ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کرایسیس

esi222
05-06-2010, 22:07
من اینو تو قسمت حل مشکلات بازیها هم پرسیدم اما جواب نگرفتم اینکه دوباره اینجا میپرسم:

سلام به همه دوستان
من تو بازی کرایسیس تو مرحله 98_RECKONING_15m_57s مشکل اساسی دارم.در حالیکه تاحالا هیچ مشکلی نداشتم،نمیدونم متوجه شدین کدوم مرحله رو گفتم یا نه !(اونجایی که سوار سفینه میشدیم همه رو نابود میکردیم بعدش میرفتیم تو پایگاه خودمون که بعد یه اتفاقی پایگاه آتیش میگیره که باید از اونجا با شکوندن در خروجی بیای بیرون ...همین جاها گیر میکنه)
بعد چند دقیقه کوچولو بازی کردن گیر میکنه طوری که باید از بازی بیام بیرون.هیچ error خاصی هم نمیده.من کلا کرایسیس رو تو رزولیشن فول اچ دی با تمام جزئیات و AA*4 بازی میکردم واسه همین گفتم که شاید نتونه این قسمت رو اینجوری جواب بده رزولیشن و جزئیات رو کاملا آوردم پایین باز جواب نداد یعنی هیچ فرقی نکرد.نمیدونم واقعا مشکل از کجاست.لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
اینم مشخصات سیستم:
CPU:Intel Q8400
MB:ASUS P5Q3
RAM:Geil 2048MB DDR3(1333)
VGA:Gygabyte 5770
PSU:Green 535B

esi222
06-06-2010, 09:58
دوباره سلام
ممنون از این همه لطفتون
دیروز که داشتم بازی میکردم،یهویی تصویر سیاه شد و صدای جیز از اسپیکر میومد هیچ راهی غیر از ریست کردن نداشتم.نمیدونم اشکال از کجاست.چند بار هم قبلا اینجوری شده بود ولی نه تو بازی.
بعد از بالا اودن ویندوز این ارور رو داد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ess_1362
06-06-2010, 12:11
شما دمای کارت گرافیک را با GPU-Z در حین اجرای بازی کنترل کنید ببینید چقدر هست

ولی بیشتر شک من روی بازی هست که احتمالا باگ داره

esi222
07-06-2010, 11:45
شما دمای کارت گرافیک را با GPU-Z در حین اجرای بازی کنترل کنید ببینید چقدر هست

ولی بیشتر شک من روی بازی هست که احتمالا باگ داره

ممنون
من خودمم فکر میکنم از باگ خود بازی هستش.دما رو که با کاتالیست نگاه میکردم بین 80 تا 85 بوده که فکر نمیکنم دمای بالایی باشه واسه این بازی !
خوب اگه این گیر کردن از باگ بازی باشه،قبلا هم یهو تصویر سیاه شده (در حین کار ساده با ویندوز،کارای روزمره).دلیل این از چی میتونه باشه

ess_1362
07-06-2010, 11:52
شما یک شات از تب مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z برای من بذار

من حدس میزنم رم شما مشکل داره

Juventus FC
07-06-2010, 17:00
من با گرافیک Geforce 7300 512 MB MSI بازی Crisys و Crysis WARHED را تمام کردم. ولی کلا این بازی از جمله بازی کاملا حجیم و گرافیکی هست. من وقتی Crysis WARHED تمام کردم. گرافیکم قسمت خروجی DVI از کار افتاد و بعد از چند روز به کلی گرافیکم سوخت.

esi222
07-06-2010, 21:27
امروز واسه اینکه ببینم گرافیکم مورد پیدا کرده یه نه رفتم مراحل قبلی رو بازی کردم،بدون هیچ مشکلی راحت با تمتم جزئیات بازی میکردم،دما هم بین 90 تا 94 بودش.پس گرافیک مشکلی نداره از باگ بازیه.درسته؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]

luches
08-06-2010, 02:55
90-94 برای سری 5000 خیلی داغ است دوست عزیز...... از 1 دمایی به بعد کارت خودشو Downclock میکنه تا خنک شه و فشار روش کم شه. این سیستم ایمنی خودکار است که در دماهای بالا به کار می افته.
دمای بالای 80 برای این کارتای سری 5000 تا حدودی داغ به حساب میاد از 85 بزنه بالا و به 90 برسه کارت شروع میکنه به Downclock کردن هسته تا فشار کم شه و کر و یا مموری آسیب نبینه. ممکنه قفل سیستم از همین باشه. شما از داخل کاتالیست میتونی سرعت فن رو در قسمت دستی بالا ببری تا کارت بهتر خنک شه. این احتمال رو هم میدم که تهویه داخل کیس هم خوب نیست که دمای هسته گرافیک به بالای 90 میرسه(بیش از حد داغه)
من خودم کارت 5850 دارم و تو گیم ها و بالاترین جزئیات از 64 بالاتر نمیاد و حتی تو نرافزار Furmark که کارت رو تحت فشار بسیار زیادی میزاره از 77 بالاتر نمیاد.
دمای طبیعی برای این نو کارتا تا همین حدود 75-80 است و بالاتتر از اون نشانه تهویه نامناسب است که اگه زیادی بالا بره سیستم قفل میکنه.
آین لینکا رو ببین :

