ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل از منه؟!؟!؟

Armin060
05-06-2010, 02:17
من یه زمانی برنامه نویس بودم. تمام وقتم شده بود همین، تا اینکه یه سری مسائل واسه من پیش اومد که یه کم بیشتر اومدم تو کار بازی سازی و این جور چیزا. بگذریم حالا، خلاصه یه سری اتفاقات افتاد که اومدم طراحی کاراکتر ( کاری که فعلا بیشتر از هر جیزه دیگه مورد علاقم هست :40: :8: ). الان من تقریبا دو هفته هست که دارم این کار رو می کنم، تقریبا روزی یکی دو ساعت ( به خاطر امتحان ها زیاد وقت ندارم، وگرنه 24 ساعت بود :20: ). تو این مدت تقریبا یکی دو روز یه کتاب خوندم که یکم این مکس بیاد دستم بعد دیگه کتاب رو گذاشتم کنار و کار رو شروع کردم. رفتم چند تا ویدئو آموزشی واسه طراحی کاراکتر گرفتم، یکیش واسه Trinity Animation بود و یکی دیگه هم واسه Gnomon. اول از Trinity Animatio شروع کردم ( به نظر مبتدی تر بود تا Gnomon ). من سر طراحی چشم انسان دو هفته هست که الاف شدم، با این که از عکس هم استفاده می کنه، ولی تو این Gnomon خودش بدون هیچی ( نه عکسی نه کشکی ) یه مدل کامل انسان رو ( البته اگه از Texturing و ... بگذریم ) تقریبا تو 1 ساعت درست می کنه!؟
این مسئله مشکل از منه یا طبیعیه؟ منظورم اینه که به نظرتون تو این کار استعداد دارم؟

.:Z7:.
05-06-2010, 02:29
خوب اينطوري بايد بگم كه از تو نيست ... طبيعيه ... خوب اون طرف صدمين نه هزارمين كاراكتريه كه داره ميسازه .. يه چيزه طبيعيه كه تو كمتر يه ساعت بسازه ... هنر و فن كلا اينطوريه ... كلا انيميشن از يه جنبه هايي با هك فرق مسلم داره .... و در كل تلاش زيادي مي خواد براي رسيدن بهش .... شما تلاش كن .. درست ميشه .... توي قسمت طرحهاي در حال ساخت همون كاراكتري كه ميگي چشمش رو مي خوام بسازم را بزار بچه هاي كاراكتر ساز كمكت مي كنن .... مطمئن ..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرحهاي در حال ساخت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مراحل پیشرفت پروژه ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:دي

ضايع است كي هستم نه؟؟؟

G LADIATOR
05-06-2010, 02:41
نه پس مشکل از منه.... :31:
(شوخی بید... )

شک نکن همه همینجوری شروع میکنن...

ببین...
یه چیزی بگم خیالت رو راحت کنم...
اگه خودت حس میکنی که واسه این کار ساخته شدی....شک نکن که 100% موفق میشی تو این زمینه...

ولی اگه از همین الان داری همینجوری واسه تفریح این کار رو میکنی و اگه یک ماه از کامپیوتر دور بشی دیگه کل این چیزا رو هم بی خیال میشی....پس از همین الان بی خیالش بشو..:31:

راستی یه چیز بگم تا یادم نرفت....تو این سه............چهار تا خط که نوشتم یه چیزی جا مونده بود ( <: )

معمولا این آموزش ها رو دور تند میزنن.....این یکی......دومی هم اینکه وقتی دستت گرم بشه...طبیعتا سرعت کارت میره بالا...

من خودم قبلا که استارت زدم یه صورت خالی رو توی 9/10 ساعت میساختم...( الکی گفتم امیدوار بشه.... نو 8 ساعت و نیم میساختم :31: )

u.n.s
05-06-2010, 14:57
زیاد به اینا فکر نکن
بیشتر بچسب به علاقه ای که داری و برو جلو.............
خودم
وقتی هیچی بارم نبود یه مدل (سر انسان)دیده بودم فکر میکردم طرف چی بوده که اینو ساخته!!!! چرا که خودم تا بیام
دو تا توپ بذارم وسط یه بیضی( سر انسان) چهار ساعت طول میکشید
اما از سر علاقه ای که داشتم الان رسیذم به جایی که اون مدله هیچی نیست!!!!!!!!!

3dmap
05-06-2010, 17:09
دوست عزیز اگه به تری دی علاقه داشته باشی میتونی خدای تری دی بشی ولی به شرط تمرین تمرین و تمرین هر چی بیشتر تمرین کنی دستت بیشتر راه میفته و مسلط تر میشی!!!

AMIR REZAs
05-06-2010, 18:15
ضايع است كي هستم نه؟؟؟
خیلی ضایع ای........:31:
آقا منم تقریبا شبیه این دوستمون هستم.........
خیلی مدلسازی دوست دارم ولی بدبختی اومدم مایا نصب کنم نشد ، مکس نصب کنم بدتر از قبلی........:13:نمیدونم چیکار کنم......................
الان اینقدر به مدلسازی و محیط سازی علاقه دارم میشینم با 3d game studio محیط و مدل طراحی میکنم:27:
انگار قسمت نیست مایا( و مکس)دار بشیم:19:
ولی انشاءالله تابستون حله........

max_3d
07-06-2010, 00:03
خیلی ضایع ای........:31:
آقا منم تقریبا شبیه این دوستمون هستم.........
خیلی مدلسازی دوست دارم ولی بدبختی اومدم مایا نصب کنم نشد ، مکس نصب کنم بدتر از قبلی........:13:نمیدونم چیکار کنم......................
الان اینقدر به مدلسازی و محیط سازی علاقه دارم میشینم با 3d game studio محیط و مدل طراحی میکنم:27:
انگار قسمت نیست مایا( و مکس)دار بشیم:19:
ولی انشاءالله تابستون حله........
گفتی 3d game studio ایول میشه توضیح دهید در ورد این نرم افزار یعنی مدل میزنی مخصوص بازی با حجم و ورتکس و پلیگانهای کمتر درسته؟؟؟؟ببینم برنامه نویسی هم باید بلد باشی در این نرم افزار مربوطه؟؟این نرم افزار پلاگین هم میخوره؟؟

AMIR REZAs
07-06-2010, 09:59
تی 3d game studio ایول میشه توضیح دهید در ورد این نرم افزار یعنی مدل میزنی مخصوص بازی با حجم و ورتکس و پلیگانهای کمتر درسته؟؟؟؟ببینم برنامه نویسی هم باید بلد باشی در این نرم افزار مربوطه؟؟این نرم افزار پلاگین هم میخوره؟؟
والا من اونقدر هم مدلهایی که می سازم حرفه ای نیست ، بازی میسازم بعد اگر مدلی بخوام( کراکتر نه ساختمانی چیزی) با تری دی گیم میسازم ، چون همین طور که گفتم

خیلی مدلسازی دوست دارم ولی بدبختی اومدم مایا نصب کنم نشد ، مکس نصب کنم بدتر از قبلی........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نمیدونم چیکار
در مورد پلاگین باید بگم من زیاد حرفه ای نیستم ولی فکر میکنم بخوره بله.................