خوب درست نمي كنيد ؟
يك سوال ديگه هم دارم :
اين پرند چه ربطي به پروشات داره ؟ اون كينگ رو ميزنه و اين يكي لرد رو ميزنه .
ممنونم
Morteza561
11-06-2010, 12:01
من يك سوالي دارم :
شما كه اين قدر كارتون درسته كه در 7 دقيقه اين قفل و قفل هاي ديگه رو ترتيبش رو ميدين ، چرا خودتون يك قفل خوب درست نمي كنيد ؟
يك سوال ديگه هم دارم :
اين پرند چه ربطي به پروشات داره ؟ اون كينگ رو ميزنه و اين يكي لرد رو ميزنه .
ممنونم
سلام
نه بابا این جوریا هم نیست. چند وقت پیش به فکر این کار افتادم ولی به قول معروف میگن: یه دست صدا نداره.
اگه بتونم یه گروه درست و حسابی جمع کنم حتما این کار رو می کنم. هم چنین از تمام کسانی که به این کار تمایلی دارند ویا تجربه ای برای انتقال اطلاعات و یا کسب درآمد دارند، با کمال میل ازشون با ممنون میشم با پ.خ (پیغام خصوصی) با من در میون بذارند.
این رو هم بگم این قفل هایی که ما داریم تو 7 دقیقه (البته اون هم برای انتقال اطلاعات از DVD به هارد:31: و نه برای شکستن قفل) میشکونیمشون حاصل کار و تجربه ی چند ساله یک گروهه که روش زحمت کشیدن. پس باید کار خیلی قوی تر از این حرفا باشه تا به یه جا برسه.
بهترین قفلی که تا حالا دیدم برای آزمون یار شرکت راهبردهای نوین دانش بوده که به خاطر یه سوتی بزرگ به تابلوترین قفل تبدیل شد!
من هم به خاطر این که این CD مجموعه سوالات سال های دبیرستان و پیش دانشگاهی به صورت تشریحی و چهار گزینه ای هست بین چند تا از دوستام پخش کردم.
این هم برای ترسوندن شرکت راهبردهای نوین دانش برای ارتقای سطح امنیتی قفل هاشون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قضیه پرند حل شد. اشتباه لپی بود. نوین پندار
از تذکرتون ممنونم ....:11:
jack_panosyan
11-06-2010, 13:09
میری مغازه سیدی رزتا استون میگیری (نرم افزار آموزش زبان) میبینی با کلی داستان و این حرفا کار میکنه بعد تازه روش زده کپی نکنین یه نرم افزار خارجی رو خودشون دزدین الان مالکش شدن.من برادرم گرفت نصب نمیشد مشکل میداد زنگ زدیم به شرکتش گفت حتما باید یه آنتی ویروس اصل مثل کسپر روش باشه.من به طرف گفتم یعنی برای اینکه کسی بتونه از یه نرم افزار 10 -11 تومنی استفاده کنه باید 30 تومن هم بده یه آنتی ویروس معتبر بگیره-من خودم بعدش رفتم از تو اینترنت پیدا کردم مثل چی کار میکنه بدون مشکل.من حرفم در کل اینه:
اگه میتونین داونلود بکنین حتما اینکار رو بکنین و منت هیچ شرکتی رو نکشین چون به نظر من اکثرشون کلاه بردارن.در مورد نرم افزارهای اموزشی هم سعی کنین همیشه از نرم افزارهای تصویری با زبان انگلیسی استفاده بکنین چون اینطوری هم زبانتون بهتر میشه و هم مطالب معمولا خیلی بهتر جا میافته.اخرش میمونه چند نرم افزار ایرانی که در زمینه کارهای تخصصی هستش مثل هلو و چیزهای مشابه که خوب اونارو بخرین بد نیست.من خودم فقط به یه نرم افزار تا حالا پول دادم و واقعا ازش راضی هستم اونم انتی ویروس کسپر هستش و من چون دایم با پیغام بلک لیست شدن سریال روبرو میشدم اونو خریدم و به هیچ وجه هم پشیمون نیستم.
Morteza561
12-06-2010, 19:46
بنده بدینوسیله تمام حرفهایی که در زمینه پشتیبانی از شرکت نوین پندار زدم رو پس می گیرم و از این به بعد هر قدر که بتونم و در حد توان خودم یا سایر دوستانم (چه مجازی و چه حقیقی) باشه در جهت تضعیف این شرکت حرکت خواهم کرد.