البته ممکنه مشکل از باگ بازی هم باشه ولی درکل 5770 شما زیادی داغ میکنه و این در طولانی مدت تاثیر منفی زیادی رو کارت خواهد داشت و عمرشو کوتاه میکنه. در کل هیچ چیز به اندازه دمای بالا به کارت گرافیک صدمه نمیزنه.

esi222
08-06-2010, 11:53
ممنون
در شرایط عادی که با چیزی کاری ندارم دما رو 51 درجه هستش.پس خیلی زیاده درسته؟
من تنظیماتشو اصلا دست نزدم پس یعنی fan control رو دستی بزارم رو 100 آخه پیش فرضش 50 هستش

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

شما یک شات از تب مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z برای من بذار

من حدس میزنم رم شما مشکل داره

دوست عزیز شات گزاشتم اگه میشه زودتر کمکم کنید
ممنون

ess_1362
08-06-2010, 12:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من حدس میزنم عامل این ناپایداری در بازیهای سنگین فرکانس رمهای شما هست که با این پلتفرم هماهنگی نداره

شما برید در بایاس و فرکانس رمها را بصورت دستی از 1333 بذارید روی 1066 و دوباره یک تست بگیرید

luches
08-06-2010, 14:09
در شرایط عادی که با چیزی کاری ندارم دما رو 51 درجه هستش.پس خیلی زیاده درسته؟
من تنظیماتشو اصلا دست نزدم پس یعنی fan control رو دستی بزارم رو 100 آخه پیش فرضش 50 هستش

در حالت بین 45-50 مناسبه ولی تو بازی تا 90 رفتن خیلی بالاست. شما از نرافزار MSI afterburner استفاده کن و 1 چارت برا سرعت فن تعریف کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اخر کار رو 1 پروفایل save کن و گزینه apply overclocking at system startup رو بزن.
در ضمن گزینه Start with windows در تب General-setting رو نیز تیک بن. حالا سرعت فنت کاملا دست خودته و با بالا امدن ویندوس MSI afterburner دقیقا سرعت فن رو طبق دلخواه شما کنترل میکنه.

esi222
08-06-2010, 22:28
من حدس میزنم عامل این ناپایداری در بازیهای سنگین فرکانس رمهای شما هست که با این پلتفرم هماهنگی نداره

شما برید در بایاس و فرکانس رمها را بصورت دستی از 1333 بذارید روی 1066 و دوباره یک تست بگیرید

خیلی کم این اتفاق افتاده.یعنی در طول چند ماه شاید 2 یا 3بار اینجوری شده.منظورم اینه که تو کارای سنگین که اینجوری نمیشه اتفاقا 2 بار تو ویندوز که کا روزمره باهاش انجام میدادم 1بارم فقط تو همین مرحله از کرایسیس که گفته بودم گیر میکنه.در ضمن من فقط یک رم 2 گیگ دارم.
یعنی اصلا تو بازیه سنگین گیر نمیکنه! فقط این مرحله از کریسیس گیر میکنه که مطمئنم از باگ خود بازی بوده.آخه امروز رفتم مرحله های قبلی رو تورزولیشن فول اچ دی با تمام جزئیات با AA*4 مثل قبل حدود 1 ساعت بازی کردم که کوچکترین مشکلی هم نداشت.پس دیگه مطمئن شدم که از باگ خود بازیه که گیر میکنه تو اون مرحله.خواستم بگم که اصلا تو بازیه سنگین مشکلی نداره.
منظورتونو از اینکه این فرکانس تو این پلتفرم هماهنگی نداره نفهمیدم!:23:
مین بردم که تا باس 1800 ساپرت میکنه سی پی هم که باسش 1333 هستش .پس عدم هماهنگی رو به کجا نسبت دادید؟:13:

esi222
09-06-2010, 10:19
در حالت بین 45-50 مناسبه ولی تو بازی تا 90 رفتن خیلی بالاست. شما از نرافزار MSI afterburner استفاده کن و 1 چارت برا سرعت فن تعریف کن.

