مشاهده نسخه کامل
: کامپیوترم خودش هر موقع که دلش بخواد روشن میشه.!!!
hadi-emperor
05-06-2010, 08:54
سلام. من کامپیوترم خودش الکی روشن میشه. گاهی نصف شب، گاهی صبح ها، گاهی هم ظهر ها! نمی دونم اشکال از چیه. ویندوزمو عوض کردم. ولی درست نشد. به نظر شما چکار کنم؟:41:
خوب شما وقتی که با سیستم کاری نداری اونو از برق بکش.
به احتمال زیاد از پاورتون هست چکش کنید.
TREASURES
05-06-2010, 14:16
سلام. من کامپیوترم خودش الکی روشن میشه. گاهی نصف شب، گاهی صبح ها، گاهی هم ظهر ها! نمی دونم اشکال از چیه. ویندوزمو عوض کردم. ولی درست نشد. به نظر شما چکار کنم؟:41:
ستاپ مادربرد رو دیفالت کن :20:
hadi-emperor
05-06-2010, 16:20
ستاپ مادربرد رو دیفالت کن :20:
چجوری دیفالت بکنم؟
چجوری دیفالت بکنم؟
اول سیستم رو خاموش کنید باتری میت رو دربیارید 5 دقیقه باشه با پیچ گوشتی اتصال کوتاه بدید
بعد دوباره باتری رو جا بزنید و روشن کنید یا اینکه برید تو setup و گزینه ی load optimiza default رو بزنید
ولی برای مشکل شما شما باید برید تو setup تو قسمت power managment گزینه های power by mouse-
power by ring- power by keyboard
همچنین گزینه ی resume by alaram که ممکنه به خاطر این گزینه روشن بشه این گزینه رو غیر فعال کنید
همیشه بعد از خاموش کردن سیستم دکمه ی پاور رو بزنید یا اگه دکمه نداره کابل برقشو بکشید
و برقو قطع کنید
اگه غیر اینا بود یا به خاطر الکتریسیته ی ساکنه یا از اتصالی بودن پاوره
hadi-emperor
05-06-2010, 19:43
ممنون. ولی میشه لطفا بگین توی ویندوز se7en از کدوم مسیر برم؟
ممنون. ولی میشه لطفا بگین توی ویندوز se7en از کدوم مسیر برم؟
من که نگفتم از تو ویندوز برید !!
گفتم از تو setup سیستم برید
DevilStorm
06-06-2010, 00:08
پیشنهاد من اینه که اگه با دیفالت کردن که mehrdad mm گفتن درست نشد یه اور گرین 430 وات بگیری و خیال خودتو راحت کنی چون ممکنه بدلیل نوسانات برق پاورت اتصالی پیدا کرده باشه برا من مثل شما بود و مجبور به تعویض شدم
amd>intel
06-06-2010, 08:29
اول سیستم رو خاموش کنید باتری میت رو دربیارید 5 دقیقه باشه با پیچ گوشتی اتصال کوتاه بدید
بعد دوباره باتری رو جا بزنید و روشن کنید یا اینکه برید تو setup و گزینه ی load optimiza default رو بزنید
ولی برای مشکل شما شما باید برید تو setup تو قسمت power managment گزینه های power by mouse-
همچنین گزینه ی resume by alaram که ممکنه به خاطر این گزینه روشن بشه این گزینه رو غیر فعال کنید
همیشه بعد از خاموش کردن سیستم دکمه ی پاور رو بزنید یا اگه دکمه نداره کابل برقشو بکشید
و برقو قطع کنید
همین کاری رو که دوستمون گفتند انجام بده . خرید پاور اونم گرین راه حل مشکل نیست .
hadi-emperor
06-06-2010, 09:17
باشه. خیلی ممنون:40:
ول سیستم رو خاموش کنید باتری میت رو دربیارید 5 دقیقه باشه با پیچ گوشتی اتصال کوتاه بدید
و برقو قطع کنید
سلام
اگه نشد اینو امتحان کن:
تو تنظیمات مادر بورد برو( همون صفحه آبی که با DEl میاد) بعد برو به تنظیمات پاور( power managment )و از اونجا اگه چنین گزینه ای داشت اونو Disable کن.
PME Event Wake up
amin_caragt2
12-06-2010, 17:19
همون پیشنهاد اول کافیه برق متصل به کامپیوترو جدا کن باطری مادربورد به مدت 5 دقیقه خارج کن
majid_sd2009
12-06-2010, 18:04
شما احتمالا با دایل آپ به اینترنت وصل نمیشید؟
اگه کابل تلفن به مودم وصل باشه و مادربردت هم این قابلیت رو داشته باشه زمانی که تلفن زنگ میخوره سیستم روشن میشه که باید بری از setup و غیر فعالش کنی و یا اینکه هر وقت سیستم خاموشه کابل تلفن رو از پریز جدا کنی.
amd>intel
13-06-2010, 08:18
همانطور که دوستان گفتند باید تو بایوس تو قسمت پاور منیجمنت
گزینه های مثل این رو غیر فعال کنید
modem ring on
و چند گزینه دیگه که کاملا مشخص هستند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.