حیف، حیف که نمیتونم اینجا چیزی بگم وگرنه میدونستم باهاشون چیکار کنم.
بعد از کلی وقت گذاشتن (همون 7 دقیقه:31:) رفتم تو سایتشون خیلی محترمانه اعلام کردم آقا این مجموعه نقطه ضعف داره اگه میخواید نقطه ضعفش رو به خودتون بگم تا بقیه کاربراتون (که به زور به 2 یا 3 نفر می رسن:2:) نفهمند، پ.خ بدید تا براتون رو کنم. در کمال پر رویی اومدن پست رو پاک کردند (به قول جمال زاده: کان لم یکن شیئاً مذکوراً). من بیچاره رو بگو که به فکر پیشرفتشون بودم.
از این به بعد --- بخورم که از این دست شرکت ها پشتیبانی کنم و یا محصولاتشون رو بخرم. (عشق است لرد رایتی:31:) (البته فقط لرد نه بقیه نرم افزارها:46:)
مدیران بخش شما رو خدا نمیشه این یه مورد رو استثنا قرار بدید تا با گفتن روش کپی این شرکت بفهمه توجه نکردن به اخطار مشتری یعنی چی؟
بنده بدینوسیله تمام حرفهایی که در زمینه پشتیبانی از شرکت نوین پندار زدم رو پس می گیرم و از این به بعد هر قدر که بتونم و در حد توان خودم یا سایر دوستانم (چه مجازی و چه حقیقی) باشه در جهت تضعیف این شرکت حرکت خواهم کرد.
حیف، حیف که نمیتونم اینجا چیزی بگم وگرنه میدونستم باهاشون چیکار کنم.
بعد از کلی وقت گذاشتن (همون 7 دقیقه:31:) رفتم تو سایتشون خیلی محترمانه اعلام کردم آقا این مجموعه نقطه ضعف داره اگه میخواید نقطه ضعفش رو به خودتون بگم تا بقیه کاربراتون (که به زور به 2 یا 3 نفر می رسن:2:) نفهمند، پ.خ بدید تا براتون رو کنم. در کمال پر رویی اومدن پست رو پاک کردند (به قول جمال زاده: کان لم یکن شیئاً مذکوراً). من بیچاره رو بگو که به فکر پیشرفتشون بودم.
از این به بعد --- بخورم که از این دست شرکت ها پشتیبانی کنم و یا محصولاتشون رو بخرم. (عشق است لرد رایتی:31:) (البته فقط لرد نه بقیه نرم افزارها:46:)
مدیران بخش شما رو خدا نمیشه این یه مورد رو استثنا قرار بدید تا با گفتن روش کپی این شرکت بفهمه توجه نکردن به اخطار مشتری یعنی چی؟
خب حالا شما یه جورایی از خجالت لرد دربیاید...:31:
لینکی چیزی نمیتونید بزارید...:11:
Morteza561
12-06-2010, 20:36
شدیدا دارم برای این کار له له می زنم ولی حیف مدیرا رو چیکار کنم؟
شدیدا دارم برای این کار له له می زنم ولی حیف مدیرا رو چیکار کنم؟
به نظرم شما آموزشش را آپ کن ...
بعد هر کی خواست یا اینجا درخواست میده براش P.M بدید...
یا کلا با P.M کار میکنیم...
persiankitty
12-06-2010, 21:05
خوب شب كه همه جا تاريكه ، مديرها هم خوابيدن پست بزن .
amirgooran
12-06-2010, 21:25
چون تنها هدفم از این تاپیک ارتقای سطح قفل گذاری برای شرکت های داخلی در مقابل سوء استفاده گران می باشد.
تاپبک رو به طور کامل خوندم،هيچ مطلب مفيدي که باعث ارتقاي سطح قفل گذاري بشه،پيدا نکردم.فقط يک سري بحث هاي کاملا تکراري...شما اگه هدفتون همين چيزي که گفتين باشه،بهتره چند تا آموزش در مورد تکنيک هاي شکستن قفل هاي سيدي ارائه بدين،نه اينکه به يک قفل خاص بپردازين و فقط بحث هاي حاشيه اي راجع بهش بکنين...
اگر دليل قانع کننده اي براي باز بودن اين تاپيک داريد،در پيام خصوصي برام ارسال کنيد.
موفق باشين...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.