ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغیر دادن زبان فتوشاپ

samadsam
08-06-2010, 16:22
سلام دوستان عزیز من فتوشاپ 11 رو نصب کردم ولی زبانش یه زبان شکل اسپانیا هستش و می خواستم بدونم چجور می تونم زبان رو تغییر بدم اگه امکانش هست فقط مسیر رو به انگلیسی (لاتین) بهم بگید خودم پیداش می کنم
:11:

spiring water
08-06-2010, 23:12
سلام.
به این آدرس برو:

menu bar>edit>prefrences>general

حالا روی گزینه ی interface کلیک کن.
ببین در قسمت uI text option و روی نوار UI language چی نوشته؟ آیا گزینه ای با عنوان english داره؟

اگه همچین گزینه ای بود که روش کلیک کن. اگه نبود میتونی از آدرس

c:adobe photoshop cs4 >locals

درستش کنی ولی من اصلا این کارو بهت پیشنهاد نمیکنم چون احتمال اینکه مجبور شی یه بار دیگه برنامه رو insrtal کنی هست.(قاط میزنه!)
اگه آدم رسیک پذیری هستی:31: پس خوب گوش کن:
اول مطمعن شو که برنامه ی p.s ات بستس. (یعنی برنامه ی photoshop ات run نیست)
دوم اینکه به این آدرس برو

c>program file> adobe photoshop> locales >En_gb >suporte file>

فایلی به نام tw10428.dat وجود دارد. ایم فایل تغییر زبان menu bar و dialoge box ها و.... را در برنامه ی p.s بر عهده دارد.
بدیهی است که با rename کردن این فایل برنامه ی p.s دیگر قادر به خواندن آن نیست.
حالا اگه برنامه ی p.s رو اجرا کنی تمام گزینه ها به صورت US ENGLISH هستن.
توجه:این کار برای تمام version های p.s کاربردی نیست. (مخصوصا از cs2 به قبل)و اینکه به activision feature بستگی داره. و چون ما درکشورمون برنامه ها مثل نقل و نبات crack میشن!! احتمال کاربردی نبودن این دستورالعمل وجود داره.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی یه سوال چرا وقتی داشتی برنامه رو setup میکردی زبان رو تغییر ندادی؟
شرکت adobe به صورت deafualt (پیشفرض) زبان رو US میذاره و بابت زبان های دیگه (زبان های گم نام) کلی پول روی قیمت محصولش میاره.
واقعا عجیبه که واسه شما این طور شده.......