ممنون دوست عزیز
من قبل از اینکه برم تو بازی دور فن رو دستی گزاشتم رو 100 بعد 45 دقیقه که در حین بازی دما رو چک میکردم اصلا بالاتر از 82 درجه نرفت همش بین 67 تا 82 بودش.حالا به نظر شما چطوره که قبل از بازی دور فن رو ببرم رو 100 بعدش برم تو بازی تا دما زیاد از حد نشه؟
این دما مناسبه؟
بازم تشکر

ess_1362
09-06-2010, 11:40
سی پی هم که باسش 1333 هستش

این 1333 دو طرفه هست یعنی با یک رم DDR2 با فرکانس 667 کل پهنای مسیر پر میشه

پس وقتی رم با فرکانس 1333 استفاده می کنید FSB از 200 میره روی 345 که خودش عامل ناپایداری هست اگر در شاتی که گذاشتی دقت کنی این BUS SPEED از 200 رفته روی 328 که خودش عامل ناپایداری در سیستم شما میشه

به هر حال اگر مطمئن شدی که مشکل از بازی هست پس دیگه جای بحثی روی این قضیه نیست

مین بردم که تا باس 1800 ساپرت میکنه

شما گول این 1800 را نخور چون اصلا رم 1800 در این پلتفرم در این فرکانس اجرا نخواهد شد

luches
09-06-2010, 12:36
ممنون دوست عزیز
من قبل از اینکه برم تو بازی دور فن رو دستی گزاشتم رو 100 بعد 45 دقیقه که در حین بازی دما رو چک میکردم اصلا بالاتر از 82 درجه نرفت همش بین 67 تا 82 بودش.حالا به نظر شما چطوره که قبل از بازی دور فن رو ببرم رو 100 بعدش برم تو بازی تا دما زیاد از حد نشه؟
این دما مناسبه؟
بازم تشکر

اگر مشکلی با صدای فن نداری همین کار رو بکن (تو 100% صداش مثل موتور جت میمونه). از من میپرسی 1 فکری به حال تهویه داخل کیس کن. شما چه کیسی داری ؟؟؟؟

با 100% فن شما به 80 میرسی نشون میده که کارت داره هوی داغ میکشه داخل !!! تو 100 فن دمای کارت من تو هیچ حالتی از 64 بالاتر نمیره که 1 چیزی نزدیک 18 درجه اختلاف داره با مال شما.

شما اول به من بگو به چه کیسی داری تا من ببینم ایا مشکل از تهویه است یا نه ؟؟

esi222
09-06-2010, 23:40
اگر مشکلی با صدای فن نداری همین کار رو بکن (تو 100% صداش مثل موتور جت میمونه). از من میپرسی 1 فکری به حال تهویه داخل کیس کن. شما چه کیسی داری ؟؟؟؟

با 100% فن شما به 80 میرسی نشون میده که کارت داره هوی داغ میکشه داخل !!! تو 100 فن دمای کارت من تو هیچ حالتی از 64 بالاتر نمیره که 1 چیزی نزدیک 18 درجه اختلاف داره با مال شما.

شما اول به من بگو به چه کیسی داری تا من ببینم ایا مشکل از تهویه است یا نه ؟؟

تو 100% فن حداکثر دمایی که تحت فشار زیاد میرسه 82 هستش.شاید واسه 5770 نرمال باشه نمیدونم؟
کیسم perfect هستش که من واسه اینکه ببینم تهویه داخل کیس خوبه یا نه در کیس رو باز گزاشتم که تفاوتی تو دماش نکرد.درسته صدای فن خیلی زیاد میشه، ولی تو بازی دیگه سروصدا اینقدر زیاد هست که صدای فن گرافیک رو متوجه نمیشم.پس کار عاقلانه اینه که قبل از بازی دورو بزارم رو 100%.
پس در حالت Idle دمای 48 یا 50 درجه طبیعی هستش دیگه؟

esi222
10-06-2010, 00:00
این 1333 دو طرفه هست یعنی با یک رم DDR2 با فرکانس 667 کل پهنای مسیر پر میشه

پس وقتی رم با فرکانس 1333 استفاده می کنید FSB از 200 میره روی 345 که خودش عامل ناپایداری هست اگر در شاتی که گذاشتی دقت کنی این BUS SPEED از 200 رفته روی 328 که خودش عامل ناپایداری در سیستم شما میشه

به هر حال اگر مطمئن شدی که مشکل از بازی هست پس دیگه جای بحثی روی این قضیه نیست

شما گول این 1800 را نخور چون اصلا رم 1800 در این پلتفرم در این فرکانس اجرا نخواهد شد

ممنون دوست عزیز
بله الان دیگه کاملا مطمئنم که از باگ بازی بوده.
واسم جالب شد یه چیزی یاد بگیرم،چندتا سوال واسم پیش اومد ممنون میشم واسم مختصر توضیحی بدی:
1.اگه FSB بره رو 328 که الانم همینطوریه،مگه این سی پی یو قدرت پشتیبانی از DDR3 رو نداره؟
2.رم 1800 چرا نباید رو این سیستم اجرا بشه دوباره همون سواله بالایی مگه این سیستم قدرت پشتیبانی از این فرکانس رو نداره اگه نه چرا؟
در کل ممنون از راهنماییاتون

luches
10-06-2010, 02:18
تو 100% فن حداکثر دمایی که تحت فشار زیاد میرسه 82 هستش.شاید واسه 5770 نرمال باشه نمیدونم؟
کیسم perfect هستش که من واسه اینکه ببینم تهویه داخل کیس خوبه یا نه در کیس رو باز گزاشتم که تفاوتی تو دماش نکرد.درسته صدای فن خیلی زیاد میشه، ولی تو بازی دیگه سروصدا اینقدر زیاد هست که صدای فن گرافیک رو متوجه نمیشم.پس کار عاقلانه اینه که قبل از بازی دورو بزارم رو 100%.
پس در حالت Idle دمای 48 یا 50 درجه طبیعی هستش دیگه؟

دمای لود کارت شما 1 خوردا بشلاتر از نرماله و زیاد مهم نیست. تو هموت 100% بزار بازی کن اگه با صدا مشکلی نداره.
پیشنهاد میکنم 38 تومان بذار خرج 1 کیس Magnum 2 از شرکت گرین بکن که تهویه خیلی خوبی داره و در مقایس با قیمتش واقعا می ارزه. تهویه مناسب رو عمر قطعات تاثیر مستقیم داره. تا عوض نکنی و خودت نبینی نمیدونی 1 کیس با تهویه مناسب چقدر میتونه مفید باشه. به خصوص اگر مثلا قصد اورکلاک داشته باشی اون موقع نقش واقعا حیاتی داره.

ess_1362
10-06-2010, 09:19
1.اگه FSB بره رو 328 که الانم همینطوریه،مگه این سی پی یو قدرت پشتیبانی از DDR3 رو نداره؟

خوب FSB یک رابط قدیمی هست که خیلی محدودیت و مشکلات داشت و برای همین هم کلا از طراحی اینتل کاملا حذف شد

با افزایش این پارامتر سیستم دچار ناپایداری میشه ضمن اینکه دمای پردازنده و چیپست هم بالا میره

ضمن اینکه پلتفرم شما همونطور که قبلا هم گفتم با رمهای DDR3 چندان سازگار نیست مخصوصا در فرکانس بالا

2.رم 1800 چرا نباید رو این سیستم اجرا بشه دوباره همون سواله بالایی مگه این سیستم قدرت پشتیبانی از این فرکانس رو نداره اگه نه چرا؟

خوب این رم روی سیستم نصب میشه ولی در فرکانس 1066 یا نهایت 1333 بصورت پایدار کار می کنه و اگر فرکانسش بالاتر بره به دلایلی که بالا گفتم سیستم پایدار نخواهد ماند و ارور میده ضمن اینکه شما در فرکانس بیشتر از 800 با این پلتفرم هیچ افزایش کارایی محسوسی نخواهید داشت

esi222
10-06-2010, 13:29
خوب FSB یک رابط قدیمی هست که خیلی محدودیت و مشکلات داشت و برای همین هم کلا از طراحی اینتل کاملا حذف شد

با افزایش این پارامتر سیستم دچار ناپایداری میشه ضمن اینکه دمای پردازنده و چیپست هم بالا میره

خوب این رم روی سیستم نصب میشه ولی در فرکانس 1066 یا نهایت 1333 بصورت پایدار کار می کنه و اگر فرکانسش بالاتر بره به دلایلی که بالا گفتم سیستم پایدار نخواهد ماند و ارور میده ضمن اینکه شما در فرکانس بیشتر از 800 با این پلتفرم هیچ افزایش کارایی محسوسی نخواهید داشت

در کل ممنون از اطلاعات شما.
در مورد دمای گرافیک نظری ندارید،دمای 5770 زیر فشار بالا اگه برسه به 82 زیاد نیست؟

ess_1362
10-06-2010, 19:17
در مورد دمای گرافیک نظری ندارید،دمای 5770 زیر فشار بالا اگه برسه به 82 زیاد نیست؟

نه خیلی مهم نیست

البته دمای پیکش حدود 78 درجه هست که نشون میده تهویه کیس شما خیلی مطلوب نیست

esi222
11-06-2010, 23:18
نه خیلی مهم نیست

البته دمای پیکش حدود 78 درجه هست که نشون میده تهویه کیس شما خیلی مطلوب نیست

البته من در کیس هم باز گزاشتم تفاوتی نداشت.
ولی قبل از اینکه برم تو بازی دور فن 100% گزاشتم بالای 80 نرفت.
پس زیا مهم نیست
درسته؟